Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cardinals - Rockies 3:1 L

2012.07.06. 11:02 - Tomi_Tanguay

Sajnos hétfőtől csütörtökig se volt szerencséje a Colorado Rockiesnak, a tavalyi World Series bajnok St. Louis Cardinals ellen négyből egyetlen meccset tudtunk megnyerni. Tovább esünk egyre hátrébb, holtversenyben utolsók vagyunk az MLBben a szezon felénél.























1. meccs, hétfő: Cardinals-Rockies 9-3

A series legelső meccsén Fowler szabadnapos volt, CarGo, EYJR, Colvin kezdtek a külső mezőnyben, belül Cuddy volt az 1B, mellette Nelson, Scut, Pacheco állt, az elkapó Rosario lehetett, a kezdő dobó Outman volt. Az első akcióban CarGo hozott egy 2out singlet, majd a bizonytalan Outman ellen két sétát követően Beltran biztonságijával került lépéselőnybe a Cards. A második inningben is eredménytelenek voltunk, a hazai támadást megúsztuk két pályára kerülés ellenére. Aztán egyedül EJYR ért el ütést, majd egy SO után Holliday növelte a hazai előnyt a left fieldre lőtt hazafutásával, további két séta után pedig egy SO+CS játékkal zártuk le az inninget. A következő akcióban Cuddy singlet követően Colvin 2run homerun jóvoltából egyenlítettünk, utána dobót cseréltünk és Chatwood egy single ellenére abszolválta a következő részt. Az ötödik inning során két ütéssel és egy sétával töltöttük fel a bázisokat, azonban Cuddy ellen flyouttal védekeztek, a kihagyott lehetőség megbosszulta magát, a hazaiak 2in-0outnál Beltran forceout játéka alatt vették vissza az előnyt, Craig hazafutással takarított és máris újra elhúztak 5-2re. Ezt követően eredménytelen volt a denveri hármas, a STLnál egy séta és egy double született, majd Ottavino ellen Holliday küldte haza a társát egy sac fly megmozdulással. A hetedik játszma alatt Herrera vállalt egy singlet, közben két ütés után Lohse fielder's choice play közben volt eredményes, Furcal RBI groundoutot jegyzett, kezdett tetemessé nőni a különbség. Újra neki indultunk, CarGo és Cuddy singlet, Pacheco walkot termelt, de a loaded 1out lehetőségnél Fowler dupla játékba szaladt bele. A nyolcadik alján Reynolds kárára Craig újabb HRból szerezte meg a kilencedik hazai futást, végül még Rosario szépített egy leadoff HRal, de így is vesztettünk 9-3 arányban.
- Hiába ütöttünk többet 11-10 arányban, a STL folyamatosan vezetve harcolta ki a sima győzelmet. A csapatból Rosario a 14., Colvin a 9. hazafutását ütötte, meglepetésre tényleg ők a két legjobb formában lévő ütőnk, de ezen a meccsen Scut és CarGo is két-két találatot vállalt, Young Jr egy remek elkapást mutatott be. Outman megint gyengén kezdett, három inning alatt két pontot szereztek ellene. Chatwood az első vereségét regisztrálta az évben, 2.1 játékban öt ütésből négy futást kapott, illetve Ottavino és Reynolds is kapott runt.

2. meccs, kedd: Cardinals-Rockies 2-3
Fowler továbbra is kisebb sérülés miatt pihent, Colvin kezdett a center fielden, Helton visszavette az egyes bázist, az infieldről Pacheco maradt ki, a dobó a javuló formát nyújtó Francis lehetett. Sajnos a kezdés mégis pocsék volt a bal kezes dobótól, az eredménytelen denveri akció után kaptunk egy singlet és Holliday 2run HRal máris megszerezte a vezetést a St. Louis. Ezt követően se tudtunk bázisra kerülni, Francis is háromból három kiejtéssel stabilizálta a helyzetet. A harmadik tetején a sor vége lendült támadásba, Herrera sétával, Francis errorral foglalt helyet a bázisokon, ekkor Colvin tűzött ki egy hazafutást a jobb szélre a 3-2es vezetésért. A következő részben Craig ellen loaded 2outot hárítottunk el, a negyedikben két pályára kerülés után DPt kaptunk, újabb két előre haladás után véget ért az akció, közben a házigazdák egyetlen singlet értek el. Az ötödikben mindkét oldalon három-három out született, aztán újra hárman kiestünk és Roenicke kezdett el dobni, aki egy single ellenére kiejtette a három vetélytársat. Őriztük a 3-2es vezetést és a következő akció is három outot hozott, mialatt Brothers két ütést is kapott, de Belisle megoldotta a szorult helyzetet és a 3in-2out lehetőséget elhárította Holliday ellen egy groundouttal. Aztán egyedül Nelson mutatott fel egy sétát, Belisle hibátlan inninget hozott, ám az utolsó támadásban se kerültük el a három kiesőt. Egy ponttal még mindig vezettünk, már csak Betancourt feladata volt hátra, aki beszedett egy singlet és egy walkot, de kulcs helyzetben Jay ellen egy SOval lezárta a meccset.
- 3-2re győztünk a harmadik inningtől vezetve, csak öt ütésünk volt és egyetlen 3run HRből hoztuk az összes pontot. Colvin szárnyalása tovább tart, már a tizedik hazafutását lőtte, az újabb három ponttal pedig 35 RBIt számlál a szezonban. Francis csak az első inningben kapott két runt, öt játékot oldott meg azzal a két futással, így a második győzelmét érte el. A bullpen egyetlen pontot se kapott, Belisle négyből négy outot termelt és 1.83as ERA statisztikája, Betancourt a 13. savet regisztrálta a végén.

3. meccs, szerda: Cardinals-Rockies 4-1
A harmadik összecsapásra Fowler visszakerült a lineupba, Cuddy maradt ki, Helton is elfoglalta az egyes bázist, Nelson a hármast, Nieves pedig elkapó lehetett, közben Guthrie első startja következett a rotációba való visszatéréseként. Az első inningben két kieső után két ütést jegyeztünk hiába, majd egy sétát követően Holliday RBI double találatával került lépéselőnybe a Cards. Aztán csak Nieves hozott egy doublet, Guthrie ellen három singlelel feltöltötték a bázisokat és a Jay elleni hit-by-pitch által újabb run született. A harmadik játszmában egyik oldalt se kerültek pályára, utána is csak a házigazdák hoztak egyetlen singlet. Az ötödik felső részében Herrera egy triplát vállalt és a dobó Guthrie RBI single ütésével zárkóztunk közelebb, még két ütéssel teli pályát értünk el, de Colvin nem tudott élni a lehetőséggel, közben a hazaiak egyetlen singlet vállaltak, azonban a kettesre tartva kiesett a futójuk. Ezt követően Nelson és Nieves lépett pályára, de sajnos Herrera double playel végezte, legalább Guthrie újabb inninget teljesített. A hetedikben újra búcsúzott a denveri hármas, míg az első cseredobó Reynolds beállása alatt csak Scut vétett egy errort, de a hármasnál tovább nem engedtük a futót. Aztán a CarGo-Colvin-Helton trió is simán kiesett, majd Ottavino bizonytalankodott és két singlet beszedett, a kettes-hármason jártak a futók, Molinat direkt sétáltatva loaded 1out alakult ki, melynél Freese két embert beküldött egy singlelel, egy újabb séta után Torres zárta le a játékot. A végső Rockies próbálkozásban nem mentünk semmire a két 2out singlelel, 4-1es vereséget szenvedtünk.
- 10-9 arányban többet ütöttünk, bár egyedül Gonzalez ért el több találatot, 2/4es hatékonysággal 12 meccses ütősorozata van. Herrera az első triplet jegyezte az évben és az egyetlen run is az ő nevéhez fűződött, miután a dobó Guthrie küldte haza önmaga első RBI találatával. A visszatérő kezdő dobó hat játékban kétszer kapitulált, mindkét futást az első két játszmában engedte, utána hiába javult, már nyolcadszor kapott ki. Később Ottavino gyengélkedett, a nyolcadik játékban kapott két pontjával dőlt el a meccs.

























4. meccs, csütörtök: Cardinals-Rockies 2-6

Az utolsó meccsre Cuddy váltotta Heltont, Pacheco visszatért a hármasra, Rosario elfoglalta az elkapó posztot, a soros kezdő az újonc Friedrich lehetett. A legelső inningben két sétára voltunk képesek, mialatt a hazaiak egy singlet követően Holliday RBI groundoutból szerezték meg a vezetést. A folytatásban Rosario singlet és Herrera doublet vállalt, de ketten is fent hagyták őket a pontszerző bázisokon, odaát csak egy single született. A harmadik és a negyedik játékrész eseménytelenül zajlott, aztán az ötödik alatt két kieső után Fowler vállalt egyetlen singlet. A következő játékban mélyre süllyedtünk, a Cards kieső nélkül töltötte fel a bázisokat, ebből a szituációból Jay RBI walkot vállalt, Holliday single ütéssel küldte haza az első társát. Dobót cseréltünk de Chatwood se tudott menteni, Beltran két pontos doublet sózott, egy fielder's choice play közben Craig is eredményes volt, végül a Molina elleni double playel hárítottunk, de addigra már 6-0ra vezetett az ellenfél. A következő akcióban egy single és egy error jóvoltából ketten jártunk a pályán, míg a hatodik dobójátékot egy séta ellenében abszolváltuk. A hetedik akció se hozott előrelépést, Reynolds egy single után zsinórban három St. louisit ejtett ki, majd a nyolcadik tetején Cuddy single ütését követően Colvin 2run hazafutással faragtunk a hátrányból. A hátralévő időben még Torres hozott egy hibátlan inninget, az utolsó akcióban két singlet vállaltunk, de CarGo ellen összejött a harmadik out és 6-2re vesztettünk.
- A Cards az elejétől fogva vezetett, az öt pontos ötödik inningben mindent eldöntöttek, valamennyi runt Friedrich kapta az első 4.1 játékban. A nyolcadik játékrészben tudtunk egy kicsit szépíteni, Colvin a seriesben a harmadik hazafutását tűzte, hetek óta fantasztikus formában játszik. Cuddy és Fowler két-két ütést szereztek, érdekes hogy kilenc találattal végeztünk, de megint kihagytunk egy csomó helyzetet.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 47-37 (84 meccs)
2. San Francisco Giants 45-38 (83 meccs, 1.5 GB)

3. Arizona Diamondbacks 39-43 (82 meccs, 7.0 GB)

4. San Diego Padres 34-50 (84 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 31-51 (82 meccs, 15.0 GB)


A Dodgers visszavette a vezetést a csoportban a Reds elleni sikerekkel, mivel a Giants söpréssel bukott Washingtonban, közben meglepetésre a Padres 3-0ra hozta az arizonai seriest, így megelőzték a mieinket. A hétvégén következnek az All Star szünet előtti utolsó párharcok: a D'backs és a Dodgers egymással küzd, a SF Pittsburghbe látogat, a SD a Cincyt fogadja.

A Rockies egyre mélyebb poklokat jár meg, 31-50el zártuk az első 81 meccset, minden idők leggyengébb fél szezonos mutatója a csapat történetében. Visszaestünk a divízió utolsó helyére és jelenleg a Cubsszal együtt holtversenyben sereghajtók vagyunk az egész ligában. A szünet előtt még egy párharcunk lesz Washingtonban, a Nats ellen megint nehéz dolgunk lesz, valahogy túl kell élni ezt a hétvégét. A három meccset a következő időpontokban rendezik: szombat 01:05, szombat 22:05, vasárnap 19:35. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr74632556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.06. 11:06:25

nats-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Drew Pomeranz (0-3, 3.72) at Nationals' Stephen Strasburg (9-3, 2.81), 5:05 p.m., ROOT
Saturday: Rockies' Jeff Francis (2-1, 5.16) at Nationals' Gio Gonzalez (11-3, 3.01), 2:05 p.m., ROOT
Sunday: Rockies' Jeremy Guthrie (3-8, 6.28) at Nationals' Jordan Zimmermann (5-6, 2.70), 11:35 a.m., ROOT

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.06. 11:31:04

Ez a deadlast most sokkolt. Tudtam, hogy ott vagyunk hátul, de hogy egyszer a legszarabbak legyünk. Hát, komolyan a könnyeimmel küszködök...

foppa21 2012.07.06. 15:00:04

nem ezt vártuk
:-(

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 05:28:18

5-1re győztünk a nats ellen! sajna nem voltam otthon, csak azt látom hogy colvin 2 HR és 3 RBI, csak a szokásos:-D
majd nappal írokróla

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 08:57:39

az elsőben három-három out mindkét oldalon

a másodikban colvin solo HR
pomeranz háromból három out

a harmadikban csak egy herrera single
colvin missed catch error

a negyedikben cargo walk, colvin 2run HR
harper single és három out

az ötödikben herrera single, fowler single, scut GIDP
náluk csak egy walk

a hatodikban cargo single, colvin single, pacheco single, loaded 1outnál nieves GIDP
pomeranz ellen egy walk

a hetedikben fowler 2out solo HR
pomer egy out. belisle két out

a nyolcadikban cargo double, cuddy sac fly RBI
belisle ellen egy single két outig. brothers fejezte be.

a kilencedikben hárman kiestünk
brothers ellen zimmerman solo HR, double, single kieső nélkül. beton háromból három out.
5-1 W!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.07. 15:30:29

Colvin négy napon belül az ötödik HR-t lőtte.

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 20:16:23

és az utolsó 21 meccsről 27 RBI anyád:D

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 20:19:55

Rockies lineup 7/7 at WAS: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Pacheco5, Rosario2, Herrera6, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 20:33:11

Jim Tracy announces Rockies pitching rotation after break: Fri: Friedrich, Sat: Guthrie, Sun: Pomeranz, Mon: Francis.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.07. 21:07:45

Colvin-for-MVP! :D
De legalábbis az NL Player of the week-nek neki kell lennie.

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 23:07:33

az elsőben fowler single és három out
francis ellen egy walk

a másodikban colvin walk és három out
náluk desmond solo HR

a harmadikban csak egy scut walk
háromból három out
0-1

Tomi_Tanguay 2012.07.07. 23:38:43

a negyedikben cuddy double, pacheco sac fly RBI
náluk egy single, scut-herrera-cuddy DP

az ötödikben fowler double
francis ellen két single, herrera-scut-cuddy DP
1-1

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 00:36:59

a hatodikban cuddy walk
francis ellen double, single out nélkül. roenicke ellen zimmerman RBI single, wp run, walk, pickoff errorból run

a hetedikben háromból három kieső
nelson fielding error. reynolds ellen cuddy missed catcher error, scut-herrera-cuddy DP
1-4

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 01:14:30

a nyolcadikban fowler single és sb, a hármason fent maradt
ottavino három strikeout

a kilencedikben eyjr single, rosario single
1-4 lett:(

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 17:44:37

Rockies lineup7/8 at WAS: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Colvin9, Helton3, Pacheco5, Herrera6, Nieves2, Guthrie1.

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 20:11:53

az elsőben három outot kaptunk
guthrie ellen egy double

a másodikban colvin single és sb, helton walk, pacheco single, loaded 0outnál herrera popout, 1outnál nieves sac fly RBI
náluk egy single
1-0

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 20:49:55

a harmadikban fowler walk, a hármason hagytuk fent
ott két kieső után egy single, egy walk

a negyedikben háromból három flyout
guthrie ellen double, desmond 2run HR
1-2

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 21:15:47

az ötödikben fowler single
ők kiestek hárman

a hatodikban három outot kaptunk
náluk single, helton-herrera-helton DP
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.08. 21:54:42

And EY Jr. leads off the inning with a homer. Was his first of season, first since 9/8/09 vs. CIN.

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 22:01:55

a hetedikben is három kieső
belisle ellen egy single és sb, lombardozzi RBI single és rundown

a nyolcadikban eyjr solo HR, fowler single, scut single, WP run
brothers ellen egy single
3-3

Tomi_Tanguay 2012.07.08. 22:30:18

a kilencedikben pacheco double, wp score
betancourt ellen single, walk, double steal, SOval vége
4-3 W!:D


süti beállítások módosítása