Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Két és fél győzelem

2010.12.22. 16:56 - -Zephyr-

Az eredmények szempontjából igencsak feledhető túrát követően, három mérkőzést sorozatban hazai környezetben játszott a Denver Nuggets. Az Orlando és a San Antonio elleni meccseken kemény csatára lehetett számítani, míg a gyengécske Minnesota ellen sima győzelmet reméltek a szimpatizánsok. Lássuk, miként alakultak a dolgok a csapat háza táján a múlt héten!


























Szerdán az Orlando Magic látogatott Denverbe, nehéz meccsre számíthattunk, hiszen az ellenfélnél játszik Howard, korunk talán legkimagaslóbb képességű centere, sérülések miatt vele szemben Nené volt az egyetlen épkézláb magasemberünk. Ráadásul Billups is megsérült, így Lawsonnak kellett kezdenie. Egész jól indítottuk a mérkőzést, kezdeményező támadójátékkal és viszonylag kemény védekezéssel kezdtünk, ennek köszönhetően nagyjából kontrolláltuk a játékot. Az első negyed nagy részében nálunk volt az előny, a vendégek a végére aztán egyenlítettek, majd fordítottak is. A második negyed végére összeszedte magát a csapat és visszavette az irányítást, már tíz ponttal is meglógtunk, a nagyszünetre végül hat pontos előnnyel vonulhattunk. A harmadik negyed elején pár percre beragadtunk, ezt kihasználva a vendégek ismét fordítottak, de mielőtt komolyra fordult volna helyzet, feleszmélt Karl legénysége és megállította a Magic futását. Az utolsó negyedre egy pontos differenciával érkeztek a felek. A záró játékrész első pár perce inkább a vendégeké volt, de aztán nagyon belelendültek Anthonyék és állva hagyták az Orlandót, 18 pontos távolság is volta csapatok közt, így a vége meglepően sima győzelem lett, 111:94 arányban. Ezen a meccsen szinte teljes mértékben elégedettek lehettünk a csapat játékával, a védekezés helyenként különösen tetszett, támadásban pedig hoztuk a már-már megszokott formát. A csapat legjobbja Anthony volt, 35 ponttal és 11 lepattanóval dupla-duplát ért el. Nené szintén behúzta a maga dupla-dupláját, 10 ponttal és 10 lepattanóval, e mellett még Howardot is egészen jól semlegesítette, rendkívül hasznos játékot mutatott be ezen az estén. A beugró, Lawson játékára sem lehetett panaszunk, 16 ponttal és 6 assziszttal feledtette Billups hiányát, nem is éreztük meg, hogy a kezdő irányítónk kihagyta ezt a mérkőzést, nagyon jól pótolta a rutinos karmestert. A padról Smith és Harrington jól teljesítettek, de mellettük még Carter játékát érdemes megemlíteni, a csapat harmadik számú irányítója is jól játszott, 5 pont és 4 gólpassz volt a mérlege, szépen mozgatta a csapatot, mikor pályán volt. Nagyon tetszett az ezen a mérkőzésen mutatott játékunk, hazai pályán agresszívak vagyunk és most a védekezésünk is elfogadható volt, mindez egy elit csapat ellen. Értékes, fontos és szép győzelem volt!

Hazai idő szerint péntek hajnalban a San Antonio Spurst fogadtuk, komoly kis csata volt kilátásban a nyugati listavezető ellen. Hasonló felfogásban kezdtünk, mint a Magic ellen, uraltuk az első negyedben a játékot, 37 pontot szerezve kényelmesen vezettünk is. A játék képe a következő negyedre sem változott sokat, de a szünetre a Spurs egy támadásnyi különbségre zárkózott fel. A harmadik negyedben már sokkal kiegyenlítettebb játék folyt, a záró játékrészben pedig már inkább a vendégek kezében volt a mérkőzés. Az utolsó negyed vége előtt 3-4 perccel elkezdtünk hajrázni, és nagy küzdelem árán ledolgoztuk a hátrányunkat, így az utolsó másodpercekre különösen izgalmasan alakult a találkozó. A vége előtt 25 másodperccel, 107:109-es Spurs vezetésnél Harrington büntetőzhetett, ám a második dobása kimaradt, így a vendégek vezettek 1 ponttal. A másik oldalon Ginobili mindkét büntetőjét értékesítette, majd jöhetett a Nuggets. Hazai részről Anthony vette kezébe az irányítást, Melo egy szempillantás alatt szerzett négy pontjával fordított, mivel ilyen gyors volt, még 7 másodpercnyi ideje volt a Spursnek, hogy válaszoljon.  Ezt Ginobili meg is tette, újra a vendégek vezettek egyetlen ponttal. Az utolsó támadásban Melo kapta a labdát, egy betörés után meg is szerezte a győzelmet érő két pontot, csakhogy közte és a gyűrű közt állt egy dél-amerikai szappanopera színész, nevezetesen Manu Ginobili, aki amint Anthony a közelébe ért, dobott egy nagyon látványos hátast. A bírók természetesen támadó hibát ítéltek, ügyet sem vetve a denveri drukkerek hangos fújjolására, így 113:112-re a vendégek nyerték a mérkőzést. A vereség ellenére jól játszott a csapat, szinte minden mutatóban jobbak voltunk, mint a Spurs, és több kiemelkedő egyéni teljesítmény is akadt. Elsősorban Melo játékát emelném ki, keményen hajtott, mint azt a sztárcsapatok ellen szokta, kis híján újabb dupla-duplát ért el 31 ponttal és 9 lepattanóval. A kezdőcsapatból Williams kivételével mindenkit dicséret illet, Afflalo 20 pontot szerzett, Nenének szintén voltak szép megoldásai a palánk alatt, Lawson pedig ezúttal is hibátlanul helyettesítette Billupsot. A padról a Smith-Harrington duó is hozta a szokásos teljesítményt. JR az első negyedben egy óriásit zsákolt, minimum a hónap legnagyobb ilyen jellegű megmozdulása volt az egész ligában, Harrington 12 pontig jutott. E mérkőzés kapcsán nem lehet elmenni szó nélkül a bírók tevékenykedése mellett. Az egész találkozón folyamatosan jöttek az érthetetlen ítéletek, hibás fújások, ebből a szempontból ez a mérkőzés volt a mélypont a szezonban. Reméljük, több ehhez hasonló nem fordul elő és a pályán mutatottak alapján dőlnek majd el a meccseink!

A hazai széria záró mérkőzését a Minnesota Timberwolves ellen vívtuk szombaton. Ebben az idényben ez volt az első mérkőzésünk a csoportunk sereghajtójával. Jól kezdtük a találkozót, az első negyed végére nyolc ponttal vezettünk. A második negyedben tovább nőtt a különbség, a félidőre már 12 pontos előny birtokában mehetett le a csapat. A második félidőt is szinte teljes egészében uraltuk, nem volt esélye a vendégeknek, a mérkőzés végén egy kicsit kiengedett a csapat, így a végeredmény szoros lett, 115:113-ra győzött a Nuggets. Az eredmény nagyon csalóka, mert szinte egyáltalán nem volt kérdéses, hogy ki nyeri meg a mérkőzést, végig magabiztosan vezetve játszottak Karl tanítványai, a végén már belefért egy kis lazsálás, ennek köszönhető ez a szoros végeredmény. A legeredményesebb játékosunk ezen az estén is Anthony volt, a maga 24 pontjával és 7 lepattanójával. A legjobban viszont Lawson játszott, 23 ponttal, 9 assziszttal, 3 labdaszerzéssel és eladott labda nélkül zárta a meccset. A fiatal irányító nagyon komoly figyelmet érdemel, Billups sérülése okán több lehetőséghez jutott, mint korábban és fantasztikusan élt vele. Amennyiben Lawson képes ilyen ütemben fejlődni és ilyen magabiztosan játszani kezdőként, akkor hosszú távon nagy erőssége lehet a csapatának. Afflalora is igaz ugyan ez a megállapítás, a Wolves ellen 17 pontig jutott, ebben az idényben stabilan hozza a 12-18 pontos meccseket. Hatalmasat lépett előre tavalyhoz képest, emlékszem alig vártam, hogy jöjjön a helyére Smith, sokszor annyira használhatatlan volt támadásban, ehhez képest idén az egyik legmegbízhatóbb játékosunk támadásban és a védőmunkája is kiemelkedő. A padunkról JR volt a legjobb a Minnesota ellen, 18 pontot szerzett, Harrington elég gyengén dobott, de 15 pontig így is eljutott. Akivel nagyon nem bírtunk az ellenféltől, az Love volt. A minnesotai erőcsatár 43 ponttal karriercsúcsot ért el ezen a találkozón, mellé még 17 lepattanót is leszedett. Nem Ő az első játékos idén, aki ellenünk parádézik, ér el szezon- vagy akár karriercsúcsot, ez minden bizonnyal a laza védekezésünknek köszönhető. Ezen jó lenne mielőbb változtatni, mert könnyen ráfizethetünk az efféle könnyelműsködésre.

Jó lett volna mindhárom hazai meccset megnyerni, mert kemény idegenbeli fellépések várnak a csapatra a közeljövőben. Jó hírek a Nuggets háza tájáról, hogy Andersen, Billups és talán Martin is hamarosan visszatérhetnek a pályára, nagy szükség lenne a játékukra a következő mérkőzéseken. Reméljük, igazak a hírek és mindhárman ott lesznek holnap hajnalban San Antonioban a múlt heti csata visszavágóján!

A közeljövő programja:

Csütörtök, 02:30 Denver Nuggets @ San Antonio Spurs
Vasárnap, 02:00 Denver Nuggets @ Oklahoma City Thunder
Jövő hétfő, 02:00 Philadelphia 76ers @ Denver Nuggets
Jövő szerda, 03:00 Portland TrailBlazers @ Denver Nuggets
Jövő csütörtök, 02:00 Denver Nuggets @ Minnesota Timerwolves

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 20-9 (29 meccs)
2. Utah Jazz 20-9 (29 meccs)
3. Denver Nuggets 16-10 (26 meccs)
4. Portland TrailBlazers 15-14 (29 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 6-23 (29 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr312532823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.12.23. 19:32:08

itt még nem volt hogy melo az oklahoma ellen sem fog játszani hétvégén:(

melo15 2010.12.23. 20:28:32

@Tomi_Tanguay: szuper...akkor azt a meccset is elveszítjük :(

Foresz 2010.12.23. 23:38:39

@melo15: Egyébként sem mi voltunk az esélyesek.Sajnos beért az OKC fiatal csapata,bárki ellen hatalmas sansszal futnak ki,mi sem vagyunk kivétel.

Tomi_Tanguay 2010.12.25. 17:54:36

ma 2től játszunk az OKC ellen, mindenki huzza a száját hogy karácsonykor is játszani kell:D azért szerintem jó meccs lesz, de nem mi vagyunk az esélyesek. lesz fent valaki?
jó lesz a karácsonyi menet: este 6kor knicks-bulls, 8:30kor magic-celtics, 11kor lakers-heat, 2kor a mi meccsünk, 4:30kor warriors-blazers.

foppa21 2010.12.25. 18:48:28

@Tomi_Tanguay: lehet hogy felkelek, mert szerintem izgalmas meccs lesz. csak holnap korán kelek, mert utazok karácsonyi ebédre, lehet inkább pihenek most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.25. 18:56:07

Én ma is házi őrizetben vagyok, de leszek éjjel, aztán nem tudom mennyire fogunk most miattam kikapni, de úgyis esélytelenek vagyunk mára.

Tomi_Tanguay 2010.12.25. 20:01:38

a hajnali 2 nem elég korai kelés?:D

Foresz 2010.12.25. 20:37:22

Lehet hogy még én is fent leszek,most eltévézek addig,le sem fekszek.Persze ha bírom..

Foresz 2010.12.25. 21:36:36

Az éjjel nem kell görcsölni linkel,a League Pass NBAHOLIDAY kóddal ma éjjel ingyenes.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 01:50:46

A híít jól elpicsázta a büdös mákerszt, mondjuk igazából a legjobb az lett volna, ha egész véletlenül rájuk robbant volna Staples.

Foresz 2010.12.26. 01:54:39

@Filip89: Pffejj,nem tudom melyiket utálom jobban.A Heat még szimpatikus is volt a nyárig,de emiatt a trisó miatt kibuktam rájuk.A Lakers meg...Bryant nem szimpatikus,nem tehetek róla.A játéktudását elismerem,de nem szimpatikus.

Foresz 2010.12.26. 01:57:27

A mai meccset hátradőlve,minden óriási előzetes várakozás nélkül kell nézni.Nem verhetetlen az OKC,de Durantre nem lesz emberünk.És ő meg a tavalyi év gólkirálya,meg tán idén is vezet.Az irányítójuk jó még (Westbrook),de ha Lawson vele tart,akkor őt redukálhatjuk.Az iksz jó volna...(csak vicc)

Foresz 2010.12.26. 02:07:23

Karmolom amikor így csúsznak a meccsek.ezek azt hiszik hogy mi itt annyira ráérünk Európában mint ők ott.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 02:09:20

@Foresz: nekem napi 0.99$t ír a holiday seasonre:D

Foresz 2010.12.26. 02:11:45

A lígpassz késik az ATDHE-hez képest vagy két percet.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 02:13:38

Most mindegy melyiket nézed, mivel ez az egy meccs zajlik jelenleg, biztos vannak róla normális stream-ek. :)

Foresz 2010.12.26. 02:13:56

@Tomi_Tanguay: Este beírtam a kódhoz az NBAHOLIDAY kódot,és a 0,99-et is áthúzta,kiírta hogy 0,00.Sokan voltak vele így,szóval nem csak nekem ment.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 02:18:06

nené milyet zsákolt, miután végig vitte a saját térfeléről:D

Foresz 2010.12.26. 02:32:51

Nené és Billups rutinból hozzák eddig a negyedet.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 02:35:49

nocsak még a negyed végén elléphetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 02:41:06

34-26 az első negyed. Sokáig csak mentünk velük pár pont távolságból, aztán a végén volt egy jó sorozatunk, és előnybe tudtunk kerülni. Nené és Billups eddig messze kimagaslik.

Foresz 2010.12.26. 02:44:56

Palánk alatt elég rutintalan az ellenfél,Kriszta(krstic) meg gyenge center,ezért Nené eddig keresztbe elharapja,és feszt csinálja rajta a faultokat.Majd akkor leszünk nehezebb helyzetbe,ha Ibaka jön be,ő jól védekezik.
Billups érzi nagyon a kosarat,és nagyon nyugodtan,kapkodás mentesen játszunk,szóval rendben a csapat Melo nélkül is.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 02:50:49

nagyon ellépni nem fogunk szerintem, már csökkent is az előny. nehéz mecs lesz ebből

Foresz 2010.12.26. 02:54:38

A cseresorunk is jól mozog,nagyjából különbségen tartja az ellenfelet.Még akár nyerhetünk is,nem olyan meggyőző eddig az OKC.

Foresz 2010.12.26. 03:01:41

Lawson megint rohadt jó,kioszt mindenkinek egy faultot a betöréseinél.
Szegény Karl-nak nagyon rekedt a hangja,alig hallani amit mond.

Foresz 2010.12.26. 03:09:28

Mintha Kenyon meg Billups elég régóta ülnének.Lehet hogy Karl tudatosan a fiatalokat játszatná.Persze Harrington kivétel,de nincs más PF,mondjuk látszik is a védekezésünkön az utóbbi percekben hogy ő "védi" a festéket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 03:12:41

Utolértek minket nem sokkal a nagyszünet előtt.

Foresz 2010.12.26. 03:26:34

Várható volt hogy Durant jó lesz,magas is,jó a keze,gyors,nehéz őt megfogni,szinte lehetetlen.Nené-ben bízhatunk,jól játszik,meg kellően szétgarázdálkodja a festéket,ott ő az úr.JR és Afflalo kéne hogy többet hozzon,és talán Kenyon-t is játszatnám,mert Harrington az istennek nem akar bemenni a tábla alá a húsdarálóba.Lecövekelt a triplavonalnál,ráadásul nem is dob jól,és lassú.Kenyon meg feszt érkezik a lepattanókra meg a második szándékra.Magasposztokon megverhetjük őket.
Afflalo-t alacsonynak tartom Durant őrzésére,mert iszonyú magasan engedi el a dobást.Igazából Shelden-nel lehetne próbálkozni vagy Kenyon-al,de ők lassúak.Balkman jutott eszembe még,de Karl őt úgy sem játszatja.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 03:27:22

@Foresz: jók a meglátásaid:)
remélem most végre birni fogjuk a meccs végét is, de sajnos félek a második félidőtől

Foresz 2010.12.26. 03:34:34

Sokkal fiatalabb játékosokból áll az ellenfél,úgyhogy lefutni nem tudjuk majd őket,fizikailag jobban bírják majd.Inkább ha elvesszük a kedvüket a játéktól,akkor nyerhetünk.meg rutinból,ahogy Billups meg Nené a meccs elején csinálta.Meg lehet ez a meccs.

Foresz 2010.12.26. 03:50:36

Nem igaz hogy Durant mindent bedob...
Komolyan,vele dobunk versenyt.Az első félidőben sokkal jobbak voltunk triplákból mint ők,de a másodikban fordult a kocka.Nem is igazán kerülünk tiszta dobóhelyzetbe a vonalnál.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 04:08:01

85-88 a harmadik negyed végén. Durant 21 pont ebben a negyedben, hát így nem sok esélyünk lesz. :(

Foresz 2010.12.26. 04:11:49

Durant 3 negyed alatt 40 pont,az nem semmi...
Nem azért,de ez valamelyest "hitelesíti" is a védekezésünket.Mert az rendben van hogy jól dob,de ennyire ne tudjuk korlátozni,az röhej.Ha őt kivennénk a játékból,már vagy egy 20-assal vezetnénk.

Tomi_Tanguay 2010.12.26. 04:40:59

ez a második félidő kurva pocsék volt:(
tartottam tőle hogy ez lesz. tavaly pedig gyakran inkább lassan kezdtünk, de aztán a másodikban padlóra küldtük az ellenfelet, idén inkább fordítva járunk. és ez szar:(

Coach Sacco 2010.12.26. 04:48:52

Durant nem viccelt... Sajnos erre a vereségre számíthattunk. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 04:54:17

106-114 L. A második félidőre elfogytunk, Durant-tel nem tudtunk mit kezdeni. :(
Holnap a Sixers ellen jön a hazai folytatás 2-től, közvetlenül előtte 10-től Broncos-meccs.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 11:31:28

Melo várhatóan a mai meccsen sem fog még játszani, csak kedden.

Foresz 2010.12.26. 11:53:47

Meghalt a gépem hajnalban,az utolsó negyed kezdetén,azt hittem granulátumot készítek belőle.
Szóval az lett amit vártunk - sajnos - de semmi okunk keseregni,mert egyre jobb a fiatal mag,és Karl egyre több időt ad nekik.JR és Afflalo gyengélkedett tegnap,de utóbbi energiáját felemésztette Durant illetve Harden őrzése.
Nené és Billups ellenben nagyon jók voltak,és nekem Kenyon Martin játéka is tetszett.
Andersen blokkjai nagyon hiányoznak,az egész meccsen összesen egy blokkunk volt,azt is Nené cselekedte.Ez meg kevés lesz.
A Sixers verhetőnek tűnik,ott javíthatunk.

melo15 2010.12.26. 17:21:01

egyre többször kapunk ki. a philadelphia is nehéz lesz azzal hogy tegnap játszottunk, ők meg pihentebbek. főleg ha melo most sem játszik. szerintem kezd egyre nagyobb lenni a baj és nem tudom hogy a melo cserét hogy fogjuk megoldani...

Tomi_Tanguay 2010.12.27. 02:20:42

jó nagy kapkodásban kezdődött a meccs, de mi indultunk jobban

-Zephyr- 2010.12.27. 02:32:58

Egy kicsit fáradtak vagyunk, de hozni fogjuk ezt a meccset. Billups formában van!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.27. 02:35:23

25-13 az első negyed. Végre kevesebb pontot kapunk, nem védekezünk rosszul, de inkább a Sixers játszik botrányosan, elképesztő rohanás van.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.27. 02:52:10

Könnyelműsködünk, és gyorsan visszaengedtük őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.27. 03:07:24

46-43-ra vezetünk a félidőben. Jó szoros lett a második negyed második fele, érezhetően jobbak vagyunk, de pontatlanul játszunk. Így nehéz lesz, és szerintem a második félidőre csak még inkább fáradtabbak leszünk. Be kell húzni ezt a meccset akkor is!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.27. 04:36:23

95-89-re vesztettünk, hát ez a második félidő, főleg az utolsó negyed jó nagy szar volt... :(

Foresz 2010.12.27. 08:05:35

Ezek a végjátékok nem igazán mennek mostanában...A hármas-négyes posztunk elég üres,nincs róla megfelelő ponttermés.

melo15 2010.12.27. 15:13:29

nem tudom mi van a csapattal...nem elfogultság, de sajna melo nélkül sokszor tanácstalanok vagyunk támadásban szerintem megint ezt történt a meccs végén :( meg ahgy látom aflalo játszott hármast de ő védekezésben nem olyan jó ezen a helyen. szerintem szopás lesz ebből a szezonból :(

Foresz 2010.12.27. 18:07:46

Ezért kell Anthony-t minél hamarabb elboltolni,és lehetőleg egy kezdőszintű hármast is szerezni a cseréből.

melo15 2010.12.28. 17:04:23

ma a portland ellen nem szabadna kikapni. melo játszhat már?

Tomi_Tanguay 2010.12.28. 18:11:42

az utolsó négy hazai meccsen megvertük a blazerst. most a negyedik negyedre akarunk jobban koncentrálni, hát muszáj lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.28. 18:42:31

@melo15: Tegnap volt a nővére temetése, lehet hogy ma már játszik, de még nem olvastam biztosat róla.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.28. 19:30:49

A ma éjszakai pontos menetrend:
- Kedd, 22:00 Csehország - Kanada (Junior VB)
- Szerda, 00:30 North Carolina State University - West Virginia University (NCAA, Champs Sports Bowl)
- Szerda, 03:00 Denver Nuggets - Portland Trail Blazers (NBA)
- Szerda, 04:00 San Francisco University - Colorado State University (NCAA)
- Szerda, 05:30 Air Force Academy - Sam Houston State (NCAA, Sun Bowl Invitational)

melo15 2010.12.28. 20:20:26

@Filip89: remélem játszani fog vele több esélyünk lenne biztosan

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.28. 20:38:41

Melo sorsa még mindig nem ismert a mai meccsre - nem valószínű szerintem.
Az viszont biztos, hogy Harrington a következő két meccset kihagyja a múltkori hüvelykujj sérülése miatt.
Soha nem lesz teljes a keretünk?! :(

Foresz 2010.12.28. 22:14:07

@Filip89: Ez van,ha öregek otthona a Nuggets.
(Nem találok smiley-t,de képzeljétek a mondat végére)

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 02:52:53

már biztos hogy melo ma sem játszik

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 03:19:54

papiron simán vernünk kéne ezt a blazerst,de biztos vagyok benne h megint nagy szenvedés lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 03:36:12

25-21-re vezetünk az első negyed után. Nagyobb is lehetne a különbség, eddig minden pontunkat Billups, Martin vagy Nené szerezték. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 04:10:58

48-41-re elléptünk a félidőre. 5 pontot szereztünk az utolsó két másodpercben. :)
Időnként pontatlanok vagyunk, de érezni most a tűzet a csapatban, szóval annyira nem aggódok. Bármi lehet a második félidőben, nagyon remélem, hogy most nem fogunk visszaesni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 04:34:16

48-41-re elléptünk a félidőre. 5 pontot szereztünk az utolsó két másodpercben. :)
Időnként pontatlanok vagyunk, de érezni most a tűzet a csapatban, szóval annyira nem aggódok. Bármi lehet a második félidőben, nagyon remélem, hogy most nem fogunk visszaesni.

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 04:40:05

jó látni hogy kenyon és birdman is kezdik elkapni lassan az igazi formájukat.
a második félidő elején szépen ott hagytuk őket:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 04:47:31

79-58 az utolsó negyed előtt - hát, ezt innen nem baszhatjuk el. Tökéletesen játszottunk a harmadik negyedben, ez most igazi Nuggets-kosárlabda volt. :)

foppa21 2010.12.29. 04:50:04

nagyot játszottunk a 3.negyedben. szerintem már padlón a portland:-)

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 05:05:42

ebből már nem lesz gond, tartjuk a 20pontos előnyünket:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 05:20:12

95-77-re győztünk! Kellett már végre egy ilyen meccs, ma újra igazán jól játszottunk, nagyon sok jó egyéni teljesítménnyel: Billups, Smith, Afflalo, Nené, Andersen pl. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.29. 05:23:57

nagyon szép győzelem! rég tudtunk már ilyen simán nyerni. holnap @minnesota ellenük megint nehéz lesz főleg házon kívül. de remélem a mai győzelem erőt ad a folytatásra és összekapjuk magunkat:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 17:48:25

17-13-mal állunk. Karl azt mondta, hogy max 20 győzelmet várt a szezon 2010-es részére, és az már bravúr lenne, mert rettentő erős a programunk. Viszont a maradék 52 meccsünk közül csak 19-et fogunk .500 feletti csapatok ellen vívni. Mondjuk a kicsik ellen mindig rosszabbul megy, de akkor is be fogunk még indulni, elcseréljük a köcsögöt, és irány előre! :P

melo15 2010.12.29. 19:40:16

végre egy simább meccs! anthony játszhat ma a minnesota ellen? tőlük sem szabad kikapni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 20:59:29

Melo ma sem játszik, csütörtökön fog visszatérni a csapathoz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.29. 21:00:35

A ma éjjeli részletes menetrend:
- 01:30 Kanada - Norvégia (Junior VB)
- 02:00 Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets (NBA)
- 03:00 Colorado University - Maryland-Eastern Shore (NCAA)
- 03:30 University of Texas El Paso - Air Force Academy (NCAA, Sun Bowl Invitational)
- 04:05 Portland State University - Northern Colorado University (NCAA)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 02:13:17

Fasza, Melo és Harrington mellett Nené és Martin se játszik térdproblémák miatt. Akkor Love-nak megint lesz 25 lepattanója meg 50 pontja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 02:17:16

Billups-JR-Afflalo-Shelden-Ely kezdőötös. :S

-Zephyr- 2010.12.30. 02:23:42

Ráadásul nálam nem megy a stream, be sem jön az adthe.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 02:35:55

23-30 az első negyed után. Szarul kezdtünk, aztán kicsit visszajöttünk, de az utolsó percben megint pontatlanok voltunk, és újra elmentek nagyobb különbséggel. Szerintem ki fogunk kapni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 03:12:32

53-59 a félidő. Maradtunk látótávolságon belül, de ez így kevés lesz, támadásban kb csak Lawson lendületével tudunk váratlant húzni, és a védekezésünk is elég szellős a palánk alatt, de amúgy már 7 steal két negyed alatt. Továbbra se látok sok esélyt erre a meccsre.

Tomi_Tanguay 2010.12.30. 03:38:18

micsoda rohammal kezdtük a második félidőt és már vezetünk!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.30. 04:36:53

119-113 win. A második félidőben nagyot küzdöttünk, és megérdemeltük a sikert, és szerintem back-to-back második napján, ennyi hiányzóval, idegenben értékes győzelem volt. Billups 36 ponttal vezette a csapatot! :)

foppa21 2010.12.30. 04:43:36

@Filip89: tényleg nagy meccs volt! 2 nap 2 győzelem szerintem most sokat lendíthet a csapaton és akkor a következő meccsen talán melo is jöhet

-Zephyr- 2010.12.30. 15:06:51

Ez bravúr volt ennyi sérülttel! Nagyon kellett ez a siker, így Meloval és a többiekkel kiegészülve belekezdhetünk egy jó hosszú győztes szériába :)!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.01. 19:14:42

A január 1-jei sportprogram:
- Szombat, 22:00 Colorado State University - Hampton University (NCAA, Hilltop Challenge)
- Vasárnap, 01:30 Lake Erie Monsters - Hamilton Bulldogs (AHL)
- Vasárnap, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings (NBA)

Tomi_Tanguay 2011.01.01. 19:31:12

nem kéne új nuggets helyzet? 150 komment lassan:D jövök hajnalban erre a meccsre, a kingst muszáj verni még úgy is ha nem nézzük le őket

melo15 2011.01.01. 20:38:35

ma már anthony is játszani fog ugye?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.02. 01:56:01

Melo biztos visszajön, a másik három múltkori hiányzókról viszont nincsen még semmi infó.

Tomi_Tanguay 2011.01.02. 03:15:10

anthony, martin és nené is a kezdőben tért vissza

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.02. 03:24:20

Ha Harrington is játszhat, akkor idén először teljes a keret.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.02. 03:35:20

23-23 az első negyed után. Nené nagyon nagy játékkal kezdett megint. Harrington szerintem nincs, mert nem állt be az egész negyed alatt. Ha kicsit jobban odafigyelnénk támadásban és védekezésben is, sima meccs lenne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.02. 04:40:05

51-39 a félidőben.
Erről beszéltem, kicsit összekaptuk magunkat, és simán elléptünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.02. 05:19:56

104-86-ra hoztuk. A második negyedtől kezdve sima meccs volt, hoztuk a kötelezőt! :)

Tomi_Tanguay 2011.01.02. 05:25:17

na ez szép győzelem volt! sima meccs volt, amilyet reméltünk. három győzelem zsinórban:)

melo15 2011.01.02. 15:04:12

anthony nem volt jó formában, de billups veszetten dobott. tényleg szép volt :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.03. 21:30:32

Billups a hét játékosa volt a nyugati konferenciában!!! :)

Chauncey averaged 25.3 points last week, in which Denver went 3-0. Similarly impressive was his .639 shooting percentage. He was 11-for-13 from 3-point range (holy moly) and averaged 6.3 assists, too.

Oh, and he has connected on 46 of his last 47 free throw attempts.

His week:

Dec. 28 vs. Portland: Recorded 18 points, nine assists, four rebounds and one block in a 95-77 win over the Trail Blazers

Dec. 29 @ Minnesota: Poured in 36 points, five assists, three steals and two rebounds in a 119-113 victory over the Timberwolves.

Jan. 1 vs. Sacramento: Netted 22 points and added five assists and four rebounds in a 104-86 win over the Kings.


süti beállítások módosítása