Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Fantasztikus formában

2011.03.17. 00:40 - -Zephyr-

Az előző összefoglaló óta eltelt egy hétben három fellépése volt a Denver Nuggets-nak. Három olyan mérkőzés volt ez, ahol elvárható volt a győzelem, de a Clippers elleni gyenge játékot látva egyik ellenfél ellen sem mehettünk biztosra. Lássuk, hogyan sikerült a csapatnak a Suns, a Pistons és a Hornets elleni fellépése!

























Múlt pénteken a sokáig mumusnak számító, Phoenix Suns otthonában vendégszerepelt a Nuggets. Karl csapata hosszú évek óta nyeretlen az arizonaiak ellen, ezúttal viszont minden esélyünk meg volt rá, hogy megtörjük ezt a sikertelen szériát. A meccset ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtük, már az első negyedben sikerült tíz ponttal meglépni a hazaiaktól. A második felvonást öt pontos előnyről indítottuk, eleinte tartotta a különbséget a Suns, de a szünetig sikerült ismét tíz pontra növelni a fórunkat, így nyugodtan mehettek a játékosaink a félidei pihenőre. A szüntet követően is inkább mi irányítottuk az eseményeket, tovább növeltük a meglévő előnyt, ami a negyed végére a húsz pontot is elérte. A negyedik negyednek komoly előny birtokában vághattunk neki, hatalmas fordulat szükségeltetett volna ahhoz, hogy innen az ellenfél fel tudjon állni. A csoda elmaradt, így a magabiztos vezetés birtokában a cserejátékosok is sok lehetőséget kaptak az utolsó felvonásban. A csapat nagyon magabiztosan, végig vezetve 116:97 arányban legyőzte a Sunst, megtörve ezzel az évek óta tartó negatív sorozatot. A kezdőben Afflalo sérülése miatt Forbes kapott lehetőséget, a pontok terén nem sikerült pótolnia a hiányzó hátvédet, de kilenc megszerzett lepattanójával ezen a téren Ő vitte a prímet a csapatban. A legjobb pontszerzőnk Nené volt, 22 egységgel zárt és szokásához hűen nagyon hatékony volt mezőnyből. A legjobbunk ezen a mérkőzésen véleményem szerint Lawson volt, 11 gólpasszal és 20 ponttal dupla-duplát hozott. A kezdőből Chandler hozta a megszokott 16 pontját, még Martin elég átlagos produkcióval rukkolt elő. A kezdőcsapat játékosai közül egyébként csak Lawson töltött 30 percnél többet a pályán ez is mutatja, milyen nagy fölényben voltunk a mérkőzésen. A padról Birdman és JR Smith voltak a legjobbak, mindketten 12 pontot szereztek, hasznosan játszottak.



















A következő jelenésünkre hazai pályán került sor, két nappal később a Detroit Pistons ellenében. Az előző mérkőzéshez hasonlóan ezt is remekül kezdte a csapat, már az első negyed elején sikerült komolyabb előnyre szert tenni. A folytatásban a vendégek is feljavultak, minek köszönhetően közelebb zárkóztak és a szünetre hat pontra csökkentették a hátrányukat. Az első félidőben szerzett 66 pontunk egyébként rekordnak számít Anthony elcserélése óta. A pihenő után jobban kezdett a Pistons, a harmadik játékrész elején gyorsan sikerült egyenlíteniük, de mielőtt nagyobb baj lett volna, észhez kaptunk, főleg védekezésben javultunk fel és a negyed végére már csaknem húsz pont volt az előnyünk. Ilyen előny birtokában a negyedik menetre ezúttal sem maradt már túl sok izgalom. Miután tovább növeltük az előnyünket és a vendégek is feladták a találkozót, jöhettek a cserejátékosok. A végeredmény nagyon sima 131:101-es győzelem lett. Engem egy kicsit meglepett, hogy ennyire könnyed lett a mérkőzés vége, mert a találkozó közepén voltak nehézségeink, egész jól meccsben maradt a Detroit. A kulcspillanat a Pistons egyenlítése volt a harmadik negyedben, itt ugyanis nem esett össze a csapat, hanem rátett még egy lapáttal, ami eldöntötte a meccs sorsát. Ebből láthattunk keveset az Anthony-érában, de a jelenlegi csapat képes ilyen húzásokra, remélhetőleg, még sok ellenfelet meglepünk ezzel a szezonban. Ezen mérkőzésen csak úgy hemzsegtek a jó egyéni teljesítmények, kezdőből Lawson és Nené is dupla-duplát értek el, előbbi 15 ponttal és 11 gólpasszal, de a négy labdaszerzést is érdemes megemlíteni. A brazil center pedig, 18 pontig és 11 lepattanóig jutott. Az igazi erősségünk azonban ezen a meccsen az ellenállhatatlan cserepadunk volt. Smith 31 pontot termelt a padról, 9(!) hármast süllyesztett el a vendégek gyűrűjében, fantasztikusan játszott. Birdman ezúttal is kitett magáért, 14 pontot szerzett, remekül védekezett és a mezőnyből 100%-os teljesítményt nyújtott. Felton amikor pályán volt, elég jól mozgatta a csapatot, Afflalo sérülése miatt többet van fent Lawsonnal együtt, de úgy tűnik, ez sem okoz nekik gondot, a meccset 12 ponttal és 6 assziszttal zárta. Érdemes még Harringtont is kiemelni, főleg az első félidőben voltak jó pillanatai, akkor kifejezetten hasznára volt a csapatnak.

A mai összefoglaló utolsó mérkőzését a New Orleans Hornets ellen vívtuk. Ennek a találkozónak az elejét nem sikerült olyan jól elcsípni, mint a korábbi mérkőzéseinken. Hamar hátrányba kerültünk, de időben észhez tért a csapat, és gyorsan visszajöttünk a meccsbe. A második negyedben aztán átvettük az irányítást és megfordítottuk az állást, a félidőre már 13 pontos előnnyel mehettünk. A harmadik negyedben eléggé kiegyenlített küzdelem folyt, de ebből is mi jöttünk ki jobban, néhány ponttal sikerült még megtoldanunk az előnyünket, így gyakorlatilag ezt a mérkőzést is megnyertük három negyednyi játék után. Az utolsó játékrészben a Hornets még megpróbálkozott visszakapaszkodni, de főleg a hárompontosainknak köszönhetően nem tudtak jelentősebb hátrányt ledolgozni. Végül 114:103 arányban megnyertük a mérkőzést. A csapatból hárman is átlépték a 20 pontos határt. Chandler 20 ponttal és 7 lepattanóval vállalt részt a Hornets két vállra fektetéséből, Lawson pedig egy újabb dupla-duplával örvendeztette meg a denveri rajongókat, ezúttal 23 pontot és 10 gólpasszt jegyzett. A harmadik 20 pont fölé jutó játékos a padról szállt be a mérkőzésbe, Ő Felton volt. Annak ellenére, hogy csere volt, messze a legtöbb időt töltötte a parketten és jól használta is fel ezt a játékidőt. Nagyon elemében volt, a dupla-duplát neki is összejött, 23 ponttal és 12 assziszttal. Ezen a találkozón egy karriercsúcsot is felállított azzal a hat hárompontossal, amit szerzett. A padról ki kell még emelni JR játékát is, aki újfent 18 ponttal segítette a csapatot. Visszatérve a kezdőhöz, még Martin és Nené teljesítménye is figyelemreméltó volt. K-Mart mindössze egyetlen lepattanóval maradt el a dupla-duplától, Nené viszont talán még közelebb volt hozzá, hiszen neki 13 lepattanó mellé, csupán egyetlen pont kellett volna.

A Clippers elleni botlást leszámítva, már a múlthéten is elég meggyőzően teljesített a csapat. Most három nagyon sima győzelmet aratott az együttes, így önbizalommal telve utazhatnak a srácok a Keleti-parti túrára, ahol komoly ellenfelekkel szemben kell majd helytállniuk. Anthony elcserélése óta 8-2 a csapat mérlege úgy, hogy az egyik legnagyobb ellenérték, Gallinari sérülés miatt csak két találkozón léphetett pályára eddig. Nagyon erős csapat kezd formálódni Karl keze alatt, főleg a védekezésben léptünk előre nagyot, de a támadások építése is sokkal színesebbé, ötletesebbé vált a sok új opciónak köszönhetően. Remélhetőleg, nem csak időszakos fellángolásról van szó és kitart a csapat jó formája az alapszakasz, még hátralévő részében!

A közeljövő programja:

Csütörtök, 00:00 Denver Nuggets @ Atlanta Hakws
Szombat, 00:00 Denver Nuggets @ Orlando Magic
Vasárnap, 00:30 Denver Nuggets @ Miami Heat


Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 43-23 (66 meccs)
2. Denver Nuggets 40-27 (67 meccs)
3. Portlad Trail Blazers 38-29 (67 meccs)
4. Utah Jazz 35-33 (68 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 17-51 (68 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr612746098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 01:29:05

Ja, most látom, hogy megvan közben a friss cikkünk is. Köszi Zephyr! :) Akkor ide is írhatunk a Hawks-meccs alatt. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 01:34:55

kira "pisztkitsunk" ide is:D a második félidő elején 10pontosra növeltük az előnyt, remélem tartani fogjuk végig

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 01:48:16

72-63 a harmadik negyed végeztével. Az elején odatettük a különbséget 10 pont környékére, és azóta is tartjuk. Lawson-nak már csak egy pont kell az újabb DD-hoz. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 01:50:33

innen már meg kell tartani az előnyt!

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 01:54:41

na erre gyorsan vissza jöttek három pontra. lehet hogy kemény lesz a vége:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 02:00:00

Afflalo és JR gyorsan visszaállították a különbséget. De még ne kiabáljunk el semmit.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 02:08:44

Szépen visszavertük a felzárkózást, és már magabiztos a különbség, ebből nem lehet gond, mivel Smith újra megkattant a végjátékra. :D

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 02:09:57

98-82 az utolsó 3 percen belül, ez igen:)

foppa21 2011.03.17. 02:16:43

nah hát ez nagyon szép siker volt. nem volt könnyű meccs, de amikor kellett akkor jól oda tettünk magunkat és nagyon megérdemelten győztünk!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 02:23:56

102-87 W. Értékes siker volt, a fontos pillanatokban elhárítottuk a felzárkózási kísérleteiket, és nem lett gond már a végén sem. Lawson-nak egy pont hiányzott volna ahhoz, hogy zsinórban a negyedik meccsen is dupladuplát érjen el.

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=600963

melo15 2011.03.17. 13:23:08

nagyon jól játszottunk a hawks ellen. 4 meccset nyertünk sorban és most tényleg "fantasztikus formában vagyunk" szerintem is! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 16:26:06

Bár továbbra is tartom, hogy buzi, aki a szégyenteljes March Madness-t nézi, a ma esti meccs kivétel, hiszen 21:40-től jön a Bears derbije az SDSU ellen. Nézzétek meg, és szurkoljatok, hátha összejöhet egy nagy bravúr. :)

Illetve ma rendezik a második fordulós meccseket a denveri ágon a Pepsi Centerben, remélhetőleg zárt kapuk vagy bekiabálások mellett egy röplabdapályán:
- Csütörtök, 18:40 Louisville - Morehead State
- Csütörtök, 21:10 Vanderbilt - Richmond
- Péntek, 00:15 Brigham Young - Wofford
- Péntek, 02:45 St. John's - Gonzaga

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 18:33:17

A Bears-vezérszurkolók is elindultak Tucson-be. :D

bcove.me/u6zstsvp

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 18:34:01

A csütörtök esti-péntek hajnali coloradói sportprogram:
- Csütörtök, 21:10 Colorado Rockies - Chicago White Sox (Cactus League)
- Csütörtök, 21:30 San Diego State University - Northern Colorado University (NCAA basketball, March Madness, 2. forduló)
- Péntek, 02:00 Calgary Flames - Colorado Avalanche (NHL)

Bővebb előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=601295

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 19:40:25

biztos nézem a meccset, mert megígértem, igaz akkor a buffsra gondoltam hogy ők lesznek ott. úgy látom nem mi vagyunk az esélyesek, de hátha oda baszunk nekik:D

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 20:22:05

oda kapcsoltam egy kicsit a denveri meccsre, eléggé máshogy néz ki a pepsi center mint megszoktuk:) és ahhoz képest elég sokan vannak h a kormányzó zárt kapukat hirdetett:D

Foresz 2011.03.17. 21:36:20

@Filip89: Oké főnök,belelesünk!Úgy se nagyon szoktam egyetemi kosarat lesni.

foppa21 2011.03.17. 21:48:56

kékben játszunk ugye?:-D

Foresz 2011.03.17. 21:50:23

Ezt a Leonard gyereket nem ártana megfogni.Burks nem játszik?Vagy ő másik csapatban van?

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.17. 21:51:40

Burks a Coloradoban van és ők meg nincsenek.

Foresz 2011.03.17. 21:53:38

@haromt: Kösz!Azt hittem itt játszik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 21:55:19

Ez a Northern Colorado, nem a "sima" Colorado. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 22:05:21

sajna a félidő felére kezdenek elmenni:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 22:30:41

24-30 a félidőben. Kurvára zaklatott meccs, és nagyon kapkodva játszunk, ennél sokkal jobban is tudtunk játszani, úgy látszik ez egy ilyen meccs lesz a tétje miatt, de jól tartjuk magunkat. Beitzel eddig 8 pontnál jár.

Foresz 2011.03.17. 22:34:53

Itt egy meccs dönt a továbbjutásról,ugye?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 22:40:01

Igen, abszolút, egyenes kieséses rendszer van.

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 22:55:56

kabaré amit mindkét csapat művel itt a második félidő elején a palánkok alatt támadásban:D

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 23:04:36

hiába dobunk triplákat, mert mindig egyből a következő támadásból válaszolnak rá ők is egy hármassal:(

Foresz 2011.03.17. 23:05:41

Elkezdett szétesni a védekezésünk,meg támadásban sem olyan gördülékeny a dolog.Jókor kért a mester időt,itt úgy látom soknak számít 9 pont különbség.

Foresz 2011.03.17. 23:10:37

Azt hiszem óriási lélektani lökést adna ha legalább két támadást ponttokkal tudnánk befejezni.Jól védekezik az ellenfél nagyon...

Tomi_Tanguay 2011.03.17. 23:17:19

eltelt 13 perc a félidőből és még mindig csak beitzel dobott pontot ebben a félidőben. sajnos ez ennyi volt mostmár csak a minél szorosabb eredményért lehet szurkolni

Foresz 2011.03.17. 23:18:49

Igen,megálltunk 35 pöttynél.Valami nagy csodának kéne történnie....

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 23:21:35

Csak azt sajnálom, hogy nem hozzuk ki magunkból a legtöbbet, nem tudunk mit kezdeni velük sajnos. Ötlettelenek vagyunk támadásban, nem hagynak minket érvényesülni. Gondoltam, hogy vereség lesz, amiatt nem is vagyok csalódott, de így azért lesz hiányérzetem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 23:27:53

Annak viszont örülök, hogy Beitzel a Madness-en is megmutatja magát, mindenki láthatja, hogy mit tud, már nem csak mi tudjuk, hogy mit művelt az egész szezonban. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.17. 23:35:43

50-68 lett. Beitzel 25 ponttal és 6 sikeres triplával zárt. Legalább egy csapatunktól nem tudták elvenni a részvételt, mert alanyi jogon ott voltak. Ennyi elég is volt ebből a tornából. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.18. 18:57:29

A péntek esti-szombat hajnali coloradói sportprogram:
- Péntek, 21:10 Colorado Rockies - Milwaukee Brewers (Cactus League)
- Szombat, 00:00 Orlando Magic - Denver Nuggets (NBA)
- Szombat, 00:00 Grand Rapids Griffins - Lake Erie Monsters (AHL)
- Szombat, 02:30 Colorado University - California University (NCAA basketball, National Invitation Tournament, Nyolcaddöntő)

Bővebb beharangozó:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=601988

foppa21 2011.03.18. 20:12:12

@Filip89: nagy meccs lesz a magic ellen, de szerintem sem vagyunk esélytelenek!

Foresz 2011.03.18. 21:35:50

Jó védekezéssel meg lehet verni a Magic-et.Vagy tömik a festékbe Howard-nak a golyót,vagy az tolja ki periméterre ahol csupa jó tripladobó van.Howard marha jó védő,és nagyon jól pattanózik,ebben a legjobb a ligában,tehát pattanókért ma harcolni kell majd keményen.Chandler lehet ma a nyerőember,illetve Lawson és Felton.Azokon a posztokon érzem lyukasnak kissé az Orlando-t.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 00:29:23

nem kezdtük rosszul a meccset, chandler igen aktívan kezdett. de biztos nagy adok kapok lesz még

-Zephyr- 2011.03.19. 00:33:02

A stream sajnos elég rossz minőségű :S. Ha hármasokra figyelünk, akkor meccsben lehetünk végig.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 00:34:20

gallinari első beállása után bevert egy triplát, ez igen:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 00:38:13

21-18 az első negyed végén. Folyamatosan mi megyünk elöl néhány ponttal, és tartani is tudjuk eddig a különbséget, de nehéz lesz lerázni őket.

Foresz 2011.03.19. 00:39:45

Jól játszunk,csak kicsit kifolyik a kezünkből a laszti,azon kéne változtatni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 00:42:51

Jó, Gallinari már három hete erre a triplára készült. :D

foppa21 2011.03.19. 00:48:52

gondolom szoros meccs lesz, de ha így játszunk akkor lehet esélyünk nyerni is!:-)

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 00:57:57

gallo piszok jól nyomja, nagy segítség lehet erre a meccsre visszatérése. most vele elléptünk egy kicsit 6 ponttal

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 01:02:30

howardot nehezen tudjuk fogni, megint ők vezetnek:/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 01:11:05

A szünetben 42-47. Hiába vezettünk sokáig, az utolsó pár percben átvették a vezetést. Elég szarul dobjuk sajnos a hármasokat, így kénytelenek vagyunk belül erőlködni, ami Howard ellen elég nehezen megy. Kicsit össze kéne szedni magunkat mindkét irányban.

foppa21 2011.03.19. 01:15:09

kár a félidő előtti utolsó percekért.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 01:36:16

a második elején pár perc után fordítottunk:) chandler és nené egyre jobban bele lendültek

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 01:45:44

hát nem nagyon tudunk érvényesülni ezen a meccsen, egyre kevésbé hiszem hogy mi fogunk itt nyerni:(

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 01:50:25

elképesztő howard már vagy ötödször blokkolt minket, minden pontért meg kell küzdenünk ellene:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 01:54:44

60-64 az utolsó negyed előtt. Iszonyatosan nehéz meccs, vért kell izzadnunk ellenük, és könnyen lehet, hogy az sem lesz elég. Sajnos, továbbra is gyengék vagyunk kintről, bent meg nagyon nehéz pontot szerezni. Jelen pillanatban nem sok esélyt látok a győzelmünkre.

foppa21 2011.03.19. 01:57:55

nekünk kéne dobni a hármasokat erre ők dobják. nem lesz így jó vége:-(

melo15 2011.03.19. 02:01:46

hu nagyot szenvedünk ezen a meccsen, nem túl látványos a játék nem szeretem az ilyen meccseket, mert ez nem fekszik annyira nekünk. de remélem valahogy lenyomjuk őket :D

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 02:09:56

egyértelmű hogy ez nem fekszik nekünk, nem nagyon tudunk lefordulni sem róluk, pedig azokban is jók szoktunk lenni.
szerintem még szoros hajrá lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 02:12:58

Chandler fontos pontokat szerez a negyedik negyedben, vállalhatna többet, mert neki jól megy, nem bánnám, ha előrelépne most vezéregyéniségnek. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 02:17:17

kurva életbe, idegesítő meccs, nem lesz meg.

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 02:28:07

80-82 24 másodperccel a vége előtt és nálunk a labda. csak kurva nagy lesz a vége:D

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 02:29:49

nem hiszem el. az utolsó 2percben két turnover a lawson-nené meg nem értésből:(

Tomi_Tanguay 2011.03.19. 02:35:33

nelson buzzer triplával megnyerték:(

melo15 2011.03.19. 02:36:09

picsábaaaaa. visszazárkóztunk döntetlenre de ők győztek :(

melo15 2011.03.19. 02:36:38

tudtam hogy el fogjuk veszíteni, nem nekünk állt ez a meccs. de idegtépő így veszteni

foppa21 2011.03.19. 02:38:26

úristen hogy buktuk el a végét, nagyon szoros lett a hajrá de csak nem sikerült:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 02:46:51

82-85 L. Kurva idegesítő egy buzzer-rel kikapni, de ez van, szép volt ahogy feljöttünk a végén. Nagyon nehéz meccs volt, az ilyen stílusú játék nagyon nem ízlik nekünk, szerencse, hogy csak egy Dwight Howard játszik az NBA-ben, más csapatból nem kell tartanunk ilyen emberfeletti center védekezéstől.

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=602244

foppa21 2011.03.19. 10:55:35

@Filip89: szar volt így kikani, de egyébként felvettük velük a versenyt. hátha ma a heat ellen javítunk de még nehezebb meccs lehet.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.19. 17:33:01

A szombat esti-vasárnap hajnali állami sportmenet:
- Szombat, 15:00 Sacred Heart University - Denver University (NCAA lacrosse)
- Szombat, 20:00 Air Force Academy - Loyola University (NCAA lacrosse)
- Szombat, 21:05 Cincinnati Reds - Colorado Rockies (Cactus League)
- Vasárnap, 00:30 Miami Heat - Denver Nuggets (NBA)
- Vasárnap, 01:00 Milwaukee Admirals - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 02:00 Colorado Rapids - Portland Timbers (MLS)
- Vasárnap, 03:00 Edmonton Oilers - Colorado Avalanche (NHL)

Bővebb előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=602700

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 00:48:21

vesszen a mocskos heat:D 10-0-val kezdték a meccset

Foresz 2011.03.20. 00:53:15

Ugyanaz van mint a Clippers ellen volt vagy 3 hete,egyszerűen nem tudunk a kosárba találni!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 00:57:16

Vereségre számítottam, úgy látszik a csapatra nem volt jó hatással, hogy olvasták ma a GITR-et. :P A 28 ponton belül azért ússzuk meg.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 01:11:18

21-29 az első negyed után. Még egész jól visszajöttünk, mert 10-15 pontos hátrányunk is volt. Pocsék dobóformában kezdtük a meccset, kétlem, hogy innen vissza tudunk jönni egy idegenbeli túra végén fáradtan egy Heat-szintű csapat ellen, inkább csak a súlyos zakó elkerülését tűzném ki reális célként a mai meccsre.

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 01:24:29

hoppácska visszajöttünk 1 pontra egy JR triplával:)

foppa21 2011.03.20. 01:31:05

hát nagyon mennek nem sok keresni valónk van:-(
gyorsan vissza állították a különbséget

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 01:49:21

47-56 a félidőben. Pár perc után visszazárkóztunk egyetlen pont hátrányba, de szinte ugyanilyen gyorsan visszaállították a szokásos 8-10 pontos különbséget, és így állunk a nagyszünet alatt is. Lawson, JR és Gallinari már elérték a 10 pontot. Igazából amíg ők 60% közelében vannak, mi meg épphogy 40% felett dobunk, addig nincs miről beszélni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 02:26:15

71-79 a harmadik negyed végén. Ahhoz képest, hogy már 15 pont körül is volt a differencia, még jól tartjuk magunkat. Akár szerencsével vissza is lehetne jönni ilyen távolságból, de az eddigi három negyed képe alapján ezt rohadtul nem érdemelnénk meg.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.20. 03:04:42

98-103-ra kaptunk ki. Végig sima meccs, fáradtak voltunk a túra végén, semmi baj, a jövő héten jönnek a kötelező győzelmek, azokat hozni kell.

Bővebb elemzés:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=603019

foppa21 2011.03.20. 04:51:23

@Filip89: semmi gáz! csak a sérülések ne legyenek komolyak

Tomi_Tanguay 2011.03.20. 14:03:38

felton a bokája miatt nem játszott. afflalonak megint a térdével van baja. harrington az orlando ellen valami hasfal húzódás(?) miatt nem játszott, ma meg karl nem küldte be

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.21. 18:59:06

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói sportprogram:
- Hétfő, 21:05 San Francisco Giants - Colorado Rockies (Cactus League)
- Kedd, 02:00 Denver Nuggets - Toronto Raptors (NBA)

Gyertek éjjel szurkolni! :)

Bővebb előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=604217

melo15 2011.03.21. 20:13:50

hát a raptorst verni kell még aflaloék nélkül is

Tomi_Tanguay 2011.03.22. 01:38:10

Nuggets going big v Raptors. Starters are Ty, Chandler, Gallo, K-Mart and Nene.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 02:09:59

Érdekes kezdő, Chandlert inkább PF-ként tudnám elképzelni, mint SG-ként. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 02:43:54

36-23 az első negyed után. Szorosan kezdődött, de aztán fokozatosan elléptünk. Lawson 5/5 FG, 17 pont eddig.

Coach Sacco 2011.03.22. 02:57:47

Emberesen állva hagytuk az ellenfelet, már 25 pont a különbség. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 03:11:08

72-44 a félidőben. Teljesen sima meccs, innentől legalább nyugodtan játszhatnak Mozgov-ék is, ha kicsit kiengedünk az sem baj. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 03:55:20

Az utolsó negyed előtt már 101-72-re megyünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 04:39:05

123-90-es győzelem, mintha csak publikus edzést rendeztünk volna nagyközönség előtt, mindenki gazdagodott egy kis sikerélménnyel. :)

Bővebben:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=604500

melo15 2011.03.22. 10:45:10

simább meccs lett mint gondoltam. JRnak két assziszt kellett volna a tripla duplához, de ez is karriercsúcs 8 assziszt tőle :)remélem holnapután a spurst is megütjük

Foresz 2011.03.22. 12:54:23

"Oskola-játék",matiné hangulat,cirkuszi produkció.Ez kell a népnek!!!
Most jobban sajnálom egyébként a Raptors-t,mint amennyire örülök a győzelemnek.De hát,ezt ilyen mértékkel is megérdemeltük.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.23. 12:03:40

Felton elvileg ma visszatérhet, Afflalo csak a jövő héten, és valószínűleg az alapszakaszban már limitált lehetőséget fog kapni, pl pihen a back-to-back-ek egyik meccsein, nem akarjuk terhelni a térdét, hogy a playoff-ra tökéletes legyen. Karl azt mondta "nehéz visszafogni őt", mert már most játszani akar. :)
A csalóknál ma nem lesz az a korcs Duncan, szerintem kezdjünk megint a Chandler-Gallo-Martin középső hármassal, és faragjuk végig Blairt, a kinti játékban meg talán túldobja őket JR és Lawson, főleg ha Felton is besegít. Mindenképpen verni kell őket, megalázva akarom látni a geciket!

Foresz 2011.03.23. 13:19:58

@Filip89: Nyugi mester,az nevet aki a végén nevet!Chandler játssza várhatóan megint a kettes posztot,ami majd Ginobili miatt elég magas-szintű védekezést igényel majd.Ha a meccs első felében meglépnénk tőlük,akkor könnyen meglehet a győzelem,mert nem hiszem hogy ilyen közel a PO-hoz erőlködnének feleslegesen.Annyi előnyük van,hogy valszeg simán nyerik Nyugatot.Van esélyünk szerintem,vagányak leszünk és kicsontozzuk őket.


süti beállítások módosítása