Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Mariners 0:3 L

2012.05.21. 08:42 - Tomi_Tanguay

A remélt javítás helyett még nagyobb gödörbe került a Colorado Rockies csapata, az idei első interliga párharcban háromból háromszor kikaptunk hazai környezetben a Seattle Mariners ellen és visszaestünk a csoport utolsó helyére.























1. meccs, péntek: Rockies-Mariners 0-4

A nyitó meccsre a mostanában leggyakoribb kezdővel álltunk ki, az infielden Helton, Scut, Tulo, Pacheco kezdett, Rosario volt az elkapó, kívül a CarGo-Fowler-Cuddy hármas mozgott, a dobó pedig White lehetett. Az első menetben hamar beszedtünk egy triplet és Seager RBI single ütésével vezetéshez jutott a vendég alakulat, válaszul csak három outot tudtunk felmutatni. A második részt se úsztuk meg, két kieső után Carp tűzött be egy solo HRt, mi továbbra se léptünk pályára. Ezután egy singlet engedtünk, majd Fowler sétájával először kerültünk bázisra, egy rablásnál tovább ő se jutott. A negyedik inning alatt ütöttek egy singlet, melyet double playel semlegesítettünk, viszont támadásban megint nem jutottunk előre. Az ötödikben mindkét részről három-három kiejtés történt, aztán újra akcióba lendültek a vendégek és a singlet követő sikeres SB közben Rosario throwing errorból rögtön a hármasra jutott a futó, így Suzuki sac flyból lehetett eredményes. 3-0s hátrányba kerültünk, két kiesést követően két singlet vágtunk, de a másodiknál az előrébb tartó futót a hármas kanyar előtt megelőzték. A hetedik játszmában White ellen ütöttek egy leadoff ground rule doublet de a soron következő három ütőt mind kiszórtuk, ám mi se tudtuk elkerülni a három kiesést. Aztán megint három-három out következett, majd a kilencedik tetején Reynolds kapott egy triplát, egy SO után Jaso sac flyból szállítottak pontot, végül Roenicke fejezte be az inninget. A legutolsó támadásnak négy pontos hátrányból vágtunk neki, a pinch hitter EYJR hit-by-pitchet kapott és két outtal a hármasra jutott, de CarGo ellen befejeződött a játék és sima vereséget szenvedtünk.
- Ritka gyengék voltunk ezen az összecsapáson, mindössze két ütésre és egy sétára voltunk képesek a teljes meccs alatt. Nem csoda hogy nem volt futásunk és sima vereség lett a vége, alig volt pontszerző lehetőség. A két ütést Scutaro és Pacheco jegyezte single formájában. Rosarionak volt egy remek dobása a kettes bázisra egy rablás megakadályozásáért. White egész jól dobott, hét inning alatt hét ütésből három pontot kapott és összesen hét strikeoutot szórt ki, ám esélye se lehetett elkerülni az idei harmadik vereségét.





















2. meccs, szombat: Rockies-Mariners 3-10

A szombat délutáni meccsre Helton pihenőt kapott, Cuddy helyettesítette az egyes bázison, Colvin került a kezdőbe RFként, a kezdő dobó az újonc Friedrich volt. Az első játék teljesen eseménytelenül zajlott, a másodikban egy sétát követően Seager 2run hazafutása törte meg a csendet és idejekorán hátrányt szedtünk össze. Támadásban Tulo sétája után zsinórban hárman kiestek flyouttal, aztán a harmadik tetején két out után ismét megingott a fiatal denveri dobó, egy walkot és egy singlet követően Montero és Seager RBI single által voltak eredményesek a vendégek. Válaszként csak egy 2out singlet értünk el és a mélyrepülésnek nem volt vége, a negyedik játékrész alatt egy triple után Vargas szerzett pontot érő singlet, mellyel már 5-0 volt a lemaradásunk. A következő játékok csendesen teltek, aztán a hatodik tetején újra bajba kerültünk, Friedrich ellen kieső nélkül töltötték fel a bázisokat, a dobó átadta a helyét Rogersnek, aki azonban képtelen volt hárítani, Ackley 2run doublet szórt, Wells újabb két futót terelt haza, 0-9re álltunk már. Eközben a mieink csak egy singlet szereztek, utána Colvin szenvedett el dupla játékot. A hetedik tetején Rogers hibátlanul tüzelt és végre minimálisan feljebb zárkóztunk, Giambi double után Pacheco RBI singleből szereztünk pontot és még Rosario küldött ki egy 2run homerunt a 3-9es állásért. A nyolcadik inningben Brothers kárára született két single, Rosario passed ball miatt az előrébb tartó futó beért, megkapva a tizedik seattlei runt. A végjátékban több érdekesség már nem történt, nem változott az eredmény, 10-3as pofonba szaladtunk bele.
- Ismét csődöt mondott az offense, mindössze öt ütést szereztünk, de a dobóteljesítmény se közelítette meg az elvárt szintet. Rosario már a hatodik hazafutását vágta egy 2run shot formájában, viszont az ötödik passed ballt jegyezte és pontot is kaptunk belőle. A másik pontunkat szerző Pacheco mindössze negyedik alkalommal ért el RBIt az évben. Tulo bemutatott egy nagyszerű megmozdulást védekezésben. Friedrich öt inninget élt túl, a hatodik elején távozott, addigra 8 pontot hoztak rajta, kellemetlenül elbántak vele.

3. meccs, vasárnap: Rockies-Mariners 4-6
Az utolsó meccsre Guthrie következett a rotációban, Helton visszakapta az egyes bázist a pihenő után, Cuddy pedig a jobb külső szélre ment ki, Fowler helyett Young Jr kezdett a center fielden, míg Hernandez kisebb sérülése miatt Rosario volt az elkapó. Megint nem kezdtünk jól, Guthrie az első inningben két embert felengedett a szélső bázisokra, ahonnan egy double steal play segítségével Ackley ért el runt, majd Smoak RBI singleből volt eredményes. 0-2 után mentünk először ütni, és 2outnál CarGo vert be egy solo homerunt. A második játék eseménytelen volt, tőlünk egyedül Cuddy hozott egy singlet, de a kettes bázis elrablása után véget ért az akció. A harmadikban Guthrie újra bajba került, egy doublet követően Montero tűzött ki egy HRt két pontért és az őt követő Smoak is a lelátóra bombázott, a back-to-back HRokkal már 5-1re mentek a vendégek. A következő alkalommal három out közt CarGo jegyzett egy doublet, majd a negyedik tetején egyetlen singlet kaptunk, Cuddy double találata után pedig Pacheco szépített egy RBI singlelel. Az ötödikben három flyoutot adtunk, majd EYJR és Tulo járt bázison, de nem jutottak célba. Ezt követően Carp solo hazafutásával 2-6os hátrányba kerültünk, közben Cuddy jegyzett egy újabb doublet. A hetedik menetre már Reynolds jött ki, egy single után a Scut-Tulo-Helton DP segítette a boldogulását, közben egyetlen singlet hoztunk. A Mariners a végjátékban nem szorgalmazta további pontok szerzését, így volt esélyünk a közelebb zárkózásra, a csere ütő Fowler solo HRt lőtt, majd újabb két singlet követően CarGo talált be egy RBI singleből, végül 2in-2outnál Helton ellen fejeződött be a mérkőzés, be kellett érnünk a 6-4es fiaskóval.
- A párharc alatt most játszottunk a legjobban, 12 ütésünk volt, de kevés helyzetet tudtunk kihasználni. Gonzalez 3/5ös hatékonysággal .300 fölé emelte az átlagát, a nyolcadik HRt ütötte és az újabb két ponttal 32 RBInál tart. Cuddyer is három találattal zárt, de pontot nem szerzett, két doublet és egy singlet jegyzett. Fowler már az ötödik HRt lőtte az évben, csereütőként először volt eredményes és már 19 pontos az idényben. Guthrie hat játék alatt hat pontot kapott, nem volt túl magabiztos, három HRt szedett be és a második vereségét regisztrálta. Reynolds és Ottavino jó teljesítménnyel fejenként 1.1 inninget abszolvált.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 28-13 (41 meccs)
2. San Francisco Giants 21-20 (41 meccs, 7.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 19-23 (42 meccs, 9.5 GB)
4. San Diego Padres 16-26 (42 meccs, 12.5 GB)
5. Colorado Rockies 15-25 (40 meccs, 12.5 GB)

Nagyon rosszul jártunk ezzel a hétvégével, mert minden rivális megnyerte a párharcot és visszacsúsztunk az ötödik helyre. A Dodgers kisöpörte a bajnok Cardst, a Giants az A's ellen, a D'backs a KC ellen, a Padres pedig az Angels ellen diadalmaskodott 2-1es összesítéssel. A hét elején a csoporton belül ARZ-LAD párharcot vívnak, a SF Milwaukeeban folytatja, a SD pedig a St. Louishoz látogat.

Nekünk is két idegenbeli párharc következik erre a hétre, az első három napban a Miami Marlins ellen lépünk pályára a következő időpontok szerint: kedd 01:10, szerda 01:10, csütörtök 01:10. Nagyon kéne javítani, mert csak egyre hátrébb kerülünk a táblázaton, de sajnos a következő párharcban se mi leszünk az esélyesek. Reménykedni azért szabad és kell is, hátha egyszer változnak a dolgok. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr184527376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.05.21. 08:47:38

marlins-rox pitching matchupok:

Today: Rockies' Jamie Moyer (2-3, 4.20 ERA) at Marlins' Mark Buehrle (3-4, 3.17), 5:10 p.m., ROOT
Tuesday: Rockies' Juan Nicasio (2-1, 4.37) at Marlins' Ricky Nolasco (4-2, 4.10), 5:10 p.m., ROOT
Wednesday: Rockies' Alex White (0-3, 5.09) at Marlins' Carlos Zambrano (2-2, 1.96), 5:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.05.21. 22:50:58

Rockies lineup 5/21 at MIA: Scutaro4, Pacheco5, Gonzalez7, Cuddyer9, Tulowitzki6, Helton3, Hernandez2, Fowler8, Moyer1

cuddy felkerült a negyedik helyre, tulo és helton hátrébb. ideje volt már ennek.

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 01:56:10

az elsőben pacheco single, cargo single, cuddy 2run RBI double, tulo 2run HR
moyer ellen két single

a másodikban fowler walk
náluk walk, single, két called SO a végén
4-0

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 03:15:58

a harmadikban háromból három outot kaptunk
náluk single, kearns RBI single, még egy walk

a negyedikben három out
moyer ellen double, reyes RBI single, walk, double steal, walk, stanton grand slam HR 2outig. roenicke két walk után fejezte be.
4-6

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 03:32:56

az ötödikben megint semmi
ottavino ellen single és sb, walk, single, loaded 1outnál két SO

a hatodikban cargo walk, tulo GIDP
belisle három strikeout
4-6

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 04:12:45

a hetedikben megint kiestünk hárman
belisle ellen triple

a nyolcadikban pacheco 2out single
reynolds kiejtett hármat

a kilencedikben ph herrera reached error, tulo GIDP
4-6 a végeredmény:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.22. 17:26:27

"It's disgusting what is happening," reliever Matt Belisle said. "If anything this has brought us closer together because we can't believe it. You have guys who have been through this before but those were on teams that didn't expect to win. We believe we can. And the only way this is going to change is to win. Ugly. A no-hitter. It doesn't matter. Just win."

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 19:57:08

mlb bottom 5:

Milwaukee 17 25 .405 12 GB
San Diego 16 27 .372 13.5 GB
Colorado 15 26 .366 13.5 GB
Chicago Cubs 15 27 .357 14 GB
Minnesota 14 27 .341 14.5 GB

Tomi_Tanguay 2012.05.22. 20:44:15

atkins fogja képviselni a csapatot a drafton

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 01:03:30

Rockies lineup 5/22 at MIA: Herrera4, Pacheco5, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Cuddyer9, Rosario2, Fowler8, Nicasio1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.23. 01:30:43

Megint előnybe kerültünk az első inningben, csak hogy legyen mit leadni.

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 02:01:17

az elsőben herrera single, pacheco single, tulo walk, loaded 1outnál helton RBI single és cuddy RBI single, rosario sac fly RBI
nicasio ellen walk, petersen RBI triple, ramirez RBI single, walk

a másodikban hárman kiestünk
náluk ground-rule double és single
3-2

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 03:34:53

a harmadikban megint három out
ott single, stanton RBI double, walk, nolasco 2run RBI double

a negyedikben cuddy double és három out
nicasio ellen single és sb, coughlan RBI single

az ötödikben két kieső után cargo double, tulo RBI single
kiejtettünk hármat
4-6

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 04:13:47

a hatodikban csak egy cuddy double
roenicke játéka alatt tulo throwing error, ramirez RBI single, még egy single

a hetedikben scut walk után három kieső
roenicke ellen hpb, single, walk 1outig. outman egy strikeout. belisle még egy strikeout.
4-7

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 04:48:12

a nyolcadikban helton single, cuddy walk, rosario RBI single, pickoff errorból run
rogers ellen két walk

a kilencedikben pacheco double, és három out
6-7

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 09:36:33

herrera térd sérülés már ment is DLre és felhoztuk lemahieut. nelson is még DLen van, most kezdi a rehabot.

Tomi_Tanguay 2012.05.23. 09:45:41

It was Colorado's sixth consecutive loss and 15th in 18 games.

foppa21 2012.05.23. 20:50:20

remélem tényleg sikerül végre nyernünk egy meccset

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 00:47:58

mai lineup:
cf eyjr, 2b scut, lf cargo, ss tulo, 1b giambi, rf cuddy, 3b pacheco, c hernandey, p white

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 01:52:39

az elsoben harom groundoutot kaptunk
white ellen double, dobbs RBI single

a masodikban megint harom out
naluk walk, single, zambrano RBI single, reyes 2run single
0-3

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 02:53:53

a harmadikban pacheco single es harom out
white kiosztott harmat

a negyedikben scut walk, cargo walk, tulo RBI double, giambi sac fly RBI, cuddy sac fly RBI
naluk egy double, reyes RBI single, single

az otodikben hernandez walk, scut single, cargo RBI single, tulo 3run HR
white kiejtett harmat
7-4

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 03:29:12

a hatodikban három-három out

a hetedikben két out után scut single, cargo RBI triple
ottavino ellen csak egy single
8-4

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 04:27:07

a nyolcadikban kiestünk hárman
belisle háromból három out

a kilencedikben colvin double, eyjr walk
betancourt három out
8-4 WIN!:)

Tomi_Tanguay 2012.05.24. 06:37:07

ma sztem csak délután kerül fel az összefoglalót mert nem nagyon érek rá. meg amúgy se játszunk holnap csak pénteken.


süti beállítások módosítása