Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Nationals 2:2 T

2011.08.08. 09:12 - Tomi_Tanguay

A hosszú hétvége alatt a Colorado Rockies csapata megint egy változatos párharcot bonyolított le, de a Washington Nationals elleni négy hazai mérkőzés közül csak kettőt tudtunk megnyerni, amivel nem értünk sokat, ráadásul még egy súlyos sérülés is borzolta a kedélyeket.






















1. meccs, csütörtök: Rockies-Nationals 6-3

A Washington elleni párharc nyitón a mostanában megszokott összeállításban játszottunk, vagyis az infielden a Helton-Nelson-Tulo-Wiggy négyes kezdett, a külső mezőnyben EYJR, Fowler, Spilbo kaptak lehetőséget, az elkapó pedig Iannetta volt. Közben mindkét csapatnál egy-egy fiatal dobó kezdett Rogers és a balos Detwiler. Nehézkesen kezdtük a meccset és Rogers korán két embert felengedett, Morse RBI singleből pedig az első pontot is elszenvedtük, válaszként EYJR séta után egy double playel végeztük. A második inningben egy singlet követően sikeres védekezést mutattunk be, azonban a mieink képtelenek voltak elkerülni a három outot. Ezután Rogers egy doublet és egy hit-by-pitchet engedélyezett, de egy strikeouttal sikerült hárítani, majd Iannetta egy séta után a második bázisnál tartott, amikor összejött a harmadik kiejtés ellenünk. A negyedik védekező részt gond nélkül hoztuk le, aztán végre vezettünk egy hatékony támadást, Helton sétával, Tulo ütéssel került bázisra, Wigginton RBI single révén egyenlítettünk, utána Nelson ütése közben Tulot előzték meg a home plate előtt és a következő két ütő is kiesett két futóval a pályán. Ezután Rogers két kieső után engedélyezett két singlet, de Werth ellen strikeouttal jeleskedett, az ütő részt Iannetta egy doublelal nyitotta, a dobó tovább segítette őt egy biztonságival a hármasra, EYJR RBI single ütésével lépéselőnybe kerültünk 2-1 arányban. A hatodik felvonás alatt Rogers két kiesést szórt ki két felengedés mellett, az utolsó embert M. Reynolds búcsúztatta el egy SOval, míg az első washingtoni csere dobó ellen Tulo vágott ki egy solo HRt a bal oldalra, őt követve még Wiggy jegyzett egy singlet, ám Nelsonnal együtt dupla játék áldozata lett. 3-1es előnyben voltunk és a soros dobó részt Lindstrom nagyon simán oldotta meg, közben részünkről két kieső után EYJR sétált és rabolt, de a kettesen fent hagytuk. A nyolcadik tetejét Betancourt tökéletesen lehozta, aztán kieső nélkül értünk el teli pályát, amely helyzetnél Nelson pakolt be egy RBI singlet, majd egy out után Iannetta szenvedett el egy hit-by-pitchet, ami futást ért, aztán EYJR RBI walkot tett hozzá, így 6-1nél fejeztük be a rohamot, magabiztos előnybe kerültünk nem sokkal a vége előtt. Az utolsó inningben Street két singlet kapott, Zimmermann pedig egy 2run RBI doublelal szépített, de nem jobban hagytuk megközelíteni magunkat és 6-3al befejeztük a meccset.
- Négy vereség után először nyertünk és viszonylag magabiztos győzelmet arattunk, kilenc ütésből szereztünk hat pontot. Tulowitzki újra a csapat élére tudott állni és 3/4es hatékonysággal vezette a denveri rohamokat, triple kivételével mindenféle ütést elért, a 21. hazafutását szerezte az évben és az átlagát már .291esre javította. Wigginton hosszabb pihentetés után került be a hármas bázisra, három lehetőségből két ütést termelt, az egyikből futást is hozott a 42. darabot a szezonban, majd a végén Stewart helyettesítette, aki kihagyott egy bases loadedot. A 2B posztra bekerülő Nelson is két ütéssel hallatott magáról és az egyik singleből beszállított egy futót, ezzel őrzi a .250 körüli stabil hatékonyságot. Young Jr jól teljesített a sor tetején, egy ütés mellett három sétát harcolt ki és még két újabb pontszerzést is elkönyvelt és természetesen ez a meccsen sem maradhatott el a szokásos SB. Iannetta egy doublet hozott, mely után körbe ért, majd később egy bases loadednál kapott hit-by-pitchet, ezzel a szezonbeli 39. futást regisztrálta. Helton nem ért el érvényes találatot, de két alkalommal sétával támogatta az akciókat és mindkét fellépése végén runt regisztrált. A jobb szélső Spilborghs háromból semminél tartott, amikor a meccs hajrában a loadednál strikeoutot kapó S. Smith állt a helyére. A leggyengébben Fowler teljesített csütörtökön, ötből ötször kiesett és menet közben hat bázison hagyást produkált, nem volt rá mostanában jellemző ez a hanyagság. Az említetteken kívül még csere ütőként Herrera szállt be, de a hetedik játékban groundouttal elbúcsúztatták. Az újdonsült kezdő dobó Rogers győztesen hozta le a startot, az első 5.2 inning alatt csak egyetlen futást engedélyezett. Már az ötödik sikerét aratta a szezonban, hét ütés és hat dobás utáni kiejtés került a neve mellé, a siker kulcsa a futók magabiztos kezelése volt. M. Reynolds a problémás hatodik inning végén az egyetlen ellenfelét dobás utáni kiejtéssel osztotta ki. Lindstrom a hetedik játszmában hat dobásból kiszórt három ellenfelet, így őrzi a 3.00 alatti átlagát. Betancourt is magabiztosan abszolválta a maga inningjét, ezzel a 20. sikeres előny megtartását hajtotta végre az évben. Street a végjátékban kicsit bizonytalan volt, a három ütésből beszedett két pontjával pedig leadott kicsit az öt pontos előnyből, de ezen a meccsen most belefért a baki.




















2. meccs, péntek: Rockies-Nationals 3-5

A pénteki második meccsre két helyen változott a kezdő csapat, a right fieldre S. Smith szállt be Spilbo helyett, míg 3Bként Stewartot vetettük be és nem Wiggyt. Közben a mieink dobója az újonc Nicasio volt, a vendégeknél pedig Zimmermann kezdett. Ezúttal sem indult túl fényesen számunkra az este, hiszen egy single és egy Tulo error által bázisra jutott az első két fővárosi ütő, majd Zimmerman 2run RBI tripleből mindketten pontot szereztek, aztán EYJR hiába jegyzett egy doublet, mert egy fielder's choice playből megelőzték a hármas bázis előtt, egy séta után pedig S. Smith két emberrel a pályán szenvedte el a harmadik outot. A második inning első beállásában sajnos Desmond ütése csúnyán eltalálta Nicasiot, a dobó megsérült és le kellett cserélni, a találatból pedig single lett. A folytatásra Escalona érkezett, aki két futót is felengedett, de a loaded 2outot hárítottuk egy forceouttal, míg a következő támadásban nem tudtunk bázisra jutni. A harmadik inninget magabiztosan teljesítettük, közben mindössze EYJR tudott felmutatni egy sétát. Ezt követően a Nats egy singlet talált, amely után egy Escalona-Tulo-Helton double playt mutattunk be, aztán egy double is történt, Ankiel RBI singleből pedig újabb futást értek el. 0-3 után se tudtunk javítani és megint kiesett a denveri hármas, majd az ötödik tetején három kiejtés közben Morse hazafutásával növelte tovább a különbséget a vendég alakulat, majd Iannetta kósza singlet leszámítva megint semmire nem voltunk képesek. A hatodik dobó részben Escalona két ütést kapott egy kiesővel, helyettese M. Reynolds fellépése alatt pedig egy Nelson-Helton dupla játékkal mentettünk, majd végre vezettünk egy hatékonyabb támadást, Helton double és Tulo singlet követve a szélső bázisokat vettük birtokba, 2outnál Nelson szórt be egy RBI singlet a szépítésért, utána Stewart RBI single találatával újabb pontot szereztünk, majd Iannetta RBI singlelel egyetlen pontra zárkóztunk fel, a pinch hitter Wiggy sétájával feltöltöttük a bázisokat, de a loaded lehetőségnél EYJR called strikeoutot szenvedett el. Ezután a következő dobó játékot Lindstrom egyetlen single ellenére megcsinálta, de Fowler hiába talált egy singlet, mert Helton lineout double play áldozata lett az egyes bázisnál, Tulo is elért még egy ütést, de többre nem voltunk képesek. A nyolcadik felvonást Betancourt egy single közben teljesítette, viszont Nelsont a séta után egy pickoffal leszedték, Iannetta single után pedig kiesett a PH Ellis, így nem tudtunk kiegyenlíteni. Ezt követően Street elszenvedett egy doublet, Zimmermant szándékosan sétáltatta, viszont Morse bevert egy RBI singlet, végül a Werth ellen végrehajtott Tulo-Nelson-Helton dupla játékkal sikerült hárítani. Az utolsó akciónak két pontos hátrányból vágtunk neki, Fowler elsüllyesztett egy doublet, egy groundouttal a hármasra ért, azonban Tulo ellen befejezték a meccset, így 5-3ra vesztettünk.
- Korán nagy hátrányt szedtünk össze és csak a meccs második felében ébredtünk el, amikor szorossá tudtuk tenni az eredményt, mind a három pontot egy játék alatt szereztük, de az egyenlítés elmaradt. Meglepő módon Iannetta volt a legeredményesebb ütőnk, négy beállás alatt három singlet szállított, az egyik megmozdulása pontot is ért a hatodik inningben. Tulowitzki folytatta a hatékony ütőjátékát, ezúttal 2/4el végzett, de közvetlen pontszerzést nem produkált, csak egy futással zárt. Fowlernak szintúgy két ütése volt, de a három kiesés közül kettőt SOval szenvedett el és már a 19. doublet lőtte az évben. Stewart és Nelson is RBI singlet vágott a napi egyetlen ütéséből, előbbi kétszer dobás után esett ki, utóbbinak még jutott egy séta. A sor első embere Young Jr megszerezte az első double találatát a szezonban, mellette még egy walkot is elkönyvelt, de három kiesése alatt négy társát hagyta fent, beleértve egy bases loaded szituációt. Helton az öt lehetőség alatt egyetlen ütést jegyzett, a 22. doublet az évben, többször is fontos helyzetben esett ki, összesen négy bázison hagyással végzett. S. Smith volt az egyetlen kezdő ütés nélkül, négyből négy out közben öt left on basest jegyzett. A pinch hitterek közül Wigginton a hatodik inning akciójában egy sétát harcolt ki, viszont Ellis a nyolcadikban groundouttal végezte. Nicasio súlyos sérülést szenvedett a második inningben, amikor egy elütött labda fejen találta és azonnal le kellett cserélni. Addig négy ütést és két futást kapott, így neki írták be a vereséget, sajnos eltört az egyik nyakcsigolyája és súlyos az állapota. Escalona szép munkát végzett és 4.1 inning alatt csak további két futást engedett be, jól fogta vissza az ellenfeleket, hiába engedett be hét ütést. M. Reynolds egy dupla játékkal lett megtámogatva a hatodik inningben az egyetlen AB alatt. Lindstrom a nyolcadik menetet egy ütés közben oldotta meg alig 13 labdából, hozzá hasonlóan Betancourt is stabilan hozta a nyolcadikat egy ütés közben. Street újra bizonytalankodott és két ütésből egy futást is elszenvedett a kilencedik menetben, tovább rontotta a statisztikáit és kicsit hullámvölgybe került az elmúlt időszakban.






















3. meccs, szombat: Rockies-Nationals 15-7

Szombat estére több változás történt a csapatban, ugyanis két hét kihagyás után visszatért CarGo, közben Spilbo került sérült listára. A reaktivált LF a sor harmadik helyét kapta meg, az EYJR-Fowler páros maradt előtte, míg Helton lekerült az ötödik spotba, az alsó helyeken legfeljebb Wiggy kezdése volt újdonság a péntekihez képest. Az első játékban a mieink kezdő dobója Chacin egy sétát vétett, mely után caught stealinget értünk el, aztán egy single közben hoztuk a maradék kiesőket, azonban nálunk simán elbúcsúzott az első három ember. A második menetben a Nats ütött egy leadoff doublet, de a hármas bázisnál tovább nem engedtük a futót, majd Tulo vállalt egy doublet, ám a következő három társa kiesett. A következő játékrész alatt a vendégek nem jártak a bázisok közelében, a mieink részéről Iannetta hajtott végre egy singlet, Chacint megdobták, EYJR sac bunt játéka alatt pedig egy hibából szereztünk pontot, a bázison maradó két futót Fowler repítette haza egy 2run RBI triplelel, majd Tulo is eredményes volt egy sac fly megmozdulással, így villámgyorsan 4-0s előnyt építettünk fel. Ezt követően viszont gondjaink adódtak, a vendégek egy sétát követően Morse RBI double találatával zárkóztak, Chacin újabb két sétát engedett, kieső nélkül alakult ki bases loaded lehetőség, melynél először kiejtettük egy forceouttal a haza felé tartó futót, aztán strikeout következett, 3in-2outnál Hernandez beállása alatt egy wild pitchből pontot szereztek, de aztán kiszórtuk a harmadik embert, így csak 4-2ig engedtük vissza őket. A folytatásban az első ütő Wigginton tűzött ki egy HRt a kerítés felett, két emberrel később Iannetta is bevágott egy hazafutást, aztán két ütést jegyeztünk és CarGo is eredményes volt egy RBI singleből, a következő beállás alatt egy wild pitchből újabb ember ért haza, majd Tulo haza küldte CarGot egy single révén, végül Helton single után körbe ért a sor és Wiggy ellen lett vége a támadásnak, addigra öt pontot vittünk be ebben a játékban. A 9-2es vezetés birtokában Chacin újra nem állt a helyzet magaslatán, két futó pályára engedését követően Morse RBI singlelel faragott a hátrányból, de hiába kerültek az ellenfelek a kettes-hármas bázisra, egy strikeouttal véget vetetünk a washingtoni akciónak. A következő támadásban csak a csere ember Ellis hozott egy singlet, aztán a hatodik tetején az első reliever G. Reynolds két kiesővel egy kapott ütés után belenézett egy 2run HRba Ankiel jóvoltából, két doublelal újabb futást szenvedtünk el, Morse RBI singlet helyezett el és már 9-7re visszajöttek, mire Werth ellen sikerült a harmadik out. Ezután ismét válaszoltunk és CarGo egy error miatt került bázisra, ekkor Tulo RBI doublet vágott be, azonban Helton lineout double play áldozata lett. A hetedik játékrészt Belisle két single ellenére teljesítette, majd két kieső után lendültünk akcióba két ütéssel, EYJR pedig egy RBI doublelal növelte az előnyt, míg Fowler mindkét társát beterelte egy 2run RBI singlelel, így az akció végére már 13-7 volt az előnyünk. Betancourt biztosan lehozta a következő dobó játékot, aztán egy walk és két single révén teli pályát alakítottunk ki, amelynél Stewart sétájával értünk el újabb futást, menet közben pedig egy wild pitchből is eredményesek voltunk. A befejező játékban Borthers kapta meg a lehetőséget a javításra és egy single után sorban három embert kiejtve befejezte a meccset, így 15-7 arányban győztünk.
- Az elképesztő ütőcsata végén 19-14el több találatot vittünk be és magabiztos győzelmet arattunk, a kezdők közül hét ember ért el ütést, abból öten többet is. Tulowitzki az egész párharc alatt fantasztikus hatékonysággal üt, szombaton 3/3al zárt egy walk és egy biztonsági mellett, két újabb doublelal meglőtte a 30. két bázisos ütését és három újabb pontot is feljegyezhetett, mellyel már 78 RBInál tart az évben, a végjátékban Herrera vette át a helyét. Fowler öt beállás alatt mind a két ütéséből két-két futót küldött haza, egy single mellett az idei 11. triplájával is bevágta. Gonzalez a visszatérő meccsén 2/5ös hatékonyságra volt képes, szerzett egy RBIt és mindkét akcióját futással zárta. Az elkapó Iannetta is fantasztikus párharcot csinált, szombaton négy ütést helyezett el az öt próbálkozásából, három után hazaért, de csak a homerunból tudott közvetlenül eredményt vezetni. Young Jr a sor elejéről három futást kiharcolt, két ütése közül a double után újabb RBIt regisztrált, rá is egyre jobban lehet számítani. Helton visszakerült a sor ötödik pozíciójába, ahol ismét egy singlet hozott öt lehetőség alatt és három társát hagyta bázison. Wigginton napi egyetlen ütése egy homerun volt, tőle az idei 14. és szokatlan módon most úgy győzött a csapat, hogy HRt lőtt, bár a hajrában már Stewart helyettesítette, aki egy singlet és egy bases loaded walkot termelt. Az egyetlen ütés nélküli kezdő a 2B Nelson volt, aki ötből öt alkalommal kiesett és három LOBt szedett össze. A cserék közül még S. Smith és Ellis is bepakolt egy-egy singlet a maga egyetlen ütési lehetőségében. Chacin biztosan kezdte a meccset, az első három inninget pont nélkül lehozta, a negyedik-ötödik menet viszont nyögvenyelősre sikeredett, a két játékban összesen három pontot kapott. Ezalatt öt sétát vétett, így az ötödik inning végén 99 dobás után már nem engedtük vissza, de a vezetés kitartott a végsőkig, így a legeredményesebb dobónk a 9. győzelmét jegyezte. G. Reynolds visszatérése csapnivalóra sikeredett, hiszen a hatodik inningben 2out után alaposan megingott, sorban öt játékos ütött ellene, amelyből négy haza ért, nem túl biztató, hogy rövidesen kénytelenek leszünk kezdőnek állítani őt. Belisle a szezonbeli 10. holdot hozta, amikor a hetedik játszmát két single ellenére teljesítette és megállította a Nats felzárkózását. Betancourt már biztos előny birtokában dolgozott, két SO mellett csak egy ütést engedett a nyolcadik játékban. Brothers az előző gyengébb szereplését feledtette a kilencedik inningben, amikor nyolc pontos előnyben, teher nélkül dobhatott és csak egy vetélytársát engedte pályára.























4. meccs, vasárnap: Rockies-Nationals 2-3

Az utolsó meccsre Helton és Iannetta pihenőhöz jutott, így kicsit átalakult az infield összetétele, Wiggy került be az egyes bázisra, Nelson átállt a hármasra és Ellis kezdett a kettesen, illetve Alfonzo volt az elkapó, a többiek szerepe nem változott. A soron következő dobó Cook lehetett, míg a vendég csapatból Lannan kezdett, és a nyitó játszmában a mieink egyetlen sétát engedélyeztek, közben Fowler walk és Tulo single révén a szélső bázisokat foglaltuk el, azonban Wiggy fent hagyta a két denveri futót. A második menetben a Nats megszerezte a vezetést egy séta után Gomes két pontos hazafutásával, amire mindössze Ellis single ütésével tudtunk válaszolni két kiesőt követően. Cook a következő dobó részben csak egyetlen singlet kapott, viszont a sor eleje se tudott eredményes lenni, mivel EYJR single után Fowler double playt szenvedett el. A negyedik játék alatt a washingtoniak egy singlet mutattak fel, a kettesen járt az ember, amikor Cook direkt sétát engedett és a dobó ellen hozta a harmadik outot, majd előttünk loaded 1out lehetőség adódott két single és egy walk jóvoltából, amelynél Ellis és Cook is csődöt mondott, így komoly sanszot szalasztottunk el a felzárkózásra. Ezt követően Cook hibátlan játszmát hozott és nálunk csak Fowler volt képes egy újabb sétát termelni. A hatodikban ismét hibátlan teljesítménnyel tartottuk vissza a vendég ütőket, azonban továbbra sem tudtunk felzárkózni és három out közt egyedül Alfonzo volt képes bemutatni egy singlet. Cook a hetedik játékra is maradt és egy double mellett kioszott két ellenfelet, M. Reynolds egy strikeouttal zárta le a felvonást, melyet követően a PH Herrera nyitott sétával, az első washingtoni csere dobó ellen EYJR vert be egy singlet, egy bunttal tovább küldtük őket a kettes-hármas bázisra, amikor CarGo játékánál a Nats 1B hibájából ért be az első futó, majd két kiesőnél tartva Wiggy RBI single ütéséből kiegyenlítettünk, utána S. Smith ellen fejeződött be az akció, de 2-2re visszajöttünk. A nyolcadik tetején Belisle ellen rögtön egy doublet ütöttek, egy groundouttal tovább tolták az embert a hármasra, Morset szándékosan sétáltattuk, Werth RBI singleből viszont rögtön visszavették a vezetést, de a következő két ütőt strikeouttal kivágtuk. 3-2re megint vezetett a Nationals, amikor Alfonzo singlelel lendültünk támadásba, Ellis biztonságijánál forceoutot kaptunk, aki elrabolta a kettes bázist, de nem tudtuk tovább juttatni őt. Ezután Roenicke egy single ellenére hozta a kilencedik dobó részt, aztán az utolsó akcióban már Fowler, CarGo, Tulo se tudta elkerülni a kiejtést, így 3-2re vesztettünk a negyedik meccsen.
- Korán hátrányba kerültünk, de hiába sikerült nagy nehezen az egyenlítés, mert a hajrában a győztes pontot az ellenfél szerezte meg. Tulowitzki az utolsó meccsen is jól teljesített, öt lehetőség alatt két singlet jegyzett, ugyanakkor háromszor SOt nyelt be, de az egész párharcot 10/16os lőlappal zárt és összetett átlagát .300 közelébe emelte a négy nap alatt. Wigginton újabb fontos pontot tudott szerezni, hiszen a hetedik inningben az ő RBI single pontjával egyenlítettünk, ami az egyetlen ütése volt a mérkőzésen és a 44. pontját szerezte vele. A leadoff hitter Young Jr két single ütésig jutott a találkozón, az egyik pályára kerülését futással tudta zárni. A backup catcher Alfonzo ismét megbízhatóan dolgozott, négy beállás alatt háromszor singlet jegyzett, így a csonka szezonban jelenleg .364es átlaggal rendelkezik. Ezen kívül még Ellis hozott egyetlen találatot, de a 2B a három kieséses játéka közben öt embert hagyott fent, legalább a 10. rablást elérte. Fowler két out mellett két sétát regisztrált, míg a sorban őt követő Gonzalez számára felírták az évi 58. RBIt egy errorból szerzett futás után, egyébként ütés nélkül zárt öt beállásban. Nelson is 0/3at könyvelt el, majd a meccs második felében Herrera helyettesítette 3Bként, aki a hetedikben egy sétával lépett bázisra és az első pontunk formájában haza ért. Csereként még S. Smith jutott lehetőséghez, de az egyetlen beállásában popoutot kapott két futóval a pályán. Cook nem egész hét inning alatt viszonylag megbízhatóan teljesített, egyetlen megingására a második játékban két ponttal fizettünk, de ezt még sikerült kiegyenlíteni. M. Reynolds ismét egyetlen ütőre szállt be, akit SOval ki is vágott a hetedik dobó rész végén. Belisle a nyolcadik felvonásban két ütésből elszenvedte a mindent eldöntő futást, ezzel már a negyedik zakóját kapta a szezonban. Roenicke hibátlanul mutatkozott be a csapatban, az utolsó játékban csak 9 dobásra volt szüksége a három outhoz, úgy hogy közben kapott egy singlet.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 63-52 (115 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 62-52 (114 meccs, 0.5
GB)
3. Colorado Rockies 53-62 (115 meccs, 10.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 52-61 (113 meccs, 10.0 GB)
5. San Diego Padres 51-64 (115 meccs, 12.0 GB)

A Giants csak egy meccset tudott megnyerni a négy közül hazai pályán a Phils ellen, de a D'backs is otthonában vesztett seriest a Dodgerstől, míg a Padres söpréssel győzött Pittsurghben. A következő napokban a SF a Piratest fogadja, az Arizona az Astros ellen csatázhat odahaza, a LAD a Philliest fogja vendégül látni, míg a SD a Metsnél folytatja az idegenbeli túráját.

A mieink harmadik helye egyre nagyobb veszélyben forog, de ezen a hétvégén az első kettőhöz is sikerült minimálisan közelebb kapaszkodni. Ezen a héten két komoly idegenbeli párharc áll előttünk, először is négy napon át a Cincinnati Reds otthonában meccselhetünk a következő időpontokban: kedd 01:10, szerda 01:10, csütörtök 01:10, csütörtök 18:35. Az ellenfél jobban áll a táblázaton, de ők sincsenek túl meggyőző formában, így talán lehet némi keresnivalónk ellenük és sikerül elhozni néhány meccset. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr63131111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.08. 20:14:50

Már csak 7 vasárnap van hátra, és az eddigi 18-ból 16-on kikaptunk.

Tomi_Tanguay 2011.08.08. 20:29:55

nem lepődöm meg rajta:D

foppa21 2011.08.08. 20:45:05

és 16szor egymás után...:-S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.08. 20:52:40

Renck Mortensent tippeli szerdai starternek - bárkit, csak őt ne!

foppa21 2011.08.08. 21:01:34

lehet szavazni a DSBra a hírblogok kategóriában!!!:-)
goldenblog.hu/szavazas.aspx

xrace 2011.08.08. 21:03:46

@foppa21: Kösz,hogy megemlítetted, gyorsan nyomtam is egy szavazatot. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.08. 21:12:58

Nekünk nem kell globális elismertség, csak az igazhitű coloradói szurkolókért/harcosokért csináljuk a blogot. :)
Arról nem is beszélve, hogy facebook-kal kell szavazni, ha jól értem, nekem olyan nincs. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.08. 21:17:48

Arra koncentráljatok, hogy 1-től élőben, ingyen lehet nézni a meccset az MLB.com-on! :)

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 01:03:20

Rockies lineup 8/8 at CIN: Fowler8, Ellis4, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Smith7, Wigginton5, Iannetta2, Hammel1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 01:15:54

Giambi mától három napig a Sky Sox-ban játszik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 01:16:36

Nicasio egyre jobban van, ma már kétszer sétált is. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 01:27:06

Hammel már az első inningben nyelt egy 3-run HR-t.

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 01:47:45

az elsőben csak egy cargo walk
hammel ellen két walk, bruce 3run HR

a másodikban helton single, s.smith 2run HR, wiggy single, utána három out
hammel hbp
2-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 01:56:35

Aláírattuk a rutinos SP Kevin Millwood-ot, ő lehet a szerdai starter, eddig a Triple-A-ben töltötte a szezont.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 02:00:27

S. Smith bebaszta a második 2-run HR-t is! :)

foppa21 2011.08.09. 02:01:13

smith lő napot tart rendesen! így tovább!:-D

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 02:06:58

a harmadikban ellis single, 2outnál helton RBI double, s.smith 2run HR
5-3
eső szünet a harmadik közepén:(

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 02:13:43

elég szar idő van szóval hosszú szünet lehet, ha egyáltalán tudják folytatni

foppa21 2011.08.09. 02:23:49

a fene és még korán van, most ha vége akkor még nem nyertük meg ugye?
holnap innen folytatnák vagy újat kezdenek?

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 02:27:25

ha most nem folytatják, akkor legközelebb mindent az elejéről kezdenek tiszta lappal

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 03:18:04

megint elkezdett esni...:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 03:24:12

A. White scoreless 3.2 inninget hozott a Drillers-ben, 45 dobást terveztek neki. Még két startja lesz a Double-A-ben, utána jöhet a rotation-be, vagy még egy meccs a Triple-A-ben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 03:40:45

Hammel-nek különösen szarok az ilyen szünetek, most egyből fordíthatnak ellene.

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 04:03:00

a harmadik alján hammel ellen double, bruce RBI single, stubbs 2run HR

a negyedikben fowler walk és SB, ellis hbp
hammel kiszórt hármat
5-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 04:24:01

Votto nem gondolta komolyan, hogy majd el fog futni az egyesről a kettesre CarGo dobása előtt, méterekkel megelőzte, hülye nagyképű nyomorék.

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 04:42:34

az ötödikben tulo single, helton 2run HR, s.smith walk, wiggy walk, iannetta GIDP
m.reynolds ellen walk, flyout DP

a hatodikban cargo single, tulo walk
roenicke ellen 2out single
7-6

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 05:12:42

a hetedikben wiggy walk és SB
brothers ellen phillips solo HR, még egy single, walk 2outig, belisle harmadik out
7-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 05:18:58

CarGo 2-run HR! A hetedik homerun a mai meccsen. :D

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 05:35:56

a nyolcadikban fowler single, cargo 2run HR, tulo double, s.smith reached error
betancourt három SO
9-7

Coach Sacco 2011.08.09. 05:36:12

Nem semmi, még mindig tart a meccs, azt hittem már rég vége lesz. :)

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 05:58:28

a kilencedikben fowler single, ellis RBI double
street három out
10-7es győzelem!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 08:59:02

Hivatalos, hogy Millwood lesz a szerdai kezdő.

StormST 2011.08.09. 09:03:19

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy miért nem tudunk minden nap (vagy legalább minden második nap) így ütni? :P

Azért amit Beton meg Street művelt a végén az nem volt semmi... :D

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy Brothers még messze van attól, hogy closer legyen, egyelőre még a megbízható RP-től is kezd távolodni, össze kell kapni a srácot, mert ha minden alkalommal ponto(ka)t kap, az nagyon nem jó...

milo_hedgie#23 2011.08.09. 11:12:51

filip,ne szerénykedj,én is szavaztam a blogra a goldenblogért! hajrá denver sports!!:))

foppa21 2011.08.09. 15:54:25

csak sikerült összehozni egy kormányzati felhívást:-D

Black_Adder 2011.08.09. 18:38:03

@Filip89: Sosem volt faszbukkom, szal az én szavazatomat buktad :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.09. 19:10:51

Elég ha hirdeted a sportkedvelőknek, én is azt csinálom. :D

Tomi_Tanguay 2011.08.09. 19:26:55

regisztrálj be és ha szavaztál deaktiváld a profilt:D

Coach Sacco 2011.08.09. 21:17:28

Várom a már a mai meccset, nem tudom mire leszünk képesek, de jó lenne végre kétszer nyerni egymás után. :)

StormST 2011.08.10. 00:12:06

Se Street, se Lindström nem bevethető, reméljük, hogy annyival vezetünk majd a végén, hogy nem kell majd closer... :-P

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 01:02:38

Rockies lineup 8/9 at CIN: Young7, Fowler8, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Wigginton5, Ellis4, Iannetta2, Rogers1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.10. 01:48:11

Fasza, a dobótól nyeltünk be egy RBI triple-t.

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 01:51:59

az elsőben háromból három out
rogers ellen single, walk, de a kettes-hármasig jutottak

a másodikban se voltunk fent
náluk egy single, willis RBI triple, fielders choice play ellis throwout, még egy single
0-1

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 02:34:23

a harmadikban is három outot kaptunk
rogers HBP, single, tulo-ellis-helton DP

a negyedikben fowler single, tulo 2run HR
náluk SO wild pitch, single, renteria forceout közben beértek
2-2

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 02:56:42

az ötödikben wiggy single, iannetta walk, rogers single, loaded 1outnál EYJR forceout, fowler RBI single,cargo out loaded 2outnál
rogers három kieső
3-2

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 03:14:59

a hatodikban semmi
rogers ellen két single, de hoztuk
3-2

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 03:24:53

a hetedikben semmit nem értünk el
m.reynolds hozta a három kiesőt
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.10. 03:42:08

Vezetünk, de fogalmam sincs róla hogy fogjuk befejezni a meccset.:S

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 03:47:29

a nyolcadikban megint semmi
roenicke ellen egy single két outig, brothers be tudta fejezni
3-2

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 04:09:12

a kilencedikben tulo walk, wiggy GIDP
beton befejezte!!
3-2 win:)

foppa21 2011.08.10. 10:05:52

szép volt beton!!:-)

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 11:00:48

lindstrom vlszeg DLre fog menni hogy legyen helye millwoodnak

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 14:43:43

király a szavazós logo oldalt. csapassátok:D

foppa21 2011.08.10. 18:32:22

@Tomi_Tanguay: jaja én is kampányolok már ezerrel!:-)

foppa21 2011.08.10. 20:09:34

miért ne lephetnénk meg őket ma is?:-)

Tomi_Tanguay 2011.08.10. 20:41:42

millwoodtól ne várj túl sokat

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 01:05:37

lindstrom DL, millwood fel, stewart optioned, plusz jött még edgar gonzalez a bullpenbe
street és roenicke ma pihennek

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 01:09:21

mai lineup:
cf fowler, 2b nelson, rf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, lf smith, 3b wigginton, c iannetta, p millwood

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 01:36:13

az elsőben nem voltunk pályán
millwood háromból három out

a másodikban helton single, wiggy GIDP
náluk három out
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 02:07:40

Kurva életbe, teli pálya és egy kiesőnél Wigginton double play-t kapott, a szokásos. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 02:12:27

Persze, egyből utána egy HR-nal megszerzik a vezetést...

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 02:20:35

a harmadikban 2outnál millwood single, fowler single
ott csak egy single

a negyedikben tulo single, helton single, s.smith HBP, loaded 1outnál wiggy GIDP
millwood ellen renteria solo HR, bruce solo HR, még millwood error és walk történt
0-2

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 02:38:17

az ötödikben iannetta double, fowler RBI single, nelson single, cargo GIDP
millwood kiejtett hármat
1-2

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 03:00:32

a hatodikban tulo solo HR, s.smith single és sb, iannetta intent walk, millwood ellen befejezték
millwood ellen votto solo HR, single, wiggy-nelson-helton DP
2-3

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 03:15:07

a hetedikben nelson single, cargo GIDP
millwood ellen single és CS
2-3

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 03:37:22

a nyolcadikban s.smith 2out single
belisle egy singlet kapott, votto ellen helton-tulo-helton DP
2-3

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 03:49:35

a kilencedikben alfonzo double, PR eyjr SB de rundownolták a hármas és a plate között, fowler a kettesre került és ott is maradt
2-3 L

foppa21 2011.08.11. 03:52:46

áá basszus nem sok kellett volna hogy egyenlítsünk:-(

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 04:05:56

bosszantó így kikapni. 13 ütés, 2 run, 1-8 risp, 4 kapott DP
tudom hogy tegnap mi nyertünk kevés ütéssel de akkor is...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 10:56:37

Giambi 3/3 és három RBI az utolsó rehab meccsén a Sky Sox-ban. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 16:10:37

A csütörtök esti-péntek hajnali coloradói sportmenetrend:
- Csütörtök, 18:35 Cincinnati Reds - Colorado Rockies (MLB)
- Péntek, 02:30 Dallas Cowboys - Denver Broncos (NFL, előidény)

Bővebb előzetes:
coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=708828

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 16:21:32

Már meg is van az összeállítás:

1. Dexter Fowler, CF
2. Mark Ellis, 2B
3. Carlos Gonzalez, RF
4. Eliezer Alfonzo, C
5. Seth Smith, LF
6. Chris Nelson, 3B
7. Ty Wigginton, 1B
8. Jonathan Herrera, SS
9. Jhoulys Chacin, RHP

Tulo és Helton is pihen, tényleg garantált a szokásos finale vereség.

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 17:40:15

tulo érezte újra a napokban a lábát ezért kért mára egy szabadnapot nehogy komolyabb legyen.
street vlszeg ma is inaktív lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 18:57:28

Chacin hamar gondban, lehet nem volt jó ötlet sérülten nevezni őt, de most nem volt más lehetőség.

foppa21 2011.08.11. 19:11:37

hú de rossz kezdés volt.csooa hogy csak két pontot kaptunk eddig

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 19:17:26

az elsőben cargo hbp
chacin ellen 2outnál double, bruce RBI single, még egy single, stubbs RBI single, walk, loaded 2outot hárítottunk

a másodikban wiggy 2out walk
náluk három groundout
0-2

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 19:43:07

a harmadikban csak ellis 2out single
chacin három called strikeout

a negyedikben három SOt kaptunk
náluk három out
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 19:54:51

Yadier a mai meccsen fog visszatérni az eltiltásból, éppen a Screwers ellen, vajon lesz balhé? :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 19:59:29

CarGo megint kihagyott egy teli pályás helyzetet. :(

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 20:04:29

az ötödikben chacin single, fowler single, ellis walk, loaded 2outnál cargo SO
chacin kiszórt hármat
0-2

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 20:19:39

a hatodikban három out
chacin ellen double
0-2

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 20:39:29

a hetedikben kiesett a hármasunk
ott két kieső után két walk, egy single, loaded 2outot votto ellen csináltuk meg
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.11. 20:59:54

CarGo elképesztő gyenge formában van, ma is loaded-ot hagyott ki, és újabb fontos double play-t szívott be.

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 21:01:19

a nyolcadikban fowler walk, ellis single, cargo GIDP, alfonzo SO
chacin három SO
0-2

Coach Sacco 2011.08.11. 21:02:25

Chacin szépen összekapta magát a nehéz kezdésből.

Tomi_Tanguay 2011.08.11. 21:06:42

a kilencedikben s.smith solo HR és utána három kieső
1-2 lett


süti beállítások módosítása