Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Szavazz az NBA All Starra!

2010.11.25. 18:18 - Tomi_Tanguay

Miután korábban már felhívtuk a figyelmet az NHL All Star és az NFL Pro Bowl szavazások fontosságára, most itt az ideje, hogy az NBA All Star gála beszavazására is buzdítsuk az olvasókat, mivel a múlt héten megkezdődtek a voksolások a kosaras sztárok legnagyobb rendezvényére.























A szurkolói szavazásban összesen 120 név közül választhatunk, vagyis főcsoportonként 60-60 jelöltből. Ez keleten és nyugaton egyaránt 24 védőből, 24 csatárból, 12 centerből tevődik össze. A voksolás január 23án zárul, a végeredmény bejelentését pedig négy nappal később ejtik meg, és a szavazások eredményei alapján derül ki, hogy kik lehetnek ott a gálán és milyen kezdő ötösökkel állhat fel a keleti és a nyugati csapat.

Az NBA történetének 60. All Star gálája 2011. február 20án kerülhet megrendezésre a bajnok Lakers otthonában, vagyis az LA-i Staples Centerben.

Szavazni a következőképpen lehet:


1.) A következő linken keresztül juthatunk el a voksolás oldalára, ahol feltétlenül regisztrálnunk kell magunkat a szaváshoz.
2.) Válasszunk ki két nyugati hátvédet! (az egyik feltétenül Billups legyen)
3.) Válasszunk ki két nyugati csatárt! (az egyik feltétlenül Anthony legyen)
4.) Válasszunk ki egy nyugati centert! (aki feltétlenül Nené legyen)
5.) Tetszés szerint a keleti konferencia legjobbjaira is voksoljunk, lehetőleg a nagy nevű sztárok alapos elkerülésével. :P
6.) Legalul a 'write-in' funkcióból akár kiválaszthatunk még egy nevet, én a mieink közül Afflalo-ra gondoltam, szóval Billups mellett optimális esetben ő lehet a másik védő játékos a listánkon, ez esetben a 2.) pontban csak őt kell megjelölnünk.


Akikre érdemes szavazni:

- Billups az elmúlt öt évben második számú irányítóként mindig ott volt az All Staron, háromszor még kelet színeiben detroiti játékosként, tavaly és tavalyelőtt pedig már Nuggetsosként a nyugati csapatban. A veterán játékos még a feltörekvő generáció PG klasszisai jelenléte mellett is a liga legjobbjai közé tartozik, igazi csendes hadvezér, aki az egyénieskedés helyett inkább a kollektív csapatot vezeti sikerre, talán emiatt nem annyira esélyes sok szavazatra, mint néhány riválisa, de nyomjuk rá becsülettel idén is a voksokat. Billups 2010ben az első 13 mérkőzésén 13.8 pontot és 4.7 asszisztot átlagolt.

- Anthony az egy évvel ezelőtti All Star gálán a nyugati csapat legjobbjaként 27 pontig jutott, de végül így sem sikerült legyőzniük keletet. Melo körül egyre nagyobb bizonytalanság alakult ki idén a denveri jövőjét illetően, így nem csodálkozom, ha sokan vaciláltok, hogy megéri-e most rá szavazni, New York-ból úgyis több voksot csikarhat ki magának. Azért én úgy vagyok vele, hogy még a mi játékosunk, szóval a denveri színeket képviselné a gálán, úgyhogy szavazzunk rá, neki legalább az arcoskodása miatt a kezdőre is simán lesz esélye, akár a legtöbb voksot is megkaphatja nyugaton Durant-tel szemben. Melo sorban a harmadik, összesen a negyedik All Star megjelenésére készül, miközben ebben a szezonban eddig 25.4 pontos és 9.1 lepattanós átlag teljesítményre volt képes.

- Nené a centerek versenyében számít a voksainkra, és szüksége is lesz minél több szavazatra, mert finoman fogalmazva sem számít esélyesnek a maga külön harcában. A brazil magasember az elmúlt évek egyik legkiegyensúlyozottabb nyugati centere a ligában, még ha nem is tartozik a legnagyobb ászok közé, azért komoly sérülései után is tud hozni egy megbízható szintet, és a Nuggets nélkülözhetetlen alappillére. Nené még egy All Staron sem vehetett részt, két éve pedig nagyon megérdemelte volna, de egyszerűen soha nem vették őt figyelembe, most végre jelölt, próbáljuk meg kijuttatni LA-be! A denveri óriás az idei évadban jelenleg 12.8 pontot és 6.4 lepattanót jegyez meccsenkénti átlagban.

- Afflalo érdemelné meg talán a leginkább a felülírott szavazatainkat a maradék játékosok közül, hiszen az idei nyarat kőkeményen végig dolgozta és a szezonbeli teljesítményén is meglátszik a rengeteg gyakorlás. Már nem csak védekezésben jelent segítséget, hanem támadásban is egyre gyakrabban képes vezetőszerepet vállalni, bátrabban eldobja a kinti kosarakat, és remekül osztja a hármasokat. Talán nem számít klasszis tehetségnek, de az biztos, hogy mindent megtesz érte, hogy tudása legjavát nyújtsa. Persze, a hozzá hasonló játékosokat sem feltétlenül szokta díjazni a nagyközönség, de azt javaslom, hogy mi bátran válasszuk ki őt a listából. A dobóhátvéd az idei szezon első 14 meccse után 12.3 pontos átlagra volt képes, ami lényegesen jobb teljesítmény, mint a korábbi éveiben bármikor.

Fontos tudnivaló a szavazással kapcsolatban, hogy egy regisztrált e-mailcímről 24 óra alatt csak egyetlen voksolást lehet megejteni, vagyis arra bátorítok mindenkit, hogy maximálisan használjuk ki a lehetőségeinket, és a következő szűk két hónap során minden nap egyszer jussanak eszünkbe a denveri kosarasok, és segítsük meg őket a szavazatainkkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr72473121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.11.25. 18:36:31

na tessék szavazzatok:D

foppa21 2010.11.25. 19:21:36

ez jó sikerült szavazni!

foppa21 2010.11.25. 19:23:06

@Tomi_Tanguay: te vagy az all star referens?:-)

melo15 2010.11.25. 20:33:49

mondjuk én negyedik denverinek harringtont gondoltam volna, de afflalot is jó lenne beszavazni ugyis esélytelen.

foppa21 2010.11.25. 20:59:28

@melo15: szerintem harrington nem rossz ötlet, lehet hogy neki több esélye lenne, mint afflalonak

Tomi_Tanguay 2010.11.25. 21:27:26

ja most én írtam erről meg az NHLről, de nem vagyok allsztár szakíró:D az nflről érdekes lenne ha nekem kellett volna, most így alakult:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.26. 02:36:07

Hát, én Melo-ra nem fogok szavazni, főleg ilyen LA-i szutyokra nem. :P

melo15 2010.11.26. 14:44:40

na én ezekre nyomtam ma egyet:
billups, afflalo, anthony, durant, nene

Tomi_Tanguay 2010.11.26. 15:18:47

így melo hogy előzi meg durantet ha mindkettőre szavazol? eszed legyen már:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.26. 15:31:33

Duran Durant sehogy nem fogja megelőzni. De nem értem mit akart írni a tisztelt kolléga, kérdés lehet, hogy nem Kobe kapja a legtöbb voksot Nyugaton? :P

Tomi_Tanguay 2010.11.26. 15:43:53

ja azzal a farokkal már nem számolok:D ki az a beteg ember aki ilyenre szavaz mint kobe?:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.26. 18:25:56

Gondolom lesz egy pár millió szavazata az ősköcsögnek.

Tomi_Tanguay 2010.11.26. 19:18:49

állat most esett le a duran duran:D
jó is volt az csak nem tudom mire:P
www.youtube.com/watch?v=e3W6yf6c-FA&

melo15 2010.11.26. 20:39:39

@Tomi_Tanguay: nekem nem fontos hogy melonak legyen a legtöbb szavazata, a nyugati kezdőben szerintem ott lesz :) persze durant és kobe helye is tuti.


süti beállítások módosítása