Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Raiders: Beharangozó

2011.11.06. 12:10 - Filip89

Az NFL alapszakaszának kilencedik hetében nyolcadik alkalommal léphet pályára a Denver Broncos együttese, és a Tim Tebow vezette Vadlovas seregnek rögtön az ősi rivális otthonában kéne feledtetnie a múlt fordulóban elszenvedett kiadós verést.


















Mai ellenfelünk, az Oakland Raiders kapcsán egyetlen dologról lehet mostanság szólni, egy hónappal ezelőtt a klub legendás tulajdonosa, Al Davis elhunyt. Elvesztésével nem csak a Raiders franchise arcával, hanem az NFL egyik meghatározó egyéniségével lettünk szegényebbek. Az oaklandieket sohasem szívleltük igazán a rivalizálás miatt, ám a következő sorokban a Broncos-tábor őszinte tiszteletét szeretnénk kifejezni a távozó Raiders-nagyfőnök előtt!

Davis 1929-ben látta meg a napvilágot Massachusetts-ban. Egyetemi tanulmányait a Wittenberg és a Syracuse University falai között végezte el, a futballal az '50-es évek elején kezdett el foglalkozni. Első szerepvállalásai egy-egy kisebb főiskolai csapat segédedzői munkakörét foglalták magukban, így például OL coach volt az Adelphi College-nál, recruitor-ként tevékenykedett a Citadel számára, és ugyancsak a támadófal működéséért volt felelős a jól csengő University of Southern California csapatánál 1957-59-ig. Az első profi csapatnál való munkáját a Los Angeles/San Diego Chargers-nél kapta, ahol az elkapókkal foglalkozott három éven keresztül. Ezt követően az 1962-es szezon után az Oakland Raiders kinevezte őt HC-nek és GM-nek, ezzel az akkor mindössze 33 esztendős Davis a liga valaha volt legfiatalabb személye lett, aki betölthette bármelyiket e két magas beosztás közül. Davis hamar érdemi munkához látott, temperamentumos személyiségét és sikerorientált magatartását gyorsan megismerhette az egész futballtársadalom. Első évében rögtön 10-4-es mutatóhoz vezette a fekete sereget, amely a Raiders fennállásának első pozitív mérleggel zárt idénye volt. Egy gyengébb és egy eredményesebb szezon után 1966. áprilisában - átmenetileg - elhagyta a csapatot, és az AFL komisszárja lett néhány hónap erejéig, és minden idegszálával a liga életben tartásáért fáradozott az NFL-lel szembeni harcban, több játékost is átcsábított a másik ligából, ám a két bajnokság képviselőinek titkos megbeszélései az egyesüléshez vezettek, így Davis távozott a posztjáról.

A rövid kitérő után természetesen azonnal visszatért a Raiders élére, sőt 1966-tól kezdve, az A.D. Football Inc. megalapításával immár a klub résztulajdonosaként vállalt szerepet a csapat vezetéséből, miközben betöltötte a menedzser posztot, az edzői feladatokat viszont John Rauch-ra ruházta át. Ebben az évben a Raiders a Houston Oilers legyőzésével megnyerte az AFL Championship-et, és a klub történetében első alkalommal ott lehetett a Super Bowl-on, azonban ott 33-14-es vereséget szenvedtek a Vince Lombardi vezette Green Bay Packers-től. A következő két esztendőben nem sikerült feljebb lépniük, de mindkét alkalommal divízió-győztesek voltak, és a Championship Game-en mindkét esetben csak a későbbi SB-győztes ellen búcsúztak. A két liga 1970-es egyesítését követően az Oakland az AFC West divízióba került, ahol négy mai napig meglévő ellenféllel hozta össze őket a sors: a Denver Broncos mellett a Los Angeles/San Diego Chargers és a Dallas Texans (1963 óta Kansas City Chiefs) számít a klub legfőbb riválisának.

Az NFL-ben tovább folytatódott az eredményes szereplés Davis kezei alatt, és a klub a következő évtizedekben egyértelműen a mezőny meghatározó csapata volt. Számtalan alkalommal bejutottak a rájátszásba, a lépés legjobban az 1976-os esztendőben jött ki számukra, ebben az évben ugyanis történetük első Super Bowl-győzelmét ünnepelhették John Madden, vezetőedző irányításával. A Raiders ebben a szezonban egyetlen vereséget szenvedett, a nagydöntőben pedig Rose Bowl-ban 32-14 arányban diadalmaskodtak a Minnesota Vikings felett. Rövid időn belül még kétszer tudtak ismételni, 1980-ban a Philadelphia Eagles, '83-ban a Washington Redskins magabiztos legyőzésével hódították el a bajnoki címet. Davis fennhatósága alatt a csapat az 1967-85-ig terjedő időszakban 15-ször kvalifikálta magát a rájátszásba, ebből 13 alkalommal megnyerték a divíziót, és a négy említett SB-szereplés közül háromszor diadalmaskodtak.

A későbbiekre kifutott a sikercsapat, és nehezebben találták meg a megfelelő utódokat a régi nagy hírnév fenntartásához, menet közben '82-től '94-ig Los Angeles-ben székeltek, de maradtak az AFC West-ben, '95-ben visszatértek Oakland-be. Közel húsz esztendő böjtölést követően, 2002-ben újra részt vehettek a Super Bowl-on, miután a 11-5-ös alapszakaszban oda-vissza verték a Broncos-t, majd a rájátszásban a Jets-t és a Titans-t is magabiztosan múlták felül. A negyedik SB azonban nem jöhetett össze, mert a San diego-i finálét 48-21-re elvesztették a Tampa Bay Buccaners ellen. Azóta kifejezetten komoly mélyrepülés vette kezdetét a klubnál, a SB elvesztésétől kezdve a mai napig nem is játszottak több rájátszás-mérkőzést. Azóta nem volt pozitív szezonjuk, egyedül 2010-ben érték el újra a 8-8-as mérleget, de 2003-tól a tavalyi szezon végéig mindössze 37-91-es összetett W-L statisztikára voltak képesek. A 2000-es években Davis kétségtelenül néhányszor rossz döntést hozott a csapat vezetése közben, ami sikertelen évekhez vezetett, de az utóbbi időben a Raiders-szel már újra számolni kell, a tavalyi idényben bizalomgerjesztően bontogatták a szárnyaikat, és a jelenleg futó bajnokságban is minden esélyük meg lehet a rájátszás-szereplés kiharcolásához - ellentétben a Broncos-zal.

Davis-t 1992-ben beválasztották a Pro Football Hall of Fame-be a Raiders-ért és a ligáért végzett kiváló munkája eredményeként. Irányítása alatt csapata négy különböző évtizedben játszott SB-t, amelyre csak két franchise volt képes az NFL történetében, az Oakland mellett még a Pittsburgh hajtotta végre a különleges bravúrt. 2007-ben 150 millió dollár értékben eladott egy kisebb részt a Raiders tulajdonjogaiból, azonban rögtön kijelentette, hogy esze ágában sincs visszavonulni, amíg a csapat nem nyer még két Super Bowl-t vagy nem hal meg. Végül sajnos utóbbi vetett véget Al Davis páratlan karrierjének, 2011. október 8-án ugyanis 82 esztendős korában magukhoz szólították az égiek. "Just win, baby."






















A két csapat idén egyszer már megmérkőzött egymással, szeptember 12-én a nyitó fordulóban egy hétfő esti mérkőzésen a Raiders 23-20-ra győzött Denverben, mint ahogyan tavaly is oda-vissza verték a mieinket. Emlékezhetünk rá, hogy a 2010-es szezon hajrájában Tim Tebow éppen a Coliseum-ban játszhatta le első NFL-es kezdő mérkőzését, és bár vesztettünk, TT bemutatkozása fantasztikusra sikeredett. Remélhetőleg a szép emlékekkel teli közeg fel fogja dobni az ifjú QB-t, és a mai meccsen ki tudja javítani az elmúlt játékhéten mutatott gyengébb produkcióját.

Ritka eset, hogy sérülésfronton nem a Broncos, hanem aktuális ellenfele áll rosszabbul, mivel a Raiders számtalan meghatározó játékosa bajlódik kisebb-nagyobb nyavalyákkal. A Fosztogatók soraiból a legnagyobb veszteség a RB Darren McFadden kiválása, mellette biztosan nem fog játszani a QB Jason Campbell és a CB Chris Johnson sem; továbbá a kérdőjelesek közt megtalálható a rúgó Sebastian Janikowski, a linebacker Rolando McClain, a cornerback Chimdi Chekwa, illetve a safety Michael Huff.

Eközben a mieinknél a múlt fordulóban nyaksérülést szenvedő újonc TE Virgil Green-t és a szintén elsőéves CB Cassius Vaughn-t kell nélkülözni, míg a fiatal safety Quinton Carter játéka agyrázkódás miatt kérdőjeles. Jó hír viszont, hogy a két hete kéztörést szenvedő futó, Willis McGahee jó eséllyel újra csatasorba állhat, illetve a rookie tight end Julius Thomas is várhatóan játékra jelentkezhet a bokasérülése után, és reményeink szerint a Lions ellen kiszálló RT Orlando Franklin-nek sem kell kihagynia a meccset.

A mérkőzésen nem mi leszünk az esélyesek, de bízzunk a javulásban, és ma este, 22:05-től szurkoljunk ismét Tebow-ért és a csapatért!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr103357600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2011.11.06. 14:09:54

szorosabb lesz szerintem,de a raiders is jobb náluk. tebowtól többet várok most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 17:15:35

"Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.
És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban."

Philippians 4:6-7 GB²

milo_hedgie#23 2011.11.06. 18:11:01

@Filip89: egyetértek. tebowtól ma jobb meccs kell,mert veszélyben lehet a helye

apacs02 2011.11.06. 18:47:11

Sziasztok!

Jó hogy rátaláltam erre az oldalra,nagyon színvonalas,gratulálok hozzá!!!Szurkolok Tebownak,hogy sikerüljön egy jobb eredményt kihoznia a csapatból.Borzasztóan tetszik a játéka,és örülök,hogy ismét bizalmat kapott Foxtól.Kérdés meddig tudja megtartani a kezdő pozícióját?Remélem a Raidersnél Carson Palmer még mindíg nem tanult meg minden variációt!:):)
Tudnátok segíteni nekem abban,hogy hol lehetne megnézni a Broncos meccseket a neten?Előre is köszönöm!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 19:03:11

@apacs02: Üdvözlünk kicsiny államunk szeretett csapatainak magyar blogján! Köszönjük a dicséretet! :)

Élőben előreláthatólag itt lehet nézni a mai meccseket:
www.firstrowsports.tv/sport/american-football.html
Felvételről különböző torrent oldalakról lehet letölteni őket, azokban nem vagyok otthon.

apacs02 2011.11.06. 19:14:34

@Filip89: Köszönöm szépen!Hálám örökké üldözni fog!!!:):):)

foppa21 2011.11.06. 19:19:52

jah 7től lehet szurkolni a KC ellen:-D túl jók mostanában

Tomi_Tanguay 2011.11.06. 19:58:40

go tebow mára! remélem ma az isteni énjét fogjuk látni

apacs02 2011.11.06. 20:17:38

@foppa21: Ahogy nézem most a KC nem a legjobb hálisten:A Miami 14:3-ra vezet!A meccset nézve,nagyon harapnak a delfinek!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 20:49:36

Ne szurkoljatok a Chiefs ellen, mi nem fogjuk megnyerni a divíziót, viszont a három rivális közül még mindig ők a legnormálisabbak szvsz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 20:51:42

#Broncos inactives: R. Bush, C. Vaughn, Q. Johnson, M. Ramirez, T. Hills, V. Green & D. Harvey.

Vagyis játszhat McGahee, Franklin, J. Thomas és még Carter is.

tHoMaS 2011.11.06. 21:25:28

Nagyon jó a beharangozó! sok sikert Tebownak! :)

xrace 2011.11.06. 21:28:54

@Filip89: Remélem, hogy a Chiefs kikap, mert szerintem a Köcsögék is vesztenek, mi meg lenyomjuk a Gayderst és máris sűrűbb lesz a csoport. Bár az esélyünk a POra gyakorlatilag 0. :)

foppa21 2011.11.06. 22:04:37

nah akkor hajrá, nyerni kell, nincs mese!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:06:29

Welcome to the Jungle közvetlen a kickoff előtt. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:08:12

Fasza már az első play-nél lebontottuk magunkat, Moore nekiszaladt Goodman-nek és megsérült. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:08:45

Simán agyrázkódás lehet, meg ahogy nézem a nyakát fogják, nagyon jó jel. :S

milo_hedgie#23 2011.11.06. 22:10:10

ú basszus moore csúnyán lent maradt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:16:21

Broncos S Rahim Moore has a concussion and will not return today.

:(

foppa21 2011.11.06. 22:17:04

tebow majdnem megfutotta a 1st downt, de rövid lett így itt is punt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:18:32

Mekkora rohadt mák, hogy a fumble-t az arra járó saját emberük szedte össze.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:19:36

Most Dawkins sérült meg, nem marad safety. :(

foppa21 2011.11.06. 22:19:38

champet megverték az elkapásnál de aztán szépet szerelt, kár hogy nem lett meg a labda

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 22:25:28

Na, Dawkins visszajött.
Ezzel együtt kivédekeztünk egy 3&21-et. de Janikowski belőtte a FG-t 48-ról.

foppa21 2011.11.06. 22:33:09

a második támadásból se jutottunk sehova

milo_hedgie#23 2011.11.06. 22:56:28

nagyon kellett egy ilyen play,remélem ma szoros meccset tudunk játszani!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 23:00:14

Azt a rohadt, Colquitt kötényt kapott a snap-ből, és épphogy kihajította safety-ről, ha megvolt neki.

milo_hedgie#23 2011.11.06. 23:02:01

ejjjj colquitt is a legjobbkor hibázik:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 23:07:00

TD-vel fejezték be ezt az akciót, 7-10.

foppa21 2011.11.06. 23:07:52

hát ezt magunknak köszönhettük... szépen fejezték be champ felett vetődött be az ember

foppa21 2011.11.06. 23:14:04

mindkét csapat jó sok büntetést kap

foppa21 2011.11.06. 23:20:49

hoppá champ most javított és nagy labdát szedett le!

Tomi_Tanguay 2011.11.06. 23:24:25

tebowt jól elkezdték faragni, nem valami szép hogy a dobás elengedése után még beleszállnak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 23:26:58

A 2-minute warning alatt a 40-esünknél tartanak. Sajnos, ebből még könnyen lehetnek újabb pontok.

foppa21 2011.11.06. 23:32:31

7-17
kezd eldőlni ez a meccs is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 23:43:07

Végülis FG helyett 15 yardos penalty és 1st down. :D

foppa21 2011.11.06. 23:44:04

kimaradt a mezőnygól:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.06. 23:44:39

Na, erre 43-ról Prater kihagyta, holott 48-ról belőtte volna, ezzel sokat értünk.

foppa21 2011.11.06. 23:48:28

17-7 a félidő. sajnos hiába kezdtünk jól, szerintem ma sem lesz sok esélyünk, de tebow nagy tűzzel játszik így nem lehet leírni minket

Tomi_Tanguay 2011.11.07. 00:04:37

jól megy tebownak szerintem, most nem szar a meccs közben mint az előző kétszer. remélem a végét se fogja elbaszni:)

Tomi_Tanguay 2011.11.07. 00:05:40

ezt mondom:D ott is a touchdown passz yeaz

foppa21 2011.11.07. 00:07:04

nagyon szép drive egyből a szünet után és royal TDvel fejeztük be. így tovább!

foppa21 2011.11.07. 00:20:25

náluk is jött egy TD, párszor megfoghattuk volna de 24-14

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:26:40

Kár, hogy pont most nem tartott ki a defense, amikor kezd belejönni az offense, de szerintem még nincs veszve semmi.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:29:33

Tebow elképesztő, majdnem megfutotta a 3&13-at, nem lett meg a 1st, de a biztos FG-táv igen. Ezt be kéne lőni mindenképpen.

Közben úgy látom, Franklin-nek megint gondjai vannak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:39:33

Harris INT egy 3rd down-nál, ez nagyon kellett! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:40:09

McGAHEE BRUTÁLIS 66 YARDOS FUTOTT TD!!!!!!

foppa21 2011.11.07. 00:40:37

aztakurva mcgahee mit csinált:-D döntetlenre jöttünk vissza a negyedik negyed előtt

Tomi_Tanguay 2011.11.07. 00:41:54

wow ez pite volt:D mi vagyunk a jobbak gyerekek, meg kell nyerni ezt a meccset! megint egy szép comeback lehet tebowtól:)

Coach Sacco 2011.11.07. 00:42:37

McGahee ennyire hiányzott a múlt héten... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:44:55

Cosby is összeszedett egy lábsérülést, akkor talán Ball vagy Royal lesz a returner-ünk.

foppa21 2011.11.07. 00:47:13

@Tomi_Tanguay: jah innen nekünk áll a meccs de ki tudja mi lesz még itt. remélem megcsináljuk mert megérdemelnénk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 00:50:14

Óriási lendületbe jöttünk! Meg kell csinálni! 217 yard futott yardnál tartunk, több mint az egész szezonban lassan. :D

foppa21 2011.11.07. 00:53:17

tebow mit művel, kegyetlen ez az ember!:-)

foppa21 2011.11.07. 00:57:16

puntolunk 8perccel a vége előtt

foppa21 2011.11.07. 01:01:46

royaaaaaal 85yard punt return TD úúúúristen:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:02:23

És milyen jól jött Cosby sérülése. :D

foppa21 2011.11.07. 01:02:31

az utsó 6 perc és 31-24 ide!!!

Tomi_Tanguay 2011.11.07. 01:03:08

igen bazmeg már vezetünk:D

xrace 2011.11.07. 01:07:31

Royal legjobb meccse ez (elkapott, punt ret TD):)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:12:58

Jól hívjuk a blitz-eket a harmadik kísérleteknél az egész meccsen, ez megint iszonyat fontos volt.

foppa21 2011.11.07. 01:13:18

megfogtuk őket már csak 4 perc és jöhetünk most mi!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:14:20

Tebow LOL, mekkora fake play volt, és aztán futott vagy 25 yardot és még ki sem ment a pályáról - perfect.

foppa21 2011.11.07. 01:14:47

szarrá futjuk őket!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:16:47

Mellesleg FG-távolságban vagyunk, ezt innen nem szabadna elszúrni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:20:21

McGahee még egy futott TD! Köszönjük a vendéglátást, csókolom, mi voltunk azok! :D

foppa21 2011.11.07. 01:20:32

mcgahee TD eldőlt!:-)

milo_hedgie#23 2011.11.07. 01:22:29

hát ez kész! kicsináltuk őket teljesen,szép volt a második félidő:))

xrace 2011.11.07. 01:22:59

Ez a győzelem nagyon kellett már. + a Gayders otthonában még felemelőbb. :DD

xrace 2011.11.07. 01:28:34

Champ mai 2. karrier 50 int. Grat

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:29:51

38-24 win! :)
Ha kikap a SD, akkor mindenkitől 1 GB-re leszünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 01:41:42

Nyert a GB! Mindhárom rivális 4-4-gyel áll, mi 3-5-tel követjük őket, jövő héten @KC.

Coach Sacco 2011.11.07. 01:52:16

Tebow és McGahee emberfelettit játszottak, de az egész csapat nagyon jól ment a második félidőben. Erre a játékra lehet alapozni, ha Tebow ezt hozná mindig, szerintem bármi kisülhetne ebből a szezonból.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.07. 11:17:37

www.drewlitton.com/wp-content/uploads/2011/11/ponyexpressnew.gif

:D

Ezt még kiemelném a Litton postból:
"Actually this might have been their best game in 3 or 4 seasons. They played as a team, Tim Tebow showed enormous improvement and Willis McGahee was simply incredible."

tHoMaS 2011.11.07. 14:43:50

szép volt tegnap! nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó egész meccset tud játszani a broncos, eddig mindig csak felvillanások voltak, de most nagyon szépen csinálták. grat srácok! :)

apacs02 2011.11.08. 09:53:32

Kövezzetek meg,de valahogy van egy olyan érzésem,hogy ebből a szezonból még bármi lehet,főleg ha a jövő heti meccset hozzuk,amire még van is reális esélyünk.A Kansas City Chiefs-et verhetőnek érzem,főleg most,hogy ők le,mi meg felszálló formát mutatunk (legalábbis bízom benne:)).
Az Oakland Raiders a San Diego Chargers-el mérkőzik meg,tehát optimális esetben az állás egy esetleges Broncos,illetve Chargers győzelemnél:
Broncos (4-5-0)
Chiefs (4-5-0)
Raiders (4-5-0)
Chargers (5-4-0)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.08. 16:53:30

Broncos’ Miller has at least half a sack in 6 games, tying for highest mark by a rookie in NFL history at midpoint of season.

xrace 2011.11.08. 17:23:43

@Filip89: Még lehet, hogy korai elkiabálni, de egyre jobban látszik, hogy a Broncos legmagasabb draftpickje nem elfecsérelt cetli lesz, hanem egy telitalálat. Nagy mák, hogy nem a porcelán Fairley-t húztuk. :)

milo_hedgie#23 2011.11.08. 18:10:15

@apacs02: kétlem hogy egymás után két nagy rivális otthonában nyerni tudnánk. meg ugye alapból kételyeim vannak,hogy sorban két meccsre fel tudunk-e így készülni,mint a vasárnapira. de persze reménykedni lehet:)

apacs02 2011.11.08. 18:59:17

@milo_hedgie#23: A remény hal meg utoljára!:)
Ne haragudj,de nem szeretném,hogy igazad legyen!:)
Szerintem Tebow nyerő embere lehet a csapatnak.Nagyon bízom benne!
Amilyen formát mutatott Matt Cassel az elmúlt két meccsen,benne van a pakliban egy esetleges siker,meg aztán jó lenne látni,hogy utánunk Todd Haley megborotválkozik,és kimossa a sapkáját!!!:):):)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.09. 01:44:18

Royal Named Special Teams Player of the Week :)


süti beállítások módosítása