Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Marlins 2:2 T

2012.08.20. 10:16 - Tomi_Tanguay

A hosszú hétvégi párharcban a Colorado Rockies csapata 2-2es döntetlenre végzett a Miami Marlins ellen hazai pályán, mind a négy mérkőzés nagyon szoros volt, a két csapat testvériesen megosztozott a sikereken.




















1. meccs, csütörtök: Rockies-Marlins 5-3

A párharc nyitó meccsén White volt a kezdő dobó, az infieldre visszatért sérülés után Cuddy, mellette LeMahieu, Herrera, Pacheco kezdtek, kívül a CarGo-EYJR-Colvin trió kezdett, az elkapó pedig Rosario lehetett. Az első három floridai ütő mindegyikét groundouttal vonultattuk vissza, közben EYJR leadoff single után háromból három ember esett ki. Aztán a második tetején rögtön az első ütő Lee kitűzött egy solo HRt a left center fieldre és megszerezték a vezetést a vendégek, egy újabb single után ért véget az akció. Két kieső után LeMahieu triplával jeleskedett, Herrerat szándékosan sétáltatták, hogy a dobó ellen tudják befejezni a játékrészt, ami sikerült is, de előtte egy wild pitchből eredményesek voltunk. A következő játékban össz-vissz a Marlins volt képes egy sétára, majd a negyedikben két pályára kerülést követően White vétett egy wild pitchet, mellyel visszavette az előnyt a vendég együttes. A következő próbálkozás alkalmával háromból hárman elbúcsúztunk, majd az első csere dobó Ottavino egyetlen sétát engedélyezett. A mieink részéről már két futó bázison járt, azonban EYJR lineout double play áldozata lett, aztán a hatodik tetején Stanton hazafutásával újra eredményes volt az ellenfél, de hamar jött a válasz, mivel CarGo singlet követően Cuddy 2run HRból kiegyenlítettünk. A hetedik dobórészt Ottavino könnyedén abszolválta, aztán LeMahieu került bázisra és egészen hármasig eljutott, ahonnan a pinch hitter Rutledge triplájával ért haza, majd EYJR bunttal volt eredményes, egy újabb single után viszont a CarGo ellen dupla játékkal ért véget a nyomulás, addigra 5-3ra vezettünk. Belisle két single után tudta befejezni a maga részét, köszönhetően egy LeMahieu-Herrera-Cuddy dupla játéknak, majd nálunk egyedül Pacheco jegyzett egy 2out singlet. Befejezésként Betancourt gond nélkül lezárta a meccset, két ponttal diadalmaskodtunk.
- Többször hátrányban voltunk, de több ütésünkkel sikerült fordítani. Cuddyer rögtön egy két pontos hazafutással tért vissza a sérülésből, a 16. volt tőle a szezonban. Egyedül LeMahieu ért el két találatot, a többiek közül néhányan egy-egy ütést hoztak. White az első négy játszmát megúszta két kapott ponttal, később Ottavino egy run ellenére szállította a győzelmet, három inninget abszolvált. Belisle és Betancourt is hibátlanok voltak a hajrában, előbbi a 19. holdot, utóbbi a 22. savet hozta.






















2. meccs, péntek: Rockies-Marlins 5-6

Néhány helyen változott az összeállítás, az outfieldre visszakerült Colvin helyett Fowler, belül Nelson és Rutledge jutottak szóhoz, Pacheco átkerült az egyesre, a soron következő dobó pedig Francis lehetett. Nehezen indult a mérkőzés, Francis már az első inningben bizonytalankodott és egy singlet követően Lee duplájával előnyhöz jutott a vendég csapat. A mieinknél Fowler hozott egy singlet, de a kettes bázisnál kiejtették rablás közben. A másodikban a floridaiak két emberrel jártak bázison Nelson és Rosario hibáival, de nem lett baj belőle, nálunk egy séta után Rosario szenvedett el dupla játékot. Ezt követően háromból hármat kiszórtunk, majd egyedül LeMahieu mutatott be egy doublet, aztán Francis a negyedikben is hibátlanul dolgozott. A következő akciót máris két ütéssel indítottuk, Rosario RBI singlelel pedig kiegyenlítettünk, sőt után Pacheco is elhelyezett egy pontot érő singlet és 2-1re megfordítottuk az eredményt. Az ötödik tetején becsúszott egy single és egy walk, két kieső után Reyes 3run jacket lőtt, melyet CarGo kis híján elkapott a kerítés felett, kevésen múlott, hogy visszavette az előnyt 4-2re a Marlins. Nem rágódtunk rajta sokat, Herrera és EYJR lendült támadásba és Rutldege RBI singlelel zárkóztunk közelebb, CarGo kieséses játékával már újra egyenlő volt az állás, végül Rosario napi második pontjával vettük vissza az előnyt. Ezután Francist Roenicke váltotta, aki ritka gyenge formában kezdett dobni, Stanton kiküldött egy brutális leadoff HRt, esett egy triple és egy kiejtés után Buck RBI doublelal újra vezetett a vendég csapat, az inninget Brothers fejezte be. Következő nekifutásra simán kiesett a denveri trió, de Brothers is újabb hibátlan játékrészt teljesített. A hetedik akcióban EYJR leadoff single után sorban hárman kiestek, majd Harris fogta vissza a három ellenfelét. A nyolcadikban két kieső után két ütést regisztráltunk és a szélső bázisokon jártak a futók, azonban Colvin ellen egy lineouttal vége lett a támadásnak. Reynolds biztosan abszolválta a kilencedik menetet, de sajnos a befejező részben képtelenek voltunk pályára férkőzni, így 6-5re elvesztettük a meccset.
- Több ütésünk volt, de rengeteg helyzetet elpuskáztunk és nem tudtunk az utolsó négy inningben egyetlen pontot se tudtunk szerezni. Rosario két ütésből kétszer volt eredményes, az újonc catcher 49 RBInál tart a szezonban. Hozzá hasonlóan EYJR, Rutledge, Fowler, LeMahieu is két ütést szerzett a mérkőzés alatt. Francis az első öt inningben négy futást szenvedett el, melyből hármat Reyes hazafutása jelentett. A vereséget mégsem ő kapta, hanem a hatodikban váltó Roenicke, aki egy outig két futást kapott és a szezonban először kapott L betűt, most rossz napja volt. A többiek már hibátlanok voltak, Brothers például 1.2 inninget hozott érintetlenül.

3. meccs, szombat: Rockies-Marlins 5-6
Sajnálatos módon CarGonak elhunyt a nagyapja, el kellett utaznia, az EYJR-Fowler-Colvin trió kezdett az outfielden, Cuddy az egyesen, Pacheco átkerült a hot cornerbe és Chatwood lehetett a dobó. Megint nem indult jó formában a mérkőzés, rögtön az első három ellenféltől ütést kaptunk, abból a harmadik, Reyes single találata már pontot ért, majd Stanton 3run HRal köszönt be és összesen négy futást szenvedtünk el a nyitó játékrészben. Ezzel szemben nálunk kiesett a sor felső hármasa, majd két single ütést követően Reyes két pontos triplájával már 6-0 volt az állás a Marlins javára. Nálunk Cuddy séta után háromból hárman elbúcsúztak, majd a harmadik dobórészre összeszedtük magunkat és Chatwood csak egy ütést engedett, mialatt nálunk EYJR sétált. A negyedikben újra egyetlen ütést kaptunk, majd végre támadni kezdtünk és két pályára kerülést követően Colvin tűzött be egy RBI doublet, végre szépítettünk. Ezután Torres teljesítette a következő dobórészt, majd két kieső után Rutledge és Fowler jegyzett single találatokat, de Cuddy ellen véget ért az akció. A hatodik dobórész alatt két ütés után tudtunk hárítani, miközben Rosario duplája után háromból három outot szenvedtünk el. Harris két single találat után sorban három kiejtést postázott, majd a hetedik akcióban a változatosság kedvéért két out után ketten kerültek bázisra, de megint Cuddy ellen fejeződött be a nyomulás egy forceouttal. A nyolcadik tetejét is magabiztosan lehoztuk, majd igyekeztünk felzárkózni és az első két futó felkerülését követően Pacheco RBI singlelel volt eredményes, egy kieső mellett Nelson küldött ki egy sac flyt és 6-3ra feljöttünk. Az utolsó védekező részben se történt semmi, közben Fowler és Rosario ütéseivel a szélső bázisokat foglaltuk el, ekkor Colvin mindkét társát hazaküldte egy singlelel, de mivel Pacheco ellen összehozták a harmadik outot, véget ért a mérkőzés és nem tudtunk kiegyenlíteni, be kellett érnünk a 6-5ös vereséggel.
- A korai 0-6 után csak öt pontot tudtunk szerezni, szépen visszajöttünk a végére, az egyenlítés nem sikerült. Colvin öt próbálkozásból három ütést és három pontszerzést postázott, míg Fowler, Rutledge, Rosario két-két ütést termeltek, de közvetlenül pontot egyikük se ért el. Chatwood pocsék kezdésével elvesztettük a meccset, két inning alatt hat pontot kapott, a következő kettőben viszont egyet sem, a harmadik vereséget szenvedte el az évben. A bullpenből Torres 2.0, Harris 1.1 játékot teljesített pont nélkül.

4. meccs, vasárnap: Rockies-Marlins 3-2
A negyedik meccs előtt Cuddy DLre került, Blackmon kezdett a jobb szélen az idei bemutatkozó meccsén, Colvin volt a kezdő 1B, Herrera, Rutledge, Pacheco kapott még helyet az infielden, közben a seriesben először Hernandez volt az elkapó, akinek Pomeranz dobhatott. Szokás szerint a Marlins kezdett jobban, két pályára kerülés után Lee groundoutból szerezték meg a vezetést és csak loaded 2outról sikerült hoznunk a nyitó játékot Buck ellen. A második inninget egy single és egy walk ellenére abszolváltuk, támadásban viszont kiesett a denveri hármas. Ezt követően egyetlen sétát engedtünk, mely után a Pacheco-Herrera-Colvin dupla játékkal sikerült menteni, de a következő akció is eredménytelen volt. A negyedik tetején rögtön az első ember Buck küldött ki egy solo HRt a center fielden át és két pontos hátrányba kerültünk. Aztán viszont megkezdtük a felzárkózást, Rutledge leadoff single után Fowler szépített egy RBI doublelal, aki elrabolta a hármas bázist, majd két kieső után Pacheco 2run homerun révén megfordítottuk a meccset 3-2re. Az ötödik dobórészben Ottavino folytatta, aki ellen egy single, egy error, egy szándékos séta által megtöltötték a bázisokat, de két outtal sikerült kikecmeregni a bajból. Ezalatt a mieinknél Herrera sétája után sorban hárman kiestek, nálunk az első single után Hernandez kapott double playt, még két találat után Blackmon ellen jött össze a harmadik kiejtés. Ottavino újabb inninget teljesített, közben Hernandez szalasztott el egy teli pályás lehetőséget. A nyolcadik dobórészben Belisle háromból három kiejtéssel villogott, két singlelel és egy sétával újra bases loadedot harcoltunk ki, azonban Nelson double playt szenvedett el 3in-1outnál, újabb komoly helyzetet puskáztunk el. Nem tudtuk növelni az előnyt, de egy pont megmaradt és Betancourt egy singlet követő DP vezérletével hozta az újabb savet és 3-2re győztünk.
- 9-6 arányban ütöttünk többet, végig több helyzetünk volt, de csak egy ponttal győztünk. Pacheco a legjobbkor lőtte meg a második HRt a szezonban, az jelentette a győztes pontot és összesen három találattal zárt. Fowlernek volt még két ütése, aki a 42. RBIt szállította a szezonban és az elmúlt hetekben egyre inkább húzóemberré lépett elő. Pomeranz az első négy játékot egyetlen earned run mellett teljesítette, két pontot kapott és javítani tudta a korábbi kisiklásait. Ottavino három teljes játékot egyetlen ütéssel oldott meg, immár az ötödik Wt regisztrálta. Belisle és Betancourt ugyancsak megint hibátlan volt.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 67-55 (122 meccs)
2. San Francisco Giants 66-55 (121 meccs, 0.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 62-59 (121 meccs, 4.5 GB)

4. San Diego Padres 53-70 (123 meccs, 14.5 GB)
5. Colorado Rockies 46-73 (119 meccs, 19.5 GB)


A Dodgers az atlantai párharc győzelemmel megtartotta a vezető helyet, de a Giants nem akar leszakadni róluk, ők is 2-1 arányban diadalmaskodtak a Padres ellen idegenben. A D'backs az Astros elleni söprés dacára se tudott előrébb keveredni. A hét első napjaiban következik a LAD-SF csúcsrangadó, az Arizona a Marlinst fogadja, a SD következő ellenfele a Pittsburgh lesz.

A Rockies ezen a héten újra útra kel, első vetélytársunk a New York Mets lesz, akik ellen négy meccset bonyolíthatunk le a következő időpontokban: kedd 01:10, szerda 01:10, csütörtök 01:10, csütörtök 19:10. Nem számíthatunk könnyű küzdelemre, megint nem mi leszünk az esélyesek, de egy-két sikerre mindenképpen szükség lenne, ha szeretnénk még feljebb jutni a 29. helyről. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr74720307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.20. 10:23:07

rox-mets series pitching matchupok:

Monday: Rockies' Alex White (2-6, 5.74 ERA) at Mets' R.A. Dickey (15-4, 2.89), 5:10 p.m., ROOT
Tuesday: Rockies' Jhoulys Chacin (0-3, 7.30) at Mets' Chris Young (3-6, 4.50), 5:10 p.m., ROOT
Wednesday: Rockies' Jeff Francis (4-4, 6.07) at Mets' Matt Harvey (2-3, 3.00), 5:10 p.m., ROOT
Thursday: Rockies' Tyler Chatwood (3-3, 5.46) at Mets' Johan Santana (6-9, 4.85), 11:10 a.m, no TV

foppa21 2012.08.20. 11:11:07

ma indult a golden blog választás és idén is nevezve vagytok. hajrá!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.20. 12:00:25

@foppa21: Köszi! Úgy látom, kevesebb az induló, de most több amerikai sportokkal foglalkozó oldal is velünk egy kategóriában lesz, így az esélyünk is kevesebb. Magunkhoz képest fejlődtünk az egy év alatt, de kétlem, hogy populárisabbak lettünk volna, az egyetemi csapatainkra senki nem kíváncsi, így bravúr lenne a tavalyi 28. hely közelébe kerülni.

milo_hedgie#23 2012.08.20. 14:44:45

@Filip89: simán a legjobbak vagytok a többi közül,mert nem csak egy csapattal foglalkoztok az országban a legmagasabb szinten,hanem 7 profi csapattal és 6 egyetemmel,azokon belül több különböző sportban. nincs még egy ilyen blog az országban,én tuti szavazok és buzdítok rá mindenkit,hogy tegyen így!:)

Tomi_Tanguay 2012.08.20. 22:06:49

tehát ma már nincs EY és rutledge se, kb egy lineupra való játékos hiányzik:(
RF Blackmon, 3b Pacheco, CF fowler, LF brown, c rosario, 1b Colvin, 2b LeMahieu, SS Herrera, p white

Tomi_Tanguay 2012.08.20. 23:55:31

eyjr és rutledge is pár napig nem játszik, nem kell DLre rakni egyiket se.

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 00:25:47

cargo várhatóan szerdán tér vissza

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 01:48:58

az elsőben háromból három outot kaptunk
white ellen két kieső után double, walk, murphy RBI single

a másodikban is kiestünk hárman
ott is három out
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 02:30:36

a harmadikban csak egy white single
single és pickoff

a negyedikben fowler single, brown lineout DP
ott egy walk
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 02:57:14

az ötödikben colvin solo HR
moscoso háromból három out

a hatodikban három kieső
náluk csak egy single
1-1

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 03:58:50

a hetedikben fowler walk és sb, colvin walk
moscoso ellen walk egy outig. brothers két out.

a nyolcadikban herrera single errorból és groundoutból tovább, pb scores
brothers ellen double, intent walk, walk két outig. belisle ellen loaded 2outnál groundout
2-1

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 04:33:34

a kilencedikben fowler walk, colvin single, hernandez RBI single
betancourt ellen single és walk
3-1 W!

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 11:19:29

eyjr mégis DL esélyes. viszont tulo valószínűleg hétvégén megkezdheti a rehab turnét:)

Tomi_Tanguay 2012.08.21. 22:15:49

Rockies at #Mets, 8/21: Blackmon9, Pacheco5, Fowler8, Hernandez2, Colvin3, Brown7, LeMahieu4, Herrera6, Chacin1

Tomi_Tanguay 2012.08.22. 02:07:32

az elsőben három SOt kaptunk
chacin is kiszórt hármat

a másodikban megint három out
brown error

a harmadikban három-három kieső mindkét oldalon

a negyedikben is kiesett a denveri hármas
náluk két single, murphy sac fly RBI
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.22. 03:36:53

az ötödikben három flyoutot kaptunk
colvin error és pickoff

a hatodikban lemahieu single, herrera single, chacin sac bunt közben error és run blackmon RBI single, fowler RBI single, hernandez sac fly RBI
két single és közben out at home
4-1

Tomi_Tanguay 2012.08.22. 03:53:13

a hetedikben colvin single és két sb, herrera intent walk
reynolds ellen double egy outig. roenicke ellen torres sac fly RBI és két out.

a nyolcadikban blackmon double, fowler RBI single, hernandez single
belisle ellen single, herrera-colvin GIDP

a kilencedikben brown double, herrera fielders choice közben run
brothers háromból három out
6-2 W!!

Tomi_Tanguay 2012.08.22. 04:34:48

The Rockies are showing pride and passion with a bunch of players trying to earn jobs, going 10-5 over their last 15 games.

Coach Sacco 2012.08.22. 22:07:42

Jó volt újra látni Chacint a legjobb formájában.

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 00:12:02

Rockies lineup 8/22 at NYM: Blackmon9, Herrera6, Fowler8, Gonzalez7, Rosario2, Colvin3, Nelson5, LeMahieu4, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 02:47:39

az elsőben háromból három out
francis ellen double, intent walk, hairston sac fly RBI

a másodikban három SOt kaptunk
ott egy 2out single

a harmadikban nelson walk, lemahieu GIDP, francis walk
single és intent walk
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 02:50:30

a negyedikben herrera single, fowler single, rosario sac fly RBI
náluk három kieső

az ötödikben kistünk hárman
két single esett
1-1

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 09:03:20

a végét lehagytam:
a hatodikban csak pacheco single
torres ellen egyetlen walk

a hetedikben rosario solo HR, colvin double, lemahieu sac bunt RBI
náluk három out

a nyolcadikban kiestünk hárman
torres ellen egy double két outig. reynolds ellen davis RBI single. harris fejezte be.

a kilencedikben colvin single és sb, nelson RBI single, ph rutledge RBI double
betancourt ellen single és walk
5-2 W!:)

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 09:04:05

Wilin Rosario’s 20 home runs ties the Rockies’ mark for a catcher. Charles Johnson had 20 in 2003.

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 10:15:59

a tervek szerint tulo és giambi is pénteken a drillersben fog rehab meccset játszani és mindketten jövő kedd körül térhetnek vissza ha rendben lesznek.

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 17:46:22

Rockies at Mets, 8/23. 11:10am on @850KOA: Blackmon9, Herrera6, Pacheco3, Gonzalez7, Rosario2, Colvin8, Nelson5, LeMahieu4, Chatwood1.

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 17:59:25

elég korai meccs lesz, 7 után kezdünk. valószínű hogy az elejéről lemaradok, de majd jövök:)

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 20:52:21

az elsőben blackmon leadoff double és három out
chatwood ellen egy walk és három out

a másodikban kiestünk hárman
náluk single és sb, intent walk

a harmadikban lemahieu single és cs
náluk single és cs, single, walk

a negyedikben csak cargo walk
ottavino ellen egy walk
0-0

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 21:40:25

az ötödikben háromból három outot kaptunk
ottavino ellen egy single

a hatodikban három outot kaptunk
brothers ellen háromból három out

a hetedikben is kiestünk hárman
brothers ellen single és intent walk
0-0

Tomi_Tanguay 2012.08.23. 22:34:11

a nyolcadikban colvin triple, nelson RBI single, lemahieu GIDP, rutledge single
harris ellen egy double

a kilencedikben pacheco double, cargo intent walk
belisle ellen egy single
1-0 W
SWEEP!!!!!!!


süti beállítások módosítása