Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Chiefs: pihenő után, az év első meggyőző teljesítményével

2010.11.20. 08:26 - StormST

A Denver Broncos (2-6), kihagyva BYE week-el a kilencedik fordulót, kissé rápihenve és rákészülve várhatta az aktuális csoportelső Kansas City Chiefs (5-3) látogatását a tízedik héten. Sok volt a fogadkozás, hogy most változás lesz a két csúfos vereség után. A meccset a médiában viccesen 'Colquitt Bowl'-nak nevezték el, mivel a két csapat punterei, Britton Colquitt a hazai oldalon és Dustin Colquitt a vendégeknél, testvérek.

Sérülés frontos nem lehetett sok panasz, mindössze két kezdő maradt ki ezen a héten, Ayers és Goodman kényszerült kihagyni ezt a találkozót. Viszont a héten DJ Williams-t elkapták ittas vezetésért, így őt Josh McDaniels és a vezetőség megfosztotta csapatkapitányi címétől, megbüntette $ 15 000-ra, valamint kikerült erre a meccsre a kezdő csapatból. Volt egy kis változás még a támadófalban is, Ryan Harris visszakerült a kezdő RT pozícióba, Zane Beadles pedig bement a LG helyre, kiszorítva Russ Hochstein-t.




















A feldobást a Broncos nyerte, így idén utoljára narancssárga mezben (egy szezonban csak háromszor lehet alternate mezben pályára lépni) a támadók futhattak ki először a pályára:

QB: Kyle Orton
RB: Knowshon Moreno
FB: Spencer Larse
WR: Jabar Gaffney, Brandon Lloyd
TE: Daniel Graham
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadle
C: J.D. Walton
RG: Chris Kuper
RT: Ryan Harris

JMD egyik fogadkozása a héten arról szólt, hogy szeretné Moreno-t aktívabban használni és javítani akarja a futójátékot. Nos, ez egészen a hetedik play-ig nem látszott, ami - többek közt egy 37 yard-os szépségdíjas Lloyd-elkapásnak is köszönhetően - a Chiefs 31-es vonaláról jöhetett. Ekkor azonban lehetett reménykedni, hogy az ígéretnek lesz valami foganatja, Knowshon első futása ugyanis 14 yard-osra sikerült. A maradék 17 yard-ot passzal akarta megoldani a csapat és már elsőre is majdnem meglett, de Orton pár centit tévedett és Demaryius Thomas nem tudta így megcsinálni az elkapást. Másodikra úgy tűnt, hogy a védelem megoldhatatlan problémát fog okozni a QB-nek, de Knowshon Moreno jól el tudott szakadni a védőjétől, majd az elkapás után már csak az endzone-ban hagyta magát a földre vinni -> 7-0.

A Chiefs a meccs előtt vezette a ligát futott yard-okban, ezért várható volt, hogy a denveri védelem ez ellen fog felkészülni leginkább. DJ hiányában az alábbi felállásban álltak fel az első drive-hoz:

DE: Justin Bannan, Kevin Vickerson
NT: Jamal Williams
OLB: Marion Haggan, Jason Hunter
ILB: Wesley Woodyard, Joe Mays
CB: Champ Bailey, Perrish Cox
S: Brian Dawkins, Renaldo Hill


Az első futást meg is sikerült fogni 2 yard-on, majd egy 12 yard-os benyelt passz után a következő két futás összesen hozott 3 yard-ot. Mivel egy szabálytalanság miatt nem lett érvényes Matt Cassel passza, 3&12-re pedig nem tudott sikeres átadást bemutatni, ezért jött az első D. Colquitt-punt, ami után Royal a 18-on csinált fair catch-et. Úgy tűnt, hogy tényleg sikerült felkészülni a Chiefs védelméből, folyamatosan sikeres play-ek jöttek, Moreno futott 9-et, Bay-Bay kapott el 13-at, Royal futott 19-et, Gaffney kapott el 8-at, majd újra Moreno futott 9-et, majd Royal 6-os elkapása és Moreno 11-es futása után jött az első viszonylag rosszabb play, Knowson futással a 7-ről csak a 6-ig jutott. A támadás azonban ekkor se torpant meg, Orton ezúttal Brandon Lloyd-nak passzolt, aki ismét egy csodálatos elkapást mutatott be, ezúttal a pontszerző területen belül -> 14-0. Továbbra is jól működött a futás elleni védekezés, köszönhetően annak is, hogy DJ-t már beengedték a pályára, két próbálkozásból Jamal Charles csak 6 yard-ot tudott hozni a Chiefs-nek, 3&4-re Cassel passza hosszú lett, jöhetett ismét a Broncos, méghozzá Royal szép visszahordásának köszönhetően a saját 47-es vonaláról. Trükkös play nyitotta a drive-ot, Gaffney futás helyett visszadobta a labdát Orton-nak, aki Moreno-hoz passzolt, őt pedig hiába zavarták a védők, nem engedte el a labdát, meg is lett a 1st down. Jött még egy rövid futás, majd egy hosszú átadás Jabar Gaffney-nek, aki az endzone-ba bevetődve megcsinálta az elkapást. A KC edzője, Todd Haley, bedobta a vörös zászlót, mert szerinte a földet érés után Gaffney elvesztette a labdát. A visszajátszásokból nem tűnt úgy, hogy igaza lenne, de mivel a bírók visszajátszó berendezése nem működött, így a challenge-et elutasította a bíró, viszont időkérést se vesztett a vendég csapat -> 21-0. A 35 yard-os Chiefs-return után még 1:10 maradt az első negyedből, hazai szempontból jól indult a drive, Mario Haggan csinált egy 8 yard-os sack-et Cassel-en. A következő play után, Mays hibája miatt, 3&18 helyett 1&10 jött sajnos. Majd még két 1st down egymás után, kát passzal ment előre 34 yard-ot a Chiefs és így a Broncos 34-ről kezdhették a második negyedet first down-nal, az első negyed után az eredmény -> 21-0.





















A második negyed elején 2&3 lett egyből, majd abból 3&3, és Haggan második sack-je után 4&10, Cassel ezzel nehéz helyzetbe hozta a rúgó Ryan Succop-ot, az 52 yard-os FG emiatt nem is lett jó, bár hosszra még nem lett volna vele gond, de az irányzékkal igen.
Jó helyen kapta vissza a Broncos a labdát, Moreno élt is az újabb drive adta lehetőséggel, két futással 20 yard-ot hozott a csapatának, amihez a practice squad-ból a héten felhozott Ball tett még hozzá 5 öt. Egy Gaffney-elkapás után egy Royal-futás jött, majd egy szép Bay-Bay-futás egy screen passz után, a rookie WR majdnem be is ért az endzone-ba, de végül egy nagy ütközés után került a pályán kívülre, ami miatt jó darabig lent is maradt, de végül nem kellett abbahagynia a játékot. Először Orton próbált passzolni, de a Graham felé szálló labda majdnem a védőké lett. Bejött Tim Tebow a következő play-re egy időkérés után és ahogy már lassan kezdjük is megszokni, berobogott a játékszerrel az endzone-ba, ezúttal a védelmet a bal oldalról megkerülve, megszerezve így a harmadik TD-ját -> 28-0. Cassel egy 34 yard-os passzal nyitotta a vendégek következő támadását, melynél az elkapó az újonc TE Moeaki volt. Egy 3&5-öt Charles oldott meg futva, majd 2&10-nél hiábavaló volt Hunter sack-je, mert Mays egy fölösleges durvasággal adott 15 ajándék yard-ot a Chiefs-nek. 2&6-nál Charles kezéből Vickerson kicsavarta a labdát, de a futó végül visszaszerezte, majd a következő play-nél a neki szánt passz rossz lett, de Haggan-t túl durvának látták a bírók, ezért büntetésből megfelezték a Chiefs előtt álló maradék 18 yard-ot. Haggan azonban ahelyett, hogy a penalty miatt búslakodott volna, inkább felszívta magát és elkapta a passzra készülő Cassel-t, harmadik sack-jét bemutatva ezen a meccsen. Annyira jól sikerült a manőver, hogy a vendég QB elejtette a labdát, amit Jason Hunter a 25-ös vonalon felkapott és egészen a Kansas City endzone-jáig szaladt vele. Hunter lassan előrelép az offseason legjobb igazolásává -> 35-0.

























Saját 17 yard-os vonaláról kezdett támadni a Chiefs és a kissé fáradtnak tűnő denveri védelem ellen (egymás után két támadást védekezni nagyon megterhelő) lassan, de biztosan haladtak előre. A 2-minute warning előtti utolsó play egy 38 yard-os passz lett, a pihenő után így már csak 8 yard maradt a TD-ig a vendégeknek, amihez egy 3 yard-os futás és egy 5 yard-os passz elég volt. A TD-passzt végül a futó Charles kapta el, Cassel a komoly blitz elől menekülve dobott az üresen maradó futónak, akit három védő se tudott megakadályozni, hogy bevetődjön az endzone-ba -> 35-7. 1:22 maradt még a félidőből, a Broncos-drive a 27-ről indult és nem nagyon lehetett eldönteni, hogy melyik csapat mit akar, először a Chiefs kért időt egy sikeres screen passz után, majd a Broncos egy sikertelen után, viszont a következő jó passz után, ami hozta a 1st down-t, a Chiefs már nem kért időt, de a mivel utána Lloyd elkapása 14 yard-ot ért, ezért akkor már a Broncos-nak lett fontos az idő. Buckhalter csinált egy jó elkapást, amivel már a KC 40-en jártunk, Orton egy spike-kal megállította az órát, de a 3&3 nem lett jó, ahogy sajnos Prater 58 yard-os mezőnygól kísérlete sem. A gyenge napot kifogó rúgó kickoff-jai is meglepően rövidek voltak ezen a napon és ugyanez volt a helyzet ezzel a mezőnygóllal is, az endzone-ban álló Berry elkapta a játékszert és majdnem egy TD-ig szaladt vissza vele a kissé enervált Broncos ST ellen. Végül a holder Colquitt és a C Walton együttes erővel le tudta vinni őt a Denver 22-es vonalán, de mivel még maradt 1 másodperc, így Succop még felállhatott a 40 yard-os FG-hoz, aminél ezúttal nem remegett meg a lába és beállította a félidő végi eredményt-> 35-10.

A Chiefs annak reményében jött ki a második félidő elején, hogy az utolsó 1:28-ban szerezett 10 pontjuk után, mivel ők kezdik a második félidőt, talán még lehet esélyük lefaragni a hátrányukat. Ezt a reményt azonban egy 3&out-os első támadással sikerült lelohasztaniuk. A Vadlovak saját 40-ükről indulhattak neki a különbség növelésének és 3&6-nál egy 23 yard-os Moreno screen passz utáni futással sokat is tettek érte egyből. Ez után először Lloyd hozott egy 1st down-t, majd amikor Royal csinálta ugyanezt, akkor már csak 6 yard maradt a Chiefs endzone-jáig. Moreno leferagott belőle 3-at egy futással és ekkor érkezett újra Tebow, aki végre passzolhatott és ha már megtehette, akkor ki is használta a lehetőséget, Spencer Larsen-nek célzott, aki kisodródva benyújtotta a labdát a gólvonalon túlra. Ez volt Tebow karrierjének első passzot TD-ja (remélhetőleg még nagyon sok fogja követni) és egyben Larsen karrierjének első TD-ja is -> 42-10. Nekiindult újra a Kansas City, náluk is egy screen passz hozta az első 1st down-t, majd egy futás a következőt 3&2-nél, aztán egy passzjáték a harmadikat, Bowe csinált egy 14 yars-os elkapást a kissé laza zónában védekező Champ előtt. A második számú RB, Thomas Jones hajtott végre egy 19 yard-os elkapást, majd újra Bowe lett a célpont, aki meg is csinálta az elkapást és két lépés után ütközött Champ-el, ami után elejtette a labdát, de egy reflex mozdulattal magához húzta a játékszert és ezt egy challenge után is így látták a bírók (jogosan). 1&goal jött a 1-ről. Először Thomas Jones próbálkozott, Dawkins megfogta. 2&goal-nál Cassel próbált benyomulni, de ebben Bannan, majd a komplett odagyűlő védelem akadályozta meg (Champ felugrott a tömörülés tetejére, hogy így segítsen. 3&goal-nál passzal próbálkozott Cassel, de Bowe ezúttal nem tudta megcsinálni Champ mellett az elkapást. Bejött egy újabb futó, de ő se tudott bemenni, így az a denveri védelem, ami 31-dik helyen állt a futás ellen a forduló előtt, megállította a liga (elvileg) legjobban futó csapatát a goal-line-nál.

Ezt követően a támadók sajnos egy 3&out-ot tudtak csak csinálni a saját 1-ükről indulva, ezért jöhetett a Colquitt Bowl-on először a mi Colquitt-unk, Britton, sajnos azonban a visszahordás után a Broncos 38-ról próbálkozhatott újra a Chiefs. 3&11-nél Jamal Charles csinált egy 1st down-t egy screen passz után, és a 15-ről passzolva Cassel Bowe-nak dobta a labdát, Champ hibázott egy kicsit, így a Chiefs WR megcsinálta a TD-t, egymás utáni ötödik meccsén jutva be elkapással az endzone-ba -> 42-17. Bay-Bay a -4-ről a 34-ig vitte vissza a kickoff-ot, onnan indult neki a harmadik negyedből maradó 2:15-nek a Broncos. Ezt négy futással le is pörgették, miközben Larsen hozott egy 1st down-t. A harmadik negyed után az eredmény -> 42-17.

A negyed második play-e már egy 3&5 volt, amit egy 10 yard-os Lloyd-elkapással oldott meg a hazai támadósor. Jött egy rossz, -5 yard-os futás, de Orton megoldotta, mivel Bay-Bay-el hoztak össze egy 15 yard-os gain-t. A Chiefs 16-on jött a 1st down, bejött Tebow, de ezúttal csak egy 1 yard-os futás sikerült az újonc QB-nek. Orton passza következett, ami előtt nagyon sok ideje maradt. Brandon Lloyd felé szállt a labda az endzone bal szélénél  és elsőre úgy tűnt, hogy nem sikerült megcsinálnia az elkapást, de valószínűleg ő és a csapat visszajátszást figyelő emberei meggyőzték JMD-t, hogy challenge-et kérjen. A visszajátszás után már a TV nézők is láthatták, hogy Lloyd-nak sikerült a jobb lábát a földön húznia, miután a bal már leért és a labda is a kezében volt, a bírók is ezt látták, meg is adták az újabb Broncos TD-t -> 49-17. Maradt még 11:47 a meccsből a kickoff return után, saját 17-es vonaláról indult a Chiefs a szépítésért. Cassel passzaival hamar a 32-nél jártak a vendégek (Bowe csinált két elkapást Champ előtt, aki, ekkor már nagyon tisztán látszott, nem játszott igazán jól ezen a meccsen), onnan futásokkal próbáltak előre jutni egy sikertelen passz után. Addig jutottak, hogy 4&2-nek kellett nekimenniük, de Battlet megoldotta a szorult helyzetet, szintén futva. A sérülésből visszatért McBath majdnem szerzett egy interception-t, a következő play után sajnos 1&goal jött a 9-ről. Onnan 1&9 után 2&6, majd 3&6, és végül 4&6 helyett 4&11 következett (delay of game penalty), de azt egy Chambers-elkapással ezúttal tudta teljesíteni a Chiefs, faragva kicsit a hátrányból, de csak 6-ot, mert a 2-pontos kísérletet a TD-elkapásnál hibázó Champ megakadályozta-> 49-23.

Folytatásként egy onside kick jött és először úgy tűnt, hogy meg is szerezték a vendégek, de egy idén bevezetett szabálymódosítás miatt, miszerint négy embernek kell a rúgó oldalán lenni a rúgás pillanatában, elvesztették a labdát, az egyik Chiefs játékos túl korán lépett a középső vonalra. 5 yard-os büntetés után újabb kickoff jött, ezúttal nem onside volt, hanem be akarták rúgni a védők mögé, de Succop Gaffney lábát találta el az első sor mögött, a lepattanó labdára pedig David Bruton tudott rávetődni. 6:52 maradt a meccsből, ami 5:16-ra ment le egy Broncos 3&out és Colquitt endzone-ba szálló punt-ja után. Egy 23 yard-os Charles-elkapással meglett egy 1st down a Chiefs-nek, de ebből két holding-al visszaadtak 20-at két egymás utáni play-nél. 1&30 után pedig 4 próbálkozással csak 15-öt tudtak megtenni, saját 38-ukon adták vissza a hazai támadóknak a labdát. 3:30-nál jöttek a futások, ahogy azt várni lehetett. Három Moreno-futás hozott 6 yard-ot és lepörgette az órát a 2 perces pihenőig, ami után egy 51 yard-os FG helyett inkább egy 2 yard-os Buckhalter-elkapást választott JMD, visszadva a 36-on a Chiefs-nek a labdát 1:55-el a vége előtt. Fontos megjegyezni, hogy azzal a bizonyos 6 yard-dal Moreno megcsinálta karrierje első 100 futott yard-os meccsét. Haley úgy döntött, hogy faragnak még a különbségből, a Broncos pedig eddigre több kezdő játékosát is pihentette, így tudtak is haladni a Chiefs támadók, 0:24-nél 2&10 jött a Broncos 35-ről, ami után egy 1&10 következett a 22-ről, melyet egy újabb Bowe TD elkapással teljesített Cassel, bedobva a labdát McBath és Champ közé, de a 2-point conversion ezúttal se sikerült -> 49-29. Megint ugyanolyan rúgással próbálkozott a Chiefs, mint az előbb, de ezúttal a labda kipattogott az oldalvonalon, a 40-ről jövő Broncos pedig egy térdeléssel befejezte a meccset. A végeredmény -> 49-29.

Videóösszefoglaló a mérkőzésről:



A legfontosabb denveri egyéni statisztikák a mérkőzésről:

Orton: 22/34 sikeres/összes passz, 296 passzolt yard, 4 passzolt TD
Tebow: 1/1 sikeres/összes passz, 3 passzolt yard, 1 passzolt TD, 2 próbálkozás, 2 futott yard, 1 futott TD
Moreno: 22 próbálkozás, 106 futott yard, 3 elkapás, 50 elkapott yard, 1 elkapott TD
Lloyd: 6 elkapás, 90 elkapott yard, 2 elkapott TD
Gaffney: 3 elkapás, 57 elkapott yard, 1 elkapott TD
Thomas: 3 elkapás, 51 elkapott yard, 2 kickoff return, 34 visszahordott yard AVG
Royal: 5 elkapás, 39 elkapott yard, 2 próbálkozás, 20 futott yard, 2 punt return, 13 visszahordott yard AVG
Larsen: 2 próbálkozás, 17 futott yard, 1 elkapás, 3 elkapott yard, 1 elkapott TD
Prater: 7/7 XP, 0/1 FG
Colquitt: 2 punt, 23.0 yard AVG
Haggan: 6 tackle, 3 sack, 1 kikényszerített fumble
Vickerson: 4 tackle, 1 kikényszerített fumble
Hunter: 1 tackle, 1 sack, 1 megszerzett fumble, 1 fumble return TD
Hill: 1 tackle, 1 kikényszerített fumble
Bailey: 9 tackle
Mays: 7 tackle


Josh McDaniels véleménye a mérkőzésről:

"A szünet alatt bőven volt időnk felkészülni a mérkőzésre, és különösen a Kansas City futójátékának megfékezésére helyeztük a hangsúlyt. Hasonló sémát alkalmaztunk, mint a szezon korábbi szakaszában a Tennessee ellen, és akkor is elég jól tudtuk semlegesíteni az egyébként veszélyes futójátékot, ma este szintén ez lehetett a siker záloga. Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést, erre is külön összpontosítottunk, hiszen korábban nem volt jellemző ránk. Ezáltal viszont az ellenfelet siettettük, és kénytelenek voltak eltérni az előzetesen tervezett sok futójátékot, ez is könnyítette a dolgunkat. Nagyon jól összeszedtük magunkat, és talán sikerült kihevernünk az előző hetekben elszenvedett sebeket, és a szezon második felében sikerül véghez vinnünk egy emlékezetes hajrát. Tudjuk, hogy nem állunk a legjobban, de azzal is tisztában vagyunk, hogy hogyan javíthatunk a helyzetünkön. Sok meccsünk van még hátra a divízión belül, így nem hiszem, hogy bárki is előre leírhatna minket. Ki kell javítani a meglévő hibáinkat, és a ma látott erőbedobással szeretnénk játszani a hátralévő meccseken, akkor bármire képesek lehetünk."























Amíg a mieink a Kansas City ellen játszottak, addig az Oakland és a San Diego egyaránt a bye week-jét töltötte. A következő körben a Chiefs a Cardinals elleni hazai ütközeten javíthatja ki a denveri botlást, a Raiders a Steelers-nél fog vendégszerepelni, míg a soros Hétfő Esti Rangadót a Chargers és a Broncos vívja egymással Kaliforniában.

Az AFC West divízió állása a 10. játékhét után (W-L):

1. Oakland Raiders 5-4
2. Kansas City Chiefs 5-4
3. San Diego Chargers 4-5
4. Denver Broncos 3-6

Végre sikerült olyan futójátékot és futás elleni védekezést bemutatni, amilyet egész szezonban kellett volna és meg is lett az eredménye. Erre kell építeni ez után, mert ezzel a játékkal sok csapat ellen esély lehet a győzelemre. Orton-t nevezte meg a liga az AFC Offensive Player of the Week-nek, Tebow pedig megnyerte a Rookie of the Week-et a szurkolók szavazatai alapján, előbbi mindenképpen megérdemelt volt, az utóbbiban azért még erősebben benne volt TT egyetemi karrierje.

Volt egy kis változás a héten a keretben, kiraktuk a 2007-es első körös Jarvis Moss-t, mert sajnos még mindig nem tudott közel se felérni a várakozásokhoz. Újra edzésbe állt Robert Ayers, remélhetőleg 1-2 héten belül bevethető lesz, bár igaz ami igaz, eddig is elég jól átvészelte a csapat a hiányát, de mindenképen szükség van rá.

Következik a Chargers elleni idegenbeli Monday Night Football meccs, ami sok szempontból nagyon fontos lesz, remélhetőleg hasonló (vagy jobb) játékot tudunk bemutatni és akkor lehet esély a további zárkózásra a csoporton belül.
Nyerni kell, nincs mese...

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr202460582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.11.20. 10:35:49

'idén utoljára narancssárga mezben (egy szezonban csak háromszor lehet alternate mezben pályára lépni)'
nem csak másodszor játszottunk narancsban? elvileg akkor még lehetne egyszer?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 12:26:05

Én is csak a Jets ellenire, meg erre emlékszem. Bár nem tudom, hogy az előszezont beleszámolják-e.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 17:16:54

A mai college football program:

- Szombat, 18:00 North Carolina University - North Carolina State University
- Szombat, 20:00 Wake Forrest University - Clemson University
- Szombat, 20:00 Wyoming University - Colorado State University
- Szombat, 20:10 Colorado University - Kansas State University

milo_hedgie#23 2010.11.20. 17:35:04

szép győzelem volt! jó volt erről olvasni:))

milo_hedgie#23 2010.11.20. 17:36:12

ja és látom most egész hosszú részletes összefoglalót is tudtatok találni hozzá:))

milo_hedgie#23 2010.11.20. 17:37:21

a videóra gondoltam persze

Tomi_Tanguay 2010.11.20. 19:01:12

aha és mennyire illik lédigyagya az amerikai focihoz:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 19:48:16

Hallgass helyette alá Mötley Crüe-t vagy amit akarsz, amúgy én nem ismerem a számot, ami megy alatta. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 19:51:09

NC-NC State 13-10 a szünetben. Igyekezniük kell Wilson-éknak, az első félidőben 122 yardot passzolt, 9/18, 1-1 TD és INT.

Tomi_Tanguay 2010.11.20. 20:04:32

szóljál ha lesz stream a clemson meccshez

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 20:07:50

Szerintem nem lesz, csak a fizetős ESPN3-on adják.

Viszont Wilson-ék itt vannak:
st://A08CgpwEdUcDRwaCoAHIgBYcsYu/La7/0IfHHyTjA7WHihcHNDIwVFYyIIphBjQyMFRWMopBB2RlZmF1bHSKog5Xb3JsZCBXaWRlIEZ1bg==

haromt · http://90es.blog.hu 2010.11.20. 22:13:40

Sajnos a Coloradohoz még én se találok semmit. Pedig ütjük a KSU-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 23:12:39

Nyert a NC State, ezzel megnyerték a csoportjukat. 29-25 lett egy elég őrült meccsen. Wilson 15/29, 163 yard, 2 TD, 1 INT.

A Clemson 30-10-re verte a Wake Forest-et. Parker 15/17, 194 yard, 2 TD.

A Buffs nyerésre áll, a Rams-t meg alaposan picsázzák.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 23:32:29

Nyert a Buffs! 44-36 lett a Kansas State ellen, elképesztően beteg meccs volt. Hawkins és Stewart összesen három-három TD-t hoztak össze, külön-külön, mert hogy a kicsi még passzolt is egyet. :D 5-6-tal állunk, ha ma kikap az Iowa State, akkor minden esélyünk megmarad.

haromt · http://90es.blog.hu 2010.11.21. 16:27:08

@Filip89:
Nem nyerte meg a csoportját még az NC State. csak ha verik a Marylandet az utolsó konf meccsükön.

Viszont kikapott a Nebraska, így sanszos egy gigaméretű verés a Buffsnak a rivalryn. Szegény Cartman :)
www.youtube.com/watch?v=LD2q87y6tF8&feature=related

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.22. 11:53:44

Nem tudom annyira követni a lebonyolítást. :P
A Buffs meg megveri azokat az utolsó körben, és kész. :)


süti beállítások módosítása