Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Braves 2:2 T

2011.07.22. 09:12 - Tomi_Tanguay

A hét első napjaiban a Colorado Rockies egy izgalmas párharcot bonyolított le az NL Wild Card éllovas Atlanta Braves ellen, végül a négy meccsen két győzelmet és két vereséget értünk el, amivel sajnos nem mentünk sokra, továbbra is csak messziről követjük a riválisainkat.






















1. meccs, hétfő: Rockies-Braves 4-7

A párharc első meccsének a mostanában megszokott összeállítással vágtunk neki, vagyis az outfielden CarGo, Fowler, S. Smith kezdtek, belül a Helton-Ellis-Tulo-Wiggy négyes kapott lehetőséget, az elkapó pedig Iannetta volt, közben Hammel készült a startra Lowe ellen. A mieink az első inninget hibátlan védekezéssel hozták le, aztán támadásban csak egy CarGo walkot és egy Tulo singlet jegyezhettünk fel, S. Smith kiesett futókkal a szélső bázisokon. Azonban a következő menetben két ütés és egy séta által rögtön kieső nélkül bases loadedot engedélyeztünk, mely helyzetnél A. Gonzalez ellen hajtottunk végre egy lineout double playt, majd egy szándékos séta után az újabb teli pályánál a dobó Lowe játéka alatt pedig Wiggy passzából Helton vétett egy missed catch errort, amiből két futó beért. Nem is tudtunk hamar válaszolni, mivel a következő támadásunkban simán kiesett a három denveri ütő. A harmadik inning alatt egy singlet szenvedtünk el, majd Freeman bombázott ki egy hazafutást két pontért, két ütővel később pedig Hinske hintett egy solo HRt, ekkor már 5-0s hátrányban voltunk. Hammel némileg javította a hibáit és támadásban hozott egy singlet, CarGo egy forceouttal maradt pályán, Helton haza küldte őt egy RBI singlelel, így legalább szépíteni tudtunk. A negyedik játékban két kieső után engedtünk fel két embert, de nem lett baj belőle, míg részünkről csak Iannetta ért el egy 2out singlet. Ezt követően megint két kieső után bizonytalanodtunk el és egy double után A. Gonzalez volt eredményes egy RBI singleből, nálunk kiesett az aktuális hármas. A hatodik felvonásra már az első hazai csere dobó jött ki, Stults pedig beszedett három singlet, a loaded 1outnál pedig Freeman forceout közben jutott be az egyik futó, majd S. Smith két kiesőnél hozott egy triplet, de Wiggy fent hagyta őt. Stults a következő menetet is lehozta egy single ellenére, aztán végre vezettünk egy ígéretes támadást, két emberünk hamar bázisra ért, amikor CarGo talált be egy RBI single által, Ellis singlelel teli pályát harcoltunk 1outnál, ekkor Helton kiküldött egy sac flyt az outfieldre, az őt követő Tulo pedig egy RBI singleből volt eredményes, azonban a S. Smith elleni flyouttal véget ért a menet, 4-7ig zárkóztunk fel. A nyolcadik dobórészt Brothers háromból három kiejtéssel teljesítette, míg Fowler sétált, de utána a pinch hitter Alfonzo kiesett, nem tudtunk közelebb kerülni. Aztán Betancourt együtt ütés mellett három strikeouttal hozta a három kiesőt, majd a végső akcióban CarGo és Ellis kiesése után Helton még kiharcolt egy walkot, de Tulo ellen egy strikeouttal befejezték, 7-4re elvesztettük az első meccset.
- Végig hátrányban voltunk és nem is sikerült elkerülnünk a vereséget, idén az ötödik meccsen ötödik alkalommal kaptunk ki a Bravestől. A négy pontunk közül Helton kettőt regisztrált, a napi egyetlen single ütéséből és egy biztonságiból tudott eredményes lenni, viszont egy drága missed catch errort vétett a napfényben, amire közvetlenül két ponttal fizettünk rá. Tulowitzki az előző meccsek gyenge formáját most öt beállás alatt két ütéssel próbálta feledtetni, az egyik singleből ráadásul kikényszerítette az idei 61. RBIt, de ismét ő kapta a meccs utolsó outját. A leadoff hitter Gonzalez szállított még egy pontot, aki mindkét pályára kerülése után körbe tudott érni és az egyetlen futónk lett két beéréssel. A hetedik helyen szóhoz jutó Iannetta 2/4es hatékonyságot ért el, de egyik singlenek sem tudtuk különösebben hasznát venni. S. Smith szállította a napi egyetlen extra base hitünket, amikor már az idei ötödik tripláját pakolta be, ugyanakkor a három kieséses játéka alatt négy társát engedte pályán maradni. Ellis öt lehetőség alatt egyetlen ütést könyvelt el, míg a kezdőbe visszatérő Wigginton négyből négyszer kiesett. A leghátsó ember Fowler egyetlen sétával vétette észre magát, ami után később be is jutott. A csere ütők közül Herrera és Alfonzo is kiestek, Spilborghs egy sétát tudott hozzátenni a hetedik inningben. Hammel szokásos balhés fellépéssel zárt, az első öt inninget bírta ki a dombon, ezalatt el is ment rajta a meccs, többször megingott és összesen hat futást kapott, ebből hármat két HRnak köszönhetett. Már a kilencedik veresége volt az évben, mely alkalmával nyolc ütést és három sétát engedélyezett az ellenfélnek. Stults két inninget hozott, közben három ütésből egy pont született ellene is, de biztosan teljesítette a feladatát. Brothers a nyolcadik játékban hibátlan teljesítménnyel búcsúztatta el az ellenfeleit, kettő SOt is kiosztott, jelenleg 2.40es ERAval rendelkezik. Betancourt egy single után sorban három dobás utáni kiejtést jegyezve zárta le az utolsó dobórészt.



















2. meccs, kedd: Rockies-Braves 12-3

A kedd esti második összecsapásra egyetlen változás történt a kezdőben, mivel Wiggy helyét Stewart kapta meg a 3B poszton, a többiek a tegnapival egyező nevek voltak, nálunk Ubaldo kezdett, a vendégeknél Beachy volt a kezdő dobó. Kis késéssel tudták elkezdeni a meccset az eső miatt, majd az első dobó részt egy 2out single ellenére hoztuk, aztán CarGo walkot, Helton doublet ért el, ezzel a pontszerző területeket foglalták el, Tulo pedig egy 3run HRal ragadta magunkhoz az előnyt. Ezt követően a Braves megint csak egyetlen pályára kerülést hozott, közben Fowler helyezett el egy singlet, majd két kieső után CarGo a jobb szélre lőtt ki egy két pontos hazafutást, majd Ellis single után Helton ellen ért véget a támadás, amikor már 5-0ra vezettünk. A harmadik játékban az atlantai dobó talált egy singlet, de aztán egy Helton-Tulo double playt mutattunk be, majd két újabb single után Freeman ellen SOval hárítottunk, után Tulo nyitott egy duplával, S. Smith RBI double megmozdulása hozta a következő pontot, Fowler szándékos sétáltatása után a dobó ellen hozták a harmadik outot. A negyedik menet első ütője Uggla egy hazafutással jeleskedett, de aztán biztosan szórtuk ki a következő triót, közben a Rockies sor elejéről Ellis és Tulo járt bázison. Az ötödik részben a vendégek csak egy single ütésre voltak képesek, nálunk pedig két séta és egy single közt caught stealinget hajtottak végre. Változatlanul 6-1re állt a meccs amikor a hatodik tetején három out mellett ismét Uggla vert be egy solo HRt, majd Helton sétával lépett fel, S. Smith RBI tripleből tovább növeltük a vezetést, aztán az első két bázisra két sétával kerültek futók, ebből a helyzetből pedig Fowler takarította ki a pályát egy 3run triplelel. Itt még mindig nem volt vége, egy walk és egy hit-by-pitch révén megint bases loaded alakult ki, de Ellis groundouttal búcsúzott, be kell érnünk a 10-2vel. A hetedik tetején Ubaldo két kiejtés után kapott egy sétát, majd M. Reynolds zárta le az inninget, mialatt Helton és Tulo újra akcióba lendült, S. Smith sac flyból megint pontot vittünk be, Iannetta RBI doubleból pedig a másik futó is beért, így már tíz ponttal mentünk. A nyolcadik játszmára is maradt M. Reynolds, aki egy walkot és egy doublet szenvedett el, majd Hinske groundout közben egy futó is beért ellene, de a lényegen ez sem változtatott. A következő támadásban nem voltunk pályán, míg Lindstrom egy single ellenében hozta az utolsó játszmát, maradt a 12-3, nagyszerű győzelemmel javítottuk az előző napok bukásait.
- Végre magára találtak az ütőink és nagyon megszórták a Braves fiatal kezdő dobóját és a cseréket sem kímélték, 14 ütésből vittünk be egy tucat futást. Tulowitzki kapott kritikákat a hétvégi játéka után most viszont három ütéssel jeleskedett, triple kivételével minden jutott neki, pontjait a 3run HRal szerezte, így már 18 hazafutásnál és 64 pontot érő megmozdulásnál tart az évben .277es átlaggal. Fowler a sor nyolcadik helyéről ugyanúgy 3/4es hatékonysággal szállított három pontot, a két singlelel nem ért el sikereket, viszont a triplájával a teljes bases loaded társaságot haza küldte és a negyedik rablását is feljegyezhette. S. Smith három RBIt ért el, de előző két társával ellentétben három különböző megmozdulásból, mivel egy sac fly, egy double, egy triple után tudott eredményes lenni, ezzel kereken 40 pontja van az idényben és újra .300hoz közelít az átlaga. Gonzalez is megrázta magát és bevágott egy 2run HRt, napi egyetlen ütésével és egy sétával is hazaért, az eddigi mérlege 14 HR és 54 RBI, talán ő is megtalálja az igazi formáját. A veterán Helton már a 19. doublet vágta idén, mellette két sétát harcolt ki és mindhárom feltűnése után körbe tudott érni, számára külön fontos volt, hogy a hajrában még pihenhetett is. Ellis hat beállás alatt volt képes két single találatra, közben négy LOB révén a legtöbbet pazarló játékosunk volt kedd este. Iannetta két séta mellett egy pontot érő doublet pakolt be, jelenleg már az ő neve mellett is 35 pontszerzés szerepel. A 3B Stewart volt az egyetlen ütés nélküli kezdő, de három out play mellé két sétát és egy futást azért elért. Nem volt klasszikus csere ütőnk, menet közben állt be a SS Herrera, a 1B Wigginton, a LF Spilborghs, amikor a vége felé a legjobbjaink pihenőhöz jutottak. Jimenez újabb remek meccset zárt, megint a legjobb formáját tudta hozni, 6.2 játszmát oldott meg, mialatt hét ütésből csupán két pontot kapott. Mindkét futását egy Uggla HRból kapta, azon kívül nem tudták őt megfogni, ráadásul még 9 strikeout is jutott neki. Már a hatodik győzelmét szerezte meg és kereken 4.00ra módosult az ERA mutatója, közben támadásban is bevert egy singlet két kiesés mellett. M. Reynolds a hetedik-nyolcadik inningben négy embert búcsúztatott el, közben egyetlen pontot engedélyezett a Bravesnek. Lindstrom az utolsó játszmát egy single közben biztos kézzel fejezte be, ezzel tartja 3.00 alatti statisztikáját.




















3. meccs, szerda, Rockies-Braves 3-2 walk-off

A következő felvonásra is csak egy helyen változtattunk és Alfonzo vette át Iannetta catcher helyét, közben a fiatal Nicasio készült a startra Hudson ellen. Az újonc dobónk jól indította a mérkőzést és az első inningben nem engedett pályára kerülést a Braves számára, míg CarGo egy leadoff singlelel nyitotta az összecsapást, két ütő múlva pedig Helton vágott ki egy 2run HRt a vezetésért. A második menetben egy single után Ross RBI doubleból zárkóztak feljebb a vendégek, végül egy szándékos sétát követően a dobó ellen mentettünk, közben nálunk csak Fowler jegyzett egy 2out doublet. Ezt követően a Braves egy single után a hármason hagyta fent a futóját, hazai oldalon azonban még ennyi sem történt, csak három out play. A negyedik inningben egyik csapat sem járt a bázisok közelében, míg az ötödikben egy elszenvedett singlet a Helton-Tulo double play játékkal semlegesítettünk, de részünkről megint csak Fowler jutott fel egy singlelel. A hatodik inning alatt Nicasio errorjából és egy doublelal két ember került bázisra, de egy fielder's choice playnek köszönhetően sikerült kidobnunk a hazafelé tartó futót, majd a kettes-hármason feltartóztattuk a másik két embert, így megtartottuk az egy pontos vezetést. A következő akciónkban Ellis singlet talált, Heltont pedig egy dobás találta lábon, majd Tulo forceout játéka után a szélső bázisokra kerültek az embereink, aztán Alfonzo sétát harcolt ki, loaded 2outnál viszont Stewart kihagyta a komoly lehetőséget. Nicasio a hetedik dobó részt is magabiztosan abszolválta, visszatartott két embert, abból kettőt SOval, majd Fowler kapott egy hit-by-pitchet, de elkapták rablás közben és a következő két ember is kiesett. A nyolcadik menetben Brothers egy ütőt felengedett kettőt kiejtett, majd a következő váltótárs Lindstrom kárára Uggla egyenlített ki egy RBI singleből, aztán viszont két kieső után egyedül Tulo volt képes elérni egy sétát. Ezután Street biztosan búcsúztatta el az atlantai triót, azonban a mieinknél kiesett az első két ember, majd Fowler egy mezőnyhibával a kettesre ért, a PH Wiggyt szándékosan sétáltatták, erre fel viszont az első dobásból CarGo bevágta a győzelmet jelentő RBI walk-off singlet, és a Rockies 3-2 arányban diadalmaskodott.
- Egymás után másodszor is legyőztük az ellenfelünket, bár a korai vezetést a hajrában elvesztettük, a kilencedik alján mi vittük be a nyerő ütést. Gonzalez kezd visszatérni a varázslatos teljesítményekhez, az önbizalmának biztosan jót fogni tenni a walk-off ütése, egyébként öt beállás alatt két találatot jegyzett, az egyik után hazaért, a másik a győzelmet érte. Helton egy két pontos hazafutást bombázott be az első inningben, azon kívül nem is volt több jelenése a küzdőtéren, kereken az 50. RBIt szedte össze magának. Fowler a nyolcadik helyen újra megbízhatóan teljesített, két ütéssel egy hit-by-pitchel és egy errorral is pályára került, illetve ő szállította a harmadik futásunkat, viszont megint lekapcsolták rablás közben. Ezen kívül még Ellis felelt egy ütésért, négy beállás alatt egyetlen találatot regisztrált, egyre jobban kezd elhalványulni a jó bemutatkozása óta. Tulowitzki három kiesés mellett mindössze egy sétát tudott felmutatni, de volt egy remek jelenete védekezésben. Ugyanilyen mérleggel zárt a backup catcher Alfonzo, akinek az első errorja is megvolt. S. Smith és Stewart nyújtották a leggyengébb produkciót a csapatból, mindketten négyből négyszer kiestek fejenként három fent hagyással, előbbinek még két strikeoutot is jutott. A csere ütők közül Herrera a hetedik inningben groundouttal végezte, Wigginton pedig szándékos sétát kapott a kilencedikben. Nicasio nagyszerűen teljesített és az első hét játékot egyetlen kapott ponttal hozta, közben öt ütést kapott és négy SOt is vert. Nagyon jól összekapta magát az utolsó pár meccsére és az ERAt is 3.88ra javította. Brothers a nyolcadik inningben egy ütést kapott két kiejtés mellett, később az embere beért, így neki írták be az atlantai egyenlítő futást. Lindstrom képtelen volt feltartóztatni a bázis futót és a nyolcadik menet befejezése előtt elszenvedte ezt a pontot. Street végre megszerezte első győzelmét a szezonban, azok után hogy hibátlanul lehozta a kilencedik tetejét a támadók megnyerték a meccset.





















4. meccs, csütörtök: Rockies-Braves 6-9

Az utolsó mérkőzésre Iannetta visszatért a kezdőbe, Helton pedig pihenőt kapott és Giambi helyettesítette őt az egyes bázison, közben hazai részről Chacin volt a kezdő dobó, az ellenféltől pedig Hanson volt porondon. Az első menetben egy walkot és egy singlet engedélyeztünk a vendégeknek, melyekkel a szélső bázisokat foglalták el egyetlen kiesővel, de Chacin három SOval visszatartotta az ellenfeleket, aztán CarGo vert be egy leadoff homerunt a meccs első denveri beállásában, így újra korán vezetéshez jutottunk. A következő három ütőnk kiesett, majd a második tetején csak egyetlen sétát szenvedtünk el, támadásban Stewart singlelel, Iannetta sétával lépett pályára, Fowler pedig mindkettejüket haza repítette egy 2run RBI triple által, majd Chacin ütő játéka alatt Fowler végrehajtott egy sikeres home stealt és már 4-0ra vezettünk. A harmadik játszmában a Braves egy séta után Heyward két pontos hazafutásával jött közelebb, aztán még ugyanebben a menetben loaded 1out alakult ki, melynél A. Gonzalez forceout közben volt eredményes és 4-3ra felzárkóztak. Ezután Ellis és Tulo tört előre, de a két szélső területnél tovább nem férkőztek, a következő dobórészt Chacin hibátlanul tudta teljesíteni, aztán támadásban a mieink legalsó triója is könnyedén elhullott. Az ötödik inningben Freeman talált be egy solo HRt, majd két sétát követően lecseréltük a kezdő dobót, de Belisle ellen McLouth RBI singlelel fordítottak, majd nálunk megint nem volt pályára kerülő futó. A hatodik felvonást Belisle egy single után sorban három kiejtéssel oldotta meg, aztán Tulo lépett bázisra, S. Smith RBI triple találatából kiegyenlítettük az állást, őt pedig Iannetta szállította haza egy sac fly jóvoltából, így 6-5re fordítottunk. A folytatásban viszont M. Reynolds ellen Conrad vágott egy ki egy solo HRt, majd egy doublet követően McLouth újra eredményes tudott lenni egy triplával, a következő reliever Lindstrom ellen beért az újabb futó, akit nem tudtunk kidobni a plate előtt, két kiesőnél még Heyward is bevert egy RBI doublet, így 9-6ra elhúzott az Atlanta. A hetedik alsó részében a csere ütő Herrera hiába ért el ütést, az őt követő Spilbo double playel búcsúzott, ezután Ellis jegyzett egy újabb singlet, de Giambi groundouttal véget ért az akció. A nyolcadik dobó részben Brothers három strikeoutot osztott ki, viszont támadásban egyedül S. Smth volt képes egy single bemutatásra, nem tudtunk közelebb jönni. A befejező inning tetejét Betancourt hibátanul hozta, három pontos hátrányból vágtunk neki az utolsó akciónak, de Fowler és Wigginton kiesett, Spilbo sétált, azonban a kettesnél tovább nem jutott, mert az Ellis elleni SOval vége lett a meccsnek, 9-6ra vesztettünk.
- Hiába vezettünk többször is, mégis elvesztettük az utolsó mérkőzést, a végén már nem tudtunk válaszolni és mi húztuk a rövidebbet. Gonzalez került ismét a figyelem középpontjába, de sajnos nem csak pozitív okokból, az elején még egy solo HRt vert be, az idei 15. hazafutását, aztán volt egy kieséses játéka, majd a harmadik beállása alatt újra megsérült a fájós csuklója és le kellett cserélni. Megint bizonytalan a sorsa, hogy mi lesz vele, a helyettese Spilborghs volt, aki egy sétát és két kiesést jegyzett a folytatásban. Fowler a meccs elején megütötte a szezonbeli hetedik triplet, amivel két embert küldött haza és később egy steal homemal ő is befutott, ezen kívül viszont további három alkalommal is strikeouttal búcsúztatták el. Tulowitzki négyből két ütést ért el, mindkétszer singlet hozott, az egyik után körbe tudott érni, de közvetlen pontot most nem szerzett. Az ugyanúgy 2/4es S. Smith a szezonban hetedszer, a párharcban harmadszor ért el triplát, ami után önmaga 41. RBI megmozdulását regisztrálta, közben továbbra is .296os átlaggal rendelkezik. Ezen kívül még a visszatérő elkapó Iannetta tudott magáénak egy pontszerzést egy biztonsági játékból, illetve még egy sétát és egy futást is hozott. Ellis két single ütésre volt képes öt próbálkozásból, de sem pontot, sem hazaérést nem termelt. Stewart sem igazán jeleskedett a csütörtöki meccsen, négy beállás alatt egy singlet vállalt, a másik három esetben mindannyiszor SOval vágták ki és közben négy left on bases került a neve mellé. Giambi számára sem ment az ütés, négyből négyszer kiesett és neki is kiosztottak két közvetlen dobás utáni outot. A csere ütők közül Herrera egy singlet szállított a hetedik inninben, Wigginton viszont popoutot szenvedett el a kilencedikben. Chacin megint harmatosabb volt és mindössze 4.2 játékot élt túl a dombon, addigra ráadásul öt kikényszerített futást szenvedett el, a négy ütésből kettő HR volt, illetve ilyen rövid idő alatt hét séta volt a mérlege. A vereséget megúszta, mert utána még tudtunk fordítani, de több kéne tőle a folytatásban, mert rossz felé halad a formája. Belisle az ötödik-hatodik játszmát zárta le, közben két ütést kapott és két SOt jegyzett, saját futó már nem ért be ellene, csak a kezdő által bázison hagyott emberek. M. Reynolds jelentős fejreállást mutatott be a hetedik játszmában, ugyanis három ütés és három futás közben mindössze egyetlen kiejtést tudott felmutatni, így övé lett az előny elvesztése és a vereség is, mindkettőt második alkalommal könyvelte el az évben. Lindstrom zárta le ezt a játékot, de ellene is született egy újabb run. A balos Brothers a nyolcadik menetben mind a három szembe jövő ellenfelét strikeouttal szórta ki. Betancourt a befejező részben ugyancsak magabiztos volt és a három out közül kettő SO lett, 13 dobásból teljesítette a feladatát.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 57-42 (99 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 53-46 (99 meccs, 4.0
GB)
3. Colorado Rockies 47-52 (99 meccs, 10.0 GB)
4. San Diego Padres 44-55 (99 meccs, 13.0 GB)
5. Los Angeles Dodgers 43-55 (98 meccs, 13.5 GB)

Semmit nem javult a helyzetünk ezzel a döntetlennel a csoportban, mert a Giants megnyerte a Dodgers elleni hazai seriest, a D'backs is 2-2vel osztozkodott a Brewers ellen, közben a Padres söpréssel diadalmaskodott Floridában. A hétvégén a SF folytatja a Milwaukee ellen, Dodgers a Natst fogadja, a SD pedig Philadelphia felé veszi az irányt, míg az Arizona velünk fog játszani.

A Rockies nagyon fontos idegenbeli túrát kezd meg csütörtöktől, a következő kilenc meccset divízió ellenfelek ellen fogjuk vívni sorrendben a D'backs, a Dodgers, a Padres ellen. Ez a másfél sok dologról dönthet, például kiderülhet, hogy sikerülhet-e versenyben maradnunk az első két helyezett el és lesz-e még reményünk a rájátszásra, vagy újabb közepes eredményekkel szinte behozhatatlan hátrányba kerülünk a hajszában. Az Arizona ellen a következő időpontokban fogunk meccseket játszani: szombat 03:40, vasárnap 02:10, vasárnap 22:10. Az életben maradásért kell szurkolnunk, az utolsó szalmaszálat próbálja meg ragadni a több sebből vérző csapat! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr113085577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 09:19:04

d'backs-rox series:

Friday: Rockies' Aaron Cook (0-5, 5.82 ERA) at Diamondbacks' Daniel Hudson (10-5, 3.56), 7:40 p.m., Root

Saturday: Rockies' Jason Hammel (5-9, 4.36) at Diamondbacks' Josh Collmenter (5-5, 2.65), 6:10 p.m., Root

Sunday: Rockies' Ubaldo Jimenez (6-8, 4.00) at Diamondbacks' Barry Enright (1-4, 7.41), 2:10 p.m., Root

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 11:13:46

“It’s a long trip, we know that,’’ said Troy Tulowitzki. “We’ve done decent on the road this year, but this is kind of make or break time. We have to stand up and get back in this thing or say we’re done.’’

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 11:15:43

cargo sorsa ma dőlhet el, hogy DLre kerül-e attól függ hogy érzi magát a mai napon

foppa21 2011.07.22. 12:09:43

szegény cargo, nem igaz mennyit szenved a karjával:-(

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 14:23:53

ja hát igen elég bosszantó. ezzel a gyulladással szerintem nem lehet mit csinálni. lehet az kéne tényleg hogy törjön el, oké, 6-8 hét amíg felépül, de utána hátha tökéletes lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.22. 15:23:28

Cook és Hammel meccse tuti vereség, Ubaldo talán hozza a magáét, és legalább a söprést elkerülhetjük.

Coach Sacco 2011.07.22. 16:47:00

Pocsék helyzetben vagyunk és gondolom Cargo állapota sincs most a csapat hasznára... Nehéz lesz a Dbacks ellen, de bízom a csapatban. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.22. 18:23:51

Szerencsétlen Drew, a kedvencem a D'backs-ből, eltörte a bokáját és out for season, nálam volt fantasy-ben már második éve. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 18:56:04

beteg vagy még mindig:D

foppa21 2011.07.22. 19:43:29

most néztem meg a vidiket, hát nem igaz hogy nincs több ebben a csapatban... hogy lehet hogy ennyiszer kikapunk amikor ennyire jók is tudunk lenni? nem fér a fejembe :-//

foppa21 2011.07.22. 19:50:03

@Tomi_Tanguay: azért ez a része nagyon ott volt:-)
"Nagyon nem szeretném, hogy a hónapokon át szövegetett álmaim semmissé váljanak, talán még pislákol az az elképzelt idill, hogy 2011 őszén is beköszönt a varázslatos Rocktober, nem fogok lemondani róla, nem hagyhatjuk veszni az álmainkat, küzdjünk együtt a céljainkért, és szurkoljuk ki a minél jobb eredményeket a csapat számára a hétvégi series-ben! Szükség van a coloradói összefogásra, itt a hétvége, nincs annyira jó idő sem, nem lehet más elfoglaltságotok, mint szurkolni a Rockies nemes céljaiért!"

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.22. 20:08:26

Muszáj meghoznom a kedveteket, ha esetleg fel akarnátok adni. :)

StormST 2011.07.22. 20:20:29

@Filip89: szegénynek kb. annyira rondán visszafordult a bokája, mint Posey-nak, csak szegénynek még úgy is maradt csúszás közben, kemény... :(

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 20:51:20

sajnos mára cook miatt nem sokat várok, annyira szerencsétlen volt mostanában az öreg:(

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 03:33:24

cargo 15 napos DLen, eyjr jött fel helyette

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 03:34:23

1. Dexter Fowler, CF
2. Mark Ellis, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ty Wigginton, 3B
7. Ryan Spilborghs, LF
8. Chris Iannetta, C
9. Aaron Cook, P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.23. 04:20:49

Cook már a második inningben eldöntötte a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 04:26:54

az elsőben ellis single, helton walk
náluk egy 2out single

a másodikban nem voltunk pályán
cook ellen single, blum 2run HR, még egy single, bloomquist RBI triple
0-3

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 04:55:33

a harmadikban cook single, fowler single, ellis single, loaded 0outnál helton sac fly RBI (közben DP mert fowlert megelőzték a hármason), tulo RBI double
náluk három out

a negyedikben wiggy double, spilbo reached error, iannetta GIDP, cook RBI single
cook egy walkot engedett
3-3

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 05:12:09

az ötödikben kiesett a három emberünk
cook ellen csak 2out double volt
3-3

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 05:32:02

a hatodikban s.smith single, spilbo single, cook fent hagyta őket a kettes-hármason
cook ellen triple, walk, parra RBI single, cook-tulo-helton DP
3-4

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 06:00:07

a hetedikben fowler double, ellis hbp, helton hbp, loaded 0outnál tulo RBI forceout, s.smith sac fly RBI
belisle ellen single, SO+CS play, walk után befejeztük
5-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.23. 06:11:10

Fowler most idegenben is bevert egy triplát, és már két pont az előny a nyolcadik tetején. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.23. 06:22:23

7-4-es előny két dobórésszel a vége előtt, ezt most már illene megtartani.

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 06:26:36

a nyolcadikban eyjr walk, fowler RBI triple, ellis RBI single és SB
brothers háromból három out
7-4

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 06:59:53

a kilencedikben s.smith walk, stewart single, double steal, spilbo RBI groundout
betancourt walk és három out
8-4re győztünk!:)

StormST 2011.07.23. 08:36:56

Wow, ez most nagy játék volt, végre mutatott egy kis életet a csapat, főleg Dex és Ellis... :)

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 11:02:13

több ember neve is felmerült tradekben: ubaldo, spilbo, jani, wiggy, giambi, beton

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 12:08:11

The Rockies reached the 100-game mark at 48-52. They were 24-26 in their first 50 games, and 24-26 in the next 50. That’s what we mean when we say they’ve been spinning their wheels.

How inconsistent have they been? Let’s break their record down by 25-game stretches: 17-8, 7-18, 14-11 and 10-15.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.23. 14:43:41

Ebből a névsorból lehetne ügyes cseréket csinálni, Spilly-t simán túl lehetne adni, és szerintem Betancourt helye sem annyira nélkülözhetetlen idén, még most lenne értéke. Egy SP-t, és egy fiatal bullpen arm-ot el tudnék képzelni érkezőnek. De igazából ebből a sorból bármelyiket fel lehetne áldozni fiatalabb játékosért, kivéve Ubaldo-t. És akkor még mindig nem kéne lemondanunk az idei szezonról.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.23. 17:47:08

A vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Rochester Rattlers - Denver Outlaws (MLL)
- 02:10 Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies (MLB)
- 03:00 Colorado Rapids - New England Revolution (MLS)
- 04:05 Fresno Grizzlies - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=691413

Tomi_Tanguay 2011.07.23. 19:10:57

én nem cserélném azért betont. brothers jó lesz de még fejlődésben van, lindstrom nem az igazi, béla se annyira sebezhetetlen idén. kell ide ha eredményre megyünk még idén. most a cargo helyzetben sztem spilbo is maradjon

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 02:02:20

#Rockies vs. #Dbacks, 7/23 6:10p: Fowler8, Ellis4, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Wigginton5, Spilborghs7, Alfonzo2, Hammel1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 02:25:26

Hammel legalább olyan jól kezdett, mint Cook tegnap. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 02:28:41

Hammel, menj már a kurva anyádba. Nem hiszem el, már zsinórban a hatodik ember megy pályára out nélkül, négy már beért, és ez még csak az első inning.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 02:39:11

0-5-ös első inning, hülye barom állat.

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 02:58:48

az elsőben kiesett a három emberünk
hammel ellen single, walk, upton 2run RBI double, még egy single, montero 2run RBI double, walk, collmenter RBI single

a másodikban tulo solo HR és három out
náluk single, montero 2run HR
1-7

Coach Sacco 2011.07.24. 03:16:06

Hammel fantasztikus... Gondolom ilyen hátrányból nem fogok visszajönni, pedig fontos meccs lett volna. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 03:29:33

7-3-ra felzárkóztunk, le kéne cserélni ezt a vadbarmot, és ha nem kapunk több pontot, akkor még talán vissza lehetne hozni a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 03:46:07

a harmadikban megint nem voltunk bázison
náluk csak egy single

a negyedikben ellis single, helton ground-rule double, wiggy 2run RBI single
hammel ellen walk és CS, single
3-7

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 03:57:38

az ötödikben alfonzo single, csak a kettesig jutott
náluk három out
3-7

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 04:26:28

a hatodikban csak egy tulo single
hammel ellen két single, parra single közben spilbo homethrow, még egy walk. stults loaded 2outnál RBI walk
3-8

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 04:47:18

Upton grand slam, Stults tett róla, nehogy véletlen visszajöjjünk. Szart se ért a tegnapi győzelem.

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 04:51:55

a hetedikben háromból három kieső
stults két out után kapott egy double, intent walk, hbp, upton GS.
3-12

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 05:13:20

a nyolcadikban fowler walk, eyjr GIDP, iannetta double
stults kiszórt hármat

a kilencedikben három out
3-12 maradt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 14:31:26

The Rockies lost 13 straight games on Sunday since winning their first two in April.

Ouch.

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 15:48:33

te milyen statisztika. rémlett hogy nem megy jól ezeken a vasárnap estéken, de nem gondoltam volna hogy ennyire szarok vagyunk

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 19:47:34

még mindig nincs lineup, pedig már csak két óra a kezdésig

Coach Sacco 2011.07.24. 20:26:21

Ma muszáj lenne javítani ezen a pocsék vasárnapi mérlegen, mert kell a győzelem! Viszont nem örülök, hogy 10-kor kezdünk, nem hiszem, hogy végig tudom nézni, legfeljebb, ha izgalmas lesz és jól állunk. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 20:51:30

Fowler CF, Herrera 2B, Helton 1B, Tulowitzki SS, Smith RF, Wigginton 3B, Spillborghs LF, Iannetta C, Jimenez P

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 22:46:32

az elsőben herrera single, helton walk, tulo DP
ubaldo ellen walk és SB

a másodikban három out
náluk egy 2out single és CS
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 23:06:17

Megint ők vezetnek, pedig helyzetekkel kezdtük a meccset. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 23:27:00

a harmadikban iannetta walk, fowler walk
náluk két single, upton 2run RBI double

a negyedikben csak egy wiggy double
ott egy single, walk, owings RBI single
0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.24. 23:29:49

Folytatódik a fekete vasárnap-sorozatunk, nagyon úgy látszik. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.24. 23:50:38

az ötödikben semmit nem csináltunk
ubaldo ellen single, upton RBI triple, hbp, burroughs fielder's choice közben run, még egy hbp, hárítottuk a loadedot
0-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.25. 00:02:04

Van egy olyan érzésem, hogy ma is agyon leszünk verve.

Tomi_Tanguay 2011.07.25. 00:08:39

a hatodikban tulo single
belisle hbp, double, young RBI single, montero RBI forceout
0-7

Tomi_Tanguay 2011.07.25. 00:23:51

a hetedikben wiggy single, spilbo GIDP
belisle három out
0-7

Tomi_Tanguay 2011.07.25. 00:38:00

a nyolcadikban fowler single, herrera DP
street egy singlet kapott
0-7

Tomi_Tanguay 2011.07.25. 00:44:52

a kilencedikben már nem történt semmi
0-7es vereség
elvesztettük a párharcot
szerintem innen nincs vissza út többé:(


süti beállítások módosítása