Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Vikings: Beharangozó

2011.12.04. 11:59 - Filip89

Zsinórban négy, többé-kevésbé meglepetésnek számító győzelem után a Denver Broncos csapata most hétvégén szokatlan helyzetbe csöppenhet, hiszen a Minnesota Vikings elleni találkozón még idegenben is a mieink számítanak esélyesnek. A denveriek 6-5-tel, aktuális ellenfelünk mindössze 2-9-es győzelem-vereség statisztikával szerénykedik, és talán már csak a draftra koncentrálnak, de nem szabad, hogy meglepetés érjen bennünket Minneapolis-ban.
 
Az 1961-ben alapított lila-arany-fehér egyesület legnagyobb sikereit nem mostanában érte el. Először is 1969-ben a régi rendszerben megnyerték az NFL-t, de a Super Bowl IV alkalmával 23-7-re kikaptak az AFL-győztes Kansas City Chiefs-től. A két liga egyesülését követően sem voltak soha bajnokok, pedig a '70-es években négy esztendőn belül három Super Bowl-t játszottak, azonban hihetetlen balszerencséjükre, valamennyit elvesztették. '73-ban a 12-2-es szezon végén a Miami Dolphins állta útjukat a houstoni fináléban 24-7 arányban; egy évvel később újra odakerültek a nagy siker kapujába, de a Pittsburgh Steelers verte őket 16-6-ra; majd az 1976-os évad végén az Oakland Raiders ünnepelhette a Vikes feletti 32-14-es sikert a Rose Bowl-ban. Azóta eltelt 35 szezon (számukra már a 36. is), amelyben nem tudtak odakerülni a Super Bowl-ra, pedig a '76-os jelenést követően 18 alkalommal jutottak be a playoffba, ebből tízszer divízió-győztesként. Például 1996 és 2000 között minden évben ott voltak a rájátszásban, részint köszönhetően az egykori irányító csillag, Daunte Cullpepper akkori virágázásának - azóta nagyon eltűnt a süllyesztőben, és bár voltak látványos pillanatai, igazán nagy sikert vele sem tudtak elérni, mint ahogy a hatalmas tehetség Randy Moss sem húzta túl sokáig, és a Pats-ben aratta le a babérokat. A következő meghatározó személy a 2007-es draft 1/7-es pick-jeként kiválasztott RB Adrian Peterson, aki azóta is évről évre a liga egyik - szerintem egyenesen A - legjobb futója, valamennyi szezonjában elérte az 1000 yardot és a 10+ TD-t, 2008-ban például 1760 yardot repesztett a 16 meccsén. Nagy szerencsénkre tőle most nem kell tartanunk, a 'Purple Jesus' bokasérülés miatt harcképtelen, így vasárnap csak Isten egyik fia lesz ott a Metrodome gyepén Tebow személyében. Visszatérve a Vikes-hoz, egyelőre Peterson-nal is váratnak magukra a remélt sikerek, hiába hozták anno Favre-ot is, utolsó PO-szerepléseik alkalmával 2008-ban a Wild Card körben búcsúztak, 2009-ben a konferencia-döntőben csak a későbbi győztes New Orleans Saints állította meg őket egy hosszabbításos meccsen. Két éve nagyon közel voltak ahhoz, hogy újra SB-ba jussanak, azonban 2010-re már jelentős visszaesés ment végbe, tavaly 6-10-zel utolsók lettek az NFC North-ban, és idén is azok lesznek.
 
A Vikings ennél azért reményteljesebben kezdte a szezont Donovan McNabb leigazolása által, de miután a hatodik hét után öt vereséggel álltak, inkább a váltás mellett döntöttek, és a veterán QB helyett az újonc Christian Ponder-t nevezték ki kezdőnek. A legutóbbi draft 12. kiválasztottja az eddig öt kezdő mérkőzésén egyszer tudta győzelemre vezetni a csapatát, közben meccsenkénti átlagban 176 yardot passzolt, illetve 6 TD-t 6 INT egyenlít ki. A csapat a 179.0-s meccsenkénti átlagával az egyik leggyengébben passzoló támadó egységgel rendelkezik, bár az option play miatt a Broncos még így is mögöttük helyezkedik el, Peterson miatt értelemszerűen ők is a run-heavy offense hívei. Ezzel szemben a mieink passz elleni védekezése az erős középmezőnyre jó, a folyamatos javulás bizonyára a meccs után is tartani fog, kevés rá az esély, hogy Ponder szét fogja dobálni Champ-éket. Emellett ráadásul a Vikings évi 34 elszenvedett sack-jénél csak három csapat kapott többet a szezonban, jó esély nyílhat rá, hogy Doom-ék számára zöld lesz a lámpa a Florida State egykori irányítója felé, és ha Miller éppen nem is játszana a sérülése miatt, az agresszív pass rusher-eink akkor is érvényesülhetnek néhányszor. A csapat első számú elkapója idén egyértelműen Percy Harvin, Tebow egyetemi sikereinek egyik vezető segédje, eddig 554 yardot és 2 TD-t kapott el, sajnos a nagy viszontlátás így is lehet váratni fog magára, mert az elkapó szereplése kérdőjeles. A rutinosabb Michael Jenkins sem marad el sokkal a yardok számában, ráadásul neki már három beérése volt a pontszerző területre. Kettejükön kívül még talán a veterán tight end Visanthe Shiancoe érdemel megkülönböztetett figyelmet, bár ha a múlt héten Gates sem virgonckodott annyira ellenünk egy TD-t leszámítva, akkor bizonyára tőle sem kell tartanunk.
 
Mindkét csapat futótájéka a liga legjobb öt egysége között szerepel, a hetek óta szárnyaló denveri running game 159.7-es átlaggal éllovas a mezőnyben, míg a minnesotai futójáték 135.9-cel az ötödik. Azonban az állócsillag Adrian Peterson (87.2-es yard/game átlag idén) harcképtelen, távollétében a carry-k nagy része a másodéves Toby Gerhart-ra hárulhat, de előszeretettel adják a labdát az elkapó Harvin kezébe, és Ponder is a mobilis irányítók közé tartozik. Ettől függetlenül Peterson nélkül a Vikings futójátéka korántsem annyira veszélyes, a denveri running stop pedig idén határozottan működik, tényleg csak a 28as-tól lett volna félnivalónk, de azért jó lesz vigyázni, nehogy a múlt heti Matthews-féle teljesítményen felbuzdulva most a lilák is kitaláljanak valami váratlant.


 
























Mai ellenfelünk passz elleni védekezése az NFL leggyengébb csapatai közé tartozik (29., 258.2 yard/game), így elképzelhető, hogy most vasárnap több Tebow-passzt láthatunk majd, mint az elmúlt három-négy fordulóban bármelyik találkozón. A Minnesota az eddigi 11 meccsen mindössze hat pick-et szedett le, közülük egyedül a safety Jamarca Sanford rendelkezik egynél több interception-nel, szám szerint kettővel, ha valakire figyelni kell, akkor lehetőség szerint felé passzoljunk óvatosabban. Ami sokkal fontosabb, hogy a sack-gyáros DE Jared Allen 2011-ben újfent életveszélyes szezont fut, eddigi 13.5 irányító elleni szerelésével második az egész NFL-ben, biztosan nagyon szeretné Tebow-t is üdvözölni kettejük első találkozásán, fel kell kötnie a gatyáját az OL-nek, ha tartani szeretnék őt, és TT-ra is kell a nyúlcipő a menekülésekhez.
 
Talán érdekesebb lehet, hogy a Vikings futás ellen kifejezetten hatékonyan védekezik, meccsenkénti átlagban 100 yardot sem engednek az ellenfeleknek, kulcsfontosságú lesz ezen az estén, hogy a Broncos által alkalmazott option play miként fog működni ellenük. Azért a Tebow és McGahee által lendített denveri úthenger ellen nekik is nehéz dolguk lesz, de mi sem mehetünk biztosra csak futással. Talán már csak emiatt (és a mérsékelt pass D révén) is érdemesebb lenne valamivel nagyobb hangsúlyt fektetni a passzjátékra amellett, hogy változatlanul a futás lehet az alapja mindennek. A minnesotai védelemből a LB Chad Greenway jegyzi a legtöbb szerelést, összesen 104-et, abból 67 solo tackle-t vitt véghez, míg E.J. Henderson 48 solo és 19 assistant tackle mellett öt alkalommal 23 yarddal tolta hátrébb a riválisok támadásait - utóbbi játéka kérdőjeles, számunkra nem jönne rosszul, ha hiányozna.
 
Az elmúlt évtizedben a két külön konferenciában versengő csapat mindössze kétszer találkozott egymással, utoljára 2007. december 30-án éppen a Broncos győzött 22-19-re hosszabbításban. Az eddigi 12 egymás elleni találkozóról mégis a Vikings bír jobb mérleggel, hétszer ők győztek, a hat minnesotai meccs közül pedig csak kettő zárult denveri diadallal. Annyi mindenesetre elmondható, hogy hagyományosan szoros meccseket játszunk a lilák ellen, a 12 közül 11 egymás elleni fellépésünk egy TD-n belüli különbséggel dőlt el.


 


















Ahogy megszokhattuk az elmúlt hetekben, ezúttal sincs sok sérültje a Broncos-nak, csupán a múlt fordulóban sérülést szenvedő két játékosunk sorsa kérdéses a mai fellépésre, Von Miller a hüvelykujjával, Eddie Royal a lábujjával bajlódik. Ugyanakkor az összképhez hozzátartozik, hogy a SD ellen kieső Cassius Vaughn-t a héten IR-re helyeztük, és nem számíthatunk már rá többet a szezonban. Eközben a Vikings a már említett RB Adrian Peterson mellett nélkülözni fogja a CB Chris Cook-ot, míg többek között Percy Harvin (wide receiver), Asher Allen (cornerback), E.J. Henderson (linebacker) és Kyle Rudolph (tight end) is kérdőjelesnek volt jelölve a pénteki állapotok szerint.
 
A rájátszásba való igyekvés közben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az ilyen mérkőzéseket elveszítsük, ám az elmúlt hetekhez képest más most a helyzet. Mégsem szabad, hogy a csapat mentalitása változzon, legalább annyira komolyan kell vennünk a Vikes elleni fellépést, mint bármelyik közvetlen rivális elleni csoportrangadót. Emlékezhetünk rá, hogy a Tebow-éra első meccsén a gyengécske Dolphins ellen is mennyire megszenvedtünk a győzelemért, könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy a vasárnap este 19 órakor kezdődő összecsapáson is hasonló erőfeszítésekre lesz szükségünk. A két futás-orienált csapat között kevés pontos, szoros mérkőzésre van kilátás, de ha máskor nem is, remélhetőleg az utolsó drive végén mi ünnepelhetünk.

Nem lehet fél vállról venni a meccset, csak előre szabad nézni, és remélhetőleg a földöntúli erők is újra a csapat mellé állnak, és ma este újabb győzelmet pakolhatunk be a Broncos puttonyába!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr753435881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 12:02:14

Hát, most ilyet sikerült írnom, vasárnap délelőtt megint másnapos vagyok. :P

foppa21 2011.12.04. 13:28:09

@Filip89: nem lett ez rossz
hozni kéne a meccset, hátha a raiders kikap végre

tHoMaS 2011.12.04. 13:46:36

szerintem a Broncos D-nek kell megnyernie a meccset, lehet hogy nehezen megy majd a támadóknak, de a D tartani fogja a szoros állást, aztán a végén Tebow eldönti úgyis... :)

xrace 2011.12.04. 15:37:06

Mit nem adnék egy sima Wért. Nem mondom ,hogy nem jók, vagy érdekesek ezek a végig izgalmas csaták az elmúlt hetekben,de legyen egy meglepetés tebows meccs (pl. 250+os passzolt yardos pass optionsos, idén úgyis lesz még szoros meccs később is. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 15:50:27

"Dávidé. Hozzád emelem, Uram, lelkemet!
Istenem, benned bízom; ne szégyenüljek meg; ne örüljenek rajtam ellenségeim.
Senki se szégyenüljön meg, aki téged vár; szégyenüljenek meg, akik ok nélkül elpártolnak tőled.
Útjaidat, Uram, ismertesd meg velem, ösvényeidre taníts meg engem.
Vezess engem a te igazságodban és taníts engem, mert te vagy az én szabadító Istenem, mindennap várlak téged.
Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról és kegyelmedről, mert azok öröktől fogva vannak.
Ifjúságomnak vétkeiről és bűneimről ne emlékezzél meg; kegyelmed szerint emlékezzél meg rólam, a te jóvoltodért, Uram!
Jó és igaz az Úr, azért útba igazítja a vétkezőket.
Igazságban járatja az alázatosokat, és az ő útjára tanítja meg az alázatosokat.
Az Úrnak minden útja kegyelem és hűség azoknak, akik szövetségét és bizonyságait megtartják."

Zsoltárok könyve, 25. fejezet, 1-10. vers

Tomi_Tanguay 2011.12.04. 16:47:13

jó korán játszunk faszom, nem leszek addig otthon. talán csak a végére, de úgyis az lesz a lényeg:D

foppa21 2011.12.04. 17:22:29

@Filip89: tebow már egész fejezeteket ajánl?:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 17:39:04

Broncos inactives: R. Moore, Q. Johnson, M. Mohamed, V. Miller, M. Ramirez, Tony Hills & J. Thomas.

milo_hedgie#23 2011.12.04. 18:13:27

pihenjen csak miller,ha valamikor,akkor most nélkülözhető,nehogy rásérüljön.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 18:28:31

#Broncos are in their road white uniforms, #Vikings are wearing their purple jerseys with white pants.

foppa21 2011.12.04. 18:37:39

kár hogy nem lesz miller, nem javíthatja tovább a statokat.
de győzni kell!!

melo15 2011.12.04. 19:01:45

remélem nem fogunk megtorpanni és jön a következő győzelem :)

foppa21 2011.12.04. 19:03:55

nyerni kell nincs mese
:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:12:05

McGahee ellen safety, jól kezdtek a támadók. :(

foppa21 2011.12.04. 19:14:52

hát nem ilyen kezdésről álmodtam...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:16:47

Haladnak rendesen, Harvin játszik, hozza a 1st-öt a red zone-unk elől.

foppa21 2011.12.04. 19:19:42

wow labdaszerzés 3rd&goalnál! defense power:_D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:20:21

Dawkins sack és FF, és Hunter visszahordta a félpályáig, szép védekezés volt.

foppa21 2011.12.04. 19:22:03

mostmár jó lenne felébredni és ha lassan az offense is megjönne a meccsbe!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:24:46

Dawkins posts 26th career sack. 3rd in NFL history among DBs.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:26:08

Colquitt punt a 7 yardos vonalon állt meg Woody segítségével. :)

foppa21 2011.12.04. 19:27:53

yeahhh haggan visszavitte az intert!!!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:28:33

Haggan pick six, nem is rossz, hogy Miller kimaradt. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:30:21

7-2-re vezetnek a védőink a támadók ellen.:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:31:05

That was the first career interception for Haggan and his first career touchdown.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:36:30

Doom zsinórban az ötödik meccsen ért el sack-et.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:40:48

Eddig nem McGahee napja, safety, fumble. :(

foppa21 2011.12.04. 19:45:18

40 yardos mezőnygóllal zárkóztak fel 7-5re

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 19:45:42

Jól védekeztünk, és be kellett érniük egy FG-vel.

foppa21 2011.12.04. 19:49:36

7-5 az első negyed. a támadók egyelőre csak kárt okoztak, a védelem miatt vezetünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 20:03:19

Jó lenne ha megadnák Bay-Bay elkapását.

foppa21 2011.12.04. 20:10:16

most mi szorongattunk a safetyért, de kijöttek a 2esükről

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 20:14:44

Gerhart futásaival azért most nem nagyon tudunk mit kezdeni.

foppa21 2011.12.04. 20:17:57

megadták nekik a TDt, 7-12...

Coach Sacco 2011.12.04. 20:19:51

Hát, ez nagyon kevés... Remélem a második félidőre előjön a Tebow magic.

milo_hedgie#23 2011.12.04. 20:22:50

szart se csinál az offense. tényleg olyan szarok vagyunk mint a phins ellen bakker

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 20:31:42

Még egy fumble baszd meg, ne adjunk labdát az offense-nek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 20:33:37

Úgyis van, jöhetnek még a 21-es vonalunkról.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 20:37:59

FG lett, 15-7-re vezetnek a félidőben. Fel kell ébreszteni a támadókat, különben kellemetlen meglepetés lesz.

foppa21 2011.12.04. 20:39:40

7-15 no comment. tebow elkezdhetné összekapni a támadókat!

foppa21 2011.12.04. 20:53:42

no jól kezdtük a második félidőt. gyerünk így tovább srácok! már az ellen térfelén vunk

foppa21 2011.12.04. 20:59:24

bay-bay TD! már csak 15-14re mennek:-)

foppa21 2011.12.04. 21:03:06

azért most új erőre kaptunk rendesen, így kellett volna kezdeni az egész meccset. de ha mostantól ezzel a lendülettel nyomjunk akkor nem lesz gond reméljük:-)

foppa21 2011.12.04. 21:10:19

most viszont punt lett, mcgahee nem tudta megcsinálni a 3 és 1et

foppa21 2011.12.04. 21:21:06

picsába...kezdek félni hogy ma nem fogunk fordítani:-(

foppa21 2011.12.04. 21:23:53

tebow TD passz!!! megint thomas kapta el:-) ez de szép volt most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:24:59

Tebow-Thomas conjection. :D
Tebow nagyot menekült, aztán 41 yardos TD-passz, nem tud passzolni ugye. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:26:37

Tebow #'s thus far: 7-of-10 (70%), 108 yds., 2 TD, 0 INT, 145.0 rtg.

foppa21 2011.12.04. 21:26:52

nah 21-22 az utolsó negyed előtt!

milo_hedgie#23 2011.12.04. 21:30:23

örülök hogy visszajöttünk,viszont durva végjáték lesz megint:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:37:10

Eddie Royal has a neck injury. His return is questionable.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:40:46

Bruton és Carter ugyancsak megsérültek.

foppa21 2011.12.04. 21:43:36

nem hiszem el megint vikes TD

milo_hedgie#23 2011.12.04. 21:46:00

harvin harmadik TD....:(

foppa21 2011.12.04. 21:48:03

wow mcgahee berobogott 24yardról! végre valami pozitív tőle:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:48:20

Tebow megfutotta a kétpontost, döntetlen 8:52-vel a vége előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 21:54:35

Most kell észnél lenni, kell a D, ne engedjünk nekik több pontot!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 22:01:13

39 yardos FG, három ponttal mennek 3 perccel a vége előtt.

foppa21 2011.12.04. 22:02:54

hihetetlen hogy minden héten ilyen meccseket játszunk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 22:11:43

Prater belőtte! 32-32, másfél perc maradt.

foppa21 2011.12.04. 22:11:57

prater a legjobbkor nem hibázott:-)

foppa21 2011.12.04. 22:14:19

ezt most muszáj kivédekezni, 1:33 két timeout van nekik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 22:14:54

Goodman INT :D FG táv, meccslabda nálunk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.04. 22:21:10

Megvan a 23 yardos FG, megint milyen meccset nyertünk meg, szívroham kerülgetett.

foppa21 2011.12.04. 22:21:29

győztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Black_Adder 2011.12.04. 22:22:51

4th quarter belongs to the Broncos!!!

Tomi_Tanguay 2011.12.04. 22:23:27

teljesen abnormális ez a csapat:D

xrace 2011.12.04. 23:09:24

Sima szokásos W volt. :P

OFF

Tudom, hogy nem szép dolog sérülésen nevetni, de amikor ezt olvastam majdnem lefordultam a székről. :D
Bowl.hu KC topik ulpianus topiktárs írta:"Orton egy playre bejött ,eltört az ujja és lement." Villámkarrier "best chance to win"
ON

Sorsolásunk nekünk papíron kedvezőbb a Gaydersénél. Bármi lehet! :)

milo_hedgie#23 2011.12.05. 09:27:03

bosszantó hogy mindig odaadjuk az első félidőt,de a negyedik negyed csodája gyógyír mindenre:))

milo_hedgie#23 2011.12.05. 09:28:46

@xrace: jöhet újra a palkó time?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.05. 11:37:33

Szerintem többre mennének Stanzi-vel, de legyen az ő bajuk. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.05. 16:07:07

Tim Tebow
Another all-around awesome team win! I thank the Lord to be lining up every Sunday with such great men GB²
:)

milo_hedgie#23 2011.12.05. 19:06:42

royal agyrázkódás,plusz clady és fells is megsérültek tegnap

Black_Adder 2011.12.06. 14:22:32

tim tebow never say never moment of the week:
www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/reg/13?module=HP11_content_stream_voting_gmc#playerId:09000d5d824baee4

:)
meglehet neki a zsinórban a 4. összesen az 5.

milo_hedgie#23 2011.12.06. 19:51:49

@Black_Adder: tényleg minden héten győzni fog tebow,amikor nyer a csapat:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.09. 20:41:07

Broncos Friday Injury Report: Probable - R. Clady, D. Bruton, V. Miller, J. Johnson, M. Unrein. Questionable - E. Royal, W. McGahee.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.09. 20:46:10

QB Jay Cutler, RB Matt Forte and S Major Wright are all out for Sunday's game.


süti beállítások módosítása