Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Hullámvölgy, majd javulás

2012.01.12. 20:34 - -Zephyr-

Az elmúlt hat nap alatt négy mérkőzést játszott a Denver Nuggets. Első két mérkőzésünkön kétszer vendégként szerepeltünk a Hornets és a Spurs csapatainál, majd két hazai rendezésű összecsapás következett, egy visszavágó a Hornets ellen, ma hajnalban pedig a Netset fogadtuk.


Mai összefoglalónkban elsőként a New Orleans Hornets elleni első mérkőzést vesszük nagyító alá. Annak ellenére, hogy idegenben lépett pályára a Nuggets, a szimpatizánsok többsége győzelmet várt ezen a találkozón. A csapat a szokásos ötössel kezdett, Lawson, Afflalo, Gallinari, Nené és Mozgov volt kezdéskor a parketten. A mérkőzés azonban nem ennek megfelelően alakult, az első perceket a hazai csapat uralta, minek köszönhetően 7-8 pontos előnnyel nyitottak. A második negyedre 10 pontos hátrányba kerültünk. A következő játékrész nagy részében sikerült tartanunk ezt a különbséget, majd a negyed végén egy kicsit közelebb lopakodtunk. A második félidőt hat pontos hárányból vártuk.  A harmadik felvonásban kiegyenlített játék folyt, mindkét csapatnak voltak jobb percei, de összességében egy picit nekünk jött ki jobban lépés és egy pontra zárkóztunk fel. A záró negyedet nagy lendülettel kezdtük, fordítottunk majd elhúztunk a hazai csapattól. Gallinari, Lawson, Fernandez és Harrington is több ponttal vették ki a részüket a fordításból. Végül az erős hajrának köszönhetően, 96:88 arányban legyőztük ellenfelünket. Jobbak voltunk a festékben, legalábbis ami a pontszerzést illeti és szokásunkhoz hűen, a gyors leindításokból is több pontot termeltünk, mint a hazaiak. A legjobb pontszerzőnk Gallinari volt, végre megtalálta a dobó kezét és jól célzott, összesen 23 egységgel járult a csapat győzelméhez. Rajta kívül még négy játékos lépte át a 10 pontos határt, Lawson, Afflalo, Harrington és Miller személyében.

A csapat soron következő meccse jóval nehezebbnek ígérkezett, pihenő nélkül lépetünk pályára a San Antonio Spurs otthonában.  A kezdőnkben egy helyen történt változás az előző estéhez képest, Nené helyett Koufos állt be. A meccs első perceiben valamivel jobb játékot nyújtottunk, mint a darazsak ellen, de a folytatás már kevésbé melengette meg a drukkrek szívét, ugyanis a negyed végére már 12 pontos hátrányt mutatott az eredményjelző. A következő negyedben még tovább nőtt a különbség, már a 20 pontos határt is átlépte, de a nagyszünetre sikerült lefaragni hét pontra a hátrányunkat. A fodulás után próbáltunk még közelebb kerülni, de a hazai csapat magabiztosan tartotta a 7-10 pont körüli különbésget. A záró negyedre úgy érkeztünk, hogy elméletileg egy jó hajrával még befogható lett volna a Spurs. Ennek megfelelően próbálkozott is a csapat, de Duncanéknak mindig volt válasza, ezért nem sikerült a fordítás, végül 121:117 arányban vereséget szenvedtünk. Egy ilyen arányú vereség felvállalható a  Spurs ellen idegenben, ami nem tetszett az az,  hogy gyakorlatilag a második negyedben eldőlt a mérkőzés. A statisztika alapján úgy tűnhet, hogy kiegyenlített találkozó volt és a csapat hozta azt amiben erős, pontokat a leindulások után és sok kosarat szereztünk a festékből is. Ezek ellenére hiányzott az igazi átütő erő a játékunkból és megérdemelten győzött az ellenfél. A csapatból leginkább Gallinari teljesítménye emelkedett ki, aki 31 ponttal zárt. Lawson dupla-duplát könyvelhetett el, miután 20 pontja mellé még 10 gólpasszt is jegyzett. A padról Harrington 19 egységig jutott, Brewer és Rudy egyaránt 11 pontot szereztek ezen az estén.

Ráfért a csapatra az egynapos kihagyás a Spurs elleni fiaskó után. Következő ellenfelünk ismét a New Orleans Hornets volt, ellenük minden esély megvolt a javításra. A kezdőcsapatban Nené újra elfoglalta négyes posztot, így a legerősebb összeállításban vágtunk neki a találkozónak. A szokottnál jobban kezdtünk, gyorsan magunkhoz ragadtuk a vezetést, de a vendégek az első felvonás végére ledolgozták a hátrányukat. A második negyedben fordítottak, majd szépen elléptek és a félidőben már 8 ponttal vezettek. A folytatásban egy darabig tartotta a lépést a Nuggets, de a 3. negyed végére eléggé leszakadtunk. A záró játékrész elején sem sikerült érdemben közelebb kerülni, ezután elfogyott a lelkesedés, aminek következtében véghajrá előtt már 20 pontos hátrányba kerültünk. Innen természetesen már esélytelenek voltunk, csak kozmetikázni sikerült az eredményen, végül 94:81 arányban kikaptunk. Nagyon gyengén teljesített a csapat, az idei szezon eddigi leghitványabb produkcióját nyújtották Karl tanítványai. A Nuggets mélyen a tudása alatt teljesített, kiemelni senkit sem érdemes. A Spurs ellen hiányzott az átütőerő, ezen a meccsen viszont semmit sem mutattunk abból, amit tudunk. Reméljük, nem jön ki többször ilyen rosszul a lépés ebben a szezonban.























Az összefoglaló utolsó mérkőzősére a New Jersey Nets ellen került sor. Az előjelek nem voltak túl bíztatóak, de szerencsénkre a Nets sem egy világverő alakulat egyelőre. A kezdőből Lawson maradt ki, helyette Miller volt az irányító. A találkozót a szokásoknak megfelelően egy kicsit álmosabban kezdtük, ami jó jel, hiszen a két vereségünk alkalmával pont fordítva történtek a dolgok. A gyengébb kezdést követően felpörögtünk és fordítottunk. A második negyedben már komolynak mondható, tíz pont fölötti vezetésünk volt. A harmadik negyed kulcsfontosságú volt, meg tudtuk tartani az előnyt, sőt még növelni is sikerült, így a negyedik negyedben már felszabadultan játszhatott a csapat. A végjátékban a vendégeknek csak a szépítés sikerült, így egy 123:115-ös sikerrel javítottunk a két korábbi vereségen. Meglehetősen sima mérkőzés volt, uraltuk a palánk alatti területet és távolról is jól céloztak a tüzéreink. Ötletes szórakoztató játékot játszott a csapat, Rudy Fernandez ismét fantasztikus gólpasszokkal szolgálta ki a társait és a csarnok közönségét. A kezdő legeredményesebb játékosa Gallinari volt 22 ponttal, őt Afflalo követte 19-cel. Az olasszal kapcsolatban némi aggodalomra adhat okot, hogy az utolsó negyedben kificamította a bokáját, ennek ellenére reméljük, ott lehet majd a Miami ellen.  A cseresorunk is nagyon jól teljesített, Fernandezt már említettem, Ő végül 8 gólpasszig és 15 pontig jutott és érdemes még Brewer 19 pontját is megemlíteni, aki az eredményességen túl nagyon látványosan is játszott.

Elégedetlenek azt hiszem, igazából csak a Hornets elleni hazai meccsünk miatt lehetünk. A Nets ellen talán már vissza is talált a csapat a helyes útra. Úgy néz ki, hogy a játékosok kezdenek rátalálni a dobásaikra, ezen a négy meccsen, még a Hornets elleni gyenge játékkal együtt is javultunk a hármasok értékesítését illetően. Amit még említenék az a csapat rotációja. Én szívesen látnám többet a pályán Fariedet és még Koufost is, Birdman és Mozgov perceiből kaphatnának több időt ők ketten, de Karl mester biztos jobban tudja. A következő meccsünk egy igazi rangadó lesz, hazai pályán fogadjuk a Miami Heath-et. Valószínűleg teltház és pokoli hangulat lesz a csarnokban, aki teheti, nézze a meccset és szurkoljuk ki a Nuggets győzelmét!

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 10-2 (12 meccs)
2. Portland Trail Blazers 7-3 (10 meccs)
3. Denver Nuggets 7-4 (11 meccs)
4. Utah Jazz 6-4 (10 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 3-7 (10 meccs)

A közeljövő programja:

Január 14., szombat, 04:30 Denver Nuggets - Miami Heat
Január 16., hétfő 02:00 Denver Nuggets - Utah Jazz
Január 18., szerda, 02:00 Milwaukee Bucks - Denver Nuggets
Január 19., csütörtök, 01:00 Philadelphia 76ers - Denver Nuggets


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr983540860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.14. 05:06:13

nagyon tetszik eddig a védekezésünk. szépen harcoltunk, így kellene játszani végig!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 05:15:42

30-21 az első negyed után. Alázás folyik, ennél nagyobb különbséggel is vezettünk, félek hogy még vissza fognak jönni.

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 05:17:59

kurva jók voltunk az első negyedben. szerencsénk van hogy lawson játszhat, nélküle nem lenne ilyen gyors a játék

foppa21 2012.01.14. 05:24:49

durva ez a rózsaszín kép a 2es linken:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 05:27:01

A második elején máris hamar visszazárkóztak.

foppa21 2012.01.14. 05:36:50

öt perccel a szünet előtt már 40-39re a miami vezet. kicsit ellaposodtunk, lazábban védekezünk sajnos

foppa21 2012.01.14. 05:40:58

nah most jól jöttek a ziccer pontok. nagyon jó kis meccset játszunk!

foppa21 2012.01.14. 05:48:07

lawson és mozgov a legjobbak eddig

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 05:49:13

szoros lett a második negyed de a szünetben mi vezetünk 2 ponttal. komoly harc lesz a második félidőben, gyors támadások kellenek és valahogy fogni kéne a két buzit úgy mint az elején

melo15 2012.01.14. 06:09:42

a második félidőt már én is nézem, eddig elég nagy kapkodás van mindkét oldalon!

foppa21 2012.01.14. 06:12:05

mozgov legjobb meccse a szezonban!:-)

foppa21 2012.01.14. 06:16:15

és ma végre szép számmal hullanak a hármasok! talán ennek köszönhetjük legjobban a vezetést

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:20:56

Folyamatosan mi vezetünk néhány ponttal, de az ilyen meccseket szoktuk a végén elveszíteni, lásd a Lakers elleni idegenbeli.

foppa21 2012.01.14. 06:28:12

nah most megint állva tudtuk hagyni őket egy kicsit, 8 ponttal vezetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:35:46

Ennyi vagy James, triplakísérlet, ami még a hálót se érte el. :D

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 06:40:41

többet van szó tebowról mint a meccsről:D
azt persze senki nem mondja hogy nem ő lett tavaly az év sportolója nálunk:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:43:15

Brewer szépen bevetődött, hogy kiharcoljon egy támadó hibát. :D

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 06:43:38

nem megy a játék a köcsögöknek, csak a hisztizés

melo15 2012.01.14. 06:45:13

legyőzhető ma a heat!
10el megyünk 10 perccel a vége előtt

foppa21 2012.01.14. 06:49:36

innen már nem szabad visszaengedni őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:52:08

Mindig mondom, hogy fürdőskurvák, és mindig bebizonyítják, hogy tényleg azok. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:56:47

Jaj Wade megsérült, most mi lesz?! Egyből nyolc ember szopja fel a földről. Viccesen nagy tirpák parasztok ezek. :D

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 06:58:08

mekkora geci vagy:D de tényleg ki se ment rendesen a bokája, csak megbicsaklott egy kicsit

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 06:59:29

Hát, ez az, és ezért neki már háromszor körbe kellett fordulnia parkettán, mint egy bálnának, egy perc múlva úgyis visszaáll. Mocskos színész buzi.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 07:00:23

Vagy inkább mégse áll vissza, 15 pont hátrányban ég a hörcsög pofája pályán lenni. :D

foppa21 2012.01.14. 07:03:17

azért a második félidőben nekünk fújnak rendesen, egyébként lehet nem lenne ilyen sima

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 07:04:29

James arra veri magát, hogy lesapkázza a nála két fejjel alacsonyabb Lawson-t. Ja, meg hogy be dob egy triplát, és bejöttek 20 pont alá. Szánalom horda. :P

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 07:08:14

azért a 20 közte legyen már meg:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 07:10:05

Dobálják tíz méterekről a triplákat, hogy ne legyen akkora égés nekik ez a zakó, de mindenki tudni fogja, hogy kurvára meg lettek baszva Denverben, és nem először. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 07:13:26

117-104 a végeredmény, 25 pontos előnyt adtunk le, nem akartuk jobban megalázni őket, de így is nagyon sima meccs volt a szarzsákok ellen.

foppa21 2012.01.14. 07:17:24

kicsit szoros lett a végére:-D mondtam hogy az ilyen meccsekre fel fogunk pörögni és a szerencse is velünk volt. jobban félek a kis caspatoktól akkor nem vagyunk ennyire motiváltak

melo15 2012.01.14. 07:49:22

szép győzelem volt, a második félidőben szét futottuk őket! :)

Tomi_Tanguay 2012.01.14. 14:30:52

The Nuggets had 26 assists on 43 field goals

de 12 hármas se rossz:)

melo15 2012.01.15. 16:16:40

ha a heatet ennyire megvertük, akkor ma a utah ellen se szabad kegyelmezni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.15. 17:33:16

A vasárnap esti-hétfő hajnali coloradói sportmenetrend:
- Vasárnap, 20:00 Milwaukee Admirals - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 21:00 Denver Pioneers - Western Kentucky Hilltoppers (college basketball)
- Hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Utah Jazz (NBA)
- Hétfő, 03:00 Vancouver Canucks - Anaheim Ducks (NHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=805786

Tomi_Tanguay 2012.01.15. 19:26:51

győzni kell a jazz ellen, de komolyan kell venni őket mert nem annyira gyenge a csapat

Foresz 2012.01.15. 19:38:55

Nem hát,főleg palánk alatt vannak nagyon telítve.Abban bízok hogy 3-4. negyedre előjön a hosszabb padunk adta előny,és kifújnak fizikailag.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 02:38:42

26-25-re vezetünk az első negyed után. Megint lassabban kezdtünk, eleinte ők vezettek, azóta mi mentünk már néhány ponttal, a szünetben éppen csak 1-gyel állunk jobban. Nené és Gallinari eddig a legeredményesebbek, viszont a festékben nem tudjuk megfogni őket.
Egyébként Hamilton visszatért a D-League-ből, de nem neveztük a 13-as meccskeretbe.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 02:59:45

Nuggets guard Rudy Fernandez has a right Achilles' strain and will not return.

Az első komolyabb sérülés a szezonban. :(

foppa21 2012.01.16. 03:09:23

vezetünk végig pár ponttal, de nem tudunk jobban elszakadni tőlük

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 03:13:32

48-48-as döntetlen a félidőben. Nené a legjobb 11 ponttal, Afflalo és Gallinari követi őt 9-9 egységgel.
A palánk alatt fölényben vannak, rengeteg pontot szereznek második szándékból, határozottabbnak kéne lennünk.

foppa21 2012.01.16. 03:41:10

a második félidő elején pedig ők húztak el egy kicsit

foppa21 2012.01.16. 03:48:22

most andersen is megsérült:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 03:53:59

73-77 a harmadik negyed után. Kevés, amit művelünk...

foppa21 2012.01.16. 04:00:06

nagyon szarul büntetőzünk, pedig rengeteg lehetőségünk van. akár csak ezzel el lehetne dönteni a meccset, így viszont szenvedünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 04:04:11

Már nyolccal vezetnek az utolsó negyedben. Ki fogunk kapni, ha nem lesz változás.

foppa21 2012.01.16. 04:09:30

picsába az egésszel. inkább nem nézem csak felbaszom magam rajta

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.16. 04:29:24

106-96-ra kikaptunk, nem tudtunk közelebb jönni a végén sem. Nené és Gallinari 18-18 pontos volt, a gyenge palánk alatti védekezésen úszott el a meccs.

Tomi_Tanguay 2012.01.16. 09:04:32

kellemetlen vereség volt, már csak 4.ek vagyunk a divben. most az idegenbeli túra se lesz egyszerű, kicsit félek tőle hogy vissza fogunk esni

Tomi_Tanguay 2012.01.16. 21:07:59

fernandez day-to-day. karl szerint nem várható a játéka kedden.

foppa21 2012.01.17. 10:02:26

mindegy, mától győzelmek kellenek! a bucks elleni kb kötelező, a sixers ellen viszont bukta lehet másnapi meccsen

melo15 2012.01.17. 19:49:57

nem kellett volna szopni a jazz ellen így szarban vagyunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.17. 20:14:08

A szerda hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators (NHL)
- 02:00 Milwaukee Bucks - Denver Nuggets (NBA)

Az idegenbeli túra előtti gondolatok:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=806932

foppa21 2012.01.17. 21:38:49

@Filip89: összefoglaltad a lényeget (nyerni kell, nincs mese:-D). a bucks ellenit sztem muszáj hozni, hiába sztárolod delfino miatt őket:-D

Tomi_Tanguay 2012.01.17. 22:03:09

megpróbálok felkelni de nem szeretem 2 órai időpontot. jó lenne látni a csapatot és még annál is jobb lenne ha nem kéne csalódni a srácokban

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 02:38:46

26-21-re vezetünk az első negyed után. Lassan kezdődött a meccs (az első 4 perc 4 pont született), aztán beindultak a csapatok és végig mi vezetünk néhány ponttal. Nené 9 pont az első 9 perc alatt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 02:53:36

Brewer ma is produktív a padról, neki köszönhetjük, hogy a második negyed első felében elléptünk 10 ponttal.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 03:08:36

63-44-re elhúztunk a félidőre. Nagyon jól dobunk, a Bucks meg kurva szarul. Nené és Brewer a legeredményesebb játékosaink, de minden pályára lépő szerzett már pontot.

Tomi_Tanguay 2012.01.18. 03:10:50

hát ez igen:D így kéne játszani minden meccsen, megvan a lendület és pontosan célzunk. hülyére is verjük őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 03:48:16

Három negyed után 85-67, őrizzük a vezetést, nagyon magabiztosan játszunk. Breweer 20 ponttal a meccs embere, nagyon él a mai napon.

Tomi_Tanguay 2012.01.18. 03:49:08

18al megyünk az utolsó negyed előtt. nem lehett itt gond

melo15 2012.01.18. 09:00:13

szépen ledaráltuk a meccset. így kell hozni esélyesként a kicsik elleni meccseket! holnap a sixers ellen biztos nehéz lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 19:50:51

The #Nuggets are shooting an NBA-best .463 from 3-pt range over the past six games to move from 29th in league to No. 13 (.348).

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.18. 20:10:34

A csütörtök hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:00 Philadelphia 76ers - Denver Nuggets (NBA)
- 02:00 Air Force Falcons - Wyoming Cowboys (college basketball)
- 03:30 Colorado Avalanche - Florida Panthers (NHL)
- 04:00 Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes (NHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=807406

foppa21 2012.01.18. 20:21:44

@Filip89: bízzunk a csapatban, a tegnapi játékkal akár ma is győzhetünk!

Tomi_Tanguay 2012.01.18. 21:06:44

talán a tegnapi meccsben annyira nem fáradtunk és ma is lesz lendület. viszont lehet a palánk alatt úgy szétkapnak majd bennünket, mint a jazz

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 01:36:53

végig a sixers vezet az első negyedben, de tartjuk magunkat (még)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.19. 01:41:12

19-28 az első negyed után, attól tartok nem sok esélyünk lesz ma.

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 01:56:50

na visszajöttünk a 10 pontos hátrányból, pedig kezdtem úgy lenni vele hogy szünetben húzok a faszba:D

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 02:03:42

wow de beindultunk:D 51-45 halftime

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.19. 02:06:51

51-45-re megfordítottuk a félidőre, nem semmi második negyed volt! Nincs emberünk 10 ponttal, de minden pályára lépő szerzett már pontot. Közben kiderült, hogy Mozgov hátfájás miatt nem játszik.

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 02:35:22

na fasza már mi megyünk 9 ponttal

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 02:48:04

6al vezetünk az utolsó negyed előtt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.19. 02:57:46

Nené már elérte a DD-t, és a meccs legjobbja eddig.

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:00:25

már csak 82-81 az előny 8 perccel a vége előtt. karl időt kér

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.19. 03:03:55

Fasza lesz, ha az utolsó negyed második felében veszítjük el a meccset. :(

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:16:40

micsoda végjáték van:)

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:18:42

16 sec, 94-95 de mi jövünk

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:19:36

miller megcsinálta ezt is, de hagytunk 8 másodpercet. ez így nem lesz jó

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:22:13

4 másodperc maradt és döntetlen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.19. 03:24:10

Döntetlen maradt. Mekkora szar volt az utolsó play-nél, hogy négy másodperc alatt triplát tudtunk kiharcolni, a faszért nem lehetett betörést csinálni. Karl kurvára nem érzi ezeket a helyzeteket. Kétlem, hogy a hosszabbításból mi jönnénk ki jobban.

Tomi_Tanguay 2012.01.19. 03:38:27

108-104re megvan! de nagy meccs volt és de kurva fontos győzelem!

melo15 2012.01.19. 08:50:27

nagyon örülök ennek az eredménynek! sajnos csak az 2perces összefoglalót láttam, bánom hogy lemaradtam a meccsről de remélem délután meg fogom tudni nézni :)

Tomi_Tanguay 2012.01.20. 11:17:35

ma a washington elleni kötelező lesz! ezzel el is érnénk a 3 győzelmet amit az egész túrára vártunk, mostmár muszáj!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.20. 19:55:01

Nené még mindig fájlalja a sarkát, ki fogja hagyni a mai meccset.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.20. 19:56:19

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:00 Washington Wizards - Denver Nuggets (NBA)
- 01:00 Grand Rapids Griffins - Lake Erie Monsters (AHL)
- 01:30 Syracuse Crunch - Norfolk Admirals (AHL)
- 01:35 Army Black Knights - Air Force Falcons (college hockey)
- 02:07 Minnesota Golden Gophers - Colorado College Tigers (college hockey)
- 03:00 Edmonton Rush - Colorado Mammoth (NLL)
- 04:00 Ontario Reign - Colorado Eagles (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=808466


süti beállítások módosítása