Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Indul a Lavina!

2010.10.06. 12:36 - Filip89

A hosszú nyári szünetet követően végre elkészült a jég az Észak-amerikai csarnokokban, és rövidesen újra birtokban vehetik az NHL gladiátorai pályákat. Magyar idő szerint péntekre virradóra játssza le első mérkőzését a csütörtökön rajtoló 2010/11-es szezonban a Colorado Avalanche együttese. Ennek alkalmából ismét jelentkeznék egy rajt előtti helyzetjelentéssel, bár az elmúlt írásainkban már szinte minden fontos dolgot kiveséztünk, most az aktuális események mellett némi előrevetítést is megpróbálok végezni, hogy mi várhat ránk a következő szezonban.


















Vasárnap este hajtották végre az - eddigi - utolsó keretszűkítést, melyben a következő három játékost küldtük vissza az AHL-es Lake Erie Monsters edzőtáborába: a hátvéd Colby Cohen-t, illetve két csatárt, Patrick Bordeleau-t és Ryan Stoa-t. Ezt követően 24-en maradtak a keretben, és minden bizonnyal az agyrázkódással bizonytalan időre kieső Mueller a sérült listán kezdi az évet, így gyakorlatilag kiakult a szezonkezdő végleges keretünk. A leküldöttek közül C. Cohen a papíformának megfelelően nem tudta kiharcolni a keretet, Stoa kikerülése szintén érthető a halványabb előidénybeli produkciója miatt, Bordeleau búcsúzása pedig valószínűleg azt jelenti, hogy Koci egészséges, és rá kívánunk számítani verekedőemberként. Egyúttal az is kiderült, hogy két újonc játékos, a norvég bekk Holos és az egyetemről érkező center Olver kezdheti a nagycsapatnál az új idényt.

A csapat jelenlegi 24 fős kerete:

Kapusok: Peter Budaj, Craig Anderson;
Hátvédek: John-Michael Liles, Jonas Holos, Kyle Cumiskey, Scott Hannan, Kyle Quincey, Ryan Wilson, Adam Foote;
Centerek: Matt Duchene, Philippe Dupuis, Kevin Porter, Paul Stastny, Ryan O'Reilly, Mark Olver, Peter Mueller;
Jobbszélsők: Brandon Yip, Milan Hejduk, Chris Stewart, David Jones;
Balszélsők: David Koci, Daniel Winnik, T.J. Galiardi, Cody McLeod.


Néhány nappal ezelőtti kiadásunkban már értekeztem a szezon előtti elvárásokról, hogy tulajdonképpen nehéz az átalakulóban lévő, fiatalos csapatunk elé célkitűzést helyezni ebben a szezonban. Ezt most sem tenném meg, viszont az egy esztendővel korábbi relatíve sikeres jóslataimon felbuzdúlva ismét tippelgetnék egy kicsit a játékosaink várható egyéni teljesítményeire.

- Paul Stastny: 77 meccs, 73 pont (16 gól, 57 assziszt), +5
Ha az elmúlt szezon második felében látott produkcióját tudná hozni hosszútávon, simán még jobb is lehetne, de szerintem idén is lesznek hullámvölgyek a játékában, és mindenképpen kevesebb találatot várok tőle.
- Chris Stewart: 80 meccs, 66 pont (28 gól, 38 assziszt), +3
Idén még brutálisabb lehet, sokat izmosodott a nyáron, ha a góléhsége és az agresszivitása nem csökken, ezúttal a 30 gólos határ sem elképzelhetetlen tőle, de kicsit óvatosabb vagyok vele.
- Matt Duchene: 82 meccs, 69 pont (25 gól, 44 assziszt), +3
Nem várok visszaesést tőle, bár az előidény szerényebb volt számára, szerintem egy lassabb rajt után fel fogja venni a ritmust, és nagyon pofás másodéves szezont fog varázsolni.
- David Jones: 65 meccs, 51 pont (32 gól, 19 assziszt), -5
Ha végre egyszer egy teljes szezont le tudna játszani, a liga legjobb góllövői között lehetne, kétlem, hogy erre idén sor kerül, nem is számolnék vele egész évre, de a gólérzékenysége hihetetlen, nagyon érdemes lesz figyelni rá.
- Milan Hejduk: 61 meccs, 46 pont (14 gól, 32 assziszt), +1
Nem a régi már, a csatáraink között kifejezetten aggastyánnak számít, egyre több sérülést prognosztizálok neki, és szerintem kevesebbszer is fog betalálni, mint az elmúlt években, de biztosan hasznos csapattag lesz.
- T.J. Galiardi: 82 meccs, 53 pont (15 gól, 38 assziszt), +8
A csapat egyik legnagyobb küzdője, tavaly a kulcsmeccseken is bizonyított, az évet pedig az első sorban kezdheti, kicsit lehet, hogy még ezekkel a számokkal is alábecsülöm, de majd ez még jobban motiválja őt.
- Peter Mueller: 46 meccs, 35 pont (15 gól, 20 assziszt), +4
Nehezen tudom őt hová tenni, főleg az újabb és újabb agyrázkódásai miatt, de bízom benne, hogy felveszi a Darth Vader sisakot, és legalább egy fél szezonban számíthatunk rá.
- Brandon Yip: 81 meccs, 47 pont (22 gól, 25 assziszt), +6
Az első teljes szezonja lehet, még jobb lenne, ha nem lennének sérülései, akkor igazi húzóember lehetne az energetikus, sikerorientált játékával.
- Ryan O'Reilly: 78 meccs, 26 pont (5 gól, 21 assziszt), +10
A harmadik sor motorjaként nem várok tőle túl sok pontot, de biztos, hogy a védekezésünk és az emberhátrányos játékunk alapembere lesz, és természetesen párszor meg fogja mutatni remek támadó képességeit idén is.
- Daniel Winnik: 82 meccs, 20 pont (6 gól, 14 assziszt), +5
Jó kis munkásember, aki észrevétlenül, hibátlanul fogja tenni a dolgát, időnként egy-egy pont az ő neve mellé is odakerülhet.
- Cody McLeod: 66 meccs, 29 pont (12 gól, 17 assziszt), -4
A tavalyi szerényebb év után kicsit visszafogottabb vagyok vele kapcsolatban, de bízom benne, hogy legalább ennyire képes lesz, miközben beveri mindenkinek az arcát.
- Philippe Dupuis: 46 meccs, 7 pont (2 gól, 5 assziszt), -5
Kicsit sötét ló nekem ez a srác még mindig, szépen küzdött az edzőtáborban, de szerintem vissza fog esni, és nem bírja ki a teljes szezont a nagycsapatban.
- Kevin Porter: 62 meccs, 18 pont (4 gól, 14 assziszt), -2
Kis túlzással neki több hasznát vesszük, mint Mueller-nek, legalábbis Sacco előszeretettel használja, jó képességű defenzív csatár, kíváncsian várom, hogy az év teljes hosszában mire lesz képes.
- Mark Olver: 54 meccs, 22 pont (10 gól, 12 assziszt), -6
Úgy számolok vele, hogy a sérülések miatt idővel be fogja verekedni magát az egyik góllövő sorunkba, ahol lesznek jó periódusai, és összeszedheti ezt a pontmennyiséget, viszont nagyon féltem őt egy komolyabb sérüléstől, még rutintalan, és nagyon sebezhető. Mindenesetre az első játékos lehet a ligában, aki Cumiskey-szinten tud korcsolyázni.
- David Koci: 40 meccs, 1 pont (0 gól, 1 assziszt), -3
Remélem, még ennél is kevesebbet fog játszani...
- Ryan Stoa: 43 meccs, 25 pont (11 gól, 14 assziszt), -1
Csak magának köszönheti, hogy az AHL-ben kell kezdenie a szezont, de meg fogja rázni magát, és az év második felében komoly szerep hárulhat rá az Avs-ben is.
- Justin Mercier: 35 meccs, 6 pont (3 gól, 3 assziszt), -2
Tartok tőle, hogy idén is csak epizódszereplő lesz, de biztos vagyok benne, hogy fel fog tűnni a nagycsapatban.
- Kyle Cumiskey: 80 meccs, 33 pont (8 gól, 25 assziszt), +3
Kiugró szezont várok tőle, minden erejével azon van, hogy összehangolja a kétirányú játékát, szerintem nem fogunk csalódni benne, és a csapat elsőszámú hátvédje lesz 23-25 perces jégidőkkel.
- John-Michael Liles: 76 meccs, 30 pont (6 gól, 24 assziszt), -3
A zaklatott tavalyi év után feltünően kiegyensúlyozott volt az edzőtáborban, hiszem hogy ezt tudja hozni a szezonban is, elvégre már az egyik legrutinosabb játékosunknak számít.
- Kyle Quincey: 82 meccs, 39 pont (7 gól, 32 assziszt), +4
Megelőlegezett bizalmamat fejezik ki a számok a tavalyi szereplése miatt, ha a védekezése folyamatosan jól működne, akkor igazán hasznos tudna lenni, szerintem pontokban nem lesz hiány.
- Scott Hannan: 82 meccs, 16 pont (1 gól, 15 assziszt), +2
A védelem oszlopa, az elhárítás mestere, contract-year révén szerintem még a szokásosnál is jobban oda fogja tenni magát, kőkemény játékot várok tőle.
- Adam Foote: 45 meccs, 7 pont (1 gól, 6 assziszt), -6
A kapitány egyre sérülékenyebb, egyre sebezhetőbb, de biztos vagyok benne, hogy lesznek még szép pillanatai a jégen 2010/11-ben is.
- Ryan Wilson: 51 meccs, 15 pont (2 gól, 13 assziszt), -2
Nem biztos, hogy tagja lesz az alaphatosnak, de meg fogja kapni a lehetőséget idén is, hogy megmutassa félelmetes ütközéseit.
- Jonas Holos: 64 meccs, 12 pont (3 gól, 9 assziszt), -3
Az európai bekk nagyon komoly nemzetközi tapasztalattal a tarsolyában szerintem az NHL-ben is meg fogja állni a helyét, bár gyanítom, hogy az előrejátékban kicsit mérsékeltebb lesz.
- Kevin Shattenkirk: 53 meccs, 24 pont (6 gól, 18 assziszt), -5
Mindenképpen számolok a színrelépésével, túl jó játékos ahhoz, hogy egy egész évet végig szenvedjen az AHL-ben, legkésőbb december magasságában jönni fog az áttörés, és az irgalmatlan pontgyártás, reméljük minél kevesebb védelmi hibával.
- Craig Anderson: 55 meccs, 30 győzelem, 92.1 %, 2.42 GAA
Hiba lenne azt hinni, hogy vissza fog esni a tavalyi szezonhoz képest, be fogja bizonyítani, hogy nem csak egy kiugró szezon volt. Nem hiszem, hogy vissza fog esni, legfeljebb Budaj jobban tehermentesíti őt, és kevesebb győzelemmel számolok, de ez nem ellene szól.
- Peter Budaj: 27 meccs, 14 győzelem, 91.5 %, 2.66 GAA
Több lehetőséget jósolok neki, és ahogy mindig, ezúttal is rá fog szolgálni a bizalomra. Érdekes, hogy mindkét kapusnak lejár a szerződése, már csak ezért is lesznek jók mind a ketten.




















Az alapszakasz teljes menetrendjét korábban már közöltük, látható, hogy a csütörtöki nyitómeccset követően jön három szabadnap, majd máris belecsapva a lecsóba, azonnal megkezdünk egy kőkemény, ötmeccses keleti parti idegenbeli túrát, mely során a három New york-i helyszín mellett Philadelphia-ba és Detroit-ba is ellátogatunk. Majd 21-től jobbára hazai meccsek következnek, de igencsak veszélyes nyugati ellenfelekkel szemben, beleértve több divízióriválist, valamint a Sharks-t és a Kings-t is. Hamar kőkemény programunk lesz, gyorsan fel kell vennie a ritmust a csapatnak a bajnokságban, ha versenyben szeretnénk lenni az idei évben is.

Az Észak-Nyugati divízió végeredménye az előidényben:

1. Calgary Flames 14 pont (7 meccs)
2. Edmonton Oilers 8 pont (6 meccs)
3. Vancouver Canucks 6 pont (8 meccs)
4. Colorado Avalanche 4 pont (7 meccs)
5. Minnesota Wild 2 pont (6 meccs)


Abszolút tájékoztató jellegű tabella, nem sokat jelentenek a felkészülési mérkőzések, például a Flames már az elejétől kezdve a teljes keretével játszott, nem egyszer juniorcsapattal felálló rivális ellen győztek, viszont sokatmondó lehet, hogy a Wild önmaga legerősebb összeállításban is nyeretlenül zárta az előidényt.

A divízióból a Canucks idén is kiemelkedik, kevesebb sérüléssel a főcsoport elsőszámú esélyesei is lehetnek. A két másik kanadai riválissal lehetünk nagy harcban a rájátszásért, bár a Flames évek óta egy helyben toporog, az Oilers kerete pedig rettenetesen fiatal és kiszámíthatatlan. Ezzel szemben a Wild jókora gödörben van, és jelenleg úgy tűnik, ők kilógnak az ötösfogatból lefelé.

Az egész konferenciát tekintve még összetettebb a helyzet, a központi divízióban ugyan a Hawks és a Wings is gyengült papíron, csak még kiegyenlítettebb lett a küzdelem; míg a Csendes-óceáni kvartettből a kimagasló Sharks árnyékába egyszerre négyen kívánnak kapaszkodni.


Nem egyszerű vállalkozás tippelni, de megtenném a voksaimat a 2010/11-es szezon nyugati főcsoportjának végeredményére:

1. San Jose Sharks
2. Vancouver Canucks
3. Detroit Red Wings
4. Chicago Blackhawks
5. Los Angeles Kings
6. Phoenix Coyotes
7. Colorado Avalanche
8. Calgary Flames
9. St. Louis Blues
10. Anaheim Ducks
11. Nashville Predators
12. Dallas Stars
13. Edmonton Oilers
14. Columbus Blue Jackets
15. Minnesota Wild


A következő hónapok során valamennyi kérdésre választ kapunk, mostantól nincs más hátra, mint péntek hajnaltól követni az Avalanche mérkőzéseit a 2010/11-es évad során is. Természetesen a Denver Sport Blog kiadásaiban ebben az évben is be fogunk számolni a hokicsapatunkat érintő legfontosabb aktualitásokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr632350416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.10.06. 12:52:38

wow csak elkészültek a tippek! kár hogy már megvolt a fantasy draft:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 14:01:58

@foppa21: Nem indulok semmilyen NHL fantasy-ben, szóval nem érdekel abból a szempontból, most nem is lett olyan részletes, mint tavaly. Ezt osszátok be. :P

milo_hedgie#23 2010.10.06. 15:19:04

@Filip89: majd meglássuk mennyire jönnek be a tippek:)) ha úgy mint alex gajic akkor fogadok rájuk nagy összegben:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 15:44:23

Gyengébbek kedvéért: egy hasonló szezon előtti tippelésben telibe eltaláltam, hogy a Mammoth-os Alex Gajic 26+22-es idényt fog hozni. :)

foppa21 2010.10.06. 16:38:51

@Filip89: biztos csak mázli lehetett:-D

melo15 2010.10.06. 18:02:05

király lesz hogy kezdődik az NHL szezon! remélem idén is megverjük a sok lenéző csapatot de lehet már nem lesz olyan meglepetés és komolyan vesznek minket. de szerintem bejututunk a rájátszásba! go AVS! :)

Coach Sacco 2010.10.06. 19:06:18

Érdekesek lettek a tippek, sokban egyetértek veled! :)

Black_Adder 2010.10.06. 20:41:10

Jó összefoglalókat írsz, más forrást nem is kell használnom :)

O'Reilly az emberhátrányos percek ellenére legmagasabb plusszminusszal? Tavaly is a végére eléggé visszaesett, igazából az egész csapattal együtt...

Budajt én sose tartottam jó kapusnak. Nem is bánnám ha menne...

A tavalyi offseason jobban tetszett, mint a mostani, de ha nem jutunk be a rájátszásba, akkor nem leszek elégedett.

Tomi_Tanguay 2010.10.06. 21:11:39

szerintem nem playoff erősségű a keret

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.06. 21:18:37

Az emberhátrány alatt nem lehet mínuszt kapni, csak pluszt. :) Meg szerintem Winnik jó hatással lesz rá, egy sorban lesznek, és egymás statjait javíthatják.
Budaj jó kapus, a liga egyik legjobb cserekapusa, akire bármikor számíthatunk. De idővel kell majd a hely Pickard-nak, addig jó lesz. :)

Black_Adder 2010.10.06. 22:50:11

@Filip89: Ezt nem tudtam, és igazából fel se tűnt, bár annyira azért nem bújom a statokat, ahol 82 meccs van egy szezonban, pár hét alatt túl sokat változhat ahhoz h észre vegyem.

Budaj, hát ez meg nálam inkább fóbia, lehet igazságtalan vagyok vele, de nálam Patrick Roy volt a mérce. És alapból nem bírom a szlovákokat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.07. 08:58:57

@Black_Adder: A szlovákokat senki nem szereti, de Budaj nagyon jófej és sokszor bizonyította már, hogy elkötelezett a csapat irányába, ezért ő kifejezetten szimpatikus. :)

foppa21 2010.10.07. 17:14:06

akkor ma rajt!!!:-)
4:00kor játszunk a chicago ellen

Galiardi-Stastny-Stewart
Jones-Duchene-Hejduk
Winnik-O’Reilly-Yip
McLeod-Dupuis-Porter

Cumiskey-Foote
Holos-Quincey
Lilles-Hannan
ezek a sorok lesznek ugye?

foppa21 2010.10.07. 20:04:36

@Filip89: yeeaah ezek nagyon királyok:-D

milo_hedgie#23 2010.10.07. 20:41:15

öreg vagyok már hogy a jégkorong miatt éjszakázzak,de pár meccset meg fogok nézni. remélem jó szezon lesz. szurkoljatok keményen:))

Tomi_Tanguay 2010.10.07. 21:02:25

min-car 3-4. buzi vájd jól elkezdte:D

foppa21 2010.10.07. 21:09:04

jó kemény lesz az első pár meccs programja. hamar eldől mire számithatunk. na mindegy ma végre kezdődik vártam már:-)

foppa21 2010.10.08. 06:54:26

4-3ra vertük őket hosszabbitásban! jobbak voltunk és kurva jól játszottunk! idén is versenyben leszünk a rájátszásért:-) stastny két gól, stastny és stewart egy gól. anderson is óriási volt. nagyon jó a csapat!:-)

Tomi_Tanguay 2010.10.08. 14:25:41

ennyit ért a hawks tavalyi kupa győzelme. az első alkalommal legázoltuk őket. a 41-38as lövési arány a javunkra nagyon durva:D

Látens 2010.10.08. 16:09:12

A tippekkel nagyjából egyetértek, az Oilerst leszámítva. Ők szerintem idén jóval jobbak lesznek, kicsit hasonlítanak is ránk. Egyszerre bedobták a Hall, Paajarvi, Eberle hármast, amely azért nem gyenge valljuk be.

A meccsről: Elképesztő mennyire csapatként működtünk. Olyan emberek is szenzációsan védekeztek, akiknek nem ez az erősségük. Winnik eddig nagy igazolás, Anderson idén is vadállat, Liles pedig a meccs embere volt. Következik a Philly, ami még nehezebb lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.08. 16:51:08

Úgy számoltam az étolaj kölykökkel, hogy egy jó rajt után a szezon második felére kipukkadnak. Még lehet, hogy a 13. helyen is csak 6-8 pontra lesznek a rájátszástól, mert inkább csak a CBJ és a MIN fog leszakadni. Persze, nem bánnám, ha a lames helyett ők jutnának be, ennyi tévedés belefér. :P

foppa21 2010.10.08. 19:31:27

@Filip89: jól mondtad h nem számít az előidény. most nézd meg mi szarok voltunk aztán megvertük a kupa győztest, a flames meg veretlen volt az előidényben és 4-0ra kikapott a tavalyi tök utolsótól...ennyit az előidényről:-D

milo_hedgie#23 2010.10.08. 21:18:30

örülök hogy jól kezdtük a szezont,nem láttam a meccset csak az öt perc összefoglalót. az alapján sok helyzetünk volt és anderson is jól védett. így kell játszani minden meccsen és sok rossz nem történhet:))

MacPhisto 2010.10.10. 10:35:37

A Wings gyengült papíron?

:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 11:00:38

Évről évre egyre öregebbek vagytok. Ez nem elég? :D

foppa21 2010.10.11. 16:04:52

@Filip89: mikor lesz új összefoglaló? hány meccs után?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.11. 20:19:56

Ma Dupuis fog játszani, és Olver lesz healthy scratch a csatárok között. 1-kor kezdünk a favágó Flyers ellen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.11. 20:21:08

@foppa21: Az első három meccs után tervezek ide egy kisebb összefoglalást.

foppa21 2010.10.11. 21:41:35

bizom a jó folytatásban a flyers ellen. tavaly döntősök voltak de szerintem ennyire nem erősek. persze nem is rosszak de legyőzhetőnek gondolom őket.
go avs!!:-)

foppa21 2010.10.12. 02:00:16

baromi pontatlanok vagyunk. két gólt kaptunk ziccerből a saját korong eladásaink után. 0-2 az első harmad után...:-(

foppa21 2010.10.12. 03:52:04

kibaszott csaló flyers!!

Tomi_Tanguay 2010.10.12. 15:49:38

elég szerencsétlen meccs volt. szarok voltunk aztán feljavultunk és a végén egy ilyen fasz góllal meg egy idióta kiállitással döntötték el a meccset. mindegy még hátra van 80 meccs ezen nem fog múlni semmi.

foppa21 2010.10.12. 19:11:20

mindegy már a tegnapi. ma a redwingst meg kell verni és minden rendben:-)

milo_hedgie#23 2010.10.12. 19:43:08

@foppa21: szerintem lerakjuk őket:))

Black_Adder 2010.10.12. 22:44:34

Mocskos buzi drw-t 4× ütni kell. A szezon többi része nem is érdekel csak őket kell kiütni :D. A lábtörlő már megvan, régi nagy bunyókkal hangolok a meccsre :)

Black_Adder 2010.10.12. 22:47:48

Na jó, még a Vancuvert se ártana elpicsázni :D, meg a Wildet, meg az Oilerst meg a Flame-et.

Áh akkor már mindenkit :)

haromt · http://90es.blog.hu 2010.10.13. 01:08:35

ha már nem tudok aludni belenézek a köcsögök ellenibe.
Csak Zetterberg térdére menjünk!

foppa21 2010.10.13. 01:36:34

@Black_Adder: a klasszikust idézve "megbasszuk mindenki kurva anyját":-D

foppa21 2010.10.13. 03:10:17

két harmad után 2-3. sokkal többet lövünk kapura, de jók ezek a köcsögök. viszont oreilly mekkora gólt lőtt most:-)
még hátha meglehet a pontszerzás nem vagyunk rosszak, és szépen tartjuk magunkat sztem

foppa21 2010.10.13. 04:25:52

megbasztuk őket!!!:-D

foppa21 2010.10.13. 04:29:14

detroit még coloradoi gyarmat lesz:-D

Black_Adder 2010.10.13. 09:09:34

Total KO vagyok és mindjárt ZH-t írok, de megérte megnézni :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.13. 10:24:13

Ennyi kellett, hogy jól induljon mindenki napja. :P
Az Avs oldalon fent van az összefoglaló erről is, ma vagy holnap igyekszem jelentkezni ide is egy bejegyzéssel az első három meccsről, majd meglátjuk, hogy mennyire dob fel a fél liter whiskey-s kávé. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.13. 10:33:30

@Black_Adder: Ja, a kingzt ki ne hagyd a felsorolásból, azokat a gennyeket utálom az egész ligából a legjobban. ;)

milo_hedgie#23 2010.10.13. 11:58:18

filip tippjei eddig nagyon jók:))
pl jones,duchene,hejduk,o'reilly,winnik,cumi,liles mind úgy kezdett ahogy jósolta. még a végén tud valamit:))

milo_hedgie#23 2010.10.14. 14:21:55

@Filip89: még talán nem,megvárjuk az év végén a tippek eredményeit:))


süti beállítások módosítása