Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Marlins - Rockies 2:1 L

2011.04.25. 10:26 - Tomi_Tanguay

A legutóbbi hétvégén sem zárt sikeres párharcot a Colorado Rockies csapata, mert a Florida Marlins ellen a három meccsből csak egyet tudtunk megnyerni a Sun Life Stadiumban. Ennek ellenére továbbra is magabiztos őrizzük a vezető pozíciónkat a csoportunkban.





















1. meccs, péntek: Marlins-Rockies 4-1

Egy nap szünet után Floridában kezdtük meg a következő párharcunkat péntek este, ahol egy szokványos kezdővel vettük fel a harcot. Az infielden a Helton-Herrera-Tulo-Wiggy négyes kezdett, kívül CarGo, Fowler, S. Smith, az elkapó Iannetta volt, míg a csapatunk dobója Chacin lehetett erre a mérkőzésre. Az első támadásunknál Fowler sétával került bázisra, majd a harmadik kanyarról beérve szerzett pontot, amikor a Marlins 1B hibájából Tulo jutott pályára, majd a hazaiak első embere Coghlan egyenlített egy solo HRal, de aztán egy single után Chacin sorban három swinging strikeoutot ért el, így 1-1re álltunk a nyitó játék után. A második inningben a mieink nem jártak pályán, ezzel szemben a dobónk nem állt a helyzet magaslatán, két pályára kerülő futót követően a pitcher A. Sanchez egy sac bunt RBIt vitt be, majd Coghlan forceout play közben újabb futó ért haza, és csak nagy sokára, 3-1es hátrányban sikerült befejezni a játékot. Ezt követően Fowler ismét kiharcolt egy walkot, de Herrera ellen dupla játékkal védekeztek a hazaiak, majd az első ember G. Sanchez lőtt ki egy solo homerunt, de zsinórban három outtal sikerült elhárítani a további próbálkozásokat, 4-1 volt már az állás. A negyedikben újfent kiesett az első három emberünk, míg a floridaiaknál Bonifacio leadoff singlet a rablás meghiúsításával tettük semmissé, de később még két futót helyeztek el a bázisokon, ám a jó védekezésünknek köszönhetően sikerült átvészelnünk pontok nélkül ezt a támadást. Az ötödik játékban sem tudtunk bázisra kerülni és még mindig nem volt ütésünk a meccsen, de a házigazdák is csupán egy singlere voltak képesek ebben a menetben. A következő inning alatt egyenesen három strikeoutot kaptunk, közte a pinch hitter Spilborghs is így járt, majd a kezdő dobó helyét Belisle vette át, és az első három ütőt elbúcsúztatta, ám a hetedik tetején csupán egyetlen sétára voltunk képesek Helton jóvoltából, ő is csak két kieső után tudott pályára kerülni, így ebben a támadásban is esélytelenek voltunk, és továbbra is csak kerestük az első ütésünket. A szünetet követően Paulino következett, aki ellen azonnal született egy single, majd a következő strikeout után Iannetta kidobta a rabolni készülő futót, de mégis csak 2in-2out után sikerült kivédekeznünk ezt az inninget. A nyolcadik felvonásban nagyon könnyen kiesett a három ütőnk, A. Sanchez változatlanul tartotta a no-hittert, míg a védekező részben F. Morales is könnyedén osztotta ki az első három szembejövő ellenfelét. A befejező menetben Fowler mégis megtörte a csendet és ütött egy singlet, de Herrera flyout után kidobták őt az egyes bázison, majd a CarGo elleni groundouttal véget ért a mérkőzés, 4-1re simán kikaptunk.
- Pocsék ütő napot zártunk, nyolc inningen át egyetlen ütést sem tudtunk felmutatni, a végére egy singlelel zártunk. Egyedül Fowler az, akivel elégedettek lehetünk, két beállása alatt elért egy ütést, további két alkalommal pedig sétált és az egyetlen futásunkat is ő szerezte a nyitó játékban. A többiek közül egyedül Helton hozott egy sétát két kieséses játék közben, Tulowitzki pedig egy alkalommal error után járt bázison, de háromból semmit ért el. Herrera és Gonzalez még nála is rosszabbul járt, mindketten 0/4et regisztráltak, előbbi egy, utóbbi két strikeoutot szenvedett el. A többi 0/3as játékosunk közül S. Smith és Iannetta is két-két alkalommal lett dobás utáni kiejtés áldozata, Wiggintont legalább mindannyiszor a mezőnyjátékosok búcsúztatták el. A két pinch hitter közül Spilborghs SOt kapott a hatodik játékban, Lopez pedig lineout által esett ki a nyolcadikban. A kezdő dobó Chacin a korábbi magabiztos meccsei után elszenvedte első vereségét a szezonban, miután nagyon bizonytalanul kezdett. Az első három inningben komoly gondjai voltak, négy futást szedett be, és csak öt játékot élt túl, ezalatt hét ütést hoztak ellene, két alkalommal homerunnal sebezték meg, négy SO mellé háromszor walkot engedett. Belisle a hatodik inningben az első három ütőt elbúcsúztatta, kettőnek strikeoutot szórt ki, jelenleg 1.74es ERAval tartja magát a bullpen motorjaként. Paulino a hetedik menetben három embert is bázisra engedett, de nagy nehezen megúszta pont nélkül a szereplést. F. Morales az utolsó dobójátékban 12 dobásból érte el a három outot, kettőt SOval tartott vissza.

2. meccs, szombat: Marlins-Rockies 1-3
24 órával később került sor a második találkozóra, és annak ellenére, hogy mennyire gyengék voltunk a pénteken, túl nagy változások nem történtek a szombati meccsre az összeállításban. Konkrétan csak egy, az is sérülés miatt, ugyanis Iannetta hátfájással kidőlt és átadta az elkapó posztot J. Moralesnek. Eközben a kezdő dobó a rotation eddigi leggyengébb láncszeme, Hammel lehetett. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, Fowler és CarGo is sétával lépett bázisra, majd Tulo RBI singlelel ragadta magunkhoz az előnyt, ezt követően viszont hiába volt két futónk a szélső bázisokon, Helton és S. Smith könnyen fent hagyta őket. Hammel viszont nem engedett embert a pályára, majd a második támadásunkban egy error és két walk árán feltöltöttük a bázisokat, a loaded 2out helyzetben azonban CarGo eredménytelen volt és popouttal kiesett, bár legalább Hammel a következő játékot is biztosan abszolválta, két ütőt called strikeouttal tartóztatott fel. A harmadik inningben nem szorultunk pályára, aztán viszont Hammel ellen hamar bevitték az első ütéseket, egy double és egy single után a pontszerző helyeken foglalt helyet a két futó, Coghlan pedig egy biztonsági játék közben kiegyenlített. A negyedikben a sorunk utolsó három ütőjét szórták ki, míg a Marlins két kieső után walkot és singlet ért el, azonban a szorult helyzetnél Hammel egy strikeouttal hárítani tudott. A következő játék alatt is egyedül Herrera volt képes egy single találatra, közben újra 2in-2out lehetőséget kellett kivédekeznünk, melyet ezúttal Ramirez ellen tettünk meg. A következő menetben Helton és S. Smith rögtön egy-egy doublelal nyitották az akciót, melyekkel a kettes-hármas bázisra jutottak, majd Wigginton szállított pontot egy sac fly megmozdulásból. Őt követően J. Moralest szándékosan sétálni engedték, de a dobó Hammel egy önfeláldozó bunt játékkal volt eredményes, miután a remek pattintásával a hármason lévő futót küldte haza, Fowler ellen SOval befejezték, de 3-1es előnybe kerültünk. Az inning alsó részét egy single ellenére Hammel ismét biztosan abszolválta. A hetedik menetre a hazaiak dobót cseréltek, ellene Herrera és Tulo ért el ütést, de előbbi után CarGo dupla játékba szaladt bele, utóbbit pedig Helton hagyta fent a kettesen. A kezdőnk továbbra is maradt a dombon, de két out után beszedett egy triplet, így inkább lehoztuk és az utolsó kiesőt már az első csere dobó Lindstrom tudta le. A nyolcadik tetején nem jutottunk pályára, aztán viszont Betancourt sem adott esélyt az ellenfélnek. Az utolsó tetején sem voltunk bázison, de a végén Street imponáló magabiztossággal búcsúztatta el a három szembejövő ütőt, ezzel megtartotta a két pontos előnyt és megnyertük a meccset.
- Jelentőset javultunk egy nap alatt, és már csak 7-6 volt a különbség az ütésekben az ellenfél javára. Tulowitzki négy próbálkozása alatt kétszer talált ütést, és az egyetlen ütés után született pontunkat köszönhettük neki, amikor singleből volt eredményes az elején. A szezonban már 15 RBInál és egy újabb rablással 2 SBnél tart. Herrera szintén 2/4re volt képes a sor második pozíciójában, egyszer pedig még sétált is, a megszokott aktív teljesítménnyel járult hozzá a győzelemhez. Fowler nem különben, és bár ütést nem regisztrált, kétszer sétával lépett bázisra, egyik után haza is tudott érni, közben a három outból kettőt dobás után szenvedett el. Helton és S. Smith a hatodik játékban mindketten duplát ütöttek, és végülis mindketten haza tudtak érni az őket követő biztonsági megoldások által, így zártak 1/4es mutatóval fejenként. Az 1B ötödször, a RF nyolcadszor lőtt doublet az évben. Wigginton nem tudott értékelhető ütést felmutatni, viszont a három kieséses játéka közben egy sac flyból vezetést érő futást postázott, amivel kilencedszer volt pontszerző a szezonban. A sor végén az elkapó J. Morales egyedül egy szándékos sétával került pályára, egyébként mindhárom játékában elbúcsúzott. Az egyeten csere ütő Spilborghs a strikeout sorsára jutott a kilencedik tetején, amikor a relievert helyettesítette. A kezdő dobó Hammel remekül indította a mérkőzést, egyedül egy sac flyból szenvedett el futást 6.2 játék alatt, bár hét alkalommal kapott találatot, jól oldotta meg a nehéz helyzeteket. Érdekes módon négy SOt vállalt, közben egyetlen séta csúszott be neki, és még a támadást is egy remekül sikerült squeeze playel segítette. Legjobb meccse volt idén, második győzelmét követően 3.80as ERAt regisztrál. Lindstrom a hetedik inning utolsó kiesőjét, egy emberrel a hármas bázison, a mezőny segítségével abszolválta. Betancourt mind a három ellenfelét elbúcsúztatta a nyolcadik inningben, tükörsima feltűnése volt. Streetnek a save még könnyebben ment, két mezőnyös kiejtés mellett egy strikeoutot hozott, amikor az idei hetedik próbálkozásából hetedszer abszolvált savet.





















3. meccs, vasárnap: Marlins-Rockies 6-3

A vasárnap délutáni series finalra már változtattunk néhány helyen, az első bázison Helton megkapta a szokásos pihenőjét és Giambi került be a kezdőbe, míg a hármason Wigginton Lopeznek adta át a helyét. Hatalmas dobó párharcra volt kilátás, mivel a mieinknél Ubaldo, az ellenfélnél Johnson kezdett. A szezont félelmetes formában indító rivális dobó ellen az első támadásban nem is kerültünk bázisra, de Ubaldo sem adta alább és szintén sebezhetetlen volt. A második játszmában egyedül Giambi volt képes egy sétára, a dobórészben Ubaldo pedig hit-by-pitchet és walkot vétett, de után két strikeouttal hárított. A harmadikban JJ egyenesen három strikeouttal keserítette el az ütőinket, de Ubaldo ellen sem ment pályára senki. Ezt követően Herrera sétával nyitott, de a következő két játékos mind könnyen kiesett, majd Giambi beállása közben lekapcsolták a rablásra pályázó futónkat, viszont a Marlinsból megint nem járt ember a bázisoknál, így továbbra is pont nélkül álltak a csapatok. Johson az ötödik tetején is sebezhetetlen volt, viszont Ubaldo keze alaposan megremegett és kapásból az első három embernek walkot engedélyezett, majd egy strikeout és egy flyout után Infante lőtt egy triplát, amivel hazaküldte a teljes bases loaded sereget és 3-0s vezetéshez juttatta a csapatát. Ezen a meccsen ledolgozhatatlannak tűnt ekkora hátrány, de kicsit felcsillant a remény, amikor a következő akcióban két kieső után Fowler hozta a napi első ütésünket egy duplával, aztán Herrera jobbra lőtt RBI doublelal szépítettünk, CarGo pedig sétált, de Tulo ellen összejött a harmadik out. A hatodik alsó részére a dobó posztra Mortensen érkezett és gond nélkül hozta a három kiejtést, aztán a hetedik során egyedül S. Smith ért el egy singlet, közben a beugró Mortensen is újra hibátlan inninget produkált. A nyolcadik felvonásra a hazaiak dobót váltottak és az első cseréjük ellen a PH Wigginton és Fowler is azonnal ütést hajtott végre, ezután CarGo egy sac fly RBIval faragta tovább a hátrányt, majd egyből az első dobásból a Tulo által elsüllyesztett duplával újabb futót küldtünk be, vagyis kiegyenlítettünk 3-3nál. Ugyanebben az akcióban még Giambi sétált, Tulo a hármasig elért, azonban S. Smith pályán hagyta őket. A következő dobó részben M. Reynolds egy embert búcsúztatott el, majd Belisle kettőt is felengedett, melyet követően Stanton bombázott be egy 3run homerunt, így újra három pontos hátrányba süllyedtünk és innen már tényleg nem lehetett visszaút. Az utolsó menetben a Marlins annak rendje és módja szerint könnyen kiosztotta a Lopez-J. Morales-Wigginton triót, ezzel befejezték a meccset és 6-3ra ők nyerték a párharc utolsó felvonását.
- Hat ütésünk volt azok után, hogy csak a hatodik inningben tudtunk először találni JJ ellen, de hiába jöttünk vissza három pont hátrányból, a végén ennyivel kikaptunk. Fowler tovább folytatta a lenyűgöző produkciót, négy beállás alatt kétszer ütött, és mindkétszer hazaért, már kilencedik alkalommal szerzett doublet az évben. Az őt követő Herrera szakította meg a pontnélküliségünket a hatodik inningben egy double által, mely a kis ember ötödik pontszerzése volt az évben, idén először kapcsolták le rablás közben. Tulowitzki 1/4es hatékonysággal végzett, az újabb doubleból pontot is szerzett, de a 16. RBI megszerzése mellett három embert hagyott bázison. Gonzalez nem ért el ütést, de egy biztonsági megmozdulásból fontos pontot könyvelhetett el, két kieséses játékkal és egy sétával végzett. S. Smith négy próbálkozás közben elért egy ütést, de a kiesései közben három embert hagyott fent. A nagyöreg Giambi két sétát tudott hozzátenni a meccshez, majd a nyolcadik inningben bázisfutóként Rogers helyettesítette, a hajrában pedig Wigginton vette át az egyes bázist, aki egy ütésre és egy futásra volt képes a nyolcadik inningben. Lopez és J. Morales ezúttal is gyengélkedtek, mindketten 0/4es mutatóval zártak, különösen az utility infielder van feledhető formában, átlaga már .161re romlott. Csere ütőként még Spilborghst vetettük be, de strikeouttal kiesett, amikor fellépett a hatodik játszmában. Jimenez nagyszerű formában kezdte a meccset, az első négy játékot közel makulátlan mérleggel abszolválta, csak egy walk és egy hit-by-pitch rontotta a statisztikáit, viszont az ötödik menetben elbizonytalanodott, zsinórban három séta után pedig a napi egyetlen ütéséből mindhárom futót hazaküldték. Tovább pedig nem maradhatott, mivel elért 96 dobásig, így öt játék alatt egy ütést, három futást, négy sétát és hét strikeoutot ért el, közben becsúszott egy pickoff error. A longman Mortensen idei második szerepvállalása is magabiztosan sikerült, két inning alatt senkit nem engedett pályára és két SOt is osztott. M. Reynolds a nyolcadik menet első emberét strikeoutottal ejtette ki, aztán viszont Belisle a másik két SO előtt beszedett 3run HRt, amivel elment rajta a meccs, idei első megingása és első veresége volt a megbízható RPnek.

A NL West állása:

1. Colorado Rockies 14-7 (21 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 12-11 (23 meccs, 3.0 GB)
3. San Franciso Giants 10-11 (21 meccs, 4.0 GB)
4. Arizona Diamondbacks 8-12 (20 meccs, 5.5 GB)
5. San Diego Padres 8-14 (22 meccs, 6.5 GB)

Szerencsére a riválisok sem zártak jó hétvégét, így biztosan megtartottuk a három győzelmes előnyünket az élen. Egyedül a Dodgers tudott nálunk jobb lenni a legutóbbi párharcban, akik a Cubs elleni párharcot behúzták, viszont a Giants a Braves, a D'backs a Mets, a Padres pedig a Phils ellen bukott nyert meccs nélkül. A hét első felében a LAD látogat Floridába, a bajnok Pittsburghbe utazik, az Arizona a Philadelphiat látja vendégül, a SD következő hazai ellenfele pedig az Atlanta lesz.

A mienk két elvesztett párharc után a Chicago Cubs ellen próbálhatnak javítani a Wrigley Feilden. Legutóbbi hazai környezetben 2-1re diadalmaskodtunk ellenük, ilyen párharc végeredménnyel most is kiegyeznénk. Reméljük tudunk javítani az elmúlt hét vereségei után és megerősítjük a vezető helyünket a NL Westben. A párharc három meccsét a következő menetrendben bonyolítják le: kedd 02:05, szerda 02:05, szerda 20:20. Szurkoljunk együtt a csapatért! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr202851301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.04.25. 10:40:36

cubs-rox pitching matchupok:

Monday: Rockies' Esmil Rogers (2-1, 6.75 ERA) vs. Cubs' Matt Garza (0-2, 4.74), 6:05 p.m., Root
Tuesday: Rockies' Jorge De La Rosa (3-0, 3.00) vs. Cubs' James Russell (1-2, 8.00), 6:05 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Jhoulys Chacin (3-1, 2.67) vs. Cubs' Casey Coleman (1-1, 7.43), 12:20 p.m., Root

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.25. 17:08:51

Elég egyértelmű a DenverPost-os szavazás, hogy kit szeretnénk starting 2B-nek látni. :P Lopez teljesen impotens, ugyanolyan szar formában van, mint Stewart, csak kétszer beletalált egy bombába, meg mondjuk mindketten ugyanolyan jó defender 3B-nek, de Stewie-ban biztos nagyobb potenciál van. Herrera meg egyértelmű upgrade 2nd hitter-nek, és védekezésben is nagyszerű, amíg ilyen formában van, nem kérdés, hogy nyomatni kell őt minél többet.

foppa21 2011.04.25. 18:38:57

reméljük ezeken a meccseken megtalálják a formát az ütők és megcsapjuk párszor a cubst:-)

Tomi_Tanguay 2011.04.25. 19:19:54

már unalmas hogy naponta elmondod hogy johnny a legjobb:D

foppa21 2011.04.25. 20:45:28

jah mint johnny lilesnál:-D

mit tippeltek a párharcra? olvastam hogy filip szerint a mai lesz a legnehezebb, de szerintem ma rogers jó lesz

Tomi_Tanguay 2011.04.25. 21:34:09

a 2-1 reális lehet egyik vagy másik irányba, reméljük ide

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 02:02:48

CF Dexter Fowler .280
2B Jonathan Herrera .327
LF Carlos Gonzalez .228
SS Troy Tulowitzki .333
1B Todd Helton .315
RF Seth Smith .306
3B Jose Lopez .161
C Chris Iannetta .186
RHP Esmil Rogers

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 02:25:35

Rogers szokásosan szarul kezdett, az ütőktől nagy forma kell, ha akarunk itt valamit.

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 02:35:45

az elsőben kiesett az első három emberünk
rogers ellen egy single, barney 2run HR, még egy single és két walk, soriano sac fly RBI
0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 02:47:31

LOL, a Cubs három errorból hozott nekünk három futást a második inningben. :D

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 02:54:19

a másodikban tulo reached error, s.smith single, lopez reached error közben 1 run, iannetta reached error közben 2run:D
megint kaptunk egy singlet
3-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 03:15:34

a harmadikban nem voltunk pályán
náluk két single és egy walk, de hárítottuk a loaded 2outot
3-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 03:40:29

a negyedikben helton single, utána sorban három kieső
rogers megint kapott egy singlet és egy walkot
3-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 03:58:29

az ötödikben rogers single, fowler walk, herrera játéka alatt errorból scores:D, cargo RBI groundout, aztán herrera out at home, tulo CS
náluk kiesett egyből három ember
3-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 04:24:16

a hatodikban semmi
rogers ellen hbp, single egy outig, lindstrom befejezte
5-3 (az előbb rosszul írtam)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 04:26:47

A Sky Sox-ban Daley most először kapott futást az évben, és az is valami necces jelenet volt, mert kiállították utána. :D

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 04:40:10

a hetedikben 2outnál fowler triple, de herrera fent hagyta
lindstrom ellen single és aztán DP:)
5-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 04:56:15

a nyolcadikban is kiesett az első három emberünk
beton egy singlet kapott
5-3

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 05:23:38

a kilencedik tetején spilbo walk és SB.
street ellen double, de a többit kiszórta
5-3ra nyertünk:)

Coach Sacco 2011.04.26. 12:18:02

Castro velünk volt. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 16:57:33

szerencsétlen srác három error egy inning alatt, pedig tehetséges de nem lesz egy gold glove SS belőle:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 17:15:29

Stewart tegnap 1/3 és egy RBI single. Az átlaga szokás szerint nem kifejezetten jó, de már 8 RBI, és a csapat is zsinórban öt meccset nyert vele. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 21:06:02

ez a 9-3as idegenbeli szezonkezdés a legjobb road mutatót 2006 óta, amikor 10-3 volt az első 13 meccs után és ugye az klubrekord

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 02:01:38

Rockies’ lineup
CF Fowler
2B Herrera
1B Helton
SS Tulowitzki
3B Lopez
LF Wigginton
RF Spilborghs
C Iannetta
LHP De La Rosa

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 02:27:40

Stewart ma is lőtt az első AB-ben egy 3-run HR-t. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 02:33:32

az elsőben két kieső után helton solo HR, tulo single.
DLR ellen két single, két out után baker RBI single, tulo erroról score.
1-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 02:54:27

a másodikban iannetta 2out walk, DLR ellen vége lett
DLR ellen csak egy hbp
1-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 03:10:07

a harmadikban fowler hbp, tulo RBI double
náluk 2out single
2-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 03:38:26

a negyedikben wiggy solo HR, iannetta walk és SB.
náluk egy single
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 03:43:22

Helton már a második HR-t rámolta be. :)

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 03:59:56

az ötödikben helton solo HR, aztán még egy wiggy double.
DLR ellen single és sorban három out
4-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 04:11:36

a hatodikban három-három out
maradt a 4-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 04:28:18

a hetedikben csak herrera single
DLRnél a harmadik out SO utolsó dobása WP lett és elértek az egyesre, de még egy SOval befejezte:D
4-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 04:44:25

a nyolcadikban wiggy single és SB, a hármason hagytuk fent
beton ellen single, majd SO és tulo-helton DP
4-2

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 05:00:02

a kilencedikben herrera single
street ellen soriano solo HR, de aztán három outtal befejezte
4-3 lett, megnyertük a seriest!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 10:51:08

A tegnapi meccsen Stewart 4/4-gyel és négy RBI-jal végzett: két single, egy RBI triple és egy 3-run HR. Blackmon két HR-t lőtt öt pontért. Pacheco 5/5, Fields és Nelson is bekúrt még egy-egy HR-t. :)

Hat meccses győzelmi sorozatban a csapat!

Bővebb Sky Sox-hype-olás:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=627980

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 17:53:33

Rox lineup for Wesnesday: Fowler 8, Herrera 4, Gonzalez 7, Tulowitzki 6, Helton 3, Smith 9, Lopez 5, JMorales 2, Chacin 1.

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 20:01:50

20:20tól kezdünk, gyertek szurkolni!:)

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 20:09:21

eső miatt késik a meccs, 9 előtt biztos nem kezdődhet el

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.27. 20:27:09

Kurva chicagói időjárás, nem vicces, most lenne a meccs után 3-4 órám aludni a Nuggets előtt, utána a következő 48 órában nem nagyon, úgy be vagyok táblázva, mint egy autópálya. Erre tessék.

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 20:33:17

'úgy be vagyok táblázva, mint egy autópálya'
:DDDDDD
quote of the year

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 20:37:06

nem túl biztató a helyzet, állítólag a csapatok már keresnek egy makeup időpontot május-június körülre

foppa21 2011.04.27. 21:07:44

fasza, pont nézni akartam a meccset

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 21:14:28

The game has been postponed. Made up on June 27

Tomi_Tanguay 2011.04.27. 21:36:41

jól van nagyjából megvan a cikk a cubs-rox seriesről így hogy nincs harmadik meccs. holnap reggel felteszem a friss tabellával együtt, csak ma még játszik a négy másik rivális és azzal együtt legyen meg:)
péntektől a bucs ellen folytatjuk otthon

Coach Sacco 2011.04.27. 21:51:06

Kár hogy nem tudtunk játszani, de tavasszal Chicagoban ez nem nagy meglepetés, már az előző két meccs is szemerkélős időben volt lebonyolítva.


süti beállítások módosítása