Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Továbbra is kiszámíthatatlan a csapat

2010.11.25. 02:05 - -Zephyr-

Meglehetősen sűrű volt a Denver Nuggets programja az elmúlt bő egy héten, öt találkozón lépett pályára a csapat. Alább az előző hét mérkőzéseinek és a hétfői összecsapásnak az összefoglalója következik.


Múlt kedden hajnalban, Phoenixben léptünk pályára. Az előző szezonban komoly veréseket kaptunk a Sunstól, az idei évre talán egy kicsit meggyengültek, így reménykedhettünk benne, hogy sikerül őket elkapni végre. Az első negyedben egál közeli volt a két csapat teljesítménye, aztán a második felvonásban rendeztük a sorokat és szépen elhúztunk az ellenféltől. Ebben a szakaszban 14 ponttal is vezettünk, a szünetre 12 pontos előnyünk volt. A harmadik negyedben már kezdett éledezni a Suns, közelebb zárkóztak, 10 ponton belülre is feljöttek, de egyenlíteniük nem sikerült. A záró negyed derekán már nagyon közel kerültek, egyenlítettek is, ez megfogta a csapatot, míg a hazaiak nagy lendületet kaptak. Öt perccel a meccs vége előtt összeomlott a játékunk, semmit sem mutattunk a második negyedbeli magabiztos teljesítményből, támadásban kizárólag Billupsra és Anthonyra hagyatkoztunk, és talán el is fáradtunk a végére, ami azért meglepő, mert a Suns játszott back-to-back meccset. Az utolsó negyedben történt szétesés következtében 100:94-re kikaptunk, így sikerült egy már félig megnyert meccset elveszíteni. A csapatból Melot mindenképpen ki kell emelni, 22 lepattanóval egyéni csúcsot állított fel, mellé még volt 20 pontja, de 6 eladott labdát is „összeügyeskedett”, ez a meccs nem rajta ment el. Billups játszott még jobban a kezdőből, 14 pont és 4 assziszt volt a mérlege. A padról szokás szerint Harrington szállította a pontokat, összesen 14-et, ez nem volt meglepetés. Ami viszont az volt, Karl nem játszatta Smith-t, helyette Forbes kapott több lehetőséget, ezúttal Ő sem váltotta meg a világot, csak 4 pontot szerzett, JR padoztatása viszont jó húzás Karltól, érezze csak, hogy nincs biztos helye a rotációba és dolgozzon meg a játékidőért. (videóösszefoglaló)

Másnap egy nagyon pinkás meccsel folytatódott a Nuggets menetrendje. Hazai pályán fogadtuk a Knickset, Anthony „álomcsapatát” és nem mellesleg Harrington volt kenyéradóját. A mérkőzés során többször is elléptünk az ellenféltől, de mindig visszajött a Knicks, ennek ellenére úgy tűnt, hogy ez egy simán nyerhető meccs lesz. A végjátékot mégis sikerült izgalmassá tennünk. A negyedik negyed elején már 15 pontos különbséggel is vezettünk, a bajok 5 perccel a vége előtt kezdődtek. Ebben a szakaszban jöttek a kihagyott büntetők, rossz dobások és támadó szabálytalanságok, így az utolsó másodpercekben megvolt az esély arra, hogy a vendégek egyenlítenek, vagy esetleg fordítanak. Nagy nehezen a végén aztán 120:118-ra behúztuk ezt a meccset. A játék képe alapján sokkal simábban is nyerhettünk volna, de megint elkényelmesedtünk a végére és csak egy hajszálon múlott, hogy nem fizettünk rá. Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy Anthony mennyire teszi majd oda magát a Knicks ellen. A statisztika alapján jól játszott, 29 pontra és 9 lepattanóra nem lehet panasz, de meccs végét csúnyán "elhülyülte", fontos büntetőket hibázott, és kapott egy felesleges technikait is. Azt semmiképpen sem állítom, hogy a Knicks keze alá játszott, lehet, hogy csak pont így jött ki a lépés ezen a meccsen, mindenestre láttunk már tőle koncentráltabb játékot is ebben a szezonban. Harrington jól játszott volt csapata ellen, 22 pontot szerzett, nagyon odatette magát, talán ennek volt köszönhető, hogy a végén kipontozódott. Karl ezúttal is mellőzte JR-t, így megint Forbes kapott több lehetőséget, aki ezúttal bizonyított is, 19 pont, 9 lepattanó, 3/3-as triplamutató volt ezen a meccsen a mérlege, ezzel nálam Harringtonnal megosztva a meccs legjobbja volt. (videóösszefoglaló)

Két nap pihenő után fontos meccset játszottunk a csoport rivális Portland ellen.  A Blazersre alaposan rájárt a rúd az utóbbi időszakban, megsérült Roy és Oden is kiesett erre a szezonra, jelentősen meggyengülve várták ezt a meccset, így még idegenben is jó esélyekkel léphettünk pályára. Ennek megfelelően jól is kezdtük a meccset, az első negyedben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, 12 pontos előnnyel zártuk a nyitó felvonást. Majd a második negyed elején Matthews vezérletével gyorsan visszajött a meccsbe a hazai csapat, innentől bár továbbra is mi vezettünk, nem tudtunk tíz ponton kívülre kerülni és szorosabban alakult a mérkőzés további képe. A záró negyedben kevés pont esett, mind két csapat teljesítménye jelentősen visszaesett, de mentálisan a Blazers volt a jobb, így hiába volt még ebben a negyedben is 7 pontos előnyünk, fordítottak és 86:83-ra kikaptunk. Nem ez volt már az első mérkőzés, amelynek a végén összeomlott a csapat, pedig a találkozó első felében megint sokkal meggyőzőbbek voltunk. Tőlünk egyedül Afflalo nyújtott jó teljesítményt, dobott 16 pontot és szerzett 11 lepattanót. A végén rá jutott az utolsó dobás, amivel egyenlíthettünk volna, bele is állt egy hármasba, de az reménytelenül lapos ívűre sikerült, mint a lassításból kiderült nem véletlenül, ugyanis odaütöttek a kezére a dobás pillanatában. A büntetők azonban elmaradtak, de nem ezen ment el a meccs. A palánk alatt teljesen súlytalanok voltunk, összesen 16 pontot szereztünk a festékből, hétszer blokkolták a játékosainkat, ebből négyszer Anthonyt takarták be. Lepattanók terén is csúnyán alul maradtunk, mindössze 35-öt szedtünk, ami nagyon kevés. Rendkívül kiábrándító volt ez a meccs, leginkább azért, mert sokáig megint jobban játszottunk, és úgy tűnt, ha egyes játékosok jobban csipkednék magukat, akkor talán más lehetett volna a vége. (videóösszefoglaló)
























A következő ellenfél a New Jersey Nets volt, őket hazai pályán fogadtuk, bár tavalyhoz képest sokat erősödtek, kötelező volt ellenük nyerni. Eleinte a Nets vezetett, az első negyed végére azért sikerült fordítani, de ellépni nem tudtunk. Az ellenfél folyamatosan tíz ponton belül tudott maradni, sőt többször majdnem sikerült egyenlíteniük is, de ha megráztuk magunkat, akkor rendre visszaállt a 5-8 pontos különbség. Ilyen forgatókönyv szerint zajlott szinte a teljes mérkőzés, az utolsó negyedben már 13 ponttal is vezettünk, de a végét még így is sikerült izgalmassá tenni. Másfél perccel a befejezés előtt már csak 2 pont volt a két csapat közt a különbség, Lopez döntő helyzetet rontott el, nem sikerült egyenlítenie, aztán Melo dobta a büntetőket és végül 107:103-ra nyertünk. Ezt a meccset sem vettük elég komolyan, de most több jó egyéni teljesítménynek köszönhetően sikerült nyerni. Kiemelkedett Nené 22 ponttal és 8 lepattanóval, a kezdőből még Anthony jutott 20 pont fölé, 28 pont és 8 lepattanó volt az aznapi termése. Billups nagy lendülettel kezdte a meccset, talán túl naggyal is, mert egy emberről elengedett ziccer után az arcán landolt, vérezni kezdett az orra, le is kellett cserélni, aztán már visszafogottabban játszott. A cserék részéről is voltak villanások, Ely önmagához képest szárnyalt, 6 lepattanó mellé 9 pontja lett. Lawson is jól játszott, 15 pontot szerzett. Karl végre előhúzta Smith-t, aki meghálálta a bizalmat, nem játszott megállíthatatlanul, de legalább akart, próbálkozott tisztességgel, volt egy szép zsákolása és most egész hatékonyan dobált. A meccs pozitívuma volt a győzelmen kívül, hogy kevésszer adtuk el a labdát (7 TO) és sokkal több pontot szereztünk lerohanásból, mint az ellenfél. (videóösszefoglaló)

Már ezen az aktuális héten játszottuk ennek az összefoglalónak az utolsó mérkőzését a Golden State Warriors ellen. E mérkőzés másképpen alakult, mint a korábbiak, ezúttal nem sikerült egyértelmű fölényt kiharcolni, sokkal kiegyenlítettebb volt a játék képe, majd nagyjából az utolsó öt percben indítottunk egy nagy rohamot, amivel megnyertük a találkozót, 106:89 arányban. A meccs fénypontja kétség kívül Birdman visszatérése volt. Andersen ebben a szezonban először léphetett pályára és nem okozott csalódást a szurkolóknak, volt egy nagy zsákolása és egy kosara, amit faulttal együtt, a gyűrűnek háttal állva szerzett. A védekezése még annyira nem volt toppon, lepattanózásban és blokkolásban is elmaradt a megszokottól, ebben viszont még biztosan javulni fog a következő meccsekre. A kezdőötösből csuklósérülés miatt hiányzott Billups, így Lawson irányított, 15 pontot szerzett és kimondottan jól is játszott. Afflalo egy lepattanóval maradt el a dupla-duplától (15 pont és 9 lepattanó), Antony szintén egy rebound híján dupla-duplát ért el, Ő 39 pontot szerzett 9 lepattanó mellé, ezen az estén volt kedve játszani. Harrington is jó napot fogott ki, 5 hármast dobott be, így 19 ponttal zárt. Nagyon jól dobták a játékosaink a hárompontosokat ezen a meccsen, ha jól emlékszem volt, hogy 8/9-es mutatóval álltunk, ez a végére ugyan romlott, 12/21-el zártunk, azért ez sem rossz. A Lakers-meccs óta először ezen a találkozón tetszett a csapat játéka, talán Birdman visszatérése visz egy kis lendületet a játékunkba és a palánk alatti védekezésünk is javulni fog általa. (videóösszefoglaló)

Leszámítva a Warriors elleni meccsünket, nagyon nem tetszett, amit a csapattól láttam. Olyan mérkőzéseket buktunk el, amikben három-három és fél negyeden keresztül egyáltalán nem volt benne a vereség, aztán utolsó öt perceket ellazsálták a játékosok, rendre komolyabb előnyöket adtunk le és csak a szerencsén múlt, hogy a Nets és a Knicks ellen nem fizettünk rá erre. Most lesz pár nap pihenő, át kell beszélni ezt a dolgot, mert ez hatalmas luxus egy ilyen kiegyensúlyozott csoportban, mint a miénk. Bízom benne, hogy a következőkben a Warriors elleni formát hozzuk és nyerünk már végre pár meccset zsinórban!

A közeljövő mérkőzései:

Szombat, 03:00 Chicago Bulls @ Denver Nuggets
Jövő hétfő, 02:00 Phoenix Suns @ Denver Nuggets
Jövő csütörtök, 03:00 Milwaukee Bucks @ Denver Nuggets

Jövő szombat, 03:00 Los Angeles Clippers @ Denver Nuggets

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 10-4 (14 meccs)
2. Utah Jazz 10-5 (15 meccs)
3. Portland TrailBlazers 8-6 (14 meccs)
4. Denver Nuggets 8-6 (14 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 4-11 (15 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr442471756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Zephyr- 2010.11.27. 05:46:55

Nem tudom meddig akarjuk még ezt művelni? Igazán jöhetne már egy-két lazulósabb meccs!

Tomi_Tanguay 2010.11.27. 05:47:33

filip bazmeg:D mindegy melo fasz de ezt megcsinálta legalább:D

melo15 2010.11.27. 05:48:36

melooooo :D hát ez kegyetlen meccs volt, nem kellett volna, hogy ilyen szoros legyen de azért megnyertük és ez a legfontosabb most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.27. 10:44:08

Melo influenzásan játszott. Mondjuk sokáig elég szürke volt, de a hajrában észhez tért. Meg a nyolc assziszt elég jónak számít tőle.

Tomi_Tanguay 2010.11.27. 12:24:33

azért jó nagyot harcoltunk ezért a winért. háromszor nyertünk sorban, most jön még több hazai meccs, szóval folytatni kéne a sorozatot. nagyon itt van már az ideje hogy vissza vágjunk egyszer a sunsnak:)

melo15 2010.11.27. 20:06:28

@Tomi_Tanguay: igen most talán nyerhető meccsek jönnek még hazai pályán. szóval bizzunk benne hogy magára talál a csapat! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.28. 18:26:52

7-től a Harvard ellen játszik a Colorado.
Billups a mai meccsre is game-time decision lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 00:02:13

82-66-ra kikapott a Buffs. Higgins 21, Burks 20 pontos volt, a többiek a fasorban sem szokás szerint.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 02:06:51

Úgy néz ki, hogy Billups játszani fog. :)

Black_Adder 2010.11.29. 02:10:19

Na levezetésnek ez pont jó lesz, itt nem születhet számomra rossz eredmény :)

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 02:14:11

jó lenne végre legyőzni őket, senki más ellen nincs ilyen szar mérlegünk az elmúlt évekből mint a suns ellen
chauncey jó hogy visszatérhet:)

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 02:26:37

megint befigyelt a 10-0s kezdés:D
de biztos nem lesz sima meccs most sem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 02:30:06

Elképesztő lendülettel játszik a csapat: Nené, Afflalo, Forbes, micsoda játék? :)
Melo ma még betegebb, ezért került hamar a padra.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 02:36:53

31-18-as első negyed, brutálisan játszunk!

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 02:39:27

kegyetlen, most az egyszer nem kéne vissza venni, ha nem vegyük már észre hogy milyen jó amikor ennyire mennek a dolgok:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 02:48:11

Nagyon komoly csapatteljesítmény, már mindenki szerzett pontot. Eddig remekül őrizzük az előnyt, így kéne végig. :P

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 03:08:23

faszom milyen meccs ez:D és csak ennyien nézzük? szerintem az év egyik legjobb játéka, még ha védelem nincs is legalább verjük a hármasokat

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 03:18:08

66-57-re vezetünk a szünetben. JR 13 és Afflalo 10 ponttal a legeredményesebb, mindent elmond, a pontok megoszlásáról. Ez most igazi csapatjáték Melo nélkül. Remélem, hogy a második félidőre sem esünk vissza, de szerintem elkerülhetetlen lesz.

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 03:28:11

68-57 volt a félidő de mindegy

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 03:40:47

hu shelden mit játszik ebben a félidőben a támadó palánk alatt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 03:45:41

Shelden-től kicsit kemény, hogy mind a hat lepattanója támadó volt. :)
Még mindig jól megyünk, szerintem most Melo hiányában nem akarunk elkényelmesedni, max nem mindig fog ilyen jól menni, azért lehet szoros.

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 03:50:15

JR öt sikeres tripla se rossz:D
mostmár lassan mindenki 10 pont fölé jut

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 04:33:23

na ne hogy már az utolsó fél percben basszunk el egy tökéletes meccset:(

Tomi_Tanguay 2010.11.29. 04:41:00

138-133 win:D a vége nehéz volt, de amugy tökéletes meccset játszottunk. le a kalappal a csapat előtt!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.29. 04:48:51

Hatalmas győzelem volt! Végig nagyon jól játszottunk, a végén Suns keményen visszaküzdötte magát, de szerencsére volt igazság a Földön. :)
JR 30 pont, Billups 25 pont és 8 assziszt, de még legalább öten tíz pont felett voltak. Kurva nagyot játszottunk ma, ebből a győzelemből bármikor erőt lehet meríteni.

melo15 2010.11.29. 13:19:46

nagyon nagy meccs :) JR végre megőrült ahogy szokta és nem semmi hogy melo nélkül megvertük a sunst. igen ez a győzelem szerintem is erőt fog adni. sorban 4meccset nyertünk! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.01. 03:44:49

Melo a következő meccsen, holnap a Bucks ellen már játszani akar. Tegnap már edzett, de még mindig elég gyenge.
Billups nem tréningezett kedden, de várhatóan vállalhatja a játékot.

melo15 2010.12.01. 20:22:50

@Filip89: lehet már tudni hogy játszik? megpróbálok felkelni mert sztem izgalmas meccs lesz a bucks elleni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.01. 20:43:20

@melo15: Nincsen róla hír, szerintem majd csak a kezdés előtt derülhet ki.

A mai együttes kosárprogram:
- 02:00 Colorado State University - Drake University (NCAA)
- 03:00 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks (NBA)
- 03:00 Denver University - Utah State University (NCAA)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 03:14:42

Azt írják, hogy várhatóan játszik Melo, ha elindulna a stream, akkor meglátnánk. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 03:15:44

Ott van Melo, dobott is egy jó nagy homályt. :D

-Zephyr- 2010.12.02. 03:17:05

Filip nem tudod véletlenül, hogy miért vannak most a játékosokon ezek a piros színű kiegészítők?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 03:18:26

Gondolom a mellrák elleni küzdelmet támogatják, nagy divat szokott ez lenni mostanában minden majorligában.

-Zephyr- 2010.12.02. 03:20:03

Azt rózsaszínű cuccokkal szokták nem? Szerintem, ez valami más, de mindegy is, nézzük meccset inkább! :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 03:25:29

Én ezt így rózsaszínnek nézem hajnali fél 4 magasságában. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 03:36:49

19-22 az első negyed. Jobban oda kell figyelnünk, mert itt aztán tényleg könnyen meglephetnek minket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:31:12

45-50 a félidőben. Szerencsére a végén kicsit közelebb tudtuk küzdeni magunkat, de eddig kevés, amit nyújtottunk. JR és Nené még úgy ahogy küzdenek, a többiek eléggé máshol járnak egyelőre. Több kell, ha nem akarunk kikapni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:33:00

Na, az AIDS világnapja van, ezért vagyunk pirosban. :)

melo15 2010.12.02. 04:38:06

@Filip89: tényleg furcsa leirni de a többiek példát vehetnének JRról :D
most a második félidőt nem kezdtük rosszul főleg nené és melo játszik lendületesen és kiegyenlitettünk pár perc alatt

-Zephyr- 2010.12.02. 04:41:48

Én is úgy látom, hogy JR nagyon alázatosan játszik az utóbbi meccsein, Karl úgy néz ki nagyot húzott azzal, hogy pár meccsen a padon tartotta. Nené is nagy király mostanában, lehet, hogy kitűzte maga elé az idei All-star gálán való részvételt?!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:43:38

Közben azt olvastam, hogy Martin állapota egyre inkább javul, és talán már csak néhány hét választja el a visszatéréstől. :)

Karl pedig 996 W-nél jár... :D

-Zephyr- 2010.12.02. 04:46:27

@Filip89: Van is róla most egy friss workout videó, amin igaz még elég rehab jellegű gyakorlatokat csinál, de tényleg úgy tűnik, hogy jó állapotban van. Mondjuk nem lenne szerencsés elsietni megint a visszatérést, mint az előző szezonban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:48:44

Friss NCAA-eredmény: Colorado State-Drake 78-67.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:49:30

@-Zephyr-: Most szerintem jóval alaposabbak (akkor a PO miatt sürgős volt), azért húzzák eddig, meg hallottuk, hogy nem fog igyekezni, mert nem kapott szerződést sem. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 04:57:23

76-71 a harmadik negyed végén. Feljavultunk, és nem szabad már eltérni ettől a játéktól.
Harrington továbbra is slumpol, az elmúlt meccseken kifejezetten gyengén célzott. Mondjuk most a buzzer kimaradásáért nem okolható, jó kísérlet volt, nem sokon múlott.

-Zephyr- 2010.12.02. 05:02:08

Kicsit off, de biztos jobb kedvetek lesz tőle, ha tudjátok, hogy a lakers megint kiszopott! Ezúttal Houstonban egy tízessel, így már négy meccses a vereségszériájuk. :P

Tomi_Tanguay 2010.12.02. 05:13:12

lakers sucks:D ilyen hírek mindig jöhetnek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 05:16:35

Az egyetemi kosárhíreimhez képest semmi sem off. :D Egyébként a Denver University nagy csatában kapott ki a Utah State-től, már csak 1-6-tal állunk.

melo15 2010.12.02. 05:25:40

jól van nem lesz gond ezzel a meccsel. kicsit az első félidő után még aggódtam, de észrevették a srácok hogy több kell :)

-Zephyr- 2010.12.02. 05:26:08

Jól játszik a csapat a második félidőben, Melonak sem kell betegen a pályán erőlködnie, nélküle is lehozzuk ezt a meccset. A végére Harrington is szépen összekapta magát, már csak Nené dupla-duplája kellene!

melo15 2010.12.02. 05:33:05

na ez szép győzelem volt! így kell játszani mindig a kisebb csapatok ellen

Tomi_Tanguay 2010.12.02. 05:37:04

jó meccset játszottunk, a második félidő kimondottan tetszett. nené és JR voltak a legnagyobbak valóban!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 05:38:30

105-94 W! Volt pár nagyon jó egyéni teljesítmény: JR 20 pont, 10 lepattanó. Nené 24 pont és 9 lepattanó. Billupsnak is csak egy assziszt kellett volna még a dupladuplához. Meg azért a negyedik negyedre Harrington is rendesen belőtte magát.

Karl 997 győzelem, a csapat pedig sorozatban öt meccset nyert meg. Holnapután a Clippers-nek sem szabad kegyelmezni.

Foresz 2010.12.02. 13:55:48

Valaki tudja hogy mi volt ez a rózsaszín cucc a csapaton?Anthony és JR kezén is ilyen színű volt a kézvédő vagy mi.Pedig általában csapatszínűek szoktak ezek lenni.Valaki tud erről valamit?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 16:40:38

@Foresz: Éjjel beszéltünk róla, de megértem, ha nem olvasod vissza ezt a sok kommentet. :)
Szóval az AIDS világnapja mellett tisztelegve viseltek piros kiegészítőket a srácok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.02. 21:29:40

Mára az egyetlen sportesemény:

03:00 Air Force Academy - California State University (NCAA)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.03. 19:09:33

A ma éjjeli menetrend:
- 01:00 Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche (NHL)
- 01:30 Lake Erie Monsters - Chicago Wolves (AHL)
- 03:00 Denver Nuggets - Los Angeles Clippers (NBA)

De szerintem max az első negyedről fogok lemaradni az Avs miatt, szóval utána jövök ide a Nuggets-re szurkolni. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.03. 20:10:49

be kell húzni a mai meccset is!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 03:46:07

25-29 az első negyed...
Még mindig eléggé kivagyok, hogy elszálltak a készülő cikkeim, szóval nem tudom mennyire tudom nézni a meccset.

-Zephyr- 2010.12.04. 04:11:21

Remélem, a második félidőben megint odalépünk és lezúzzuk őket!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 04:31:45

A félidőre már 49-48-as előnyt szereztünk, pedig a második negyed első felében még ők mentek jobbára.

-Zephyr- 2010.12.04. 04:45:45

Nagyon jól védekezik a Clippers, nem igazán találunk rajtuk fogást.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:08:28

81-77 az utolsó negyed előtt. Lawson a saját tripla vonaláról dobott egy buzzer triplát a végén. :D
Nehéz meccs nagyon, de szépen küzdünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:12:25

Birdman is úgy osztogatja a blokkokat, mint a csokit. Már 5-nél tart. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.04. 05:14:51

most érezzük a momentumot és végre beindultunk. remélem ez elég lesz a győzelemhez. végre van védekezésünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:18:33

Lawson eszméletlen formában játszik itt a végén. :)

-Zephyr- 2010.12.04. 05:19:58

Birdman 6 blokk :D! Most beindultunk, csak azt nem értem, miért kell 3 negyeden keresztül lazulni?!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:26:40

Andersen kiesett hát sérüléssel (az utolsó blokk miatt), és már nem jön vissza. :(

-Zephyr- 2010.12.04. 05:31:14

Megtette a magáét mára! Azért gondolom a következő meccsen ennek a sérülésnek már nyoma sem lesz, és újra szárnyalni fog!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:40:02

Köcsög Baron jól feldobta magát Nené előtt, még ezzel jöhetnek vissza.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:42:50

Ki is pontozták Nené-t, tudatos volt, az utolsó két faultja hatalmas kamu volt.

Tomi_Tanguay 2010.12.04. 05:45:15

na bazzeg jó szoros lett a végjáték

-Zephyr- 2010.12.04. 05:46:16

A másik oldalon meg mondhatják, hogy szezoncsúcs mennyiségű büntetőt dobhattunk. Ettől még Nené két utolső faultja kamu volt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 05:53:08

Ha egyszer ekkora favágó az ellenfél... :D

Tomi_Tanguay 2010.12.04. 05:54:14

109-104 win! hát bazzeg kurva nagyot küzdöttünk ezért a meccsért:D

-Zephyr- 2010.12.04. 05:55:39

Könnyebb meccsre számítottam, de a lényeg, hogy megvan. Egyébként jól alakultak a csoportban a dolgok, kikapott a Portland és az OKC is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.04. 18:16:34

A mai college basketball menetrend:

- 02:30 Denver University - California State University
- 03:00 Colorado State University - Fresno State University
- 03:30 Northern Colorado University - Black Hills State University
- 04:00 Colorado University - Oregon State University

melo15 2010.12.04. 18:40:19

örültem neki hogy JR megint jól tudott játszani, szerintem ezeken a meccseken az ő játéka volt az egyik kulcs. na meg ma birdman is egy állat volt, remélem az a sérülés nem lesz komoly

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.05. 09:09:57

Mind a négy egyetemi meccsen győzni tudtak tegnap a csapataink! :)

Foresz 2010.12.05. 10:20:16

Kezd olyanná válni a mérlegünk,amilyennek lennie kell.Csak hát az a baj,hogy minden győzelem kínkeserves volt,holott azért nem ártana egy-két lazább győzelem is.Andersen visszatérése kétségtelenül pozitív hatású a csapatra nézve,ezen a szálon elindulva,a K-Mart is felépül,még inkább szóba kerülhet a palánk alatti javulás.Meglátjuk ha odaérünk...
Szokták különben mondani,hogy a jó versenyló a derby napján kell hogy jót fusson,addig meg be-bedaráljuk az éppen aktuális ellenfelet.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.05. 15:49:34

@Foresz: Nyögvenyelősek a győzelmek, de mostanság minden meccsen megmutatja a csapat, hogy tudunk küzdeni. És szerintem ez pozitívum, vannak tartalékaink, mindig annyit hozunk, amennyi kell. Nekem ez az utóbbi hat meccs tetszett, előtte volt egy időszak, amikor nagyon motiválatlannak tűnt a társaság, ennek hangot is adtam. De most érzem az erőt a csapaton. Szerintem nem rossz ez így, hosszú a szezon, nem december elején kell csúcsformában játszani. :)

melo15 2010.12.05. 18:06:50

szerintem is most jó formában vagyunk! még a mai meccset nyerni kéne!

-Zephyr- 2010.12.06. 02:19:14

Nektek megy az atdhe-s link?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.06. 02:27:36

Nem megy, más meg nem hiszem, hogy lesz. :S

-Zephyr- 2010.12.06. 02:29:53

Én is keresgéltem másik után, de semmit sem találtam. Még várok egy kicsit, ha nem indul el, akkor marad a letöltés. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.06. 02:35:38

Viszont legalább elég jól indítottuk a meccset.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.06. 02:41:34

Birdman nem játszik, és a következőn sem fog a háta miatt. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.06. 04:41:47

108-107-re behúztuk. Durva volt a vége, mert a második félidőben hamar leadtuk a nagy előnyt, és megint harcolni kellett a hajrában, de megcsináltuk. :)
Nené 27 pont, Afflalo 25. A többiek sehol nem voltak, Melo 4/20-as FG.

Tomi_Tanguay 2010.12.06. 09:31:18

afflalotól ez career high volt. nene brutális formában volt az utolsó meccseken, szavazzatok rá az allstaron!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.06. 22:35:22

Andersen-nek törése van a csigolyájában, szóval megint kiesett kb 10-14 napra. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.07. 20:11:09

A ma éjjeli denveri érdekeltségű menetrend:
- 01:00 Charlotte Bobcats - Denver Nuggets (NBA)
- 01:30 Florida Panthers - Colorado Avalanche (NHL)
- 02:00 Abbotsford Heat - Lake Erie Monsters (AHL)

Gyertek éjjel az online közvetítésbe! Az Avs-hez csak rádió lesz, én meg csak lassabb gépen vagyok, szóval nem hiszem, hogy nézni tudnék bármit is, de leszek szurkolni. :D

Tomi_Tanguay 2010.12.08. 04:36:56

faszba nem bírtam felkelni csak most amikor vége:D
kikaptunk pár ponttal szoros meccsen és az avs is szopott OTban:(


süti beállítások módosítása