Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Denveriek az MLB All-Staron

2013.07.07. 11:05 - Tomi_Tanguay

A szombati napon jelentették be, hogy kik vehetnek részt az MLB 2013as All Star gáláján. Az idei Middsummer Classicot július 16-án tartják New Yorkban a Citi Fielden.

Nem kellett csalódniuk a Rockies szimpatizánsoknak, célba értek a hőseink és a klub történetében először fordult elő, hogy két kezdőnk is lesz az NL csapatában a shortstop Troy Tulowitzki és az outfielder Carlos Gonzalez személyében, ráadásul a játékosok szavazatai alapján tartalékként Michael Cuddyer is helyet kapott.

Tulo a hetek óta tartó sérülése ellenére is magabiztosan nyerte meg a shortstopok közti versengést közel 5 és fél millió vokssal, több mint 2 millióval megelőzve a második helyezett Crawfordot. CarGo egy hónapja még csak tizedik volt az NL outfielderek közt, parádés teljesítményével azonban elnyerte a szurkolók szimpátiáját és több mint 4 millió szavazatot gyűjtött össze, egyedül Beltran előzte meg őt.

A player balloting alkalmával CarGo az első, Cuddy a harmadik lett a külsőpályások közt, vagyis sérülés esetén még akár a szédületes szezont futó veterán amerikai is a kezdőben találhatja magát.

Azóta, hogy 2003-ban Helton starting 1B volt, most fordult elő először, hogy Rockies játékos szurkolói szavazatok alapján kezdő helyet követeljen magának, ráadásul most rögtön ketten is.

Tulo négy éven belül harmadszor mehet az ASGra, 2011ben beugróként kezdő lehetett, tavaly sérülés miatt feledhető éve volt, ezért nem volt esélye eljutni a gálára. CarGo tavaly menedzseri döntésből kapott meghívást a gálára és részt vett a homerun derbyn is, azóta csak tovább szárnyalt. Cuddy pedig idén a liga leghosszabb ütési sorozatát vitte véghez egy 27 meccses hitting streakkel, 2011ben még a Twinsben szerepelt utoljára All Staron.

A két denveri mellett az NL kezdőjében még Yadier Molina (C, STL), Joey Votto (1B, CIN), Brandon Philips (2B, CIN), David Wright (3B, NYM), Carlos Beltran (OF, STL) és Bryce Harper (OF, WAS) kaptak még helyet.

CarGo és Cuddy ezen felül a HR Derbyre is meghívót kapott, vélhetően mindketten el fogják fogadni és ott is szurkolhatunk értük.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr35394373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2013.07.07. 12:16:58

nagyon jó hírek! mind a három megérdemelte,nem gondoltam volna h ki is fognak jutni


süti beállítások módosítása