Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.12.

2013.08.13. 06:39 - Filip89

MLB:

- A Rockies sorozatban a negyedik győzelmét aratta, ugyanis a Pirates elleni söpréssel megnyert párharcot követően most a Padres gárdáját győztük le 14-2 arányban a Coors Field-en. Végig fölényben játszottunk és a kezdetektől fogva, végig vezetve diadalmaskodtunk. Az előnyt már az első támadás során megszereztük Rosario 2-run single ütésével, aztán a második menetben LeMahieu solo HR-t jegyzett, Dickerson duplával talált be, Tulo pedig egy error kiharcolása közben küldött haza egy futót, két inning alatt 5-0-s lépéselőnybe kerültünk. Kisebb szünetet követően az ötödik menetben növeltük tovább a különbséget, ekkortájt Chacin biztonságiból, Fowler 2-run single-ből köszönt be. Kisvártatva a vendégek egy solo hazafutással szépítettek, majd a nyolcadik alján hat ponttal újra megszórtuk őket: Rosario, Culberson, Arenado, LeMahieu újra eredményesek voltak egy-egy pontot érő single találatokkal, míg Fowler két embert terelt haza egy duplával. A legvégén egy újabb solo HR-nal állította be a végeredményt a SD, de Chacin nyolc inningje alatt így is mindössze egy futás esett, a második HR-t Francis szenvedte el. Fowler volt a legeredményesebb játékosunk, összesen három ütéssel és négy pontszerzéssel zárt. Arenado öt beállás alatt négy találatot és egy RBI-t regisztrált; míg Rosario három, LeMahieu két pontot szorgoskodott össze. Jót tett most a hazatérés a csapatnak, az elmúlt négy napban négy hazai meccset nyertünk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr245458487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása