Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Week 4 Broncos vs Raiders: a kötelező lehozva, bár vannak még kérdőjelek

2012.10.06. 19:12 - StormST

A Denver Broncos (1-2) kétmeccses vereségsorozat után a csoportrivális Oakland Raiders (1-2) csapatát fogadta az NFL negyedik játékhetében a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban. A Raiders az utolsó 4 szezonban nyerni tudott Denver-ben, ami még egy plusz indokot adhatott a hazai játékosoknak az előző heti hazai vereségen túl.



Sajnos a héten elvesztett erre a szezonra egy játékost a Broncos, mivel a tavaly kiváló szezont összehozó Quinton Carter térdsérülése súlyosabb lett a Houston Texans elleni meccs után és ezért a csapat sérültlistára tette, a helyére a keretbe jött Duke Ihenacho a practice squad-ból. Joe Mays-t a liga eltiltotta erre a meccsre egy előző heti szerelés miatt, így rá se számíthatott John Fox. A héten végre elkezdhetett a csapattal edzeni a tavalyi horror sérülése után a training camp alatt az alkartörést elszenvedett Chris Kuper, de sajnos ezúttal még nem tudott a társakkal tartani. Rajta kívül nem került még a szűkített keretbe az előző héten agyrázkódást szenvedett Nate Irving, Knowshon Moreno, C.J. Davis, Caleb Hanie, Matt Willis és Sealver Siliga. Willis kimaradása azt jelentette, hogy a szezon során először léphetett pályára a Broncos színeiben Andre Caldwell.

Szerencsére az NFL és a bírók szövetsége meg tudott végre egyezni ezen a héten egy 8 éves szerződésről és így ezen a héten a Peter Morelli vezette bírói stáb jöhetett a pályára a Mile High-on a nézők ovációja mellett. A pénzfeldobást a vendégek nyerték, de átadták a kezdés lehetőségét a denveri támadóknak:

QB: Peyton „PM” Manning
RB: Willis McGahee
WR: Demaryius „Bay-Bay” Thomas, Eric Decker, Brandon Stokley
TE: Joel Dreessen
LT: Ryan Clady
LG: Zane Beadles
C: J.D. Walton
RG: Manny Ramirez
RT: Orlando Franklin

Passzal indított Manning, Dreesen volt a célpont, de nem lett sikeres az átadás. 2&10-nél McGahee futott 3 yard-ot, így hamar 3&7 jött. Stokley kapott egy passzot üresen egy keresztbefutásnál, kapott Bay-Bay-től egy szép blokkot és kijutott az oldalvonalig a bal oldalon és végül a félpályánál lökték ki 27 yard megszerzése után. McGahee futását 0 yard-on tartották 1&10-nél, majd 2&10-nél Decker első elkapása következett ezen az estén, ez 9 yard-ot ért. 3&1-nél McGahee kezébe adta PM a labdát és ő két yard-ot szerezve 1st down-t ért el. Jött egy majdnem eladott labda Manning-től, szerencsére Pat Lee elejtette a labdát. Ronnie Hillman kapott egy screen passzot a bal oldalon és szerzett belőle harcosan 3 yard-ot, így újra 3&7 jött, ezúttal a Raiders 36-os vonaláról. Jacob Tamme kapott egy passzot középen és majdnem elérte a 1st down markert, de végül fél yard hiányzott. Fox-ék úgy döntöttek, hogy ez a drive nem érhet véget egy field goal-al és így a Broncos nekiment a 4&1-nek, aminél mindenki futásra számított, de végül egy gyors passz jött újra Tamme-nak, aki szépen megcsinálta az elkapást, ami 8 yard-os lett és így a 1st down is meglett. A 22-ről jött az 1&10, Manning hátralépett passzolni, majd az endzone felé dobta a labdát, ahol Joel Dreessen két ember között megcsinálta az elkapást a nagyon pontos passz után és így megszerezte a touchdown-t, amihez Matt Prater szolgáltatta az extra point-ot. Ez volt a Broncos első TD-ja egy meccs első negyedében ebben a szezonban -> 7-0.

Jól indult a meccs hazai szempontból, jöhettek a védők megtartani a megszerzett előnyt:

DE: Elvis „Doom” Dumervil, Derek Wolfe
DT: Justin Bannan, Kevin Vickerson
OLB: Von Miller, Wesley Woodyard
MLB: Keith Brooking
S: Mike Adams, Rahim Moore
CB: Champ Bailey, Tracy Porter

Darren McFadden futásával nyitottak a vendégek, ami 2 yard-os lett, majd újra ő kapta a labdát és 8 yard-ot elérve 1st down-t szerzett. Jött egy védelmi hiba, az egész bal oldal üresen maradt egy passznál, a FB Marcel Reece kapta a labdát Carson Palmer-től és csak 31 yard után tudta Moore kilökni a pályáról a Broncos 39-es vonalán. 1&10 jött és egy újabb passz Reece, amiből ezúttal 4 yard lett. 2&6-nál is passz jött, Derek Hagan volt a célpont, Porter elcsúszott, így könnyen meglett a 10 yard-os elkapás a 25-ön. Jött újra egy 1&10, Palmer elindított egy hosszú passzot, de a nagy nyomás miatt nem lett pontos az átadás. McFadden jött futni és szerzett 5 yard-t, azaz 3&5-öt kellett megoldani a Raiders-nek, de Palmer-t majdnem elkapta Doom és a QB-nak gyorsan el kellett engednie a passzot és ezúttal se tudott pontos átadást csinált. Bejött Sebastian Janikowski és bevágta a 38 yard-os FG-t, amivel kénytelenek voltak megelégedni a vendégek -> 7-3.

A 20-ról indulhatott a Broncos a második drive-ra és egy 5 yard-os McGahee futással nyitottak, majd ismét ő jött egy 4 yard-os elkapással, így 3&1 jött. Ismét nem futással oldotta meg a Broncos, hanem Tamme kapott egy passzot középen és szerzett 10 yard-ot. Jött egy false start Franklin-től, majd egy 5 yard-os Ball elkapást töröltek el egy hibás felállás miatt, azaz 1&20-ról folytatódott a drive. Újra Tamme kapott egy passzot, ami ismét 10 yard-ot ért, így 2&10 jött. PM-et kikergették a zsebből, de még el tudott indítani egy passzot Bay-Bay-nek, ő pedig meg is csinálta az elkapást és 23 yard-ot szerzett vele. 1&10 következett ismét, McGahee kapott egy rövid passzot és szerzett vele 3 yard-ot, majd Caldwell első idei yard-jai jöttek, ezúttal a WR egy futással jelentkezett, kapott pár szép blokkot és így 14 yard-ot szerzett. Decker következett egy 9 yard-os elkapással 1&10-nél, ezt egy 8 yard-os McGahee futás követte, így 1&goal jött a 4-ről. McGahee kapott egy screen passzot, de a védők a helyükön voltak és csak 1 yard lett az elkapásból. 2&goal-nál Manning passzába Richard Seymour belenyúlt és így Decker nem tudta elkapni, majd 3&goal-nál is Seymour lett a főszereplő, mivel ismét bele tudta tenni a kezét PM passzába. Sőt ennyivel se elégedett meg a rutinos DE és Matt Prater 21 yard-os FG próbálkozásába is belenyúlt, de a labda így is bement a póznák közé és ezzel zárult le az első negyed, ami után az eredmény tehát: 10-3.



A második negyedet a touchback-re szálló kickoff után egy 2 yard-os McFadden futás nyitotta. 2&8-nál egy szépen megcsinált screen passz jött a TE Brandon Myers-nek, aki 22 yard-ot szerzett az elkapással. A megszerzett 1st down-t egy újabb követte, ezúttal Reece csinált egy 15 yard-os elkaőást a Broncos 41-es vonalánál. McFadden futott 5 yard-ot, de röpült egy zászló, az ex-Bronco Cooper Carlisle-nál láttak holding-ot és így 1&20 jött. Mike Goodson jött futni és szerzett 8 yard-ot, majd Palmer próbálkozott egy hosszú passzal, de kicsit túldobta Denarius Moore-t. 3&12-nél jött egy blitz, Chris Harris ért oda majdnem Palmer-hez, aki a földre dobta a labdát, hogy ne legyen sack, valamiért azonban mégis beírták a 11 yard-os sack-et. Shane Lechler első punt-ja jött, a 8-ig szállt, ahol Jim Leonhard megpróbált egy return-t csinálni, de a 7-en földre vitték.

Nem túl jó helyről kezdhetett tehát támadni a Broncos, de egyből nagyot sikerült javítani a helyzeten, mivel McGahee futott 17 yard-ot a 24-ig. Hillman jött újra a pályára és meg is kapta a labdát, futva szerzett 5 yard-ot. Decker kapott egy passzot a 38-on, visszalépve megcsinálta az elkapást és be is írták neki a 9 yard-ot, de a tavaly még Denverben defensive coordinator posztot betöltő, most a Raiders head coach-aként dolgozó Dennis Allen bedobta a challenge-t jelző piros zászlót és végül a bírók elvették az elkapást, be a tv-ben mutatott visszajátszások alapján nem nagyon érthető, hogy miért. Igaz, hogy a labda elérte a földet, de úgy tűnt, hogy végig uralmában tartotta a játékszert, de bizonyára volt a bíróknak egy jobb visszajátszásuk. 3&5 jött tehát, Bay-Bay kapott egy rövid passzot a bal oldalon, majd pár jó blokk segítségével el tudott indulni előre és egészen az Oakland 30-as vonaláig nem is ért hozzá közel senki, ám ő ekkor át akarta tenni a másik kezébe a labdát és az kiperdült onnan, a földre pattanó játékszert pedig egy Raiders játékos tudta megszerezni a 4 yard-os vonalon. Rossz helyről, de bekapott pontok nélkül kezdhetett támadni az Oakland, McFadden kapta a labdát, egyből elkapták a védők, úgy is tűnt, hogy nem jutott ki az endzone-ból, de a bírók végül nem adtak safety-t. 2&13 jött, Palmer-re jött a nyomás az endzone végében, de végül el tudta dobni a labdát, amivel Moore csinált egy 11 yard-os elkapást. 3&2-nél Goodson kapta a labdát a bal oldalon, több védő is elrontotta rajta a tackle-t, mire átkeveredett a jobb oldalra és úgy tűnt, hogy meg is szerezte a 1st down-t, de Fox challenge-et kért, ami után a bírók úgy ítélték meg, hogy nem pár inch-el korábban lépett ki a futó, így 4&inches és punt jött, ami után a 33-ról indulhatott a Broncos. Hillman 3 yard-os futásával kezdődött a támadás, ezt pedig egy 6 yard-os Stokley elkapás követte. 3&1 jött, McGahee kapta a labdát, nem volt helye a bal oldalon, visszafordult és előrenyomult középen és a mérés után mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy meg is szerezte a 1st down-t. Újra McGahee jött, ezúttal egy 9 yard-os elkapással, majd még hozzátett ehhez 3 yard-ot egy futással meglett tehát egy újabb 1st down. Franklin korán indult, így 1&15-el folytatódott a drive, Hillman kapta a labdát és futott 3 yard-ot, majd Decker kapott el egy 7 yard-os passzot, így 3&5 jött, Lance Ball kapta a labdát egy futásra, középen indult el és ebből duplán baj lett. Egyrészt nem tudta megszerezni a 1st down-t, csak 4 yard-ot szerzett, másrészt az őt szerelni igyekező védő ráesett Walton bokájára és az idén eddig kiválóan játszó C bokatörést szenvedett, idén őt már nem fogjuk a pályán látni. Felállt a Broncos egy 54 yard-os FG-ra, de egy trükkös play jött helyette, eredetileg úgy tervezték, hogy Prater futni fog a labdával, de a védők nem ették meg a cselt, így inkább egy hosszú passzot indított meg Beadles felé, de elég reménytelen lett a próbálkozás, ismét elmaradt tehát a pontszerzés. 3:14-nél kezdhetett támadni a Raiders a 36-ról, McFadden futott a bal oldalon de csak 1 yard-ot tudott szerezni mielőtt Von ki nem lökte a pályáról. Palmer-t Doom majdnem elkapta egy sack-re, de a QB még el tudta engedni a passzot, Reece elkapta és 8 yard-ot szerzett vele. 3&1-nél ismét jött a nyomás Doom-tól, a DE ütközött is Palmer-el, de ezúttal is el tudta engedni az irányító még a labdát és McFadden elkapása 4 yard-ot és 1st down-t ért. A two-minute warning előtt még egy 1 yard-o McFadden futásra volt idő, utána pedig egy hosszú passzal folytatódott a játék, Denarius Moore kapta el Porter szorításában és még az volt a szerencse, hogy Rahim Moore el tudta kapni a 13-on. McFadden futott 2 yard-ot, majd ismét ő 5-öt, így 3&3 jött 0:29-nél egy időkérés után. Palmer passzolt, a TE Davis Ausbery volt a célpont az endzone elejében, de Adams ott volt vele végig és így nem tudta megcsinálni az elkapást. Ismét nem tudott TD-t szerezni a vendégcsapat, végül egy 24 yard-os Janikowski FG zárta a drive-ot. Omar Bolden csinált még egy 16 yard-os kickoff return-t, PM pedig egy térdelést és így vége is lett a félidőnek, ami után az eredmény tehát: 10-6.



A második félidőt a Raiders kezdhette, Reece lett volna Palmer első célpontja, de a QB kicsit elmérte a passzot. McFadden futott 5 yard-ot, így 3&5-öt kellett megoldani, Denarius Moore kapott egy passzot a bal oldalon, elkapta majd az oldalvonal felé gurult és szabad szemmel úgy tűnt, hogy meg is lett neki a 1st down, de a bírók nem így látták, Allen pedig ezúttal nem challenge-elt. Lechler punt-ja után egy 12 yard-os Leonhard return azt jelentette, hogy a 21-ről támadhatott a denveri csapat. McGahee futott 3 yard-ot a már Dan Koppen által vezetett DL mögött, majd ismét ő jelentkezett egy 4 yard-os elkapással. 3&3-nál Tamme volt a célpont a jobb oldalon és át tudta nyújtani a labdát a 1st down marker túloldalára, végül 4 yard-ot írtak be neki. 1&10-nél McGahee futott 11 yard-ot és szerzett 1st down-t. Hillman futott 3 yard-ot, majd jött egy elkapás újra a rookie-tól, aki lerázott magáról pár védőt és 29 yard-ot szerezve a Raiders 25-jén lépett ki a pályáról. Decker csinált egy 6 yard-os elkapást, majd Ball futott 2 yard-ot, így 3&2 jött a 17-ről. PM balra futott ki a zseb mögül, Eric Decker-nek dobott egy pontos passzot, aki Bay-Bay-től kapott egy nagyon szép blokkot és így nem tudták már az endzone-ig megállítani. Ez volt Decker első TD-ja idén és az első Manning passzából, Prater pedig szolgáltatta hozzá az XP-ot -> 17-6.

Palmer egy screen passzal nyitotta az oakland-i drive-ot, de ezúttal Champ megmutatta, hogy hogyan kell ilyenkor védekezni és -4 yard-on megállította a play-t. Egy hosszú passz szállt Hagan felé, akinek a lába összeakadt Porter-ével, de a bírók nem láttak szabálytalanságot, így 3&14 jött egy vendég időkérés után. Palmer-t kikergették a zsebből, elengedett egy passzot, Adams szépen kileste, hogy mi fog jönni és belépett a passz útjába és bár az interception végül nem lett meg neki, de a drive-ot így is megállította. Lechler punt-ja következett és David Bruton megmutatta, hogy miért is érdemelte ki igazából a helyét a roster-ben, hátratolta az emberét és belenyúlt a punt-ba, ami végül csak a Raiders 18-as vonaláig pattogott, így onnan kezdhetett támadni a Broncos. Willis McGahee-re bízta a labdát a Broncos, előbb egy 3 yard-os futást mutatott be, majd egy 11 yard-ost, így 1&goal jött a 4-ről. Újra a rutinos futó jött, szerzett 2 yard-ot, végül ismét az ő kezébe adta Manning a labdát, a bal oldalon indult el, csináltak előtt egy lyukat és így be tudott érni az endzone-ba, a megszerzett TD-hez pedig jött újra az extra point Prater-től -> 24-6. 7:30-nál kezdhetett támadni a Raiders a 20-ról, McFadden futott 3 yard-ot, majd ismét ő 5-öt. 3&2-nél ismét McFadden jött, de Von és Woodyard tett róla, hogy ne legyen meg a 1st down, -2 yard-on tartották a futót, így harmadszor egymás után 3&out-al zárta a drive-ot az Oakland. Leonhard a 6-on kapta el Lechler punt-ját, egy embert lerázott és a 22-ig jutott a visszahordással, ráadásul az a lerázott védő megrángatta a sisakrácsát, amiért a bírók még 15 yard-ot hozzátettek a visszahordáshoz, így a 37-ről indulhatott a Broncos drive. Bay-Bay kapott egy screen passzot a jobb oldalon, lepattintott magáról pár védőt, ezúttal kapaszkodott is a labdába, keresztbe futott a pályán és szerzett végül 25 yard-ot. A Raiders 38-áról jött egy 1&10, McGahee kapott egy labdát, középen nagy lyukat csináltak előtte és így 24 yard-ot tudott szerezni a futással. A 14-ről jött az 1&10, aminél Ball-t tartotta a védelem 0 yard-on a védelem. 2&10-nél Decker felé szállt egy passz az endzone szélénél, el is kapta a labdát, de nem tudta letenni mindkét lábát, mielőtt Michael Huff kilökte a pályáról, így 3&10 jött. PM-et szépen megvédte a fal, Lance Ball védője elcsúszott és ezt a QB egyből ki is használta és a RB a passzot elkapva berobogott az endzone-ba, megszerezve a Broncos harmadik TD-ját a harmadik negyedben, így Prater XP-jával már 25-re nőtt az előny -> 31-6.

Palmer kimenekült egy sack-ből a soron következő Raiders drive első play-ében, végül Goodson-nak paszolt, de nem lett yard a play-ből, sőt vesztettek is 1-et. Jött a nyomás 2&11-nél, Palmer pedig inkább eldobta a labdát, mint hogy sack-et kapjon. Nem sikerült a vendégeknek időben elindítani a play-t időben, amiért 5 yard büntetés járt, 3&16-nál pedig Rod Streater kapott egy passzot, de nem tudta megfogni és a földre pattant a labda, azaz ismét 3&out-al zárta a drive-ját a vendégcsapat. Lechler punt-ja után a 31-ről indulhatott a Broncos 2:45-el a negyed vége előtt és McGahee 4 yard-os futásával nyitottak a támadók. 2&6nál McGahee csinált egy 2 yard-os elkapást, a 1st down-t pedig a védők hozták egy korai indulással és az érte járó 5 yard-al. Hillman futott 3 yard-ot, majd jött a nyomás Manning-re és inkább a földre dobta a labdát. 3&7-nál Decker volt a célpont a középen, ő pedig meg is csinálta az elkapást, 12 yard-ot és 1st down-t szerzett. Maradt még 0:09 a negyedből, Ball kapta a labdát, de -1 yard-on megállította a védelem. A harmadik negyed után az eredmény tehát: 31-6.

2&11-el folytatódott a meccs, Decker kapott ismét egy passzot, meg is csinált az elkapást, majd kicsit botladozva szerzet még pár yard-ot, végül 19 yard lett a play-ből. 1&10 jött a Raiders 25-ről, majd 2&5 a 20-ról McGahee futása után. Manning Dreesen-nek passzolt, de nem jött be a screen passz, -5 yard-on vitték földre a TE-t. 3&10-nél Ball felé szállt egy passz, de mintha ő nem is tudta volna, hogy ő lesz a célpont, fel se nézett, így a passz sikertelen lett. 4&10 jött tehát, érkezett Matt Prater egy 43 yard-os FG-ra és magabiztosan be is vágta -> 34-6. Palmer egy kicsit túldobta Denarius Moore-t a Raiders első negyedik negyedes play-ében, de másodikra már eltalálta a WR-t és a WR elkapása 19 yard-ot ért, ami a Raiders első megszerzett 1st down-ját jelentette a második félidőben. Jött újra a nyomás Palmer ellen, előre próbált menekülni, de így pont belelépett Woodyard és Doom kezeibe, akik így megosztva kaptak egy -2 yard-os sack-et. Majdnem újra sack lett 2&12-nél, de Palmer el tudta dobni a labdát még időben, igaz elkapás ezúttal se lett belőle. Egy screen passz jött Goodson-nak 3&12-nél, de mintha Jack Del Rio és a védők pont erre számítottak volna, -5 yard-nál többen is a RB körül voltak és egyből földre is vitték.

Leonhard csinált egy 15 yard-os return-t a 9-ről a punt után, így tehát a 24-ről támadhatott a hazai csapat. McGahee futott előbb 4, majd 3 yard-ot, így 3&3 jött, aminél Bay-Bay kapott egy screen passzot és 5 yard-ot szerzett vele. Bejött Hillman futni, 1&10-nél még nem tudott yard-okat szerezni, de 2&10-nél már jobb volt a helyzet, balra indult, majd inkább jobbra ment, végül ez lett a jó döntés, 12 yard-ot és 1st down-t szerzett. 1&10-nél újra a rookie futó kapta a labdát, középen talált egy lyukat és szerzett 6 yard-ot. 2&4 után 3&6 következett, a védők megelégelték a sok futást egy -2 yard-on tartották Hillman-t ennél a play-nél. 3&6-nál újra Bay-Bay volt a célpont, ezúttal is megcsinálta az elkapást, ami 10 yard-ot és 1st down-t ért. A Raiders 38-áról jött egy 1st down, Hillman futott, de újra -2 yard-on tartotta a védelem. 2&12-nél Ball futhatott, 2 yard-ot szerzett középen, így 3&10 következett. 3:59 maradt még a meccsből, Bal futott a jobb oldalon, végül csak 3 yard-ot tudott szerezni, a Broncos tehát megelégett egy 53 yard-os Matt Prater FG-al, ami 31-re növelte a különséget -> 37-6.

3:43 maradt még a meccsből, Palmer passzolni próbált, de túl magas lett az átadása Hagan-nek. 2&10-nél hosszú passz jött, de Porter jól védekezett Streater-en, így nem lett meg az elkapás. Jött egy sikeres passz, Ausbery csinált egy 9 yard-os elkapást, így viszont 4&1 jött, aminek nekiment a Raiders és jó lett a döntés, mivel a rookie Juron Criner karrierjének első elkapásával, egy 13 yard-ossal, meglett a 1st down. Jött egy futás Goodson-tól, ami 13 yard-os lett és 1st down-t ért. Korán indult egy falember a vendégeknél , így 1&15 jött 2:01-nél, így egy play-t még csinálhattak a vendégek a two-minute warning előtt, de Palmer passza nagyon hosszú lett Hagan-nek. A pihenő után jött Criner második elkapása, ami ezúttal 16 yard-ot ért, igaz ehhez kellett, hogy Porter lecsússzon róla. 1&10-nél passz jött, ami sikertelen lett, de Robert Ayers kicsit későn érte el Palmer-t, amiért 15 yard büntetés járt. 1&10-nél Von megütötte Palmer kezét, így csak incomplete passz lett a play-ből, majd jött egy -8 yard-os sack Doom-tól, ráadásul ki is ütötte a QB kezéből a labdát, ám arra egy támadó tudott rávetődni először. Jött még egy 0 yard-os elkapás Goodson-tól, majd a Raiders kikérte az utolsó időkérését. 4&18-at kellett volna megoldani, Palmer dobott is egy sikeres passzot Hagan-nek, de csak 8 yard-ot tudtak szerezni, így a Broncos visszakapta a labdát 0:18-nál, Manning helyett pedig a meccszáró térdelést a rookie Brock Osweiler csinálta meg. A meccs végeredménye tehát: 37-6.



A legfontosabb denveri egyéni statisztikák a mérkőzésről:

Manning: 30/38 sikeres/összes passz, 338 passzolt yard, 3 passzolt TD
McGahee: 19 próbálkozás, 112 futott yard, 1 futott TD
Ball: 6 próbálkozás, 10 futott yard, 1 elkapás, 14 elkapott yard, 1 elkapott TD
D. Thomas: 5 elkapás, 103 elkapott yard, 1 elvesztett fumble
Decker: 7 elkapás, 79 elkapott yard
Tamme: 5 elkapás, 38 elkapott yard
Dreessen: 2 elkapás, 17 elkapott yard, 1 elkapott TD
Leonhard: 5 punt return, 8.4 visszahordott yard AVG
Bolden: 1 kick return, 16.0 visszahordott yard AVG
Prater: 3/3 FG, 4/4 XP (21, 43 és 53 yard)
Moore: 5+1 tackle
Bailey: 5 tackle
Miller: 4+1 tackle
Brooking: 3+2 tackle
Woddyard: 1+5 tackle, 0.5 sack
Dumervil: 2+2 tackle, 1.5 sack
Harris: 3 tackle, 1 sack

Megszerezte tehát második győzelmét 2012-ben a Broncos és ami talán még fontosabb, megszakította a Raiders győzelmi sorozatát a Mile Hihg-on. Bár azt figyelembe kell venni, hogy ez az Oakland most több sebből is vérzik, de ez a győzelem mindenképpen értékes és a mutatott játék is biztatóbb volt, mint a korábbi hetekben.

Manning nagyot játszott, a 130,0-s QB rating-je magáért beszél. McGahee is jó volt ismét, mind futásban, mind elkapásban, ami mindenképpen örömteli. A fal is jól dolgozott ezen a meccsen, nagy kár, hogy Walton-t elvesztettük, reméljük, hogy Koppen megfelelően fogja tudni pótolni. Szót kell még ejteni az elkapókról is, Decker egyre jobb formában van szerencsére, Bay-Bay pedig az elejtett labdától eltekintve kiválót játszott, végre úgy kezd játszani, ahogy azt vártuk tőle.

A védelem is kiemelkedőt nyújtott, a harmadik negyedben mindössze 11 futott yard-ot engedtek a vendégeknek, amivel megalapozták a blowout-ot. Folyamatos volt a nyomás Palmer-en, ezúttal Porter is jól védekezett az esetek nagy többségében, így kéne mennie minden meccsen. Ki kell még emelni a ST egységet, az AFC Special Teams Player of the Week címet elnyerő, hibátlanul rúgó Prater-el, a punt-ot blokkoló Bruton-al és a 42 return yard-ot összehozó Leonhard-al az élen, szerintem Britton Colquitt pedig nem bánta, hogy nem kellett punt-ot rúgnia ezen a meccsen.

Az AFC West divízió állása a 4. játékhét után:

1. San Diego Chargers 3-1
2. Denver Broncos 2-2
3. Oakland Raiders 1-3
4. Kansas City Chiefs 1-3

A csoport másik rangadóján a Chargers idegenben is magabiztosan fektette két vállra a Chiefst 37-20 arányban. A jövő héten a rommá vert Raiders bye weekes lesz, a KC a Baltimoret fogadja, a SD pedig a még nyeretlen New Orleanshoz látogat.

Következik egy igazán kemény falat, a New England Patriots (2-2) elleni idegenbeli rangadó Bostonban. Brady és PM az utóbbi 1-1,5 évtized legnagyobb irányítói, több nagy csatán vannak túl egymás ellen, remélhetőleg ezúttal is jó meccset hoznak össze. Nem a Broncos-nak áll a zászló, de azért lehet esély fegyelmezett játékkal és egy kis szerencsével . A lényeg ezúttal is:

Nyerni kell, nincs mese...

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr214823596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black_Adder 2012.10.07. 17:36:36

namiaz, csak vereségekről szerettek olvasni? Mondjuk az biztos, h ilyen Rockies szezon után furcsa érzés :D

foppa21 2012.10.07. 19:24:28

elolvastam este:-) a szokásos színvonalas összefoglaló, végre győztünk

Tomi_Tanguay 2012.10.07. 19:52:43

@Black_Adder: elszoktunk az érzéstől:D
egészen a pocsék éve van a csapatainknak, nemtom a broncosból lehet e vmi idén


süti beállítások módosítása