Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Chargers beharangozó

2011.10.09. 17:21 - Black_Adder

Múlthéten a papírformának megfelelően sima vereséget szenvedett a Denver Broncos a címvédő Packerstől. Tekintettel arra, hogy a GB a bajnok, és arra, hogy hogyan kezdték ezt a szezont, akár azt is mondhatnánk, hogy ennél már csak könnyebb lesz. Ez sajnos azonban koránt sincs így, hiszen már ma, rögtön egy újabb véres összecsapásra számíthatunk, a jelenlegi legerősebb divízió rivális ellen. A napjainkban a két csapat között erősen lángoló gyűlölet mindenképp túlfűtötté teszi majd a találkozót, itthon nem hagyhatja a csapat, hogy a múlthetihez hasonló verésbe fusson, és meg kell próbálnia helytállni a San Diego Chargers ellen vasárnap este 22:15-től.




















Mielőtt azonban a ma esti meccs főszereplőiről esne szó, mindenképp meg kell emlékeznünk egy másik riválisunkat, és az egész NFL-t ért veszteségről. Az Oakland Raiders emblematikus elnöke, a halhatatlan fosztogató, a liga talán legnagyobb egyénisége 82 éves korában elhunyt. Al Davisről csak a tisztelet hangján szólhatunk, legnagyobb riválisunk vezére távozott, és nagy rivalizálás, csak két jó csapat között alakulhat ki. Nyugodjék békében Al Davis, hiányozni fog az összecsapásainkról és hiányozni fog a ligából is.

Mai ellenfelünk tehát a San Diego Chargers, vagy közkedveltebb nevükön a Köcsögz. Harmadszor kéne bemutatnom őket, így őszintén, kicsit gondban vagyok, hogy miről is írjak. Dan Fouts és az Air Coryell már volt, a KÖCSÖG már volt, a számunkra sokkal vidámabb téma, Ryan Leaf szintén. Maradnak hát az aktuális információk, remélhetőleg az is meghozza a kedvet a mai meccshez.

Riversék tavaly nem kis meglepetésre bukták el a divíziót és maradtak le a rájátszásról, főleg ha azt nézzük, hogy bizonyos kategóriákat figyelve a legjobb védelem és támadó egység is az övék volt. Ebben mondjuk nagy szerepet játszott a gyenge sorsolás is, de akkor is. A magyarázat elsősorban talán a speciális egység rendszeres betlijében kereshető. A SD kétségkívül a legnagyobb nyertese az új kickoff szabálynak (30 yardról előbbre hozták 35-re). A gondot orvosolandó új ST coach is érkezett Rich Bisaccia személyében és a drafton is szokatlan módon a spec team megerősítését tűzték ki célul - más magyarázat legalábbis nem nagyon van az enyhén szólva is furcsa pickjeikhez. Hogy megengedheti-e magának egy csapat, hogy a draft 2. körétől olyan játékosokat húzzon, akikre főleg csak az ST-ben lehet számítani, az majd kiderül, mindenesetre a számok alapján, ha volt egy csapat, aki ezt megtehette, az éppen a Bolts volt. Ami a támadó és védő szekciót illeti nagy változás nem volt, nem is kellett. A köcsögnek sajnos nem csak a szája nagy, passzolni is tud, Vincent Jackson és Antonio Gates pedig olyan célpontok, akik kevésbé tehetséges irányítót is naggyá tennének. Futó játékuk Matthews-szal és Tolberttel azért nem idézi Tomlinson fénykorát, de arra hogy a passzjátékot kiegészítsék, mindenképp elég. A gyenge pont talán az OL lehet, főleg a RT Clary. Von Millernek minden lehetősége megvan, hogy folytassa a sackgyártást. Vak oldalról Doomnak és DJ-nek nehezebb dolga lesz, de ha valamit kezdeni akarunk a meccsel, nem szabad időt adni az ellenfél 17esének. És egyébként is, ha már keresnivalónk nincsen, a szurkolók azzal is megelégedhetnek, ha többet látják a köcsögöt a seggén, mint a lábán. Védelmükből a legnagyobb veszteség mindenképp a DC Rivera távozása, sajnos azonban Manusky révén megfelelően tudták pótolni. Maradt a 3-4-es alapfelállás, erős passrush-sal és secondaryvel. A megfelelő taktika talán az erőfutások lehetnek ellenük, ha az OL fölül tudna kerekedni a front7 közepén, és McGahee szállítaná a nehéz, de nagyon hasznos 3-4 yardokat, akkor még Riverst is távol tartanánk a pályától. Nem egy könnyű feladat. Talán ha lenne egy mobilis irányítónk, aki célpont hiányában esetleg meg tudna indulni, és az egyébként sebezhető ILB pároson átjutva hozná a yardokat, esetleg a nagy playeket, még szoros is lehetne a meccs, mint a tavalyi évzáró, - ahol volt 3 passzunk a győzelemhez, ami nem sikerült ugyan, de legalább esély volt rá - akkor netalán még idén is szoros meccset játszhatnánk, de sajnos mindenki tudja, hogy nálunk nincs, soha nem is volt, és soha nem is lesz ilyen QB, Fox is megmondta "Orton gives us the best chance to win" /*ja 4ből 1, arra még az életemet is feltenném akkora sansz*/ és "Orton is our starting QB". Tavaly a Panthersszel is bebizonyította mennyire ért az irányítókhoz, meg hogy kivel mennyi esély van a győzelemre, meg úgy általában a győzelemhez.




















Szóval Köcsögz. Idén az eddigi 4 meccsből hármat megnyertek. Az első körben a Vikings ellen a félidei 10 pontos hátrányból úgy fordítottak, hogy 1 pontot se engedtek az ellenfélnek, és McNabbet kb 2 yardon tartották, az egész meccsen pedig 37-en. Azóta mondjuk a vikingek bebizonyították, hogy akármekkora előnyt képesek eladni a második játékrészben. A folytatásban a Pats ellen nem volt sok esélyük, majd a sérülésektől huszadolt, legjobb játékosait IR-re tévő Chiefset alig verték. Rivers hozza ugyan a yardokat, de első 3 meccsén 6× adta el a labdát, és csak 4 TD átadása volt. Az eddig nyeretlen Dolphins ellen aztán összejött a jobb teljesítmény, de ez eddig nem az az MVP forma a köcsögtől, amitől sokan tartottak. Főleg ha hozzávesszük azt is, hogy eddigi 4 ellenfelükből 2 nyeretlen, a Chiefsnek egyetlen győzelme van, a Pats pedig a liga legrosszabb passz elleni védelmével büszkélkedhet. Igazából nagy szerencséjük, hogy az elején ilyen gyenge a sorsolásuk, ők mindig is decemberre jöttek bele, ezt nekünk is keservesen meg kellett tanulni az elmúlt évtized második felében...

A saját 4 meccsünkkel talán eléggé tisztában vagyunk, három szoros mérkőzésből 1-2vel jöttünk ki, majd a Packers a földbe döngölt minket. Sérülések terén továbbra se állunk túl jól, ahogy már megszoktuk, de az ellenfélnél is kétséges Gates játéka:

Denver Broncos
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Eddie Royal WRágyékDNPDNPDNPOUT
Demaryius ThomasWTujj törésDNPDNPDNPOUT
Marcus ThomasDTágyékFullFullFullProbable
Daniel FellsTEtérdDNPLimtedLimitedQuestionable
Julius ThomasTEbokaDNPDNPDNPOUT
Brian DawkinsSbokaDNPDNPLimitedQuestionable
Jonathan WilhiteCBbetegségDNPDNPDNPQuestionable
Rahim MooreSbetegség-DNPFullProbable
Champ BaileyCBhamstringFullFullFullProbable
San Diego Chargers
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Luis CastilloDEsípcsontDNPDNPDNPOUT
Jacques CesaireDEtérdDNPDNPDNPOUT
Antonio GatesTElábfejDNPDNPDNPDoubtful
Quentin JammerCBbetegségFullDNPFullProbable
vincenct JacksonWRlábDNPDNPFullProbable
Nick HardwickCnyakDNPFullFullProbable

 

Hogy ezek után mit várjunk a meccstől?! Sok jót ne. Ha Von Miller bemutatkozik a köcsögnek, és Orton végre kijátssza magát a kezdőből, én már elégedett leszek. Előbbire van esély, Clary és főleg Miller eddigi teljesítményét nézve, utóbbira, hát... Ortonnak eddig testvérek között is három gyenge meccse volt. Akármekkora chance-t is ad a winhez, az kevés, lassan jöhetne a váltás. Ha az esélyeket nézzük egyfelől, ha Fox a legkisebb hajlandóságot is mutatná Tebow játszatása felé, akkor a már rég eldőlt Packers elleni meccsen lehetőséget kapott volna, vagy be lettek volna már vetve azok a bizonyos Tebow-package-ek, amik sajnos egyre valószínűbb, hogy nem is léteznek. Másfelől viszont, egy QB cserére a legalkalmasabb időpont szezon közben a bye week. A charger után, pont bye week jön. És ha esetleg eddig azért maradt volna el a Tebow-time, mert a csonka offseason alatt, nem sikerült Foxnak egy Tebowra épített playbookkal előállnia, akkor a következő meccsünkre akár pont össze is jöhetne. 6 hét, kb annyi maradt ki az offseasonből is. Szóval ha valamikor lesz váltás, akkor az ezután a meccs után, ha Orton esetleg hozná a formáját, és kulcsszituációkban megint beégne, mint rendesen. Mérföld magasan a szurkolók biztosan követelni fogják Tebow-t, tegyük mi is azt: Tebow for President!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr693289441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StormST 2011.10.09. 22:09:21

@milo_hedgie#23: A sack listánk második helyezettjéről beszélsz, aki az INT listán holtversenyben első... :P

xrace 2011.10.09. 22:13:51

Van egy pár érdekes eredmény eddig (bár még nincs vége), Mile Highon is kéne hasonló. :)
De itt úgyse lesz. :P

StormST 2011.10.09. 22:15:44

Egy perc szünet az öreg ellenfél tiszteletére, RIP Al Davis...

Tomi_Tanguay 2011.10.09. 22:18:08

elkezdem nézni, aztán ha sima lesz akkor lehet váltok az NLCSre

StormST 2011.10.09. 22:20:01

Orton bekezdett, megint centire a marker-hez dobta, iszonyat kiszámítható 3rd down-nál...

StormST 2011.10.09. 22:23:05

Fuck, Dawkins-nak majdnem megvolt... :P

foppa21 2011.10.09. 22:24:53

riversék viszont jönnek rendesen...

xrace 2011.10.09. 22:26:10

Woody most jó volt. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 22:26:46

Megfogtuk őket egy közeli mezőnygólra, szép védekezés volt a végén.

StormST 2011.10.09. 22:27:33

Woody nem kicsit kapta el a srácot, legalább csak FG lett... :P

foppa21 2011.10.09. 22:28:17

hát ezt jó volt hogy csak 3 pontot szereztek, nagyobb baj is lehetett volna egyből

milo_hedgie#23 2011.10.09. 22:32:04

uff orton megint mekkora pick

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 22:33:06

Vaughn INT return TD! :D
Nesze neked köcsög.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 22:33:39

Végülis a két legtöbb INT-et dobó QB játszik. :D

foppa21 2011.10.09. 22:34:24

erre aztán gyorsan válaszoltunk:-D

StormST 2011.10.09. 22:34:42

Vaughn pick-six, nem tudom mikor láttunk ilyet utoljára... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 22:43:30

Megvan az első sack McBean-től, és újra megfogtuk őket.

foppa21 2011.10.09. 22:46:31

csak 7-6ra tudtak feljönni. a védelem eddig szuper!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 22:52:47

Azért nem lenne rossz, ha az offense is képes lenne valamire, mert így csak ideig-óráig fogunk vezetni.

foppa21 2011.10.09. 22:59:08

mcgehee ma is nagyon jól halad, szépen megtalálja a réseket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 23:00:25

Be kellett érnünk Prater 35 yardos mezőnygóljával, 10-6.

milo_hedgie#23 2011.10.09. 23:04:33

nem rossz eddig,kicsit szerintem meglepte őket a védekezésünk,így talán lehet keresnivalónk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 23:12:54

Sajnos, harmadszor nem úsztuk meg, és a köcsög megfutotta a TD-t.

milo_hedgie#23 2011.10.09. 23:13:46

mostmár ők vezetnek,megint túl könnyen mentek át a pályán,aztán a redzoneban már hiába próbáltuk elkapni őket most TD lett

foppa21 2011.10.09. 23:22:21

10-13 van és most kezdünk még jobban gödörbe kerülni,tartani kéne még az eredményt a szünet előtt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 23:30:21

Megint egy kurva penalty miatt lett meg nekik a 3rd down.

foppa21 2011.10.09. 23:35:25

ezt is megúsztunk három pontossal, már a harmadik nekik, kezdenek azért lassan ellépni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 23:41:54

Basszák meg, ez nem hiányzott volna pont így másodpercekkel a szünet előtt. :(

foppa21 2011.10.09. 23:43:14

szétestünk...
:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.09. 23:44:52

10-23 a félidőben, és sajnos egyre nagyobb a különbség.

milo_hedgie#23 2011.10.09. 23:53:12

elvesztettük a ritmust,támadásaink már szinte nincsenek is pedig az első negyedben még úgy ahogy működtek

milo_hedgie#23 2011.10.09. 23:53:12

elvesztettük a ritmust,támadásaink már szinte nincsenek is pedig az első negyedben még úgy ahogy működtek

xrace 2011.10.09. 23:56:03

Látottak alapján (ilyen impotens O# miatt) már csak a minél nagyobb vereség elkerülése lehet a cél.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 00:02:41

Igen, ha ebben a kerékvágásban folytatódik a meccs, amikor a GB körüli különbség állhat fent. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 00:04:50

DJ sack-je kicsit "fejbevágta" Rivers-t, vagy nem tudom mi volt ez a földre pattintott labda. :D

milo_hedgie#23 2011.10.10. 00:10:36

tebow is egyre többször lép pályára

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 00:21:22

Á basszus, ha ez a Tebow passz bejött volna 3&7-re... Kevésen múlott, hogy Decker nem bírta lekapni.

foppa21 2011.10.10. 00:23:22

tebow miatt van értelme még nézni a meccset, amúgy annyira lefutott hogy sztem hagynám a fenébe

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 00:26:22

Az az öt darab first down elég durva így a harmadik negyed végéhez közeledve.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 00:54:53

McGahee sikeres két pontos play, 18-26, még szűk 8 perc hátra van.

foppa21 2011.10.10. 01:00:44

no még izgalmas lehet a vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:03:41

És megadták az Ayers féle fumble-t, szóval támadhatunk még egyszer. 6+2 kell az egyenlítéshez! GO TEBOW!

foppa21 2011.10.10. 01:06:32

nem hiszem el! ez tényleg isten!:-D

milo_hedgie#23 2011.10.10. 01:10:12

baromira elkényelmesedett a chargers,de amit tebow művel,főleg ahogy lelket önt mindenkibe az elképesztő! vicces lesz ha ezek után is padozni fog legközelebb függetlenül hogy mi történik itt a végén...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:10:56

Nem lett jó a két pontos passzjáték sajnos. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:12:57

Picsába, Goodman jól lemaradt az emberről, ezzel szerintem eldőlt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:16:45

Rohadt bírók, ezzel a penalty-vel oda is adták a győzelmet a SD-nak, megmentették őket a 3rd-től.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:25:28

Ezt sürgősen nézzék vissza, mert Lloyd lekapta egy kézzel.

foppa21 2011.10.10. 01:27:06

elég reménytelen helyzetben vagyunk, de dicséretes a csapat küzdése

foppa21 2011.10.10. 01:27:46

és megvolt neki, lloyd egy állat:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 01:31:08

Kikaptunk, de Tebow mit játszott az egész meccsen, és az utolsó play-nél is őrületes volt, ahogy kivárt, amíg mindenki beér. Hatalmas játékos!

foppa21 2011.10.10. 01:33:57

tebow elképesztő volt, nem lehet tovább jegelni!

xrace 2011.10.10. 01:42:09

Nem semmi meccs lett a végére! Jól jön a bye week, lesz 2hét, hogy Tebow gyakoroljon, + minimálisan alakítsák a playbookot rá.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 09:35:04

Tim Tebow started the second half vs. San Diego, after Kyle Orton was benched. Should Tebow start in two weeks, after the Broncos' bye week?
Total Votes = 5877
Oh yeah! It IS Tebow Time. Let him get first-team reps during practice for two weeks.
5395 Votes, or 91.79 %
Back it up. Orton just had a bad half. Put him back in charge. He's the best of the bunch.
196 Votes, or 3.335 %
Let 'em fight for it. Open up a QB competition for two weeks. Best man wins the job.
286 Votes, or 4.866 %

Rég volt már ekkora egyetértés. :P
De félek tőle, hogy Fox szerint ez csak egy rossz félidő volt, és továbbra is 'Orton gives us the best chance to win', mert "Tebow-val sem nyertünk"...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 09:38:03

www.drewlitton.com/wp-content/uploads/2011/10/tebowtime.gif

It’s Time. It’s waaay past time! Time to hand the keys to the kid and see what he can do. Tebow excites this Broncos team like no other player on the roster. The defense has leaders. The offense needs one. Orton isn’t it. Tebow is. Sure, he doesn’t throw as nice a pass. Sure he lacks accuracy at times. But he brings something the Broncos need badly. A spark. A reason to believe. A reason to sit on the edge of your seat every time Tebow has the ball because you never know what he is going to do. The Broncos need that. the fans REALLY need that. It’s Tebow Time!

foppa21 2011.10.10. 11:13:25

tebowt a kezdőbe!!!

milo_hedgie#23 2011.10.10. 15:11:41

kegyetlen második félidő volt,kár érte hogy orton az elsőben elbaszta a meccset. most néztem a statokat,a SDnél egy büntetés sem volt,nálunk három és mind igen fontos szituban. bevehetik a sporik,amikor a végén 3rd lett volna,de azt hiszem marcus thomas ellen ítéltek egy unnecessary roughnesst,aki meglökött valakit azelőtt pedig őt...és alig maradt utána időnk a TDre.
na mind1,tebow ismét megmutatta! láthatta mindenki,hogy mekkora a különbség a két QB között

Tomi_Tanguay 2011.10.10. 19:03:25

moreno TDt nem mondja senki, pedig az is szép volt:P örültem hogy végre ő is tudott csinálni vmit

xrace 2011.10.10. 19:06:21

@Filip89: 196 vak,vagy egyszerűen szellemi fogyatékos szavazó van. A meccs meg fasza volt. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 20:43:06

Fox on starting QB: "We'll communicate with the people involved and the team long before we announce it. That won't be happening today."

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.10. 20:56:27

Fox on a game plan for Tebow: "Part of coaching is putting any player in a position for success. ... He's the most mobile of our QBs."

Fox on Tebow handling snaps: "Like any young player, they need all the experiences ... He hasn't gotten a lot of reps until now."

Hát, ez elég diplomatikus volt.

milo_hedgie#23 2011.10.10. 22:38:01

@Filip89: bízom benne,hogy nem akar görcsösen ragaszkodni ortonhoz

Black_Adder 2011.10.11. 00:04:04

www.youtube.com/watch?v=2EI1XBhp … r_embedded
0:15-nél...

Am annyira nem panaszkodok, noha nyilvánvaló csalással fosztottak meg a győzelemtől, amiben a beharangozó utolsó bekezdésében reménykedtem az egész jól bejött. És ha ezután se cserél fox qb-t, akkor hívják a vadászt :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.11. 05:30:21

Vickerson IR, megint alig maradt DT. :(
Behúztuk a FB Quinn Johnson-t, nem tudom miért. Plusz Minor repült IR-ről is.

milo_hedgie#23 2011.10.11. 09:38:05

@Black_Adder: defensive pass interference...de lehet nagyobb visszhang lett volna,ha erre TDt adnak. idő meg nem volt hátra,szóval yard büntetést szerintem nem adhattak volna

milo_hedgie#23 2011.10.11. 09:48:30

@Filip89: ezt én se értem,ugye nem történt semmi larsennel? vagy csak akarunk még egy embert,aki esetleg kaphat pár carryt
vickersont sajnálom,nem nagy játékos,de hajtós munkás srác,veszteség a kiesése.
szerintem még lesznek roster mozgások a szünet alatt,nem elképzelhetetlen h ortont cseréljük egy DTre

xrace 2011.10.11. 17:04:12

Hivatalos Tim Tebow Time!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.11. 17:09:37

Közben jött tryout-ra a RB Aaron Brown, plusz két DB, David Jones (nem az Avs-es) és Trevard Lindley.

milo_hedgie#23 2011.10.11. 18:03:03

most nagyon megkönnyebbültem

foppa21 2011.10.11. 20:05:43

kellett tebow! szerintem sok meccsen fogja adni az esélyt a győzelemre, úgy mint a múltkor. lehet hogy vele se jutunk be PO, sőt biztos de szerintem ezen az 1-4en javítani fogunk

DKingMc 2011.10.11. 20:45:39

Valaki tud mondani egy honlapot ahonnan letudok tölteni meccseket?

milo_hedgie#23 2011.10.11. 22:38:53

Tebow will contiue prep work during off days
QB Tim Tebow's focus in the next week and a half leading up to his first 2011 start will be understanding the game plan and what the overriding goals are against Miami's defense come Oct. 23. Tebow will load Dolphins defensive clips onto his IPod, which he plans on studying while the team is off for the bye Thursday through Sunday.
:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.12. 09:31:02

Now that Tim Tebow is the Broncos' starting quarterback, how many of their final 11 games will the Broncos win?
Total Votes = 9356
All 11: Tebow magic will get the Broncos in the playoffs.
517 Votes, or 5.525 %
8-10: Tebow will prove himself and make the Broncos a winner.
1782 Votes, or 19.04 %
5-7: Broncos will improve enough to finish with a mediocre record.
4107 Votes, or 43.89 %
2-4: Tebow can't save a bad team from a bad season.
2263 Votes, or 24.18 %
0-1: Experiment puts Broncos in the hunt for Stanford's Andrew Luck.
687 Votes, or 7.342 %

milo_hedgie#23 2011.10.12. 17:35:11

@Filip89: nagy csodát ne várjuk tőle,de szerintem az 5-7 győzelem összejöhet

Black_Adder 2011.10.12. 20:03:49

"Hogy ezek után mit várjunk a meccstől?! Sok jót ne. Ha Von Miller bemutatkozik a köcsögnek, és Orton végre kijátssza magát a kezdőből, én már elégedett leszek. "
5 sack a köcsögön és köztük 1 Millertől, és Tebow a starting QB.
Ez így jobb, mintha besztcsensszel megvertük volna őket :)

milo_hedgie#23 2011.10.13. 17:06:06

nagyon jó kezdeményezés ez a mellrák kampány!

milo_hedgie#23 2011.10.15. 06:55:13

Broncos put WR Brandon Lloyd on the trading block

nem örülök neki,de megértem hogy próbálunk még kapni érte valamit.

Black_Adder 2011.10.15. 13:46:58

@milo_hedgie#23: 3. től 5. kör az szart se ér. Az ha Lloyf év végéig maradna, legalábbis sokkal többet érne, főleg h Tebownak nagyon nagy szüksége van egy ilyen elkapóra.

Ráadásul Bay-bay és Royal úgy is lesérülnek azonnal, és akkor nem maradna csak Decker meg Willis...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.16. 18:38:44

Ezt már tényleg nem értem, és akkor ki marad elkapónak? Beérnék Willis-szel és Decker-rel?

xrace 2011.10.16. 18:51:22

Pont ez a poszt volt a szezonkezdet előtt az, amelyikben a legerősebbek voltunk és megvolt a mélység. Erre itt is alakulnak a dolgok.
Nálam Decker idei formája alapján simán 2nd WR lett,Royal visszaesett 3rd/slot WRré. Willis mutatott reménykeltő megmozdulásokat. Thomas visszatérése utáni formája nagy kérdőjel.
Ha Lloydot és Royalt eltrédeljük, marad Thomas, Decker, Willis, Cosby és a PSen Riley.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.10.16. 18:59:18

Ezek közül Bay-Bay-ből ki tudja mi lesz, ha ennyit sérült; Cosby pedig szerintem nem is nagyon van pályán offense-ben, csak returner. :/

milo_hedgie#23 2011.10.16. 19:17:39

@xrace: eddig azt hittem,azért akarjuk lloydot cserélni,hogy royalt megtartsuk. mostmár nem tudom mit higyjek.
de az is igaz,hogy azért mert a blockban vannak,nem jelenti még hogy mennek is mindketten


süti beállítások módosítása