Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Padres - Rockies 1:2 W

2011.08.01. 08:40 - Tomi_Tanguay

A hétvégén végre újra párharcot tudott nyerni a Colorado Rockies együttese, amikor a San Diego Padres ellen kétszer is győztünk, de a harmadik mérkőzést sajnos nyert helyzetből vesztettük el, így most sem lehetünk maradéktalanul elégedettek a csapattal, nem sokat tudtunk javítani.






















1. meccs, péntek: Padres-Rockies 2-3

Az idegenbeli túra utolsó állomását San Diegoban kezdtük pénteken és az outfielden EYJR, Fowler, S. Smith kezdett, belül a Helton-Ellis-Tulo-Stewart négyes őrizte a bázisokat, az elkapó Iannetta volt, a mieink kezdődobója Hammel, míg a hazaiaké Stauffer lehetett. Kezdésként az első hármasunk nem tudott pályára kerülést kicsikarni, közben Hammel két out után két embert engedett fel, de egy strikeouttal lezárta az inninget. A második menetben rögtön Tulo és S. Smith értek el egy-egy singlet, egy groundouttal a pontszerző bázisokra jutottak, ahonnan Stewart RBI single küldte haza az első embert, majd az őt követő Iannetta a második RBI singlet is elhelyezte, egy double steal playel jutott előrébb a két futó, majd egy balk ítéletből runt szereztünk, azonban a hármason lévő Iannettat kidobták, a dobó ellen pedig összejött a harmadik out. 3-0ra megléptünk és a következő dobó részt gond nélkül hoztuk le, majd a harmadik támadásban egy single után dupla játékba futottunk bele, Helton doublet követően pedig Tulo kapott strikeoutot, aztán védekezésben Hammel benyelt egy doublet, Hudson singleből pedig az első pontjukat szerezték a hazaiak, Headley is betalált egy RBI singlelel, ezzel 3-2re felkapaszkodtak. Ezt követően a negyedik játszma eseménytelenül zajlott le, mindkét oldalon könnyen kiesett a soros három-három ütő játékos. Az ötödik inning alatt Hammel helyezett el egy doublet, de a hármas bázisnál képtelenek voltunk tovább küldeni őt, közben a SD két emberrel járt pályán, azonban az előnyünket továbbra is őriztük. A következő támadásban egyedül Tulo jegyzett egy singlet, közben a dobó részt Hammel háromból három ütő elbúcsúztatásával csinálta meg. A hetedikben három groundoutot szenvedtünk el, majd Hammel egy sétát adott egy kiejtéssel, aztán Lindstrom egy outot és egy singlet vitt el, M. Reynolds nem tudta befejezni és sétáltatta az egyetlen emberét, végül Belisle zárta rövidre az inninget a harmadik kiesővel. Ezután simán búcsúzott a Fowler, Helton, Tulo trió, míg Betancourt hibátlan produkcióval fogta vissza az ellenfeleit, így továbbra is tartottuk a minimális előnyt. A kilencedik tetején újfent nem jártunk bázison, majd Street következett a saveért, az első két embert strikeouttal szórta ki, a harmadiktól kapott egy doublet, azonban Hudson ellen be tudta fejezni a mérkőzést, amelyet 3-2re megnyertünk.
- Az elejétől kezdve folyamatosan vezettünk és a végéig meg tudtuk tartani az egy pontos különbséget a javunkra, így diadallal kezdtük a SDi párharcot. A nyolc darab ütésünk közül Tulowitzki volt az egyetlen két találatot hozó ember, aki négy próbálkozásból kétszer vitt be singlet, egyszer körbe is ért, jelenleg .283as átlaggal rendelkezik, közben egy látványos védekező megoldást vállalt. Az egész szezonban hullámvölgyekben járó Stewart kulcs figurája volt a meccsnek, napi egyetlen ütéséből futást postázott, majd a hármas bázisról egy balk miatt ért haza, mindössze a harmadik pontját szerezte az évben. Iannetta a maga három jelenete alatt egy találatot jegyzett, melyből a 37. RBIt termelte, közben egy sikeres és egy sikertelen rablást produkált. Helton az idei 21. double találatát vitte be egyetlen ütéseként a meccsen, a három kiesése alkalmával két futót hagyott a pályán. S. Smith ugyanúgy 1/4es hatékonyságra volt képes és az egyik futásunk is a nevéhez fűződött. A leadoff hitter Young Jr négyből egy találatot ért el, a hajrában Spilborghs helyettesítette a bal külső mezőnyben. Fowler nem szerzett ütést, de a csapat egyetlen sétáját neki írták fel, míg Ellis szintén találatnál nélkül, négyből négy kieséssel és három bázison hagyással zárt. A kezdő dobó Hammelt a hetedik inning közben cseréltük le, mindkét futását a szerencsétlen harmadik játékban szenvedte el, egyébként a többi felvonást viszonylag magabiztosan teljesítette. A szezonbeli hatodik győzelme alatt öt ütést és három sétát engedélyezett, de stabil teljesítménnyel alapozta meg a csapat sikerét. A hetedik játékban három csere dobó is szóhoz jutott, Lindstrom egy ütést és egy SOt tett hozzá, M. Reynolds sétálni hagyta az egyetlen emberét, Belisle pedig a mezőnyjátékosok segítségével szórta ki az egyetlen ütőjét. Betancourt beton biztos teljesítménnyel hozta le a nyolcadik játékot, három ellenfeléből kettőnek SOt adott, az idei 18. hold volt neki. Street egyetlen double ellenére magabiztosan zárta le a meccset, így a szezonban 28. alkalommal regisztrált savet.























2. meccs, szombat: Padres-Rockies 6-10

Másnap este két helyen változtattunk a kezdőn, 2B poszton Ellis helyett Nelson kapott lehetőséget, a catcher helyre pedig Alfonzo öltözött be Iannetta szabadnapot kapott, közben Ubaldo a valószínűsíthető utolsó startjára készült Rockies mezben, a hazaiaknál Harang volt a napi kezdő dobó. Az első akcióban EYJR harcolt ki egy sétát, majd a kettes bázison járt egy rablással, amikor két kieső után Tulo püfölt ki a teraszra egy két pontos hazafutást, azonban Ubaldo rettenetesen kezdte a meccset, rögtön két sétával kerültek fel ellene, majd Ludwick 2run RBI doublelal válaszoltak, egy újabb walkot követően pedig A. Gonzalez két pontos ütésével is beköszöntek, végül a dobó ellen sikerült összehozni a harmadik kiejtést, mire már 4-2re vezetett a SD. A következő menet alatt eredménytelenek voltunk, majd lecseréltük a dobót és Rogers folytatta, aki magabiztosan elbúcsúztatta az ellenfeleit. A harmadik játszmában egyedül EYJR járt pályán egy hit-by-pitch miatt, de a hármas bázison Helton fent hagyta, ám Rogers újra hibátlanul dolgozott védekezésben. Ezt követően 2outnál Nelson mutatott fel egy doublet és Stewart zárkóztatta közelebb a csapatot egy RBI doublelal, közben a Padres újra csupán egy walkot volt képes elérni. Az ötödik inningben a dobónk jegyzett egy singlet, a forceouttal pályán maradó EYJRt viszont lekapcsolták rablás közben és Fowler SOt kapott, viszont Rogers újra kiejtette a hazai triót. A hatodik támadásunk alkalmával Helton single és Nelson ground-rule double révén foglaltuk el a pontszerző területeket, Stewartot szándékosan az üres egyesre engedték, a bases loaded helyzetben viszont Alfonzo kiküldött egy grand slamet a left fieldre, amellyel 7-4 arányban fordítani tudtunk. Ezután a hazaiak beütöttek egy doublet, két kieséses játékkal pedig haza is ért a futó, aki A. Gonzalez groundout közben volt eredményes, utána a mieink hasonló támadásában Fowler talált be egy duplával, a hármason járt, amikor 2outnál S. Smith szándékos sétát kapott, Nelson pedig egy RBI singleből volt eredményes, Stewart walkot harcolt ki, az újabb bases loadednál pedig Alfonzo RBI walkot vitt be, aztán a csere ütő Wiggy strikeouttal búcsúzott. A hetedik alján Lindstrom meggyőző teljesítménnyel tartóztatta fel az ellenfél ütőit, míg a nyolcadik játszmában Fowler triplet hintett, két kieső mellett pedig Tulo RBI doubleból stabilizáltuk az előnyt, majd Betancourt beállása közben egy mezőnyhibával engedtünk pályára a futót, Guzman RBI single ütésével pedig szépíteni is tudtak. Az utolsó játékban már nem harcoltunk ki pályára kerülést, a végén pedig Brothers gond nélkül megőrizte a négy pontos vezetést, így 10-6 arányban másodszor is bevettük SDt.
- A gyenge első inninget szépen feledtettük és az emlékezetes hatodik játszmával sikerült fordítani, onnan pedig már magabiztosan lehoztuk a meccset, közben 12-4re ütöttük túl az ellenfelet. Tulowitzki a két ütéséből három pontot szállított, bevágott egy 2run HRt és egy doubleból is futást szerzett, hiába szenvedett el két strikeoutot, a huszadik hazafutást és a 72. RBIt is elérte. A backup catcher Alfonzo volt a meccs hőse, mivel a hatodik játékban a grand slam hazafutásával fordítottunk és az idei első Rockies játékos lett, aki GSt lőtt, később még egy RBI walkot tett hozzá, összesen öt ponttal zárta a meccset, az első darabjait hozta az egész évben, de védekezésben egy dobó hibát vétett. Emlékezetes volt még a 2B poszton bevetett Nelson játéka, öt beállás alatt három ütést jegyzett, abból két double volt, illetve még egy pont és két beérés jellemezte őt a sor hatodik helyéről, viszont már a harmadik mezőnyhibát követte el. Fowler a 2/5ös mérleget az idei 17. duplával és a 9. triplával érte el, mindkét találat után körbe tudott érni, közben a másik három ABben egytől egyik SOt kapott. Stewart folytatta a csendes magára találást és két séta melletti egyetlen ütéséből újra RBIt szállított, ami ezúttal egy double volt. Helton egyetlen ütést hozott az öt jelenetében, négy társát hagyta fent, nem róla szólt a mérkőzés, de így is tartja a .300 feletti hatékonyságot. A sor élén Young Jr háromszor kiesett és egyszer sétált, kétszer bázist rabolt, egyszer pedig meghiúsították a kísérletét, szokás szerint a végén a jobb defender Spilborghs helyettesítette. S. Smith volt a másik kezdőnk ütés nélkül, négyszer kiesett és csak egyetlen direkt sétára volt képes, azután viszont haza ért. Az egyetlen pinch hitter Wigginton a hetedik inningben strikeoutot kapott teli pályánál, megint komoly lehetőséget szúrt el. Jimenez bizonytalanul kezdte a meccset és az első játékban négy sétából és két ütésből négy futást szenvedett el, majd az inning végeztével Tracy közelte vele az elcserélését, elbúcsúzott a társaktól és befejezte a mérkőzést. A folytatásban Rogers vette birtokba a dombot, aki nagyon kiegyensúlyozottan lehozott öt inninget, közben mindössze egyetlen ütést kapott, ami után egy kieséses játékkal beért ellene az egy futó, az idei negyedik győzelmét hozta. Lindstrom a hetedik inning alatt simán kiszórt három embert, kettőt SOval, így tartja a 2.88as ERAt. Betancourt egy ütést követően futást szenvedett, de mindhárom kiejtését strikeouttal regisztrálta. Brothers a befejező játékban simán megtartotta a négy pontos előnyt, a három emberét könnyedén kiszórta, a 12 dobásából ráadásul 8 strike volt.





















3. meccs, vasárnap: Padres-Rockies 8-3

A vasárnap déli záró meccsen a söprésért léptünk pályára a deadlinet követő percekben és az előző napi kezdő csak annyiban változott, hogy Wiggy visszafoglalta a hármas bázist, a jobb szélen pedig Spilbo kezdett. A soros dobó Nicasio lehetett, ellenfele hazai oldalról a balos LeBlanc volt, kettejük közül az első inningben csak a mi dobónk engedélyezett egyetlen pályára kerülést a vetélytársaknak. Aztán a második játszmában két single és egy walk révén teli pályát harcoltunk, amikor Spilbo sac fly megmozdulásából szereztünk pontot, majd a dobó ellen hozták össze a harmadik kiejtést, a hazaiak nem jártak a pályán. A harmadikban Fowler és Helton is ütéssel került bázisra, Tulo RBI singlelel pedig újabb futást helyeztünk el, Nelson single után újra bases loaded alakult ki, de Alfonzo most nem tudott élni a lehetőséggel. Nicasio a következő dobó részben mindössze egy singlet szedett be, majd a soros denveri hármas könnyedén kiesett, aztán viszont a bázisra kerülő futó egy rablással és egy throwing errorral a hármason kötött ki, Guzman groundoutos kiejtése alatt hozták a szépítést. Az ötödik felvonás alatt Fowler és Tulo egy-egy singlet jegyzett, két kiesőnél pedig Nelson süllyesztett el egy RBI singlet, így 3-1re növeltük a vezetést, aztán a hazaiak ismét csak egyetlen sétára voltak képesek. A hatodik támadásban egyedül EYJR járt bázison egy sétának köszönhetően, majd egy leadoff doublet követően két embert kiszórtunk, de Guzman újabb pontot pakolt be egy RBI double által, amivel ismét egy pontra felkapaszkodtak. A folytatásban megint csak egyetlen sétát értünk el Wiggy jóvoltából, de a SD is csupán egy walkra volt jó Nicasio ellen. A nyolcadik inningben egy singlet követve Spilbo szenvedett el double playt, majd az újonc Brothers érkezett és egy séta után Headley egyenlített ellene egy RBI tripleből, egy újabb walk miatt dobót cseréltünk, de Belisle kárára Guzman szerezte meg a vezetést egy RBI singlelel, Forsythe sac fly közben Fowler ejtette el a labdát, így továbbra is két futó maradt a pontszerző helyeken, Martinez is beküldött egy embert, a PH R. Johnson pedig mindkét társát haza juttatta a duplájával, így már 8-3ra fordítottak. Végül a borzasztó játékrészt Escalona segítségével fejeztük be, ám az utolsó próbálkozásban az ütőink már képtelenek voltak bázisra férkőzni, így fájdalmas körülmények között 8-3ra elveszítettük a harmadik meccset.
- Hiába vezettünk végig a mérkőzésen, a horrorisztikus nyolcadik játékkal minden szertefoszlott, nem tudtunk újabb sikert elérni. Tulowitzki négy lehetőség alatt három singlet postázott, az egyikből újabb pontot szerzett, végre nem csak az RBIokat szállítja szépen, de ezen a hétvégén az átlagán is javítani tudott és a nyolcadik SBt is elérte. Fowler két ütésre volt képes öt próbálkozásból, mindkét single után haza tudott érni, közben viszont drága errort vétett egy sac fly elejtésével. Nelson a szombati termékeny játéka miatt maradt a kezdőben, vasárnap újra 2/4el tüzelt és elsüllyesztett egy újabb RBI singlet, közben a kettes bázis közelében egy fantasztikus mentést mutatott be. Hozzá hasonlóan Alfonzo is meglepetésre volt újra a kezdőben és ugyancsak 2/4et ért el, de a két kiesése alatt öt embert hagyott bázison, illetve két throwing errort is vétett, így rövid fellépése alatt már öt hibánál tart, abból hármat a hétvégén vétett. Spilborghs a jobb szélen kezdett, a meccset már a bal oldalon fejezte, háromból három alkalommal kiesett, de az elején még egy sac fly révén betalált, ami a 21. pontját jelentette az évben. Helton ismét csendesebb volt, mindössze 1/5ös hatékonyságot ért el és már csak .311es az átlaga. Wigginton két kiesés mellett két sétát regisztrált, a végjátékban Stewart vette át a helyét 3Bként. Young Jr 0/3nál és egy walknál járt, amikor a nyolcadik inningben a PH S. Smith került fel helyette az outfieldre, aki az egyetlen beállásában strikeoutot kapott. A másik csere ütő Herrera volt az utolsó játékban, de ő is bevégezte egy groundouttal. Nicasio 10 strikeoutot süllyesztett el hét inning alatt, mindössze két pontot kapott, vagyis a lecserélése pillanatában még vezettünk, nagyon jól játszott és a társai szúrták el a győztes meccsét. Brothers nagyot betlizett a nyolcadik inningben, háromból három embert felengedett és később mindannyian haza is értek, övé lett a blown save és a vereség is, mindkettőt először jegyzett. Belisle sem tudott hárítani, futókkal a bázison érkezett, de újabb négy ütésből három saját ember szerzett pontot ellene két kiejtés közben. Az utolsó outot már a frissen felkerülő Escalona postázta ebben a problémás játékrészben.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 61-47 (108 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 59-49 (108 meccs, 2.0
GB)
3. Colorado Rockies 51-57 (108 meccs, 10.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 48-59 (107 meccs, 13.0 GB)
5. San Diego Padres 47-62 (109 meccs, 14.5 GB)

Kicsit közelebb tudtunk kerülni az éllovas Giantshez, mivel a bajnok mind a három meccset elvesztette a hétvégén a Reds ellen, viszont a D'backs háromból kétszer diadalmaskodott a Dodgers, így még mindig messze vagyunk a második helytől is, de a harmadikat megerősítettük. Hétfőtől a másik négy rivális egymás ellen fog játszani, mivel a SF az Arizonát látja vendégül, a LAD pedig a SDt fogadja.

A folytatásban a Rockies visszatérhet a Coors Fieldre, ami reméljük feldobja a csapatot, nagy szükségünk lenne az erőre, hiszen a következő három napban az MLBt vezető Philadelphia Phillies lesz az ellenfelünk. A sztárcsapat ellen a következő időpontokban fogunk játszani: kedd 02:40, szerda 02:40, szerda 21:10. Próbáljunk meg továbbra is szurkolni a csapatért, legalább egy apró győzelem kéne, hogy a mostani különbségnél nagyobb hátrányba már ne nagyon kerüljünk a divízió elejéhez képest. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr863114087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.08.01. 08:46:49

rox-phils pitching matchupok:

Monday: Phillies' Cole Hamels (12-6, 2.61 ERA) at Rockies' Jhoulys Chacin (8-8, 3.50), 6:40 p.m., Root
Tuesday: Phillies' Kyle Kendrick (5-5, 3.52) at Rockies' Aaron Cook (2-5, 5.05), 6:40 p.m., Root
Wednesday: Phillies' Roy Halladay (13-4, 2.44) at Rockies' Jason Hammel (6-10, 4.65), 1:10 p.m., Root

Tomi_Tanguay 2011.08.01. 13:10:02

cargo állapota javul, elvileg pénteken aktiválhatjuk.
fowlernek viszont megsérült a könyöke, ma derül ki hogy mennyire súlyos

foppa21 2011.08.01. 17:28:17

én se várok sokat ezek után, sajnos nagyon veszni látszik a szezon:-/

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 01:16:53

nagy a csend eddig mára, fowlerről sincs semmi új
örülök hogy végre otthon játszunk, újra fél3as kezdés, ez a legoptimálisabb nekem:)

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 01:19:48

1. Eric Young, Jr., LF
2. Dexter Fowler, CF
3. Mark Ellis, 2B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Ty Wigginton, 1B
6. Chris Nelson, 3B
7. Seth Smith, RF
8. Chris Iannetta, C
9. Jhoulys Chacin, P

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 03:09:37

az elsőben chacin egy 2out walkot kapott
nálunk háromból három out

a másodikban náluk walk, single, ellis-tulo-wiggy DP
wiggy single és SB, s.smith 2run HR
2-0

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 03:41:19

a harmadikban chacin hbp, utley double közben kidobtuk a futót a home platen
nálunk csak három kiesés

a negyedikben chacin kiszórt hármat
wiggy single, nelson single, s.smith fent hagyta őket
2-0

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 03:45:00

és ez most hogy jön ide?:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 03:50:46

Sehova nem jött volna, viszont közérdekű, mert mindenki szidta. :D

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 04:04:28

az ötödikben náluk double
chacin single, eyjr single, fowler walk, loaded 1outnál ellis SO, loaded 2outnál tulo SO
2-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 04:05:02

Ez még sokba kerülhet, hogy kihagytuk a bases loaded - 1 out-ot. :S

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 04:43:20

a hatodikban chacin három out
nálunk is hárman kiestek

a hetedikben chacin ellen single, ibanez RBI double, aztán három out
iannetta solo HR, fowler walk és CS
3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 05:02:33

Lehoztuk a nyolcadikat nagy nehezen, már csak Street van hátra.

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 05:13:56

a nyolcadikban chacin egy singlet kapott 1outig, m.reynolds ellen single és egy kieső, beton SO
tulo walk
3-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 05:27:39

Egyenlítettek Street ellen, a harmadik blown save. :(

StormST 2011.08.02. 05:32:40

Büdös világ megbassza, hogy most meg Street bassza el, ha a 9. tetején nem nyerjük meg, akkor baszhatjuk...

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 05:43:56

a kilencedikben street ellen két kieső után double, mayberry 2run HR
s.smith single, a hármason hagytuk fent
3-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 05:45:20

Kurva jó, megint egész reggel játszhatunk, aztán úgyis elveszítjük. Elegem van már az ilyen kibaszott mákos csapatokból, mint ezek a divatfaszok, a csaló Braves/Brewers, vagy a patkány dzsájentsz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 05:50:03

Brothers-t a tegnapi után játszatjuk, jól van Tracy, ülj le, egyes. Kapja is a HR-t, legalább nem húzzuk sokáig.

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 06:01:44

a tizedikben brothers ellen victorino solo HR és három out
nálunk három out
3-4

StormST 2011.08.02. 06:07:39

Faszom, hogy a picsába lehet így kikapni? Áááá, már nem is találok erre szavakat, egy szutykos senkiházi PH ver meg minket a liga egyik legjobb closer-e ellen. Nevetségesek vagyunk!!!!!!!!!!!

foppa21 2011.08.02. 06:19:21

nem lehet igaz megint hogy veszítettünk a végén...:-(

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 08:35:31

The Rockies before tonight were 24-0 at home and 47-1 overall when leading after eight innings.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 09:28:08

Egyébként ha olvastátok a GITR-et, a Sky Sox ugyanígy kapott ki, a nyolcadik tetején még 3-1-re vezettünk, E. Gonzalez élete meccsét hozta (7 IP, 1 ER), erre Stults és Miller elbarmolta a végét.

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 20:21:20

durva a szavazás most a denver postban. az a kérdés hogy contenderek leszünk-e amíg street a closer és 80% szerint nem. én nem tudom mit néztek ezek a szezonban, de 28/31es save hatékonysága van. arról nem ő tehet hogy kevés alkalma van savere...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 20:29:46

A szerda hajnali coloradói baseball-program:
- 02:40 Colorado Rockies - Philadelphia Phillies (MLB)
- 04:05 Sacramento River Cats - Colorado Springs Sky Sox (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=700948

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.02. 20:40:24

Paige egy vadbarom, áprilisban még ő hirdette a legnagyobb hévvel, hogy World Series-re tör idén a csapat. Szánalmas, hozzáértetlen, szerencsétlen idióta.

Tomi_Tanguay 2011.08.02. 20:46:08

cargo jól érezte magát a tegnapi BPn, lehet hogy pár meccsre lemegy még a trple-Abe, de szombaton már szeretne visszatérni

foppa21 2011.08.02. 21:03:15

a tegnapi után nem sok esélyt látok, de fent leszek megint szurkolni, hátha elkapjuk őket. megérdemelnénk egy kis törlesztést a sorstól az előző meccsért:-)

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 02:33:46

#Rockies vs. #Phillies, 8/2 6:40p: Young7, Fowler8, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Stewart5, Ellis4, Iannetta2, Cook1

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 02:35:59

whitenak négy rehab startja lesz a drillersben, aztán vlszeg még egy skysoxban és utána jöhet a rockieshoz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 02:55:56

Cook a szokásos formában kezdett, legalább ma esélyünk sem lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 03:10:05

Stats to watch: A number of Phillies have had a fiesta against Rockies starter Aaron Cook. Check out these numbers:
– Ross Gload, 7-for-9 (.788)
– Ryan Howard, 9-23 (.391)
– Raul Ibanez 4-for-9 (.444)
– Jimmy Rollins, 12-for-32 (.375)
– Chase Utley, 10-for-24 (.417)

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 03:19:04

az elsőben cook ellen walk, single, utley RBI groundout, pence RBI double
nálunk fowler double, tulo walk

a másodikban kiejtettünk háromból hármat
nálunk semmi
0-2

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 03:54:22

a harmadikban cook kiejtett hármat
eyjr single és sb

a negyedikben howard HR, még két single, schneider sac fly RBI
nálunk három out
0-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 04:07:47

A hivatalos verzió szerint Cook nyaksérüléssel távozott. Igazából jobban jártunk, hogy lecseréltük, nem is kellett volna kezdetni, a Phils ellen mindig megjárja.

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 04:30:35

az ötödikben escalona ellen egy walk
iannetta single

a hatodikban escalona egy doublet kapott
fowler walk, helton lineout DP
0-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 04:35:06

Escalona faszán lehozott három inninget, mindig bázisra engedte az első ütőt, és kiszórta a következő hármat. :)

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 04:42:41

a hetedikben escalona ellen single
ph spilbo single
0-4

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 05:03:28

a nyolcadikban lindstrom ellen howard solo HR, még egy walk
nálunk semmi
0-5

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 05:15:47

a kilencedikben m.reynolds kiosztott hármat
nálunk megint három out
0-5 lett, ez nagy szar volt:(

foppa21 2011.08.03. 05:27:57

hát ez sajnos nagyon sima meccs volt. cook fosul kezdett de ma támadásban se voltunk ott igazán:-(

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 09:17:12

tulonak az ujja sérült meg, cooknak a nyaka. de egyik se tűnik komolynak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 14:21:04

Továbbra sem szándékos ítéletekkel tartják életben a szánalmas középcsapat Brewers-t:

mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=17599219&topic_id=11493214&c_id=mlb&tcid=vpp_copy_17599219&v=3

Yadi megmondta. :D
Gondolom el lesz tiltva, legalább egy időre megoldódik a catcher dillemám fantasy-ben, és játszhat Mauer.

Coach Sacco 2011.08.03. 14:29:11

A Giants sorban ötödször kapott ki és beérte őket a Diamondbacks az első helyen.

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 16:12:06

molina mindig is beteg volt:D

foppa21 2011.08.03. 16:49:18

jól látom le is köpte?

foppa21 2011.08.03. 17:22:23

amúgy srácok hogy lehet avatar képet felrakni? régen próbáltam de akkor nem sikerült

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 17:32:18

Most már elvileg engedni fogja, mert megváltoztatták a feltöltést, az indapass profilon keresztül próbáld meg!

foppa21 2011.08.03. 17:37:58

@Filip89: köszi mester sikerült!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 18:38:28

A szerda esti-csütörtök hajnali coloradói baseball-program:
- Szerda, 21:10 Colorado Rockies - Philadelphia Phillies (MLB)
- Csütörtök, 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Nashville Sounds (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=701781

Coach Sacco 2011.08.03. 18:46:50

@Filip89: Örülök hogy Cargo ma visszatér a farmcsapatban, reméljük akkor szombaton már tökéletes formában lesz.

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 18:55:44

tulo kérdéses, de nem sokára lesz lineup és kiderül hogy játszhat-e

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 19:02:48

hopp megvan játszhat:)
#Rockies vs. #Phillies, 8/3 1:10p: Young7, Fowler8, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Stewart5, Ellis4, Alfonzo2, Hammel1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 19:35:37

Egyelőre nem tiltották el Yadier-t, és ma kezdő lesz. :D

StormST 2011.08.03. 21:23:49

Hammel eddig ügyes, 3 walk, aztán SO, most sack fly, majd SO, nem gondoltam volna bases loaded 0 out-nál, hogy ezek ellen 1 run-al megússza... :P

Molina meg nem kicsit pöccent be, de rohadtul igaza volt. Nem ez a Drake szopatott minket múltkor valami majomsággal?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 21:23:53

Olcsón megúsztuk az első játékot, hogy csak egy pontot szereztek.

StormST 2011.08.03. 21:27:57

@Filip89: Még megvan a no-hitter is... :D

StormST 2011.08.03. 21:30:33

Hopp, kaptunk egy ajándék pontot, 2 error egy play-en... :D

StormST 2011.08.03. 21:36:13

2-1 ide, tulo sack fly...

Egy single nyitja a másodikat, remélem Escalona pihent, lehet kelleni fog a longman... :P

StormST 2011.08.03. 21:42:27

Nem tartott sokáig a vezetés, Hammel ritka fos...

Black_Adder 2011.08.03. 21:44:21

Valaki linket ad hozzá? hátha nézem

StormST 2011.08.03. 21:46:04

5-2, mind a 4 pont 2 out-nál..........

Hosszú este lesz...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 21:50:09

Egész izgalmasan kezdődött. Ezt az osztást biztos, hogy nem fogjuk tudni tartani velük, könnyen megint sima meccs lehet. :S

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 21:56:12

az elsőben hammel három walk, loaded 0outnál SO, loaded 1outnál pence sac fly RBI, még egy SO
nálunk eyjr single és sb, fowler reached error és közben run, tulo sac fly RBI

a másodikban egy singlet kaptunk, rollins RBI single, victorino RBI single, hbp, howard 2run RBI double
stewart double, alfonzo RBI single
3-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.03. 22:12:12

Azért csak próbálunk kapaszkodni, ma több erő van az ütőkben, mint tegnap volt.

StormST 2011.08.03. 22:18:19

Én se nézem, csak hallgatom... :)

5-3, Stewie double, Alfonzo single...

Ellis 0/23 az utolsó 23 AB-ben, sajnos elfogyott a gumibogyószörp nála, úgy látszik... :P

StormST 2011.08.03. 22:19:15

Vagyis 5-4, korán írtam meg az elejét... :P

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 22:34:31

a harmadikban hammel három out
fowler walk és sb, helton RBI single

a negyedikben két single és egy walk, loaded 2outnál pence AB alatt WP scores és aztán flyout
itt ellis single és CS,még két so
4-6

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 22:49:16

az ötödikben single, ellis-tulo-helton dp, triple, so
fowler triple, helton RBI groundout
5-6

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 23:10:19

a hatodikban brothers két SO, single, howard 2run HR, még egy single
s.smith single, stewart GIDP
5-8

Tomi_Tanguay 2011.08.03. 23:48:07

a hetedikben belisle ellen single és cs
alfonzo single, nelson GIDP

a nyolcadikban belisle háromból három out
helton solo HR, tulo single
6-8

Tomi_Tanguay 2011.08.04. 00:01:52

a kilencedikben belisle megint hibátlan volt
nem tudtunk pályára kerülni
6-8 lett, sweep:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.04. 08:22:58

Elmaradt CarGo első rehab meccse, mert törölték a tegnapi Sky Sox-meccset, holnap doubleheader-en térhet vissza.


süti beállítások módosítása