Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Raiders: Beharangozó

2010.12.18. 17:50 - Filip89

Végre a Denver Broncos 2010-es pokoljárása immár a finiséhez közeledik, s a Vadlovak történetének egyik leggyengébb szezonjából már csak három mérkőzést kell valahogy átveszélnünk, és egyfajta megváltásként, befejeződhet az idény. Most vasárnap éppen egy divízióriválissal találkozunk, amikor a nagy ellenfél Oakland Raiders gárdájához látogatunk, akik idén egyszer már alaposan ellátták a bajunkat, most tulajdonképpen a visszavágásért lépünk pályára, de kétlem, hogy ezúttal túl nagy reményeink lehetnének a fosztogatók birtokán.



Elkerülhetetlen, hogy ne említsük meg a két csapat legutóbbi közös meeting-jét, amikor a Raiders október 24-én történelmi mértékű, megalázó, 59-14-es csapást mért ránk az Invesco Field-en. Gyakorlatilag ez a meccs indította el a lavinát, amely után további vereségeket szenvedtünk el, és rövidesen annyira kilátástalan helyzetbe került az együttes, hogy 3-9-nél, a december 6-i napon lapátra tettük Josh McDaniels vezetőedzőt, a helyére pedig átmenetileg, a szezon végéig a korábbi RB coach Eric Studesville-t neveztük ki. A megbízott edző debütálása nem sikerült túl fényesen, ugyanis a legutóbbi fordulóban a csapatunk 43-13-as fiaskóba szaladt bele a hozzánk hasonlóan, már reményt vesztett Arizona Cardinals elleni meccsen.

Természetesen az elmúlt hét sem telt el eseménytelenül a Broncos háza táján, már ami a játékosmozgásokat illeti, ugyanis kényszerű változás ment végbe az 53-as keretünkben, miután a Cards ellen megsérülő safety Kyle McCarthy-t IR-re kellett raknunk térdszalag-szakadás következtében. Immár a harmadik S-t vesztettük el Dawkins és a kérdőjeles Bruton után, azonban McBath minden bizonnyal ezen a játékhéten visszatérhet, így talán legalább ő játszhat a poszt egyetlen egészséges embere, Hill társaságában. McCarthy helyére a practice squad-ból az elkapó Britt Davis-t emeltük fel a rosterbe, míg az elmúlt héten száműzött falember Stanley Daniels a PS-ba került vissza ezutóbbi pozícióját betöltve. Prater továbbra is harcképtelen, így a közelmúltban igazolt új rúgó, Steven Hauschka újabb mérkőzést tölthet el nálunk, aki múltkor az Arizona ellen háromból két mezőnygól-kísérletét értékesítette.

Még a Cards-meccs kapcsán pénzbüntetéssel sújtották két védőjátékosunkat, miután Kevin Vickerson egy nyakra irányuló szerelés miatt 7500 dollárt volt kénytelen befizetni a ligának, az újonc Syd'Quan Thompson-nak pedig öt ezer dollárja bánta azt a sípszó utáni felesleges belépőjét, amiért a meccs közben is már yardbüntetést kaptunk.

Már az előző mérkőzésünk közben felerősődtek azok a hangok, amelyek a pályára követelik Tim Tebow-t. A még JMD által az idei draft első körében kiválasztott irányító annak idején, egyetemi pályafutása alatt igazi ikon lett, miután a Florida Gators színeiben óriási közönségkedvenccé vált hozzáállásából és tehetségéből fakadóan. A 23. életévében járó újonc 2007-ben és 2009-ben egyaránt nemzeti bajnoki címig vezette csapatát, miközben az utolsó három szezonjában mindannyiszor beválasztották őt a SEC-konferencia legjobbjai közé, és számos egyéni elismerést hódított el college karrierje során, többek között az év játékosának és az év irányítójának is megválasztották. Tebow NFL-be érkezése megosztotta a szakértőket, rengetegen kétkednek benne, hogy képes lesz-e egyedi stílusát eredményesen kamatoztatni a profik között, de ugyanakkor a szurkolók Floridától Colorado-ig töretlenül bíznak benne. Ezidáig valamennyi mérkőzésünkön csak backup QB-ként számoltunk vele, legfeljebb időnként egy-egy játék erejéig küldtük pályára, s ezek során összesen 28 yardot ért el futva, és háromszor jutott be az end zone-ba, míg karrierje eddigi egyetlen NFL-passzjátékából egy 3 yardos TD-passzt adott november 14-én a Kansas City ellen.



Kétségtelenül Orton gyengélkedett az utóbbi fordulókban, sokan vétkesnek tartják őt a négy meccses nyeretlenségi sorozatunk miatt, az egészet túlzás lenne a nyakába varrni, de az nem vitás, hogy a legutolsó két meccse kegyetlenül pocsékul sült el: egyik alkalommal sem jegyzett TD-passzt, ehelyett a Chiefs ellen 46.3-as, a Cards elleni - három interceptiont hozó - találkozón pedig 27.1-es rating-et regisztrált. S mi több, legutóbb borda sérülést is szenvedett, így a hét folyamán jobbára csak limitált edzésmunka végzésére volt képes, és az aktuális állapotok szerint még mindig kérdéses a vasárnapi szerepeltetése, mivel a pénteki tréningen sem tudott dobni, ami egy irányító esetében cseppet aggasztó. Természetesen a fanatikus amerikaiaknak több se kellett, és kis túlzással az egész NFL-társadalom a floridai aranygyerek első kezdő mérkőzését várja már ezen a hétvégén, és bár Studesville a Cards-meccs másnapján hivatalosan is megerősítette Orton pozícióját, a sérülés könnyen lehet, hogy közbe szól és mégis eljöhet TT ideje, akár már kezdőként, akár éppen csereként, ha Orton startolna és esetleg mégsem bírná a terhelést. Normális esetben tehát még biztosan Orton-ra hárulna a feladat, hogy a Raiders félelmetes otthonában megpróbálja kivezetni a gödörből a Broncos-t, azonban így könnyen lehet, hogy Tebow-nak kell vállára venni a feladatot élete első kezdő mérkőzésén, egyébként bizonyára csak az utolsó két forduló hazai meccsein kapná meg a jelölést a kezdőbe. Studesville mester elmondta, hogy kivárja az időt a döntésével, hogy meglássa Orton milyen állapotban lesz vasárnapra, így könnyen lehet, hogy csak közvetlenül a mérkőzés kezdete előtt derülhet fény a csapatunk kezdő irányítójának kilétére.



Soros ellenfelünk, az Oakland Raiders történelmi bemutatására már nagyvonalakban sort kerítettünk a legutóbbi egymás elleni rangadónk alkalmával, így most leginkább az idei aktualitásokat venném górcső alá esetükben. 6-7-es mérlegükkel még ugyan papíron érdekeltek a playoff-versenyben, de egyre kisebb esélyük van rá, hogy behúzhatják a divíziót, és az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy az AFC West-ből csupán a legjobb végezhet rájátszás-helyen, a Wild Card-ot innen senki nem csípheti el. Hiába veretlenek még a közvetlen riválisokkal szemben, mivel 4-0-s mutatójuk van a divízión belül (kétszer verték a SD-t, egy-egy alkalommal a KC-t és minket), amit rajtuk kívül senki más nem mondhat el a konferenciában, és az egész NFL-mezőnyben is velük együtt mindössze három csapat makulátlan még a legnagyobb "ellenségek" ellen. Már csak ezért is kevés reményünk lehet a győzelemre, bár elképzelhető, hogy a legutóbbi jacksonville-i fiaskó annyira elkedvetlenítette a társaságot, hogy képtelenek kiheverni a Broncos vendégjátékáig. Ha magunkból indulunk ki, akkor az előző meccsen elért sima győzelem is elkényelmesítheti őket, miközben mi abban reménykedünk, hogy abból a szégyenteljes szereplésből erőt merítve, most a revans vágyától fűtve, képesek leszünk megszorongatni a riválist. A Raiders nagy reményekkel kezdett szezonja után tehát lassan visszatérnek a talajra, és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meg kell barátkozniuk a rájátszás nélküli szezon gondolatával, mégis - velünk ellentétben - büszkék lehetnek csapatuk szereplésére, egyértelmű fejlődés látható a játékukban és az eredményeikben, és még ha az utolsó fordulókban be is csúsznak számukra vereségek, akkor is abszolút papírra vethető mérleggel fogják zárni az évet, és a divízió harmadik helyénél hátrébb sem végezhetnek már, hála a mieink mélyrepülésének.

Természetesen továbbra sem irányító poszton a legerősebbek, főleg hogy a közelmúltban elvesztették Gradkowski-t, de Jason Campbell-lel úgy látszik sikerült befoltozni a legutóbbi Raiders-meccs előtt már alaposan bemutatott JMR okozta sötét foltot, és a másik színesbőrű QB már legalább NFL-szintű statisztikákra képes, idei tíz mérkőzése alatt ugyanis 10 TD-t jegyzett a vállalható 6 INT kíséretében. A támadójátékukat tekintve a hagyományoknak megfelelően inkább a földön tekinthetők erősnek, de ott nagyon. A Raiders futójátéka a harmadik legjobb az egész bajnokságban a meccsenkénti majd' 150 yardos átlagteljesítménynek köszönhetően - ellenben a passzjátékuk csak a 24. helyre hivatott. Darren McFadden és Michael Bush megbízható szereplésének köszönhető a futójáték szárnyalása, mindkét RB hozott már legalább öt touchdown-t, és mindketten 4-es feletti yard/play átlaggal rendelkeznek, kettejük közül előbbinek már csak 7 yard szükségeltetik ahhoz, hogy harmadik szezonjában, karrierje során először átlépje az 1000 yardos mérföldkövet, hacsak nem üt be valami váratlan esemény, alighanem mindezt már az első negyedben letudhatja vasárnap. Ha hozzá vesszük, hogy McFadden futva 7, elkapással pedig további 3 TD-t hajtott már végre az idényben, akkor még inkább sikeresnek minősíthetjük a 2010-es esztendejét, pedig még van hátra három meccs. A legeredményesebb elkapójuk szokás szerint a TE Zach Miller, mind az 549 elkapott yardja, mind pedig a négy darab TD-ja a legjobbnak számít az oaklandi elkapók körében, mellette egyedül a másodéves WR Murphy tudta eddig átlépni az 500 yardot. Eközben a védelmük erősségét talán a legjobban az a tény reprezentálja, hogy már négy emberük is elért fejenként legalább öt darab sack-et, 6.5-lel a DT Tommy Kelly áll a rangsor élén - Orton is sajnos féltheti tőlük a fájós bordáit, és nyilván Tebow-val sem bánnának kesztyűs kézzel. Ebből kifolyólag kiváltképpen a passz elleni védekezésük mondható erősnek, de futás ellen sem rosszak. A defense legnagyobb egyéniségeinek változatlanul a CB Nnamdi Asomugha és a DT Richard Seymour számítanak, mindketten régi "jó" ismerőseink, aligha kell bemutatni őket a Broncos-rajongók számára.

Sérültek:

Denver Broncos
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Brian Dawkins S térd DNP DNP DNP OUT
Demaryius Thomas WR boka DNP DNP Limited OUT
Matt Prater K ágyék DNP Limited DNP OUT
David Bruton S borda DNP Limited Limited Questionable
Darcel McBath S quadricep Full Limited Limited Questionable
Kyle Orton QB borda Limited Limited Limited Questionable
Kevin Alexander LB boka DNP Limited Full Probable
Marcus Thomas DE boka DNP Limited Full Probable
Brandon Lloyd WR calf DNP Full Full Probable
Spencer Larsen FB hamstring Full Full Full Probable
Eric Decker WR lábfej Full Full Full Probable
Jamal Williams NT non-injury - DNP - -
Oakland Raiders
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Rolando McClain LB lábfej DNP DNP DNP Questionable
Nnamdi Asomugha CB boka DNP Limited Limited Questionable
Johnnie Lee Higgins WR boka DNP Limited Limited Questionable
Hiram Eugene S borda Limited Limited Limited Questionable
Nick Miller WR boka Limited Limited Limited Questionable
Richard Seymour DE térd DNP Limited Full Probable
Kyle Boller QB quadricep Limited Limited Limited Probable
Khalif Barnes OT hát Limited Full Full Probable
Tyvon Branch S váll Full Full Full Probable
Travis Goethel LB térd Full Full Full Probable
Chris Johnson CB ágyék Full Full Full Probable
Zach Miller TE lábfej Full Full Full Probable

A két csapat közt egykoron még háborúnak számító párharc következő "lőgyakorlatára" magyar idő szerint vasárnap este, 22:15-ös kezdettel kerülhet sor a Coliseum-ban. Bár igazi tétje már nem lesz az ütközetnek, azért a presztízs soha sem lesz mellékes, és remélhetőleg már csak a becsületünkért játszva is oda tudjuk tenni magunkat, hogy legalább a múltkorinál egy valamivel szorosabb eredményre képesek legyünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr182524109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.18. 18:37:06

Remélem nem írtak hülyeségeket, és a Raiders elemzése is helytálló lett. :)

foppa21 2010.12.18. 18:49:41

hát ez tényleg király:-D
play tebow

Black_Adder 2010.12.18. 19:01:52

@Filip89: igazából nálunk 4 meccses veretlenségi sorozatról írtál, de inkább kijavítottam nyeretlenségire :P

A nagyobb gond, h a gaydersznél kihagytad a csapat legfontosabb emberét, a sztár LB Jarvis Mosst :D :D

Áh, tényleg jó, sőt meglepően részletes lett. Great job.

A Moreno fanoknak üzenem, ha Tebow kezd, akkor jó sokat láthatjuk majd pályán, kb 4 futásra fog jutni egy passz, mondjuk a 4ből 1 az Tebowé lesz. :)
Én legalábbis erre számítok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.18. 19:13:49

Köszi, ezek beleférnek. :) A fatökű Moss teljesen kiment a fejemből, annyira jobb embereikre koncentráltam. :D

Tomi_Tanguay 2010.12.18. 19:20:07

itt szerintem mindenki moreno és tebow fan:D

foppa21 2010.12.18. 19:30:03

ez a video is baromi hangulatos

xrace 2010.12.18. 22:07:14

Schefter szerint Tebow kezd holnap :D
twitter.com/AdamSchefter

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 09:28:00

Azért még mindig az a legbiztosabb, hogy Orton warm-up állapotától függ, hogy játszhat-e, vagy Tebow-nak kell nyomnia.

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 15:55:10

most akkor mivan? tebow lesz? vagy csak a meccs előtt dől el tutira?

Coach Sacco 2010.12.19. 16:48:22

Szerintem többet érne egy egészséges Tebow, mint egy sérült Orton.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 17:55:03

A ma esti-éjszakai program:
- Vasárnap, 22:00 Colorado University - Longwood University (NCAA)
- Vasárnap, 22:05 Peoria Rivermen - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 22:15 Oakland Raiders - Denver Broncos (NFL)
- Hétfő, 02:00 Colorado Avalanche - Montreal Canadiens (NHL)

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 18:46:23

ma biztos nézem a broncost meg az avst

Black_Adder 2010.12.19. 19:09:27

Na ez innentől mindenkinek KÖTELEZŐ!!!

@RattoCSN: Tarps on Coliseum field and sidelines are loaded with water, but since Tebow walks on water... well, you know

foppa21 2010.12.19. 19:09:54

olééé nah akkor nézem a meccset! hajrá tebow!:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 19:13:35

Fantasy csapatom:

QB: Tebow
RB: Peterson, Forte, Torain
WR: Jennings, Wayne
TE: Z. Miller
D/ST: Broncos
K: Hauschka

14 pont hátrányból kezdem az elődöntő visszavágóját, de a Vadlovak mellett kitartok. :)

Coach Sacco 2010.12.19. 20:11:30

Kíváncsian várom én is a mai meccsünket. :)

milo_hedgie#23 2010.12.19. 21:12:40

remélem tebow gyerek meghozza végre a csapat szerencséjét:))

xrace 2010.12.19. 21:46:07

@Filip89: Én még nem döntöttem el, hogy Cutler vagy Tebow kezdjen, mivel a tét a bennmaradás a DIV1ben, inkább Cutler marad a kezdő. :D
Bár jó dolog, hogy sikerült ma reggel TT-t behúzni FAról.

Tim mutasd meg mit tudsz!!
Go Broncos!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 21:59:40

Nálam Eli lett volna a másik lehetőség, de benne nem lehet bízni, bár most pont egész jó meccse lesz a gyökérnek.
Esélyes, hogy csúnyán elbenchelem magam, mert Watson is a padról alázza Millert, és Williams is Wayne-t. Égő lesz a 12-1-es alapszakasz után az első adandó alkalommal kizúgni a playoff-ból. :S

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 22:03:11

loser vagy mert baseballban ugyan ilyen bravúrt csináltál:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:07:48

Ja, én is kezdem azt hinni, hogy valamit rendre rosszul csinálok a playoff-okban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:21:31

Ez brutál, az első play-ből egy 71 yardos futott TD-t szívtunk be. :(

foppa21 2010.12.19. 22:22:30

ez a mai meccs is borzalmas lesz...nagyon benéztük:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:23:06

Champ ellen nyilván nem volt szabálytalan a blokk, végülis csak a nyakánál fogva rángatták.

foppa21 2010.12.19. 22:25:27

tebownak semmi ideje nincs passzolni, így kurva nehéz lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:28:23

Vickerson INT, ilyet is ritkán láttunk. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:32:12

Tebow 40 yardos rush TD! Ennyi, nem ember. :)

foppa21 2010.12.19. 22:32:41

hát nem volt gyenge, nagyon szarul haladtunk eddig de itt nagyon jól ismerte fel a lehetőséget. gyönyörű futás!:-)

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 22:33:07

TEBOW!!!megmutatta rendesen hogy mit tud. pont ilyeneket láttam tőle a videókban is:)

Coach Sacco 2010.12.19. 22:35:38

Tebow bemutatkozott... :)

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 22:37:40

de kemény hogy a kispadról már telefonálgat. oda van kötve a vezetékes teló?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:43:48

Szerintem ez TD, menjen már a challenge!

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 22:45:10

beszarok ha ez tebow TD pass lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:45:34

Hát, nekem nagyon úgy tűnt, hogy ezt Lloyd megfogta. De nyilván nem fogják megadni, mert nekünk nem szokták.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:46:38

Tim Tebow 33 yard pass to Brandon Lloyd! :D

foppa21 2010.12.19. 22:47:07

mekkora bravúr volt lloydtól hihetetlen. ha jól rémlik megint 3rd downt oldott meg tebow:-) 14-7 ide!

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 22:49:36

jelentem beszartam:P meredek passz volt két védő közé de amihez nyúl arannyá változik:D

foppa21 2010.12.19. 22:54:56

hamar egyenlítettek. 14-14.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 22:57:32

Remélem, Tebow-nak még vannak varázslatai, mert szükség lesz rájuk. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 23:02:36

14-14-es első negyed, végre meccsben vagyunk. Nagyon jól védekeznek, így nehéz dolgunk van támadásban, a futásokra talán kezdünk ráérezni, Tebow és a RB-ek egyaránt, meg még ezekkel a rövid passzokkal lenne érdemes próbálkozni, esetleg középtávoliakkal a DL mögé.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 23:06:02

Hauschka 46-ról belőtte, kellemes meglepetés volt.

foppa21 2010.12.19. 23:07:05

17-14re megint mi vezetünk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 23:16:37

Ez kicsit malac volt, Miller-nek TD-ja lett volna, de visszafújták, az ismétlésből pedig Hill INT. :D

foppa21 2010.12.19. 23:17:11

fordulatos meccs és jó sok pont van pedig még a második negyed elején tartunk:-D

foppa21 2010.12.19. 23:25:36

@Filip89: ennyit lehet néha a mi javunkra:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 23:38:17

Még jobban elkezdett esni az eső, azért remélem lehet még játszani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 23:45:13

Janikowski 49 yardosával 17-17 egy perccel a félidő előtt.

foppa21 2010.12.19. 23:50:28

kicsit lenyugodott a meccs és maradt a 17-17 a szünetre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 00:10:50

Na az szép lesz, visszaszorítottak minket a 3 yardos vonalunkra.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 00:21:35

Megsérült náluk Campbell, Boller-nél nehezebb lenne rosszabb irányítót találni. :P

foppa21 2010.12.20. 00:29:48

jól van mi is belőttünk egy FGt ezzel 20-20ra állunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 00:31:38

Hauschka 35 yardos mezőnygól.
Előtte Tebow passzát könnyen elkaphatta volna Ball az endzone-ban, ha egy kicsit jobban koncentrál a labdára. :S

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 00:43:39

bele kéne húzni! tebow futhatna többet is szerintem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 00:46:12

Beszoptunk egy 73 yardos TD-t, ezzel lehet elment a meccs. :(

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 00:48:34

jaja ez nem kellett volna:(

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 00:53:07

akármi lesz az eredmény szerintem tebow kurva nagyot játszik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 01:01:33

Ennél a kickoffnál meg hatalmasat esett, szerencse hogy nem lett komolyabb baj belőle.

foppa21 2010.12.20. 01:09:03

23-32. innen nem fogunk visszajönni:-(
sajnos a falunk ma megint szar, vagy a raiders védekezése ennyire jó

foppa21 2010.12.20. 01:18:08

a végére sajna megint sima verés lesz:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 01:18:49

Már 23-40, pedig három negyeden át nagyon jól tartottuk magunkat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 01:30:55

23-39 L. Tebow miatt boldog vagyok, és szerintem emelt fővel kaptunk ki.

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 01:35:10

mindegy szépen küzdöttünk és tebow bemutatkozása jól sikerült! a következő fordulóban nyerünk!:D

milo_hedgie#23 2010.12.20. 12:50:44

tebow király volt!:)) kár hogy ball nem tudta elkapni azt a TD passzt,mert nem tebown múlott és akkor még győzni is lett volna esélyünk. sajnos a fal most extra szar volt,de tebow még így is jól játszott. nekem tetszett!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 13:23:44

Fantasy-ben tegnap Tebow és Hauschka tartottak életben. :D
86-92-re állok, és a MNF-on nálam még játszik Peterson és Forte, az ellenfélnél pedig Shiancoe és Harvin, ha AP valóban pályára léphet, akkor ennek meg kell lennie.

milo_hedgie#23 2010.12.20. 14:21:00

@Filip89: elnézve a vikes offenset,ezt egyedül forte is behúzza neked szerintem:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 20:42:30

How would you grade the performance of Broncos rookie quarterback Tim Tebow in his first NFL start?

Total Votes = 10178 A. Tebow showed leadership, ran hard and threw better than expected.
53.21 %
B. A mostly impressive start, with good energy and some good poise.
29.34 %
C. Some good and some bad. A tough runner, but I have questions about his passing ability.
10.06 %
D. Tebow might be fun to watch, and he's tough, but he's not a first-rate NFL quarterback.
3.959 %
F. The Broncos lost and Tebow did nothing in the second half. His skill set limits an NFL offense.
3.419 %

Fölényes. :D

Coach Sacco 2010.12.20. 21:31:20

@Filip89: Én is nagyon jónak láttam, bemutatkozásnak tökéletes volt, talán a maradék 2 meccsen még jobban mehet neki.

Black_Adder 2010.12.21. 08:01:41

Tebow kezd a Houston ellen is

Tomi_Tanguay 2010.12.23. 15:28:15

ezek buzik. de ilyen évben várható volt hogy leszavazzák a broncost:(

Black_Adder 2010.12.23. 15:54:22

@Tomi_Tanguay: Nem a Bronco-k miatt szégyen, bár Lloydnak meg kellett volna nyernie a WR-ek között legalább az AFC-ben. De úgy általában is egy moslék az egész...

Tomi_Tanguay 2010.12.23. 16:20:47

általában nem tudok itélkezni:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.23. 17:51:52

Hát, vannak rohadtul oda nem illő nevek, de megszoktuk már.
Közben Doom ellen is indult egy eljárás, állítólag összebalhézott valakivel a hazai Raiders-meccs idején.


süti beállítások módosítása