Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Reds - Rockies 2:1 L

2012.05.28. 09:41 - Tomi_Tanguay

Nem sokáig tartott a Colorado Rockies fellángolása, az első meccs megnyerése után ugyanis kétszer kikaptunk a Cincinnati Reds vendégeként, így a heti idegenbeli sorozatot két vesztes párharccal tudtuk le.


1. meccs, péntek: Reds-Rockies 3-6
Az első mérkőzésen az infield összeállítása a szokásos volt, Helton, Scut, Tulo, Pacheco alkották a négyest, kívül a sérült Fowler helyett Young Jr volt a CF, a jobb szélen Colvin helyettesítette a szabadnapos Cuddyt, CarGo volt a harmadik ember. Közben az elkapó Rosario lehetett Hernandez kiválása miatt, akinek az újonc Friedrich dobott. Az első inningben nem jártunk bázison, a fiatal dobó is csak egy 2out doublet engedett Vottonak. A második felvonásban kezdtünk neki igazán, Tulo double után Helton 2run hazafutása jelentette a vezetést a csapatnak, majd Friedrich háromból három ütőt kiejtett. A következő akcióban egy single és két walk által feltöltöttük a bázisokat, de Colvin groundouttal kiesett, mialatt a hazaiak csak egy doublet jegyeztek. A negyedik tetején Rosario szórt egy ground-rule doublet, Friedrich is bázisra került, EYJR RBI single ütésével hoztuk a következő pontot. Nem sokáig tartott a 3-0, a negyedik menetben támadt egy kis bizonytalanság a fiatal dobó részéről, két single után Ludwick doubleból egy, Frazier duplájából újabb két futó érintette meg a home platet, 3-3ra egyenlítettek. Gyorsan válaszoltunk, CarGo és Tulo jutottak a pontszerző bázisokra, előbbit Helton küldte haza egy singlelel, utóbbi Pacheco RBI doubleból szerzett pontot. A hatodik játék eseménytelenül zajlott, három denveri out után Roenicket egy double play támogatta. A hetedikben csak egy doublet hoztunk, két pályára engedés ellenére Belisle zárta le a dobórészt, a következőben három-három kiesés történt mindkét oldalon. A kilencedik tetején CarGo egy séta után egészen a hármasig eljutott, ahonnan Tulo küldte haza egy RBI singlelel a hatodik pontért, mely után már csak Betancourt volt hátra, aki magabiztosan lehozta a savet.
- 6-3ra nyertünk az első mérkőzésen, tulajdonképpen végig nálunk volt az előny és több ütéssel arattunk győzelmet. Helton négy lehetőség alatt két ütést vállalt és három pontot szállított, egy 2run HRt lőtt és elérte a 25 RBIt. Tulowitzki 3/4es hatékonyság közben az idei 24. pontszerzést könyvelte el, Young Jr és Pacheco szerzett még egy-egy pontot az egyetlen ütéséből. Friedrich öt inninget teljesített, hét ütést és három futást kapott, tulajdonképpen csak egy gyenge játéka volt, egyébként remekül dolgozott, megérdemelte a győzelmet. A cserék közül senki nem kapott futást, leginkább Roenicke és Belisle tette ki magáért három-négy outtal, míg Betancourt a nyolcadik savet postázta az évben.

2. meccs, szombat: Reds-Rockies 10-3
A második meccsre Cuddy visszatért a kezdőbe, Colvin CFnek állt át, illetve a frissen felrendelt Nieves öltözött be elkapónak Guthrie kezdésére, a többi kezdő változatlan maradt. A legelső ütő Scut triplet helyezett el, Colvin RBI singleből a vezetést is megszereztük, de további két ütés után befejeződött a támadás, majd Pacheco hibájából engedtük fel az első futót, aki Phillips RBI doubleból volt eredményes, egy újabb séta után pedig Heisey tűzött ki egy hazafutást három pontért, rögtön 1-4el kezdtünk, Guthrie hamar csődöt mondott. A második játékban két singlet értünk el eredménytelenül, majd a sorokat némileg rendezve a Cincynek csak egy doublet adtunk. A folytatásban Helton sétált és Cuddy játéka alatt egy error történt, de a hazafelé tartó futót megelőzték, Votto és Bruce egyaránt doublet talált, utóbbiból az ötödik pontot szerezték. A negyedik tetején mi vágtunk gyorsan két duplát, Pacheco ütését követően Nieves RBI doubleból tudtunk közelebb zárkózni, két kiejtés után Colvin volt eredményes egy újabb singlelel. Guthrie rögtön az első embertől beszedett egy HRt, Mesoraco bombájával már 6-3ra vezettek a házigazdák. Az ötödik támadásban csak Cuddy ért el egy walkot, két korai ütést követően három outtal védekeztünk. Ezután nem kerültünk bázisra, majd az első csere ember Rogers volt hibátlan. A hetedikben egy séta után Tulo lett dupla játék áldozata, Rogers ellen két walk született, Phillips ütéséből hazaért egy futó, kisvártatva egy flyout double playt hajtottunk végre, Cuddyer elkapott egy magas labdát az outfielden és hatalmas erővel kidobta a home plate felé tartó embert, de egy újabb séta után Reynolds ellen Ludwick köszönt be egy 3run HRal, kezdett kilátástalan lenni a helyzetünk. A vége felé már nem is történt változás, a nyolcadikban ketten jártunk bázison hiába, maradt a 3-10es végeredmény.
- Az első játéktól kezdve hátrányban voltunk és nem is sikerült közelebb zárkóznunk, sima vereséget szenvedtünk. Colvin volt a nap hőse több okból, négy lehetőségből kétszer ütést vállalt, mindkettőből RBI született, a 12. és a 13. pontját szerezte az évben, közben egy pazar elkapást is bemutatott a center fielden. Pacheco 3/4el célzott a sor hetedik helyén, Scutaro 2/5 a leadoff spotban, Nieves az első meccsén rögtön pontszerző volt. Guthrie pocsék starton van túl, az első öt játék alatt tíz ütésből hat futást kapott és a harmadik vereségét szedte össze. Rogers egy inningben, Reynolds két inningben kapott két-két futást a folytatásban.




















3. meccs, vasárnap: Reds-Rockies 7-5

A párharc döntőjére Young Jr került be CFnek, Helton pihenőnapján Giambi volt az 1B, illetve Rosario lehetett az elkapó, miközben a veterán Moyer volt a dobó. Az első támadásban könnyedén kiszórták a sor felső három emberét, ezzel szemben két kieső után Votto pakolt be egy solo HRt Moyernek, a Reds került előnybe. Ezt követően rögtön az első ember Tulo válaszolt egy solo homerunnal, melyet három out követett, majd a HR osztást a Reds folytatta, Bruce rakétájával 2-1re visszavették a vezetést, egy séta után pedig Scut-Tulo-Giambi double playel mentettünk. A harmadik tetején könnyen búcsúzott három ütő, utána hit-by-pitchet és singlet engedtünk, Phillips 3run hazafutásával pedig tovább nőtt a különbség a két csapat között. Ezután újra mi következtünk, CarGo solo HRal sikerült kapaszkodni egy kicsit, de a negyedik támadásában megint lecsapott a Reds, Frazier tűzte be a soron következő HRt, majd egy single után Cozart RBI doubleból voltak eredményesek a 7-2es vezetésért. Az ötödik inningben is tartott a nem mindennapi homerun party, Cuddyer solo shottal köszönt be, Moyer végre stabilizálta a helyzetet háromból három kiejtéssel. A hatodikban két kiesés után CarGo tűzte ki a napi második HRt a jobb szélre, az első csere dobó Roenicke egy séta engedélyezése után DP segítségével fejezte be a játékrészt. Aztán három groundoutot szedtünk össze, de a Redst se engedtük pályára, a nyolcadik tetején a dobó helyett ütő Fowler vágta ki az ötödik denveri hazafutást, aztán EYJR sétált és rabolt, Scut játéka alatt pedig nem tudták kiejteni, így a két szélső területet foglalták el a futók, ám CarGo és Tulo is kiestek. Maradtunk két pont hátrányban, Reynolds két futót engedett fel egy kiesővel, Ottavinot megtámogatta egy inning befejező DP. Az utolsó támadásban Giambi walkot harcolt ki, PR helyettesítette, de Cuddy lineout után a Pacheco elleni DPvel véget ért a mérkőzés.
- Két ponttal alul maradtunk, öt ütésből öt solo HRt szereztünk, más találatunk nem volt az egész meccsen. Gonzalez két hazafutást vállalt, 10 HRal és 36 RBIval listavezető a csapaton belül és végre .300 fölé jutott az átlaga. Tulowitzki a hetedik HRt vágta, kezdi egyre inkább elkapni a ritmust a második hónap végére. Cuddyer az ötödször futott körbe és 28 RBIval követi CarGot. A pinch hitter Fowler a hatodik HRt lőtte, másodszor volt eredményes csereként. Moyer pocsékul kezdte a meccset, az első négy játék mindegyikében kapott HRt, összesen hét futást kiviteleztek ellene öt inning alatt. Őt követően Roenicke két hibátlan játékot abszolvált, csupán egy walkot engedett.


A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 32-15 (47 meccs)
2. San Francisco Giants 25-23 (48 meccs, 7.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 22-26 (48 meccs, 10.5 GB)
4. Colorado Rockies 17-29 (46 meccs, 14.5 GB)
5. San Diego Padres 17-32 (49 meccs, 16.0 GB)

A Dodgers magabiztosan őrzi az első helyet, legutóbb az Astros ellen nyertek párharcot, a Giants 2-2re végzett a Mami otthonában, a D'backs 2-1el fejezte be a Brewers elleni szériát, míg a sereghajtó Padres maradt mögöttünk, mivel négy meccsen csak egy győzelmet arattak a hétvégén a Mets ellen. A következő napokban lesz egy SF-ARZ csata a divízióban, a LAD a Milwaukeet fogadja, a SD a Cubshoz utazik.

A mieink következő ellenfele a nem túl veretes Houston Astros lesz a Coors Fielden, akik ennek ellenére lényegesen jobban állnak nálunk idén, de megvan most az esély a javításra. Négy meccset fogunk velük vívni négy nap alatt, beleértve a hétfői doubleheadert és a keddi szünnapot: hétfő 21:10, kedd 02:10, csütörtök 02:40, péntek 02:40. Reméljük sikerül eredményesen folytatni. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr874548790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.05.28. 13:14:38

kik lesznek a dobók a mai meccseken?

Tomi_Tanguay 2012.05.28. 15:03:41

az elsőn nicasio, a másodikon white kezd.
és torres feljön 26. embernek a doubleheaderre.

Coach Sacco 2012.05.28. 20:53:44

Sok sikert a mai meccsekhez! Az elsőt igyekszem figyelni.

Tomi_Tanguay 2012.05.28. 21:11:20

mai lineup game 1:
cf fowler, 3b pacheco, lf cargo, ss tulo, 1b helton, rf cuddy, c rosario, 2b lemahieu, p nicasio

Tomi_Tanguay 2012.05.28. 22:02:02

az elsőben nicasio ellen triple, altuve RBI groundout, lowrie solo HR, double
fowler reached error, pacheco RBI triple, cargo RBI double, tulo RBI double, rosario 2run HR

a másodikban háromból három out
nálunk fowler single, cargo single
5-2

Tomi_Tanguay 2012.05.28. 22:40:05

a harmadikban két single, WP, lowrie RBI groundout, lee RBI single, pacheco-lemahieu-helton DP
helton single, cuddy GIDP, rosario single, lemahieu RBI double

a negyedikben csak egy walkot engedtünk
nálunk három out
6-4

Tomi_Tanguay 2012.05.28. 23:20:11

az ötödikben 2outnál két single, johnson 2run RBI single
tulo solo HR és három out

a hatodikban nicasio három out
nálunk 2outnál fowler single és SB
7-6

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.29. 00:09:46

Pacheco 2-run single-lel megvan az előny a nyolcadik alján!

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 00:19:41

a hetedikben ottavino ellen single és sb, altuve RBI single és out at 2nd, még egy single
nálunk csak tulo single

a nyolcadikban belisle ellen hbp
ph giambi walk, fowler single és throwing error, pacheco 2run RBI single

a kilencedikben betancourt háromból három out
9-7 WIN!!!:)

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 00:30:56

tehát 2:10kor jön a második meccs. pihenek egy kicsit és remélem feltudok kelni rá:D

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 03:46:50

game2 lineup:
cf fowler, 2b scut, lf cargo, ss tulo, 1b helton, 3b pacheco, rf colvin, c nieves, p white

az elsőben 2outnál két single
fowler solo HR, cargo double, tulo walk

a másodikban white kiszórt hármat
nálunk is háromból három out

a harmadikban single, bogusevic 2run HR, még egy double
fowler single és errorból a 3asra, cargo RBI groundout
2-2

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 04:03:59

a negyedikben white ellen snyder solo HR, single, schafer RBI single
helton single, pacheco single, colvin catcher interference, loaded 0outnál nieves ellen forceout out at home, loaded 1outnál white SO, loaded 2outnál fowler RBI walk, scut 3run double

az ötödikben walk, hbp, snyder RBI single
nálunk három out
6-5

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 04:46:37

a hatodikban white ellen maxwell solo HR 0outig. outman háromból három out.
nieves single, WP, fowler single

a hetedikben ottavino kiosztott hármat
cargo single, tulo single, pacheco fielder's choiceout out at home
6-6

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 05:23:26

a nyolcadikban belisle ellen egy single
nieves single, ph giambi walk, fowler sac bunt, scut fielder's choice out at home, SB, cargo intent walk, loaded 2outnál tulo flyout

a kilencedikben betancourt ellen egy single
hárman kiestünk
6-6
megy tovább...

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 05:46:16

a tizedikben roenicke ellen két single, scut-tulo-helton DP
cuddy single, fowler RBI walkoff triple
7-6os győzelem
2/2 doubleheader wow:D

Coach Sacco 2012.05.29. 20:53:53

Szerencsénk volt hogy az Astrosnak is olyan gyenge dobói vannak, mint nekünk. Szép sikerek voltak, amiből erőt lehet meríteni, de Nicasiotól és Whitetól jobb játék kell legközelebb.

Fowler elképesztő volt és Tulo is megtalálta a helyét. :)

Tomi_Tanguay 2012.05.29. 21:59:16

chatwood gyenge volt legutóbb a triple-A-ben, 3.1 inning alatt 7 ER. egy darabig nem hiszem hogy fel fog még jönni.

foppa21 2012.05.30. 19:54:14

a mai meccsen ki lesz a dobó? miért nincs még előzetes filip?:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.30. 21:23:26

Fowler is now batting .327 (17-for-52) with one double, 4 triples, 3 home runs, 13 RBI, 11 runs and a 1.118 OPS in May.

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 02:34:38

moyert leküldtük, torres jött fel helyette

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 02:38:48

Rockies lineup 5/30 vs. HOU: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Cuddyer9, Rosario2, Pacheco5, Friedrich1

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 03:32:01

az elsőben egy single után három out
scut walk, cargo single, helton walk, loaded 2outnál cuddy grand slam

a másodikban két singlet engedtünk, 2outnál harrell RBI single, SOval vége
nálunk fowler double, WP, scut RBI single és SB
5-1

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 04:10:37

a harmadikban friedrich ellen két single, walk, loaded 1outnál maxwell RBI single és johnson sac fly RBI, snyder 2run RBI double
csak egy tulo double

a negyedikben egy double
friedrich walk és három out
5-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.31. 04:57:48

Nagy eséllyel a hatodik inningben mindent eldöntünk, 12-6-ra vezetünk már.

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 05:02:41

az ötödikben friedrich két singlet kapott
cargo solo HR, helton single, cuddy GIDP

a hatodikban háromból három out
rosario double, pacheco RBI single, ph eyjr single, fowler 3run HR, scut single, cargo 2run HR, cuddy walk
12-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.31. 05:23:47

A változatosság kedvéért Tulo megint meghúzta a lábát futás közben és lecseréltük. Nelson holnaptól aktiválható, ha esetleg DL-re kéne rakni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.31. 05:41:11

CarGo a napi harmadik HR-t lőtte, egyéni legjobbja. :)

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 05:50:24

a hetedikben ottavino ellen hbp, single
három SOt kaptunk

a nyolcadikban rogers ellen két single
nálunk cargo solo HR

a kilencedikben roenicke singlet, walkot engedett
13-5

Tomi_Tanguay 2012.05.31. 10:27:12

pénteken outman lesz a kezdő moyer helyén. ez semmi előrelépés, pomert kéne hozni, mert outman még a bullpenben is nagy szar volt eddig.

Tomi_Tanguay 2012.06.01. 05:34:53

nem láttam semmit a meccsből nagyon vezetünk és mindjárt vége:D

Tomi_Tanguay 2012.06.01. 05:40:30

az elsőben guthrie ellen két single
nálunk fowler walk, scut single, cargo 3run HR, cuddy single, helton RBI double, pacheco RBI ground-rule double

a másodikban martinez solo HR és még egy single
nálunk fowler walk, cargo intent walk, throwing error, cuddy RBI double, rosario RBI single és SB, pacheco RBI single

a harmadikban egy doublet kaptunk
hárman kiestünk

a negyedikben guthrie ellen single, castro RBI triple, maxwell RBI double, altuve RBI single
nálunk cargo double és SB, cuddy RBI single, helton GIDP

az ötödikben három houstoni out
pacheco single és három

a hatodikban se voltak bázison
scut solo HR és még egy helton walk

a hetedikben guthrie adott három singlet, lee GIDP RBI
lemahieu single, fowler single

a nyolcadikban reynolds három strikeout
békzbj cargo single, cuddy walk

a kilencedikben roenicke ellen single, GIDP, single, groundouttal vége.
11-5re győztünk!!!:)

valamikor nap közben megírom az összefoglalót! SWEEEEP gecc:D

milo_hedgie#23 2012.06.01. 19:11:09

na ez jó kis párharc volt végre


süti beállítások módosítása