Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cactus League: Befejeződött a felkészülés

2011.03.30. 10:29 - Tomi_Tanguay

Lejátszotta az utolsó mérkőzéseit a Colorado Rockies az MLB előidényében, ezzel véget ért az arizonai Cactus League. A hagyományos meccs összefoglalások mellett néhány aktuális játékosmozgásról is tudósítanék, melyek által egyre biztosabbak lehetünk a szezon kezdő 25 fős keret összetételében. Már csak napok választanak el minket a 2011-es szezontól, a nagy várakozásban még tekintsük át az elmúlt egy hét eseményeit.




















A legutóbbi összefoglalóm óta először múlt hét szerdán léptünk pályára, amikor egy esti meccset játszottunk a Seattle Mariners ellen a Salt River Fieldsen és 6-5-re győztünk is a telház előtt. Bár a meccs első pontját a Mariners vitte be, az öt pontos harmadik inninggel eldöntöttük a találkozót, csak a legvégét tudták újra szorossá tenni, de az egyenlítés már nem jött össze nekik. A csapat hat pontjának a felét Carlos Gonzalez jegyezte, aki singleből és doubleból volt eredményes, 2/3as napja után már 8 RBInál tartott ekkor az előidényben és a negyedik sikeres bázisrablását is elkönyvelhette. Egy másik outfielder Ryan Spilborghs is elért két pontot, azonban a 2run RBI single mellett több ütést nem tudott elkönyvelni, az újabb két futással szintúgy 8 pontszerzésnél járt. Ezen kívül pontszerző volt még a kétszer sétáló Tulowitzki egy groundout közben, neki ez volt a kilencedik RBI. A két hetet kihagyó 3B Stewart még a formába lendülésért küzdött, elérte az előidénybeli első double találatát, ugyanakkor egy könnyű errort is vétett. A legfelső ember Taveras már hatodik alkalommal rabolt bázist a tavasszal és egyedüliként a csapatból két hazaérést is vállalt. Jorge De La Rosa javította a korábbi kisiklását és egy erős meccset nyomott. A mexikói dobó hat inning alatt négy ütést és három futást szenvedett el, de kiosztott nyolc strikeoutot, kétszer egymás utáni két ütőt küldött le, ezzel megszerezte második győzelmét a Cactus Leagueben. A cserék közül egyedül Betancourt bizonytalankodott a nyolcadik játékban, amikor két futást is beengedett, de a három pontos előnyünket nem engedte ki a kezéből, Daley továbbra sem kapott futást idén, Paulino pedig már a második savet hozta.
















Másnap Glendaleben az NL West rivális Los Angeles Dodgers ellen folytattuk, akiktől 7-5-ös vereséget szenvedtünk azok után, hogy az utolsó játék előtt még 5-0-ra mi vezettünk. Nagyon meggyőzően kezdtük a meccset és a kezdők nagy előnyt építettek fel, de két meghívott cseredobó teljesen elszúrta a meccset a kilencedik inningben, így a Dodgers győzött. A szokatlan módon a külső mezőnyben lehetőséget kapó Ty Wigginton mindkét beállásában ütést ért el, egy single és egy biztonsági játék alatt ráadásul még pontokat is szerzett, így már 11 futást érő megmozdulásnál járt a meccs után, amivel a tavaszi időszak egyik legjobbja a csapatban. A utility man Jonathan Herrera tovább folytatta nagyszerű szereplését és a sor második helyén 2/4el zárt, beverte a negyedik triplet és pontja is akadt utána. A jobb szélső Seth Smith két-két ütéssel és futással a tavasszal először elérte a .300as átlagot, és egy RBI doublet is ütött. A kezdő elkapó Pagnozzi volt ezen a meccsen és három lehetőségéből kétszer érvényes találatra volt képes. Giambi a füle begyulladása miatt nem vállalta a játékot, Jacobs játszott az egyesen, de egy ütés mellett elérte az első mezőnyhibáját, a sor tetején pedig Fowler és Young Jr sem volt képes bázisra kerülni. Chacin a dobások magas száma miatt csak négy inninget dolgozhatott, ezalatt öt ütést és három sétát szenvedett el, de a nehéz helyzeteket jól kezelte így egyetlen runt sem kapott és még három SOt is elkönyvelhetett. A tehetéges Brothers az ötödik inningben három outból kettőt SOval jegyzett, a két balos M. Reynolds és Stults szintén hibátlanul abszolválta a fellépését. Az utolsó inningben két no-name tryoutos tette tönkre a meccset, akiket ezek után többször még véletlenül sem fogunk pályára küldeni.

Péntek este másodszor fogadtuk a tavalyi WS-résztvevő Texas Rangers alakulatát és másodszor könnyebben vertük őket, miután 10-3 lett a végeredmény a javunkra. A Rockies ütői 20 ütést süllyesztettek el, volt egy három és négy futásos inningünk, és a meccs második felében sorozatban négy játékban szereztünk legalább egy pontot. A starting catcher Chris Iannetta elsüllyesztette második hazafutását márciusban és 2/2es hatékonyságával javította az eddigi szerény teljesítményét. Troy Tulowitzki és Carlos Gonzalez mindketten két-két újabb pontszerzéssel zártak a napi egyetlen találatukból, így már egyenként 11 és 10 RBIval álltak a meccs után. Young Jr 2/4el dolgozott a sor tetején, míg Herrera újra hatékony volt második ütőként és négyből kétszer talált, a meccs második felében kiküldtük őt a bal szélre, ahol összeszedett egy errot. Jose Lopez újra villogott a hármas bázison, több nagyszerű defensive stopot, két ütést, két RBIt is postázott. A veterán Helton háromból három singlet ért el, már .412es az átlaga. A csere elkapó helyért küzdő J. Morales pinch hitterként egy RBI triplet tolt be, ezzel növelte esélyeit a kerettagságért folytatott harcban. Néhány csere játékost leszámítva mindenkinek volt ütése, aki legalább egyszer oda állt. Még a kezdő dobó Esmil Rogers is 2/3as lőlappal zárt, közben ami sokkal fontosabb, hogy az első hat inningben egyetlen biztonsági pontot értek el ellene a három single ütés után, az előidény alatti második győzelmével bebiztosította helyét a starting rotationben, amit nem sokkal később Tracy is hivatalosan megerősített. A Rangers mindkét pontja Brothers ellen született három ütés után, az eddig határozott dobó első igazi fejreállása volt a tavasszal, de így is kevés esélye volt a keretre. Viszont Belisle és Paulino mindketten biztos kézzel ejtettek ki három-három embert az utolsó két dobójátékunkban.

















Ezt követően az Oakland Athletics ellen is egy esti meccset vívtunk Phoenixben, melyet 4-1-es győzelemmel abszolváltunk. Az első négy pont nélküli inning után sorban négy játszmában szereztünk egy-egy pontokat, az A's pedig már csak a szépítésre volt képes a végén. Chris Iannetta újra kitett magáért és 3/3as mérleggel abszolválta az összecsapást, közben szerzett egy RBI singlet és egy másik ütése után is volt hazaérő emberünk, a felkészülési időszak végére egyre jobb formát kapott el és .355re emelte az átlagát. Carlos Gonzalez a hatodik inningben beütötte az idei első hazafutását, ezzel 11. alkalommal hozott pontot a tavasszal, de több ütése nem is volt, így is tartja magát .350es hatékonyság felett. Stewart egyre jobb formáról és erőállapotáról árulkodott, hogy végig játszotta a mérkőzést, közben egy újabb ütést mutatott be és elérte az első bázisrablást. Giambi visszatért az összeállításba és a HRunkat leszámítva az egyetlen több bázisos ütést könyvele el egy double által, közben 1/3al tevékenykedett, így továbbra is a pinch hitter poszt favoritja. Az egyik utolsó kerethelyért elkeseredett csatában lévő utility Amezaga backup SSként a hajrában az egyetlen beállásában egy singlet jegyzett és az első SB is befigyelt tőle az előidényben, így még versenyben van, ha bármi történne. A sor tetején Fowler is háromból egyszer talált, a kezdő csapból csak Helton, S. Smith, Wigginton nem ért el érvényes ütést a meccsen. A kezdő dobó Jason Hammel javítani tudta az előző gyengébb fellépéseit, most 5.1 inning alatt egyetlen pontot sem szenvedett el, csupán négy ütést és egy sétát hoztak ellene. A rotation negyedik tagja a meccs után 2-0s W-L statisztikával és 2.60as ERAval rendelkezett. Az egyetlen oaklandi pontot M. Reynolds kárára érték el, ugyanis a balkezesünk három ütésből beszedett egy pontot érőt is, ezzel a jobb formája egy kicsit megint falnak ütközött. F. Morales és Lindstrom viszont embert sem engedett pályára a rájuk bízott idő alatt.

A vasárnapi napon komoly keretszűkítést hajtottunk végre, a következő emberek lettek a Triple-A csapatba jogosítva: a dobó Matt Daley, Eric Stults, Greg Reynolds, Rex Brothers, John Maine, az elkapó Jordan Pacheco, és az IF-OF Eric Young Jr. Mindegyiküknek megvolt az esélye bekerülni a 25ös szezonkezdő keretbe, de végül nem jött nekik össze, de később még könnyen feltűnhetnek a nagyok közt, mert várhatóan a farmcsapat legjobbjai lesznek.
















Vasárnap délután egy időpontban két mérkőzést játszottunk le egy-egy fél csapattal, ebből az egyik társaság a balos ütőink főszereplésével a Chicago Cubs ellen lépett fel Mesaban és 6-4-re diadalmaskodtunk ellenük. Már a második játék elejétől nálunk volt az előny, melyet később csak növeltünk és már 6-0ra is vezettünk, egyedül nyolcadik játékban szerzett négy ponttal tudott közelebb zárkózni az ellenfél, de a győzelmünk már így sem forgott veszélyben. Az elkapó Jose Morales folytatta a jó szereplését és mindkét beállásában doublet ért el, amikből összesen három társát küldte haza, így hatalmas lépést tett a végső keret kiharcolása felé. Az állandó csapattagok közül még Herrera volt pontszerző egy RBI single révén, mely az egyetlen ütése volt négy lehetőségből. Giambi egy újabb doublelal (már a negyedik) tovább folytatta a hatékony tavaszi szereplését, ezzel eldőlni látszott az ő helye is a keretben, ha eddig még nem lett volna biztos. A leadoff hitter Fowler és a jobb szélen bevetett S. Smith is 1/3as teljesítményre volt még képes, viszont Gonzalez és Stewart ütés nélkül abszolválták ezt a találkozót. A 11 ütésünket még néhány csere ember egészítette ki. A Sky Sox egyik várható kezdő dobója Clayton Mortensen öt inninges shutotutot postázott, miután csak három ütés rondította makulátlan mérlegét, így megszerezte első győzelmét a felkészülési időszakban. A télen hozott dobó ezután 0.82es ERAval rendelkezett, de már korábban kiderült, hogy az MLB csapatban nem számolunk vele, viszont ezzel a formával később még komolyan felhívhatja magára a figyelmet. Daley a hatodik játékot két elszenvedett ütés ellenére kapott futás nélkül abszolválta, ezzel még mindig érintetlen, de így sem fért be a 25ös keretbe. Stults is csak egy ütést kapott, sokáig esélyesnek tűnt az egyik bal kezes RP hely kiharcolására, de végül M. Reynolds magára találálásával nem számítottunk rá. Az utolsó két játékban a próbajátékos Buckner beszedett egy grand slamet, így szorossá tette a meccs végét, de végül a győzelmet már nem szórakozta el.

Ezzel párhuzamosan Talking Stickben rendezték meg az Oakland Athletics elleni újabb összecsapást, melyet az előző napi idegenbeli meccshez hasonlóan három ponttal, 5-2 arányban megnyertünk. A meccs első fele megint pont nélkül zajlott le, az első futást a hatodik menetben hoztuk, majd a nyolcadik tetején 2-2nél utol értek minket, de a menet alsó részében három további ponttal mindent eldöntöttünk. Minden pontunkat olyan játékosok szerezték, akik nagy valószínűséggel nem lesznek tagjai a keretnek. A harmadik bázison játszó Alfredo Amezaga a napi egyetlen ütésénél egy doubleból volt eredményes, Schaeffer egy triple, Macri egy single után küldött be egy-egy futót, Jacobs RBI walkot ért el, a backup RF Daniel pedig egy groundout közben termelt pontot. A kezdőből leginkább Willy Taverast lehetett kiemelni, aki a sor tetején négyből három ütést hozott, két pályára lépése után haza is ért. Nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott a Cactus Leagueben, de várhatóan ez is kevés lesz ahhoz, hogy bekerüljön a keretünkbe, viszont előfordulhat, hogy más csapatnál a nagy ligában kezdheti a szezont. Tulowitzki és Lopez egyetlen singlet ért el, közben például Wiggintonnak és Spilborghsnak se volt ütése. Tracy fiai is pályára lépett PHként és egyetlen próbálkozásában egy sétát harcolt ki. Ubaldo Jimenez az előidénybeli utolsó startján visszatért a jól megszokott formájához és az első hat inning alatt nulla ponton tartotta az A'st, közben csak négy singlet és egy sétát engedélyezett. Az ace ezzel 3.26os ERAval zárta a felkészülési időszakot és nagy reményekkel várhatja a szezont. Street nyolc meccsen belül hetedszer nem szenvedett el futást, egykori csapata ellen makulátlan inninget produkált. F. Moralesnek most gondja akadt és három találat után két futást hoztak rajta, így elvesztette az előnyünket, de végül a győzelem mégis az övé lett, mivel közvetlenül utána megszereztük az ehhez szükséges pontokat. A befejező menetben Paulino ismét hibátlan volt és már a harmadik savet könyvelte el márciusban.



















Hétfőn a Seattle Mariners volt az ellenfelünk Peoriaban és sajnos a többszöri vezetésünk ellenére 7-6-ra kikaptunk ellenük. Végig fordulatos mérkőzést játszottunk, számtalanszor változott, hogy éppen melyik csapat vezetett, végül a hazai csapat walk-off győzelmet aratott, hiába kezdtük még előnyben az utolsó játékot. Ty Wigginton mezőnyposzt nélküli ütő volt ezen a mérkőzésen és bár az elmúlt héten csendesebb volt, most folytatta a nagyszerű előidény termését és 3/4es napot zárva újabb három RBIt tett az eddigi 11 darabja mellé. Elkapó poszton Matt Pagnozzi kezdett és az ex-Cards player egy solo hazafutással kapaszkodott a különversenyben, de a három beállásában csak ezt az egy ütést tudta elkönyvelni és négy társát is fent hagyta. A leadoff hitter Willy Taveras megint három ütéssel zárt két strikeout és két hazaérés mellett, nagyon hasznos volt egész tavasszal, jó lenne, ha valahogy mégis meg tudnánk tartani őt a klubnál. A második ütő Herrera négyből kettőt jegyzett, közben lekapcsolták a bázisrabló kísérletét és shortstopként végrehajtott egy újabb errort, ami már a negyedik volt tőle az előidényben és a harmadik SS poszton. S. Smith a sor hetedik helyére szorulva két ütésre és egy sétára volt képes, így újra .300 fölé emelkedett, közben harmadszor rabolt bázist. Helton 1/4el és egy RBI singlelel tudta le a mérkőzést, Stewart 1/3al egy double általi pontszerzéssel haladt, de a kiújuló térdfájdalmai miatt le kellett cserélnünk, így kicsit bizonytalan lett a sorsa, hogy képes lesz a keretben kezdeni a szezont. Érdekes volt még, hogy két Gonzalez is pályára lépett a csapatban, de egyik sem CarGo volt. De La Rosa utolsó felkészülési meccse volt a rajt előtt, de nem sikerült túl látványosan a főpróba neki, mivel öt pontot kapott hat játék alatt és összesen nyolc ütést szenvedett el. A mexikói elég hullámzó formában tudta le a Cactus Leaguet, de bizakodva várja a szezont és talán a tétmeccseken képes lesz összeszedettebben dobni. Betancourt három strikeoutot osztott ki a saját inningjében, utána M. Reynolds is hibátlan maradt a nyolcadik játékban. A vereséget és az előny elvesztését Belislenek köszönhettük, aki 6-5ös előnyben lépett a dombra a kilencedik inningben, de az első három ütőtől három singlet szedett be, ezzel pedig elvesztettük a mérkőzést.





















Az utolsó mérkőzést a keddi meccsnapon tudtuk le, amikor újra Seattle Mariners volt az ellenfél a Salt River Fieldsen, de megint nem tudtuk legyőzni őket, ráadásul még simább lett, mint a hétfői meccs, hiszen 2-7-es vereség lett a vége. Az ellenfél korán négy pontos előnyre tett szert, ami után még meg tudtuk szerezni a mi két pontunkat, de a végén már csak nekik volt válaszuk. Troy Tulowitzki szerezte a csapat pontjait, aki az ötödik inningben egy 2run HRt lőtt ki a pályáról. Az NL All-Star shortstopnak már a negyedik hazafutása volt az előidényben a keddi rakéta, ami külön jó formáról árulkodik, hiszen híresen lassú kezdőnek számít, karrierje alatt mindig halványabb volt az előidényben és az áprilisai is rendre szerényebbek, tavaly például az első hónapban egyetlen HRt lőtt. A 3B Wigginton és a DH Spilborghs volt képes doublera, de egyikük sem zárt kiemelkedő napot. A sor legfelső embere Fowler a Tulo HRal ért haza, két singlet jegyzett két SO mellett. Jó volt még ütésre CarGo, Helton, Morales, a kezdőből csak S. Smith és Iannetta nem talált. Stewart a térdproblémái miatt természetesen kihagyta ezt a meccset, de elmondta, hogy nagyon bizakodik, hogy nem kell a DLen kezdenie a szezont, hanem teljes értékű lehet a pénteki rajtra. Chacin utolsó Cactus League kezdése nem sikerült valami jól, elérte ugyanis második vereségét, miután öt inning alatt 5 hit és 4 run volt a mérlege, közben legalább hat strikeoutot adott a három séta ellenére, kicsit ő is hullámzó volt a felkészülési időszakban, de talán nála sem számít sokat. A bullpenből Lindstrom és White úszta meg kapott pont nélkül a meccset, viszont a másik két dobónkat alaposan megcsapkodták. Paulino a bizalomgerjesztő szereplése után most elszenvedett egy 2run HRt a hetedik játékban, Street pedig sorban négy kapott pont nélküli meccs után három ütésből egy futást nyelt be.























A napokban egy minor csere üzletben megszereztük a Pittsburgh Piratestől Josh Fieldst, akiért egy később megnevezett (farm)játékost vagy pénzt adtunk. Az egykor szebb napokat is megélt 3Bre azért volt szükség, mert szerettük volna mélyíteni a posztot és a veterán Crede meghívásának lemondásával felszabadult egy hely. Fields 2007ben 23 HRt lőtt a White Soxban, azóta gyengélkedik, a legutóbbi szezonban csak 49 ütési lehetőséghez jutott a Royalsnál. Várhatóan a Triple-A csapatunkban játszhat, és jó teljesítmény esetén a szeptemberi keretbővítésnél lehet számolni vele a nagyok közt.

Kedden egy újabb tradet kötöttünk, amikor az elkapó Mike McKenryt a Boston Red Soxhoz küldtük a Double-A dobó Daniel Turpenért. A veterán catcher korán kiesett a csapatba kerülésért vívott harcból, ráadásul a Triple-A együttesbe sem igazán fért volna be, mert a két fiatal (Pacheco és Rosario) mellett Pagnozzit is előrébb rangsoroltuk nála, a Red Soxban legalább több játéklehetőséget kaphat. A fiatal Turpen leginkább hatalmas termetéről híres, tavaly mindössze 4.46os ERAra volt képes Double-A relieverként, nálunk sem várható több tőle, de lehet Tulsaban pont rá volt szükség.

A Cactus League végeredménye:

1. Kansas City Royals 20-10
2. San Francisco Giants 22-12
3. Colorado Rockies 20-11
4. Milwaukee Brewers 19-11
5. Los Angeles Angels 18-13

6. Seattle Mariners 16-12
7. Cincinnati Reds 17-14
8. Cleveland Indians 15-14
9. Texas Rangers 13-16
10. San Diego Padres 13-17
11. Chicago Cubs 14-19
12. Los Angeles Dodgers 13-21
13. Oakland Athetics 12-20
14. Chicago White Sox 11-20
15. Arizona Diamondbacks 12-25


Az utolsó két fiaskó miatt nem tudtuk megnyerni a Cactus Leaguet és csak a harmadik helyen zártunk, de nincs nagy jelentősége. A felkészülés eredményes volt, a fontos játékosok többsége jó formát kapott el március végére és valószínűleg az edzői stáb is sok kérdésre választ kapott az edzőmeccsek alatt. A 25 fős végleges keretet csütörtökre kell bejelenteni, túl sok meglepetés nem történhet már, mert a meghívottakon kívül lassan minden szóba jöhető létszámon felüli játékos le lett már küldve a farmba.

Még egy nem hivatalos felkészülési meccsünk lesz a rajt előtt, amikor szerdán a Double-A farmcsapat Tulsa Drillers ellen mérkőzhetünk meg. Azon a meccsen Rogers lesz a kezdő dobó, a kicsiknél pedig a nagyon tehetséges Friedrich. Az MLB 2011es idénye csütörtökön kezdődik, a mieink első mérkőzését az Arizona Diamondbacks ellen vívhatja péntek este.

Addig még jelentkezni fogunk egy tartalmas szezon előzetessel, maradjatok velünk és kövessétek idén is a Rockies nagy menetelését! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr172784209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 10:35:53

mindenki csatlakozzon! pénteken elindulunk:)

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 12:11:53

a sports illustrated 90-72vel a NL wild card helyre jósol minket. szerintük a phils ellen ki fogunk esni az NLDSben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.30. 13:09:50

Húsz perc alatt leírtam a teljes szezonprogramunkat, szóval az meglesz a preview-hoz, a többi részét neked kell megcsinálnod. :P

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 15:09:52

de jó még így is rám hárul a nagy része:D

milo_hedgie#23 2011.03.30. 15:44:59

@Tomi_Tanguay: csatlakozom! természetesen idén is figyelni fogom a rockies szereplését:) remélem bejutunk a rájátszásba

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.30. 16:55:23

@Tomi_Tanguay: Te vagy a szakíró, és nekem még Mammoth-összefoglalót is kell írnom. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.30. 19:11:19

Egyébként ez még nem is a Cactus League végeredménye, mert ma este még lesz egy Mariners-Dodgers meccs.

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 19:19:41

kicsit nehéz lesz a srácoknak az arizonai meleg után most egyből a tulsai hidegben játszani, de denverben se lesz meleg a hétvégén.
amúgy tulsaban 2003 óta először jár MLB csapat, biztos várják a helyiek a meccset
1:05kor kezdődik rogers vs friedrich:)

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 20:31:36

Rockies present LHP Rex Brothers and 1B Ben Paulsen with Abby Greer Award for most valuable organization prospect in Spring Training

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 01:38:12

A Tulsa elleni lineup:
CF Fowler
3B Herrera
LF CarGo
SS Tulo
1B Helton
2B Wigginton
DH Giambi
RF Smith
C Iannetta

A Drillers-ben sok ismerős név játszik: Wheeler, Gomez, Paulsen, Holcomb, Rosario, Beerer, Field, Cesario, Daniel, és persze Friedrich.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 01:49:53

Rosario pontjával vezet a Drillers a második játékban, nekünk még ütésünk se volt.

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 02:00:27

hol találtál élő tudósítást?

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 02:09:52

fiedrich elég állat: 4 IP, 2 BB, 6 SO
rosario HR és double
mondjuk nem tudom mennyire direkt akarjuk hagyni érvényesülni a kicsiket:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 02:28:45

Ennyire talán mégsem kéne hagyni őket, már 0-3. :P
Beerer bepakolt egy RBI single-t, Daniel pedig solo HR.

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 02:30:36

fasza rogers már a harmadik HRt szedte be öt játék alatt

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 02:39:34

kicsit cinkes hogy öt játék után 0-5re állunk. jó hogy nem vesszük komolyan de nem kéne szétveretni magunkat egy double A csapat ellen:S

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 03:00:12

friedrich hat játék után 7 SOval zárt, ütés nélkül, 2 walk. reméljük megalapozott egy jó szezont:)

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 04:10:14

az utolsó játékban szépitettünk akkor hoztuk az első ütéseinket. blackmon, macri, johnson is szerzett pontot weathers ellen. 3-5 és még nincs vége elvileg

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 04:25:05

5-3-ra nyert a Drillers, így azért valahogy kinéz az eredmény.

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 09:53:37

stewart sorsa még mindig nem dőlt el hogy ott lehet-e a szezon kezdő keretben vagy DLen kezd. pagnozzi vs morales backup catcher kérdés sem tisztázott. giambi helyzete se. nem tudom így hogy írjak értékelést a keretről és hogy legyen még a mai napon cikk, amikor nincs is meg a keretünk:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 12:55:56

Írd meg a többi részét, meg mondjuk a dobók névsorában már biztos nem lesz változás.

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.31. 14:14:53

ki nyerte a tulozene szavazást?

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 17:19:29

csak a legjobb négyet olvastam a végeredményt nem. szerintem megint csak a végén tudjuk meg amikor élesben platere lép:)

ja megírtam a dobós részt is, meg az OFt is megtudom mert ott se lehet kérdés a négy ember. estig csak meglesz a hivatalos keret. 7kor egyesek már meccset fognak játszani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.31. 17:57:44

DENVER - The Colorado Rockies made the following roster moves today to set the club's Opening Day 25-man roster. The Rockies purchased the contract of infielder Jason Giambi and placed right-handed pitcher Aaron Cook on the 15-day disabled list retroactive to March 22.

Below is a listing of the 2011 Opening Day roster.

Right-handed Pitchers (9)
Matt Belisle
Rafael Betancourt
Jhoulys Chacin
Jason Hammel
Ubaldo Jimenez
Matt Lindstrom
Felipe Paulino
Esmil Rogers
Huston Street

Left-handed Pitchers (3)
Jorge De La Rosa
Franklin Morales
Matt Reynolds

Catchers (2)
Chris Iannetta
Jose Morales

Infielders (7)
Jason Giambi
Todd Helton
Jonathan Herrera
Jose Lopez
Ian Stewart
Troy Tulowitzki
Ty Wigginton

Outfielders (5)
Dexter Fowler
Carlos Gonzalez
Ryan Spilborghs
Seth Smith

15-Day Disabled List (4)
RHP Aaron Cook (broken right pointer finger)

The Rockies will begin the season with a full 40-man roster.

Tomi_Tanguay 2011.03.31. 18:44:37

nagyon jó! akkor még este feldobom a cikket:)


süti beállítások módosítása