Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Cardinals 1:2 L

2012.08.03. 09:44 - Tomi_Tanguay

Újabb párharcot vesztett el a tetszhalott Colorado Rockies csapata, de legalább kellemesen fejeztük be a bajnok St. Louis Cardinals elleni seriest, mert az utolsó meccsen le tudtunk győzni őket.























1. meccs, kedd: Rockies-Cardinals 6-11

Nem sokkal az első mérkőzés előtt derült ki, hogy Fowler influenza miatt nem játszhat, EYJR lett a leadoff hitter, mellette CarGo és Cuddy kezdett az outfielden. Belül Helton, LeMahieu, Rutledge, Pacheco várták a kezdést, az elkapó Rosarionak Francis dobhatott. Méghozzá eleinte elég gyengén, az első két ütő pályára ért és Holliday duplájával mindketten haza jutottak, majd Beltran 2run HRal takarított és csak egy singlet követő double playel tudtunk hárítani. 4-0s hátrányból kezdtünk először támadni és EYJR double után CarGo RBI singleből szépítettünk és még Cuddy is elhelyezett egy pontot érő duplát, két pontra felkapaszkodtunk. A következő akciót triplelel kezdték a vendégek és két out után Craig RBI singlelel volt eredményes, válaszul két futót küldtünk bázisra, de nem jutottak messzire. A harmadik részben kiejtettük a három ellenfelet, tőlünk Cuddy járt pályán egy error miatt, de egy strikeout & caught stealing play során kiesett. Újra kiszórtuk a Cards triót, tőlünk egyedül Pacheco vállalt egy doublet, majd az ötödikben Ottavino csak egyetlen sétát engedett. A folytatásban Rutledge, Cuddy, Helton jóvoltából feltöltöttük a bázisokat, azonban sajnos nem tudtunk élni a loaded 2out lehetőséggel és Rosario ellen véget ért a haladás. Ezt követően kaptunk egy doublet és Jay RBI singleből újra betaláltak a vendégek, ezzel már 6-2re vezettek. Két kieső után lendültünk akcióba, Ottavino és EYJR egy-egy singlet jegyzett, utána Rutledge három pontos HRt lőtt és egyetlen pontra felkapaszkodtunk. Sajnos, nem éltek sokáig a remények, mert a következő dobórészben egy séta után Holliday 2run homerunt vágott, majd Freese is messzire bombázott és újra elhúztak négy ponttal. A hetedik inning alsó részében Rosario és Pacheco lépett bázisra, de nem mentünk vele sokra, aztán Ekstrom felengedte az első két embert és Craig haza is küldte őket egy 2run single által. Ezalatt részünkről egy singet követve Rutledge szenvedett el dupla játékot, majd az utolsó részben csak egy singlet engedtünk, CarGo sétája után pedig Helton RBI doublelal zárkóztunk kicsit feljebb, de ez is csupán arra volt jó, hogy 11-6 legyen az eredmény.
- 15-12vel ütött többet a Cards, a mieink tucatnyi találatából Young Jr és Pacheco egyaránt három darabot vállalt magára, ők voltak a legeredményesebbek annak ellenére, hogy pontot nem szereztek. Rutledge két találattal zárta a meccset, bebombázta a harmadik hazafutását az évben, az újabb három ponttal már 11 RBInál tart. CarGo a 71.et postázta, illetve Helton és Cuddy volt még eredményes. Francis gyengén kezdett és erre ráment a meccs, négy játék alatt öt pontot kapott, ebből négyet az elsőben. Később Ottavino ellen négy, Ekstrom ellen további két run esett.

2. meccs, szerda: Rockies-Cardinals 6-9
A második meccsről Helton és Cuddy pihenőt kapott, az egyesen Colvin, a jobb szélen Brown kezdett, míg a soros elkapó Hernandez lehetett, akinek az újonc Pomeranz dobott. Az első inningben máris beszedtünk egy singlet és Holliday szokásos 2run hazafutásával került lépéselőnybe a Cards, részünkről két ember jutott bázisra, de Brown ellen double playel ért véget az akció. Ezt követően egy single után Green doublelal ismét eredményesek voltak a vendégek, majd két singlet hintettünk, két kiesőnél Pomeranz sétát harcolt ki, de EYJR nem tudta kihasználni a loaded 2out helyzetet. A harmadik dobórészt biztosan hoztuk, aztán CarGo sétája után Brown másodszor is dupla játékot szenvedett el.Ezután csak két futót engedtünk pályára, Colvin triple találatát követően pedig végre szépítettünk Hernandez groundout jóvoltából. Az ötödik inningtől Roenicke állt a dombon és két kieső után hit-by-pitchet és singlet engedett, de nem lett baj belőle, miközben Herrera sétája után sorban három denveri búcsúzott. Újra kaptunk egy singlet, de jókor jött a Rutledge-Herrera-Colvin dupla játék, majd hatalmas ütésekkel lendültünk támadásba. Brown doublelal kezdtük a hatodik attakot, Pacheco RBI doublelal zárkóztunk közelebb és Colvin triplájával már egyenlő volt az állás. Itt még mindig nem volt vége, Hernandez is bepakolt egy RBI doublet, végül pedig EYJR volt eredményes egy duplával, mely után a hármasra tartva kiesett, de 5-3ra fordítani tudtunk. Nem örülhettünk sokáig, a következő dobó felvonásban Brothers egy outig két embert engedett pályára, majd Belisle ellen Holliday takarított egy 3run homerunnal, mellyel 6-5 arányban visszavette az előnyt a Cards. Ezután háromból három denveri simán kiesett, majd esőszünetet rendeltek el. Reynolds jött ki és két pályára engedést követően egy wild pitchből szereztek ellene pontot, aztán nálunk egyetlen single esett. A befejező játékrész tetején Torres rögtön két singlet szedett, egy fielder's choice play közben Holliday robogott haza, majd a Jay elleni double play alatt ért haza egy újabb játékos. Szépítés gyanánt a legutolsó akcióban még két outnál Rutledge ütött egy solo homerunt, ezzel a végeredmény 9-6 lett a Cards javára.
- A második meccset is elvesztettük, megint csak egyel volt kevesebb ütésünk. Hernandez és Colvin három-három ütésig jutottak, mindketten szereztek pontot, a veterán catcher volt az egyetlen emberünk, aki két RBIt regisztrált. Rutledge ismét hazafutást szerzett, újonc létére már négynél tart. Ki kell emelni még, hogy CarGo fantasztikus játékkal megmentett egy HRt. Pomeranz az első négy játszma során három pontot szenvedett el, kár volt a mérsékelt startért. Később Roenicke két játékot termelt hibátlanul, a többiek viszont alaposan botladoztak, Belisle és Torres ellen két, Belisle és Reynolds bánatára egy-egy STLi futás történt.






















3. meccs, csütörtök: Rockies-Cardinals 8-2

Az utolsó meccsre Fowler visszatért CFbe, Colvin állt ki a jobb szélre, Helton elfoglalta az egyes bázist és Friedrich sérülése miatt a visszatérő White lehetett a kezdő dobó. Az első játékban csak egyetlen singlet engedélyeztünk és a kettesen feltartóztattuk a futót, részünkről Colvin leadoff double után sorban hárman búcsúztak. Ezt követően biztosan kiszórtuk a három ellenfelet, majd Pacheco single és Helton walk után Hernandez kapott double playt, illetve egy SOval lezárták az inninget. A harmadikban csak a Cards ütött egy doublet, aztán a negyedikben a mieink akcióztak és az első két ütést követően Pacheco RBI double megmozdulásával kerültünk lépéselőnybe. A következő inning megint eseménytelen volt, egyedül nekünk volt egy single ütésünk White jóvoltából. A hatodik tetején is fent hagytuk a kezdő dobót, ami lehet hogy hiba volt, mert egy single után Jaytől kapott egy triplát az egyenlítésért, Holliday szándékos sétáltatása után pedig Beltran sújtott le egy duplával, így a Cards 2-1re fordított, a játékrészt pedig az első reliever Brothers fejezte be a  Rutledge-Helton dupla játéknak köszönhetően. Egyből ezután Fowler és CarGo fogott bázist, Pacheco biztonságijával kiegyenlítettünk. A hetedik tetején három magabiztos kiejtés közben egyedül Rutledge hibájával engedtünk fel egy embert. Újra támadásba lendültünk, LeMahieu nyitott egy singlelel, biztonságival a kettesre jutott, ekkor pedig Colvin tűzött ki egy pontot jelentő doublet. Őt követően Rutledge 2run HRal takarított és máris megléptünk 5-2re. A soros dobójátékot Belisle gond nélkül abszolválta, aztán tőlünk Pacheco és Hernandez vágott egymást után egy-egy doublet, utóbbi találata jelentette a hatodik denveri futást, majd két kieső mellett Rosario pörkölt be egy 2run jacket. A záró részben Betancourt nem engedte érvényesülni az ellenfelet, így 8-2re behúztuk a harmadik felvonást.
- 13-5el túllőttük a Cardst, a nyolc pontunk közül hatot újonc játékos szerzett, akik parádésan szerepeltek csütörtök este. Rutledge sorozatban a negyedik meccsen lőtt hazafutást és már ötnél tart az évben. Pacheco három ütéssel és két ponttal fejezte be a játékot, éves átlagát .300 fölé tolta. Rosario karrierje első HRt szerezte csereként, egyben már a 17.et az idényben. White visszatérése remekül sikerült, öt játék alatt nem kapott pontot, sajnos a hatodik tetején kétszer kapitulált, de így is pozitív volt. Brothers 1.2 inninget hibátlan teljesítése közben megszerezte a hatodik győzelmét.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 56-49 (105 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 56-50 (106 meccs, 0.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 54-51 (105 meccs, 2.0 GB)

4. San Diego Padres 44-63 (107 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 38-65 (103 meccs, 17.0 GB)


Nem zártak sikeres napokat a divízió csapat, egyedül a D'backs nyert párharcot, akik házon kívül söpörték a Dodgerst és zárkóztak rájuk közelebb. A Giants otthon vesztette el 3-1 arányban a Mets elleni seriest, a Padres négyből háromszor kapott ki a Reds vendégeként, és ugye mi is elbuktuk a legutóbbi párharcunkat. A hét második felében a csoportellenfelek közül a LAD a Cubst, a SD pedig a Metst látja vendégül, a jó formában lévő Arizona Philadelphiaba fog utazni.

A mieink maradnak hazai pályán és az éllovas San Francisco Giants ellen kéne végre meccseket nyernünk, mivel sorban hat seriest vesztettünk el és az All Star szünet óta meccset is csak hébe-hóba hoztunk. Kilátástalanul vergődünk az MLB sereghajtói között, változatlanul 29ek vagyunk a teljes ligában, egyedül az Astrost megelőzve. A Giants elleni meccsekre a következő menetrendben kerülhet sor: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Reméljük a legjobbakat. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr154693320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.03. 11:11:10

íme a legújabb összefoglaló!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.03. 15:30:30

A Giants ellen series is simának ígérkezik, legfeljebb a köcsögöt lehetne megcsapkodni, amikor két győzelem után már nem fognak annyira koncentrálni:

Friday: Giants' Ryan Vogelsong (8-5, 2.22) at Rockies' Jonathan Sanchez (1-8, 8.32), 6:40 p.m., ROOT
Saturday: Giants' Madison Bumgarner (11-6, 3.09) at Rockies' Jeff Francis (3-3, 5.43), 6:10 p.m., ROOT
Sunday: Giants' Tim Lincecum (5-11, 5.67) at Rockies' Christian Friedrich (5-8, 6.17), 1:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.08.04. 02:50:06

mai lineup:
rf colvin, ss rutledge, cf fowler, lf cargo, 3b pacheco, 1b helton, c rosario, 2b lemahieu, p sanchez

Tomi_Tanguay 2012.08.04. 03:28:45

az elsőben sanchez ellen double, theriot RBI single, rutledge error, walk, pence fielder's choice közben run, még egy walk
nálunk háromból három kieső

a másodikban egy walk és CS
megint kiestünk hárman
0-2

Tomi_Tanguay 2012.08.04. 04:03:41

a harmadikban csak egy singlet kaptunk
nálunk semmi

a negyedikben ottavino ellen pill solo HR
colvin single, fowler walk, cargo walk, pacheco GIDP
0-3

Tomi_Tanguay 2012.08.04. 05:21:18

az ötödikben ottavino ellen egy single
hárman kiestünk

a hatodikban is kiszórtunk hármat
nálunk is három out

a hetedikben ekstrom ellen double, pagan RBI triple, walk, cabrera 2run RBI double, scutaro RBI forceout
nálunk fowler triple, cargo sac fly RBI, pacheco double, helton RBI double, rosario 2run HR
4-7

Tomi_Tanguay 2012.08.04. 06:09:45

a nyolcadikban reynolds ellen két single, theriot RBI single, wp run, walk, posey 3run HR, single
nálunk három out

a kilencedikben torres ellen két walk, sanchez 2run RBI double, még egy single, scut RBI single
még három kiesés
4-16 L
kurvára agyonvertek minket:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.04. 09:25:43

Friedrich sérülése súlyosabb, mint reméltük - out for season. :(

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 02:05:02

Rockies vs. SFGiants, 8/4, 6:10pm: Young9, Rutledge6, Fowler8, Gonzalez7, Pacheco5, Hernandez2, McBride3, Herrera4, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 02:06:22

valószínűleg chatwood lesz a starter vasárnap friedrich helyén

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 03:36:57

az elsőben francis ellen single, herrera-rutledge-mcbride DP, walk, posey 2run HR, double
eyjr single és sb és cs

a másodikban három-három out mindkét oldalt

a harmadikban két kiesőnél cabrera solo HR
itt csak francis single
0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.05. 04:03:32

Rutledge hat meccsen belül öt HR. Ma is agyonvernek minket, de a fiatalok jól mennek, McBride-nak megvolt az első ütése a major-ben.

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 04:04:20

a negyedikben francis ellen két single, arias RBI single, fielders choice out at home, pagan RBI single, még egy single, loaded 2outnál cabrera RBI walk. roenicke fejezte be.
nálunk csak cargo double

az ötödikben egy walk és egy single
hernandez reached error, mcbride single, herrera GIDP
0-6

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 04:32:22

a hatodikban roenicke csak egy walkot engedett
nálunk rutledge solo HR, cargo walk

a hetedikben rutledge error, single egy outig. escalona játéka közben lineout DP
hernandez double, mcbride RBI double, herrera RBI single
3-6

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 05:17:24

a nyolcadikban escalona ellen double, pagan RBI single, theriot RBI double, walk, posey RBI single 1outig. ekstrom ellen single, blanco sac fly RBI.
fowler walk, cargo single, fowler wp scores, hernandez RBI double, herrera single
5-10

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 06:56:56

a vége lemaradt:
a kilencedikben brothers ellen pagan solo hr és walk
eyjr single, fowler single, lemahieu RBI single
6-11es vereség, ezt a seriest is elvesztettük

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 18:18:47

a scutaroért kapott dickerson grand slamével nyert a tulsa 12 inningben, a srác 6 RBIt csinált összesen.

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 19:32:07

sanchez DLen van isten:D

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 21:07:04

mai lineup
cf fowler, ss rutledge, 1b helton, lf cargo, 3b pacheco, rf colvin, c rosario, 2b herrera, p chatwood

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 22:24:51

az elsőben chatwood ellen walk, fielders choice, még egy walk, pb run, pence RBI groundout
két out után helton double, cargo walk, pacheco RBI single, colvin walk, loaded 2outnál rosario flyout

a másodikban két single és sorban három kieső
herrera single

a harmadikban három groundout
csak egy pacheco double
1-2

Tomi_Tanguay 2012.08.05. 23:05:58

a negyedikben chatwood ellen két walk egy outig. torres ellen lincecum forceout RBI
rosario walk, herrera single, fowler flyout DP out at home

az ötödikben torres ellen single és sb, pence RBI double
helton walk
1-4

Tomi_Tanguay 2012.08.06. 00:02:08

a hatodikban torres ellen egy single
itt csak rosario walk

a hetedikben belisle ellen két single, pence RBI double, scutaro 2run RBI double
fowler walk, rutledge walk, cargo RBI single, pacheco walk, loaded 1outnál ph mcbride so, loaded 2outnál rosario ído
2í-7

Tomi_Tanguay 2012.08.06. 00:42:03

a nyolcadikban reynolds ellen single és CS
három kieső

a kilencedikben escalona ellen triple, posey RBI single
nálunk cargo single, pacheco walk, mcbride RBI single
3-8 a vége


süti beállítások módosítása