Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Jets Beharangozó

2011.11.17. 19:38 - Black_Adder

Denver Broncos versus New York Jets Thursday Night Football. Magyar idő szerint 2:20-kor mérföldmagasan. Idő és ötlet hiányában ezúttal kicsit rendhagyó beharangozóval jelentkezünk.

Először is egy kis visszatekintés:

Múlthéten egy nagyon szokatlan taktikának köszönhetően nyertünk. Gyakorlatilag egész meccsen csak futottunk, mindössze 8 passz kísérlet, szóval a legnagyobb jóindulattal se nevezhetjük szokványos taktikának. Nos amit játszunk az az Option play, vagy Zone Read-nek is olvastam kinti fórumokon. A Raiders ellen kezdtük ezt játszani, és a KC ellen folytattuk, az alapfelállás legalábbis nem változott. 2 meccsen 2 győzelmet hozott 2 idegenbeli divízió rangadón, ami mindig minden körülmények között akármilyen erőt képviselő egyesületek ellen is megsüvegelendő. Ráadásul most nem is mondhatjuk, hogy papíron oly könnyűnek ígérkező meccsek voltak, összességében 9-9-es mérleget vertünk meg, tény egyéb körülmények a javunkra játszottak, de máskor meg ellenünk, szóval ha akkor nem vettük figyelembe őket, akkor most se.

Mielőtt legyintenénk a taktikánkra, hogy áhh egyetemi foci taktika, profi szinten nem működhet vagy hogy miután kiismerik úgy se működhet, szóval előtte kicsit ismerjük meg miről is van szól:

Az alapfelállás, a klasszikus I-Formation így néz ki:

TELTLGCRGRTTE
   QB   
       
   RB   

 

Center és Guard között az A gap, Guard és Tackle között a B gap, Tackle és End között a C gap, a szélén pedig a D gap, vagy Edge kinek hogy tetszik.

Nos egy kicsit csavarjunk rajta:

TERTLTLGCRGTE
    QB  
       
    RB  

 

Látszik hogy a Stronsideon (baloldal) alapvetően fölényben van az OL a DL-lel szemben, ellenben a gyenge oldalról akár blokkolatlanul is jöhet egy 5 technik játékos, mondjuk egy OLB. Viszont ha nem sikerül megállítani a playt onnantól az RB kedvére válogathat a lyukak közül, amit az OL csinált neki. Meg kell említeni, hogy ebben az esetben a TE-et sokszor egy 3. OT helyettesíti, be van jelentve, mint elkapó, de az ereje kell a futásblokkoláshoz.

Nos aki szerint ez nem működhet, mert egyetemi taktika, annak felhívnám a figyelmét egy dologra: A Broncos előszeretettel használt unbalanced falat a '90-es évek végén, ami 2 Super Bowlt hozott és Terrel Davisnek egy 2000 yardos szezont.

Csavarjunk az ábrán még egyet, most lesz igazán egyetemi a felállás:

TERTLTLGCRGTE
       
       
    QBRB 

 

Ez egy shotgun felállás akar lenni. Emlékezzünk baloldalt túlerőben lehet a fal, jobb oldalt ott van egy nagyon veszélyes Will LB, viszont mellette "tök üres" az egész pálya. Az előny viszont az előzőhöz képest, hogy a QB nem fordít hátat neki, szemmel tarthatja az ellenfél védelmét. Az RB a QB mellé megy, az idő egy diszkrét pillanatában mindketten fogják a labdát majd a QB eldönti, hogy az RB fut strong side-on, vagy ő maga indul meg a weak sideon. És ez igenis működhet, főleg egy olyan mobilis QB-val mint Tebow. Képzeljük oda mondjuk 4-3 underben egy DL-t a weakside (jobb oldal) TE elé, és legszélen kicsit hátrébb a WLB-t akiről már esett szó. Tebow őket nézi. A védelem kénytelen rá is figyelni,

  • ha a DE nem támadja a B vagy C gapet, mert a QB futásra figyeli akkor átadja a labdát a RB-nek aki balra fut, ahol a boxban 7 támadó fal ember 6 védővel szemben. Ilyenekből pont egy kamionnyi lyuk alakulhat ki mondjuk a saját 40 yardunkon mondjuk a Raiders ellen mondjuk McGaheenek.
  • Ha a DE megostromolta az OL-t, de a WLB nagyon jó pozícióban van a QB-val szemben, akkor is inkább átadja a labdát. 7 a 7 ellen még mindig jól sülhet el.
  • Ha a DE az OL-lel van elfoglalva és az OLB is verhető, akkor megindul szélen és ahogy láttuk általában csak a secondary állítja meg.

Lenne tovább is, mondjuk 2 RB, az egyik a strongsidenak a másik a weaksidenak, és még a QB is megtarthatja, vagy akár a WR futás is lehet belőle. Ha ránézünk utólag a statisztikára egysíkúnak tűnhet, de valójában nagyon változatos futásokhoz teremti meg a lehetőséget.

Minden támadó szisztémának meg van a hátránya, itt a handoff tart hosszabb ideig, és összeszokottságot igényel a QB-tól és az RB-től. Múlthéten Ball valójában nagyon gyenge volt, 90+ yard ide vagy oda, a 3,2-es átlag kifejezetten gyenge. 3db 3,2-es futásból nincs 1st down, és puntolni kell. McGahee sérülése után vissza is estünk rendesen, szerencsére a győzelemhez még pont elég volt.

Illetve a védelem megteheti, hogy több embert hagy a boxban, akkor viszont a secondary lesz lyukasabb, és könnyebb passzolni. Amíg Tebow nem passzolhat 8-nál többször, addig viszont ezt simán bevállalhatja egy csapat.

Viszont alapvetően ez nem egy kudarcra ítélt taktika. Ráadásul ez az a rendszer amit Tebow ismer, a védelem viszont kevésbé. Pocketban nem mozog otthonosan, viszont viszont álmában is hasonló módon határozza meg merre haladjon tovább az agya által kivetített emlékkép sorozat.

Ennyit a Broncosról lássuk ki próbál megállítani minket. Aki nem ismeri a New York Jets történetét, olvassa el a tavalyi beharangozót, most rendhagyó módon saját csapatunké a hangsúly és a Jets kapcsán is aktualitásokkal foglalkozok. A Dagadék csapata 5-4-gyel áll. Nálunk mindenképp esélyesebbek.

A Jetsé a 23. total offense, ami nem túl jó, de kiegyensúlyozott, ha azt nézzük, hogy levegőben 20. földön pedig 24. Elsősorban mondjuk védekező csapat, ezen a téren a ligában sokkal előkelőbb helyet foglalnak el, összességében 8., passz ellen 8. viszont futás ellen csak 15. Tegyük mellé, hogy miénk a liga 2. legjobb rushing offense, úgy hogy besztcsensszel a liga hátsó felében voltunk e statisztika szerint, onnan jövünk fel, szóval reménykedjünk. Ne számítsunk a jóra, de reménykedni azt lehet.

Alapvetően 3-4-es védekezési sémát játszik játszana, de a playek szokatlanul nagy százalékában packaget használnak. (nickel vagy dime). A DL-t rendre rotálják, senki sincs fent a playe 2/3-ban. Az hogy kevesebb ember van a frontban nem jelenti azt, hogy kevésbé hatékonyan helyeznék nyomás alá a az irányítót. 20 sackjük van ami ráadásul 10 ember között oszlik meg. 20 sackből 15öt az LB sorból érkezett, Calvin Pace, Jamaal Westerman és Aaron Maybin vezérletével.

Ahogy lenni szokott a DL passrush, náluk az LB sor is inkább az falat támadja, mintsem zónázik, és nem idegen tőlük a db blitz se. És így el is értünk a secondaryhöz. Ami nekünk Champ Bailey az nekik Darrelle Revis. Ez alighanem mindent elmond. Ismerősen csenghet Antonio Cromartie neve is, bár ő igazából csak Manning ellen tud játszani :P:)

Az irányító Sanchize még abban az évben volt 1/5 amikor Stafford 1/1 és mondhatni ennek megfelelően 5× gyengébb nála. Képes jól játszani, de messze nem konzisztens. A secondarynk ugyan Baileyt leszámítva sebezhető, de ő magától is képes hibázni, Miller meg sokakat késztetett már hibára, szóval akár reménykedhetünk is. Főleg hogy nyomás alatt szerintem már-már Casseli magasságokban zseni...

Nagy nevek vannak mellette, Tomlinson még mindig rendszeres szereplője rémálmainknak, Green pedig mára jobb futó mint ő. A WR-ek Holmes és Burress, viszont Holmes idén gyenge és a sittes se megállíthatatlan. Dustin Keller van még sokat pályán, ő elkapó TE, annak nem is rossz, sőt ő a kedvenc célpont.

Nézzük a 2 dolgot egymás ellen, mármint amit külön-külön írtam a csapatokról. Ahogy korábban már utaltam rá, a legjobb meccsapp a futójátékunk a futás elleni védekezésükkel szemben. Nickel és dime package ellen könnyebb futni, + a sok man-to-man sebezhető a QB scramble-lel, láthattuk a Raiders ellen. Passzolni viszont nehéz lesz, főleg ha Decker leszedi a pályáról Revis... Ha passzolunk nagyobb szerepnek kell jutnia a TE passzoknak.

A másik oldalon pedig nyomás alatt kell tartani Sanchize-t, még ha ezt mondani könnyebb is, mint csinálni. Miller 8 sackjével a legjobb ember lehet erre. Coverage-ben gyengék vagyunk. Goodman már tavaly is gyenge volt, és Dawk fölött is eljárt az idő, a boxban még mindig ő az úr, de 1-1-ben verték már meg idén nem egyszer Bailey-re viszont számíthatunk. Futás ellen viszont idén pont annyira jó a védelmünk amennyire a szezon előtt lesajnálták a DT-jeinket.

Ezek a számok. Lehet mondani, hogy ezek tények, de nyilvánvalóan lehetetlen összegyűjteni az összes számot, és ily módon az összes tényt, ezért veszélyes ezek alapján következtetni, de más alapján nem tudunk. Jobbak, de nem annyira jók, mint a szezon előtt gondoltam volna, mi gyengébbek vagyunk, de nem annyira mint a szezon előtt gondoltuk volna. Otthon játszunk, vannak jó matchupjaink, és jó formában a csapat. Utóbbi 4 meccsből 3-mat nyertünk és lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, de szerintem egyre jobban játszunk. Ezek alapján mindenki ítélje meg magának, nyerünk-e vagy vesztünk, én csak annyit mondok, mint mindig: Hajrá Broncos!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr403390667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xrace 2011.11.17. 22:03:03

@Black_Adder: Nekem tetszett a beharangozó. :)

foppa21 2011.11.18. 02:07:12

fasza lett! bár ilyen szinten annyira nem vagyok benne a sportágban:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:11:56

@Black_Adder: Köszi, hogy sikerült összehozni az írást! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:13:32

Broncos inactives: Q. Cosby, R. Bush, Q. Johnson, M. Ramirez, T. Hills, J. Thomas, D. Harvey.

Jets inactives: QB K. O'Connell, WR J. Kerley, RB L. Tomlinson, S B. Pool, CB E. Lankster, TE S. Nelson & DT M. Tevaseu.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:15:17

A csupa kék All-Navy jersey-ben fogunk játszani, először a szezonban!

milo_hedgie#23 2011.11.18. 02:24:43

vesszen sanchez! remélem millerék adnak neki is:))

milo_hedgie#23 2011.11.18. 02:32:43

mcgahee játszik szerencsére!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:33:47

Az igen, máris passzal kezdünk, nem is akármilyennel. :) A futásokra láthatóan felkészültek, de sikerült megoldani az opp 40-nél a 3&5-t, kéne mostmár legalább a FG.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:39:06

Nem sikerült a 4&1, nem tudom, hogy nem lett volna-e jobb a FG, Prater formáját tekintve nem biztos, hogy rosszul döntöttünk.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 02:40:53

39ről beverte volna prater,jó lett volna a vezetés az elején,nem értek egyet a döntéssel...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:41:29

Dumervil sack, egy 1st-öt sem engedtünk. :P

Coach Sacco 2011.11.18. 02:46:59

Azért ma többet próbálkozunk passzokkal és egyelőre be is jönnek. Komoly esélyünk lehet, ha így folytatjuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 02:49:45

Másodszor megelégedtünk a 37 yardos FG-vel. Prater zsinórban 38. sikeres rúgása volt 40 yard alatti távolságból.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:01:38

Az nem rossz, ha LT után most Greene-t is elveszítik. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:03:39

Fox challenge-elt Holmes 1st-öt érő elkapására, szerintem végig a kezében volt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:06:54

És igaza volt Fox-nak, így csak FG lehetett, ráadásul kihagyták.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 03:08:31

jól tartja magát a védelem,igaz kaptunk most több 3rd downt és az utolsót is csak épphogy védekeztük ki de kihagyták a mezőnygólt 52 yardról,maradt a 3-0. mindjárt vége az első negyednek.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 03:15:53

megint hősies védekezés volt,4&2 lesz úgy néz ki hogy FGra mennek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:21:25

Vaughn 67 yardos return, majdnem mezőnygól pozícióban vagyunk megint. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:23:43

Nem sikerült tovább haladni, de a punt után jó hátulról fognak jönni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:29:57

Nem is tudtak kijönni, Miller csinált közben egy FF-t, de ők szerezték vissza.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 03:33:37

puntok egymás hegyén hátán ebben a negyedben

milo_hedgie#23 2011.11.18. 03:35:03

mcbean is egész hasznos játékossá nőtte ki magát ebben a lesajnált DLben:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:37:45

Fox ismét "megcselendzselt" egy 1st down catch-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:40:24

Másodszor nem volt szerencsénk, nem maradt több piros zászlónk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:41:56

Miller újabb mínusz tackle-jével fogtuk meg őket egy punt-ra. Bő két percünk marad még.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:48:53

Gyorsan puntoltunk, így még nekünk is figyelnünk kell, nehogy pontot kapjunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 03:52:42

Nem tudom mit akart ez a szerencsétlen 61 yardról, amikor fele ekkor távolságról se tudja belőni. :D

milo_hedgie#23 2011.11.18. 03:53:24

3-3 a félidőben. a védelmek harca volt ez a negyed,álljuk a sarat,de nehéz lesz még.

foppa21 2011.11.18. 03:57:39

tetszik eddig a meccs jó nagy küzdelem van! az első negyedben jól ment az offense, azóta viszont szerintem még first downt se nagyon csináltunk, ezen változtatni kell!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:17:36

Fumble az end zone-ban, elvileg ők szerezték meg és TD, de visszanézik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:19:44

Megadták a TD-t. Sajnos, érezhető volt, hogy már csak ideig-óráig fogjuk bírni ezt a nyomást. Az offense-nek meg kell ráznia magát.

Tomi_Tanguay 2011.11.18. 04:20:02

nem gond majd a végén jönni fog a tebow magic:)

milo_hedgie#23 2011.11.18. 04:20:45

nem volt szerencsénk pedig DJ megcsinálta:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:28:38

Megpróbáltuk a múltkori hosszú passzt Decker-nek, de megint kicsit hosszú lett. Így aztán szart se tudott haladni az offense.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:29:29

Viszont brutál punt az 1 yardos vonalra! :D

milo_hedgie#23 2011.11.18. 04:36:09

bátran passzolunk,de egyszerűen nem tudunk 1stöt csinálni

milo_hedgie#23 2011.11.18. 04:46:16

sorra nem tudunk mit csinálni velük,addig lesz szoros a meccs,amíg a védelem ilyen jól bírja

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:50:21

Goodman INT return TD!!! Ha az offense-nek nem megy... :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 04:53:35

10-10-re állunk a harmadik negyed végén.

foppa21 2011.11.18. 04:57:56

bármi lehet még ebből a meccsből. de nagyon szeretném hogy elkapjuk őket!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 05:01:11

Nem igaz, hogy megint beszoptuk a 3rd down-t egy screen-nel. FG távban vannak.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 05:03:40

A következő 3rd-öt már megfogtuk, de a FG sikeres volt 45 yardról.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 05:04:58

13-10 oda,tíz perc van még a meccsből.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 05:10:16

A Jets D nem viccel, ki se jutottunk a saját 20-asunkról.

milo_hedgie#23 2011.11.18. 05:16:06

jól védekeztünk de megint 5yardól kezdhetünk el támadni. és már csak 6perc van.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 05:24:11

Rosario elkapásával már a red zone előtt vagyunk. :)

milo_hedgie#23 2011.11.18. 05:25:34

na most beindultunk rendesen,tebow ráncbaszedte a társaságot és neki lendült!

milo_hedgie#23 2011.11.18. 05:30:07

tebow mit csinált megint úúúúristen:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 05:31:28

Azt a kurva, 3&5-re 25-ről végig vitte a szélen. Egy perce maradt a Jets-nek, TD kell nekik.

Tomi_Tanguay 2011.11.18. 05:32:57

szerintem már nem tebow imádkozik istenhez, hanem isten tebowhoz:)

Black_Adder 2011.11.18. 05:40:00

megérte fennmaradni :)

milo_hedgie#23 2011.11.18. 05:40:38

ezt nem hiszem el,végig nem nekünk állt a meccs,erre az utolsó 5 percben előjött tebow megint:)

foppa21 2011.11.18. 05:43:16

varázslatos volt a vége! another tim tebow night yes:-)
öröm lesz ezután suliba menni, alvás nélkül is pörögni fogok estig vagy a jövő heti meccsig:-)

milo_hedgie#23 2011.11.18. 08:29:41

innentől kezdve már nem lehet nem beszélni a rájátszásról:) hétvégén remélem minél több ellenfél kikap,aztán mehetünk a chargershez

tHoMaS 2011.11.18. 11:00:34

le a kalappal! nem gondoltam volna hogy a jets ellen sikerült, úgy látszik fox nagyon tud valamit. ezek után számomra érthetetlen, hogy miért ragaszkodott ennyire ortonhoz, tebowval sokkal jobban tudnak együttműködni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.18. 11:57:26

www.drewlitton.com/wp-content/uploads/2011/11/studentdriverink.gif

:P

Wow! Words just cannot describe what all of us in Broncos Nation are seeing week in and week out. Driving 95 yards in 4 minutes after lulling us all asleep, including the Jets, was just beyond description. It reminded me so much of Elway in Cleveland with 98 yards to go, I swear I was looking on the field for those dog bones they used to throw. None of what are witnessing makes any sense at all. I drew this cartoon for 9News and was supposed to get it to them by 10. I pushed the cartoon too far off deadline (I sent it at like 10:25) that it didn’t make the air. It will tomorrow. That said the drawing above was done about as fast as I can draw. It’s more sketch quality than final cartoon quality.

Anyway, considering how the Broncos season is unfolding here are a couple of thoughts for all of us to ponder…

1. Tebow knows how to manage a game. He doesn’t make the stupid mistakes that Kyle Orton so often made under pressure. Tebow remains calm, under control and cool when it matters most. That’s something you can’t teach or coach. You either have that temperment or you don’t. I think some of it has to do with Tebow’s faith that teaches you not to worry. He clearly doesn’t.

2. Tebow has Leadership and the desire to compete that you can’t teach. Clearly it makes a difference. His presence in the huddle with 95 yards to go for a touchdown was a perfect example. He told everyone to forget what the offense had done for 3 quarters plus. If the offense takes it 95 yards to win, noe of it matters. That’s a leader.

3. The Broncos have to move the pocket for this offense to work. Tebow throws best in the shotgun and on the run…Not as good as John Elway, but he creates out of chaos like Elway did

4. The Broncos Defense is what is making this whole thing possible. Vonn Miller, Elvis Dumervil and a veteran secondary are playing smart alert defense. The kind of defense that can carry you to the playoffs, as impossible as that sounds.

Black_Adder 2011.11.18. 13:43:48

Which starting QB in the AFC West would you choose to win one game?

37% Philip Rivers

20% Carson Palmer

40% Tim Tebow

3% Tyler Palko

xrace 2011.11.18. 15:19:52

Szerintem a legtöbb Broncos drukker ismeri és látta már, de most jó volt újranézni. Elway "The Drive" www.youtube.com/watch?v=pR_CYdodPwY

Tomi_Tanguay 2011.11.18. 16:29:33

és tulo megint emiatt nem lesz a város legjobb sportolója. de majd a kampányba bele írom hogy ő nem csak az utolsó 5 percekben játszik nagyot:P

milo_hedgie#23 2011.11.18. 18:40:28

@Black_Adder: én palkót választanám:)) a magyar kapcsolatok:D

xrace 2011.11.19. 15:21:33

A bowl.hus broncos topik kezd bolondokházává válni, Tebow szereplése egy igazi trollmágnes. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.19. 16:37:36

Már kicsit unalmas, hogy nem tudnak mibe belekötni, amikor vesztettünk vele, az volt a baj, most a vallásossága, holnap gondolom a hajszíne fog szemet szúrni valakinek.

Tomi_Tanguay 2011.11.19. 16:51:30

te már nem írsz oda sem?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.19. 17:16:42

De szoktam, bár mostanában csak a college focihoz meg az offtopikokba. :P

melo15 2011.11.19. 19:01:14

mikor lesz új tebow istentisztelet? :D

xrace 2011.11.21. 01:19:50

Köcsögz kikapott!!! :D

foppa21 2011.11.21. 12:17:20

@xrace: jó hír! sajnos a raiders ismét győzött, reméljük a chiefs elveszti a MNFt!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.21. 18:47:37

A 13. heti Vikings elleni meccset előrehozták vasárnap este 7-re.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.21. 18:50:45

A tegnapi Chargers-verés alkalmával megsérült Cutler, műtétre lesz szüksége, szóval ha nem hoznak valakit a helyére, akkor a CSU alumni Caleb Hanie lesz a starter QB-jük. :P

milo_hedgie#23 2011.11.21. 19:18:25

@Filip89: ő vesztette el nekik a tavalyi NFC döntőt:)

Black_Adder 2011.11.21. 19:32:47

@milo_hedgie#23: emlékeim szerint nem játszott ő rosszul, csakhát akkortájt a Packers verhetetlen volt...

foppa21 2011.11.21. 20:02:43

akkor cutler ellenünk se lesz?

Black_Adder 2011.11.21. 20:40:46

@foppa21: nem. 6-7 hét kihagyás. Pedig szívélyes fogadtatásban részesült volna :D

milo_hedgie#23 2011.11.22. 13:03:11

@Black_Adder: úgy emlékszem hogy dobott több intert és még vissza is hordtak egyet ellene. attól független tényleg jobb volt a tavalyi GB.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.22. 13:07:07

Jó, hát egy Rams alumni QB-től ne várjunk nagy karriert, Thomas még ennyire se fogja vinni. :D

xrace 2011.11.23. 00:39:57

@Black_Adder: Végre! Mindenkinek így lesz a legjobb: :D

foppa21 2011.11.23. 08:30:59

akkor mostmár tebow elnyerte a bizalmat!:-)

Black_Adder 2011.11.23. 10:51:27

@foppa21: Idénre. Amúgy Orton ügynöke kérte, h engedjék el, így h Cutler lesérült.

elway még mindig nincs meggyőzve, de igaza is van, amíg TT csak 100 yardokat passzol meccsenként, ne mondja rá h Istencsászár. Amiben jó azért megdicsérte (4th quarter, stb...), de megmondta h javítania kell a hiányosságain. a 3rd down %-kal kéne kezdenie...

ami a lényeg, h Elway és Fox is látja a fejlődést. Sőt Fox legutóbb azt mondta ő Tebow legnagyobb fanja. Ő már lehet h meg is van győzve, Bowlen meg biztosan, ami mondjuk nem sokat számít.

Ha így halad TT év végére Elway is a híve lesz. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.23. 13:21:54

Azt hittem Favre-ot fogja vinni a Bears Hanie elé. :D
Kár, hogy deadline előtt nem jutott eszünkbe elcserélni, legalább egy alsó körösért mehetett volna, ha már Lloyd is megért egy hatodikat. :D

xrace 2011.11.23. 21:10:32

Von Miller az AFC Defensive Player of the Week. :) Nagyon megérdemelte már.

xrace 2011.11.23. 23:52:02

"Best chance to win" Chiefs lett! :D

milo_hedgie#23 2011.11.24. 09:05:29

@xrace: ezért kár volt kirúgni,hogy a riválisnak segítsünk...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.11.24. 12:07:17

Kansas City on Wednesday claimed Kyle Orton, along with his knowledge of the Broncos playbook. With that in mind, was it a bad move by the Broncos letting him go?

Total Votes = 3348
Bad move by Broncos: Orton will torch the Denver defense and what he knows about the Broncos playbook will hurt.
600 Votes, or 17.92 %
Still a great move: He was a sad-sack and wasn't helping. The Broncos will win how they win. Orton can't give anything away.
1293 Votes, or 38.62 %
It won't matter anyway: The Chiefs will be so far out of contention by Jan. 1, the game won't mean anything.
1455 Votes, or 43.45 %


süti beállítások módosítása