Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Újabb sikerek

2013.06.25. 10:13 - Filip89

Tovább száguld az MLL-ben a Denver Outlaws együttese, és az újabb két győzelmünk jóvoltából immár nyolc mérkőzésen vagyunk hibátlanok, magabiztosan vezetjük a ligát és egyre inkább sebezetetlennek tűnve haladunk az álmaink felé.



Június 15-én az idény talán eddigi legnehezebb fellépése várt a mieinkre, de nagyon jól jöttünk ki a címvédő elleni rangadóból, ugyanis 13-9 arányban legyőztük idegenben a Chesapeake Bayhawks együttesét.
A gólgyártást az újonc Law nyitotta az ötödik percben, rövidesen azonban fordítani tudtak a házigazdák, de nem sokkal az első negyed vége előtt C. Bocklet révén kihasználtunk egy létszámfölényes lehetőséget, így 2-2-es döntetlennel ért véget a nyitó játékrész. Law remekül kezdte a második felvonást is, hamarosan újabb találatot regisztrált, példáját többek megirigyelték, hiszen Sieverts, Mundorf és Mangan is eredményesek voltak a második periódusban, miközben a 'Hawks részéről csak egyetlen válasz érkezett, így 6-3-ra húztunk el ebben a negyedben.
A folytatásban hamar növeltük az előnyt Law korai találatával, rövidesen Sieverts is szerzett két gólt, ám a házigazdák sorban három góllal feljebb tudtak kapaszkodni, és két találatra megközelítettek bennünket a mindent eldöntő játékrész előtt.
A változatosság kedvéért a negyedik negyedet is Law találatával kezdtük, a továbbiakban az újonc tehetség újra megzörgette a 'Hawks hálóját, és Snider is szerzett két gólt, melyre csak két válasza volt az ellenfélnek, így magabiztos győzelmet arattunk.
A csapat legeredményesebb játékosa az újonc Eric Law volt öt találattal, aki ezzel sorban másodszor hódította el a hét újonca elismerést. Őt követte a mesterhármast hintő Jeremy Sieverts, miközben Drew Snider kétszer volt eredményes, Brendan Mundorf pedig 1+2-es mérleggel zárt. A ketrec előtt Jesse Schwartzman 17 védés közben kapitulált mindössze kilenc alkalommal.

Egy héttel később hazai környezetben nézhettünk farkassszemet a következő ellenféllel, és az Ohio Machine gárdáját 19-5 arányban mostuk le a pályáról.
Egy pillanatnyi esélyt nem adtunk a vendégeknek, és 3:17 perc alatt máris négy gólt szereztünk C. Bocklet, Mundorf, Snider és Greer jóvoltából, majd miután a Machine szépített egy találattal, még az első negyed vége előtt Snider újra betalált PP-ből. A folytatásban sem változott a helyzet, bár egy találattal ismét jeleskedtek a vendégek, aztán egy bő tíz perces periódus alatt a mieink hét gólt helyeztek el az ellenfél ketrecében válasz nélkül. Ekkortájt C. Bocklet újabb három találatot vállalt, Law és Sieverts pedig dupláztak, végül a félidei eredmény 12-3 volt a javunkra.
Gyakorlatilag félóra alatt teljesen eldőlt a mérkőzés, a hátralévő két negyedet szinte már le sem kellett volna játszani. Az Outlaws azonban továbbra sem állt le, a harmadik játékrész első találata Turri két pontos bombája volt, kisvártatva pedig Law és C. Bocklet szereztek újabb gólokat, kezdtük végképp megásni az ohióiak sírját. Aztán az utolsó negyedben hagytunk némi szépítési lehetőséget a vendégeknek, akik rövid időn belül két találatot is szereztek, ám a mieink még ezt a negyedet is megnyerték három szerzett góllal, így a végén összesen 14 pontnyi különbséget vertünk a Machine-ra.
A másodéves Chris Bocklet szokásához híven két mesterhármasra való, hat találatot szerzett és összesen hét ponttal fejezte be az összecsapást. Eric Law (3+2) és Drew Snider (3+1) sem sokkal maradtak el tőle, míg Zack Greer neve mellé két találatot és három előkészítést jegyezhettünk fel. Jesse Schwartzman az első három negyed alatt kilenc lövésből mindössze háromszor kapitulált, a záró játékrészben Charlie Cipriano pedig 7/9-es hatékonysággal villogott.

Az MLL alapszakaszának jelenlegi állása (W-L):

1. Denver Outlaws 8-0
2. Hamilton Nationals 6-2
3. Chesapeake Bayhawks 4-4
4. Charlotte Hounds 4-4
5. Boston Cannons 3-5
6. New York Lizards 3-5
7. Rochester Rattlers 3-5
8. Ohio Machine 1-7

A július 13-án Charlotte-ban megrendezésre kerülő MLL All-Star Gálán idén hét denveri játékos vehet részt. A tavalyi év legjobb védője, Lee Zink zsinórban hetedszer vesz részt a gálán. A bajnokság legjobb kapusának számító Jesse Schwartzman új ligacsúcsot jelentő, zsinórban hatodik alkalommal utazik a rendezvényre. A középpályás Jeremy Sieverts élete második gáláján vehet részt, míg Chris Bocklet, Drew Snider, Zack Greer és Anthony Kelly az All-Star debütálására készülő. A regnáló MVP Mundorf szintén meghívást kapott a gálára, de abban az időpontban nem tud résztvenni az All-Star mérkőzésen.

Elképesztő magabiztossággal vezetjük a tabellát, már most két győzelem az előnyünk az élen, talán azt is kijelenthetjük, hogy minden korábbinál magabiztosabb az idei csapat. Reméljük, 2013-ban végre végig tudjuk vinni azt, amit elkezdtünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr85395655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása