Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nationals - Rockies 1:2 W

2011.07.11. 08:47 - Tomi_Tanguay

Az All Star szünet előtti utolsó párharcban a Colorado Rockies három nagyon szoros meccs közül kettőt meg tudott nyerni a Washington Nationals ellen, így valamivel jobb helyzetből mehetünk a három napos pihenőre. Még így is elég szerényen állunk és a folytatásban komoly változásokra lenne szükség, ha szeretnénk még versenyben lenni 2011-ben a rájátszásért.



















1. meccs, péntek: Nationals-Rockies 2-3

A washingtoni első meccsre visszatért CarGo CF-nek, a másik két outfielder Wiggy és Garner volt, míg belül a Helton-Ellis-Herrera-Stewart négyes kezdett, az elkapó Iannetta lehetett, Tulo sérülés miatt nem játszott. A denveri kezdő dobó Hammel volt péntek este, míg a hazaiaknál a bal kezes Lannan készült a startra. Az első próbálkozásunk nem vezetett pályára kerüléshez, ezzel szemben Hammel pocsékul indította a mérkőzést és kieső nélkül teli pálya alakult ki ellene, melynél Morse helyezett el egy sac fly RBIt, a következő két ütőt viszont elbúcsúztattuk. A második menetben se tudtunk elkerülni a három outot, de ezúttal Hammel is magabiztosabb volt és senkit nem engedett fel. Aztán a sorunk legalsó hármasa is szép sorban kihullott, de a következő védekező részben mi is csak egyetlen sétát engedélyeztünk a hazaiaknak. A negyedik menetben végre megtörtük a negatív mérleget, Herrera és Helton egymás után két singlelel jutott bázisra, Wigginton RBI single megmozdulásával pedig a vezetést is megszereztük, melyet követően sérülés miatt dobót cserélt a Nats. A reliver Garner beállása alatt túl sokat várt, így a játékvezető balkot ítélt, Helton beérésével pedig átvettük a vezetést, majd Garner is bepakolt egy RBI singlet, így 3-1es előnybe kerültünk. Ezt követően a Washington két kieső után Ramos solo hazafutásával zárkózott közelebb, majd az ötödik támadás újra eredménytelen volt, de Hammel is gond nélkül tartóztatta fel a következő három ellenfelét. A hatodik menetben Herrera lépett bázisra egy single révén, de utána Helton dupla játékával együtt kiesett, közben egyetlen 2out single közben lehoztunk egy újabb dobó részt. Ezután megint csak egy emberünk tudott bázisra érni, aki Wigginton volt egy single után, de a kettesen fent hagytuk, majd Hammel egy kieső mellett kapott egy singlet, ami után lecseréltük, M. Reynolds játéka közben lekapcsoltuk a rabló kísérletet, ő pedig kiosztott egy strikeoutot. Hét inning után is őriztük a 3-2es vezetést, de ezután megint kiesett a három ütőnk, azonban M. Reynolds és Belilsle ketten együtt hiba nélkül ledolgozták a következő három szembe jövő ellenfelet. A kilencedik tetején Herrera és Wiggy harcolt ki egy-egy sétát, de két ütő is fent hagyta őket az egyes-kettes kanyarban, így egy pontos előnyünk maradt az utolsó dobó felvonás előtt. Street a saveért érkezve rögtön elszenvedett egy singlet, de ezután elért egy swinging strikeoutot közben ráadásul Iannetta kidobta a kettes bázisra tartó futót, majd egy újabb SOval sikerült véget vetni a mérkőzésnek, így 3-2re behúztuk az első összecsapást a fővárosban.
- Megtörtük a szezon legrosszabb öt meccses vereségi sorozatát és egy ponttal nyertünk az első meccsen a fővárosban. A csapat öt ütése közül Herrera egyedül kettőt vállalt két singlelel, emellett még sétát és egy futást is elért, kifejezetten jól formába lendült, mióta állandó játéklehetőséget kap Tulo helyettesítése alatt. Wigginton is hasznosabban tudott játszani, mint az elmúlt meccseken, hiszen a napi egyetlen ütéséből az évi 37. RBIt postázta, elérte az ötödik bázisrablást, illetve még két sétát is elkönyvelt, majd a hajrában a jobb defender Spilborghs helyettesítette őt a left fielden. A másik közvetlen pontszerzést Garner érte el, aki élete első MLBs kezdő meccsén megszerezte az első RBIt egy single ütés után, viszont a két kiesését SOval szenvedte el, menet közben lehoztuk és S. Smith játszott a jobb külső mezőnyben. Helton négy beállás alatt egy ütést hozott és balk miatt még futása is akadt, egyébként nem játszott túl hatékony mérkőzést, egyszer DPbe szaladt bele. Gonzalez visszatért a kezdőbe, de 0/4es lőlappal zárt és elmondása szerint még nincsen tökéletes állapotban a csuklója. Ellis ugyanilyen mérleget ért el, de egy alkalommal célba ért, viszont öt bázison hagyással vitte a prímet. A sor utolsó két embere Stewart és Iannetta egyaránt impotensek voltak, mindketten háromból semmivel fejezték be a pénteki összecsapást. Hammel jó mérkőzést zárt, annak ellenére hogy az elején komoly nehézségei akadtak, egyetlen pontot kapott az első játékban, később még egy solo HRba nézett bele, ezen kívül viszont nem esett több futás ellene 6.1 játék alatt. Az öt kapott ütése dacára lehozta az ötödik győzelmét a szezonban a nyolc vereség mellé. M. Reynolds hibátlan teljesítménnyel búcsúztatott el négy embert a hetedik-nyolcadik játékban az idei 14. holdért. Belisle négy dobásból egy flyouttal végzett egyetlen emberével a nyolcadik inningben. Street egy ütést kapva, két strikeouttal zárta le az estét és már a 25. savet regisztrálta 2011ben a 27. kísérletből.






















2. meccs, szombat: Nationals-Rockies 1-2

Szombaton Tulo visszatért, viszont CarGonak kiújultak a csukló fájdalmai, így nem vállalta a játékot, Spilbo ment fel a leadoff helyre és a CFnek, mellette még S. Smith és Wiggy kezdtek az outfielden, belül maradtak a szokásos nevek. A soros dobónk Ubaldo volt, ellenfele pedig az ex-Rockie Marquis, különleges csatára volt kilátás kettejük rangadóján. Az új első ember rögtön egy singlelel kezdte a meccset, majd Helton is sétát harcolt ki, utánuk viszont ketten is kiestek, közben Ubaldo gond nélkül búcsúztatta el az első három ellenfelét. A második játszmában Stewart lépett bázisra egy sétával, de az őt követő Iannetta doube play áldozata lett, ezzel szemben a hazaiak változatlanul eredmény nélkül álltak. A harmadik inning alatt képtelenek voltunk elkerülni a három outot, de Ubaldo továbbra is távol tartotta a washingtoniakat a bázisoktól. Ezután az első ütő Helton tűzött ki egy solo HRt jobb szélen keresztül, amivel megszereztük a vezetést, majd Tulo singlet talált, további két sétával feltöltöttük a pályát, ám Ubaldo ekkor groundouttal kiesett. A negyedik dobó részt is hibátlanul abszolváltuk, aztán támadásban Spilbo singlet vállalt, Ellis double közben viszont haza felé tartva megelőzték, de Helton groundoutos kiesése alatt beért a futónk, így 2-0s előnybe kerültünk. Ezt követően Ubaldo elvesztette a perfekt mérlegét, mert kapott egy singlet az ötödik játékban, aztán egy walk után egy Tulo-Ellis-Helton dupla játékkal sikerült befejezni az első nehezebb inninget. A folytatásban kiesett a három emberünk, majd a Nats bevágott egy leadoff triplet, mely után már nem úsztuk meg a szépítést és Ankiel RBI groundoutból eredményesek voltak, de őriztük a vezetést 2-1 arányban. A hetedikben viszont az első washingtoni csere dobó ellen képtelenek voltunk pályára jutni, de a mieink is lehozták a védekező részt egy single ellenében. Ezt követően Helton vágott be egy doublet, Tulot szándékosan sétáltatták, majd S. Smith szaladt bele egy lineout double playbe, elkapták a labdáját és kidobták Heltont a kettesen. Ubaldo a nyolcadik dobó részt is abszolválta, bár két singlet is kapott, megint hiába szorongatott a Nats. A kilencedik felső részében nem tudtuk elkerülni a három kiesést, majd Street egy SO közt beszedett két singlet, így a szélső bázisokat foglalták el, de ebből a helyzetből egy Tulo-Ellis-Helton dupla játékkal befejeztük a találkozót és megmentettük a 2-1es győzelmet.
- Másodszor is nagyon meredek egy pontos sikert arattunk, de a korán megszerzett előnyünkből egy pontot meg tudtunk tartani a végéig. Helton szerezte a csapat mindkét pontját, amikor egy HRból és egy groundoutból talált be, ezen kívül még egy doublet is jegyzett, így 2/3as hatékonysággal tudta le a szombati fellépést. A rutinos 1B már a tizedik hazafutását vágta a szezonben, közben 41. RBIval rendelkezik, az átlaga pedig .318as. Mellette még a beugró leadoff hitter Spilborghs volt képes két ütésre, aki négy beállás alatt ért el két singlet, de egyik akciója végén se tudott haza érni. Ellis vissza került a második helyre a sorban és 1/4es lőlapjára egy doublet írt fel, amely után az egyik futásunkat szállította. Tulowitzki négy meccses pihenőből tért vissza a csapathoz, egy singlet és egy szándékos walkot regisztrált, közben a két kieséses játékában két társát hagyta bázison, de a lényeg, hogy újra egészséges és újra számíthatunk a klasszisra. Érdekes volt, hogy a sor első négy embere hozta mind a hat ütésünket, a többiek nem sokat tudtak hozzátenni ehhez. Stewart még csak-csak, mert neki legalább két séta jutott a két out mellett, de továbbra is képtelen túl tenni magát a pocsék sorozatán. Az elkapó Iannetta a 0/3 közben regisztrált egyetle walkot, míg a left fielder Wigginton négyből négy próbálkozásban vallott kudarcot, a hajrában Gonzalez állt be a helyére, aki a center fieldet vette birtokba védekezésben. S. Smith mindenkinél gyengébb napot zárt, négyből négy kiesése köt öt LOBt hozott, komoly pontszerzési lehetőségeket szalasztott el. Jimenez visszatért a klasszis formájához, az utóbbi meccsei alkalmával már látható volt nála némi előrelépés, Washingtonban pedig már tényleg a régi Ubaldot láttuk. Az ace az első 13 outig hibátlan volt, majd nyolc inning alatt öt ütést és egyetlen futást kapott, közben nyolc strikeoutot osztott ki. Nyolc vereség után a negyedik győzelmét érte el, az ERA statisztikáját pedig lejjebb hozta 4.14esre. Az egyetlen csere dobó a closer Street volt, aki két ütés ellenére be tudta fejezni a mérkőzés, de nagy szüksége volt egy tökéletesen időzített double playre ahhoz, hogy összejöhessen neki a 26. save a szezonban.




















3. meccs, vasárnap: Nationals-Rockies 2-0

Az utolsó meccsre Chacin volt a dobónk, a hazaiaknál pedig J. Zimmerman kezdett, közben a mezőnycsapatban csak Garner feltűnése volt újdonság Wiggy helyett, illetve a backup catcher Pagnozzival kezdtünk. Az első akciónkban egyedül Helton tudott elérni egy singlet, a Natsnek még ennyi se jött össze. Aztán a második próbálkozásokban már egyik csapatból se volt pályára kerülő futó, majd három denveri outot követően Chacin is újfent kiosztotta a házigazdák ütőit. A negyedik tetején az Ellis, Helton, Tulo hármast ejtették ki, míg a Nats elérte az első pályára kerülést a meccsen, amikor két kieső után egy singlet helyeztek el, de változatlanul maradt a 0-0s állás. Az ötödik játszma során két kiesőnél Stewart eresztett meg egy singlet, de tovább megint nem jutottunk, Chacin közben ismét biztosan hozta a háromból három kiesést. A folytatásban a dobónk talált be egy single jóvoltából, de utána Spilbo double playel elbúcsúzott, majd a hatodik alsó részében kaptunk egy singlet, melyet követően a kettes bázison tartózkodó embert Bernadina szállította haza egy RBI singleből, aztán a rabló kísérletet lekapcsoltuk és végül egy séta után sikerült lehoznunk a harmadik outot. Tehát egy pontos hátrányból vágtunk neki a hetedik akciónak, melyet Helton nyitott egy singlelel, aztán viszont sorban három emberünket kiszórták részben az első reliever segítségével. A következő dobó részt egy double közben dolgoztuk le, majd Stewart helyezett el egy leadoff singlet, Pagnozzi sac bunt játékával tovább került a kettes bázisra, a pinch hitter Wiggy sétát harcolt ki, azonban őket követően Giambit és Ellist is feltartóztatták. A nyolcadik játszmában Lindstrom kiejtette az első embert, majd M. Reynolds beszedett egy solo HRt Ankieltől mielőtt kiejtette volna a maradék két ellenfelet, így 0-2es hátrányba kerültünk. A végső próbálkozásunknál a sor közepe következett, de sajnos Heltont és Tulot is kivágták, 2outnál S. Smith vágott be egy doublet, ám a rákövetkező Garner ellen egy strikeouttal befejezték a mérkőzést és 2-0ra vesztettünk harmadszor.
-  A harmadik meccs is nagyon szoros volt, de hiába volt 6-5re több ütésünk, képtelenek voltunk kihasználni a helyzeteinket így vesztettünk. Helton négyből megint két ütést vállalt, de értelemszerűen ő sem volt képes futás kiharcolására, csak a saját átlagát javította tovább .321re. Meglepetésre a másik játékosunk két ütéssel Stewart volt, aki a hetedik helyről ért el 2/3as hatékonyságot, végre láttunk benne némi életjelet és még egy akrobatikus elkapást is bemutatott a foul területen. S. Smith hozta a csapat egyetlen több bázisos ütését, amikor a kilencedik menetben az évi 24. doublet jegyezte, de ezzel sem mentünk sokra. Spilborghs a lista tetején most csak 0/3al zárt, a hajrában Gonzalez megint átvette tőle a center fieldet. Tulowitzki és Ellis egymással teljesen azonos 0/4el és fejenekénti két bázison hagyással végeztek. Pagnozzi kettőből kettő játékban kiesett, végrehajtott egy sikeres biztonságit és egy remek dobással kapcsolt le egy stealt. Egyértelműen Garner volt a leggyengébb láncszem, nem elég, hogy mind a négy alkalommal kiesett, de mind a négyszer strikeouttal szórták ki, beleértve a meccs utolsó outját. Két darab csere ütőt alkalmaztunk, mindkettőt a nyolcadik játszmában, amikor Wigginton egy sétát ért el, Giambi viszont dobás utáni kiejtést kapott. Chacin kifejezetten masszív teljesítménnyel zárt, hét inninget lehozott egyetlen futással, ami sajnos most a vereséget a vereséget jelentette, pedig mindössze négy ütést kapott. A fiatal dobó jelenleg 8-7es győzelem-vereség statisztikával áll, egyébként még az egyik ütésünket is neki köszönhettük. Lindstrom a nyolcadikban egyetlen ellenfelét strikeouttal szórta ki, majd M. Reynolds a következő két out kiosztása előtt beszedett egy solo HRt a második washingtoni pontért.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 52-40 (92 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 49-43 (92 meccs, 3.0
 GB)
3. Colorado Rockies 43-48 (91 meccs, 8.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 41-51 (92 meccs, 11.0 GB)
5. San Diego Padres 40-52 (92 meccs, 12.0 GB)

A Giants megtartotta az előnyét velünk szemben, mivel ugyanígy 2-1re voltak jobban a hétvégi párharcban a Metsnél, a D'backshez sikerült egy kicsit közelebb kerülnünk, mert párharcot vesztettek St. Louisban. A negyedik-ötödik helyen helycsere történt, ugyanis a Dodgers söpörte a Padrest. A szünet után két párharcot rendeznek a divízión belül SD-SF és ARZ-LAD seriest.

Következik az idei All Star gála, a két napos arizonai rendezvényen kedden játsszák le az American League-National League rangadót, ahol Tulowitzki várhatóan kezdő shortstopként lehet jelen. A folytatásban majd csütörtöktől a jó erőkből álló Milwaukee Brewers ellen hazai párharccal folytathatjuk, szükség lesz tehát akkor is a biztatásra, még jobban, mint eddig, mert valahogy fel kell zárkóznunk a többiekre. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr53055653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StormST 2011.07.11. 20:41:43

@Filip89: :) Vagyis csak a 8... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.12. 03:53:01

Megvolt CarGo-nak az MRI, órák óta mindenki az eredményt várja...

Coach Sacco 2011.07.12. 08:29:52

@Filip89: Érdekes, de úgy látom, hogy még azóta sincs semmi hír róla...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.12. 13:10:52

Aztán kiírták, hogy a mai napra lesz meg az eredménye.

Coach Sacco 2011.07.12. 16:38:47

@Filip89: Akkor hiába vártuk már tegnapra, jöhetne már a hír, kíváncsi leszek rá, majd írjátok be feltétlen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.12. 18:36:59

Az MRI megerősítette, hogy nincs törés CarGo csuklójában, csak zúzódott az egyik csontja. Valószínűleg ez az öt napos szünet elég lesz arra, hogy kipihenje. Amúgy szívás, mert tavaly az utolsó másfél hónapban is hasonló gondjai voltak, alig tudta megfogni az ütőt, de játszott mindennap.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.12. 19:59:14

Az, hogy nincs törés, nyilván jó, de mondom, tavaly se tudtuk kezelni az állandó csuklófájdalmait, és akkor "csak" az utolsó másfél hónapot kellett végig játszania ilyen állapotban, most viszont még több mint két és fél hónap lenne hátra. Mondjuk idén nem hiszem, hogy olyan sokáig lesz esélyünk a rájátszásra, szóval lehet, hogy már augusztusban nyugodtan befejezheti a szezont, csak az offszezonban találjanak ki végre valamit az állandó csuklóproblémáira. :/

StormST 2011.07.12. 21:37:28

@Filip89: Van rá egy megoldás: nem kéne nekirohangálni a betonfalaknak, amiken 3 centi szivacs van csak. Szép elkapás, meg lehet, hogy pontot ment, de ha 1-2-3 hónapba kerül, akkor érdemes lenne óvatosnak lenni szerintem...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.13. 02:12:42

Egy Gold Glove outfieldert ez nem állít meg. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.14. 03:14:28

CarGo csütörtökön még biztosan nem játszhat, és egyelőre kérdéses, hogy a hétvégén visszatérhet-e. Egyébként arról beszélt, hogy valóban pontosan ugyanaz a sérülése, ami tavaly is hátráltatta őt, nem túl biztató. :(

Coach Sacco 2011.07.14. 20:01:57

Kiváncsi leszek a mai meccsre, remélem hogy jól tudjuk kezdeni a második félévet, de szerintem a mait nem fogom nézni, mert holnap még csak péntek.

Tomi_Tanguay 2011.07.14. 20:53:20

na végre itthon vagyok:) hulla vagyok remélem feltudok kelni éjjel a meccsre, filip majd csörgess amíg nem jelentkezem:D

Tomi_Tanguay 2011.07.14. 21:02:13

rox-crew pitching matchupok:

Thursday: Brewers' Yovani Gallardo (10-5, 3.76 ERA) at Rockies' Ubaldo Jimenez (4-8, 4.14), 6:40 p.m., Root

Friday: Brewers' Chris Narveson (6-5, 4.75 ERA) at Rockies' Juan Nicasio (3-2, 4.91), 6:40 p.m., Root

Saturday: Brewers' Zack Greinke (7-3, 5.45) at Rockies' Jhoulys Chacin (8-7, 3.16), 6:10 p.m., Root

Sunday: Brewers' Shaun Marcum (7-3, 3.39) at Rockies' Aaron Cook (0-4, 5.82), 1:10 p.m., Root

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 02:28:56

CF Ryan Spilborghs
2B Mark Ellis
1B Todd Helton
SS Troy Tulowitzki
RF Seth Smith
LF Ty Wigginton
3B Ian Stewart
C Chris Iannetta
RHP Ubaldo Jimenez

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 02:53:36

Gyorsan megszerezte a vezetést nekik a főnyominger.

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 03:06:33

az elsőben ubaldo két kieső után egy doublet kapott, fielder RBI double
spilbo solo HR, tulo 2out double
1-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 03:27:31

Elég beteg meccs, mert a másodikban a két dobó pontjaival állunk most 1-1-re. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 03:31:47

a másodikban ubaldo ellen single és SB, gallardo RBI double
wiggy single, két groundouttal a hármasra, ubaldo RBI single
2-2

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 04:13:44

a harmadikban náluk single, közben s.smith fielding error, fielder intent walk, tulo-ellis-helton DP
helton single, s.smith single, de nincs pont

a negyedikben nem voltak pályán
stewart double, iannetta RBI single, spilborghs RBI single és SB, ellis RBI single, tulo RBI double, s.smith reached error
6-2

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 04:55:57

az ötödikben egy walk, heltoun unassisted double play
nálunk három out

a hatodikban csak egy singlet kaptunk
spilbo single, ellis RBI double
7-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 05:11:28

Remélem a végét sem fogjuk elszúrni, különben nagyon szép lehet a folytatás.

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 05:32:47

a hetedikben belisle egy doublet kapott
nálunk wiggy single, stewart double, iannetta walk, loaded 0outnál ph garner RBI walk, spilbo 2run RBI double, ellis RBI groundout
11-2

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 05:54:50

a nyolcadikban brothers három out
nálunk wiggy single, stewart single, iannetta single, loaded 1outnál garner RBI single, spilbo DP
12-2

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 06:01:26

a kilencedikben stults ellen hart solo HR
12-3 lett a vége:)

StormST 2011.07.15. 08:02:09

Jól lemostuk őket, csak így tovább... :)

Buzi Bell viszont elbaszta a Padres meccset, a kilencedikben 1-0-nál beszopott egy homárt, majd a 12-ben Gregerson bases loaded walk, majd még három single, 6-1-ről próbált kapaszkodni még a Padres, de 6-2-nél tovább nem jutottak...

foppa21 2011.07.15. 10:00:47

spilborghs és ellis mit műveltek:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 11:25:31

Mortensen újra alkotott a Triple-A-ben: 4.1 IP, 6 ER, lassan onnan is lehet száműzni. :P

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 14:25:01

spilbonak szerintem több ütése volt ma mint az egész hónapban eddig. de lehet júniusban se volt sokkal több:D

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 16:10:52

fowler fel fog jönni, mert cargo továbbra is bizonytalan. gondolom garnert küldjük le

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 17:32:51

Az MLB.com top50-es prospect listáján Matzek a 25., Rosario a 33., Friedrich a 41. Utánuk még Arenado, Parker, Tago, Brothers, Bettis, Nicasio, Blackmon szerepel a házi top10-ben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 18:27:19

A szombat hajnali coloradói baseball-program:
- 02:40 Colorado Rockies - Milwaukee Brewers (MLB)
- 04:05 Reno Aces - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=684854

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 19:59:39

tegnap fielder a rockies szurkolóktól kapott kölcsön egy napszemüveget:D kellett gyorsan a nagy siettségben, aztán az inning végén vissza adta:) még nagyobb poén hogy van egy corey hart nevű énekes akinek volt egy sunglasses at night c száma:D

blogs.denverpost.com/rockies/2011/07/15/prince-fielder-borrows-sunglasses-from-rockies-fan-at-coors-field/8771/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.15. 20:04:43

Már az eleje is vicces volt, de a Hart-os részen beszarok. :D

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 23:31:04

#Rockies vs. #Brewers, 7/15: Fowler8, Ellis4, Helton3, Tulowitzki6, Wigginton7, Spilborghs9, Stewart5, Iannetta2, Nicasio1.

fowler fent, garner ment le. backup catchert is cseréltünk, alfonzo van fent. ő rutinosabb mint pagnozzi, ha már beszéltetek róla hogy vele szarul megy az ő meccsein, szal sztem jó ötlet volt.

Tomi_Tanguay 2011.07.15. 23:44:01

blackmon kikerült a 60napos DLre, hogy legyen helyen alfonzonak a 40es rosterben

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.16. 03:12:07

Fowler jól kezdett, és Tulo pontjával megvan a vezetés.

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 03:22:00

az elsőben nicasio három out
nálunk fowler double, tulo RBI double

a másodikban egy singlet kaptunk, tulo-ellis-helton DP
stewart walk
1-0

foppa21 2011.07.16. 03:36:12

ma is ígéretes a kezdés, csak félek hogy nicasio meddig fogja bírni

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 03:49:33

a harmadikban is kiesett a három brewer
ellis double, helton RBI single

a negyedikben nicasio ellen egy double
nálunk semmi
2-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.16. 04:11:44

Tulo bepakolta a második RBI double-t, ha nincs CarGo, akkor neki kell vállára vennie a csapatot. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 04:13:47

az ötödikben kiosztottunk hármat
aztán fowler walk, helton walk, tulo RBI double
3-0

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 04:27:27

a hatodikban is kiejtette nicasio a három embert
nálunk is három out
3-0

foppa21 2011.07.16. 04:47:31

4-0! innen már a célegyenesben vagyunk:-) két tulo RBI double és két helton RBI single

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 04:51:26

a hetedikben nicasio ellen single, stewart-ellis-helton DP, még egy double
ph s.smith single, fowler GIDP, ellis double, helton RBI single, tulo walk
4-0

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 05:04:11

a nyolcadikban lindstrom három kieső
spilbo single, stewie lineout DP
4-0

Tomi_Tanguay 2011.07.16. 05:10:12

a kilencedikben street kiejtette a hármat
4-0 maradt a végére:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.16. 11:46:49

CarGo tegnap nagyszerűen érezte magát a batting practice-en, szóval ma már mindenképpen játszani szeretne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.16. 12:25:24

Már csak négy győzelemre vagyunk a Diamondbacks-től.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.16. 17:24:43

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 22:00 Seattle Sounders - Colorado Rapids (MLS)
- Vasárnap, 02:10 Colorado Rockies - Milwaukee Brewers (MLB)
- Vasárnap, 03:00 Denver Outlaws - Rochester Rattlers (MLL)
- Vasárnap, 04:05 Reno Aces - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=685597

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 00:27:01

A mai lineup ez lesz:

1. Carlos Gonzalez, LF
2. Mark Ellis, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ian Stewart, 3B
7. Dexter Fowler, CF
8. Chris Iannetta, C
9. Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 02:04:27

később fog kezdődni villámlás miatt

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 02:11:50

“It’s huge,” Mark Ellis said of his teammate’s reappearance at the top of the order. “He’s a force to be sure. He can make it 1-0 very quickly.”

:)

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 03:01:13

na most kezdődik 1 óra késéssel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 03:33:05

A mai meccset is jól tudtuk kezdeni - a késést leszámítva. :D

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 03:35:39

az elsőben chacin kiejtett három embert
nálunk is háromból három out

a másodikban három groundout
két kieső után stewart triple, fowler SO de throwing erroral a kettesre ért közbe stewie scores, iannetta RBI double, chacin RBI single
3-0

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 04:22:29

a harmadikban egy singlet hoztak
nálunk ellis walk, helton flyout DP

a negyedikben két single
s.smith single, stewart single, iannetta walk, loaded 1outnál chacin SO, loaded 2outnál cargo groundout
3-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 04:29:33

2-8-ra áll a Giants, ha ezt nem hozzák vissza, akkor ma végre közelebb kerülhetünk hozzájuk.

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 04:44:28

az ötödikben chacin 2outnál egy walkot engedett a dobónak, hart 2run HR
nálunk három kieső
3-2

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 04:57:34

a hatodikban egy 2out doublet engedtünk
kiesett a három emberünk
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 05:11:26

Megfordították, és Tracy-t is kiállították.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 05:33:16

11-3-ra kikapott a buzi dzsájentsz, erre ma mi is betlizünk.

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 05:36:52

a hetedikben chacin ellen két single, HBP 3in-1outnál csere. m.reynolds ellen morgan 2run RBI single, kotsay sac fly RBI, még egy walk. beton hozta a harmadik outot.
alfonzo single, spilbo single, helton 2run RBI double, tulo RBI single de a kettesen kiesett
6-5

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 05:59:25

a nyolcadikban lindstrom ellen két single, kottaras RBI groundout
két out után fowler reached error
6-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 06:08:13

Street kapott egy 2-run HR-t, a retkes kurva életbe...

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 06:21:28

a kilencedikben street ellen walk, weeks 2run HR
cargo single és SB, helton RBI single, tulo ellen vége
7-8

Coach Sacco 2011.07.17. 06:35:39

Nem lehet igaz hogyan vesztettük el... :(

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 10:49:49

korrekt volt tracy nyilatkozata:

"The guy is clearly out," Tracy said. "It was very apparent to me that the way our catcher responded (to the call) showed there had been a play missed.

"You give up that run and you lose by one, it's a pretty important run. To see Chris Iannetta that animated, I think it's very obvious that you're heading out there to defend your player, that there's been something badly missed. You go back and look at the replay and (Iannetta is) clearly correct being as frustrated as he was. . . . (Blaser) missed the call."

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 12:34:30

Mindegy, vigasztalódjunk a geci Braun sérülésével, remélem ma nem fog játszani.

Tippek Cook-ra, hogy hány teljes inninget bír ki: a) 1, b) 2, c) 3? :P
Vagy hogy hány futást kap? 5-10-15? :P

StormST 2011.07.17. 14:07:58

Elmehet a faszomba ez a kis geci bírópalánta...

A bemondók is mondták közben, hogy tipikus ifjonci hiba, elbassza a call-t, aztán még ahelyett, hogy elmegy onnan és elismeri, hogy hibázott, inkább kivágja szinte a semmiért a jogosan reklamáló játékost, majd még a manager-t is. Sajna a meccsünk ráment, kis szarjankó, remélem ma este "véletlen" nekimegy valaki, vagy eltalálja egy kósza labda/ütő...

StormST 2011.07.17. 14:32:45

Tényleg, ilyenkor a baseball-ban van valami jogorvoslati lehetőség? Vagy csak simán büntetlenül el lehet baszni meccseket?

foppa21 2011.07.17. 16:23:02

nekem ianetta sokat nőtt a szememben, hogy így leállt ordítozni...:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 17:32:02

Ja, szerintem is, hogy nem köpte pofán azt a bunkó csalót.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 17:33:15

Szerintem nincs lehetőség semmire, újabb tudatos összeesküvés egy denveri csapat ellen, senkit nem érdekel az MLB-ben, csak mi háborgunk rajta, közben meg az egész liga rajtunk röhög, hogy milyen szarok vagyunk. Nekünk ez jutott idén is. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 18:22:28

gitr stáb lol:D amugy most én is úgy látom hogy ma nincs esélyünk ilyen lélekromboló meccs után az öreg cookerrel

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 19:26:47

1. Carlos Gonzalez, LF
2. Dexter Fowler, CF
3. Jason Giambi, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ian Stewart, 3B
7. Eliezer Alfonzo, C
8. Jonathan Herrera, 2B
9. Aaron Cook, P

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 19:29:21

Cook is 0-4, 5.82 in six starts since coming off the 15-day disabled list.

StormST 2011.07.17. 20:07:25

Újra megnéztem a videót, hát ez szimplán egy trágya ítélet volt, utána meg egy trágya ember trágya vagdalkozása...

Még egy adalék: 11 SO-t kaptunk a meccsen és ebből 2(!) volt csak swingging, Dex és Giambi által. Olyan játékosok néztek be elvileg 9 SO-t, mint Tulo, Ellis, CarGo, Stewie. Azt hiszem ehhez sincs sok hozzáfűznivaló...

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 21:12:45

én sztem kb 50x megnéztem, de nem térek magamhoz

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 21:41:53

az elsőben cook ellen egy single volt
nálunk háromból három kieső

a másodikban double, mcgehee sac fly RBI
s.smith single
0-1

StormST 2011.07.17. 21:42:25

Höhö, azt hiszem ez mindent elmond:

Weeks double-je a visszajátszás szerint ha tényleg bent volt, akkor csak minimálisan, de inkább nem, ebből lett az eddigi egyetlen pont. A 3B umpire nevét azt hiszem meg tudjátok tippelni...

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 22:41:13

a harmadikban stewart fielding error, single, walk, loaded 2outnál weeks forceout
itt megint kiesett a három ember

a negyedikben single és fowler errorból a kettesre ért, walk
aztán fowler walk, giambi walk, s.smith RBI single
1-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 22:47:43

Négy védekező játék alatt három error.

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 23:04:59

az ötödikben egy walkot és egy singlet hoztak, kottaras RBI double a másik embert kidobtuk, mcgehee RBI single, double. pitching change, belisle hozta a harmadik kiesőt.
nálunk csak wiggy single
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 23:12:32

Sokkal jobbak ma, de a tegnapi megaláztatás után nem csoda, hogy szarunk bele a meccsbe, remélem azért a súlyos vereséget el tudjuk kerülni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.17. 23:15:46

Giambi solo HR! Még az öreg ébresztőt fújhat, 2-4.

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 23:35:04

a hatodikban belisle ellen single, kotsay RBI single, tulo-giambi DP
giambi solo HR, tulo walk, alfonzo single
2-4

Tomi_Tanguay 2011.07.17. 23:57:35

a hetedikben betancourt kiosztott hármat
nálunk is három out
2-4

Tomi_Tanguay 2011.07.18. 00:21:44

a nyolcadikban brothers egy single után három out
giambi double, ph helton walk
2-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.18. 00:34:59

Wigginton szépített a kilencedikben, out nélkül van runner a kettesen, még egy pont hátrány... De kurvára megérdemelnénk a tegnapi után.

Tomi_Tanguay 2011.07.18. 00:48:01

a kilencedikben m.reynolds egy 2out walkot kapott
herrera reached error, wiggy RBI double, giambi walk, tulo SOval vége:(
3-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.18. 00:48:43

Nem sikerült sajnos, pedig nagyon közel voltunk a végén. :(

foppa21 2011.07.18. 01:00:53

nagyon izgalmas lett a vége, nagy kár hogy nem sikerült egyenliteni:-(


süti beállítások módosítása