Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Athletics 0:3 L

2012.06.15. 09:22 - Tomi_Tanguay

Nem menekül az óriási gödörből a Colorado Rockies együttese, az elmúlt három napban újabb három vereséget szenvedtünk el az Oakland Athleticstől és egyre kilátástalanabb helyzetben sodródunk.




















1. meccs, kedd: Rockies-Athletics 5-8

A szokásos összeállításban kezdtünk, az infielden Helton, Nelson, Scut, Pacheco álltak, kívül CarGo, Colvin, Cuddy várták a kezdő dobást, az elkapó Nieves, a soros dobó Guthrie volt. Az első menetben két ütéssel és egy sétával feltöltötte a bázisokat az ellenfél, de egy strikeouttal megúsztuk a szorult helyzetet és rögtön nagy akciót indítottunk. Az első ütő Colvin kilőtt egy solo HRt a center fieldre, majd Scut triple után Cuddy RBI singlelel érkezett a következő pont, egy séta történt, két kiesőnél előbb Nelson vágott be egy RBI singlet, Nieves ugyancsak single ütésből volt eredményes, hamar 4-0ra elhúztunk. A második játékrészt hibátlanul lehoztuk, ám két pályára kerülés ellenére Cuddy double playt szenvedett el. A folytatás rosszul indult, két futó felment ütés nélkül, az ex-Rockie Smith mindkettőt beküldte egy duplával, Inge RBI doublelal jött a következő futás, Moss 2run homerunnal takarítottak a vendégek, egy groundout után Pennington is kitűzött egy bombát és máris 6-4re fordítottak. A harmadikban Pacheco volt képes egy duplára, de a dobó ellen hárítottak, a negyedikben mindkét oldalon kiesett a három-három játékos. Ezt követően 2outnál Moss sózott be egy újabb HRt, míg Helton solo homerunnal válaszoltunk és mérsékeltük a különbséget, de egy single után Nelson dupla játék áldozata lett. A hatodik dobórészt az első reliever Reynolds biztosan teljesítette, nálunk Nieves és EYJR került bázisra, utána sorban hárman kiestek. Aztán Brothers ellen két kiesőnél Inge volt eredményes egy hazafutással, nálunk kiesett a soros hármas. A nyolcadik inning eseménytelen volt, majd Roenicke boldogulását egy double play segítette, ám a mieink Colvin walk és Scut single után hárman búcsúztak, így 8-5 arányban elvesztettük a nyitó mérkőzést.
- Hiába volt több ütésünk 11-10el, nem használtuk ki a helyzeteket, ehelyett sorra kaptuk a pontokat. Minden kezdőnek volt ütése, hárman két találatot jegyeztek, közülük a 2/3as Nieves egy RBIt is postázott. Colvin a hetedik hazafutását és a 19. pontját szerezte rögtön az első beállásban, utána már csak két sétát hozott, közben egy félelmetes elkapást mutatott be. Cuddy öt AB alatt egy ütést talált, amivel a 39. pontját szállította. Guthrie kezdése szokás szerint pocsék volt, öt inninget bírt ki nyolc ütéssel és hét futással, újra rajta ment el a meccs, már az ötödik vereséget kapta. Rajta kívül csak Brothers kapott pontot, aki három SO közt szedett be egy HRt.

2. meccs, szerda: Rockies-Athletics 8-10
A második összecsapásról CarGo pihenőt kapott, Fowler visszakerült a kezdőbe, Colvin is maradt, valamint újdonságként Rosario volt az elkapó és Outman dobhatott. Nem indult jól a mérkőzés, rögtön az első akcióban egy single után S. Smith 2run homerun jóvoltából jutott előnyhöz az A's, de nem kellett sokat várni a válaszra, két walk és egy single által feltöltöttük a bázisokat egyetlen kiesővel, ekkor Helton bombázott ki egy grand slamet a fordításért. Ugyanebben a támadásban Pacheco jegyzett egy singlet, Nelsont direkt sétáltatták, ám a dobó ellen nem tudtak hárítani, mert Outman RBI singlelel volt eredményes. 5-2re fordítottunk és Outman a második részt könnyen hozta, majd két kieső után Cuddy vágta be a következő HRt. A harmadik inning eseménytelenül alakult, ezt követően egy double után Inge RBI singlelel talált be, Miles két pontos hazafutással zárkóztak a vendégek, azonban Scut singlet követően Cuddy egy 2run homerunt is elhelyezett és 8-5re álltunk. Az ötödik menetben egy séta után Nelson-Scut-Helton double playt hajtottunk végre, támadásban viszont a szélső bázisoknál tovább nem értünk két sétával. Az első cseredobó Ottavino beszedett egy solo HRt Gomestől, nálunk Scut hiába talált, Colvin flyout DPt szenvedett el, majd Cuddy double után ért véget az akció. A hetedik alatt Brothers ütés nélkül két futót engedett fel egy outig, Belisle ellen Cowgill single találatával zárkóztak még közelebb. Ezalatt a mieink Pacheco singlelel mentek előre, de újra DP fékezte meg az akciót. A nyolcadikban Belisle egy sétát kapott, nálunk is csak egy bázisra jutás történt. Egy pont előnyben fordultunk az utolsó menetre, Betancourt érkezett, de beszedett egy singlet és egészen a hármasig jutott a futó, ahonnan Cowgill sac flyból volt eredményes, jött egy double és egy szándékos séta, vesztünkre azonban Inge 2run doublet küldött és az előnyből két pont hátrány lett. Az utolsó akciót jól kezdtük, de Helton DPt kapott, Giambi hit-by-pitch után pedig véget ért a mérkőzés, melyet 10-8ra vesztettünk el.
- 12-11 arányban többet ütöttünk, de megint nem mentünk vele semmire. Cuddyer a két HRal együtt négy ütést szerzett és három pontot szórt, 42nél tart az évben. Helton a rossz formát egy grand slammel igyekezett megtörni, amely a hetedik hazafutása volt. Scutaro 4/5ös hatékonysága dicséretes volt, a gyenge rajt után .280ra javította az átlagát. Outman öt inning alatt öt pontot kapott, nem dobott most se igazán jól, de beütött egy RBI singlet. Ottavino és Brothers is kapott egy-egy pontot rövid idő alatt, a bullpenből egyedül Belisle volt hibátlan 1.2 inningen keresztül. Betancourt az idei második BSt jegyezte, három pontot szenvedett el a kilencedik játszmában.




















3. meccs, csütörtök: Rockies-Athletics 2-8

Az utolsó alkalommal a becsületért küzdött a csapat, Helton szabadnapot kapott, Colvin állt át az egyes bázisra, CarGo visszatért az összeállításba és White volt az aktuális kezdő dobó. Az első játszmában két kieső után engedtünk egyetlen singlet, mialatt a mieink nem jártak a bázisok közelében. A másodikat nem úsztuk meg ilyen olcsón, két ütést kaptunk és hamarosan mindkét futó hazaért Pacheco throwing errornak köszönhetően, közben kiesett mindhárom denveri ütő. A folytatásban egy double és egy walk által kerültek bázisra a vendégek és Moss 2run doubleból újra mindketten hazaértek, válaszként csupán Nelson tudott felmutatni egy singlet. A negyedikben három két ellenfelet engedtünk pályára, de loaded 1outnál egy jól időzített double playel menekültünk meg, azonban a bázisokat újra messze elkerültük. A következő dobórészre már Moscoso érkezett, aki egy single ellenére hozta a három outot, köszönhetően egy újabb dupla játéknak, a változatosság kedvéért megint háromból három outot kaptunk. A hatodik tetején két kieső után hagytunk teli pályát, flyouttal mentettünk, támadásban Nelson és Fowler tört előre, de sorban két kiejtéssel végeztük. A hetedikben egy-egy futó járt pályán mindkét oldalon, majd Reynolds két kieső után szedett be egy solo HRt Reddicktől, amivel már 5-0 volt a hátrány. Ezután Roenicke is betlizett, Moss hazafutással talált be, újabb pályára kerüléseket követően Crisp single és Pennington groundout révén volt eredményes és már nyolc pontnál tartott az A's. A legutolsó akcióban aztán Scutaro köszönt be egy solo HRal, CarGo single után pedig Colvin RBI doublelal újabb pontot szereztünk, aztán egy séta után vége lett a meccsnek, 8-2ig zárkóztunk vissza.
- A hat ütésből hármat az utolsó játékban hoztunk, impotensek voltak a támadók. Scutaro szárnyalása folytatódik, a negyedik hazafutást lőtte és Colvin is megőrizte a jó formáját, elérte a 20 pontot. White négy inning alatt hét ütésből négy pontot kapott, nem váltotta meg a világot, de nem is volt annyira rossz. Moscoso három pont nélküli inninget postázott, ellenben Reynolds egy, Roenicke három futást kapott.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 40-24 (64 meccs)
2. San Francisco Giants 36-28 (64 meccs, 4.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 31-32 (63 meccs, 8.5 GB)
4. Colorado Rockies 24-38 (62 meccs, 15.0 GB)
5. San Diego Padres 23-41 (64 meccs, 17.0 GB)

Nem jártunk az újabb vereségekkel, bár a LAD 2-1re bukta összetettben az LAi rangadókat, de a SF és a SD is megnyerte a mostani párharcát, az ARZ legalább bukott. A hétvégén is folytatódnak a vegyes párharcok, a Dodgers a CWS ellen folytatja, a Giants következő ellenfele a Mariners lesz, a D'backs az Angelshez, a Padres az A'shez megy.

A következő párharcot a Detroit Tigers otthonában vívjuk, jön sorban három idegenbeli series AL csapatok ellen, nem vagyunk egyszerű helyzetben, a túlélésért kell játszanunk. A hétvégi series meccseit a következő menetrendben vívjuk: szombat 01:05, szombat 22:05, vasárnap 19:05. Igyekezni kell szurkolni a srácokért, hogy feltámadjunk! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr314587489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.06.15. 20:08:31

tigers-rox pitching matchupok:

Today:  Rockies' Jeff Francis (0-1, 21.60 ERA) at Tigers' Casey Crosby (1-1, 9.35), 5:05 p.m., ROOT
Saturday: Rockies' Christian Friedrich (4-2, 5.85) at Tigers' Doug Fister (0-3, 3.15), 2:05 p.m., ROOT
Sunday: Rockies' Jeremy Guthrie (3-5, 6.91) at Tigers' Max Scherzer (5-4, 5.76), 11:05 a.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.06.15. 20:14:52

az amerikai szurkolók kezdenek lemondani a szezonról:

The Rockies dropped their eighth-consecutive game on Thursday to fall 15 games out of first place in the NL West. What, if anything, will keep you going to games this season?
Total Votes = 185
Youth. Young hurlers like Christian Friedrich are the future, developing before our eyes.
5 Votes, or 2.702 %
CarGo. The Rockies' star is having a career year.
22 Votes, or 11.89 %
Tulo. Once healty, the All-Star shortstop is among the most fun players to watch.
3 Votes, or 1.621 %
The ballpark. Coors Field is a fun time, regardless of the product on the field.
34 Votes, or 18.37 %
They've lost me. This team is bad. I'm not planning on going to any other games this season.
115 Votes, or 62.16 %
Other teams. I'm going to go when my favorite team comes to town.
6 Votes, or 3.243 %

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.15. 20:28:20

Rockies have agreed to terms with 28 of their 2012 Draft selections, including their first six picks and 12 of their first 14 selections.

foppa21 2012.06.15. 22:01:21

hátha pont ma kezdünk el javítani, mindig csak nem fogunk kikapni

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 01:23:24

Rockies' lineup vs Tigers: 8Fowler 6 Scutaro 7CarGo 9Cuddy DHGiambi 3Helton 5Pacheco 2Rosario 4Nelson LHP Francis

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 02:34:40

az elsőben három outot kaptunk
francis ellen is cask egy walk

a másodikban cuddy single, giambi GIDP, helton walk
náluk egy double

a harmadikban rosario single, nelson RBI triple, fowler RBI double, scut walk, cargo walk
double, jackson RBI double, cabrera RBI double, fielder RBI single
2-3

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 02:55:59

a negyedikben pacheco single, nelson 2run HR, fowler walk
náluk egy double és egy walk

az ötödikben cargo single, giambi GIDP
ott egy double, walk
4-3

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 03:59:32

a hatodikban egyetlen pacheco single
francis ellen egy single egy outig. ottavino ellen walk, WP, boesch RBI groundout, intent walk 2outig. brothers ellen walk, loaded 2outnál strikeout

a hetedikben két kieső után cargo single
brothers három out
4-4

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 04:35:27

a nyolcadikban giambi single (eyjr pr), CS, helton single, rosario walk
belisle kiejtett hármat

a kilencedikben három outot kaptunk
csak egy singlet hoztak
4-4 lett
megyünk tovább

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.16. 04:46:37

Rosario most kurva nagy clutch volt, 2-run single az első extra inningben. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.16. 05:00:28

Gecc, hét pontot vertünk az extra inningben.

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 05:15:09

a tizedikben cuddy single, eyjr sac bunt közben throwing error, helton intent walk, loaded 0outnál pacheco forceout out at home, loaded 1outnál rosario 2run RBI single, nelson walk, loaded 1outnál fowler sac fly RBI, scut RBI single, cargo 3run HR, cuddy solo HR.
betancourt hozta a három outot
12-4re zúztunk!:D

foppa21 2012.06.16. 16:13:29

fasza volt a tegnapi menet, több ilyen kéne:-)

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 17:00:14

tulot hétvégén sport sérvre vizsgálják specialisták philadelphiaban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.16. 17:35:14

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 22:05 Detroit Tigers - Colorado Rockies (MLB)
- Vasárnap, 01:00 Vancouver Whitecaps - Colorado Rapids (MLS)
- Vasárnap, 03:30 Denver Outlaws - Rochester Rattlers (MLL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=882625

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 22:06:42

a mai lineup:
cf fowler, ss scut, lf cargo, rf cuddy, dh giambi, 1b helton, 3b pacheco, c rosario, 2b nelson + p friedrich

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 22:34:28

az elsőben hárman kiestünk
friedrich ellen két kiesőnél cabrera solo HR

a másodikban megint három out
náluk egy walk
0-1

Tomi_Tanguay 2012.06.16. 23:26:31

a harmadikban se voltunk bázison
náluk két walk

a negyedikben cargo 2out single
friedrich ellen single és out at 2nd, walk, single, hbp, loaded 2outnál jackson RBI walk
0-2

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 00:04:55

az ötödikben helton double, pacheco hbp
cabrera reached error by friedrich és egyből run rosario errorból

a hatodikban scut walk, cargo single, cuddy GIDP
roenicke ellen egy single és pickoff
0-3

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 00:55:17

a hetedikben giambi single, helton GIDP
roenicke ellen walk, single 1outig. reynolds ellen fielder sac fly RBI. ottavino hozta a harmadik outot.

a nyolcadikban rosario single, passed ball
ottavino ellen két single és egy walk

a kilencedikben cargo double és throwing errorral a hármasra ment, cuddy RBI groundout
1-4 lett a végeredmény.

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 18:39:58

Rockies lineup vs. Tigers: 8Young 6Scutaro 7CarGo 9Cuddy DH Giambi 3Colvin 5Pacheco 4Nelson 2Nieves RHP Guthrie

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 19:45:54

az elsőben eyjr single és sb, fent maradt a hármason
guthrie ellen két single, scut-nelson-colvin DP, hbp

a másodikban csak egy colvin single
két kieső után single, laird RBI double
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.17. 20:20:25

CarGo a térdét fájlalja, ezért hagyja ki a mai meccset. Pazar.

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 20:26:08

a harmadikban scut 2out single
náluk single, balk, walk, fielder RBI double, intent walk, santiago 2run RBI single, még egy single

a negyedikben két SO után colvin double, pacheco single és most rain delay...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.17. 20:32:33

Örültem, hogy végre korábban kezdünk, erre így is simán el fogják húzni éjfélig. Igazából tök mindegy, hogy mikor és hogy folytatják, mert ezzel a loser Guthrie-val biztos, hogy semmi nem fog történni.

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 21:52:30

a folytatásban nelson forceouttal vége a támadásnak
moscoso ellen single és sb, három out

az ötödikben két out után scut single
ott egy single, wp, pickoff
0-4

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 22:31:16

a hatodikban háromból három out
roenicke ellen két single, cabrera RBI double, intent walk, loaded 1outnál scut-nelson-colvin DP

a hetedikben nieves 2out single
reynolds kiejtett hármat
0-5

Tomi_Tanguay 2012.06.17. 23:02:04

a nyolcadikban három kieső
belisle ellen két single, intent walk, loaded 2outnál brothers called strikeout

a kilencedikben kiestünk hárman
0-5 a vége:(


süti beállítások módosítása