Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Bills: Beharangozó

2011.12.24. 10:31 - Filip89

A múlt fordulóban odalett a Denver Broncos hat meccses veretlen sorozata, viszont két mérkőzéssel az alapszakasz befejezése előtt a csapat változatlanul őrzi vezető helyét az AFC West-ben, és már nem sok választ el minket a rájátszástól. Az utószezon felé rendkívül fontos lépést tehetünk a mai napon, ugyanis Tebow-ék rendhagyó módon szombat este, 19 órától küzdenek meg a Buffalo Bills vendégeként.




















Aktuális ellenfelünk a liga alapító tagjai közé tartozik, hozzánk hasonlóan a Bills is 1960-ban kezdte meg szereplését az AFL-ben, és az előző ligában eltöltött egy évtized alatt négyszer jutottak be a playoff-ba, két alkalommal AFL-győztesként zártak, pechjükre ezek még a Super Bowl éra előtt történtek. A két bajnokság fúzióját követően, vagyis 1970-től mind a mai napig az AFC East divízióban szerepelnek, olyan hírhedt riválisok társaságában, mint a Patriots, a Jets és a Dolphins. Az NFL-kezdet finoman fogalmazva is nehézkesre sikeredett számukra, első három évüket negatív tartományban zárták, első ízben 1974-ben kóstolhattak bele a rájátszás illatába, de ott is csak egy meccs adatott meg nekik. Ekkoriban a franchise arca a running back O.J. Simpson volt, az 1969-es draft legelső választása a futballpálya mellett a filmvásznon is jelentős sikereket ért el. Az "Electric Company" jelzővel illetett OL mögött 'Juice' volt a liga történetének első játékosa, aki a 16 meccses alapszakaszban elérte a 2000 futott yardot. Azonban O.J. hiába parádézott, a csapat egyetlen egyszer jutott be vele a rájátszásba, azon kívül jórészt mínuszos szezonokat produkáltak sorozatban.

A nagy változást az 1980-as esztendő hozta el, az akkoriban kinevezett vezetőedző, Chuck Knox irányítása mellett ugyanis ebben az évben győzték le először az ősi rivális Dolphins-t, illetve a 11-5-ös mérleg kapcsán az első divízió bajnoki cím is ehhez volt köthető - de PO-meccset továbbra sem tudtak nyerni. Egy évvel később végre mentek egy kört a rájátszásban, de a divisional round-ban a Bengals megállította őket. Újabb változás vált szükségessé, így a '82-es sikertelen, csonka évet követően az 1983-as drafton irányítót választottak. Emlékezhetünk rá, hogy ezen a börzén Elway volt az 1/1-es pick a Baltimore Colts által, később pedig a Broncos-hoz került, míg az első kör, 27. helyén bizonyos Dan Marino kelt el a rivális Dolphins által. A Bills a 14. választásból a University of Miami tehetségét, Jim Kelly-t húzta, aki azonban a hideg buffalói időjárásra és a csapat szerény szurkolói támogatására hivatkozva, nem akart hozzájuk igazolni, ezért néhány szezon erejéig az USFL-be szerződött, ahol 1984-ben MVP címet is szerzett, és sorra döntögette az ottani rekordokat.


















A vegetálás tovább tartott, két 2-14-es szezont követően pedig Kelly végre beadta a derekát, és az 1986-os szezontól kezdve már a Bills-t irányította - úgy látszik, kiderült az ég Buffalo környékén. A várva várt messiás az első két évben még nem tudott csodát tenni, aztán viszont megkezdődött a Bills sikerkorszaka. Kelly 11 év alatt 8-szor vezette rájátszásba a bandát, '88 és '96 között csak egyetlen alkalommal nem voltak tagjai a PO mezőnyének. A liga történetében egyedülálló módon azonban a csapat egymást követő négy évben vesztette el a SB-t, 1990-93-ig mindannyiszor bejutottak a nagydöntőbe, de minden egyes alkalommal ők húzták a rövidebbet. A legelső esetben, '90-ben 13-3-as mérleggel söpörték be a divízió bajnoki címet, majd a playoff első körében lélekemelő sikert arattak a Miami felett (44-34), a konferencia-döntőben pedig az Oakland-et verték rommá (51-3), ám a 25. Super Bowl-on elképesztő küzdelemben a New York Giants 20-19-re legyőzte őket. Jövőre visszatértek a tűz közelébe, újabb 13-3-as alapszakasz után végig robogtak a playoff-on, de a fináléban ezúttal a Redskins ütötte el őket a bajnoki címtől 37-24-es eredménnyel. 1992-ben csak másodikok lettek a csoportban, így Wild Card körre kényszerültek, mégis újra elérték a SB-t, ekkor viszont a Dallas Cowboys sokkolta őket 52-17-re. A következő  esztendőben 12-4-gyel abszolválták a reguláris bajnokságot, két sikeres PO-meccs után azonban a rematch-en újra a Cowboys örülhetett (30-13). Négy elvesztett SB után érthető volt a visszaesés, egy év szünetet után ugyan még Kelly-vel kétszer ott voltak a rájátszásban, de újabb döntő közelébe már nem tudtak kerülni. Az irányító 1996-ban köszönt el a csapattól, négyszeres AFC-bajnokként és négyszeres Pro Bowl-résztvevőként, nem sokkal az elérhetőségét követően beválasztották a Pro Football Hall of Fame-be, és 12-es mezszámát is visszavonultatták egykori klubjánál.

Az azóta eltelt másfél évtized nem tartozik a Bills történelemkönyveinek aranyoldalai közé, 1999 óta nem jártak a rájátszásban, az utolsó hat szezon mindegyikét negatív mérleggel zárták, tavaly például 4-12-vel szégyenszemre egészen a 30. helyig süllyedtek. A 2011-es szezon előtt se várt tőlük senki jobb teljesítményt, mégis átmenetileg az idény egyik meglepetéscsapata voltak: háromból három győzelemmel kezdték az évet, menet közben álltak 4-1-gyel és 5-2-vel is, az utóbbi hét fellépésüket viszont kivétel nélkül mind elvesztették. A figyelemreméltó rajt során például két közvetlen riválisunkat, a KC-t és az OAK-t is legyőzték (a SD-től december 11-én simán kikaptak), de komoly skalpnak számított a Patriots és az Eagles két vállra fektetése, ill. a Redskins elleni 23-0 ugyancsak megsüvegelendő eredmény volt. Ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor pont a jó csapatok ellen arattak győzelmeket, amikor pedig papíron könnyebb lett volna a schedule, akkor kezdtek folyamatos vereségekbe, az október 30-i diadal óta ugyanis a NY Jets és a Dolphins kétszer, a Cowboys, a Titans és a Chargers egyszer-egyszer ment át rajtuk. Így az már biztos, hogy ezúttal is a Bills részvétele nélkül rendezik majd meg a rájátszást.

Napjaink csapatában jóval nehezebb igazi meghatározó játékosokat kiemelni, mint a régmúlt történetéből. Az irányító Ryan Fitzpatrick soha nem tartozott a jobb QB-k közé, azért zsinórban harmadik évben tol le egy szezont kezdőként a Bills-ben, és egymást követő második idényben zárhat majd 3000 passzolt yard felett. A Harvard-on végzett irányító meglehetősen hektikusan teljesít, nagy eséllyel mind a TD-k, mind az INT-ek számában egyéni rekordot fog felállítani, jelenleg 22-nél, ill. 19-nél tart, ugyanakkor ő kapja az egyik legkevesebb sack-et az egész ligában. Legfőbb célpontjának Steve Johnson és David Nelson számítanak, közel a passzok felét kettejük közül kapja valamelyik, és általában a TD-k is hozzájuk köthetőek. Eközben a liga szinten 13. futóegység zászlóvívője a rutinos Fred Jackson volt a season ending sérüléséig, 934 yardnál tartott, távollétében a QB mellett C.J. Spiller vállalkozik a legtöbb cipelésre.

A Bills passz elleni védekezése még bőven elfogadható, futás ellen azonban mindössze 28-ak a jelenlegi statisztikák szerint a 32 csapatos mezőnyben, ami nem túl jó ómen számukra az NFL legerősebb futócsapata elleni meccs előtt. A DL elég erősnek tűnik, például az elmúlt drafton 1/3-asként választott Marcell Dareus is ott virít 5.5 sack-kel, a húzóember mégis a veterán LB Nick Barnett, 113 kombinált szerelésével toronymagas házi listavezető, 8 mínuszos tackle-lel ráadásul összsen 26 yard-dal hátráltatta az ellenfeleket. Jó teljesítményre lesz szükség a denveri OL-től, ha passzokra vállalkozunk, de alighanem ezen a mérkőzésen célravezetőbb lesz a futásokat erőltetni, főleg ha az előrejelzéseknek megfelelően hideg, havas időjárás lesz a Ralph Wilson Stadium-ben a meccs ideje alatt.

Az egymás elleni mérleg 18-15-1-es Buffalo-fölényről árulkodik, azonban ezt a vezetést évtizedekkel ezelőtt alapozták meg, a legutóbbi hat találkozásból öt denveri győzelemmel ért véget. Legutoljára éppen 2008. december 21-én a Bills 30-23-ra legyőzött minket, míg az utolsó buffalói meccset 2007-ben mi nyertük 15-14-re. A két csapat egyetlen egyszer találkozott a rájátszásban, az Elway-Kelly különmeccset 10-7-re elbuktuk az 1991-es szezont követő AFC-döntőben, így ők jutottak be a fináléba, bár sok örömük nem volt benne.

A mai mérkőzésre két denveri safety, Brian Dawkins és David Bruton játéka kérdőjeles, egyikük sem játszhatott a múlt fordulóban, mindkettejük hiányát megéreztük, főleg a veterán hadvezérre lenne most nagy szükségünk, hogy legalább a jelenlétével magabiztosságot adjon fiatal kollégáinak. Eközben a Bills három támadójátékost biztosan nélkülözni fog, az elkapó Ruvell Martin, a TE Lee Smith és a futó Johnny White egyaránt OUT státuszt kapott pénteken.

Ellenfelünk számára már tét nélküli összecsapás következik, nekünk viszont mindenképpen győznünk kell a rájátszásba jutás felé, nem férhet bele a botlás most. Adott esetben akár már a mai napon kvalifikálhatjuk magunkat a playoff-ba a divízió élén, míg az utolsó fordulóban a KC ellen vár ránk majd egy fellépés, hogy 2005 után újra sikerrel vegyünk egy alapszakaszt. Nehéz mérkőzésre van kilátás, valószínűleg ismét szoros csatában lesz részünk, de ha McGahee teljesen egészséges lesz, akkor kettejüknek Tebow-val illene szétfutniuk a Bills-t. A várhatóan hideg időjárás kellemetlen lehet, mégsem gondolnám, hogy számunkra hátrány lenne, csak talán kiszámíthatatlanabbá teszi a meccset, és az esélyeket egyenlítheti ki.

Hóban-fagyban, tűzön-vízen csak egy dolog számít: meg kell nyernünk a mai meccset! Aki szenteste napján megteheti, hogy futballt nézzen, az gőzerővel szurkoljon a Broncos-ért, hátha Jézus születése napján Tebow mennybe vezeti a gárdát!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr713492906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2011.12.24. 12:53:57

én fogom nézni a meccset, majd sürgetem a családot hogy lerendezzük már 6 fele az ajándékozást:-D

Black_Adder 2011.12.24. 13:02:55

a DL-től annyira nagyon nem kell tartani, egyedül Dareus ér valamit, a többiek nagyon szarok... És úgy általában szét van esve a védelmük. remélem nem ellenük kapják össze magukat.
Egyébként helytálló így elsőre.

2 dologgal egészíteném ki. Először is OJ 14 meccses alapszakaszban lépte át a 2000 yardot, tehát 2 meccsel kevesebb állt rendelkezésére, mint Jamal Lewisnak, TD-nek vagy CJ2K-nak.
OJ magán életét azóta sajnos feldúlta egy átlagos Puerto Ricó-i férfi... :P :)

Illetve a 2008-as vereséghez fűznék hozzá annyit, h azon ment el a rájátszás. 3 meccsből 3mat kellett vesztenünk, a Köcsögznek meg 3mat nyerni. A Bills tűnt biztos meccsnek és hazai pályán sokkoló vereséget szenvedtünk. Az volt Cutler utolsó meccse Broncoként...
Máig kiráz a hideg tőle. Jó lenne idén elkerülni ezt a sorsot, szerencsére ilyen kiélezett szituációkban Tebow összehasonlíthatatlanul jobb mint a crybaby...

Egyébként jó írás ;)

Tomi_Tanguay 2011.12.24. 13:15:46

hát én asszonynál leszek este, nem tudom mennyire tudok nethez jutni:D majd filip hívjál fel ha a végén szoros és az utsó 5percben tebow támadni készül:D

milo_hedgie#23 2011.12.24. 13:41:35

látom OJ gyilkoságos dolgai elegánsan kimaradtak,így is kell ezt karácsonykor:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 13:51:59

Így sikerült, sajnos nem vagyok Bills-szakértő (sem). :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 14:00:25

Anyám féltérdre ereszkedve díszíti a fát -> Tebowing. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 15:49:11

Luke 2:7-20 GB²

"És szülé az ő elsőszülött fiát; és bepólyálá őt, és helyhezteté őt a jászolba, mivelhogy nem vala nékik helyök a vendégfogadó háznál.
Valának pedig pásztorok azon a vidéken, akik künn a mezőn tanyáztak és vigyáztak éjszakán az ő nyájok mellett.
És ímé az Úrnak angyala hozzájok jöve, és az Úrnak dicsősége körülvevé őket: és nagy félelemmel megfélemlének.
És monda az angyal nékik: Ne féljetek, mert ímé hirdetek néktek nagy örömet, mely az egész népnek öröme lészen:
Mert született néktek ma a Megtartó, ki az Úr Krisztus, a Dávid városában.
Ez pedig néktek a jele: találtok egy kis gyermeket bepólyálva feküdni a jászolban.
És hirtelenséggel jelenék az angyallal mennyei seregek sokasága, akik az Istent dícsérik és ezt mondják vala:
Dicsőség a magasságos mennyekben az Istennek, és e földön békesség, és az emberekhez jó akarat!
És lőn, hogy mikor elmentek az angyalok ő tőlök a mennybe, mondának a pásztoremberek egymásnak: Menjünk el mind Bethlehemig, és lássuk meg e dolgot, amelyet az Úr megjelentett nékünk.
Elmenének azért sietséggel, és megtalálák Máriát és Józsefet, és a kis gyermeket, ki a jászolban fekszik vala.
És ezt látván, elhirdeték, ami nékik a gyermek felől mondatott vala.
És mindenek, akik hallák, elcsodálkozának azokon, amiket a pásztorok nékik mondottak.
Mária pedig mind ez ígéket megtartja, és szívében forgatja vala.
A pásztorok pedig visszatérének, dicsőítvén és dícsérvén az Istent mind azok felől, amiket hallottak és láttak, amint nékik megmondatott."

foppa21 2011.12.24. 16:17:48

@Filip89: szerintem sokkal hatásosabb, amikor egy-két sort emel ki, nem ilyen hosszúakat. bennem nem maradnak meg annyira, de lehet én vagyok műveletlen:-)

xrace 2011.12.24. 16:31:40

Nehezen, de valahogy megoldom a mai meccsnézést, eleje tuti kimarad, de a lényeg úgyse ilyenkor történik. :P
De jó karácsonyi ajándék lenne, ha a mai meccs végére már kiderülne, hogy megvan a PO! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 16:50:09

A hagyományos idegenbeli, fehér mezben fogunk játszani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 16:59:45

QB Tim Tebow is the only player currently warming up in a sleeveless shirt. Today's kickoff temp will be the coldest Tebow has played in.

melo15 2011.12.24. 17:24:38

hánykor kezdődik a meccs?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 17:31:52

Broncos inactives: Q. Cosby, K. McCarthy, M. Mohamed, M. Ramirez, T. Hills, J. Thomas, D. Harvey.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 17:38:59

@melo15: 19:00, ahogy a cikkben is írtam az első bekezdésben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 17:41:46

Bills inactives: Wr Naaman Roosevelt, RB Johnny White, DB Josh Nesbitt, RT Sam Young, DL Jarron Gilbert, WR Ruvell Martin, TE Fendi Onobun

melo15 2011.12.24. 17:47:34

@Filip89: ja bocs nem vemttem észre, az alján kerestem :D

Coach Sacco 2011.12.24. 18:24:44

@Filip89: Ezek szerint Dawkins és Bruton is játszhat. Jó hírek eddig.

foppa21 2011.12.24. 18:34:48

na hát remélem hogy 7re tudok jönni vagy csak az elejéről maradok le!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 18:55:15

Látszólag tiszta időjárás van, csak elég hideg, látszik a leheletük. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:00:13

Na, akkor én elkezdem nézni a meccset, aztán majd csatlakoztok. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:16:26

McGahee közeli futott TD called on the field. De valószínű, hogy nem volt bent, és még 3rd&1 lehet.
Amúgy szépen végig vittük az első támadást futásokkal, a RZ-ban két passz, és ott vagyunk a gólvonalnál.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:20:13

Bizony, nem volt érvényes McGahee próbálkozása, de Tebow bevitte egy yard-ról, 7-0.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:29:01

Megfogtuk őket mezőnygólra, de kihagyták 45-ről. Spiller-nek volt egy hosszú futása, ahol brutális üres területbe ment be, de még időben utolértük az utolsó pillanatban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:31:43

3&30-nál futás középen, haladtunk is max 5 yardot vele.

foppa21 2011.12.24. 19:33:41

ezt a spillert leüthetnénk végre, mert nagyon ficánkol...

foppa21 2011.12.24. 19:38:38

úgy látszik még egy FG kimaradt, így jól állunk:-P

foppa21 2011.12.24. 19:51:16

kéne még pontokat szerezni, hogy szakítsuk le őket rendesen mert így még bármi lehet a meccsből

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 19:54:11

Brian Dawkins has a neck injury. He has been ruled out for today's game.

:(

foppa21 2011.12.24. 19:59:25

nah ezt a passzt jól benéztük és ott vannak a 10 yardos vonalunk előtt:-S

foppa21 2011.12.24. 20:03:00

sajnos szépítettek 7-3ra, a harmadik mezőnygólt belőtték

milo_hedgie#23 2011.12.24. 20:04:49

dawkins nagy szívás:(
nem láttam semmit a meccsből,csak olvasom amiket írtatok. ezek szerint az első sikeres drive óta megint szart se csináltunk? sok ilyen volt már idén

foppa21 2011.12.24. 20:11:14

nah fasza punt return TD...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:13:10

@milo_hedgie#23: Így történt, azon kívül 1st-öt is alig csináltunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:13:40

Megadták a 80 yardos punt return TD-t nekik. Aztán a következő kickoffot Royal visszavitte volna TD-re, de befújtak valamit. :(

foppa21 2011.12.24. 20:15:04

picsába most royal válaszolt volna, sokkal jobb hogy ő van cosby helyett vissza hordani

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:15:39

TD helyett támadhattunk a saját 8-ról, de nem jöttünk ki.

foppa21 2011.12.24. 20:21:22

basszus egyre jobban szét esünk

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:21:45

Nagyon úgy néz ki, hogy Dawkins nélkül megint átjáróház a secondary. :S

Foresz 2011.12.24. 20:21:46

7-0-nál mentem vacsorázni,erre mire visszajövök fordult a kocka!Ráadásul a Bills most is helyzetben van.

foppa21 2011.12.24. 20:24:07

csináltak még egy TDt. kezd elúszni a meccs ma is, nem hiszem el

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:25:44

17-7 oda a szünet előtti utolsó percen belül.

foppa21 2011.12.24. 20:26:26

már csak egy térdelésünk volt. 7-17 a szünetre. nagyon össze kéne kapni magunkat mert különben úgy járunk mint a pats ellen és baszhatjuk a POt

milo_hedgie#23 2011.12.24. 20:30:29

kezdek félni,hogy megint úgy maradunk le a playoffról,mint az utolsó években annyiszor...három meccs alatt egy győzelem elég lenne,de lehet nem fog összejönni egy sem.

foppa21 2011.12.24. 20:41:53

@milo_hedgie#23: jó azért még ne temessünk semmit!

foppa21 2011.12.24. 20:45:49

neki mentünk a 4thnak és meg is csináltuk a buf 30nál

foppa21 2011.12.24. 20:49:46

nah ez az! fels!! egy TDvel 17-14re vissza

foppa21 2011.12.24. 20:51:18

megint a félidő első driveot TDvel fejeztük be, a többiből lehet semmi nem lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:52:02

That score also makes it back-to-back games that the #Broncos have scored a TD on the opening drive of both halves.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:54:15

Today marks the 7th time in @TimTebow's career that he has both run & thrown for a TD. That is tied for 2nd most in the NFL since 2010.

Ennyi. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 20:58:23

Doom most rendesen elkapta Fitz-et. Nyolcadik meccs zsinórban, hogy pusztított a 92-es, legalább egy 0.5 sack erejéig.

milo_hedgie#23 2011.12.24. 21:05:11

és a szokásos 3rd and out,ezekkel tele a padlás

foppa21 2011.12.24. 21:13:00

nagyon könnyen kipasszolnak minket, most a végén megállítottuk a támadást, bruton. de a FG bent van. 23-14 oda

foppa21 2011.12.24. 21:16:43

marhára kéne már valami az offensetől, mert így tényleg rohadt kevés lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 21:23:05

INT a saját térfelünkön, szerintem eldőlt. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 21:26:14

29 yardos Bills FG-vel 26-14 a hátrány 13 és fél perccel a vége előtt.

foppa21 2011.12.24. 21:34:36

ilyen offensezel nem lehet playoffba jutni...nem tudom lesz-e csoda a végén, de ez megint kurva szar első 50 perc volt

foppa21 2011.12.24. 21:42:38

a raiders nyerésre áll a chiefs ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 21:45:09

CB Chris Harris has a neck injury. His return is questionable.

foppa21 2011.12.24. 21:45:26

int return TD, szerintem minden eldőlt. nagyon elbasztuk ezt a meccset

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.24. 21:48:48

Még egy intert visszahordtak baszd meg. 14-40...

foppa21 2011.12.24. 21:49:14

jó ennyi volt a szezon...így is túlteljesítettünk mindent. viszont a vége elég katasztrofális lett:-(

foppa21 2011.12.24. 22:11:04

nagyon égő lesz ez a végére...komoly változás kell az utolsó fordulóra.

foppa21 2011.12.24. 22:12:36

oakland-kansas city 13-13. hosszabbítás lesz

milo_hedgie#23 2011.12.25. 04:53:44

nyert a detroit 38-10re a SD ellen. ketten vagyunk holtversenyben a raidersszel. ha győzünk az utolsó fordulóban,mi jutunk be.

milo_hedgie#23 2011.12.25. 05:01:18

* If the Broncos beat the Chiefs on Sunday, the Broncos will win the AFC West with 9-7 record, regardless of Raiders-Chargers outcome.

* If the Broncos lose to the Chiefs and Raiders lose to the Chargers, all three teams would have an 8-8 record. The Broncos would win on common-opponent tiebreakers.

* If the Broncos lose to Chiefs and the Raiders beat the Chargers, the Raiders would win the AFC West by best record (9-7). The Broncos cannot win a wild-card spot so the Broncos would be eliminated from playoffs.

Tomi_Tanguay 2011.12.25. 08:45:55

a vége felé néztem eredményt hogy állunk, de akkor már eldőlt. csúnya verés volt. nem tudom miért estünk szét ennyire. így sajna félek hogy megyünk tovább a lejtőn és nem lesz meg a PO sem:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.25. 11:14:09

@milo_hedgie#23: Az a baj, hogy 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben is úgy maradtunk le, hogy előnnyel mentünk az utolsó hetekre, és egy győzelem kellett volna a befejező néhány fordulóban, de elbuktunk. Sajnos, most is nagyon hasonló a helyzet. Tudom, hogy más a csapat (már csak Tebow miatt is), de óhatatlan, hogy legalább a szurkolók fejében ne forduljon meg az újabb elhullás szele.
Próbáljunk meg bízni és reménykedni, Tebow megtanított bennünket hinni, csak kérdés, hogy a hit mennyit fog most érni. Borzalmas lenne megint így beszopni, főleg azok után, hogy heteken át a mennyben jártunk. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.28. 04:21:06

Bailey, Dumervil és Miller már biztos Pro Bowl-ozik!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.28. 04:22:11

On Tuesday, the Broncos signed FB Austin Sylvester to the active roster and waived WR Quan Cosby.

Yeah. :D

xrace 2011.12.29. 17:51:46

Állítólag a nyomitvben a mi meccsünk lesz vasárnap. B+!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.30. 19:38:04

Dawkins sajnos egész héten nem edzett, csak nézőként volt jelen az edzéseken. Így gondolom vasárnap sem számíthatunk rá.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.30. 20:30:18

Broncos injury report: Doubtful: B. Dawkins; Probable: Q. Carter, D. Bruton, V. Miller & C. Harris.


süti beállítások módosítása