Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cactus League: Jól halad a csapat

2011.03.15. 11:14 - Tomi_Tanguay

A közelmúltban újabb hat mérkőzést játszott le a Cactus Leagueben a Colorado Rockies csapata, melyeken nagyon jó eredményeket értünk el, így változatlanul a 15 csapatos arizonai előidény élmezőnyében foglalunk helyet. Ennél is fontosabb, hogy féltávnál jár a márciusi felkészülési időszak és egyre okosabbak lehetünk a csapat keretével kapcsolatban, bár természetesen még mindig sok kérdőjel van. Ezekre majd a maradék két hétben fogunk választ kapni, addig is az összefoglalások mellett igyekeztem említést tenni a kérdéses pozíciókért folytatott harcok állásáról.


















Csütörtökön a Milwaukee Brewers ellen folytattuk a menetelést és a Maryvaleben megrendezett találkozót 9-8-ra nyertük meg tíz inningben. Ez volt az a meccs, ahol a Nuggets edzője George Karl is ott volt. Végig szoros mérkőzés volt, igazi ütő parádéval, az ellenfél 18, a mieink 14 darab találatot értek el. Folyamatosan váltott vezetéssel haladt a két együttes, az alap játékok végén 6-6ra állt a meccs, majd a tizedik inning felső részében viszont Iribarren és Nelson is sac flyból szerzett pontot, Paulsen pedig egy RBI singlet ütött, míg az alsó félben a Brewers csak két pontot tudott hozni Weathers ellen a mieink három pontjával szemben, így egy ponttal jobbak lettünk és befejeztük a mérkőzést. Todd Helton folytatta tavaszi szárnyalását és két double találatot ért el, melyekből összesen két pontot hozott a csapat számára, ezekkel az első futást érő megmozdulásait regisztrálta az előidényben. Az aktuális leadoff hitter Willy Taveras 3/5ös teljesítménnyel zárt és mindhárom bázisra kerülése végén hazaért, mi több fénykorát idézve három bázisrablást ért el sikeresen, talán vele is egyre komolyabb kell számolnunk. A kiegészítő ütő posztjáért egyre kompetensebb versenyben lévő Hernan Iribarren újabb két pontot termelt kezdő shortstopként. Illetve pontszerző volt még például Wigginton és CarGo is (utóbbi erre a meccsre a nagy kapkodásban elfelejtette elvinni a saját mezét, így az egyik trénerünk 25ös számát viselte), Blackmon pedig csereként besózott egy triplet, ellenben Iannetta és Lopez ütés nélkül gyengélkedtek. A kezdő dobó Esmil Rogers eddigi legjobb meccsét játszotta az előidényben, a négy inning alatt egyetlen balszerencsés megmozdulása volt, amikor a harmadik menetben beszedett egy 3run HRt, ennél több futást viszont nem kapott és négy shutoutot is jegyzett. A csere dobóink közül csak Betancourt és G. Smith ellen nem ért be Brewerses futó, Belisle és G. Reynolds sebezhetőek voltak, de mindketten megúszták egy-egy ponttal a nehéz inningüket. White a kilencedik játékban elvesztette az előnyt, de végül mégis a meccs győztes dobója lett. A záró inningben Weathers a két kapott run és a három ütés ellenére megszerezte a savet.



















Másnap a Salt River Fieldsen a Kansas City Royals csapata volt az ellenfelünk és ismét extra játékra volt szükségünk a győzelemhez, de végül 4-3-ra felül kerekedtünk rajtuk. Teljesen más meccs volt, mint a Brew Crew elleni, a két csapat együttesen volt képes 13 ütésre és a futások száma is jelentősen redukálódott. Végig egy pont volt a különbség a két csapat között, 1-0ra és 3-2re a vendégek, 2-1re és 4-3ra a mieink vezettek a meccsen. A rutinos Todd Helton ismét egy 2/2es lőlappal javította az átlagát, az első inningben egy RBI single találatot is jegyzett, szinte megfiatalodott az új edzőtábor helyszínen és a tavalyi gyengélkedése után sokkal biztatóbb az eddigi tavaszi formája. Seth Smith az első hazafutását szerezte az előidényben, az egyszeri pinch hitter Paulsen pedig egy triple ütéssel egyenlített a kilencedik játékban. A győztes pontot érdekes módon úgy szereztük meg, hogy két kieső után Field felkerült a kettes bázisra egy hibás passznak köszönhetően, majd ugyanez a Royals 3B nem tudta összeszedni Nelson labdáját sem, így Field hazaért és hozta a nyertes futást. Lopez ezúttal 3Bt játszott és bizonyította, hogy ezen a poszton a Seattleben miért volt annyira hatékony, több szép mentést és még egy nagyszerű kidobást is regisztrált az infield bal szélén. A kezdőnk Jason Hammel volt ezen a mérkőzésen és a négy inning alatt mindössze két ellenfél jutott fel a pályára ellene, szépen helyt állt azok után, hogy az első játékban benyelt egy solo HRt, azon kívül ütést sem kapott, nagyon magabiztos volt, állítása szerint karrierje alatt még nem volt ilyen jó formájában van egyik a tavasszal sem, mint most. Lindstom egy blown savet hozott az ötödik menetben, hozzá hasonlóan Jorgenson is egy kapott ponttal és ütéssel zárt, míg F. Morales hibátlanul dolgozott és a győzelmet elérő Billings is csak négy ütővel találta szemben magát.


















A szombati napon egy igazi doubleheader várt a csapatra, ugyanis délután és este egyaránt lejátszottunk egy-egy meccset. Elsőként a San Diego Padresel találkoztunk és több mint 11 ezer néző előtt 4-3-ra legyőztük a divíziónk tavalyi meglepetéscsapatát. Sokkal simábbnak tűnt a mérkőzés, hiszen már 4-0ra is vezettünk, miután a második játékban Willy Taveras feljegyezte napi egyetlen ütését egy 2run RBI singlet, míg a hatodik inningben a veterán Jason Giambi az első hazafutását lőtte a STben, mellyel négy pontos előnyhöz juttatta a csapatot. Sokáig nulla ponton tartottuk a SDt, de az utolsó játékban az egyik próbajátékos OF hibájából kaptunk egy pontot, majd Daley is beszedett egy 2run HRt, így izgalmas lett a befejezés, de megtartottunk egy pontot az előnyünkből. Gonzalez két single találatot és az első bázisrablását jegyezte fel a mérkőzésen, a hármas bázison ezúttal Herrera villogott, Pacheco kezdőként ütés nélkül maradt, csakúgy mint Lopez. Young JR és Rosario is ezen a meccsen játszott először az előidényben, mindketten kisebb-nagyobb sérülés után igyekeznek még formában lendülni, kevés sikerük volt bemutatkozásként. Ubaldo Jimenez elérte a csúcsformát erre a mérkőzésre, hiszen négy inning alatt perfect volt, egyetlen ember sem jutott ellene bázisra, a 12 kiesőből négyet strikeouttal küldött, ez volt statisztikailag az első győztes meccse a Cactus Leagueben. A longmannek visszaminősített Paulino jól látta el az új feladatát az ötödik inningben, a kezdő helyért versenyző Mortenesen pedig két inning alatt kapott egyetlen ütést, és végre Stultsot sem tudták megszórni, Daley pedig két ütésből három futást szedett be, idén először szereztek pontot ellene a negyedik meccsén.

Nem sokkal a Padres elleni meccs befejezése után aznap este az Arizona Diamondbacks volt már az ellenfelünk, végül ellenük is győzni tudtunk 5-3 arányban. Sokáig szorosan alakult a mérkőzés, majd az ötödik és a hatodik inningben hozott egy-egy pontjával a D'backs 3-1es előnyre tett szert, de utóbbi játékban a mieink egy négy pontos rohammal tudtak válaszolni, amellyel beállítottuk a végeredményt. Ebben a menetben a rutinos backup catcher Pagnozzi egy RBI doublet döngölt be, az 1/3as napot letudó első ember Fowler egy singleből küldte őt haza, majd a csereként beszálló Ben Paulsen két pontot suhintott, miután már a negyedik tripláját lőtte meg az előidényben, ezzel a napi egyetlen ütőjátékából kihozta a maximumot. Helton egy újabb single találatnak hála elérte a .400as átlagot a tavasszal, de mellette még olyan meghatározó emberek is képesek voltak érvényes ütésre az említetteken kívül, mint Tulowitzki, S. Smith, Iannetta, a kezdőből egyedül csak a 2B Wigginton volt találat nélküli. A fiatal SP Greg Reynolds rettentő bíztató fellépést tudott le az Arizona ellen, az öt játék alatt csupán az elsőben voltak kisebb gondjai, majd az ötödikben egy kihagyás alkalmával beszedett egy solo homerunt, ezen kívül viszont kimondottan magabiztosnak tűnt. Végig dobta a tervezett öt játékot, ezalatt csupán két ütést és két futást hoztak ellene, ezzel a meccsel tényleg bejelentkezett az ötödik kezdő dobó pozíciójáért vívott különversenybe. A tehetséges Escalona a hatodik menetben regisztrálta a győzelmet a két ütése és az egy elszenvedett pontja ellenére. Weathers és Vargas is egy-egy ütést és sétát engedélyezett az ellenfélnek, míg Johnson a hajrában egy balhés inninggel tudta le a savet.


















Ezután vasárnap délután Phoenixben folytattuk az Oakland Athletics ellen, akik ellen megszakadt a hat meccses győzelmi sorozatunk és 9-4-es zakót szabtak ránk. Korán eldőlt a mérkőzés, hiszen már az első öt inning alatt beszedtünk kilenc futást, így nem sok esélyünk lehetett a győzelemert, mert bár az ütések számában csak egyel maradtunk el az A'stől, ők sokkal jobban kihasználták a dobóink gyengélkedését. Ryan Spilborghs különösen nagy mérkőzést játszott, mindhárom ütési lehetőségében singlet regisztrált, egyik megmozdulása még RBIt is ért, és közben a jobb szélen egy nagyon ügyes elkapása is volt a fal közelében. Mellette még Jonathan Herrera volt az offenzív hősünk, 2/2vel és két futással zárt, ráadásul egy double és egy triple találatot lőtt, így továbbra is őrzi .387es átlagát, nagyon jó esélyei vannak rá, hogy kezdő 2B lesz az új szerzemény Lopez kárára. Gonzalez egy sétát és egy singlet tett hozzá, közben pedig két alkalommal rabolt bázist, az első SBeket szerezte idén. A tehetséges Field a kilencedik játékban egy egy pontos hazafutással szépített, a másik két pontunkat egy errorból és egy wild pitchből hoztuk. Young Jr a sor tetején egy singlere volt képes, az őt követő Taveras 0/4et ért el, Giambi is csupán két sétával jeleskedett. Eredetileg De La Rosa lett volna a soros kezdő dobó ezen a mérkőzésen, de izomfájdalmai miatt inkább pihentettük. Helyette a tehetséges Nicasio kapta meg a startot, szegény srác azonban nagyon lámpalázas volt és az első két játékban öt ütést elszenvedve három pontot vittek be ellene, viszont négy SOt osztott. A másik fiatal Riordan sem volt eredményesebb, sőt ő a maga két játéka alatt újabb öt pontot szívott, összesen két homerunt lőttek ellene. A closer Street ismét a harmadik játékban jutott szóhoz, de beszedett egy solo HRt, messze van még mindig az igazi formájától, ami nem túl kedvező. Belisle és Lindstrom viszont ütés nélkül hozták a saját egy-egy inningüket, utóbbi mérlegét csak egy séta rontotta, rájuk úgy tűnik bátran lehet számítani.

Hétfőre visszatértünk Talking Stickbe és a Cincinnati Reds elleni találkozón 3-2-es walk-off győzelmet arattunk. A vezetést a vendégek szerezték meg a harmadik játékban, de még ugyanebben a menetben Jordan Pacheco egyenlített egy RBI doublelal, S. Smith single ütése után pedig már vezettünk is. A fiatal elkapó egyre komolyabb esélyes a keretbe kerülésre, akár második számú elkapóként, vagy a Stewart sérülése miatt felszabaduló hely betöltésére. Egyre megbízhatóbban teljesít védekezésben, Phillipset szépen vadászta le a kettes bázisnál és ütésben is hatékonyan végzi a feladatát, ezt a meccset 2/3al tudta le és .348as összetettben. Aztán a kilencedik inning tetején kiegyenlített a Cincy, de aztán a csereként érkező Lopez egy RBI sinlgelel fejezte be az összecsapást a kilencedik alján. Fowler csak 1/4es volt leadoff hitter poszton, Helton, Tulo, Herrera mind ütés nélkül végzett, Wigginton egy single mellé pedig elkönyvelte első mezőnyhibáját az előidényben. Jhoulys Chacin újra nagyon jól dolgozott és öt játékot a dombon töltve mindössze egy pontot engedélyezett az ellenfélnek, közben csak négy single és két walk csúszott be neki és még négy strikeoutot is jegyzett. Azt hiszem felőle is érdemes egyre bizakodóbbnak lennünk. Az őt követő csere emberek közül Betancourt és F. Morales sem szenvedett el futást, utóbbi még az egész előidényben scoreless, ami kellemes meglepetés azok után, ahogy zárta a tavalyi évet. Az ifjú Brothers is hibátlan volt még két SOt is adott, White pedig ismét blown savet és wint egyszerre regisztrált az utolsó játékban, közben két ütésből egy pontot kapott.



















A napokban elkezdődött a minor camp a csapat farmjátékosai számára, a vasárnapi meccs után 14 játékost küldtünk át oda a ST rosterből: Billy Buckner, Greg Smith, Bruce Billings, Alan Johnson, Andrew Johnston, Adan Jorgenson, Casey Weathers, Christian Friedrich, Keith Weiser (dobók), Wilin Rosario (elkapó), Thomas Field, Hector Gomez (belsőpályások), Cole Garner, Tim Wheeler (külsőpályások). Nincs nagy meglepetés köztük, talán valóban ők voltak a leggyengébb láncszemek. A legnagyobb név közülük a tehetséges Rosario, de ő még egy térdszalag szakadás után lábadozik és az már korábban biztos volt, hogy a farmban sem kezdheti el áprilisban a szezont, csak később csatlakozhat, mivel még külön tréningekkel fog rehabilitálódni.

A hétfői napon sor került egy B csapat meccsre, melyen az LA Angelstől kikaptunk. Az igazán lényeges a sérült Ian Stewart fellépése volt, aki az első előidény meccsen összeszedett térd sérülése után most először merészkedhetett újra a pályára meccs körülmények között, bár a mezőnyben nem tűnt fel, hiszen csak DH volt. 2/4es ütési hatékonysággal és egy RBI singlel tudta le a végig játszott összecsapást. Ezen a meccsen a rutinos John Maine volt a kezdő dobónk, aki sokkal magabiztosabban mozgott, mint a legutóbbi alkalommal, végül 3.1 inning alatt két futást hoztak rajta. Érdemes rá is figyelnünk, mert ő is versenyben van az ötödik dobó posztjáért.

Többször szóba hoztam ezt a bizonyos ötödik dobó kérdését, méghozzá azért, mert az amúgy is a vállával bajlódó Aaron Cook a napokban bravúros módon eltörte a dobó kezén a gyűrűs ujja hegyét, miután rácsukott egy ajtót. Így már biztos, hogy április elején nem lesz játékra kész formában, most még legalább újabb két hétig nem dobhat és esélye sincs formába lendülni. A helyéért jelenleg G. Reynolds, Rogers, Mortensen, Maine versenyeznek, a következő időszakban biztosan mindannyian sok lehetőséget fognak még kapni, hogy az edzői stáb megállapítsa melyikükkel járnánk a legjobban.




















A Cactus League jelenlegi állása:


1. San Francisco Giants 14-5
2. Seattle Mariners 10-4
3. Colorado Rockies 12-6
4. Milwaukee Brewers 11-6
5. Kansas City Royals 10-6
6. Cincinnati Reds 10-7
7. Texas Rangers 9-7
8. San Diego Padres 8-8
9. Los Angeles Angels 8-10
10. Chicago Cubs 8-11
11. Oakland Athetics 7-10
12. Cleveland Indians 6-9
13. Chicago White Sox 6-10
14. Arizona Diamondbacks 5-15
15. Los Angeles Dodgers 5-15

A következő mérkőzések:


Kedd, 21:05 Chicago Cubs - Colorado Rockies
Csütörtök, 02:05 Texas Rangers - Colorado Rockies
Csütörtök, 21:10 Colorado Rockies - Chicago White Sox
Péntek, 21:10 Colorado Rockies - Milwaukee Brewers
Szombat, 21:05 Cincinnati Reds - Colorado Rockies
Vasárnap, 21:10 Colorado Rockies - Los Angeles Angels
Jövő hétfő, 21:05 San Francisco Giants - Colorado Rockies


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr392740789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 12:39:56

Köszi! Ilyesmi roster-kérdéses elemzésre gondoltam, aztán később lehetünk majd még bővebbek, mert van pár érdekes helyzet. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 14:05:28

na örülök:D de akkor írjál egy külön cikket a témában ha ez a mániád:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 14:26:20

Lehet, hogy majd az lesz, de azt később kéne, majd még meglátom. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 14:27:21

Ide írok, mert ez a legújabb poszt: látható fent az új fejléc, lehet hogy elsőre egy másik narancssárga-fehér felület jön be, akkor a legalján állítsátok át a "mobil"-ról a "teljes" verzióra, és bejön minden a régiben. ;)

Coach Sacco 2011.03.15. 17:48:08

Izgalmas összefoglaló lett, nagyon jó cikk! :)
Örömmel látom, hogy Helton újra a régi formájában játszik a tavalyi gyengélkedés dacára. Remélem a tétmeccseken is stabil lesz. Wigginton 2B vagy 3B poszton hasznosabb? Csak mert akkor úgy kéne játszani őt Herreraval/Lopezzel váltva, de nehéz ügy lesz, ha Stewart visszatér.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.15. 18:08:06

Szerintem az szól mindenképpen Herrera mellett bárki mással szemben, hogy ő lenne a legideálisabb no2 hitter. Egy dolog, hogy jó defender, hogy jól üt, szerintem itt nem ezek a fő tényezők, ezekben nem kiemelkedő a többiekhez képest, de a sor második helyén nála jobb embert nem tudnék elképzelni.
Lopez úgy látom inkább 3B-ként tud érvényesülni, talán az ütőformája is kezd felfelé ívelni, a tegnapi walk-off biztos feldobta. Szerintem inkább itt kéne versenyeztetni Stewart-tal, aztán ha bármi történik, még nyugodtan lehet 2B.
Wigginton elvileg 1B/2B/3B/RF/LF pozíciókon nyugodtan bevethető. Én jelenleg őt ilyen jolly joker-nek szeretném, beáll mindig éppen oda, ahol szükség van (Helton pihentetései miatt nyilván 1B is gyakran lesz, 2B-3B alap, és ha Spilly+Smithy egyszerre mélyrepül, akkor kivonulhat az outfieldre is). Lehet, hogy nem lesz every day x position player, de szerintem heti 4-5 meccs így is gyakran össze fog jönni neki.
Van választási lehetőség, és Tracy ezt imádja, biztos vagyok benne, hogy a lehető legtöbbet ki fogja hozni ebből a helyzetből, Lansford pedig alapjában véve változtatta meg az ütők felfogását, ami szintén jó irányba viheti a csapatot. :)

A végére leírom még, hogy milyen batter lineup-ot tudnék elképzelni:
1. Fowler
2. Herrera
3. CarGo
4. Tulo
5. Helton (ha ilyen jó formában van, megérdemli a 5th spot-ot)
6. Wigginton/Stewart/Lopez
7. Smith/Spilly
8. Iannetta

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 19:01:03

eyjr és pacheco is ott van még tanár úr:D bár előbbi csak akkor ha stewie nem kezdi el időben a szezont. pacheco viszont szerintem már favorit a backup catcher posztra és ha jól megy neki akkor simán kiszorithatja iannettat is akár.

foppa21 2011.03.15. 20:05:40

wow tényleg jó lett a cikk!:-)
meg az új fejléc is baromira tetszik

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 20:57:49

a mai lineup a következő lesz a cubs ellen: cf taveras, rf smith, lf gonzalez, 3b lopez, 1b helton, c iannetta, ss nelson, 2b iribarren, p rogers

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 22:24:59

3-0ra vezetünk öt inning után. helton sac fly RBI, rogers sac fly RBI és közben még egy error így abból a játékból két embert ért be:D
rogers szerintem befejezte. egyetlen singlet kapott, azon kívül nem is volt ember a pályán, egyébként azt is cargo egy outfield assisttal levette a kettesről:)

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 23:06:11

mortensen, mckenry, nelson leküldve a triple-A-be.
stewie állítólag csütörtökön már a cactus leagueben játszhat a CWS ellen 3Bként három inninget!

Tomi_Tanguay 2011.03.15. 23:50:00

4-2 lett a végére. escalona engedett két pontot az utolsóban, amugy simán vezettünk.

Tomi_Tanguay 2011.03.16. 12:40:14

rogers a tegnapi meccse után egyértelmű leading candidate a 5th spotra.
végszóra itt egy spanyol interjú vele:D
blogs.denverpost.com/rockies/2011/03/15/video-esmil-rogers-on-spring-training-en-espanol/6649/

még frissebb hír: stewart már ma a rangers elleni night meccsen kezdő 3B lesz!

Coach Sacco 2011.03.16. 20:44:12

Akkor Stewart ma biztos játszhat? :)

Tomi_Tanguay 2011.03.16. 21:31:36

elvileg igen de még nem adták ki a mai meccsre a lineupot, majd meglátjuk még addig. csak 2:10kor kezdünk:)

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 00:30:51

#Rockies at Texas, 3/16: Young4, Fowler8, Wigginton3, Tulowitzki6, Giambi1, Spilborghs9, Pacheco2, Stewart5, Blackmon7.

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 05:39:37

11-10re nyertünk:D az év eddigi legjobb meccse volt, hiába csak előidény ez kurva nagy comeback volt, mert már 2-9 is volt.
hammel beszedett 8 runt az első három inningben. pontjaink sorban: wigginton solo HR, tulo RBI single, giambi solo HR, eyjr RBI single, taveras 2run RBI single, jacobs 2run HR, garner solo HR, taveras RBI single.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 11:03:20

Tegnap volt pár kurva jó teljesítményünk: Young Jr 4/6 leadoff-ként; Taveras csere volt és 3/4, 3 RBI, köztük a győztes pont; Blackmon 3/5 a nyolcadik helyről, ő hozta a győztes futást, ahogy nagyszerűen kikerülte a tag-elő catchert.
Hammel-nek meg ennyit az élete formájáról, ugyanolyan hullámzó, mint eddig volt. :P

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 17:41:34

mégis ubaldo kapja a CWS elleni meccset, g.reynolds pedig a csak a B gamen dobhat. arra következtetek ezzel, hogy eldőlt hogy rogersé az ötödik spoth
illetve stewart ma is kezdő lesz, tegnap este, ma délután is játszik, rendben lehet a térde és esélyes neki az opening night roster
ma 21.10től játszunk a white sox ellen a következő lineupban:
#Rockies vs. @WhiteSox, 3/17: Smith9, Herrera6, Gonzalez8, Lopez4, Helton3, Stewart5, Iannetta2, Garner7, Jimenez1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 18:53:21

Törölték a B-meccset, ezért kezd Ubaldo, hogy játékban maradjon, G. Reynolds pedig holnap jöhet a Brewers ellen.

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 21:05:42

pénteken lesz egy B meccs, ahol DLR lesz a dobó a kisebb problémái után vagy hogy a faszba fogalmazzam: arm tightness:D

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 22:47:49

ubaldot szerintem megzavarta hogy nem a B csapatban kellett dobnia vagy nem tudom mi történt vele már. 4.1 inning alatt 8 hit, 7 run, 4 walk.huhh...
7-3ra vezetnek öt inning után. tőlünk garner RBI double, cargo RBI groundout, helton RBI single.

Tomi_Tanguay 2011.03.18. 03:46:40

12-6 lett nem ide. mckenry szépített még egy 3run HRal, aztán a végén white kapott négy futást.

Tomi_Tanguay 2011.03.18. 18:17:41

#Rockies vs. @Brewers, 3/18: Smith9, Lopez4, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Wigginton5, Spilborghs8, Iannetta2, G. Reynolds1.

Tomi_Tanguay 2011.03.18. 20:02:22

stewart az előző két meccse után kapott pihenőt. fowlernek pedig láb sérülse van szerda óta, így maradt ki megint, de nem lesz komoly.

a brewers elég erős lineupot nevezett mára:
1. Rickie Weeks, 2B
2. Carlos Gomez, CF
3. Ryan Braun, LF
4. Prince Fielder, 1B
5. Casey McGehee, 3B
6. Mark Kotsay, RF
7. Yuniesky Betancourt, SS
8. George Kottaras, C
9. Wily Peralta, P

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 00:09:10

9-7re győztünk a brewers ellen, jó hosszú meccs volt:)
cargo RBI double, tulo RBI single, wigginton 2run RBI double, spilborghs RBI double, paulsen 2run RBI single, nelson RBI sac bunt, j.morales RBI single.
g.reynolds 6 inning alatt 6 runt kapott. lindstrom egyet, m.reynolds és paulino scoreless volt.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 00:20:26

DLR a mai minor meccsen 4 inning alatt 7 ütés, 5 run, 1 walk, 4 SO. nem az igazi még mindig.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 12:14:18

tracy bejelentette az első négy kezdő dobónkat: ubaldo, DLR, chacin, hammel. az ötödik pedig rogers/maine/g.reynolds lehet. sok múlik maine mai startján, de szerintem rogers lesz a befutó

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 19:25:01

Tracy: "Rockies’ best-ever rotation". Sokat vár idén Chacin-tól és Hammel-től, Ubaldo és DLR pedig alapból jó lesz. Meglátjuk, én kicsit óvatosabb vagyok.

blogs.denverpost.com/rockies/2011/03/19/jimenez-standing-atop-rockies-best-ever-rotation/6743/

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 19:55:50

a mai lineup a reds ellen:
1. Seth Smith, RF
2. Jonathan Herrera, SS
3. Ty Wigginton, LF
4. Jason Giambi, 1B
5. Jose Lopez, 2B
6. Ian Stewart, 3B
7. Ryan Spilborghs, CF
8. Matt Pagnozzi, C
9. John Maine, P

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 00:27:43

10-3ra veszitettünk a reds ellen.
az elején még wigginton RBI single és stewart sf RBIból 2-0ra is vezettünk, aztán maine kapott öt futást három inning alatt, lindstrom hármat, morales pedig kettőt. a dobók és a védekezés bizony gyengélkedett, ütésben még felvettük velük a harcot

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 00:56:34

leküldtük a minor campre őket: blackmon, paulsen, iribarren, white, vargas

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 19:04:47

maine természetesen csalódott volt a tegnapi meccs után, de reméli h kaphat még lehetőséget és javíthat. szerintem 90% hogy rogers lesz a 5th starter.

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 20:33:40

mai lineup: cf fowler, 2b herrera, lf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, 3b wigginton, rf spilborghs, c iannetta, p rogers

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 21:50:55

Tulo 2/2, 2 HR, 4 RBI. Lőtt egy solo homerunt is. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.21. 00:20:43

6-0-s vezetésről 6-6-os döntetlent játszottunk.

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 11:02:03

rogers öt inning alatt 8 hit és 6 run. rontott most az esélyein. tulo viszont belőtte az első hazafutásait az idén, egymás után rögtön kettőt és 3/4. iannetta is 2 RBI. street és paulino megint scoreless volt, morales is csak nem tudta megfogni rogers utolsó embereit.
ma megint jön egy meccs aztán lesz egy pihenőnap, majd akkor fogok írni új cikket holnap-holnap után körül:)

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.21. 14:17:01

relatív hogy rontott az esélyein Rogers, tekintve hogy nincs alternatívája. Maine nem megoldás. Amit nem tartok elképzelhetetlennek, hogy bepróbáljuk Paulino-t még az ST hátralévő részében, ha Rogers kilátástalan marad. Az hogy Ubaldo meg DLRék szarok ST-ben, belefér. Nekik nem kell a csapatbakerülésért küzdeni. Dolgozzanak az edzéseken, itt meg kerüljék a sérüléseket.

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 16:06:56

g.reynolds is lehetséges még. paulino biztosan longman lesz, azt tracy már leszögezte, szerintem legfeljebb az idény elején válthatunk rogersnek szarul sikerülnek az első meccsei. de addigra már cook is felépül, hanem csinál újabb marhaságot:D

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 19:23:19

lineup for SF: Fowler8, Smith9, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Lopez4, Stewart5, Iannetta2, Hammel1

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 20:00:32

szar idő van, eső várható, lehet nem lesz meccs a SF ellen. ha lesz akkor pedig a bullpen nyomja végig, mert hammel most játszik minor meccset

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 20:02:11

állítólag m.reynolds kerettag lesz, pedig elég szarul ment neki tavasszal, azt hittem stultst tartjuk meg balosnak

Tomi_Tanguay 2011.03.21. 21:09:52

úgy néz ki hogy lesz meccs. m.reynolds lesz az első dobónk.

Tomi_Tanguay 2011.03.22. 01:13:46

jól van 5-0s vezetésnél a harmadik közepén az eső miatt befejezték. sajnos ezt nem fogják győzelemnek beírni pedig rendesen faszra húztuk lincecumot:D cargo RBI single, stewart sac fly RBI, fowler RBI triple, lopez RBI single, stewart RBI single. m.reynolds makulátlan volt a két dobó játék alatt.


süti beállítások módosítása