Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Denver Broncos 2012 Preseason Week 3: a lényeg látható és bíztató

2012.08.30. 22:08 - StormST

Az általános vélekedés szerint minden csapatnak a preseason-jében egyetlen igazán fontos meccse van és ez a harmadik héten megrendezett találkozó. A Denver Broncos-nak ebben a szezonban ezen a meccsen az NFC előző szezonbeli döntőjében csak hosszabbításban alulmaradt San Francisco 49ers ellen kellett pályára lépnie a Sports Authority Field @ Mile High Stadium gyepén múlt szombaton.



















Azért igazán fontos ez a meccs, mivel a csapatok ekkor általában az első félidő nagy részében a pályán tartják a kezdőket mind a támadó, mind a védő oldalon, míg a negyedik, utolsó előszezon meccsen a kezdők már nem játszanak, nehogy a szezon előtt az utolsó pillanatban sérüljön meg valaki. A Broncos-nál a meccs előtt csupán három játékosnál mondták biztosra, hogy nem fognak pályára lépni, ők mind olyan játékosok voltak, akik már hetek óta nem edzettek a csapattal: Chris Kuper, Jason Hunter és Keith Brooking. Végül a pályára nem lépők listája ennél jóval bővebb lett, de erre még a végén visszatérek majd. A csapatkapitányok, akiket ezúttal a feldobáshoz küldött John Fox a következők voltak: Justin Bannan, Demaryius Thomas, Matthew Willis, Tracy Porter, David Bruton és J.D. Walton. A feldobást a 49ers nyerte, de inkább a második félidőt akarták kezdeni, így az előző héthez hasonlóan a vendégek adták a Broncos támadóinak a lehetőséget az első támadásra. A hazai támadósor az alábbi felállásban lépett pályára a Mile High-on szokásos touchback után:

QB: Peyton Manning
RB: Willis McGahee
WR: Demaryius „Bay-Bay” Thomas, Eric Decker
TE: Joel Dreesen, Jacob Tamme
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: J.D. Walton
RG: Manny Ramirez
RT: Orlando Franklin

PM gyorsan meg is mutatta, hogy egyre jobban működik a kapcsolata a TE-jeivel, Dreesen-nek dobott egy 11 yard-os passzot, ami kapásból egy 1st down-t ért. Jött McGahee és futójáték, elsőre 3 yard-ot, majd 12-t futott a labdával, amivel meglett egy újabb 1st down. Következett egy újabb passz, ezúttal Bay-Bay felé szállt és ő meg is csinálta az elkapást, ami 16 yard-ot ért és így már a 49ers 38-as vonaláról jöhetett az újabb 1&10. Bejött Lance Ball és futott 3 yard-ot, de innen már sajnos nem jutott tovább a drive, mivel két sikertelen passz következett, igaz a másodiknál simán fújhattak volna a bírók egy defensive pass interference-et Stokley őrzőjére. A drive azonban így se lett sikertelen, mivel érkezett Matt Prater és a FG csapat, a kiváló rúgó 53 yard-ról magabiztosan hozta a 3 pontot -> 3-0.

Végeztek a támadók, jöhettek a védők, akik az alábbi felállásban fogadták az Alex Smith vezette san franciscoi támadósort:

DE: Elvis „Doom” Dumervil, Derek Wolfe
DT: Justin Bannan, Ty Warren
OLB: Von Miller, Wesley Woodyard
CB: Champ Bailey, Tracy Porter
S: Rahim Moore, Mike Adams

Az egyből, már az első play-nél látszott, hogy Jack Del Rio defensive coordinator egysége komolyan akarta venni ezt a találkozót, ugyanis Von a kiváló futó Frank Gore-t kapta el -5 yard-on. Jött egy rövid passz középre 9 yard-ért, de a 1st down-t esélye se volt a vendégeknek megszerezni, mivel Doom elkapta Smith-t egy 0 yard-os sack-re, végleg hatástalanítva a drive-ot. Aztán a saját 17 yard-os vonaláról indulhatott a Broncos a második drive-nak és nem indult túl fényesen a támadás, mivel McGahee-t -5 yard-on fogta meg a 49ers védelme, de PM két passzal megoldotta a gondot, előbb Bay-Bay-el játszott össze 9 yard-ért, majd Stokley volt a soros egy 8 yard-os elkapással. A 29-ről jött az 1&10, McGahee futott 3 yard-ot, majd Ball csinált egy 4 yard-os elkapást. Időt kértek a vendégek 3&3 előtt, de ez inkább a Broncos-nak kedvezett, bár majdnem elérték a védők Manning-et, de még az utolsó pillanatban el tudott engedni egy hosszú passzot és Ball el is kapta a labdát, amivel a Frisco 26-os vonaláig jutott, 38 yard lett tehát a catch eredménye. Manning nem lassított, ezúttal 1&10-nél McGahee-nek passzolt, aki 14 yard-ot szerezve már a 12-ig hozta előre a line of scrimmage-t. Elsőre még csak közelebb jutni sikerült egy 2 yard-os McGahee futással, de másodikra a 10-ről már meglett a TD, méghozzá az első PM-Eric Decker TD, amiből remélhetőleg még nagyon sokat fogunk látni a jövőben. Prater érkezett az extra point-ra és be is rúgta ezt is magabiztosan -> 10-0.



















Jött a vendégek második drive-ja, ezúttal is Gore futása indította, de ezúttal se lett túl sikeres, Mays állította meg 1 yard után. Smith jött passzokkal, kétszer egymás után Michael Crabtree volt a célpontja és mindkétszer sikeres volt az átadás, elsőre 8 majd 4 yard-ot értek, így meglett a 49ers első 1st down-ja. Ennél többnek azonban nem 9rülhettek, mivel a következő snap-et Smith nem tudta megfogni, a labda a 33-ról egészen a 25-ig visszapattogott és ott Woodyard tudott rávetődni, kiváló helyen szerezve meg a labdát a Broncos-nak. McGahee kezébe adták a drive kezdését a hazai támadók és ő meg is hálálta a bizalmat, két futással hozott egy 1st down-t összesen 12 yard-ot szerezve. 1&10-nél PM Stokley-nak passzolt egy 7 yard-os és így már csak 5 yard-ra járt az endzone-tól a denveri támadósor. Manning újra Eric Decker-t szemelte ki a következő passznál és ezúttal se hibázott és egy 5 yard-os TD passzot dobott a harmadik szezonjába kezdő WR-nek, Prater pedig 17-re növelte az előnyt az XP-al -> 17-0.

John Fox és Jeff Rodgers ST coordinator egy kis trükkre szánták el magukat, ezúttal kevés sikerrel. Prater-t a sima kickoff helyett egy onside kick-re küldték ki, amivel meglepték volna a vendégeket, csak sajnos nem volt tökéletes a rúgás és így a labda nem tette meg a szükséges 10 yard-ot mielőtt Matt Willis rávetődött, márpedig így szabálytalan lett az onside kick, ami viszont azt jelentette, hogy a Broncos 44-es vonaláról kezdhetett támadni a San Francisco. Gyorsan ki is használták a kavarodást, Smith a TE Vernon Davis-nek adott egy jó passzot, aki lerázta magáról Von-t, viszont egy sajnos Moore se segített be, így Davis akadálytalanul jutott az endzone-ba. David Akers berúgta az XP-t, gyorsan közelebb jöttek a vendégek -> 17-7. Maradt még 0:42 az első negyedből, ebbe még két play fért bele, de ezeket PM már az oldalvonal mellől nézte, mivel John Fox szerint ő már megtette a magát erre a meccsre, helyette Caleb Hanie állt be a QB posztra. Először McGahee kapta a labdát 1&10-nél, futott is 5 yard-ot, de Clady-nél holding-ot láttak a bírók, így 1&20 jött, ami egy 7 yard-os Decker elkapást hozott és utána már nem indított újabb játékot a Broncos. Az első negyed után az eredmény tehát: 17-7.

2&13 nyitotta a második etapot, Hanie passzal kezdett, de egy jelenlegi Bronco helyett egy korábbit talált el a labdával, a most már a 49ers-nél játszó, Denver-ből tavaly egy per miatt távozó Perrish Cox-ot, aki a 40-ről a 19-ig hordta vissza az interception-t. Két Anthony Dixon futással kezdte a támadását a Frisco, majd egy időkérés után 3&6 és passz jött, de nem lett sikeres az átadás hála a jó coverage-nek, így a Broncos védelme egy FG-on tudta tartani a 49ers-t, Akers 33-ról be is rúgta, igaz nem sokon múlott, hogy ki maradjon a próbálkozás -> 17-10. Hanie kedvét nem vette el az INT és passzal kezdte a soron következő Broncos drive-ot, ezúttal jó is lett, Decker kapta el és magával rángatva pár védőt 16 yard-ot szerzett. Bejött Moreno futni, de csak 1 yard-ot tudott szerezni, majd ehhez még Hanie tett hozzá 4-et egy meneküléssel. Passz jött újra 3&5-nél, erős és gyors passz jött, Matt Willis pedgi nagyon szépen megcsinálta a 10 yard-os elkapást, ami újra 1st down-t ért. Moreno futott 6 yard-ot egy kis bizonytalankodás után, amihez még 2-t tett hozzá a következő próbálkozással. 3&2 jött, Jeremiah Johnson futott 19 yard-ot, de a bírók újra holding-ot láttak (csak ők), ezúttal Franklin-nél, így 3&12 következett. Passznak kellett jönnie, de nem volt ideje Hanie-nek elindítani, mivel egy LB szinte azonnal odaért és kiütötte a kezéből a labdát, de szerencsére a QB még vissza tudta szerezni, de így is 4&18 és punt következett.

A 14-ről kezdett támadni Alex Smith és alakulata, egy hosszú passzot indított a QB Randy Moss felé, de eléggé túldobta a 3 ember által őrzött veterán WR-t. Hunter futott 11 yard-ot a vendégeknél (bár csak 9-nek tűnt), kikérte utolsó idejét az első félidőre a 49ers, de utána se sikerült időben elindítani a play-t, ami 5 yard büntetést jelentett. Ehhez jött egyből még 5 yard egy korán induló OL játékos miatt, azaz 1&20 következett, igaz csak egy újabb érdekes bírói döntés után, egy holding-ot érvénytelenítettek fölösleges durvaságért egy futás után, előbbit nem ismételték a tévék, az utóbbi túlzásnak tűnt, Tony Carter ellen fújták, de nem volt még kint a futó a pályáról sokkal, amikor ütköztek. Újrajátszották az 1&20at, jól dolgozott a védelem, így 2&21 jött, majd még egy futás után egy 3&18. Smith adott egy rövid passzot Dixon-nak, akit 4 yard után megállított a Broncos védelme és így punt következett, ami kiszállt a pályáról a Denver 27-es vonalánál. Maradt még 5:01 a félidőből, Hanie jó passzát nem tudta megfogni Matt Willis, majd Moreno tepert egy 5 yard-ost, így 3&5-öt kellett megoldani. Moreno kapott egy rövid passzot még a 1st down marker előtt, de pár szép mozdulattal két védőt is lerázott magáról és 8 yard-ot szerezve meglett a 1st down. 1&10-nél pályára lépett karrierje során először az idén draft-olt Ronnie Hillman és egy 2 yard-os futással nyitott. Willis kapott egy újabb passzot 2&8-nál és ezúttal meg is tudta fogni, 14 yard és egy 1st down lett a jutalma. 2:26 maradt így a two-minute warning előtt még Hillman futhatott egyet, ezúttal 5 yard-ot tudott szerezni. A pihenő után 2&5-nél Moreno kapott egy passzot keresztbe futva és 18 yard-ot szerezve a 21-nél tudták csak a földre vinni a védők. Újra Moreno jött, ezúttal egy futással, ami 2 yard-oz hozott. 0:51 maradt, Tamme kapott egy passzot, lefordult a védőjéről és az oldalvonal mellett futva az 5-ig jutott, mielőtt kilökték a pályáról. 1&goal-nál Decker volt egy passz célpontja, de hosszú lett az átadás. 2&goal-nál ismét ő volt a célpont, ezúttal lett volna esélye megfogni, de kicsit talán erősen jött a labda és lepattant a kezéről. A harmadik próbálkozásnál célpontot váltott Hanie, Joel Dreesen felé passzolt, aki vetődve elkapta a játékszert a földre érve is meg tudta tartani. Jött harmadik XP-jára Prater és ezt is bevágta, 0:36-al a vége előtt beállítva a félidő végi eredményt, mivel a 49ers már csak egy 1 yard-os futást csinált. A félidő végén az eredmény tehát: 24-10.



















A második félidőre QB-t cserélt a 49ers is, bejött a másodéves Colin Kaepernick és egyből egy passzal akart nyitni, de a Tedd Ginn Jr. felé szálló labda jóval túlszállt a WR-en, viszont egy offside miatt újrajátszhatta a 1st down-t a 49ers 1&5 formában. Ginn volt a főszereplő újra, egy futással indult el a bal oldalon és 9 yard-ot szerezve meg is lett neki a 1st down, de utána úgy sántikált le a pályáról. Jött egy újabb hosszú próbálkozás, ismét hosszú lett, de bírók újra kisegítették Kaepernick-et és az újonc Omar Bolden ellen fújt pass interference-el 31 yard-ot adtak a San Francisco-nak. A Broncos 35-ös vonaláról jött az 1&10 és egy 9 yard-os futás. 2&-nél jól dolgoztak a védők és nem engedték át a RB-t a line of scrimmage-en, de aztán jött egy újabb futás, ezúttal Dixon kapta a labdát és talált egy lyukat, a secondary túl hamar lépett felé és már nem érte utól senki a RB-t az endzone előtt. Akers érkezett egy XP-ra, ami 7-re csökkentette a hazai előnyt -> 24-17.

Akers kickoff-ja túlszállt az endzone-on és a hátán találta el az egyik háttal álló biztonsági embert, de neki mindez meg se kottyant. Brock Osweiler jött a pályára, de elsőre csak egy handoff-ot csinált Hillman-nek, aki 1 yard-ot futott a labdával. Másodikra már passz jött, Cornelius Ingram felé szállt, aki üresen állt és a passz is jó volt, de a TE mégis elejtette a labdát. Újra passzolni kellett 3&9-nél, majdnem elérte a nyomás Hanie-t, de kilépett a tackle-ből és Willis-nek próbált passzolni, de nem lett jó az átadás. A 33-ról kezdett a 49ers, Kaepernick futott ki oldalra és szerzett 9 yard-ot, majd Dixon szerzett még 11-et szintén futva. Jött egy 1&10 és egy sikeres passz Kaepernick-től, pedig nagyon megkergették előtte, de a secondary nem volt elég fegyelmezett, így lett üres célpontja a 16 yard-os passzhoz. Újra Dixon futott 1&10-nél és szerzett 8 yard-ot, amit egy -1 yard-os futás követett, hála a két Carter-nek, Quinton-nak és Tony-nak. Egy false start miatt 3&3 helyett 3&8 következett, Kaepernick passzolni akart, de nem volt célpontja, így elindult előre, át is jutott a line of scrimmage-en, azonban csak 2 yard-ot tudott szerezni, így a Broncos 27 yardjáról jött egy 4&6, aminél Akers egy 45 yard-os FG-re kísérletre érkezett és be is rúgta, 4-re csökkentve a különbséget -> 24-20.

8:01-nél kezdte meg következő drive-ját a Broncos, Hillman futott kétszer egymás után, először 7 yard-ot, majd -4-et, így 3&7 jött, aminél Osweiler Andre Caldwell-nek passzolt egy 8 yard-ost, ami újabb 1st down-t jelentett. Hillman futott 2 yard-ot, majd elkapásból csinált még 4 yard-ot, de 3&4 helyett 3&14-et kellett volna megoldani egy újabb holding miatt, pedig a Broncos második körös QB-ja megfutotta a 1st down-t. Greg Orton volt Oswi célpontja, kicsit el is vétette a célpontot, de a WR-je éppen jól nyúlt a labdáért, így nem lett meg az elkapás, ami egy újabb punt-ot jelentett. 4:38 volt még vissza a negyedből, amikor Kaepernick elindította a vendégek drive-ját, Kyle Williams-nek passzolt, Drayton Florence le akarta lesni, de elvétette, így a WR elindulhatott előre a labdával és csak 46 yard után, a Broncos 25-ös vonalán sikerült a földre vinni. Jött egy rövid, 7 yard-os passz, ami után Dixon 4 yard-os futása hozta a 1st down-t, de a futó lent is maradt utána a könyökét fájlalva. Újabb passz jött, meg is lett az elkapás, ami után 1&goal jött a 3-ról. Dixon visszajött, de nem jutott sehová a labdával az első down-nál, majd Rock Cartwright próbálkozott, de neki is csak 2 yard-ot sikerült szerezni a jobb oldalon. Harmadikra is Cartwright próbálkozott, azonban a Broncos védelme nem engedte be az endzone-ba, sőt -2 yard lett a futásból. Ezzel le is pörgött a harmadik negyed végén az óra, a negyed után az eredmény tehát: 24-20.



















Egy 21 yard-os Akers FG nyitotta a negyedik negyedet, ilyen közelről nagyon nem illik hibázni és ő se tette -> 24-23. Nem épp ideálisan indult a következő hazai drive, mivel Tony Hills korán indult a falban, de jobban folytatódott, mivel Hillman futott 14 yard-ot középen. 2&1-nél kevésbé dolgozott jól a fal, -1 yard-os futás lett a play-ből, így 3&2 következett, Osweiler passzot indított el, de egy védő bele tudott nyúlni és a labda a földre pattant, jöhetett tehát újra Britton Colquitt. Ismét QB-t cseréltek a vendégek, Scott Tolzien állt be a C mögé és passzal próbált egyből nyitni, de az elkapója nem segítette ki. Cartwright kapta a labdát egy futásra, talált egy lyukat a falban és a 49ers 37-es vonaláról a Broncos 36-áig jutott 27 yard-ot szerezve. Jött volna egy hosszú passz, ami azonban sikertelen lett, ahogy Cartwright futása is, 3&10-et eredményezve. Tolzien nem remegett meg, pontos passzot dobott Brett Swain-nek, aki 16 yard-ot szerzett a labdával, újabb 1st down jöhetett a vendégeknek. Dixon futott egy 0 yard-ost, ezt egy Jeremy Beál által leütött passz követte, újra 3&10 jött. Tolzien egy időkérés után célpont híján futott, de 2 yard után levitték és még a labda is kiesett a kezéből, de a saját csapattársa tudott rávetődni. Fox meg akarta challenge-elni, hogy ki is vetődött rá igazából, először azt mondta a bíró, hogy mivel olyat challenge-elt, amit nem is lehet, ezért 15 yard büntetést kap a Broncos, de a liga képviselői végül ezt a büntetést érvénytelenítették és 1&goal helyett mégis FG jött, amire először is felállt a 49ers (most ütközött ki igazából, hogy nem a szokásos, hanem helyettes bírók fújnak idén az NFL-ben). Akers-t nem zavarta meg a közjáték és 32-ről bevágta a FG-t, amivel átvette a vezetést a Frisco -> 24-26.

9:21 maradt még a meccsből, amikor a Broncos elkezdett támadni, Osweiler sikertelen passzával indult a drive (Caldwell elejtette), ez egy 4 yard-os Hillman futás követte, így 3&6-ot kellett megoldani a hazai támadóknak és sikerült is megoldaniuk, hála egy 12 yard-os Osweiler – Virgil Green összjátéknak. Hillman futhatott újra, de -1 yard-on tartotta a 49ers. Oswi passzolt Anthony Miller-nek passzolt, aki 3 yard-ot szerzett, 3&8 jött tehát. Osweiler nem talált üres elkapót, így elindult előre a labdával és úgy tűnt, hogy meg is lett neki a 1st down, a bírók is megadták, de a 49ers HC Jim Harbaugh bedobta a piros zászlót és a bírók neki adtak igazat a challenge után és 9 yard helyett csak 7-et adtak a play-re. (az elején ennél rövidebb futásra adtak több yard-ot a zebrák). 4&1 jött tehát és Fox-ék úgy döntöttek, hogy neki kell menni, de nem lett jó döntés, mivel Jeremiah Johnson futását vendégek -3 yard-on megfogták. A play-t egy újabb bírói közjáték előzte meg, először bedobták a zászlót, mivel 12 védő volt a pályán a snap-nél, de végül egy időkéréssel megúszta a büntetés helyett a 49ers. A Broncos 45-ös vonalán kapta meg a San Francisco a labdát 6:34-nál és Dixon 2 yard-os futásával indultak a most már Josh Johnson által vezetett támadók. A frissen bejött QB elindított egy hosszú passzot, ami kicsit túl hosszú is lett, jött tehát egy 3&8. Johnson-nak futnia kellett és végül meg is lett neki a 1st down, Nate Irving kicsit pipogyán próbálta megcsinálni a tackle-t a QB-n. Jött 3 futás, 2 Dixon-tól és egy Cartwrigh-tól, de csak 5 yard lett belőlük összesen, hála főleg a -4 yard-os tackle-t összehozó Malik Jackson-nak. Akers jöhetett újra egy FG-ra, ezúttal egy 44 yard-osra egy Broncos időkérés után és simán bevágta ezúttal is-> 24-29.




















Maradt még 3:01 az órán, ennyit kapott ezen a meccsen Adam Weber a QB poszton és jól is indult neki, Caldwell-nek adott egy 7 yard-os passzot. Passzolt egy érdekeset bal kézzel, Jason Hill kapta el és szerzett 21 yard-ot, de a bírók ismét holding-ot láttak (ismét csak ők), azaz 1&10 helyett 2&13 következett. Újra Hill lett volna egy passz célpontja, de ezúttal elejtette a labdát, 3&13-at eredményezve. Jött a nyomás, nem volt ideje Weber-nek, el is kapták egy -8 yard-os sack-re. Colquitt punt-olt még egyet a two-minute warning előtt, közben volt egy szabálytalanság, így a 31-ről indult a 49ers. Dixon futott 3 yard-ot, a Broncos időt kért, majd egy 1 yard-os futás és a Broncos utolsó időkérése következett. Cartwright futott -1 yard-ot és a így a punt 0:52-nél jött. Willis az 1-en kapta a labdát, de kicsúszott a kezéből és így mire felvette már csak az 5-ig tudott jutni a return-el, majd Tony Carter-nek dobta hátrafelé a labdát, de őt az 1 yard-on földre vitték. 0:38 maradt még az órán, Weber Jeremiah Johnson-nak passzolt egy 6 yard-ost és még az óra is megállt, mivel kilépett a pályáról. Jött egy hosszú passz Caldwell felé, de nem lett jó, így 3&4 következett, újra Jeremiah Johson csinált egy elkapást és ismét ki tudott lépni a pályáról, ezúttal 9 yard-ot szerezve. Úgy tűnt, jól működik a Weber – Jeremiah összjáték, mivel gyorsan összehoztak még egy 16 yard-os passzot is, ám ezúttal az óra nem állt meg, csak 0:05-nél, amikor Weber spike-olta a labdát, így még egy play-t el lehetett indítani. Caldwell-nek próbált volna passzolni a tavalyi évet practice squad-on töltő QB, de a WR elejtette és ezzel vége lett a meccsnek. A végeredmény tehát: 24-29.

A győzelem tehát ezúttal se lett meg, de a meccs lényeges részét mindkét oldalon elég simán hozták a Broncos kezdői, ami elég biztató jel ilyen közel az alapszakaszhoz, viszont sajnos a cserék ezúttal se mutattak túl ígéretes formát. Lesz még egy esélye a backup-oknak bizonyítani csütörtökről péntekre virradóra az Arizona Cardinals otthonában, egy páran talán élni is fognak vele és élniük is kell, mivel a pénteki napon az NFL csapatoknak 75-ről 53-ra kell szűkíteniük a keretüket.

Ez a bizonyos 75 is kevesebb már, mint ami a fenti meccskor volt, a Broncos-nál is megvoltak az első cut-ok, egy igazán nagy meglepetéssel, mivel távozott a csapattól a JMD érában érkezett kiváló longsnapper Lonie Paxton, akit ezután az undrafted újonc Aaron Brewer fog helyettesíteni, így az a pár éve tartó széria biztosan folytatódik, hogy legalább egy UDFA bekerül a Broncos 53-as keretébe. Kiesett még a Bears elleni meccsen szép dolgokat mutató Xavier Omon is, mivel később a jó teljesítményét nem tudta megismételni. Az utolsó preseason meccsről csak egy rövidebb összefoglalót tervezek írni, kiegészítve a keretszűkítéssel és egy kis előretekintéssel, addig pedig mindenkinek jó meccsnézést és szezonvárást kívánok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr994742904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.08.31. 04:10:58

a mai meccsen csak jó lenne túl lenni,hogy még közelebb legyünk a rajthoz:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.31. 08:46:28

16-13-ra győztünk, jókora comeback win volt! :)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=924171

Weber simán lehetne backup QB, ha Manning kap egy nyaklevest, akkor ne Hanie-vel égessük már magunkat - bár ma fosweiler-nek voltak biztató megmozdulásai.

milo_hedgie#23 2012.08.31. 12:50:06

@Filip89: fájó lesz hogy weber valószínű így se tud bekerülni

Black_Adder 2012.08.31. 12:53:56

@milo_hedgie#23: jön ps-be, aztán jövőre újra próbálkozhat.
Az a baj, h oswi úgy is szenttehén lesz (mint Ball), szóval manning után se lesz sok esélye játszani...

milo_hedgie#23 2012.09.01. 10:56:44

voltak itt érdekességek. brooking befért úgy hogy gyakorlatilag az egész TCt kihagyta. moreno kiszorította jeremiaht az utsó meccsen. a CBk közül sidquan és florence is hoppon maradt. ryan harrist elbocsátottuk. és ugye weber se férhetett be. nem értek egyet sok mindennel,majd meglátjuk igaza volt-e a stábnak...

foppa21 2012.09.01. 14:28:04

szerintem jó kis csapat jött össze

milo_hedgie#23 2012.09.01. 17:14:44

@foppa21: majd meglátjuk a szezonban,most nem akarok ítélkezni,nekem voltak vitatható helyek a keretben. de reméljük foxék tudják mit csinálnak:)

foppa21 2012.09.01. 18:56:12

weberért azért kár lenne ha más elvinné. ha jól értem a szabályokat akkor neki waiveren kell átmennie hogy a PSba kerülhessen és most bizonyos ideig kiválaszthatja más csapat. így szokott lenni? nem vagyok biztos benne:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.01. 19:37:58

@foppa21: Így van, de nem valószínű, hogy ne vinné el senki sajnos.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.01. 19:39:03

Broncos practice squad: RB J. Johnson, G W. Tribue, DT S. Siliga, TE C. Ingram, DT B. Garland, WR G. Orton, S D. Ihenacho.

Még egy hely szabad, gondolom Weber sorsától függ.

Black_Adder 2012.09.03. 10:43:30

tampában csak 2QB van a rosteren, azért ment oda. Nem biztos, h megérte emiatt megtartani azt a hulladék Hanei-t...

Black_Adder 2012.09.03. 10:53:47

@milo_hedgie#23: Hidd el: Tudják.
Florence cut és Brooking roster meglepő volt. Főleg h a kettő együtt következetlen, de mindkettő magyarázható. CB poszton a feltörekvő fiataloknak hagytak helyet, LB poszton viszont nem akarták h a cseresornak 0 azaz 0 meccs tapasztalata legyen. Ennek Mike Mohamed lett az áldozata.

Igazából mindkettő lényegtelen. CB poszton így is úgy is Bailey - Porter - Harris fognak játszani. LB sorban pedig ha Brooking nem lesz jó nem játszik, Mike Mohamed egészen biztosan nem játszana.

Vitatható? Florence cut szvsz semmi esetre. Ha Tony Carter jobb volt nála, akkor ő legyen. Brooking? Hát ezt sokan vitatják, de a fent írtak miatt engem ez se zavar...
Weber vs. Hanie? Kell egy tapasztalt backup. Nem tenne jót se Webernek se foswinak ha hirtelen játszaniuk kellene, nem állnak még készen rá. Más kérdés, h ha ennyire szar valaki, akkor dobjuk ki a kukába a tapasztalatával együtt.

Trevathan, Malik Jackson és Steven Johnosn a nagy szerzemények idén, igazi sleeperek. TC és PS alapján úgy tűnik újabb csiszolatlan gyémántokra bukkantunk. Ez egy nagyon szimpatikus és erős védelem, ami ráadásul teli van fiatalokkal. Hosszú évekre meghatározható lehet a denveri védelem. Ilyen defense-zel még azt is elviseli a csapat h manning az irányító :D

VonMiller58® 2012.09.03. 15:26:15

Engem az zavar nagyon hogy hanie az 53-ban maradt míg weber a tampa ps-be került.Hanie-t már rég el kellet volna küldeni a picsába sőt szerintem szerződtetni se kellet volna.Foswi maradt a csapatnál egyébként?

Black_Adder 2012.09.03. 18:58:23

@VonMiller58®: Foswi Persze h maradt. Idei második körös pick, mindenképp maradás volt a sorsa, és jelenleg nem is kell jól játszania, ő egy bevállalt projekt játékos, aki terv szerint 4-5 évet ül Manning mögött a padon, addig megtanítjuk játszani.
A baj vele az, h én egyáltalán nem látok benne potenciált, és tucatQB...

Hanie, nem tuodm. Biztos Ball barátja vagy nem tudom, de kell egy QB Manning mögé és Foswi elé. Mondjuk 3-4 jobb QB lett most cutolva, dehát mi ragaszkodtunk hozzá.

Weber egyébként a csapat szempontjából valójában nem olyan nagy veszteség. A jelent Manninggel képzelik el, a jövőt pedig foswival és ez valószínűleg így is lesz, csak hát a saját igazságérzetemet egy kicsit piszkálja, h ő volt a 2. legjobb QB az offseasonben mégis neki kellett mennie...

VonMiller58® 2012.09.03. 19:56:03

@Black_Adder: Ez zavart engem is nagyon hogy jó teljesítményt nyújtott az egész offseasonben és szerintem több potenciál volt benne mint foswiban hanieről nem is beszélve.

Black_Adder 2012.09.03. 22:16:39

@VonMiller58®: Weberben egyáltalán nincs nagy potenciál. Carrear backup QB, de ezzel nincs semmi baj. Kubi is az volt mégis milyen sokra tartjuk.

Oswi magasabb fizikálisabb és erősebbet dob. Szerintem túlértékelik, h mi lehet még benne, de azért nem véletlen, ha 2. körben reach is volt, de tisztán 3. körös prospect volt, Weber meg UDFA.

Hanieben se potenciál se tehetség. De ha lesérül PM és be kell állnia Oswinak vagy Webernek csak elvesztik minden önbizalmukat, ezért kell egy tapasztaltabb QB, ezért nem volt Webernek esélye rosterre jutni, és ezért ment Tampába. A sors igazságtalansága, de ez volt a racionális döntés.

Más kérdés, h Haniet lecserélhettük volna Hoyerre vagy Kaffkara vagy volt még néhány sokkal jobb opció, annak ellenére is javíthattunk volna, h elég hátul vagyunk a claim sorban.

Hát ez van. Kicsit remélem h Oswi nagy csőd lesz, mert hasonlók az upsidejai és downsidejai, csak jelenleg sokkal gyengébb játékos, és a potenciál szvsz Tebowban mindenképp nagyobb. Szóval, ha ilyen kell, akkor egyértelműen Tebowt kellett volna megtartani, már csak azért is mert így buktuk Tebow árát, egy 2. egy 3. és egy 4. körös pick(h kb dupla áron feltrédeljünk 1/25-be), + Oswi egy 2. kör, és összesen egy 4. meg egy hatodik kört kaptunk.
Tebow meg ugyanúgy backup a Jetsben is...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.04. 16:42:31

Azért azt jó látni, hogy egyre elterjedtebb a fosweielerezés. :P

VonMiller58® 2012.09.04. 19:19:39

@Filip89: Ha a kormányzó fosweilerezik akkor mi is :D

Black_Adder 2012.09.04. 19:39:07

egyébként maga foswi is sokat tesz a név terjedéséért... :)


süti beállítások módosítása