Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Lendületben a csapat

2012.01.05. 21:33 - -Zephyr-

Azok a denveri kosárlabda szurkolók, akik a lockout alatt elvonási tünetetekkel küzdöttek az európai kalandok ellenére is, most nagy dózisban kapják az NBA mérkőzéseket. A Denver Nuggets az elmúlt négy találkozóján meglehetősen feszített tempót diktált. A csapat letudta első back-to-back-to-back sorozatát, oda-vissza Lakers, majd a Bucks ellen lépett pályára Karl legénysége, vagyis három nap alatt három meccset játszottunk. Egy nap pihenőt követően pedig a Kings csapatát fogadta Colorado első számú kosárcsapata.





















Az első Los Angeles Lakers elleni derbire még 2011-ben került sor, december 31-én LA-ben vendégszerepeltünk. A csapat a legerősebb ötössel kezdte az összecsapást, Lawson, Afflalo, Gallinari, Nené és Mozgov alkották a kezdőt. Az első negyedben kiegyenlített játék folyt, talán egy hajszállal a hazaiak meggyőzőbben játszottak. A második negyedben már jobb játékkal rukkoltunk ki, sikerült a negyed elején egy támadáson kívülre kerülni, a nagyszünetre azonban egy pontos vezetéssel Kobe-ék fordultak. A következő negyed hasonló forgatókönyv szerint zajlott, csak ezúttal a Lakersnek sikerült egy kicsinyke előnyt szereznie, amit ledolgoztunk, sőt meg is fordítottunk. A döntés a negyedik játékrészre maradt. Jól kezdtük a záró felvonást, a negyed közepére öt ponttal is vezettünk, ami ezen a meccsen már komoly különbségnek számított. Az utolsó bő három percben aztán döbbenetes pechszéria vette kezdetét. Volt egy kihagyott zsákolás Nené részéről, valamint az utolsó másodpercben Gallinari ziccerből egyenlíthetett volna, de elhibázta az ordító helyzetet, így a Lakers nagy szerencsével megszerezte a győzelmet 92:89 arányban. A mérkőzés nem hozott magas színvonalú játékot, de összességében izgalmas volt, elsősorban a drámai végjátéknak köszönhetően. Bynum, a hazaiak centere egyszerűen tarthatatlan volt, ezen az összecsapáson nem volt megfelelő válaszunk a játékára, teljesen uralta a festéket, támadásban és védekezésben egyaránt. Nálunk a legjobban, meglepetésre Harrington teljesített, a padról 21 pontot szállított Big Al.

Nem volt sok idő a los angelesi vereségen rágódni, Újévkor ugyanis már hazai pályán fogadtuk a Los Angeles Lakerst. A kezdőcsapatunk megegyezett az előző napi ötössel, jöhetett a visszavágó. Az első néhány percben a vendégek játszottak jobban, de gyorsan kapcsoltunk és a nyitó negyed végére sikeresen magunkhoz ragadtuk a vezetést. A szünet előtt a cseresorunk remeklésének köszönhetően sikerült tíz pont fölé tornászni a fórunkat, így nyugodtan várhattuk a második félidőt. A harmadik negyed közepe táján elfogyott az előny, elsősorban Bryant és Bynum okoztak problémát ebben a szakaszban. A gödörből leginkább Gallinari remeklése hozta ki a csapatot, a negyed záró momentumaként, pedig Birdman szerzett egy gyönyörű kosarat, megadva ezzel az utolsó felvonás alaphangját. A negyedik negyed szorosan alakult, a döntést ezúttal is az utolsó percekig halogatták a csapatok. A meccs hajrájában sokkal jobban koncentráltunk, mint az ellenfél, szép labdaszerzéseknek és gyors leindításoknak köszönhetően a végjátékban sikerült felülmúlni a riválist, így végül 99:90-re behúztuk a győzelmet. Ez a találkozó valamivel magasabb színvonalat hozott, mint az „odavágó”, igaz, a dobószázalékok, különösen a triplák még mindig nagyon gyengék voltak. Ezúttal kijött a mély kispad előnye, sokkal koncentráltabbak voltunk a meccs legvégén, mint az ellenfél, valamint az óriási fölényünk a gyors indításokban is a frissebb lábaknak volt köszönhető. A legtöbb pontot Gallinari szerezte, szám szerint 20-at, de a pontjai mellett védekezésben is rendkívül hasznos volt. Lawson dupla-duplát ért el 17 ponttal és 10 gólpasszal. A padról Harrington szintén dd-vel zárt, 12 ponttal és 11 pattanóval, de Birdmannek is csak egyetlen lepattanó kellett volna, mellettük még Miller is minőségi játékot hozott a padról 12 pontjával és 7 gólpasszával.

A hárommeccses sorozat utolsó állomására a Milwaukee Bucks ellen került sor. Hazai pályán fogadtuk az ellenfelet, a kezdőben pedig Nené helyén Koufos kapott helyt, mivel a brazil egy kisebb sérüléssel bajlódott. A találkozó első negyedében a vendégek domináltak inkább, ennek megfelelően megszerezték a vezetést is. A második játékrészben aztán megkezdtük a felzárkózást, és szép lassan, a szünetig sikeresen kiegyenlítettük az állást. A folytatásban a következő negyed végére megint ellépett egy kicsit a vendég gárda és nagyjából, a negyedik negyed közepéig őrizték az előnyüket. Ekkor beértük a Buckst és innentől már nem engedtük ki a kezünkből a mérkőzést. Izgalmas végjátékot követően, 91:86-ra diadalmaskodtak Karl fiai. A festékben felülmúltuk a vendégeket, nagy meglepetés volt számomra Koufos játéka, nagyon hasznosan játszott a görög. A csapat legeredményesebb játékosan ismét Gallinari volt, 21 pontig jutott és 10 lepattanót is összeszedett, így egyedül a mezőnyből ő zárta dupla-duplával a meccset. A padról ezúttal kevesebb támogatás érkezett, Harrington volt a legeredményesebb cserejátékosunk 17 ponttal és 8 pattanóval, mellette a 10 pontig jutó Brewer-t emelném még ki.





















A fárasztó, három mérkőzéses széria után a Sacramanto Kings ellen lépett pályára a Nuggets a szerdai játéknapon, a helyszín a Pepsi Center volt. Nené csak civilben volt jelen a találkozón, a kezdőben a helyét ezúttal is Koufos birtokolta. Lendületes játékkal kezdtük a meccset, az első negyed végére máris tíz pontos előnyt épített föl a csapat. A második negyed elejére húsz pont fölé kúszott a különbség, ami a félidei szünetig némileg csökkent, de így is jelentős, 17 pontos fórral fordultunk a második félidőre. A harmadik negyedben még tovább nőtt az előny, így az utolsó felvonás már csak formalitás volt. A negyedik negyedben harminc pontos különbség is volt a csapatok közt, ezért Karl olyan játékosokat is pályára küldött, akiket eddig keveset láthatott a denveri közönség. Ez remek döntésnek bizonyult, elsősorban Faried játéka volt nagyon látványos, ha így folytatja óriási közönség kedvenc lesz belőle. Nagyon ötletes, szórakoztató játékot láthattunk ezen az estén a csapattól, Fernandez passzai élményszámba mentek. Végre a dobóformánk is kimondottan jó volt, mezőnyből több mint 60%-os hatékonysággal tüzeltünk, ez még akkor is remek, ha a festékből 68 pontot szerzett a csapat. A legeredményesebb játékosunk Harrington volt 15 ponttal. Koufos megszerezte első denveri dupla-dupláját, 10 ponttal és 11 lepattanóval, egyébként a csapatból öten érték el 10 pontos határt. Felszabadult, látványos játékkal simán, 110:83-ra vertük a Kings-et.

Úgy gondolom, teljesen elégedettek lehetünk a csapat teljesítményével ezen a négy találkozón. A játékunk nem volt mindig olyan magas színvonalú, mint amit esetleg elvárhatnánk az NBA-ben, de ez betudható a lockout-nak. Idő kell, amíg visszarázódnak a játékosok. A közeljövőben kétszer a gyengélkedő Hornets-cel, és a szintén nem túl acélosan kezdő Nets-cel játszunk, valamint a Spurs vendégeként fog szerepelni a csapat. Reméljünk, minél sikeresebben!

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Portland Trail Blazers 4-1 (5 meccs)
2. Oklahoma City Thunder 5-2 (7 meccs)
3. Denver Nuggets 5-2 (7 meccs)
4. Utah Jazz 3-3 (6 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 2-4 (6 meccs)


A közeljövő programja:

Január 7., szombat, 02:00 New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Január 8., vasárnap 02:30 San Atonio Spurs - Denver Nuggets
Január 10., kedd, 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets
Január 12., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - New Jersey Nets

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr53522790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 22:20:24

jó lett az összefoglaló:)
a kings már ki is rúgta az edzőt az alázásunk után:D

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 22:24:39

karl arról beszélt h miért játszik faried kevesebbet:
“With all the rookies, not only Kenneth, they’re two months behind,” Karl said. “So to ask them to come into an abbreviated schedule, with missing summer league, a week in August and the month of September, that’s how much time we spend with our rookies before they even go into training camp. They got none of that. Just the concepts, the flow, the understanding – it’s not complicated, but it’s not easy, either. And I don’t believe you give rookies minutes – they earn them. And then you don’t have a lot of practices where you can see a rookie get better. … But Kenneth was good tonight.”

foppa21 2012.01.06. 11:25:32

jó lenne majd kicsit többet látni őt. olyasmi a srác mint a fiatal birdman

Foresz 2012.01.06. 15:12:41

Zephyr,hol jársz mostanság?Mert az nba1.hu-n nem nagyon látlak...
Amúgy jó az írás,grat!

Iceman17 2012.01.06. 17:36:15

A kínában maradt 3 játékos visszaszerződtetésére mennyi esély van/lesz? Mert nem nagyon olvastam erről, ugyanakkor nagyon érdekelne mert szerintem wilson chandler és smith és minőségi javulást tudna hozni ebbe az amúgy már alapból nagyon jó kis csapatba, kérdés h akarjuk e őket illetve a sapka alá beférnek e?

Tomi_Tanguay 2012.01.06. 18:02:32

martint már kivásárolták kínában, az nbaben UFA. nem tudom mit akar a mavs elleni meccset a helyszínen nézte öltönyben.
nálunk a három közül chandler kerülhetne még szóba, a capbe vele is bőven beférnénk, márciusra eldől hogy mennyire akarjuk visszahozni...

Foresz 2012.01.06. 18:07:53

@Iceman17: Az a helyzet velük,hogy addig nem jöhetnek vissza amíg vége nincs a kínai Playoffnak,vagy ki nem esik a csapatuk.Az alapszakasz ha jól tudom ott márciusban ér véget,aztán jön a rájátszás.Kenyon már nem is játszik az ottani csapatában,mégis várnia kell az alapszakasz végéig hogy visszajöhessen.Nekünk nem fog kelleni,egyrészt mert felső posztokon telítettek vagyunk,és nem vagyunk rászorulva,másrészt ő már bajnokságra esélyes csapatba akar visszajönni,illetve a jó fizetés is számít neki.

JR Smith aki azt hiszem konkrét szerződést írt alá közülük,ő semmiképpen sem tér vissza,és őszintén szólva nem lenne annyi pénzünk hogy számára megfelelő szerződést adjunk neki.Ráadásul Fernandez érkeztével nincs is rá szükségünk.

Chandler elméletileg lehet még a mi emberünk,mivel ha visszatér meccselhetjük az érte jövő ajánlatokat.És itt vagyunk dawyd barátommal más véleményen,mert szerinte érdemes lenne őt visszahozni,és addig Gallo-t elcserélni.(Mivel jövőre lejár Gallo újoncszerződése,és egy magasabb kategóriájú szerződést kell elé rakni,ami szűk mozgásteret biztosítana a csapatnak.)
Szerintem viszont inkább maradjon az olasz,mert mire elérünk időben addig hogy Chandler visszatérése téma legyen,addigra összeszokik rendesen az olasz a csapattal,és hát fiatalabb is,lényegesen több van benne még.

Jó hosszan sikerült válaszolnom,bocsesz!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.06. 20:05:49

Én is inkább tartanám Gallo-t, talán több lehetőség van benne... Igazából mellette Chandler csak csere lenne (annak nagyon is jó), és nem mindegy, hogy milyen ajánlatot kéne matchelni, túl drágát nem biztos, hogy megérné.

Azon egyenesen csodálkozom, hogy JR-t nem rúgták még a szögletes kínaiak. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.06. 20:58:52

The #Nuggets lead the NBA in fast-break points, averaging 25 per game in transition.

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 02:18:58

0-7es kezdés. azóta egész jól feljöttünk szerencsére, gallo bedobott egy triplát, jobban kell figyelni erre a meccsre

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 02:31:48

úgy látom ma is harrington és gallinari a legjobb pontszerzők

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 02:35:56

24-32 az első negyed végén. Az utolsó két percben elléptek tőlünk, addig döntetlen környékén mentünk. Határozottabb védekezés kellene, támadásban szerintem most is megvan a kellő lendület.

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 02:36:17

állva hagytak minket a negyed végére:(

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 02:47:39

nem lesz ez így jó. kezd beállni a -10

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 02:56:16

Nem vesszük kellően komolyan őket, pedig nem véletlen írtam le a beharangozóban, hogy muszáj lenne. Így meg is érdemeljük ezt a sima különbséget.

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 03:05:43

kaman technikaija hozott fel minket egy kicsit. 41-47 a szünetre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 03:08:42

47-41-es hátrány a félidőre, Gallinari a legjobb 12 ponttal.

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 03:31:39

egész jól kezdtük a második félidőt, kicsit nagyobb odafigyeléssel még visszajöhetünk és lehet akármi

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 03:50:21

fordítottunk a negyedikben...szép lenne egy jó utolsó negyeddel megnyerni

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 03:56:56

Hát, az biztos. Szép lenne úgy verni ezeket a buzikat, hogy három negyeden át hagytuk, hogy örüljenek maguknak. :D

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 04:06:27

na az utolsó negyedre nagyon jól felpörögtünk. jobban védekezünk a festékben, korrektül dobunk kintről. ennek elégnek kell lennie innen

Tomi_Tanguay 2012.01.07. 04:19:02

96-88 lett. sima negyedik negyed volt. gallo 23 pont. koufos küzdős játéka nagyon tetszett ma is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 04:37:50

Szép volt a befejezés. Egy back-to-back első napján így kell játszani, holnap nagy meccs jön.

Bővebb értékelés:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=800533

Foresz 2012.01.07. 10:25:27

Másfél negyedig úgy védekeztünk mint régen,az az sehogy.Miután összekaptuk magunkat,és elkezdtük követni az embereket,megnehezítettük a dolgukat.Sok az eladott labdánk,sokszor nagyon kapkodunk.
Lawson sem játszott valami jól,inkább erőlködött,illetve félt is a palánk alá menni mert Oka a meccs elején betakarta.
Koufos betyár jól játszik,nem hittem volna hogy lesz belőle valami.Nem csodálkoznék azon ha ma kezdene Mozzy helyén.
Lényeg hogy meg van a győzelem,a kemény menet ma este lesz.

melo15 2012.01.07. 10:48:12

gallinari meccsről meccsre egyre jobb. koufos kiérdemelte a játékidőt nene sérülés alatt. afflalo is szerintem az idei legjobb meccsét játszotta. ha rossz játékkal is tudunk nyerni, az sokat elmond a csapat erejéről. így tovább!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 17:31:25

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportmenetrend:
- Szombat, 22:00 Colorado Buffaloes - Washington State Cougars (college basketball)
- Szombat, 22:30 South Alabama Jaguars - Denver Pioneers (college basketball)
- Vasárnap, 01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings (NHL)
- Vasárnap, 01:05 Wilkes-Barre/Scranton Penguins - Syracuse Crunch (AHL)
- Vasárnap, 01:05 Holy Cross Crusaders - Air Force Falcons (college hockey)
- Vasárnap, 02:00 St. Louis Blues - Colorado Avalanche (NHL)
- Vasárnap, 02:00 Chicago Wolves - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 02:30 San Antonio Spurs - Denver Nuggets (NBA)
- Vasárnap, 03:00 Colorado State Rams - Nebraska-Omaha Mavericks (college basketball)
- Vasárnap, 03:05 Colorado Eagles - Las Vegas Wranglers (ECHL)
- Vasárnap, 03:07 Denver Pioneers - Alabama-Huntsville Chargers (college hockey)
- Vasárnap, 03:07 Colorado College Tigers - Cornell Big Red (college hockey)
- Vasárnap, 04:05 Sacramento State Hornets - Northern Colorado Bears (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=800908

foppa21 2012.01.07. 19:29:51

a mai biztosan nehezebb lesz. szerintetek lehet esélyünk a spurs ellen?

Foresz 2012.01.07. 20:13:28

@foppa21: Minden csapat ellen van esélyünk,így a Spurs ellen is.Melletünk szól hogy Ginobili hiányozni fog náluk,az ő játékát általában nem nagy sikerrel szoktuk semlegesíteni.Ha kifárasszuk őket és sokat futunk,valamint odaérünk a perimeter-re védekezni,akkor van esélyünk.Popovich nagy mester,az ellenféltől leginkább tőle félek...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 02:44:42

Nené nincs, elővigyázatossági okokból a back-to-back második napján inkább pihentetjük őt.

foppa21 2012.01.08. 02:57:59

kicsit állva hagytak minket az első negyed közepénél:-S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 03:08:58

37-25 oda az első negyed után, hamar behoztunk négy cserét.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 03:12:58

Már 16 pont a hátrány, így nehéz lesz...

foppa21 2012.01.08. 03:24:13

sajnos lassúak vagyunk, nincsenek labdaszerzések és könnyű pontok. a védekezésünk is elég gyenge. nem csoda hogy 20 pont közelében az előnyük

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 03:34:37

Érdekes, hogy a cseréik aláztak minket, a kezdők ellen meg folyamatosan faragjuk a különbséget. LOL, Parker mekkora csíra. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 03:40:36

A félidőben már csak 62-55 a hátrány.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 04:20:38

Az utolsó negyed előtt is 8 ponttal vezetnek, nem hiszem, hogy innen vissza tudunk már jönni, ma nincs benne a csapatban.

foppa21 2012.01.08. 04:36:31

nah még a vége szoros lehet. már csak 4 pont a hátrány

foppa21 2012.01.08. 04:54:51

gallinari kurva jól dob ma, már 30 pontos..sajnos nem lesz meg, de szépen küzdünk a végén

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.08. 05:00:26

121-117-re vesztettünk. Az utolsó 6-8 percben játszottunk úgy, ahogyan az elvárható lett volna, de sajnos csak rohantunk az eredmény után a végén. Gallinari 31 ponttal végzett. Lawson 20 pont, 10 assziszt dupladupla.

melo15 2012.01.08. 10:18:25

ma nagyon gyengék voltunk. a spurs ellen bele fér, lehet azért is ment szarabbul mert tegnap is játszani kellett

foppa21 2012.01.09. 18:03:00

az új hét kicsit lazább lesz. nincs b2b és mind a négyszer hazai pályán játszunk, azért a heat ellen kemény lesz:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.09. 19:15:59

A kedd hajnali coloradói sportmenetrend:
- 03:00 Denver Nuggets - New Orleans Hornets (NBA)
- 03:00 Air Force Falcons - Texas-Pan American Broncs (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=802215

foppa21 2012.01.10. 03:32:37

szorosan alakul az első negyed, eddig jól jönnek velünk. nem játszunk rosszul de a védekezés lehetne aktivabb

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 03:36:48

27-26-ra vezetünk az első negyed után. Nagy adok-kapok megy eddig. Gallinari a legeredményesebb játékosunk, de Nené rámenős játéka is tetszik. Pedig a brazil a meccs előtt úgy fogalmazott, hogy "megpróbál játszani" a sérülései után.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 03:56:20

Tíz ponttal elhúztak a második negyed közepén.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 04:09:14

46-54 a szünetben. Sajnos, pontatlanok vagyunk. Ebben a negyedben szétpattanóztak minket, az egész félidő alatt csak három steal-re voltunk képesek, ami az eddigiekhez képest iszonyat kevés.
Több kell a második félidőben, ha nem akarunk kikapni!
Lawson megsérült a végén, le kellett kísérni az öltözőbe.

foppa21 2012.01.10. 04:38:44

csapnivalóan kezdtük a második félidőt, de aztán 15ről visszajöttünk 7 pontra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 04:51:57

64-78 az utolsó negyed előtt. Nem tudtunk váltani, ha így folytatjuk, simán ki fogunk kapni.

foppa21 2012.01.10. 04:59:33

nah most fernandez kosaraival faragtunk egy kicsit a hátrányból

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 05:10:07

Esélyünk sincs visszajönni, megint 40 % alatt dobálunk.

foppa21 2012.01.10. 05:17:37

sima zakó lesz ebből. többet vártam volna:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 05:25:16

81-94 lett a vége, nem sokkal a befejezés előtt még 20 is volt közte. Pocsékul játszottunk ma, ébresztőnek talán jó lesz a következő meccsekre.

Tomi_Tanguay 2012.01.10. 09:05:26

hát ezt csúnyán beszoptuk. nem kéne most hullámvölgybe kerülni

Foresz 2012.01.10. 12:48:23

Pfejjj,siralmas volt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 21:01:10

Csak vártam, hogy mikor fogunk beindulni és kezdünk el játszani, aztán vége lett a meccsnek...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 21:02:02

The Nuggets' 81 points are their fewest in a home loss since Dec. 20, 2004 (92-73 loss to Cleveland).

Foresz 2012.01.10. 21:53:18

@Filip89: Óh Filip,közünk nem volt a meccshez.a Spurs elleni játékunk is fájt,na de ez...?!?Teljes leépülés.Főleg védekezésben.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 22:01:00

@Foresz: Hát, ez az. Én is csak vártam, hogy mikor lesz előrelépés, de nem történt semmi. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.10. 22:28:36

Lawson (right foot strain) is day-to-day. Nene (left heel strain) is probable for Wednesday vs. NJ.

foppa21 2012.01.11. 18:18:40

@Filip89: kötelező lesz javítani a nets ellen!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.11. 20:36:16

A csütörtök hajnali coloradói sportmenetrend:
- 03:00 Denver Nuggets - New Jersey Nets (NBA)
- 03:00 Colorado State Rams - Denver Pioneers (college basketball)
- 03:05 Colorado Eagles - Utah Grizzlies (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=803329

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 03:16:43

A két kérdőjeles közül Lawson nem vállalta a játékot, Nené igen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 03:38:55

35-28 az első negyed után. Lassan lendültünk játékba, de a negyed második fele egyértelműen a miénk volt.

foppa21 2012.01.12. 03:51:36

jól játszunk ha így folytatjuk, ma nem lesz gond

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 04:09:04

68-52-es előny a félidőre. Gallinari és Brewer is éppen 17 pontos.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 04:26:54

Játszik a csapat, na de majd amikor két nap múlva a büdös híítnek gurítunk egy húszast. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 04:48:11

Kereken 100-80 a harmadik negyed végeztével.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.12. 05:19:15

123-115 lett a vége. Kicsit visszaengedtük őket, mert megtehettük. Az első félidőben, amikor kellett jól játszottunk, a másodikat elég lightosra vettük, de nincs ezzel gond, hosszú (ill. sűrű) lesz a szezon, kell az energia a nagyobb meccsekre.

Tomi_Tanguay 2012.01.12. 08:16:30

látom deron megint bizonyította hogy hatalmas vesztes:D


süti beállítások módosítása