Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Parádés sikerek és földet érés

2011.12.30. 13:47 - Tomi_Tanguay

Két elsöprő győzelemmel kezdte a csonka NBA szezont a Denver Nuggets együttese, a Dallas és a Utah legyőzése után viszont legutóbb a Portland elleni rangadóról vesztesen távoztunk. Ennek ellenére pozitív volt a rajt, de akadnak még hiányosságok.






















Karácsony második napján kezdte a Nuggets az új szezont, a legelső meccset rögtön a bajnok ellen vívtuk. Mindenki nagy elképedésére a denveri csapat fantasztikus játékkal 115-93ra leiskolázta a Dallas Maverickst.
A csapat az előzetesen legerősebbnek tartott ötössel kezdett: Lawson, Afflalo, Gallinari, Nené, Mozgov. Rögtön nagy lendülettel kezdtünk, a Dallas kinti dobásai is ültek, tartották velünk a lépést az első 6-8 percben. Később viszont a Nuggets támadásai feltartóztathatatlanok voltak, a hazaiak egyre többet hibáztak, az első rövid pihenőre már 9 pontos előnyünk volt. A második negyedben tovább nyílt az olló a két csapat közt, ellenállhatatlanul játszottunk, a padról Harrington és Miller kiváló játékkal jeleskedett, mellettük Lawson lendülete vezette a csapatot. Ebben a 12 percben 37 pontot szórtunk, a félidő idején 69-42re vezettünk. Tengernyi előnnyel fordultunk a második félidőre és innentől kezdve már semmi baj nem érhette a csapatot. A harmadik negyedben nem egyszer 30 pont fölé is ment a különbség, már nem játszottunk annyira koncentráltan és a cserepad nagy részét is pályára küldte Karl bácsi. Az elsöprő különbséget csak a záró negyedben adtuk lejjebb, Millerék a hajrában pontatlanul játszottak, így a texasiak még próbálták menteni a menthetőt, de így is 12 ponttal raktuk le őket.
A legeredményesebb játékosunk Ty Lawson volt 27 ponttal, 10/15el célzott a mezőnyből és három triplát bevert. Mint említettem, a cserék közül Andre Miller és Al Harrington emelkedett ki, mindketten 18-18 pontig és 5-5 lepattanóig jutottak, a veterán PG még 5 asszisztot is osztott. Danilo Gallinari az első félidei remeklésével szállított 15 pontot, míg Nené 8 mérlege 8 pont és 7 pattanó volt. Csak Carroll és Faried nem jutottak lehetőséghez, illetve Stone és Hamilton nem lett benevezve a 13as aktív keretbe.























Szerdán került sor a csapat idei első hazai mérkőzésére, egyben az első csoporton belüli összecsapásra. A Nuggets másodszor sem kegyelmezett az ellenfelének, a Utah Jazz elleni meccset 117-110es győzelemmel zártuk.
19 ezernél is többen zsúfolódtak be a Pepsi Centerbe, hogy buzdítsák a csapatot az év első hazai meccsén. Ugyanazzal a kezdővel és ugyanazzal a 13as kerettel vettük fel a harcot a szomszédvár ellen. Az első percekben gyengén céloztunk, de a negyed végére lendületbe jöttünk, különösen Nené játszott őrületesen. Így aztán fordítottunk és az első játékrész végén 28-23as előnyben voltunk. A folytatásban is kitartott a lendület, kezdtük egyre jobban megtörni a Utah ritmusát, labdaszerzéseket és ziccer pontokat szereztünk, a különbség egyre csak nőtt, a nagyszünetben 63-46al álltunk jobban. Így a második félidő megint formalitás lett és a csapat tényleg csak a közönségnek játszott, igyekeztünk minél látványosabb pontokat szerezni, zseniális leindításokat és alley oopokat láthatott a nagyérdemű. A cserepadról ezúttal mindenki pályára került, a második félidőben főleg a kiegészítő embereknek szavazott bizalmat a mester, így Dreék megint kedvükre villogtak. A végjátékra 20+ pontos vezetéssel érkeztünk, a finisben a "harmadik számú" ötös szellős védekezése által a Jazz feljebb tudott zárkózni, így a túl nagy verést megúszták és a 100 pontot is elérték.
A meccs legjobbja nálam vitathatatlanul Nené volt, karrierje legjobb időszakát idéző formában játszott. Visszatért négyesbe, a palánktól kicsit kintebb szabadabban mozoghat és nem egyszer megverte egy az egyben a védőit, 25 pontot és 7 lepattanót szórt (10/13 FG), csupán 24 percet töltött a pályán. Al Harrington ismét bizonyította, hogy szebb napjain jó az öreg a háznál, kiváló ütemben értékesítette a tempóit, 18 pontnál és 7 pattanónál nem adta alább. A padról Andre Miller nyújtott különösen lendületes játékot, önzetlenül osztogatott, eredménye 12 assziszt lett. Rudy Fernandez is jobb ritmusban játszott a második denveri meccsén, 11 ponttal és 8 előkészítéssel jeleskedett. Ezen kívül Lawson, Gallinari, Afflalo is két számjegyű pontot ért el, de egyikük se játszott látványosan extra meccset, így is lehetett számítani rájuk. Bemutatkozott Faried és Carroll az utolsó néhány percben, de nem sok vizet zavartak.

Rögtön másnap újabb fellépés várt a csapatra és sajnos elszenvedtük az első vereséget, a Portland Trail Blazers ellen 111-102re kikaptunk idegenben.
A szokásos összeállításban játszva és szokás szerint gyengén kezdtük az első perceket. Eleinte csak futottunk az eredmény után, pontatlanok voltunk a mezőnyben és gyengén dobtunk, így az első negyed végén a Portland 30-17re meglépett. A második negyedben Lawson vezetésével sikerült lassan feljebb kapaszkodni, szerencsénk volt, hogy a Blazers elkezdett többet hibázni, nem szűkölködtek a turnoverekben és a rossz dobásokban. Végül a szünet idejére 53-53ra kiegyenlítettünk. A hosszabb pihenő után se tudtuk felvenni a harcot igazán az ellenféllel, a hazaiak folyamatosan vezettek és mindenben fölénk nőttek, de továbbra is rengeteg labdát vesztettek, ezt általában ziccerekből ki tudtuk használni. Nem nagy lemaradásból követtük őket és az utolsó negyed előtt még mindig csak 4 ponttal volt a hátrány. A negyedik negyedben egy rövid ideig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de sajnos az utolsó 6-8 percben Crawford és Matthews kosaraival újra meglépett a Blazers, erre pedig már nem volt válasz. Csak erőlködtünk, a dobások  kimaradtak, a végére sima vereséget szenvedtünk, ami a játék képe alapján a realitás volt. Sajnos az ellenfél szó szerint fölénk nőtt, jobban pattanóztak, hatékonyabban dobtak, ilyen szellős palánk alatti védekezéssel és borzalmas dobószázalékkal nem nyerhettünk.
Borzalmasan dobtunk ezen az estén, a mezőnyből csak 40 %kal céloztunk, a triplákat pedig mindössze 20 %os hatékonysággal értékesítettük, legfeljebb közel 85 %os büntetőzésre és a 16 stealre lehettünk büszkék. Az egyetlen játékos, akivel igazán elégedettek lehetünk, az Ty Lawson volt. Az irányító 25 ponttal volt a legjobb és egymaga 8 labdaszerzést vállalt, a lefordulásokból sok pontot szerzett, de egyedül nem csinálhatott többet. Afflalo 19, Gallinari 16 ponttal követte, mindketten gyengén dobtak, különösen az olasz pocsékolta el a kinti dobásokat, ötből öt open threet szúrt el és csak 4/15el dobta a mezőnykosarakat. Nené 10 pontos, 9 lepattanós teljesítményével se lehettünk elégedettek a gyenge közép távolik miatt. A cserék közül csak Miller játszott hasznosan, 13 pontot és 8 asszisztot termelt, bár ő is gyengén dobott, de például Fernandez és Harrington kifejezetten rosszak voltak.

Az Észak-nyugati divízió állása:


1. Portland Trail Blazers 3-0 (3 meccs)
2. Oklahoma City Thunder 4-0 (4 meccs)
3. Denver Nuggets 2-1 (3 meccs)
4. Minnesota Timberwolves 0-2 (2 meccs)
5. Utah Jazz 0-2 (2 meccs)

A közeljövő programja:

December 31., szombat, 21:30 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets
Január 2., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers
Január 3., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks
Január 5., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings

Két remek sikerrel kezdtünk, Portlandben viszont fáradtabban játszottunk és túl sok lövőnk tüzelt vaktölténnyel. A harmadik meccs megmutatta a csapat korlátait, a palánk alatti és a kinti védekezést jobban össze kéne hangolni, mert egy magasabb és kintről hatékonyan dobó együttes bármikor szétkaphat bennünket. Ennek ellenére szerintem elégedettnek kell lennünk az eddig látottakkal, de lenne még miben javulni.

Az óév utolsó és az újév első napján következik egy home-to-home series a LA Lakers ellen, utóbbi fellépéssel máris megkezdünk egy három meccses hazai sorozatot. Reméljük győzelmekre számíthatunk és talán a nagy riválist is el tudjuk kapni legalább egyszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr163506837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 22:18:02

Egy tripla valahogy beesett Afflalo-nak, de szarul célzunk továbbra is. Harrington egész jól belelendült, a szar megoldásai mellett hozza a kosarakat is. Szerencsére a Lakers tőlünk is szarabbul játszik, így őrizzük az 1-2 pontos előnyt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 22:33:32

45-46 a szünetben. Nagyságos Kobe-nak kedve támadt játszani, és fordítottak, de szépen tartjuk magunkat. A kilenc pályára lépő játékosunk közül nyolc szerzett már pontot, mindenki egy számjegynél tart.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 22:52:43

Kezdik a faszkodást a bírók, Mozgov gyönyörű tiszta blokkját ítélték a fault-nak, mondjuk így is osztott már négy sapkát.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:04:13

Verhető lenne ez a szaros lékerz, csak kevesebb hibával kéne játszani. Kobe négy fault, takarodj geci.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:08:44

Mozgov ma nagyon érzi a ritmust, és többet is használjuk, mint eddig. Mindenképp hasznára van a csapatnak, mert sokkal magasabbak vagyunk vele, és ilyen defenzív játékra szükségünk is van.
Közben Rudy tripla, ilyet se láttam még tőle nálunk, csak az ész nélküli dobálózást. Elmentek héttel, de két perc alatt ledolgoztuk a hátrányt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:14:28

Az utolsó negyed előtt 71-69-re vezetünk.

melo15 2011.12.31. 23:24:46

nagyon küzdelmes meccs, de úgy látom mostmár mi vezetünk rendsnzeresen. de jó lenne megverni őket!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:25:48

Persze, ahogy bajban van a szupercsapat segge, egyből jönnek a láthatatlan szabálytalanságok. Kibaszott csalóbanda.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:28:05

Haha, seggfej Kobe-nak odacsaptunk, két lépéssel később játszotta el az ütést és dobta el a labdát. Nem ítéltek faultot, behisztizett, technikai. :D

melo15 2011.12.31. 23:29:32

harrington air ball, a következőre három pontos :D
feljavultunk a triplákban, 7/23 most

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:38:34

89-87-re megyünk az utolsó három percen belül. Régóta csak mi vezetünk, de nagyon itt vannak a nyakunkon, bármi lehet belőle.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:45:25

Agyfaszt kapok, ha végig vezetve fogunk kikapni ezektől a sunyi parasztoktól.

melo15 2011.12.31. 23:48:19

na bazz pont a végét izguljuk el. lawson kihagyott két büntetőt, aztán nem jöttek a triplák se :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:49:48

Gallinari takarodj a retkes picsába. Ezt nem hiszem el.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:51:15

Egy másodperc maradt, tripla kell az OT-hez.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.12.31. 23:54:56

89-92 maradt, Harrington 10 méteres triplája jó hogy nem ment be. Mocskos Lakers szart se tett ezért a meccsért, de bemákolták, ahogy szokták. Az olasz buzit pedig lőjjük agyon.

foppa21 2012.01.01. 04:37:47

nem kell aggódni, ilyen játékkal holnap itthon megverjük őket:-)

Foresz 2012.01.01. 16:45:27

@Tomi_Tanguay: Majdnem,felszolgáló.
Ezen a meccsen magunkat vertük meg a végjátékban,illetve Bynum a túloldalon extrát hozott.Nem szabad őket hagyni festékben garázdálkodni,mert akkor ma is bukfenc lesz.Meg a kinti dobások...katasztrófa.

melo15 2012.01.01. 19:12:54

javítani kéne a tegnapi meccset, csak könyörgöm dobjunk már jobban!
a most jövő 3 hazaiból min 2öt nyerni kellene

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 02:17:21

Mozgov gyorsan beszedett két hibát, másfél perc után Harrington váltja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 02:34:52

11-16-ról percek alatt fordítottunk 20-16-ra. Harrington eddig ma is hatékony. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 02:42:48

26-21 az első negyed után, jó ritmusban játszunk, tartjuk az előnyt, persze kintről ma sem megy.

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 02:51:42

egyre többször hibázunk így nehéz lesz ellenük

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 03:13:18

Nagyon okosan játszunk, ésszel és nem erővel dolgozunk a palánkok alatt, a lefordulásokból pedig folyamatosan jönnek a faultok és/vagy a pontok. A különbség egyre csak nő, már 10 pont közelében az előny.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 03:14:52

47-36 a félidőben. 8-0-s sorozatunk volt az utolsó 3 és fél percben, több is lehetett volna.

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 03:22:42

harrington nagyon jó. és jól játszunk a triplák nélkül is

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 03:23:29

lawson és harrington 10 ponttal a legjobbak, andersen is kurva jó eddig

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 03:40:53

Nené és Mozgov is négy személyinél tart.

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 03:42:13

kiegyenlítettek egy 9-0s rohammal:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 03:48:26

Puff, Miller is beküldött egyet, ennyit a Lakers nagy visszazárkózásáról, megint 9-cel megyünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 03:57:03

Birdman középtávoli buzzer-jével 72-71-re vezetünk a harmadik negyed után. Nagyon hasonlóan alakul a meccs a tegnapihoz.

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 04:08:00

köcsög blake jól beindult, először vezetnek negyedek óta

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 04:12:08

rohadt jó ez a negyed, már csak 6 perc van hátra és egy-egy pont a különbség

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:18:58

Tartok tőle, hogy megint el fogjuk idegeskedni a végét.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:20:40

Tényleg őrült jó a vége, a tegnapi meccs inkább szenvedés volt, most lehet élvezni a játékot.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:23:44

Lawson leszedte a pattanót Bynum elől. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:24:50

Őrült száguldás! Nem dobunk kintről, mert úgyse megy, de szarrá futjuk őket, és zsákszámra jönnek a ziccerpontok!

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 04:25:41

94-90 ide 1:20 maradt. kemééény:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:28:05

Jönnek a láthatatlan faultok, Bynum könyökölhet is, az nem számít.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 04:36:19

99-90 WIN! Lakers suck. :P
11-0-s rush az utolsó 3 percben.

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 04:37:49

csodálatos győzelem volt, iszonyat nagyot harcoltunk ezért a Wért! gallinari lehet hogy szar kintről, de nyerő ember volt a mezőnyjátékával és a ziccer pontokkal

foppa21 2012.01.02. 09:10:10

most nem izgultuk el a végét. kellett a győzelem, mert nem lett volna jó rögtön 3 vereséggel inditani a szezont

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.02. 17:00:07

A hétfő esti-kedd hajnali coloradói sportprogram:
- Hétfő, 23:00 Wisconsin Badgers - Oregon Ducks (college football, Rose Bowl)
- Hétfő, 23:00 Szlovákia - Finnország (Jégkorong junior VB, negyeddöntő)
- Kedd, 03:00 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks (NBA)
- Kedd, 03:05 Northern Colorado Bears - Idaho State Bengals (college basketball)
- Kedd, 04:30 Los Angeles Kings - Colorado Avalanche (NHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=798094

melo15 2012.01.02. 20:09:11

nagyon jó volt a tegnapi meccs! gallinari volt a legjobbunk, kár hogy ennyire gyengén dob kintről, majd ezt össze kell rakni nála. én is nehezebb meccsre számitok a milwaukee ellen de itthon győzni kellene!

Tomi_Tanguay 2012.01.02. 21:39:45

hát lehet hogy ma nem csak a szokásos 9 ember fog játszani, hanem brewerék is szóhoz jutnak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 03:30:18

Nuggets will be w/o Nene (bruised foot) tonight vs Bucks. Kosta Koufos will start at power forward.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 03:35:28

Az első negyed után 24-30. Nem meglepetésre lassabban kezdtünk, és a Bucks jár előttünk folyamatosan néhány ponttal, Lawson a leghatékonyabb eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 04:01:28

Gallo és Ty egyre jobbak, a második negyed hajrájában fordítottunk!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 04:05:42

A szünetben 48-48-as döntetlen. Gallinari 13, Lawson 10 pontos eddig. Mozgov három személyivel, így általában Koufos a center, mellette még Brewer tűnt fel nem szokványos emberként.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 04:39:01

A harmadik negyedben sem tudunk elszakadni tőlük, fej-fej mellett halad a két csapat.

foppa21 2012.01.03. 04:45:01

nagyon nehezen bírunk velük sajnos:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 04:46:19

74-68-as előnybe kerültek a negyedik negyed előtt.

foppa21 2012.01.03. 04:54:00

remélem a végére elkapjuk a ritmust és azért valahogy meglesz a win

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 05:06:20

Harrington pontjaival húztunk el az utolsó öt percben. :D

foppa21 2012.01.03. 05:09:07

10-0 run a legjobbkor

foppa21 2012.01.03. 05:16:59

csak 1 ponttal vezetünk az utolsó percben

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 05:20:46

Hülyék ezek, minket akarnak egész pályára letámadni. Persze, hogy kipasszoltuk őket, és sima ziccer kosár. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.03. 05:24:56

91-86, hoztuk a kötelezőt, tudtuk hogy nehéz lesz egymást követő harmadik napon játszani. De győztünk, ennyi volt mára az elvárás.

foppa21 2012.01.03. 05:26:37

a végén eldöntöttük a meccset szerencsére, amikor kellett jól védekeztünk:-)

Tomi_Tanguay 2012.01.03. 09:32:46

elég nehézkes meccs volt. holnap után a kingst simábban kéne verni

Tomi_Tanguay 2012.01.03. 15:20:42

nenének tíz napja fájt a sarka. a két lakers meccs után annyira, hogy már sétálni se tudott tőle. ezért hagyta ki a bucks meccset, de reméli hogy a kings ellen már játszik.
szimpatikusan nyilatkozott koufosról:
“I like Kosta, man,” Nene said. “He played hard. When coach starts using him more, he’s going to prepare his mind better. To be in a game and play the game the right way, you need to be part of the game.”

melo15 2012.01.03. 18:47:16

nehéz szülés volt :)
remélem nenének nem kell sokat kihagynia, a utah ellen mekkora formában játszott.
kicsit hiányolom hogy ma nem játszunk, annyira hozzá szoktam hogy minden nap meccs van :D

Foresz 2012.01.03. 20:08:19

Láthatóan fáradtak voltak a játékosok,mentálisan legfőképp.Nem is kell őket megerőltetni a szabadnapon,csupán csak és kizárólag dobóedzéseket tartson Karl,mert a kinti dobásaink borzalmasak.
Én nem is emlékszem olyanra hogy meccseken keresztül,szériában dobjunk ennyire szarul.Látni hogy félnek a játékosok eldobni a bogyót.
Koufos-t kiemelném a tegnapi meccsen,mert nagyon igyekezett és jó ütemérzékkel érkezett a lepattanókra,Mozgov sajnos sokat faultol,és viszonylag korán le kel hozni.Vélhetően emiatt is bakizik aztán többet.Jóval többet tud ő erről a játékról mint amit eddig mutatott,de majd a rutin segít a holtponton túllendülni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.04. 03:10:31

Hamilton és Stone leküldve a D-League-s Idaho Stampede csapatába. Nekik jobb lesz, mert legalább játékban lehetnek.

Tomi_Tanguay 2012.01.04. 16:05:35

teljesen korrekt, úgy se férhetnek be amíg mindenki egészséges.
ma a kings elleni must win lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.04. 18:37:58

A héten ma délelőtt tartunk először dobóedzést a rengeteg utazás miatt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.04. 18:46:51

Szerda esti-csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- Szerda, 23:00 Egyesült Államok - Svájc (Jégkorong junior VB, alsóház)
- Csütörtök, 01:00 Lake Erie Monsters - Oklahoma City Barons (AHL)
- Csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Sacramento Kings (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=799220

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.04. 18:47:49

Afflalo, Gallinari, Lawson, Nené és Miller vesz részt az All-Star szavazáson a csapatból.

Foresz 2012.01.04. 18:53:02

Lawson-nak meg Nené-nek van egy harmatnyi esélye,esetleg Gallo-nak (ha kintről is tudna pontot dobni végre),de Miller és Afflalo szerintem nem rúg labdába még a legnagyobb jóindulattal sem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.04. 20:20:37

Lawson betegség miatt korábban befejezte a mai dobóedzést, de a meccsen várhatóan játszani fog.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 03:38:19

Jól van, most abszolút gördülékenyen játszunk, 27-17 az első negyed.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 04:13:33

56-39-re vezetünk a félidőben. Egyedül Harrington érte el a 10 pontot, de mindenki dobott már kosarat. Csak Faried és Carroll nem kerültek még pályára.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 04:46:33

Fredette még mindig ugyanolyan ügyetlen kis buzi, mint az egyetemen volt. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 04:49:18

Az utolsó negyed előtt már 21 ponttal vezetünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 04:53:05

Még mindig nagyon jól szétoszlanak a pontok, Harrington 15-je a legtöbb. Koufos egy lepattanóra a dupladuplától.

foppa21 2012.01.05. 04:59:54

komoly oktatás zajlik, sorban jönnek a ziccerek:-D faried is fent van, rudy micsoda hát mögötti labdát adott fel neki wow:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 05:10:31

Faried és Koufos kegyetlenül védekeznek a palánk alatt, óriási blokkparádé. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 05:18:22

110-83 a végeredmény. A pad is alaposan hozzá tette a magáét, Faried négy blokk kevesebb mint tíz perc alatt.

melo15 2012.01.05. 08:30:12

szépen elkaptuk a fonalat! 3 győzelem sorban :)

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 09:30:20

The Nuggets have played seven games this season and have made 10 or more steals in five, including 14 steals Wednesday night against the Kings.

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 09:33:15

@melo15: play of the year már jan4én:D
a sportscenter napi 10es listán második volt

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 09:36:43

egyébként most akkor nem kell írnom az utolsó meccsekről?

Foresz 2012.01.05. 10:30:04

@Tomi_Tanguay: Írjál nyugodtan!Ezek a statisztikai adatokkal járó összefoglalók nekem pl. nem nagyon mennek.
Inkább magáról a csapat játékáról írnék meg a játékosokról,ha valamikor a hétvégén időm lesz meg is teszem.

Látom már írtátok,hogy Faried tömése lett a nap játéka a Top10-es NBA listán,ráadásul az 5.helyezett is Faried lett,egy csodálatos blokklással.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 11:00:22

@Tomi_Tanguay: Zephyr tesz fel összefoglalót erről a négy meccsről ma vagy holnap.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 11:12:53

@Foresz: Tőled majd nagyobb intervallumonként fogok kérni olyan átfogó írásokat a tapasztalataidról, amiket eddig is csináltál. :)

tHoMaS 2012.01.05. 12:36:18

68 ziccer pont, 14 steal, nem komplett egy csapat vagytok :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 16:25:29

@Tomi_Tanguay: Ja, ha nagyon unatkozol, akkor az ASG voting kapcsán írhatsz a jelöltekről. :)


süti beállítások módosítása