Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL Playoffs: Broncos vs. Steelers beharangozó

2012.01.08. 17:17 - Filip89

Öt év távollét után 2011-ben újra bejutott a Denver Broncos csapata az NFL rájátszásába, és bár az utolsó három forduló veresége és kilátástalan játéka miatt nem lehetünk túl bizakodóak, szurkolnunk kell ma este a Vadlovakért! A csapat a leggyengébb divízió-bajnokot megillető, 4. kiemelt lesz az AFC-ben, így a Wild Card körben a lehető legerősebb ellenféllel, az elmúlt hat esztendőben két Super Bowl-t nyerő Pittsburgh Steelers csapatával fog találkozni a Sports Autorithy Field at Mile High Stadium-ben.




















Pittsburgh városában rendkívül mélyre nyúlik vissza a futballtörténelem, Pennsylvania szívében gyakorlatilag "őshonos" a sportág, a klubot ugyanis 1933-ban hozták létre még Pirates néven, ezzel az egész mostani AFC legöregebb egyesülete. Az első időszakban gyakran névváltáson estek át, a híressé vált Steelers nevet 1945 óta viselik. Például a mieinkkel ellentétben, ők mindig is NFL-csapat voltak, noha az átütő sikereket csak az 1970-es fúzió után érték el. A hőskorban a létezésen kívül nem sok örömben volt részük a helyi drukkereknek, a csapat évtizedeken át bukdácsolt, egészen 1947-ig kellett várniuk az első PO-szereplésre, ami meglehetősen rövidre sikeredett, hiszen az Eagles az első fordulóban 21-0-val csapta ki őket. Újabb röpke 15 esztendő kihagyás után 1962-ben fordultak meg ismét a rájátszásban, ekkor a Lions állta az útjukat.

A nagy változást a '70-es évek hozták meg, az AFL-NFL egyesülést követően az AFC Central divízióba kerültek, ahol két negatív szezont követően harmadik nekifutásra történetük első csoportbajnoki címét ünnepelhették 11-3-as alapszakasszal. Végül az első igazán komoly Steelers-es PO-menetelés a konferencia-döntőben ért véget a Dolphins ellen, de a legendás Chuck Noll AFC coach of the year díja mellett a szezon legjobb offenzív és defenzív újoncát is az újjáépülőben lévő, fiatalos gárda adta, az irányító Terry Bradshaw pedig halhatatlan karriert kezdett. Ettől az évtől számítva egymást követő nyolc szezonban voltak résztvevői a rájátszásnak, és egyedülálló történelmet írtak azzal, hogy hat év alatt négy SB-t nyertek négy döntőben való részvétellel, menet közben a sorban hat divízió-győzelem már csak a hab volt a tortán. A nagy sorozat az 1974-es szezonban vette kezdetét, a playoff-ban a Bills-t és a Raiders-t búcsúztatták el a finálé felé vezető úton, majd a Super IX alkalmával a Vikings 16-6-os legyőzése jelentette a gárda megkoronáztatását. Egy évvel később 12-2-es alapszakasszal süvítettek tovább, és a rájátszásban sem kegyelmeztek, bár a Cowboys elleni döntő szorosabb küzdelmet (21-17) igényelt a tavalyinál. Ezután jött egy kisebb megtorpanás, ugyan '76-ban és '77-ben is megnyerték a csoportot, a rájátszásban mindkétszer idejekorán elhullottak - utóbbi évben éppen a Broncos állította meg őket a divisional körben. Több se kellett nekik, a 16 meccses alapszakaszra váltás első két évében újra bajnokok lettek, 1978-ban 14+3 győzelmet regisztráltak, egy újabb kiélezett SB végeztével sikerült 35-31 arányban két vállra fektetni a Cowboys-t. A második címvédő évet pedig a Rams bánta a döntőben (31-19), mindkét esetben Bradshaw lett a SB MVP.




















A következő évtized kevesebb sikert tartogatott számukra, ugyan rendre ott voltak a semleges mérleg környékén, általában negatív szezonokat produkáltak, a '80-as években mindössze négyszer jutottak be a rájátszásba, '89-ben például újra a Broncos vetett véget az igyekvésnek a második körben, mely után Noll mester leköszönt, utódja a következő 15 évben a helyi származású Bill Cowher lett. Rövid időn belül visszatértek a sikerek a csapathoz, 1992-től sorban hatszor voltak tagjai a rájátszásnak, ám az elődök bajnoki címeit nem tudták megismételni egyik alkalommal sem. A legközelebb 1995-ben álltak hozzá, a 30. SB-on azonban a Cowboys visszavágott a korábbi sérelmekért, 27-17-es győzelmükkel Texas-ba került a bajnoki cím, míg két évvel később az akkori SB-győztes denveriek 24-21-re verték őket a konferencia-fináléban. A következő jelentősebb évszám 2004 volt (bár az azt megelőző években is meg-megfordultak a rájátszásban, és átkerültek az AFC North-ba), ezt a szezont 15-1-es alapszakasszal tudták le, és óriási esélyesként robogtak a Super Bowl irányába, azonban a Patriots 41-27 arányban hűtötte le őket az AFC-döntőben.

2005-ben 11-5-ös mérleggel szabad kártyás csapatként vehettek részt a playoff-ban, s egy újabb történelem könyvekbe illő menetelésbe kezdtek. A WC-körben a Bengals-t, a második fordulóban a Colts-t győzték le szoros küzdelemben, majd az emlékezetes AFC-döntőben a Broncos mai napig utolsó PO-meccsén 34-17-re győztek ellenünk a mérföld magasan fekvő városban, így ők vehettek részt a Super Bowl XL-en, és nem mi. Ennek örömére be is söpörték fennállásuk ötödik bajnoki címét, mivel 21-10-re legyőzték a Seahawks-t. A nagy sikert két baljós esztendő követte, igencsak kicsúsztak a dolgok a kezeik közül, Roethlisberger körül is felerősödtek a pályán kívül problémák, és címvédőként be sem jutottak a rájátszásba, majd az újonnan kinevezett ifjú edző, Mike Tomlin első évében már a Wild Card körben repültek nagy meglepetésre. 2008-ban aztán minden adott volt az újabb diadalmenethez, és éltek is a lehetőséggel. A 12-4-es alapszakaszt követően kőkemény ágról jutottak be a döntőbe, egy-egy klasszikus meccsen verték a SD-t és az ősi rivális Baltimore-t, míg a fináléban a Kurt Warner által repített Cardinals-t is felül múlták 27-23 arányban az acélváros hatodik bajnoki címéért. Tomlin 36 évesen a valaha volt legfiatalabb SB-győztes edző lett, és természetesen az év legjobb trénerének is megválasztották. Stílszerűen címvédőként újra kimaradtak a rájátszásból, de a tavalyi évben ismét odakerültek a tűz közelébe. Nagyon hasonlóan haladtak, mint a 2008-as siker idején, a Ravens-t és a Jets-t ejtették ki a PO-ban, azonban döntőben találkoztak egy jobb csapattal, 2010-ben a Packers ért fel a csúcsra a 31-25-ös sikerrel. A Steelers SB-mérlege így 6-2-esre romlott (komplett PO W-L: 33-21), de idén a 12-4 ismét komoly reményekre jogosíthatja fel őket, noha Wild Card meccset kell játszaniuk.

A Broncos 2005 óta nem járt a rájátszásban, mint szóba került, abban az évben éppen a Steelers állta az utunkat, az akkori csapatból már csak Champ Bailey és D.J. Williams maradtak hírmondónak - Doom-ot és Kuper-t az azt követő drafton vettük birtokba. Azóta többször is drámai körülmények között maradtunk le a rájátszásról fájdalmas utolsó fordulós vereségekkel, 2011-ben viszont úgy gondolom, talán emiatt kaptunk némi elégtételt a sorstól. A sok megpróbáltatás után most ránk mosolygott a szerencse, és kissé ajándéknak tűnhet, hogy bejutottunk a rájátszásba, reméljük tudunk élni az égből San Diego-ból pottyant csodával.

A közelmúlthoz hasonló öt éves PO-tól való távolmaradást az 1970-es évek óta nem produkáltunk, számtalanszor kiveséztük már, hogy a klub történetének egyik legsötétebb korszakát tudtuk magunk mögött. A playoff-örökmérleg 17 győzelmet és 15 vereséget tartalmaz, ahogy bizonyára mindenki jól tudja, a legnagyobb sikereinket 1997-ben és 1998-ban értük el, Elway vezérletével mindkétszer SB-t nyertünk. A két győztes finálét négy vesztes döntő előzte meg: '77-ben a Cowboys, '86-ban a Giants, '87-ben a Redskins, '89-ben a 49ers vetett véget a denveri álmoknak. Ezen kívül még 1991-ben és az említett 2005-ös szezont követően játszottunk még konferencia-döntőt, a többi rájátszás-szereplés alkalmával rögtön az első adandó alkalommal kizúgtunk.




















A két csapat eddig összesen 27-szer találkozott egymással, ezeken a mérkőzéseken a Broncos teljesített jobban, 16 alkalommal legyőztük a Steelers-t 10 vereség és egy döntetlen mellett. Utoljára 2009. november 9-én meccseltünk velük, Roethlisberger-ék aznap 28-10-es győzelemmel távoztak Colorado-ból, azt megelőzően zsinórban háromszor legyőztük őket. A rájátszásban már hatszor mérkőztünk meg a Pittsburgh-gel, ezzel ők tekinthetők a leggyakoribb PO-ellenfeleinknek, a küzdelem jelenleg 3-3-as döntetlenre áll a két rivális között.

1977-ben a klub történetének első AFC bajnoki címét jelentette a Steelers 34-21-es legyőzése; egy évvel később azonban 33-10-es verést tartogattak számunkra a rájátszás első körében. Ezt követően az 1984-es playoffban 24-17-es vereséget szenvedtünk tőlük; majd '89-ben 24-23 arányban mi örülhettünk, és jutottunk be a Cleveland Browns elleni emlékezetes konferencia-fináléba. Az 1997-es SB-t megelőzően a Pittsburgh testén át vezetett az út, 24-21-re vertük őket; utoljára pedig 2005-ben találkoztunk velük, és 34-17 arányban győzedelmeskedtek felettünk a sokszor emlegetett AFC-döntőben.

Ma este, 22:30-tól tehát mindenkinek kötelező végig szurkolnia a mérkőzést, senkit nem érdekel, hogy hogyan, de ott vagyunk a rájátszásban, igyekeznünk kell minél jobban megragadni ezt a lehetőséget. Hajrá Broncos!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr793526450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.01.08. 23:46:36

az a baj hogy még sok van hátra, nehogy túl korán lőjjük el a puskaporunkat

milo_hedgie#23 2012.01.08. 23:47:43

most nagyon elbizonytalanítottuk őket,ezt kell kihasználni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 23:49:52

Tim Tebow w/pass & rush TD - 5th time in team history Bronco has pass & rush TD in playoff game. 4 others are Elway.

xrace 2012.01.08. 23:49:52

Ezt nem lehet ágyból nézni!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 23:50:49

Carter mekkora INT, ezt mintha oda akarta volna dobni Ben. :D

foppa21 2012.01.08. 23:51:31

teljesen szétestek:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 23:52:10

Azért most látszik, hogy nagyon nem erre számítottak. Lehet, hogy nem néztek le minket, de tudat alatt szerintem könnyű meccset vártak, a teljes döbbenet az arcokon. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 23:53:20

3rd&goal-ra nem tudom miért nem futott Tebow 3 yardról, így viszont legyen FG, nem kell a negyedik.

foppa21 2012.01.08. 23:53:45

kár hogy csak FG lett, de nem baj. 17-6!

foppa21 2012.01.08. 23:55:19

@xrace: én is direkt neten nézem most, nem tvben hogy tudjak írni közben:-D

milo_hedgie#23 2012.01.09. 00:03:10

nem rossz egy így de tényleg nagyon sok van még hátra. bármi történhet,de jól felkészültünk erre a meccsre szóval bizakodom

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:03:45

Tebow-to-Fells 40 yardos passzjáték. :D

xrace 2012.01.09. 00:04:01

Még kéne ebben a negyedben egy TD!

foppa21 2012.01.09. 00:05:24

nah megint ott vagyunk FG távon belül. mcgahee végre tudott futni:-)

Tomi_Tanguay 2012.01.09. 00:08:26

padlóra kéne küldeni őket végképp

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:10:43

Megint impotensek voltunk a RZ-ben, újabb közeli mezőnygóllal viszont 20-6.

foppa21 2012.01.09. 00:11:46

megint csak FG lett, de ilyen vezetésnél ezek is jók most

Tomi_Tanguay 2012.01.09. 00:14:56

az a baj ha a szünetben összekapják magukat még bármi lehet, nem olyan nagy az előny

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:16:50

A center eldobta a snap-et hátra vagy -25 yardra. Kijöttek a FG range-ből. :D

foppa21 2012.01.09. 00:17:08

nah jó így már nem lesz FG:-D

milo_hedgie#23 2012.01.09. 00:20:27

nagyon megzavarodott a pittsburgh,de én se írnám még le őket. nagy dolgok történhetnek egy szünet alatt,de nem szabad lazítanunk a szorításon és akkor nyyerhetünk!

apacs02 2012.01.09. 00:21:28

Tebow mit reggelizett ma?Végre igazán jó a támadó sor!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:27:59

Bármi fog történni a folytatásban, ezt a félidőt már nem vehetik el tőlünk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:39:02

FG-t is rúghattunk volna 55 yard környékéről, de a punt is elég volt, legalább bentről jöhetnek.

foppa21 2012.01.09. 00:45:24

simán lehet turnover, jól tette fox hogy bedobta a zászlót

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:48:53

Hátrafelé ment a passz, ezért incomplete.

foppa21 2012.01.09. 00:51:18

picsába megcsinálták a harmadikat, pedig jól védekeztünk előtte

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:55:21

Ez fumble volt, pont a vonal előtt ért oda Goodman. Persze, megadják, mert csaló csapat.

foppa21 2012.01.09. 00:56:13

szerintem sajnos megvolt, elég hozzá érni a vonal elejéhez és pár cmmel ez megvolt:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 00:57:44

Mondtam, hogy nem volt bent, kár hogy a fumble-t nem lehetett megadni, így fél yardról be fogják vinni.

milo_hedgie#23 2012.01.09. 00:58:10

goodman előbb is szerelhetett volna

foppa21 2012.01.09. 00:59:02

már csak 20-13 az előny...

foppa21 2012.01.09. 01:04:48

elég nehéz meccs lesz innen, pontokat kell csinálnunk

foppa21 2012.01.09. 01:10:01

megvan a 1st egy tebow passzal, mehetünk tovább. TD kellene!

xrace 2012.01.09. 01:10:32

Eddig ez a drive eléggé szemrevaló, Tebow lubickol. :)

foppa21 2012.01.09. 01:11:45

20-13 és vége a harmadik negyednek, ott vagyunk kb 15yardnál

foppa21 2012.01.09. 01:14:27

jönnek a penaltyk csak 2&17

foppa21 2012.01.09. 01:16:28

hát így csak mezőnygól lett, de legalább az megvan...10 ponttal vezetünk

Tomi_Tanguay 2012.01.09. 01:19:26

meg kell baszni őket ha már eddig eljutottunk!!!!

xrace 2012.01.09. 01:23:17

D# kapja össze magát! Max FGn lehet tartani őket!

foppa21 2012.01.09. 01:25:56

de nagy védekezés volt brutonéktól!

foppa21 2012.01.09. 01:31:28

nah már csak 10 perc vagy még 10 perc. ahogy tetszik:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:32:03

A szokásos facemask Tebow ellen, amit nem fújnak be.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:34:37

McGahee fumble, nem hiszem el, már megint FG közelben voltunk. :(

foppa21 2012.01.09. 01:34:46

bassza meg turnover...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:35:32

Challenge, de ez így elsőre elég egyértelmű fumble-nak tűnt.

foppa21 2012.01.09. 01:44:20

másodikra bejött a hosszú passz, nem igaz hogy ennyi idő alatt nem értünk oda:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:44:57

Utána meg TD, hát bosszantó lesz, ha Champ meg nem fogott INT-jén megy el a meccs.

foppa21 2012.01.09. 01:45:10

23-23 és még 4 perc van hátra

Tomi_Tanguay 2012.01.09. 01:46:21

sebaj most jöhet a győztes drive!

foppa21 2012.01.09. 01:49:02

nah gyerünk! el kell vinni FGig

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:52:34

Újabb brutális facemask-et engedtek el... Szerintem ezt a szabályt szüntessék meg jövőre kollektíven, mert ellenünk már nem érvényes hetek óta.

foppa21 2012.01.09. 01:53:12

puntolni kellett.másfél perc van még vissza

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 01:54:15

Nesztek basszátok meg retkes csalók, Miller sack.

foppa21 2012.01.09. 01:55:17

ki fogunk kapni...:-(

foppa21 2012.01.09. 01:59:24

ez ilyen orton fumble féle volt:-D remélem innen már nem jutnak helyzetbe

foppa21 2012.01.09. 02:01:41

még egy ayers sack a végére és 23-23 maradt. OT fog dönteni, brutál meccs lett ebből

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 02:04:37

Tehát most mindkét csapatnak legalább egyszer lesz lehetősége támadni.

xrace 2012.01.09. 02:05:47

@Filip89: Nem, ha TDt csinálunk, akkor vége, ha csak FG, akkor a másik csapat is jöhet.

foppa21 2012.01.09. 02:07:41

OTT A TD!!!!!!!!!!!!:-)

foppa21 2012.01.09. 02:08:21

thomas hogy végig ment atyaég!!!:-D

Black_Adder 2012.01.09. 02:09:24

Tebow carrier meccse, győzelem a buzi Steelers ellen, mi kell még? :D

Tomi_Tanguay 2012.01.09. 02:09:45

bazmeg:D már csak azt láttam hogy rohan az ember a TD felé, azt hittem valami visszajátszás lesz, erre megnyertük:D

milo_hedgie#23 2012.01.09. 02:11:44

nem sok reményem volt a győzelemre a negyedik negyed után,amikor kiegyenlítettek. nagyon veszni látszott a dolog,de ezt a playt nagyon benézték!:)
szép volt! tényleg lehet bízni ebben a csapatban! persze a pats ellen még nagyobb outsiderek leszünk,de az csak nekünk jó:)

Coach Sacco 2012.01.09. 02:37:02

Őrült meccs volt! Óriási a csapat!
5-kor kéne kelnem, de nem tudom hogy bírok elaludni az izgalmak után. :)

xrace 2012.01.09. 03:32:26

@Coach Sacco: Nálam is ez van. Vészesen közeledik a reggel,aludni kéne, de nem megy,csak ülök a gép előtt és mosolygok ,mint egy jóllakott napközis. :)

Foresz 2012.01.09. 08:02:05

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Mekkora győzelem volt te jó isten!!!
Az egész meccs nagyon izgalmas volt,és baszottul jól kentük.Tebow egy isten,de a többiek is!Úh,elmondhatatlan mennyire örülök ennek a győzelemnek,alig bírtam a meccs után elaludni,úgy dolgoztak még bennem az események.
Az hosszabbítást egy ekkora akcióval kezdeni,az nem semmi.A futójáték minden lehetősége volt reális,abszolút nem az hogy eldobja Tebow a lasztit!Csodálatos volt!

foppa21 2012.01.09. 14:38:47

mikor játszunk a pats ellen?

Foresz 2012.01.09. 15:00:53

@foppa21: Ha jól tudom szombatról vasárnapra virradóra.

foppa21 2012.01.09. 16:57:54

@Foresz: megtaláltam, vasárnap hajnali 2kor fogunk játszani!

rage111 2012.01.09. 16:57:56

@Black_Adder: én tudok méltósággal veszíteni, de van aki nem tud méltósággal győzni sem...

foppa21 2012.01.09. 18:17:51

decker sérüléséről tudni már valamit? játszhat a köv fordulóban?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 18:53:17

AFC:

Divisional Playoffs

Sat., Jan. 14, 8:00 PM ET CBS
Denver at New England

Sun., Jan. 15, 1:00 PM ET CBS
Houston at Baltimore

NFC:

Divisional Playoffs

Sat., Jan. 14, 4:30 PM ET FOX
New Orleans at San Francisco
Sun., Jan. 15, 4:30 PM ET FOX
New York Giants at Green Bay

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 20:00:04

Hamarosan meg lehet rendelni a 'How Tim Tebow and the Denver Broncos made 2011 a season to remember' című könyvet. :)

www.denverpost.com/broncos/ci_19697231

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 20:17:42

Thomas laughed that w/ new OT rules, he didn't even realize his catch won the game until he saw everyone on the field celebrating.

:)

xrace 2012.01.09. 22:14:25

@Filip89: Ez hatalmas! Őt sem az eszéért szeretjük. :P

Deckerről ez nagyon jó hír, súlyosabbnak gondoltam a sérülését.

Számisztika (Én nem hiszek benne, de azért jól hangzik)
Tebow 316yardot dobott 31,6-os átlaggal,
az elhíresült 2009-es BCS Championship Game-n hordott János 3:16 :D

Black_Adder 2012.01.10. 21:47:13

A raiders kibaszta Hue Jackont :O

Black_Adder 2012.01.10. 22:02:02

közben Larsen->IR :(
D'Andre Goodwin WR jött helyére a PS-ből

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.11. 22:14:36

www.drewlitton.com/wp-content/uploads/2012/01/allthingsinkedcolor.gif

It’s all a matter of Faith. Believing you can when so many tell you that you can’t. For Tebow it’s a matter of personal faith. Tim and I share the same beliefs, though I must admit, after the loss of my first wife from cancer in 2004, my faith has been tested and tried and many times has wavered. But I’ve learned a few things from Tebow this year. That it’s time to believe again that life can indeed be good after heartache and hardship. That things have a way of working out. That overcoming impossible odds isn’t really impossible.
It’s what I find most intriguing about sports. I have a friend who asks me often why people love sports so much. I tell her it’s all about the human will to be excellent. The will to win and overcome defeat and adversity. It’s about the Miracle On Ice. It’s about movies like “Hoosiers” and “Glory Road”. It’s about driving 98 yards with time running out in Cleveland. Or throwing a pass on the first play of overtime to beat a 12-4 team in a game that no one in their right mind gave you the chance to win. And sometimes, most of the time, all of that takes faith to achieve. So I hope you all take this cartoon in the light it was intended. Because, It’s all a matter of Faith.

xrace 2012.01.12. 17:29:39

www.nfl.com/videos/auto/09000d5d825ea1a2/Sound-FX-Steelers-vs-Broncos :D

Végén Elvis nem kicsit nem tudta mi van, DJ segített neki. :)

Iceman17 2012.01.13. 18:05:38

lehet én vagyok lemaradva de moreno-val mi az isten nyila van? megtudja vki mondani?

xrace 2012.01.13. 19:33:39

@Iceman17: Nov 13-án a KC ellen megsérült a térde--> IR-en van azóta.

Ez hatalmas
www.midwestsportsfans.com/wp-content/uploads/2012/01/the-fear-of-god.jpg :D


süti beállítások módosítása