Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Astros - Rockies 2:2 T

2011.09.26. 08:50 - Tomi_Tanguay

A legutóbbi párharcát a döntetlenre hozta a Colorado Rockies csapata, amikor a sereghajtó Houston Astros otthonában két vereség után két emlékezetes győzelmet arattunk, beleértve a vasárnapi meccsen szerzett 19 pontot, ezzel végre megszakítottuk a hosszú nyeretlenségi sorozatot.





















1. meccs, csütörtök: Astros-Rockies 9-6

A houstoni párharc első felvonására az infielden Wigginton-Pacheco-Tulo-Kouz összeállításban kezdtünk, kívül EYJR, Fowler, S. Smith játszottak, elkapóként Rosario tevékenykedett, közben a mieink dobója A. White, az ellenfélé Sosa volt. Az első menetben egyedül EYJR sétált, de pickoffal leszedték a rablási kísérletét, közben védekezésben hibátlanul álltuk a sarat. Ezt követően Tulo és S. Smith is egy-egy single ütést mutatott be, ráadásul a Kouz elleni forceout közben megszereztük a vezetést érő futást, azonban az előny nem tartott sokáig, hiszen a következő Astros akcióban egy single után Barmes pakolt be egy RBI doublet. A harmadik inning alatt EYJR és Fowler foglalta el a szélső területeket ütésekkel, aztán az előbb járó futó egy wild pitchből ért haza, közben a másik egészen a hármasig jutott, de onnan képtelenek voltunk beküldeni. Ezután A. Whitenak ismét komoly gondjai támadtak, egy double és két hit-by-pitch után engedett teli pályát egy kiesővel, amely helyzetnél Lee egy doublelal mindenkit haza küldött, így 4-2re elhúztak. A negyedikben S. Smith hajtott végre egy leadoff doublet, Kouz is bevert egy singlet, azonban az őt követő Rosario ellen dupla játékkal védekeztek, viszont a következő dobó részben A. White három SOt vágott. A következő próbálkozásban egyedül Fowler jegyzett egy 2out doublet, a hazaiak két singlet vágtak, majd Lee volt eredményes egy sac flyból, az inning utolsó kiejtését már a reliever Romero hozta. A hatodik inningben nem tudtunk pályára kerülni, majd Tulo throwing error kezdte a védekező részt, utána viszont az új ember Escalona hozott egy kiejtést és egy strikeout caught stealing játékkal be is fejezte a játszmát. Továbbra is 2-5re álltunk és a következő menet első embere Kouz döngölt ki egy HRt a left fieldre, utána Rosario került fel egy doublelal, EYJR ütött és elrabolta a kettest, Fowler jelenése közben egy fielder's choice play által kidobták a haza tartó futót, egy sétával pedig teli pályát harcoltunk ki Tulonak, aki viszont flyouttal kiesett, így oda lett a lehetőség. A folytatásban Roenicke ellen két singlet értek el, amikor a veszélyes Leet szándékosan az üres egyes bázisra engedtük, de sajnos M. Reynolds képtelen volt menteni és Downs kitakaríotta a pályát egy 3run doublelal, így újra 8-3ra léptek el. A nyolcadik inning alatt S. Smith és Kouz törtek előre, Rosario 3run HRal faragtuk a deficitet, de ezután már csak EYJR hajtott végre egy singlet, jobban nem tudtunk feljebb jönni. Az ezt követő dobó játékban Miller került bajba, kieső nélkül bases loaded alakult ki, de megúszta Schafer sac fly megoldásával, viszont az utolsó játékban már képtelenek voltunk bármit is hozzátenni, így 9-6ra elvesztettük az első fellépést.
- Hiába volt több ütésünk 13-10 arányban, sorozatban a nyolcadik meccset vesztettük el, köszönhetően két bases clearing doublenak. Rosario három ponttal a legeredményesebb játékos volt, egy 3run HRból hozta mind a három RBIt, közben 2/4es hatékonysággal ütött és már a harmadik hazafutását és a hetedik pontját szerezte, ugyanakkor újra becsúszott neki egy passed ball. Rajta kívül még Kouzmanoff volt képes több pontra, három ütésből két RBIt postázott egy kieséses játékból és egy HRból, amely még csak az ötödik rakéta volt tőle a szezonban. Hozzá hasonlóan a sor tetején Young Jr is három ütést termelt egy sétával együtt, de csak egyszer tudott hazaérni és az idei 25. sikeres és negyedik sikertelen rablását is feljegyezte. A sorban mögötte érkező Fowler öt beállás alatt két ütést könyvelt el, a három out közben viszont négy társát hagyta bázison és egy throwing error formájában már nyolcadszor vétett errort. S. Smith 2/4es lőlappal zárt, még egy futás és egy séta is jutott neki, közben .282re emelte az átlagát. Tulowitzki ezúttal hét inninget játszott végig, ezalatt egyetlen ütést regisztrált, de a három kiesése alatt négy embert hagyott bázison és összejött az idei hatodik mezőnyhibája is, majd a hajrában szokás szerint Field vette át a helyét. Pacheco és Wigginton ütés nélkül maradt, mindketten négy kiejtést könyveltek el, az újonc játékos érdekes módon 2Bt játszott, de most csak egy sétával hallatott magáról. Klasszikus csere ütő volt még Nelson és Ellis, mindketten kiestek a meccs hajrájában az egyetlen próbálkozásukban. A. White most se játszott a megszokottnál jobban és még öt játékot sem bírt ki, addigra hat ütésből öt futást hoztak ellene. Csak szépségtapasz volt a hat strikeout, ismét bizonytalan volt és a harmadik vereségét elszenvedve 7.00 fölé ment az ERA statisztikája. Romero az ötödik végén egy strikeoutot osztott ki, a hatodikban az egyetlen embere error által jutott bázisra. Escalona magabiztosan hozott le három kiejtést, beleértve egy SO+CS playt, így továbbra is 2.00 alatt tartja az átlagát. Roenicke hibázott a hetedik inningben és loaded 2outnál adta tovább a terepet két ütés és egy szándékos séta után, azonban mindhárom futó beért később a statisztikáit rontva, mert M. Reynolds egy SO előtt beszedett egy 3run doublet. Miller az utolsó játékban két sétát és egy singlet kapott, azonban a szorult helyzetet megúszta egyetlen futással, pedig a loaded 0out szituációnál rosszabbnak tűnt a kép.






















2. meccs, péntek: Astros-Rockies 11-2

A második napra csak egyetlen változás történt a kezdő mezőnycsapatban, Tulo helyett Field kezdett shortstopként, közben Pomeranz volt a dobó, míg az ellenfél részéről Myers indított. Kezdésként EYJR került fel egy singleből és utána rögtön megszereztük a vezetést, hiszen Fowler volt eredményes egy RBI doubleból, ám őt követve sorban hárman kiestek. Ezután viszont Pomeranz számára a kezdés borzalmasan sikerült, az első hat ember mind ütést vitt be ellene, közülük öten pontot is szereztek, Sanchez RBI doublet, Lee 2run singlet vágott, illetve Downs és Johnson is eredményes volt, aztán három embert kiejtett, de így is 5-1es hátrányba süllyedtünk. A második próbálkozásban csak két kieső után tudtunk bemutatni két singlet, majd egy séta utána Martinez RBI double által újabb pontot szenvedtünk el. A harmadik támadásban Pacheco és S. Smith járt bázison ütés nélkül, de az első két kanyarnál tovább nem jutottak, majd a dobó részre már Rogerst állítottuk ki és csak egy 2out singlet kapott. Ezt követően a sor végén három strikeoutot szenvedtünk el, majd Rogers rögtön két sétát engedett és Lee RBI singleből pontot is kapott, aztán egy forceout play közben Kouz hibájából újabb futó ért be, még egy sétával teli pálya alakult ki, amelyet legalább sikerült elhárítani 1-8as hátrányban. Az ötödik tetején se jártunk fent, míg az Astros három ütéssel loaded 1outot ért el, amikor Rogerst lecseréltük és Miller ellen Lee volt eredményes egy groundout közben. A következő támadásban is simán kiesett a denveri hármas, mialatt Roenicke beszedett egy solo HRt Barmestől, majd amikor már úgy tűnt zsinórban a negyedik játékban kapunk háromból három outot, akkor két kiejtés után Nelson lőtt be egy solo HRt a left fieldre. Ezután Lindstrom egy triplet követő groundoutból kapott egy pontot, majd a nyolcadikban két single és egy hit-by-pitch után értünk el bases loaded lehetőséget, ám Kouz és Rosario is strikeouttal esett ki. A nyolcadik védekező játékrészt Escalona biztosan teljesítette, de a legutolsó akcióban újfent nem tudtunk pályára férkőzni, így maradt 2-11es végeredmény.
- Azok után, hogy az elején vezetést szereztünk, sorban tíz megválaszolatlan pontot szenvedtünk el, így másodszor még simábban kaptunk ki. Fowler hozta az első pontot, az idei 34. double találatból a 44. RBIt regisztrált, azon kívül csak két kiesésig jutott, illetve egy hosszú vágta után bemutatott egy szép elkapást a mezőnyben. A leadoff hitter Young Jr az első beállásában singlelel került fel és futást is szerzett az akció végén, a következő négy alkalommal viszont kiesett, háromszor SOval búcsúztatták el. Pacheco újra a kettes bázison tűnt fel, négy ütési lehetőség alatt egyetlen singlet ütött, tartja az átlagát .250 felett. Wigginton és Field ugyancsak mindketten 1/4es hatékonysággal végeztek, de egyik se lehetett igazán büszke magára, előbbi három fenthagyást, utóbbi két strikeoutot regisztrált. S. Smith nem ért el értékelhető ütést, két SO mellett egy sétát hozzá tudott még tenni a támadásokhoz. Vele szemben Kouzmanoff és Rosario viszont négyből négyszer kiestek, mindketten több dobás utáni kiejtést kaptak és élen jártak a helyzetek kihagyásában. A pinch hitter Nelson a hetedik inningben bevágott egy solo HRt, amely az idei negyedik hazafutása és 15. pontszerzése volt, míg a másik csere ember Iannetta groundouttal búcsúzott az utolsó játékban. Pomeranz karrierje harmadik startján alaposan belenézett az ütésekbe és a gyenge kezdés után már a második játékot követően le kellett cserélni. Addig hét ütésből hat pontot szenvedett el, hiába osztott ki három SOt, szerencsétlen napja volt és ezzel megkapta az első vereséget a nagy ligában. Az őt követő Rogers se igazán állt a helyzet magaslatán, neki 2.1 inning alatt jutott három futás öt darab ütéssel, nem sokat javított a helyzeten a fellépése. Miller az ötödik játékban mindkét ellenfelét biztosan el tudta búcsúztatni. Roenicke három out közben egy solo HRból kapitulált, míg Lindstrom ugyancsak egy ütésből szedett be egy runt a maga játékában. Az utolsó inningben Escalona ismét biztosra ment és mind a három vetélytársát ki tudta szórni, ellene már nem nőtt tovább a különbség.






















3. meccs, szombat: Astros-Rockies 2-4 - extra inningekben

A harmadik meccsre több változás is történt a denveri kezdőben, például az elkapó Iannetta volt, ezen kívül az infielden az egyes bázisra Pacheco került, a kettesre visszatért Ellis, a hármason maradt Kouz, shortstopként Nelson kezdett, míg kívül a jobb szélső szerepét S. Smith helyett Wiggy töltötte be. Közben a mieink dobója Hammel volt, az Astrosnál Happ kezdett. Az elején csak Ellis került pályára, de egy pickoffal leszedték őt, majd a hazaiak egy séta után sikeresen raboltak, a hármasra jutó embert Martinez küldte be egy sac flyból, így hamar hátrányba kerültünk. A következő játékrészben könnyen kiesett a sor közepén érkező harmadunk, míg az Astros első embere Wallace hazafutásával már 2-0ra nőtt a különbség, Hammel hiába búcsúztatta el a másik három ütőt. A harmadik játszma alatt egyedül Iannetta került fel egy sétával, de csak a kettes bázisig ért el, mert EYJR ellen összejött a harmadik out, közben védekezésben három groundoutot hajtottunk végre. Ezután megindítottuk végre az első igazi akciót, Ellis walk, Nelson single árán vette birtokba az első-második bázist, két kiejtés után Pacheco mindkét futót beküldte egy 2run RBI double jóvoltából, így 2-2re kiegyenlítettünk. A negyedik dobó játékot Hammel könnyen teljesítette háromból három kiejtéssel, majd ötödik nekifutásra ismét csak egy sétát hajtottunk végre, azonban a házigazdáknak még ennyi se jutott. A hatodik inningben kiesett a három emberünk, majd Hammel ellen egyetlen 2out single született, továbbra is maradt a döntetlen. Ezt követően Kouz single után sorban három kiesést kaptunk, míg az ellenfél hiába mutatott be egy singlet, egy popout után Pacheco kivitelezett egy unassisted double playt az egyes bázisnál, amivel befejeztük a hetedik inninget. A nyolcadikban a sor tetején kiesett EYJR, Ellis, Fowler, ezalatt az első reliever Belisle hibátlanul tevékenykedett. Aztán a következő hármas is simán búcsúzott, közben Brothers érkezett és két kieső után kapott egy singlet, amely közben Kouz dobó hibájából rögtön a kettesre ért a futó, Leet direkt sétálni hagytuk, majd a pinch hitter Downs ellen hárítottunk Nelson remek fogásával. 2-2 lett a vége kilenc játék után, így extra inningekre került sor és az első plusz játszmában részünkről egyedül Iannetta hajtott végre egy singlet, utána S. Smith double playt kapott, míg Lindstrom ellen singlet értek el, de strikeouttal menteni tudott. A folytatásban EYJR lendült támadásba egy leadoff walkkal, Fowlert sétáltatták, végrehajtottunk egy sikeres double stealt, így a kettes-hármasra kerültek a futók, ám Nelson ellen egy fielder's choice play közben kidobták a haza tartó futót, majd a Wiggy elleni SOval befejezték. Aztán Romero kapott egy singlet és sérülés miatt lecseréltük, Escalona a folytatásban két out után adott egy intent walkot és egy popout révén összejött a harmadik kiejtés. A tizenkettedikben búcsúzott a denveri hármas, utána M. Reynolds sétát engedett és egy balk után már a kettesre került a futó kieső nélkül, egy sikertelen bunt és egy flyout után szándékosan sétáltattuk Sanchezt és egy SOval sikerült lezárni a játékot. A következő támadásban Field és EYJR kieső nélkül jutott a pontszerző bázisokra egy throwing error támogatásával, azonban Ellis kiesett, Fowler direkt sétával loaded 1out alakult ki, ennél a helyzetnél Nelson kényszerített ki egy RBI walkot, majd a csere ütő Rosario küldött be egy sac flyt, mire Pacheco ellen befejezték. Két pontos előnybe kerültünk és végre jött a closer Betancourt, aki magabiztosan befejezte a meccset, ezzel 4-2re győztünk.
- A korai hátrányt ki tudtuk egyenlíteni és sokáig 2-2re álltunk, majd a 13. tetején eldöntöttük a szoros meccset, így kilenc vereség után tudtunk újra győzni. Pacheco hat beállás alatt egyetlen egy ütésre volt képes, abból két pontot szállított az első doublenak köszönhetően, ezzel döntetlenre módosította az állást, így tart jelenleg 11 RBInál. Nelson volt az alkalmi shortstop Tulo távollétében és nagyszerűen teljesített, ütésben csak 1/5ig jutott, de egy pontot érő sétát tett hozzá a befejező extra játékban. Iannetta utolsó emberként egyszer ütéssel, kétszer sétával járt bázison, de egyik lehetőségével sem tudott élni a csapat. A 3B Kouzmanoff újabb hibát vétett és már 13 errornál tart a szezonban, közben öt lehetőség alatt egyetlen singlet könyvelt el. Young Jr egy-egy walkot és singlet jegyzett, illetve már a 26. sikeres rablását érte el, közben egyszer haza ért, egyszer a home platen ejtették ki és volt egy szép vetődése az outfielden. Ellis és Fowler egyaránt fejenként két-két sétát kapott, utóbbit mindkétszer direkt engedték fel, pedig csak 0/4el lengetett és kétszer SOval esett ki. Wigginton ötből öt alkalommal kiesett és a harmadik strikeoutot után leállt vitatkozni, amiért kiállították és Field foglalta el a helyét a jobb külső szélen, aki egy séta után körbe ért az utolsó inningben. A klasszikus csere ütők közül S. Smith double playt szenvedett el a tizedik játszmában, míg Rosario egy fontos sac flyt küldött ki a 13.ban, amivel a nyolcadik pontját szerezte. Hammel pontot kapott az első két játékban, onnantól kezdve szinte érintetlen volt, hét inninget teljesített három ütéssel és egy sétával, nagyon fontos szerepet töltött be attól független, hogy a győzelem nem az övé lett. Belisle hibátlan produkcióval ejtett ki három embert a nyolcadikban, így őrzi a 3.30as ERAt. Brothers egy ütés és egy szándékos walk ellenére biztosan dolgozta le a kilencedik játékrészt. Lindstrom ellen a tizedikben is csak egyetlen embert ment fel, míg Romero az egyetlen vetélytársától ütést kapott és meg is sérült. Escalona fejezte be az inninget, bár neki is kellett adnia egy intent walkot. M. Reynolds a 12. alján két sétát engedélyezett, de nehezen hozta a három outot, amely után megnyertük a meccset és megkapta az első győzelmét. Betancourt két pontos előnyből magabiztosan fejezte be a meccset, a három emberből kettőt dobás utáni kiejtéssel búcsúztatott el a hetedik saveért.



4. meccs, vasárnap: Astros-Rockies 3-19
A vasárnap délutáni utolsó meccsről Fowler kapott pihenőt, így S. Smith csatlakozott az outfieldre, még egy változás Field feltűnése volt shortstopként, a dobónk Millwood lehetett, az Astrosnál Harrell kezdett. Az első menetben két kieső után S. Smith került fel egy sétával, közben a házigazdáktól mind a három próbálkozó kiesett. Másodszorra Pacheco és Wiggy egy-egy single ütéssel nyomult előre, Iannetta játéka alatt egy mezőnyhibából szereztük meg a vezetést, majd Field RBI singleből újabb pontot hoztunk, EJYR megdobásával loaded 1out lehetőség adódott, melynél Ellis vágott be egy sac flyt, S. Smith singlelel újra megtöltöttük a bázisokat, de Kouz ellen véget ért az akció 3-0nál. Ezt követően Millwood ellen csak egy 2out single született, majd a harmadikban két ütés után Field hozta a második RBI singlet, EYJR beállasa alatt a dobó elleni balkból még egy futó beért. Ezt követően Millwood ellen egy single esett, egy újabb singleből Altuve találata jelentette a szépítést, viszont a mieink legközelebb sorra léptek bázisra, Ellist még lekapcsolták rablás közben, de S. Smith és Kouz is előre került, Pacheco RBI singleből volt eredményes, Wiggy duplájával még egy runt értünk el, két kiejtés után Field bevágta a harmadik RBI singlet, mellyel már 8-1re vezettünk. A negyedik alján Millwood egyetlen sétát engedett, utána egy walk és egy single ütés révén foglaltuk el a szélső területeket, Kouz pedig egy biztonságival küldte be EYJRt. A következő dobórészben is hibátlanul tartottuk vissza az ellenfelet, a hatodik akcióban ismét lesújtottunk és egy sétát követően a dobó Millwood bombázott ki egy két pontos HRt, amivel már 11-1re húztunk el. A veterán pitcher továbbra is maradt a pályán és a hatodik játékot háromból három kiejtéssel hozta le. A hetedik inningben S. Smith singlet követve Kouz vágott be egy 2run HRt, majd Wiggy süllyesztett el egy triplet, aki Iannetta sac flyból jutott haza és egy újabb single után ért csak véget az akció, közben újra kiosztottuk a három houstoni ütőt. A folytatásban Ellis ütését követően Kouz újra kibombázott egy 2run homerunt, majd további két single után Iannetta takarított egy 3run HRal és 19-1re módosult az állás, míg G. Reynolds magabiztosan tevékenykedett. Az utolsó játékban még további két ember került bázisra, de nem értünk el újabb futást, majd G. Reynolds két ütés után Johnsontól és Shucktól is beszedett egy-egy RBI singlet, így a végeredmény 19-3 lett.
- Őrült nagy osztást rendeztünk és 25 ütéssel újra klub rekordot állítottunk fel a meccsen, a másodiktól a nyolcadik játékig mindegyikben szereztünk pontot. Kouzmanoff három ütéssel és öt ponttal végzett, két 2run HRt ütött és egy sac flyból volt még eredményes, az eddigi legjobb meccsét játszotta a csapatnál így elérte a 31 pontot az évben. Hozzá hasonlóan Iannetta is öt pontot szedett össze, bár csak két értékelhető ütése volt, köztük egy 3run HR, illetve még egy error playből és egy sac flyból tudott futót beküldeni, ezzel tart 14 hazafutásnál és 55 pontnál. Az újonc Field négy ütést hozott, a négy single közül háromból szerzett egy-egy pontot, így megszerezte első három pontját a szezonban. Wigginton hat beállás alatt négy ütésig jutott, bár csak egy közvetlen RBI jutott neki, HR kivételével mindent ütött és négy alkalommal haza is tudott érni, ami a legtöbb volt a csapaton belül. Pacheco négy singlet termelt a hat lehetőségében, ő is csak az egyikből hozott RBIt, közben az átlagát máris .292re erősítette, az egyes bázison kezdett és a meccs végén már elkapóként tűnt fel. Ellis 3/6os hatékonyságot regisztrált, köztük egy pontot érő singlet jegyzett, övé volt a dicsőség, hogy megütötte a rekordot jelentő 25. találatot a meccsen. S. Smith három ütést és két sétát szorgoskodott össze, de számára egyetlen RBI sem jutott, ugyanígy járt a sor tetején Young Jr, akinek egy ütése és két sétája volt az idei negyedik mezőnyhiba mellett. Millwood nagyszerű volt az idei utolsó meccsén, csak az elején kapott egy pontot, hét inning alatt egyetlen runt és három ütést értek el ellene, ő pedig hat SOval válaszolt. Ráadásul már a második hazafutását is belőtte, így a negyedik győzelme mellé a harmadik pontot is feljegyezhette. Az egyetlen csere ütő G. Reynolds hozta le az utolsó két játékot, a kilencedikben két out után sorban négy ütést és két pontot szedett be, de a tetemes előnynél bőven belefért.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 93-66 (159 meccs)
2. San Francisco Giants 84-75 (159 meccs, 9.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 80-78 (158 meccs, 12.5 GB)
4. Colorado Rockies 72-87 (159 meccs, 21.0 GB)
5. San Diego Padres 69-90 (159 meccs, 24.0 GB)


A D'backs a hétvégén megnyerte a divíziót és bebiztosította a helyét a rájátszás, söpréssel nyerték a Giants elleni seriest. A Dodgers harmadik helye is már biztosnak tekinthető, hiszen 2-1re hozták a SDi párharcot. Az utolsó napokban a csoporton az Arizona a LAD ellen játszik, a Giants bennünket fogad, míg a Padres a Cubs ellen zárja a szezont.

Tehát a San Francisco Giants otthonában zárhatjuk a balul sikerült 2011-es esztendőt, a tavalyi bajnok ellen három meccset fogunk játszani búcsúzóul a következő időpontokban: kedd 04:15, szerda 04:15, szerda 21:45. Szurkoljunk még egyszer utoljára együtt, hogy legyen még győzelmünk az évben, utána fél éven át nem fogjuk látni a csapatot. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr83254824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.26. 09:00:17

giants-rox pitching matchupok:

Monday: Rockies' Jhoulys Chacin (11-13, 3.66) at Giants' Ryan Vogelsong (12-7, 2.81), 8:15 p.m., Root
Tuesday: Rockies' Alex White (2-3, 8.63) at Giants' Madison Bumgarner (12-13, 3.32), 8:15 p.m., Root
Wednesday: Rockies' Drew Pomeranz (1-1, 5.68) at Giants' Matt Cain (12-11, 2.88), 1:45 p.m., Root

Coach Sacco 2011.09.26. 13:01:52

Kegyetlen volt a tegnapi 19 run, 25 hit!

foppa21 2011.09.26. 14:19:05

field ha így folytatja még kiszorítja tulot:-D

Tomi_Tanguay 2011.09.26. 14:54:48

cargo nem valószínű hogy játszik már idén.
szerintem tulo se nagyon fog, csak egy pár inninget
nelson elutazott a csapattól, mert beteg az anyukája
tracy azt mondta, hogy az utolsó három mecmcsen rosario és pacheco lesz catcher, iannettanak tegnap volt az utolsó meccse

Tomi_Tanguay 2011.09.26. 19:43:49

utolsó:( hát nagyon üres lesz minden rockies baseball nélkül

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 04:02:58

Rockies lineup 9/26 at SF: Young7, Ellis4, Fowler8, Smith9, Pacheco3, Kouzmanoff5, Rosario2, Field6, Chacin1.

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 04:50:35

az elsőben ellis single, fowler double
chacin ellen single, ellis-field-pacheco double play

a másodikban háromból három kieső
náluk is három out
0-0

foppa21 2011.09.27. 05:03:52

remélem legalább egyszer el tudjuk kapni őket a három napban

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 05:27:40

a harmadikban kiestünk hárman
chacin ellen két kieső után single, walk, fontenot 2run RBI triple

a negyedikben s.smith single
náluk három single, loaded 1outnál strikeout, groundout
0-2

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 05:44:44

az ötödikben háromból három out
chacin három groundout
0-2

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 05:56:47

a hatodikban se voltunk pályán
single és CS, single, két out
0-2

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 06:12:33

a hetedikben s.smith double, pacheco fielder's choice, kouz GIDP
chacin három out
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.27. 06:26:00

Ellis RBI single-jével visszajöttünk egy pontra.

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 06:40:27

a nyolcadikban rosario single, eyjr single, ellis RBI single, fowler SOval vége.
romero ellen két walk egy out. lindstrom ellen pill sac fly RBI
1-3

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 06:48:42

a kilencedikben háromból három out
1-3 lett

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.27. 20:15:02

CarGo-nak valami csont sérült a csuklójában, és pihenéssel helyre jön - most állapította meg a SF 49ers orvosa.

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 20:25:34

In the final leg of the hazing, the Rockies' rookies, outfitted in "Star Wars" costumes, were dropped off roughly a mile from the team hotel Sunday night. Dressed as Chewbacca, Edgmer Escalona spent the walk scaring onlookers.
:D

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 20:31:00

szerdán jelentik be az új edzői stábot. nem lehet tudni hogy kik maradnak és ki helyére jön új ember. lansford annyira nem jött be, mint szerették volna. és állítólag apodaca helye sem biztos. na meg az öreg EYt vissza kéne hozni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.27. 21:01:05

Lansford-ot jó messzire zavarjuk el, úgy jött ide, mint egy isten, hogy majd vele minden más lesz, ehhez képest szart se csinált...

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 02:52:59

minden edző visszatér a csapathoz, ezt tényleg nagy dobra kellett verni:D
azt hittem lesz némi változás egy ilyen szezon után, de úgy látszik o'dowd, tracy és az összes edző is marad. nem tudom így lesz-e előrelépés

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 03:49:53

mai lineup: lf young, 2b ellis, cf fowler, 3b kouzmanoff, 1b pacheco, rf wigginton, c rosario, ss field, p white

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 05:00:53

az elsőben nálunk semmi
white ellen walk, két WP, fontenot sac fly RBI, single

a másodikban kouz double, pacheco single, három SO
náluk single, walk, CS
0-1

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 05:44:06

a harmadikban háromból három out
náluk 2out single

a negyedikben megint három kieső
single, belt 2run HR, double, white missed catch error
0-3

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 06:23:23

az ötödikben megint semmi
m.reynolds három out

a hatodikban iannetta HBP és három out
rogers ellen walk, crawford RBI triple, WP scores
0-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.28. 06:40:04

Agyon vernek minket, inside-the-park-ot is kaptunk. :(

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 06:43:37

a hetedikben három out
rogers ellen két kieső után single, gillaspie 2run inside the park HR
0-7

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 06:59:03

a nyolcadikban is három out
miller kiosztott hármat
0-7

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 07:06:10

a kilencedikben csak egy ellis single
0-7 lett a vége, gyönyörű volt:(

StormST 2011.09.28. 08:54:59

Hát ha van olyan dobónk, akinek nagyon keményen el kell gondolkoznia a jövőjén, az Esmil. Ő már nem gödörben, szakadékban van, nem tud úgy végig dobni egy inning-et, hogy ne kapjon run-t, félelmetes...

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 16:24:05

nem cain kezd ma a SFnál, hanem surkamp

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 18:21:39

DLR már playing catch
nicasio egyre több kondis gyakorlatot végez.
mindkettő rehabja jól halad, szerintem optimisták lehetünk hogy kb a köv szezon első felében visszatérhetnek!

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 19:22:13

season finale lineup: lf young, cf fowler, 2b ellis, 3b kouzmanoff, rf smith, c pacheco, 1b wigginton, ss field, p pomeranz

Coach Sacco 2011.09.28. 19:46:36

Érdekesen alakulnak a WC harcok, mindkét csoportban ma dől el ki jut be. Kinek szurkoltok? Én a Raysnek és a Cardinalsnak.

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 20:31:44

én is nekik. annyi kiegészítés, hogy nem biztosan ma dől el, mert tiebreaker is lehet

foppa21 2011.09.28. 21:39:41

elkezdem nézni a meccset mégis csak az utolsó a szezonban:-)
remélem pomeranz most jobb lesz!

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 22:20:22

az elsőben eyjr triple, fowler RBI single, kouz double, s.smith RBI groundout
pomeranz ellen két single és három out

a másodikban wiggy hbp, field single, a kettes-hármason fent maradtak
náluk három out
2-0

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 22:46:53

a harmadikban ellis walk, SO+CS DP
ott megint három kiesés

a negyedikben field 2out single
pomeranz három out
2-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.28. 22:59:40

Jó látni, hogy ma szépen odatesszük magunkat. :)

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 23:09:57

az ötödikben fowler single, kouz RBI single, s.smith walk, pacheco RBI single
náluk single és három out
4-0

Tomi_Tanguay 2011.09.28. 23:35:12

a hatodikban kiestünk hárman
pomeranz ellen double, WP, keppinger RBI single, még egy double két outig. lindstrom ellen derosa 2run RBI single
4-3

Tomi_Tanguay 2011.09.29. 00:04:02

a hetedikben ellis single és SB, kouz RBI double, s.smith single, pacheco RBI single
belisle ellen egy single
6-3

Tomi_Tanguay 2011.09.29. 00:23:18

a nyolcadikban eyjr single és sb
brothers ellen single és három SO
6-3

Tomi_Tanguay 2011.09.29. 00:40:57

a kilencedikben három kiesés
betancourt ellen single
6-3 lett, legalább ezt megnyertük!


süti beállítások módosítása