Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Avalanche: Megkezdődött az előidény

2011.09.26. 17:21 - Filip89

Az elmúlt hét második felében a Colorado Avalanche elkezdte lejátszani az előidénybeli felkészülési mérkőzéseit, és a hat meccses program első három találkozóján már túl is vagyunk. Ezeknek a legfontosabb tudnivalóit, tapasztalatait, illetve a keretet érintő eddigi változásokról szól a soron következő kiadásunk.

Az edzőtáborból ismert 55 fős keretünk 44-esre szűkült az előidény kezdésére, ugyanis először a sérültek, név szerint Cedrick Desjardins, Mike Carman, Joey Hishon és Patrick Rissmiller kerültek le a listáról, majd a Bordó-Fehér mérkőzés hozományaként Mike Brennan-t és Zach Cohen-t a Lake Erie Monsters-hez irányítottuk, míg négy fiatal hátvéd, Gabriel Beaupre (Val d'Or Foreurs, QMJHL), Dillon Donnelly (Shawinigan Cataractes, QMJHL), Troy Rutkowski (Portland Winterhawks, WHL) és Stephen Silas (Belleville Bulls, OHL) a junior egyesületéhez lett visszaküldve, közben a finn kapus Sami Aittokallio hazájába tért vissza az Ilves Tampere csapatához.





















A denveri jégkorongozók a csütörtöki játéknapon debütáltak az előidényben a Dallas Stars elleni idegenbeli találkozón az American Airlines Center-ben. Az első meccsen meglehetősen tartalékos összeállításban léptünk pályára, ennek ellenére hét perc elteltével a profik közé frissen felkerülő Tyson Barrie bombagóljával használtunk ki egy kettős emberelőnyt. Sajnos, nem sokáig sikerült őrizni a vezetést, a mérkőzés fele magasságában már a Dallas került lépéselőnybe, amelyet ismét egy létszámfölényes találattal rögvest egalizáltunk, egy újabb Barrie átlövés a szintén újonc Brad Malone korcsolyáján irányt változtatva kötött ki a hazai ketrecben. A harmadik harmad kezdetén fejben bent ragadtunk az öltözőben, így 22 másodperc után egy védelmi hibából 3-2 arányban újra előnyhöz jutottak a csillagosok. Innentől kezdve pedig szép lassan megpecsételődött a sorsunk, egymás után több kiállítást is kaptunk, melyből az egyiket kihasználták, majd az utolsó percben egy üres kapus góllal állították be az 5-2-es vesztünket jelentő végeredményt. Az első két harmadban egyértelműen domináltunk, de a védelem sebezhető volt, és a záró játékrészbeli kiállításokat képtelenek voltunk átvészelni.

Mindkét gólszerző, Barrie és Malone 1+1-es mérleggel zárt, rajtuk kívül még leginkább az 1/2-es draftolt Landeskog játékát lehetett kiemelni, aki nagyszerű mezőnyjátékot és hét (!) ütközést mutatott be az első Avs-szerelésben lejátszott meccsén. Ugyanakkor a második sorunk védekezése, és különösen a Hunwick-O'Byrne kettős mutatványa bőven hagyott kívánni valót maga után. A két fiatal kapus védte le a mérkőzést 30-30 perces elosztásban, Pickard ezalatt 6/8-as, Cann pedig 14/16-os mutatót jegyzett. A csapat hozzávetőleg az alábbi sorösszeállítások szerint játszott: Landeskog-O'Reilly-Winnik, Malone-Galiardi-Kobasew, Porter-Brophey-Walker, Mercier-Meurs-Bordeleau; Quincey-Barrie, Hunwick-O'Byrne, Liffiton-Holos.

A meccs másnapján esedékes keretszűkítés alkalmával Justin Mercier és Evan Brophey csatlakoztak a clevelandi AHL-csapathoz, a junior korú Garrett Meurs (Plymouth Whalers, OHL) és Calvin Pickard (Seattle Thunderbirds, WHL) pedig a "nevelőegyesületéhez" tért vissza egy újabb idényre.

Péntek este sor került az előidénybeli első hazai fellépésre a St. Louis Blues fogadásával, amikor gyakorlatilag a keret másik fele lépett pályára, többségében azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik kihagyták a dallasi kirándulást, mindez egy fokkal erősebb összeállítást jelentett. A Blues sem volt rest, és már az első harmad fele magasságában magukhoz ragadták az előnyt, amelyet sokáig sikeresen őriztek a veszélyes denveri akciók ellenére, ráadásul a befejező játékrészben növelték a vezetést. Az 53. percben aztán ismét előkerült Tyson Barrie, a fiatal hátvéd Gaunce remek kereszt passzát vágta közép távolról a hálóba. A hajrában rendkívül rámenős akciókat vezettünk az egyenlítésért, azonban a nagy igyekezetben a mesterséges 6-on-5 fór alatt elhagytuk a korongot a semleges harmadban, és üres kapus gólt kaptunk, majd a végén még egy átlövést követően Paul Stastny pofozott be közelről egy kipattanót, de 3-2 arányban így is alul maradtunk a második mérkőzésen. Bár végig hátrányban voltunk, abszolút felvehettük a harcot a St. Louis-zal, talán kissé dekoncentrált volt a csapat, nem játszottunk elég zökkenőmentesen, kevés igazi helyzetünk volt, és azokat is általában eltékozoltuk.

Barrie két meccs alatt már a harmadik pontját szerezte egy újabb találattal, miközben támadásban különösen a Mueller-Duchene-Hejduk trió volt elemében, akik egytől egyig a legkomolyabb denveri lehetőségeket dolgozták ki. A mérkőzésen a nagy reményekkel várt Varlamov védett teljes hosszában, aki 22 védést mutatott be, a két kapott gólja közül az egyikben érezhettük hibásnak, míg az utolsó találatot az üresen maradt ketrecre kaptuk. A védelemben Johnson nagy kedvvel irányította a fiatalokat, hiszen mellette öt zöldfülű játékos kapott lehetőséget a hátsó alakzatban. A STL elleni hazai fellépésen nagyjából ezekkel a sorokkal játszottunk: Mueller-Duchene-Hejduk, Lindstrom-Stastny-Jones, Van der Gulik-Mauldin-Walker, McLeod-McClement-Yip; Johnson-Siemens, Elliott-Gaunce, Chouinard-Barrie.

Kellemetlen velejárója volt a meccsnek, hogy a hajrában Brandon Yip eltörte az alkarját, így előreláthatólag 4-6 hetes kihagyásra számíthat. Ezzel együtt látott napvilágot a hír, mely szerint Jan Hejda tisztázatlan körülmények között térdsérülést szenvedett, vélhetően a múlt keddi Bordó-Fehér összecsapáson történt vele valami, amely miatt ő sem kezdheti el időben a szezont, megközelítőleg 2-4 hetet kell pihennie.






















Vasárnap újabb hat játékosnak kellett elköszönnie a csapattól, hiszen Joel Chouinard, David Liffiton, Greg Mauldin, David Van der Gulik és Luke Walker mindannyian az AHL-csapathoz lettek irányítva. Plusz az idei 1/11-es kiválasztott hátvéd Duncan Siemens az előzetes várakozásoknak megfelelően visszatért a WHL-ben szereplő Saskatoon Blades gárdájához.

Aznap este bonyolítottuk le a harmadik mérkőzésünket, s újra hazai környezetben, méghozzá a csütörtökön bennünket legyőző Dallas Stars ellen várt ránk egy összecsapás. A csapat az eddigi legerősebb összeállításában vette fel a harcot az erősen tartalékos texasiakkal, így mindenképpen kompetensebb játékra számíthattunk. Nem kellett csalódnunk, és azok után, hogy rögtön a kezdés után kivédekeztünk egy hosszú kettős emberhátrányt, megindítottuk a feltartóztathatatlan denveri attakot. Több komoly helyzet után a 12. percben egy PP alatt Ryan Stoa szerezte meg a vezetést egy az ellenfél hátvédjéről bepattanó koronggal. A középső harmadban az Avs fölénye további gólokban mutatkozott meg, a felvonás elején Landeskog remek átadásából Ryan O'Reilly köszönt be, majd a harmad hajrájában ugyancsak Ryan O'Reilly volt eredményes, miután Quincey nagy lövésébe tette bele sikeresen az ütőjét. A záró harmadban jobbára már csak az előny megtartására figyeltünk, a Stars pedig képtelen volt épkézláb támadást vezetni, így a lefújás pillanatáig megőriztük a 3-0-s vezetést. Az előidény legösszeszedettebb játékával, végig magabiztosan vezetve szereztük meg az első győzelmet a felkészülési időszakban.

A harmadik sor motorja, O'Reilly kétszer volt eredményes, mellette Landeskog ismét ellenállhatatlan formában játszott és pontot is szerzett, illetve a támadók közül még a gólt is ütő Stoa volt különösen elemében, de a balhés Bordeleau sem fért a bőrében, és egy hatalmas csetepaté során alaposan helyben hagyta a Stars kemény fiúját, Barch-t. A védelemből a két asszisztos Quincey emelkedett ki, aki előre-hátra felé rendkívül megbízható teljesítményt nyújtott, igencsak a két évvel ezelőtti formájára hajazott a játéka. Ezt a meccset a veterán Giguere kapta meg, akinek nem sok komoly védeni valója akadt, így 16 hárítással könnyen ért el shutout-ot. A csapat már-már NHL-szintű felállást használt a mérkőzésen: Mueller-Duchene-Stoa, Lindstrom-Stastny-Galiardi, Landeskog-O'Reilly-Winnik, Porter-Malone-Bordeleau; Johnson-Quincey, O'Brien-Elliott, Hunwick-Holos.

A csapat jelenlegi 34 fős kerete:

Kapusok: Trevor Cann, Jean-Sebastien Giguere, Semyon Varlamov;
Hátvédek: Tyson Barrie, Kyle Cumiskey, Stefan Elliott, Cameron Gaunce, Jan Hejda, Jonas Holos, Matt Hunwick, Erik Johnson, Shane O'Brien, Ryan O'Byrne, Kyle Quincey, Ryan Wilson;
Centerek: Matt Duchene, Joakim Lindstrom, Brad Malone, Jay McClement, Peter Mueller, Ryan O'Reilly, Mark Olver, Kevin Porter, Paul Stastny, Ryan Stoa;
Jobb szélsők: Milan Hejduk, David Jones, Chuck Kobasew, Brandon Yip;
Bal szélsők: Patrick Bordeleau, T.J. Galiardi, Gabriel Landeskog, Cody McLeod, Daniel Winnik.


Az előidény további programja:

Szeptember 29., csütörtök, 03:00 Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Szeptember 30., péntek, 02:00 St. Louis Blues - Colorado Avalanche
Október 2., vasárnap, 03:00 (Las Vegas, Nevada) Los Angeles Kings - Colorado Avalanche


Ezen a héten lejátsszák a maradék három előidény-mérkőzést, míg a szezonnyitó összecsapásra október 8-án kerülhet sor a Detroit Red Wings ellen, addig még hamarosan ki fog alakulni a csapat végleges 23 fős kerete.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr603258056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2011.09.26. 17:48:21

jól sikerült az összefoglalás. sokmindent meg lehet tudni belőle,köszi érte!

foppa21 2011.09.26. 19:14:38

tényleg király az írás! szerintem jó lesz idén a csapat, kár hogy filip 10 évre elátkozta őket:-D

foppa21 2011.09.26. 19:20:48

a 23as keretre akartok tippelni

szerintem
varlamov, giguere
johnson, quincey, wilson, quincey, o'byrne, o'brien, gaunce/elliott
duchene, lindstrom, mcclement, mueller, o'reilly, porter, stastny, hejduk, jones, kobasew, galiardi, landeskog, mcleod, winnik
vagy valami ilyesmi:-)

foppa21 2011.09.26. 19:33:24

@Filip89: oops az egyik hunwick akart lenni

Tomi_Tanguay 2011.09.26. 20:02:03

idei avs szakíróként illene tippelnem:D
de úgyis attól függ hogy még kik sérülnek meg. úgy tudom wilson is sérült, szóval az ő helye se biztos

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.26. 20:02:29

Gaunce, Holos és Stoa leküldve a Monsters-be! 31-en maradtak.

foppa21 2011.09.26. 20:39:55

@Filip89: ezek már komolyabb nevek, de szerintem reális döntések voltak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.26. 20:44:07

Én se vártam egyiket se a keretbe.

- Stoa alibi játékos, csak addig hajt, amíg nem kerül be a csapatba, most lent be lesz sértődve, és egész októberben semmit se fog csinálni, majd utána összeszedi magát, és sérülések miatt felkerül, aztán megint semmi.
- Holos-nál jobb védők vannak a rangsorban, ez tiszta sor, beugró lehet.
- Gaunce-nak év közben nagyobb esélye lehet feljönni, nem teljesített igazán meggyőzően eddig, pl Barrie és Elliott feltűnőbb jóval.

Azért érdekes lesz a védelem, Cumiskey még nem is játszhatott, Hejda out, Wilson is sérült valóban. Ha még valaki megsérül, akkor mindkét kölyök bekerülhetne a keretbe, és ez egyáltalán nem lehetetlen innen, az egyiküket mindenképpen a keretbe várom.

milo_hedgie#23 2011.09.26. 21:18:17

@Filip89: nem hiszem hogy mindkettő a csapatba kerülhet. de hogy holosék előbb mentek le,azt mutatja,hogy komolyan számolnak velük

Coach Sacco 2011.09.27. 10:13:33

@foppa21:
G: Varlamov, Giguere
D: Johnson, Quincey, O'Brien, O'Byrne, Elliott, Hunwick/Cumiskey, Wilson/Barrie (a sérüléstől függ)
LW: Lindstrom, Mueller, Landeskog, Galiardi, Porter
C: Stastny, Duchene, O'Reilly, McClement
RW: Jones, Hejduk, Kobasew, McLeod, Winnik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.27. 11:05:46

Szánalmas lenne, ha Kobasew bekerülne mondjuk Malone helyett, mert egy lapon nem említhető az egész TC, ill. PS alatti munkájuk, szorgalmuk.

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 15:03:34

flyers-rangers winter classic lesz jan2án a citizens bank parkban

milo_hedgie#23 2011.09.27. 17:04:53

most nézem hogy kétszer játszunk még a kings ellen,akkor tényleg lesznek bőven sérülések:))

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 19:23:26

ja én is azért nem akarok most keretet tippelni:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.27. 19:40:43

Hejda újra edz, és úgy néz ki, hogy jól van, meglátjuk, hogy esetleg ki kell-e hagynia a rajtot.
Viszont Cumiskey húzódás miatt továbbra sem edz.

foppa21 2011.09.27. 20:45:05

@Filip89: ha hejda mégse hagyja ki a szezon elejét, akkor viszont kevesebb esélye lehet elliottéknak sztem

Tomi_Tanguay 2011.09.27. 21:31:41

akkor sacco tényleg jól megtippelte azt a 2-4 hetet:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.28. 09:45:33

Landeskog felkerült Stastny és Jones sorába. Na, még sucks helyére O'Reilly, és jól is vagyunk. :P

foppa21 2011.09.28. 10:40:15

@Filip89: basszus jól megmondtad, hogy lindstrom szar, amikor mindenki dícsérte:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.28. 19:42:37

Nem kellett nagy jóstehetség hozzá. Lindstrom 13-14. csatárnak lehet jó, csak el kell találni, hogy mikor lesznek jobb napjai, és akkor benevezni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.28. 20:36:04

Ők fognak játszani a mai meccsen:

1 Semyon Varlamov G
31 Trevor Cann G

3 Ryan O’Byrne D
5 Shane O’Brien D
6 Erik Johnson D
9 Matt Duchene C
16 Jay McClement C
17 Chuck Kobasew RW
23 Milan Hejduk RW
26 Paul Stastny C
39 T.J. Galiardi LW
41 Tyson Barrie D
42 Brad Malone C
44 Ryan Wilson D
46 Stefan Elliott D
54 David Jones RW
55 Cody McLeod LW
58 Patrick Bordeleau LW
88 Peter Mueller C
92 Gabriel Landeskog LW

Wilson most játszana először a sérülése után. Neki is igyekeznie kell, hogy biztosan bent legyen a csapatban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.29. 03:30:29

Sorok:

Landeskog-Stastny-Jones
Mueller-Duchene-Hejduk
McLeod-McClement-Kobasew
Galiardi-Malone-Bordeleau

Johnson-Elliott
Barrie-O'Brien
O'Byrne-Wilson

Varlamov

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.29. 04:48:58

Ez a második harmad elég szarul sikerült, Varlamov se áll a helyzet magaslatán, 0-4.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.29. 05:10:02

0-6 már, ez valami gyönyörű, Varlamov úgy leég, hogy ez örökre rajta fog maradni. :P

foppa21 2011.09.29. 05:43:16

hát ez a 6-0 elég borzasztó volt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.29. 09:15:17

Szánalmas Sacco, védi Varlamov-ot, mert szerinte nem tehet semmiről, ezért hagyta fent az egész meccsre, amikor szegény nyomorék is elmondtam, hogy mennyire szarul védett, és mind a hat gólban hibás volt. Gusztustalan, hogy hónapokig minden betlije felett szemet fognak hunyni, hogy ne kelljen beismerniük, hogy irdatlan szar cserét kötöttek, mert az egész stáb állásába kerülne. De előbb-utóbb ez eltitkolhatatlan lesz...

Tomi_Tanguay 2011.09.29. 13:22:55

ekkora égést bakker, talán még időben jött a pofon

Coach Sacco 2011.09.29. 14:38:07

@Filip89: Miért baj, hogy megvédte a kapust, és nem szegezte a kést a torkának az első gyengébb ELŐIDÉNY meccse után?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.29. 15:03:01

Az a baj, hogy nem cserélte le, amikor négy gólt kapott 10 perc alatt, és aztán lenyilatkozza, hogy milyen jól védett... Ez erősen arra enged következtetni, hogy a szezonban is ugyanígy fogják kötni az ebet a karóhoz, hogy ne legyen földindulás az atom elbaszott trade miatt.
Olyan, mintha vennék egy macskát a piacon, és azt mondanám rá mindenkinek, hogy nyúl, és elvárom, hogy higgyék is el. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 02:21:01

A Blues elleni sorok kb így néznek ki:

Lindstrom-Duchene-Kobasew
Landeskog-O'Reilly-Winnik
Porter-McClement-Jones
McLeod-Malone-Bordeleau

Quincey-Elliott
Hejda-Wilson
O'Byrne-Hunwick

Giguere

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 02:30:11

Bordeleau és Reeves hatalmas nagy bunyót nyomott, kegyetlenül püfölték egymást, és több mint fél percig őrjöngtek a rádióban. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 02:47:03

0-0 az első harmad. Nem valami nagy meccs, inkább a Blues van fölényben, nekünk csak PP-ben voltak helyzeteink, mindenesetre Giguere jól véd.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 03:38:09

A második harmad után Backes góljával vezet a Blues, egyértelmű fölényben vannak, nálunk megint csak O'Reilly-ék játszanak NHL-szinten. Ha Varlamov védene, ma is már 0-6-ra állnánk. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 03:57:09

Lindstrom kiegyenlített a harmadik elején.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 04:30:34

3-1-es vereség, sima meccs volt, teljesen megérdemelten győzött a Blues.

foppa21 2011.09.30. 19:43:43

mikor lesz a következő keret csökkentés?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.30. 19:49:41

A harmadik meccs óta nem volt, szóval most már esedékes lenne.

foppa21 2011.09.30. 20:45:42

@Filip89: akkor jól sejtettem, hogy mostmár ideje lenne a következőnek

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.01. 08:32:48

A Monsters 2-0-ra elvesztette az első előidény-meccset a Charlotte Checkers otthonában. Ma újra játszunk velük.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.01. 19:48:13

Úgy néz ki, hogy nem lesz több keretszűkítés az előidény alatt, mert hamarosan kezdődik az utolsó meccs, de semmi hír.

Ma 3-tól tehát PS final a Kings ellen Las Vegas-ban a Frozen Fury XIV-n.
avalanche.nhl.com/v2/ext/PDF/GameNotes/10-01-11vsCOL.pdf

foppa21 2011.10.01. 20:32:00

muszáj most megverni utoljára a kingst!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 03:28:32

Hejduk kiugratásából Duchene góljával vezetünk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 03:37:25

Sorok:

Mueller-Duchene-Hejduk
Lindstrom-Stastny-Jones
Landeskog-O'Reilly-Winnik
McLeod-McClement-Bordeleau

Johnson-Hejda
Quincey-O'Byrne
O'Brien-Wilson

Varlamov

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 04:19:57

Duchene 5-on-3-ban bepofozott egy kipattanót, 3-0!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 04:20:40

4-0, Quincey átlövése pattant meg valakin, talán Jones ért bele.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 04:33:51

Tömegverekedés a második harmad végén. :) Quincey volt a középpontjában, megvédte az orosz gecit.

foppa21 2011.10.02. 04:54:45

úgy látszik most jól vissza tudunk vágni nekik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 05:29:31

4-1 a végeredmény, visszavágtunk a geciknek és még bunyó is akadt. Ezzel be is fejeztem az Avs idei követését. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 05:37:18

*Lineup-javítás: Kobasew-et is hallottam, talán Lindstrom helyett volt. :)

milo_hedgie#23 2011.10.02. 08:27:00

Avalanche will make their next cuts on Sunday. Goalie Trevor Cann had been sent back to Lake Erie a couple days ago.

akkor ezek szerint 30an vannak most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 09:26:02

Gondolom a kapitány kérdés is ma fog "tisztázódni", vagyis Sacco minden második embernek kioszt egy-két A betűt, hogy C-t ne kelljen adni senkinek, és maradhasson ő a falkavezér. Szerencsétlen nyomorék.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 11:00:59

A Monsters 3-1-re elvesztette a második előidény-meccset a Checkers ellen. Billy Ryan góljával még vezettünk, fordítottak, az utolsó ENG volt. Cann 28/30.

Tomi_Tanguay 2011.10.02. 11:03:03

én is azt hallottam hogy 3-4 alternate lesz és egy C sem

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 19:29:13

Még mindig nincs végleges keret, négy ember leküldését jelentették be hivatalosan: Cann (napok óta a Monsters TC-n volt), Bordeleau, Barrie, Malone.

Malone miatt a kurva anyját mindenkinek!

27-en maradtak, 16 csatár és 9 védő, ebből Yip IR-en kezd, plusz még Cumiskey, Elliott és Olver leküldését tippelem.

foppa21 2011.10.02. 19:33:34

@Filip89: malonet jól megmondtad az egyik gitr összefoglalóban..:-(

foppa21 2011.10.02. 19:34:55

hol lehet látni a mostani keretet?

Tomi_Tanguay 2011.10.02. 19:43:23

malone a legjobbak közé tartozott, amikor szar volt a csapat. mindegy mert sérüléseknél úgyis fog jönni, szerintem pár hét és látjuk is fent

foppa21 2011.10.02. 20:00:25

@Filip89: köszi! nem értem barrie kirakását sem, mert gólokat is lőtt. hülyeségnek tartom hogy ha hunwick és O'brien bekerül, de elliott és barie nem:-/ lehet csak landeskog lesz az egyetlen újonc aki a csapatban kezdhet? ennél nagyobb fiatalításra számítottam egy olyan szezon után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.02. 23:41:10

Sacco:

On reassigning Tyson Barrie and Brad Malone to Lake Erie (AHL)
We gave them a good look. I thought they had a real good opportunity here. They played in a number of preseason games, both guys. Right now, I think what's best for their development is to start in the American Hockey League and learn how to play the pro game and learn how to be a pro. It's a great development league for young players and it's a real tough, competitive league to play in. I just felt at this time, they hadn't done enough to really overtake some of the other guys in their respective roles. It'll be a great place for them to get their pro career started.

On making a couple more roster moves
We have until Wednesday, until our final 23-man roster has to be in. We'll see what happens. We still have a few days here. Over the next few days, we'll make some final decisions on our team. We also sent Bordeleau down, too, as well. Bordeleau did a really good job in preseason, too. I was really pleased with him. He's a guy that certainly didn't hurt his chances as far as being a depth player for us this year.

foppa21 2011.10.03. 07:08:34

nagyon kíváncsi leszek, hogy még kiket fognak leküldeni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.03. 09:14:20

Nincsenek már nagy kérdések, mert ebből a 27-ből Yip tuti IR, plusz Cumiskey és Olver is sérült, és biztosan inaktívak lesznek egy darabig. Hunwick és Elliott közül pedig nyilván Stefan-nak kell lemennie - Sacco sucks.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.03. 09:17:56

Avalanche is lowest-paid team in NHL

Avs are No. 30 in player expenses, checking in right now at $49,124,084. And the really interesting thing about that is this: if not for Tom Preissing’s $916,667 buyout still on the books this season, the Avs would not meet the league’s minimum payroll of $48.3 million.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.04. 11:15:07

Nem tudom mit húzzák, amikor már egy csomó csapat kiadta a 23-as rostert, nálunk meg semmi kérdés nincs, csak a sérülteket kéne kitenni, meg egy embert.
Mielőtt kérdeznétek, a napokban lesz összefoglaló az előidény második feléről is, csak szeretném a végleges kerettel együtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.05. 09:37:51

Avery waiver-en. Én hoznám, de úgyse fogjuk, kíváncsi leszek hová kerül.


süti beállítások módosítása