Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Royals 2:1 W

2011.07.04. 10:20 - Tomi_Tanguay

Győztes párharccal zárta le a 2011-es interleague sorozatot a Colorado Rockies együttese, miután a három meccses hazai párharc első két felvonását behúztuk a Kansas City Royals ellen, azonban harmadszorra egy nem várt fiaskóban volt részünk, így a söprés most se jöhetett össze.























1. meccs, péntek: Rockies-Royals 9-0

Az utolsó interleague párharc nyitó meccsén mutatkozott be a csapatban a friss cserében megszerzett 2B Ellis, akit a sor második helyére tettünk, mellette még belül Helton, Tulo, Wiggy voltak a kezdők, kívül a Spilbo-CarGo-S. Smith trió játszott, az elkapó Iannetta lehetett. Dobóként Nicasio készült a meccsre, az ellenféltől a balos Duffy foglalta el a dombot, s az első menetben gyorsan kiejtettük a három KCi ütőt, majd az első két szereplőnk bázisra jutott, Wigginton pedig sima RBI singlelel volt eredményes, de őt követően S. Smith strikeoutot szenvedett el két futóval a pontszerző helyeken. Aztán a második vendég próbálkozásban egy single után a Tulo-Ellis-Helton dupla játék révén hárítottunk, az újabb walkot követően pedig a harmadik kiesést is összehoztuk, míg támadásban Spilbo leadoff double után sorban hárman búcsúztak. A harmadik védekező részt ismét hibátlanul oldottuk meg, nálunk Helton single találata után Tulo bombázott ki a jobb szélre egy hazafutást, amivel már 3-0ra léptünk el. Ezt követően Nicasio megint nem adott esélyt az ellenfeleinek, de negyedszerre a mieink sem jártak eredménnyel ütésben. Az ötödik inning alatt a Royals csak egyetlen singlet ért el, ezzel szemben CarGo singlelel ment pályára, Ellis egy 2run homerun által tovább növelte az előnyt, utána még Helton és Wiggy is jegyzett egy-egy singlet, de S. Smith és Spilbo fent hagyták őket. A hatodik felvonásban se engedtük a KC embereit a bázisok közelébe, majd az első vendég csere dobó ellen gyorsan két sétával lendültünk akcióba, Ellis bevágott egy RBI doublet, Helton pedig mindkét pontszerző helyen lévő futót haza küldte egy duplával, így már a nyolcadik pontunkat is bevittük. Nicasio a következő fellépésében csupán egy sétát vétett, S. Smith pedig egy séta után a hármas bázison maradt fent a dobónk által. A nyolcadikban megint csak egyetlen vendég futó tűnt fel a pályán, aztán a csere ember Blackmon durrantott ki egy solo HRt az éjszakába, végül Helton single után Herrera ellen hárítottak egy dupla játékkal. Az utolsó játékrészben a frissen csapathoz rendelt Escalona egyetlen single ellenében megtartotta a hibátlan mérlegünket, így 9-0s diadallal indítottuk a párharcot.
- Az első pillanattól kezdve nálunk volt a vezetés és egy pillanatnyi megingás nélkül masszívan végig vittük, az ütésekben 13-4es fölényt alakítottunk ki. Ellis első meccse nagyon jól sikerült a csapatnál, három ütésből három pontot ért el, miután bepakolt egy RBI doublet és egy 2run HRt, még csak a második hazafutását lőtte a szezonban és a 19. pontjánál tart. A hatékonyságban Helton még őt is felül tudta múlni, a veterán klasszis öt beállás alatt négy találatot mutatott fel, a duplájával két pontot regisztrált, átlagát immár .318ra emelte. Wigginton volt még, aki több ütésre volt képes, hiszen 2/4es hatékonysággal ténykedett, az egyik single után az évi 35. futását is kikényszerítette. Tulowitzki napi egyetlen találata egy 2run HR volt, mellyel 16. alkalommal bombázott a korláton túra, egyúttal az 55. pontszerzését produkálta a szezonban, a hajrában már Herrera helyettesítette shortstopként. A sor első embereként Gonzalez egy singlet és két sétát tett hozzá, ráadásul mind a három pályára kerülését futással fejezte be, a meccs vége felé őt is lecseréltük, helyére a fiatal Blackmon érkezett, aki pinch hitterként bevágta karrierje első hazafutását az MLBben. A kezdő csapatból még a LF-CF Spilborghs jegyzett találatot egy double formájában, a három kiesése alatt pedig három társát hagyta bázison. S. Smith egyetlen sétát regisztrált a teljes mérkőzésen, közben négy LOBt termelt. Hozzá hasonlóan az elkapó Iannetta is csak egy walk révén járt bázison, de kevesebb helyzetet puskázott el és azt a pályára kerülését futással zárta. Nicasio nagyon magabiztosan tartotta távol a home platetől a Royals ütőit, mivel a meccs teljes hosszában mindössze egyetlen RISP lehetőségig jutottak. Az újonc dobó nyolc inning alatt ért el shutoutot, mindössze három singlet szenvedett el négy strikeoutot közben, 111 dobásra volt szüksége karrierje harmadik győzelméhez. A befejező menetet az idei első meccsét játszó Escalona egyetlen ütés közben biztosan dolgozta le.





















2. meccs, szombat: Rockies-Royals 9-6

24 órával később G. Reynolds dobójátéka mellett igyekezhettünk folytatni a jó szereplést, aki Chacin kisebb sérülése miatt kapta meg a lehetőséget, közben a mezőnycsapatunk egyetlen helyen változott a tegnapihoz képest, left fielderként Spilbot Blackmon váltotta, míg a vendégek dobója Davies lehetett. Kezdésnek a KC az első akcióban egyetlen singlet ért el, míg a mieinknél CarGo ütött és elrabolta a kettes bázist, Helton pedig egy RBI singlelel juttatta előnyhöz a csapatot, de a Tulo ellen DPvel véget ért a roham 1-0nál. A második inningben beszedtünk egy doublet, három széles labda után direkt sétáltattuk Escobart, a dobó ellen pedig egy strikeouttal befejeztük. A következő akcióban még jobban elkaptuk őket, S. Smith az első labdából bevert egy doublet, Wigginton RBI double találata már újabb pontot eredményezett, Blackmon a bunt alatt egy error miatt az egyes bázisra került, aztán Iannetta RBI singleből volt eredményes, a dobó G. Reynolds sikeres sac play után CarGot direkt felengedték az üres első bázisra, így loaded 1out helyzetünk volt, melynél Ellis két futót küldött be egy 2run doublelal, egy hosszú at bat végén Helton kiküldött egy sac flyt, Tulo egy RBI singleből hozta a hetedik pontunkat, végül S. Smith single után Wiggy ellen fejeződött be a támadás, így is hat pontot vittünk be ebben a játékban és 7-0ra léptünk el. Ezt követően két kieső után egy singlet szenvedtünk el, Francoeur triple találatával pedig szépített az ellenfél, két nap alatt megszerezték az első pontjukat, aztán viszont tőlünk egyedül Iannetta járt fent a pályán. A negyedik inning alatt a Royals két singlet vitt be, majd a PH Betemit három pontos hazafutásával zárkóztak még közelebb, azonban a folytatásban Ellis double és Helton walk árán tört előre, majd S. Smith sac fly megoldásából 8-4-re módosítottuk az állást, de Wiggy szándékos sétája után Blackmon ellen hárítottak. G. Reynolds legközelebb Gordontól szedett be egy solo HRt, de a következő három embert mind groundouttal szórtuk ki, ezalatt Iannetta vállalt egy doublet, de G. Reynolds bunt játéka közben kiejtették a hármasnál, Ellis elsüllyesztett még egy doublet, Helton viszont strikeouttal kiesett két emberrel a pontszerző helyeken. A hatodikban az első csere dobó Brothers egyetlen singlet engedélyezett, aztán az első ütő Tulo bombázott a nézőtérre egy solo homerunt, így 9-5re növeltük a különbséget. Ezután Lindstrom dobójátéka alatt egy single született, melyet egy Ellis-Helton dupla játékkal tettünk semmissé, majd Iannetta single után a csere ütő Spilbo szenvedett el egy double playt, CarGo még bevert egy triplet, de Ellist ezúttal kiszórták. A nyolcadik felvonást M. Reynolds egy 2out single közben abszolválta,  támadásban Helton double után a harmadik bázison ragadt, míg az utolsó menetben Betancourt két kiejtést követve szenvedett el egy doublet, majd egy RBI singlet Gordontól, így Street fejezte be a meccset egyetlen dobásból, így megmaradt a 9-6os előny.
- A második meccsen se adtunk esélyt a Royalsnak, csak 7-0 után engedélyeztük a felzárkózást, közben 19 ütésünkből az évi legmagasabb 9 extra base hitet regisztráltuk. Ellis denveri szárnyalása a második meccsen is folytatódott, az új szerzemény öt beállás alatt három doublet vert be, kettő után hazaért, illetve két pontot is szállított, hatalmas lendületével az egész csapatra pozitív hatással volt. Helton ismét nagyszerű formában lengetett, újabb 2/3as napja után ráadásul már .323nál jár az átlaga, az újabb két RBIval pedig 38 futást terelt be, mellyel átlépte a tavalyi egész éves termését. Tulowitzki sorozatban a harmadik meccsén vágott HRt, a 17. darab volt tőle a szezonban, közben 57 RBI révén mondhatja magát házi listavezetőnek, szombaton mindkét ütése pontot ért. A sor első helyéről Gonzalez két-két ütéssel és futással alapozta meg az akcióink sikereit, pontot közvetlenül nem szerzett, de hatékony formájával rohamosan közelít a .300 felé és már 14. rabláson van túl. Az utolsó ember Iannetta szép csöndben háromból hármas hatékonyságot hozott egy séta mellett, régóta nem volt ilyen jó meccse, egész júniusban pocsék ütőformában volt. S. Smith a 22. doublet érte el az évben, 2/4es napja közben egy újabb futást postázott, amivel 36 pontos az évben. Wigginton négy beállás alatt egyetlen RBI singlet tudott bemutatni három left on bases mellett. Blackmon volt az egyetlen ütés nélküli kezdő, de egy futás még neki is jutott az error után a három kieséses játéka ellenére. A pinch hitter Spilborghs a hetedik menetben dupla játékkal búcsúzott a dobó helyére beszállva. A helyettes kezdő dobó G. Reynolds hét pont előnyben kicsit kiengedett és beszedett öt pontot, amiből négyet két hazafutásnak köszönhetően vitt el, de biztosan lehozta az első öt inninget és a harmadik kezdő meccsén a harmadik győzelmét érte el. Brothers a hatodik játékban két strikeoutot osztott és csak egyetlen ütést kapott. Lindstrom a maga inningjében ugyancsak egy hitet szenvedett el egy SO mellett. M. Reynolds hasonló magabiztossággal dolgozta le a nyolcadik menetet. Betancourt viszont elbizonytalanodott és két ütésből egy pontot is szereztek ellene két kiesés közben. Street a legvégén magabiztosan elbúcsúztatta az egyetlen emberét, aki egy dobás után popoutot kapott, ez volt a 24. save a szezonban.




















3. meccs, vasárnap: Rockies-Royals 6-18

A vasárnap délutáni utolsó meccsen a söprésért hajtottunk, közben csak elkapó poszton változtattunk, Iannetta megkapta a szokásos pihenőjét és Pagnozzi öltözött be, a dobók közt pedig Hammel és Hochevar találkoztak egymással. A nyitó játékban meglepetésre a Royals második ütője M. Cabrera kitűzött egy solo HRt, ezzel a párharcban először vezettek a vendégek és az első támadásunk eredménytelen volt. A második menetben már Hammel biztosan tartotta vissza az ellenfeleit, de a következő denveri trió se tudta elkerülni a három kiesést. A harmadikban beszedtünk egy leadoff doublet, aztán egy walkot, M. Cabrera pedig bevágott egy újabb homerunt, amivel 4-0ra húztak el tőlünk, még két single után sikerült hárítunk egy pickoff révén. A soros támadásunkban Blackmon egy singlet követő errort lovagolt meg, azonban Hammel fielder's choice játéka közben kidobták őt, majd a KC újabb két doublet döngetett be, Moustakas szállította az ötödik pontot, Hammel dobó hibájából újabb futó került fel, majd Getz forceout play alatt még egy futó beért, esett aztán egy hit-by-pitch, az inning utolsó outját pedig már a csere ember Stults postázta. A negyedik akcióban mindössze Tulo révén értünk el egy 2out singlet, majd Stults biztosan kiszórta a soros három ellenfelét, aztán két walk és egy single révén loaded 1outot harcoltunk ki, CarGo egy 3run RBI doublelal beterelte az összes futót, az őt követő Ellis pedig egy 2run HRt vágott a bal sarokba, amivel 6-5re feljöttünk. Ezt követően még Helton sétált, amikor dobót cseréltek, a reliever pedig két strikeouttal véget vetett az inningnek. A hatodik menetben Belisle bizonytalankodott többször és gyakran, egy double után Escobar talált be egy RBI doublelal, Getz szintén pontot hozott egy singleből, míg M. Cabrera újra beköszönt egy RBI double révén, Gordont erősen megdobtuk, Francoeur egy duplával mindkét futót beküldte, Hosmer is beszállított egy RBI singlet, végül egy újabb találat után az utolsó kiejtést már Mortensen regisztrálta. 5-12 után Wiggy és Spilbo jegyzett egy-egy sétát, utána CarGo vágott ki egy 3run HRt a left fieldre, ismét visszajöttünk négy pont hátrányba. A hetedik inning alatt Mortensen két out után szenvedett el zsinórban három singlet, Francoeur szállította a 13. KC futást, Hosmer pedig a következő hármat egy 3run HR révén. Aztán Helton harcolt ki sétát, de Mortensen double playel végezte, majd a nyolcadik menetet is Mortensen hozta, miután Francoeur ellen lezárta a bases loadedot. Támadásban részünkről csak Pagnozzi ért el egy sétát, majd Mortensen egy double ellenére dolgozott sikeresen, az utolsó támadásunkban Ellis és Giambi nyomultak bázisra, de képtelenek voltunk beküldeni őket, nem változott már az eredmény, 16-8ra veszítettünk vasárnap.
- Két sima győzelem után hihetetlen volt, ahogy harmadszor helyben hagytak bennünket, a KC 21-7 arányban jobb volt az ütésekben a mieinknél és az elejétől kezdve csak futottunk az eredmény után. Gonzalez négy beállás alatt mindkét ütéséből három-három pontot termelt egy double és egy HR révén, így beállította az eddigi legjobb egyéni teljesítményét az egy meccs alatti hat pontjával, mellyel 51 RBInál jár az évben. Viszont a hetedik inningben egy remek elkapásnál megsérült, szerencsére csak zúzódás történt a csuklóján, legrosszabb esetben is csak pár napot kell kihagynia, elsőre hatalmas volt az ijedtség. A második pozícióban Ellis is újra villogott, harmadik fellépésén bevágta a második hazafutását a Rockiesban, amivel újabb két pontot hozott új egyesülete számára és megint két ütésre volt képes. Tulowitzki 1/4es hatékonysággal zárt, két strikeoutos kiesés mellett mindössze egyetlen singlet hozott, nem játszotta végig a mérkőzést, a hajrában Herrera is szóhoz jutott a helyén. A kezdőből még a sor vége felé Blackmon és Pagnozzi tudott bemutatni egy-egy ütést, mindketten végig játszották a találkozót, de túl sok mindent nem követtek el, a catcher hozott még egy sétát és egy futást. Helton két sétát tudott feljegyezni, majd a végjátékban Giambi vette át a helyét az egyes bázison. Wigginton 3Bként kezdte a mérkőzést, de CarGo sérülése miatt ki kellett vonulnia a jobb külső szélre, ütést nem ért el, de két sétát kiharcolt és mindkét pályára lépését futással fejezte be. A starting RF S. Smith háromból három alkalommal kiesett, később Spilborghs helyettesítette, aki center fieldert is játszott, miközben két-két run és walk került a neve mellé. Iannetta a hajrában szokatlan módon 3Bként tűnt fel, de egyetlen próbálkozása dobás utáni kiejtésbe fulladt. A kilencedik inningben PHként Cook szállt be, mivel már nem volt más csere ütőnk, de a hosszú AB végén SOval búcsúztatták el. Hammel nagyon gyengén kezdte a mérkőzést és az első 3.2 inning alatt hat futást szenvedett el a szezonbeli nyolcadik veresége alkalmával. A kezdő dobó négy futást kapott két HRból, illetve az idei első mezőnyhibáját is elkönyvelhette, így nagyon korán le kellett cserélnünk őt. A balos csere ember Stults négyből négy ütőt hibátlanul búcsúztatott el az első idei fellépésén a csapatban. Belisle számára pocsékul sikerült a hatodik játszma, ugyanis két kiejtés közben hét ütést és azokból összesen hat futást szenvedett el, iszonyatosan megszórták. Az utolsó több mint három játékot Mortensen hozta le, aki mind a négy futását a számára balhés hetedik inningben vitte el, egyébként nagyjából magabiztos tudott lenni a befejező részekben.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 48-37 (85 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 45-40 (85 meccs, 3.0
GB)
3. Colorado Rockies 41-43 (84 meccs, 6.5 GB)
4. San Diego Padres 38-47 (85 meccs, 10.0 GB)
5. Los Angeles Dodgers 37-48 (85 meccs, 11.0 GB)

Tulajdonképpen jól jöttünk ki ebből a hétvégéből, mert rajtunk kívül csak a Giants nyerte meg a legutóbbi párharcát, ők is ugyanígy 2-1re múlták felül a Detroitot. Ezzel szemben a többiekhez képest javítottunk, mivel az D'backs Oaklandben, a Padres Seattleben, a Dodgers az LAi vetélytárs otthonában vesztett háromból kétszer. Hétfőtől a csapatok visszatérnek a NLen belülre, olyannyira, hogy a SF és a SD egymás ellen nyomhatja, míg az Arizona a Brewersnél lép fel, a LAD pedig a Metst fogadja.

Még két series van hátra az All Star szünet előtt és nincs megállás a Rockies menetelésében, hétfőtől négy napon át az NL Eeast második Atlanta Bravesnél lépünk pályára. A nálunk lényegesen jobban álló ellenfél otthonában a következő időpontokban fogunk játszani: kedd 01:10, szerda 01:10, csütörtök 01:10, csütörtök 19:05. Sajnos Atlantában nincsenek túl vérmes reményeink, a párharc döntetlenre hozása már nagy eredmény lenne most a mieinktől, ezért kell szurkolnunk a csapatért. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr193035253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.07.04. 10:28:22

braves-rockies pitching matchupok:

Monday: Rockies' Ubaldo Jimenez (3-7, 4.35 ERA) at Braves' Tommy Hanson (9-4, 2.62), 5:10 p.m., Root
Tuesday: Rockies' Jhoulys Chacin (8-5, 3.10) at Braves' Derek Lowe (4-6, 4.16), 5:10 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Aaron Cook (0-3, 4.66) at Braves' Jair Jurrjens (11-3, 1.89), 5:10 p.m., Root
Thursday: Rockies' Juan Nicasio (3-1, 4.10) at Braves' Tim Hudson (7-6, 3.57), 11:05 a.m., MLB

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.04. 11:02:39

A 2-2-vel nagyon optimista vagy, szerintem már az 1-3 is szép lenne ezek ellen. Max a Chacin-meccs hozható, már ha vissza tudja nyerni a formáját egyből a sérülése után. Ubaldo a jó dobók ellen szar szokott lenni és/vagy nincs run support, Nicasio egy erős batting team ellen általában gyengébb, a harmadik meccsre meg inkább ki se álljunk.

Tomi_Tanguay 2011.07.04. 14:30:34

smith vagy blackmon lehet a leadoffer ha cargo ma nem játszik

StormST 2011.07.04. 15:13:58

@Tomi_Tanguay: Blackmon-nak egyébként is ott lenne a helye...

Még az is kérdés, hogy ha CarGo nem tud játszani, akkor lesz-e roster move, mert reliever van elég, de outfielder annál kevesebb...

Tomi_Tanguay 2011.07.04. 15:28:47

akkor garner jönne sztem, mert róla cikkeztek a napokban (már stults helyett is várták)
igaz filip azt írta múltkor a sky sox reportban hogy fowler egyre jobb:)
ja és mindentől függetlenül mortensent lezavarnám, inkább stults maradjon longmannek

milo_hedgie#23 2011.07.04. 19:10:09

ellis+cargo jól belejöttek,reméljük nem kell sokat kihagynia

Tomi_Tanguay 2011.07.04. 20:14:49

victorino vezet a final voteban az első nap után

foppa21 2011.07.04. 20:23:55

@Tomi_Tanguay: úgy látom ebben a szavazásban most nincs limit, mert nagyon sokat nyomtam ugyanarról a címről és engedte végig:-) szavazzatok ti is sokat heltonra!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.04. 20:31:52

Tavaly is így volt, több ezer voksot nyomtam CarGo-ra csak egyedül, éjjel-nappal, erre a fasorban se volt faszszíVotto-hoz képest.

foppa21 2011.07.04. 20:35:02

@Filip89: hátha most sikerül. sztem nem esélytelen, őt már ismerik a ligában ugyis hogy nem kirakat csapatban játszik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.04. 20:38:16

Ethier és Victorino viszont divatcsapatban játszik, és ilyenkor csak ez számít.

StormST 2011.07.04. 21:56:05

Garner feljött, Mortensen ment le a helyén... :)

CarGo írt egy sms-t Jim Armstrong-nak, hogy jól van, csak egy kicsit megviselten, de ettől függetlenül nem tette Tracy a kezdőbe, ami így az alábbi módon áll fel:

Blacmon (7), Ellis (4), Todd (3), Tulo (6), Seth (9), Wiggy (5), Spilbo (8), Jani (2), Ubaldo (1)

StormST 2011.07.04. 23:02:21

CarGo még nem tudja rendesen lengetni az ütőt, ma max PR lehet...

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 01:03:24

na jól reméltem hogy mortensen mehet le:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.05. 01:30:55

Ubaldo hamar bekapott egy 2-run homerunt. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 01:45:21

az elsőben kiesett a hármasunk
náluk két kieső után single, freeman 2run HR

a másodikban megint három outot kaptunk
ott is három out
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.05. 02:08:45

A negyedikben vetettünk véget Hanson perfect game-jének, és Helton rögtön szépített. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.05. 02:14:57

Tulo meghúzta a lábát futás közben, le kell cserélni. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.05. 02:22:08

A Giants elvesztette az első meccset a Padres ellen, jó lenne ma alkotni valamit, de hát Tulo és CarGo hiányában erre igen kevés az esély.

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 02:24:44

a harmadikban se voltunk pályán
ubaldo három SO

a negyedikben ellis walk és SB, helton RBI single, tulo GIDP
náluk csak egyetlen walk
1-2

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 02:26:04

ja ez így kellemetlen, de max egy kis húzódás lehet ő is legrosszabb esetbe day-to-day

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 02:38:50

az ötödikben háromból három out
náluk két single, a kettes-hármason visszatartottuk őket
1-2

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 03:16:30

a hatodikban ubaldo hozott egy singlet, blackmon DP
ubaldo ellen single, heyward RBI double 1outig, brothers két walk, loaded 2out hanson ellen SO
1-3

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 03:38:24

a hetedikben két kieső után herrera single, s.smith double, wiggy SO with 2 RISP
betancourt három kiejtés
1-3

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 04:05:58

a nyolcadikban iannetta walk
m.reynolds ellen freeman solo HR
1-4

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 04:30:09

a kilencedikben már nem történt semmi
4-1re kikaptunk

StormST 2011.07.05. 07:41:35

Tulo vádlija megrándult, de azt mondta, hogy nem vészes, csak 1-2 napot fog kihagyni...

CarGo csuklójában volt egy gyulladás, de már elmúlt, szerdán már ütő lesz a kezében, viszont péntek előtt nem túl valószínű, hogy játszhat...

Fincsi lesz ez a Braves series így, kinéz erősen a 0-4... :(

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 13:25:42

hát tulo valószínűleg kihagyja a series maradék meccseit:(
cargo se várható még, legkorábban talán csütörtökön üthet meccsen.
nem túl jó a helyzet

Coach Sacco 2011.07.05. 15:35:32

Nagy szívás, hogy ők ketten pont egyszerre sérültek. :(

foppa21 2011.07.05. 19:32:17

@Tomi_Tanguay: akkor DLre nem fog menni egyik se ugye?

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 20:02:33

nem akarjuk DLre tenni őket, inkább várunk rájuk

Tomi_Tanguay 2011.07.05. 20:04:18

viszont stewart csatlakozott a csapathoz atlantaban! még nem tudni hogy ki helyére tud bekerülni a keretbe, de valszeg ott lesz a padon, mert kurva rövid lett a bench két ütő kiválásával. kicsit szopi hogy nelsont pont most küldtük vissza mert ilyenkor legalább 10napot el kell töltenie lent, pedig most ideálisabb lenne SSnak mint herrera, de ez van.

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 01:05:02

mai lineup:
cf blackmon, ss herrera, 1b helton, lf wigginton, rf smith, 2b ellis, 3b stewart, c iannetta, p chacin

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 01:09:08

garner ment le hogy helyet csináljunk stewartnak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 01:15:55

Érdekes lett így a mezőnycsapat, de talán kihoztuk a maxot belőle a jelenlegi helyzetben, a két ász nélkül.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 01:30:48

Kurva jó, hogy Freeman két nap alatt már a harmadik HR-t lövi ellenünk. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 01:40:36

az elsőben két kiesőnél helton walk
náluk single, aztán stewart-ellis-helton DP

a másodikban háromból három out
freeman solo HR, még két walk
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 02:18:02

Basszák meg, a dobó vert bases clearing 3-run double-t...

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 02:19:04

a harmadikban kiesett a három emberünk
náluk is három out

a negyedikben csak egy herrera single
ott ground-rule double, két walk, loaded 2outnál lowe 3run RBI double
0-4

foppa21 2011.07.06. 02:22:14

nah jó ma is sima vereség lesz úyg látom:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 02:30:52

Visszajöttünk 2-4-re Chacin és Blackmon pontjaival.

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 02:43:00

az ötödikben ellis single, stewart walk, chacin RBI groundout, blackmon RBI single, herrera walk, helton ellen lett vége.
chacin ellen két walk
2-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 02:50:08

McCann-t eltalálta egy foul ball, ennyi járna nekünk, hogy ők is elveszítsék az egyik legjobbjukat. :P

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 03:12:23

a hatodikban s.smith single, ellis single, iannetta RBI single
stults ellen uggla solo HR, még egy single
3-5

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 03:29:28

a hetedikben csak egy herrera single
stults három out
3-5

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 03:50:48

a nyolcadikban s.smith walk, ellis single, a kettes-hármason hagytuk fent őket
lindstrom kapott egy doublet
3-5

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 03:59:39

a kilencedikben helton 2out single
ennyi volt, 3-5:(

foppa21 2011.07.06. 09:12:04

0-4 után elaludtam még jól visszahoztuk onnan. tulo és cargo nélkül ez is szép eredmény volt sztem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.06. 18:14:58

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 01:10 Atlanta Braves - Colorado Rockies (MLB)
- 02:30 Sporting Kansas City - Colorado Rapids (MLS)
- 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Tacoma Rainiers (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=677686

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 19:43:51

tulo és cargo állapota is javulgat, de ma még biztosan nem fog játszani egyikük sem

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 19:47:08

stewartnál döntő lehet az a hét: ha jól megy neki akkor megragad a csapatnál, ha nem akkor lehet hogy elfogjuk cserélni mert vannak rá érdeklődők

foppa21 2011.07.06. 20:31:04

kiváncsi leszek mit tudunk megint tulo és cargo nélkül. szerintem 2:30kor kelek a rapidsre, de figyelek majd a baseball mecsre is. go denver!:-)

Tomi_Tanguay 2011.07.06. 21:03:03

azért itt most erősen az esélytelenek nyugalmával megyünk:(

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 00:41:46

mai lineup:
cf blackmon, ss herrera, 1b helton, lf wigginton, rf smith, 2b ellis, 3b stewart, c pagnozzi, p cook

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 00:43:53

cargo vészhelyzetben már tudna játszani a mezőnyben, buntolni, futni. ha minden jól megy addig, akkor holnap kezdő lehetne

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 01:49:29

az elsőben nálunk semmi
cook ellen rögtön triple, a.gonzalez RBI single, mccann RBI double, 2outnál hinske RBI single

a másodikban se voltunk pályán
két kieső után egy singlet hoztak
0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 02:04:58

Cook hozza a szokásost, Jurrjens három inning után perfect. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 02:07:32

A sor első fele megint szétveri Cook-ot, kíváncsi vagyok meddig húzza, meg hogy megússzuk-e mondjuk 15 run alatt a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 02:29:17

a harmadikban is kiesett a hármasunk
náluk single, chipper 2run HR, még egy double, walk, ellis-herrera-helton DP

a negyedikben herrera single, wiggy fielder's choice és reached error
cook három out
0-5

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 02:48:03

az ötödikben stewart double, pagnozzi RBI single, cook single, két out
nem voltak pályán
1-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 03:11:42

Vannak pályára kerüléseink, helyzeteink, de nem tudjuk kihasználni őket, így sajnos nagyon sima a meccs. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 03:20:11

a hatodikban helton walk, wiggy single és CS, ellis walk, stewart ellen vége
cook kapott két singlet kieső nélkül, brothersnál heyward DP herrera-ellis-helton közben score, schafer RBI single, SOval vége
1-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 03:40:38

Wigginton a változatosság miatt megint elbaszott egy loaded-ot, azért ha végre lenne elég aktív emberünk, akkor pár meccsre igazán kiültethetnénk, mert pocsék formában van.

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 03:43:26

a hetedikben pagnozzi single, herrera single, helton walk, loaded 2outnál wiggy SO
belisle háromból három out
1-7

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 04:02:51

a nyolcadikban s.smith single, ellis GIDP
betancourt ellen single, uggla 2run HR, még egy 2out single
1-9

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 04:09:12

a kilencedikben háromból három out
1-9 lett

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 10:22:59

ma este 7től fogunk játszani! nagy eséllyel cargo visszatérhet

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 17:14:19

#Rockies lineup for 7/7 at ATL: Blackmon7, Herrera6, Giambi3, Smith9, Ellis4, Stewart5, Spilborghs8, Iannetta2, Nicasio1

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 17:15:04

cargo egyre jobban van, de nem akarjuk kockáztatni, talán csereként már be fog jönni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 18:33:21

Na helyes, Wigginton kikerült a kezdőből.

foppa21 2011.07.07. 19:00:36

nagyon remélem hogy legalább a mai meccset megfogjuk menteni

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 19:43:39

az elsőben herrera walk, giambi RBI double
náluk semmi

a másodikban nem jutottunk bázisra
nicasio ellen walk, double, a kettes-hármason voltak egy kiesővel, de lehoztuk egy intent walk után a loadedot a dobó ellen
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 19:52:53

Blackmon-nek kiment a bokája egy slide közben, jön a helyére Wigginton. :(

Coach Sacco 2011.07.07. 20:03:04

Nagyszerű, már a harmadik játékosunkat vesztettük el, alig marad ember.

Coach Sacco 2011.07.07. 20:08:33

Most meg Iannettat találta sisakon egy felpattanó labda, de folytatni fogja szerintem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 20:12:10

Nem örülök ennek lassan egy órás inningnek: sérülések, mound visitek, vitatható call-ok miatt is állt már a játék, és hol van még a vége.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 20:12:57

Freeman 3-run HR, eldőlt a mai meccs is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 20:18:27

Nicasio sorban nyeri az ütéseket, össze leszünk verve mára is. :(

foppa21 2011.07.07. 20:22:11

csúnya végünk lesz:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 20:22:13

Nicasio megint csak fastballt tud dobni, ezen még erősen javulnia kell, különben az MLB-ben gyakran így szét fogja csapkodni.

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 20:32:48

a harmadikban blackmon single, herrera single, giambi RBI fielders choice, s.smith hbp, loaded 1outnál ellis DP
nicasio ellen ground-rule double, a.gonzalez RBI single, még egy single, freeman 3run HR, double, heyward RBI single és SB, walk 1 kiesőig. stults befejezte
2-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 20:47:25

Állítólag Reyes 3 hétre out, Tulo lesz az All-Star kezdő, ha ő egészséges lesz. :P

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 21:11:58

a negyedikben három groundoutot kaptunk
stults kiejtett háromból hármat

az ötödikben stults double, herrera single, s.smith walk, loaded 2outnál ellis forceout
stults ellen heyward solo HR, single
2-6

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 21:34:47

a hatodikban spilbo reached error
stults játéka alatt stewart error és single 2outig, m.reynolds walk után hozta az utolsót
2-6

StormST 2011.07.07. 21:47:13

Blackmon fractured foot, lesz vagy szeptember, mire újra játszhat...

Garner meg pont ma repült haza, ez így kb pont jellemző a szezonunkra...

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 21:50:50

a hetedikben kiesett a három ütőnk
m.reynolds egy double közben hozta
2-6

StormST 2011.07.07. 21:53:00

Én nem bántom Nicasio-t, nyert 3 meccset, pedig idén talán csak a AAA lett volna neki a cél, de sajnos kéne még 1-2 pitch a FB mellé, mert így csak pár inning kell, hogy kiismerjék...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.07. 21:58:30

Én sem bántottam, valóban még tanulnia kell, meg Cook sem állapot ebbe a rotationbe; Mortensen szintén nem megoldás (tegnap 3 inning alatt kapott 9 futást a Sky Sox-ban), Rogers még megállhatja a helyét, ha felépül végre.

foppa21 2011.07.07. 22:10:39

tömérdek kihagyott helyzetünk volt az egész seriesben, nem lehet meccset nyerni ha minden alkalommal 2-3 bases loaded helyzet kimarad...

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 22:17:44

a nyolcadikban ellis walk, stewart single, spilbo walk, loaded 1outnál iannetta popout, loaded2outnál ph helton beállása alatt WP scores, helton walk, loaded 2outnál wiggy SO.
betancourt egy singlet kapott
3-6

Tomi_Tanguay 2011.07.07. 22:23:11

a kilencedikben nem történt már semmi
3-6 lett a vége:( swept


süti beállítások módosítása