Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.13.

2013.08.14. 07:18 - Filip89

MLB:

- A Rockies négy mérkőzéses győzelmi sorozata a keddi játéknapon a Padres elleni 7-5-ös hazai vereség alkalmával megszakadt. A fordulatos ütközet első pontját a vendégek szerezték a nyitó játékrészben, ám a legelső támadásban rögvest fordítani tudtunk: Rosario 2-run single-lel volt eredményes teli pályánál, később Helton és Culberson regisztrált egy-egy sima RBI single-t. Nem tartott sokáig az öröm, a második akcióban a vendégek is négy futást vittek véghez, így 5-4 arányban fordítottak. Sőt, a harmadik tetején elért solo hazaafutással 6-4-es előnyre tettek szert, amikor az ötödik dobórészt követően lecseréltük a kezdő dobó Manship-ot. Az ötödik alsó felében Culberson sac fly-jal zárkóztatta feljebb a csapatot, később pedig a bullpen legénységének kellett volna kézben tartania az eseményeket. Mindez nem sikerült tökéletesen, kisvártatva Ottavino ellen a SD újabb pontot süllyesztett el, megint kettővel vezettek, és az utolsó három inningben már egyetlen futás sem született. Rosario és Culberson két-két pontot szereztek, előbbi bár végig játszotta a mérkőzést, sajnos kisebb térdsérülést szenvedett. Manship ellen öt játék alatt hat futás született, így már a második vereségét volt kénytelen elkönyvelni. Később Ottavino két inning alatt egy runt kapott, Escalona két, Outman egy kiejtést abszolvált, Lopez pedig egy teljes inninget teljesített pont nélkül. Véget ért a győzelmi sorozat, de az aktuális home stand utolsó felvonásán, szerda este még minden esélyünk meg lehet a sikerre, hiszen DLR lesz a kezdő dobónk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr565460080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása