Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Cardinals - Beharangozó

2010.12.11. 13:53 - Black_Adder

Sok minden történt a Denver Broncos múlt heti szánalmas veresége óta, az élet azonban nem áll meg, sajnos le kell játszani a hátra lévő 4 meccsünket. Közülük a legkönnyebbnek igérkezővel kezdünk, az Arizona Cardinals egyike azon csapatoknak, ami talán még nálunk is rosszabb passzban van.





















Tekintsünk azonban előbb a saját házunk tályán uralkodó káoszra. Arról már bővebben is olvashattatok, hogy megelégeltük Josh McDaniels munkáját, és a vezetőedzői helyét ideiglenesen az eddigi RB coach Erik Studesville vette át, illetve hogy IR-re került Joe Mays és Dan Gronkowski. Nos, előbb a keretváltozásokról. A két játékost Lee Robinsonnal (LB) és Daniel Coats-cal (TE) helyettesítettük. A practice squadba pedig hoztuk Jeremiah Johnsont (RB). Nem ők fogják megváltani a világot. Hozzátartozik továbbá a hét eseményihez, hogy az idei egyik legjobb újoncunkat, Perrish Coxot őrizetbe vették nemi erőszak vádjával. Cox az egyetemi évei alatt se volt az a kifejezett jófiú. Csapata, az Oklahoma State az utolsó meccsükről, a Cotton Bowlról el is tiltotta, mert a kijárási tilalom ellenére kiszökött bulizni. /*Többek között erért lehetett még bent 5. körben...*/

Úgy illik, hogy az új HC-t is bemutassuk egy kicsit, mégha minden bizonnyal nem marad tovább, mint 4 meccs. Studesville idén érkezett a Buffalo Bills csapatából RB coachnak. Kicsit meglepő volt, hogy pont őt neveztük ki vezetőedzőnek, sokat senki se tudott róla, de nem a futójátékosok mutatták a legmeggyőzőbb teljesítményt a csapatban. Ennek az oka valójában sokkal inkább az OL-ben keresendő, és mióta a támadó fal a legerősebbnek vélt felállásban játszhat és Moreno is egészséges, azóta érezhető a fejlődés, Maroneyból pedig nincs ember a földön, aki bármit kihozott volna. Választ indoklás formájában nem kaptunk, hogy miért Studesville lett az edző, de eddig úgy tűnik, hogy a játékosok szeretik őt, ami jelenleg a legfontosabb. Optimista és jókedvű, szerintem pont ez kell most a csapatnak, ha McDaniels "minenért ordítozok" stílusa nem hozott sikereket, akkor a játékosoknak valószínűleg egy jobb kedélyű edzőre van szüksége. A hátralévő négy meccset le kell játszani, hogy mire számíthatunk azt majd csak a meccseken tudjuk meg. Studesville nem forgatta fel a csapatot, majdnem mindent meghagyott olyannak, amilyen volt, egyedüli változás a HC személyisége lesz, aminek én csak örülni tudok. A offense playeket eddig JMD hívta, minthogy ő már nincs, ezért ez is változni fog, vasárnaptól Mike McCoy OC lesz a playcaller. Személy szerint jó döntésnek tartom, ezzel Studesville egy jó nagy adag felelőséget leadott a válláról /*ideiglenes edzőnél így helyes*/ és Orton teljesítménye se fog így visszaesni szvsz. A meccsen majd kiderül mire képes az új edzői stáb.

A meccsen, mely idegenben lesz, az Arizona Cardinals ellen, az NFL legrégebbi folyamatosan működő csapata ellen fogunk játszani. A szervezet 1898-ban alakult Chicagoban, Morgan Athletic Club néven. A National Football League-hez annak 1920-as megalapulásakor csatlakoztak Chicago Cardinalsként, és azóta is tagjai a ligának. Ezt rajtuk kívül csak a Chicago Bears mondhatja el magáról /*A Green Bay Packers 1921-től*/. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1944-ben Card-Pitt néven futó a Pittsburgh Steelers és a Chicago Cardinals által közösen alkotott csapat indult a ligában a II. Világháború veszteségei miatt. Az összeolvasztott csapat egyébként 0-10-zel zárta a szezont, a két fél azóta tavalyelőtt a nagydöntőben találkozott egymással, de arról majd később. 1959-ig maradtak Chicagoban, ezalatt két bajnoki címet szereztek 1925-ben és 1947-ben, valamint a divíziójukat (NFL West) is kétszer nyerték meg, 1947-ben és 1948-ban. Aztán 1960-ban St. Louisba költöztek, ahol 1987-ig maradtak. ezalatt újabb két divízió-győzelmet mutattak fel ('74, '75), és azokon kívül még egy PO-részvételt 1982-ben. Majd 1988-ban Arizonába költöztek, ahol '93-ig Phoenix Cardinals, majd azóta Arizona Cardinals néven szerepelnek a ligában.

Ha pár évvel korábban, 2008 előtt írom ezt a beharangozót, akkor mint a liga történelmének egyik, ha nem a leggyengébb csapataként olvashatnátok róluk. Hisz a '98-as PO szereplésükkel kiegészülve is a 4 divízió-győzelem és 6 rájátszás-részvétellel valóban nem tartoznak a liga legsikeresebb csapatai közé, mégha az ősi időkben, az AFL létrejötte előtt két bajnoki címet nyertek is. 2005-ben viszont leigazolták a St. Louis Ramsben nagyon szép éveket átélt, ám azóta a sérülések a karrierjét romba dönteni tűnő Kurt Warnert. A leendő HOF irányítóról már több csapat kapcsán is olvashattatok. Pályafutása például szolgálhat mindenkinek, hogy mindig van remény és soha ne adjuk föl. A Rams kapcsán szóba került, hogy az NFL-be be se fért, és az Aréna focin, ill. az NFL Europeon keresztül vezetett göröngyös útja a sikerig, és ez már önmagában is egy kerek történet lehetne. Ám a sérülései miatt kikerült a csapatból, és New Yorkban kötött ki a Giantsnél. Azonban itt sem talált magára ezért egy évvel később már az Arizona Cardinals játékosa volt. Nem lett azonban egyből megváltó, még Matt Leinarttal kellett küzdeni a kezdő pozícióért, amit a 2007-es szezon alatt végleg megszerzett. Újra felül került a nehézségeken, újra jöhetett a csúcsforma, újra jöhettek a sikerek: 2008-ban 4583 yardot passzolva és 30 TD-t adva megszerezte a csapat mindössze 5. divízió győzelmét 88 év alatt, nem mellesleg megdöntötte a Cardinals legtöbb single season rekordját. Ez által a csapat az első (!) hazai rájátszás-meccsére készülhetett, amire annak ellenére nagyon nehezen fogytak el a jegyek, hogy semmilyen jel nem mutatott arra, hogy belátható időn belül megismétlődik ez a bravúr. Igaz, arra se sok jel utalt, hogy legyőzhetik a Matt Ryan vezette Atlanta Falconst, amely jobb mérleggel került be a rájátszásba, de mivel nem nyert divíziót ezért idegenben kellett játszania. A meccset azonban Warnerék nyerték. A következő akadályt a Jake Delhomme-mal és a két nagyszerű futóval DeWillel és Jonathan Stewarttal magára találó Carolina Panthers volt. Érdekesség, hogy Delhomme egykor az NFL Europe-ban Warner cseréje volt. A Cardinalsnak idegenben is sikerült a bravúr, így bejutottak az NFC döntőbe. És mivel rajtuk kívül a Philadelphia Eagles csak wildcard helyről került oda, újra otthon játszhattak. Ezúttal pillanatok alatt elgogytak a jegyek, és akik kilátogattak a meccsre nem is csalódtak. Kurt Warner parádésan játszva 4 TD passzt adva bevezette a csapatát történelmének 1. Super Bowljára, ahol a Pittsburgh Steelers-szel találkoztak, mellyel 1945-ben még közösen indultak a ligában.





















A fináléban azonban nagyon lassan kezdtek, hamar 10 pontos hátrányba kerültek /*ez a legnagyobb hátrány amit valaha ledolgoztak a döntőben, 2008 előtt csak pont velünk esett meg ez a szégyen a Redskins ellen*/, ám a félidő végéig akár le is dolgozhatták volna ezt a különbséget. 7-10-es állásnál azonban Harisson az endzoneban szerzett interceptionnal végigment a pályán visszaállítva a 10 pontos különbséget. A 4. negyedre pedig már 13 pont lett a hátrány. Viszont ekkor talált igazán magára Warner, illetve sokkal inkább kedvenc elkapójára Larry Fitzgeraldra, és megfordította a meccset. A fociban azonban csak ritkán van igazság, így hiába érdemelte volna meg a győzelmet a Cardinals, a Steelers az utolsó drive-jában visszaszerezte a vezetést, így a Cardinals elbukott. Warner a 3. SBján 377 yardot passzolt, ezzel ő lett a nagydöntők történelmében minden idők legtöbb második és harmadik legtöbb yardot passzoló játékosa.

A csapat együtt maradt a következő idényre is, és ha egy fokkal visszafogottabb teljesítménnyel is, de újra megnyerték a divíziót. A szezon során Warner elérte a 100 TD passzt, ezzel Fran Tarkenton után ő lett a 2. irányító, aki két különböző csapatnál is elérte ezt a határt, nem kis teljesítmény tehát az NFL 90 éves történelme alatt. A rájátszás ismét nagyszerűen kezdődött, egy felejthetetlen meccsen, 5 TD-t adva, hosszabbításban 51-45-re legyőzték a Green Bay Packerst. A csoda azonban ezúttal elmaradt, egy héttel később vereséget szenvedtek a későbbi bajnok New Orleans Saints-től. Az örökmérlegük 483-680-39. Összhasonlításképpen a liga másik, még létező alapítótagja, a Chicago Bears a hetekben érte el a 700. győzelmét...

Legnagyobb sikereik tehát napjainkra tehetők, viszont mégis egy lezárult korszakra. Kurt Warner ugyanis tavaly visszavonult, Boldin és Dansby pedig elhagyták a csapatot. A drafton nem próbálták megtaláni az új franchise QB-t, bíztak Leinartban, akit azóta cutoltak. 3-9-cel állnak, ahogy mi, de a miénknél is kilátástalanabb játékot mutattak a szezon nagy részében. Hiába van ott Larry Fitzgerald, egyedül nem tudja megnyerni a meccseket, ráadásul kéne valaki aki oda tudja neki dobni a labdát. Akire rajta kívül még érdemes odafigyelni, az a futójuk Tim Hightower, kevés labdát kap, de azokkal mindent megtesz, amit megtud, 4.7-es átlaggal fut, és a másik elkapójuk Steve Breaston, ha Champ Fitzet is leszedi a pályáról, akkor neki lehet nagy meccse /*főleg, ha Cox hiányában a nem 100%os Goodman fogja fogni, vagy ami mégrosszabb, Nate Jones. Brrrr.*/. A két csapat egymás elleni mérlege 7-0-1, .938 a javunkra. Tehát még soha sem kaptunk ki tőlük. Jó lenne megtartani a veretlenségünket ellenük.

A sérültek:

Denver Broncos
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Brian Dawkins S térd DNP DNP DNP OUT
Demaryius Thomas WR boka DNP DNP DNP OUT
Spencer Larsen FB hamstring DNP DNP DNP OUT
Andre Goodman CB quadricep Limited Limited Limited Questionable
Darcel McBath S quad/boka Limited Limited Limited Questionable
Mat Prater K ágyék - Limited Limited Questionable
Perrish Cox CB non-injury - - DNP Questionable
Arizona Cardinals
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Derek Anderson QB fej DNP DNP DNP Doubtful
Clark Haggans LB ágyék Limited Limited Limited Questionable
Joey Porter LB térd Limtied Limited Full Questionable
Calais Campbell DE boka Limited Limited Limited Probable
Jay Feely K ágyék Limited Limited Limited Probable
Steve Breaston WR térd Limited Limited Full Probable
Michael Adams CB váll Limited Full Full Probable
Darnell Docket DE váll Full Full Full Probable
Greg Toler CB lábfej Full Full Full Probable
Larry Fitzgerald WR non-injury - - DNP Probable

A Cardsé a liga 31. offense-e a 32ből, és az ő védelmük kapja a legtöbb pontot, és 28-ok az elszenvedett yardokat tekintve /*a védelmüket ennek ellenére nem írnám le*/. Bizton állíthatjuk, hogy ha őket nem tudjuk megverni, akkor senkit se a hátra lévő ellenfeleink közül. Viszont alighanem ők is pont ugyanígy vélekednek rólunk. Két újjáépítés előtt/alatt álló, szétesett, motiválatlan csapat mérkőzése, nem igér túl jó meccset. Ettől függetlenül minden Denver fannak kötelező program vasárnap este 22:15-től. Hajrá Broncos!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr652506455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.11. 14:07:34

LOL, ha Prater sérült, és nem lesz, akkor ki fogja rúgni a FG-okat? Mert Colquitt-ot még egy kickoff-hoz se szívesen engedném oda.

Black_Adder 2010.12.11. 14:11:27

@Filip89: Majd mindig nekimegyünk a 4.nek :D TD-nk meg úgy se lesz, de ha mégis, akkor 2pontossal próbálkozunk utána :D

Amúgy a Lionsban Suh próbálkozott nem rég, meg valamelyik másik csapatban is az egyik mezőny játékos. Colquitt szvsz nem fog, mert ő a holder, és az az NFL legnehezebb pozíciója, azt nem lehet csak úgy megtanulni :D

Black_Adder 2010.12.11. 14:12:48

Btw: Az év utolsó Warner hypeja volt, remélem nem untátok nagyon...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.11. 14:50:10

Belefér, őt még lehet. PM vagy brédi esetében már szóltam volna. :D

foppa21 2010.12.11. 15:01:03

@Black_Adder: szerintem őket megverjük, most ki fog jönni a lépés a csapatnak. nem ismertem eddig az új edzőt, ezek alapján örülök neki, remélem megtalálja a közös hangot a csapattal legalább erre a pár meccsre

Black_Adder 2010.12.11. 15:12:18

@Filip89: pm-et vagy tombrédit sosem hypyolnám, sőt manninget ha jól rémlik jól le is fikáztam :D

@foppa21: A csapat erejét nézve simán hozni kéne, de nem tudni mi van a fejekben. És a sok Qusetionable-ös DB nem játszhat akkor komoly baj lesz.
Amitől meg még félek, h Skelton fog kezdeni náluk. Amilyen a mi formánk, kiderül, h őstehetség és megnyeri a meccset. Ellenünk mindenki karrierje legjobb napját szokta hozni. Troy Smith-t is már-már leírták, ellenünk mégis hibátlanul játszott...

Az esélyünk persze megvan, most én is majdnem bizakodó vagyok. Ezen a meccsen tényleg kiderül, h mire számíthatunk a többin. Tétjük már nem lesz, ha nyerünk akkor örüljünk annak, ha kikapunk, akkor a minél jobb draft-pozíciónak.
Aztán úgy is jön a lockout :P

Tomi_Tanguay 2010.12.11. 16:26:16

ha a RB coach lesz most az edző akkor jól gondolom hogy többet fogjuk használni morenot?:)

Black_Adder 2010.12.11. 16:38:44

@Tomi_Tanguay: Olvasd el figyelmesebben!:
"vasárnaptól Mike McCoy OC lesz a playcaller" :P

Tehát Mike McCoy fogja hívni a playeket, ő QB coach volt, meg most OC. Ezek alapján nem, de tényleg ilyenekre választ csak a meccsen kapunk. Előre mondani bármit is nehéz lenne. Valamennyi beleszólása azért gondolom Studesvillenek is lesz, de 2 meccset leszámítva elég jól működött az Orton-based offense is :D
Ha több lehetőséget kap Moreno, az inkább a KC elleni teljesítménye miatt lesz.

Egyébként nagyon kíváncsi vagyok az offensive playcallingra. (a defensive ugye nem változik)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.11. 16:48:51

JMD amekkora passzbuzi volt, reméljük több futást fogunk alkalmazni. Moreno nagy formában van, és feltételezem, hogy a Cards rush D ellen is lehetne keresnivalója. :)

Black_Adder 2010.12.11. 16:57:19

Amúgy a végén, ha előnyben leszünk futni fogunk, h jobban teljen az idő, ha viszont hátrányban, akkor passzolni kell.

Ha menne a futás könnyebben lehetne playactiont is alkalmazni, Orton abban nagyon király. Á alig várom a meccset. Már jó volt kirúgni JMD-t, rég vártam már ennyire egy Broncos meccset :P

Aztán majd 3 óra kínszenvedés lesz, de most akkor is várom

Tomi_Tanguay 2010.12.11. 17:16:15

akkor nem értem hogy a HC mit csinál:D ő csak nyilatkozgat meg elviszi a balhét? van külön offensive cordinator meg defensive cordinator a playekre, meg minden posztnak van külön edzője...

Black_Adder 2010.12.11. 17:24:15

Amíg volt JMD, addig ő hívta a playeket. A legtöbb HC egy csapategység play-eit hívja. Belichick pl a D-t, így ott OC-ként JMD hívhatta a playeket.

Korábban Shanny hívta sokáig nálunk a támadó playeket, de aztán az utolsó évben ha jól tudom már úgy volt, h az OC hívta, csak ő megvétózhatta azt.

Azonkívül a HC dolga a gameplan, nem a teljes playbookot viszik egy-egy meccsre, hanem abból válogatnak, legalábbis én így tudom. Ez mindenképp a HC dolga, legfeljebb egyeztet vkivel

Btw: A coltsnál pl lényegében mannning hívja a playeket. Az OC-től kap 3 lehetőséget, 2 passz 1 futás, abból ő eldönti a védelem felállása alapján, h melyik a legjobb választás, aztán dob egy picksixet :D

Studesville ezzel a felelősség nagy részét leszedte a válláról, ő irányít mindent, a dobja be a piros zászlót ha kell, de hogy mit csinál az O meg a D, azt ahhoz nála jobban értőkre bízta. És ezt jól is tette...

Black_Adder 2010.12.11. 23:29:30

Broncos Waive G Stanley Daniels, Sign K Steven Hauschka

Black_Adder 2010.12.11. 23:31:34

www.nfl.com/players/stevenhauschka/profile?id=HAU342462

Nem egy nagy szám a kölyök, de egy meccs erejéig megteszi. Reméljük nem rajta fog múlni...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 15:16:28

@Black_Adder: Most ő fog játszani ma este vagy Prater? Ez eldőlt már? Mert akkor azt nevezem fantasy-ben. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 15:18:40

A ma esti denveri sportprogram:
- Vasárnap, 18:00 New York Knicks - Denver Nuggets (NBA)
- Vasárnap, 21:00 Lake Erie Monsters - Houston Aeros (AHL)
- Vasárnap, 22:15 Arizona Cardinals - Denver Broncos (NFL)

Black_Adder 2010.12.12. 16:58:34

@Filip89: Nagyon valószínű, h ő fog játszani, de nem 100%

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 18:02:53

@Black_Adder: Az ESPN már out-nak jelzi Prater-t, én behúztam Hauschkát. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 18:09:17

Fantasy-ben már a playoff-ban vagyok a 12-1-es alapszakasz után. Ez lesz a két hetes elődöntő első játékhete.

A csapatom:
QB: Orton
RB: Peterson, Forte
WR: Wayne (már hozott 20 pontot), Jennings, Amendola
TE: Watson
D/ST: Broncos
K: Hauschka

Azt nem tudom, hogy Amendola vagy Gaffney legyen-e a harmadik WR, de szerintem előbbi biztosabb megoldás lehet. Watson meg remélem szopatni fogja a Bills-t, muszáj volt TE-et váltani, mivel Heap inactive, Z. Miller elég hullámzó mostanában. Ortont meg nem volt szívem leváltani Eli-ra. :D

milo_hedgie#23 2010.12.12. 18:53:16

@Filip89: szerintem nehéz most megjósolni,hogy gaffneynek mennyi szerepet szán az új edző...talán most tényleg probálkozz a másik sráccal szerintem...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 20:24:09

A korai meccsek első félideje eddig elég szar volt nekem: Watson és Jennings se csinált lófaszt sem. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 20:25:12

A Vikings-Giants-t meg áttették hétfőre (Peterson), mert leszakadt a tető, vagy mi a faszom, ez mekkora. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 21:54:19

Cox nem lesz kezdő, de játszani fog a mai meccsen, helyette Goodman kezd. Gondolom hasonló lesz, mint DJ "száműzése" volt a múltkor.

foppa21 2010.12.12. 22:12:25

nah kiváncsi leszek mit tud ma a csapat. elkezdtem nézni aztán ha tetszik akkor követem végig:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 22:25:35

Hauschka 32 yardos field goal GOOD - a kapufáról befelé pattant :D
Durva volt, ahogy végig söpörtünk a pályán, kár hogy utána megakadtunk, de biztató drive volt.

foppa21 2010.12.12. 22:31:41

juj ez a FG nagyon necces volt:-D
de a lényeg a 3-0!

Tomi_Tanguay 2010.12.12. 22:40:47

jól van úgy látom itt ma lesz esélyünk:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 22:50:52

Orton dobott egy csúnya INT-et a saját térfelünkön. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 22:53:31

3-3, megfogtuk őket FG-ra.
Nagy szar ez a Cards offense, el kell dönteni a meccset.

foppa21 2010.12.12. 23:12:19

hát a támadásaink megint szarok az első jó akciót leszámitva:-(

foppa21 2010.12.12. 23:14:58

már 6-3 oda egy FGvel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 23:27:58

Nem lesz ez így jó, meg még egy szerencsétlen Decker fumble is. Kurva életbe már. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.12. 23:46:10

3-13, a faszomba, most már mérges vagyok. Orton második INT-je, az utolsó három meccsen úgy játszik, mint ahogy Chicago-ban tette... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.13. 00:01:48

3-16 a félidő, még az 55 yardos FG-t is beverték. Úgy látszik a két loser közül ma nekik van gyereknapjuk. Mindegy, legalább a pick-ünk annál jobb lesz.

Coach Sacco 2010.12.13. 00:49:36

Nem vagyok túl nagy hozzáértő, de Ortonnak szemmel láthatóan nem megy. Igazán beállhatna Tebow szerintem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.13. 01:55:53

13-43 lett a végére... Legyen már lockout.

milo_hedgie#23 2010.12.13. 16:23:19

@Filip89: teljesen szét esett a csapat...kiváncsi leszek ezek után a véleményetekre a heti cikkekben:) túl sok reményem már nincs erre a szezonra,szerintem meccset se tudunk nyerni,ha a cardst se sikerült legyőzni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.14. 02:51:27

Mindenesetre a jövő héten is Orton kezd, kicsit beteges kezd lenni az edzőink Tebow-ellenessége, most már tényleg semmi veszítenivaló nincs, hosszútávon pedig neki lenne szüksége a gyakorlásra, nem Orton-nak. Na mindegy, legalább meg lehet még a ligautolsó hely is. :P

Black_Adder 2010.12.16. 11:26:57

ProBowl állás: blogs.nfl.com/2010/12/15/vick-continues-to-lead-fan-vote/

Orton nincs a top6ban az AFC QB-k között, ami a 2 gyengébb meccse ellenére is szégyen.
Prater sérült, talán ha Champ ott lesz a ProBowlon, de valószínűbb, h senki nem képvisel majd minket... :(


süti beállítások módosítása