Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 06.29.

2013.06.30. 05:21 - Filip89

MLB:

- A Rockies a szombati folytatásban második alkalommal is le tudta győzni a címvédő Giants együttesét a Coors Field-en, ezúttal 2-1-es walk-off sikert arattunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első akcióban vezetést szereztünk Cuddy RBI single ütésével, amelyel a veterán outfielder immár 26 meccsesre hízlalta hitting streak-jét. A továbbiakban De La Rosa és Cain komoly különmeccset vívtak egymással, és sokszor legfeljebb csak egy futót engedtek a bázisok közelébe. Aztán a hatodik inningben sajnos nem volt menekvés, Posey találatával kiegyenlítettek a vendégek, de szerencsére egy igazán csattanós választ még tartogattunk számukra. A kilencedik alján ugyanis két kiesővel és két strike mellett, az újonc Arenado beverte a győzelmet érő walk-off single találatot. Mindössze négy ütésünk volt a mérkőzésen, szokás szerint Cain ellen nem igazán parádéztak az ütőink, de a találatok a legjobbkor érkeztek, ugyanis így is sikerült legyőznünk őket, ezzel sorban két meccset nyertünk a vereségek után. Cuddy fantasztikus sorozatát már említettem, Arenado pedig ismét bizonyította, hogy mekkora clutch player és hogy nem véletlen egyértelmű esélyese az év végén az NL Rookie of the year választásnak. De La Rosa hat inning alatt hat ütésből csak egyetlen pontot kapott, a bullpenből Belisle négy ütőt búcsúztatott el felengedés nélkül, Betancourt pedig az évi második győzelmét regisztrálta. A vasárnap esti harmadik mérkőzésen Nicasio helyén Pomeranz fog kezdeni és a tét immár a söprés lesz.

MLS:

- A Rapids a szezon legnagyobb sikerét aratta, amikor egy gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodtunk 4-3 arányban a keleti listavezető Impact vendégeként. A kapuban továbbra is Irwin állt Pickens felépülése ellenére, a védelmet a Mullan-Moor-Mera-Klute négyes alkotta, míg a középpályán Thomas, Sturgis, Harris, Powers és LaBrocca kapott lehetőséget, az előre tolt ék pedig Buddle volt. Az első félidő derekánál Powers bejátszását Harris csúsztatta tovább a kapu közelében, ami némi meglepetésre a hosszú sarokban kötött ki. Nem adták fel a kanadaiak, és a 38. percben egy szögletet követően kiegyenlítettek, Irwin rossz ütemben jött ki a kapuból és elesett, így csak az üres kapuba kellett betalálniuk. Nem volt még vége a félidőnek, az Impact annyira felbátorodott, hogy rövidesen egy villámgyors ellentámadásból újabb gólt szereztek, így 2-1-es lemaradásban voltunk a szünetben. A folytatásban alig negyedóra elteltével válaszoltunk, ártalmatlan helyzetből Sturgis beadását Powers továbbította gyönyörűen a rövid sarokba. Nem sokkal később újra fordult a kocka, és egy remekül kijátszott akció végén visszavette a vezetést a Montreal. Öt percig vezettek a házigazdák, ugyanis Klute bal oldali beadását a remek ütemben érkező Brown váltotta gólra közvetlen közelről. Kevesebb mint negyedóra volt hátra a mérkőzésből, és tovább nyomultunk előre, végül a 96. percben egy gyors elfutás végén Cascio szedett össze egy lecsorgó labdát és a büntetőterület elől a hálóba tüzelt. A montreali játékosok a fejüket a fogták, a mieink pedig a szezon legjobban megharcolt sikerét aratták. Nagy szükségünk volt a három pontra három vereség után, és reményeink szerint ez a győzelem több volt egy szimpla sikernél, és olyan diadal lesz, ami erőt adhat a továbbiakban a csapatnak.

MLL:

- Az Outlaws tovább folytatta őrült menetelését, a kilencedik fordulóban már a kilencedik győzelmünket arattuk, ezzel matematikailag is bebiztosítottuk a playoff-szereplést, és egyre inkább megfogalmazódhat bennünk a kérdés, hogy vajon veretlenül végig lehet-e verni a mezőnyt?! Ezen a szombaton a Hounds bánta a denveriek pusztítását, 17-11-re győztük le őket a Sports Authority Field-en. A vendégek egy negyeden át tudták tartani velünk a lépést, az első negyedóra után még vezettek is egy találattal, a másodikban azonban hat megválaszolatlan találatot szereztünk és akkor minden kérdés eldőlt a denveriek javára. A szünet utáni időszakban is számolatlanul lőttük a gólokat, közben viszont a Charlotte is betalált néhányszor, így jelentősebben már nem növeltük az előnyt, de a magabiztos győzelmünk természetesen egy pillanatig sem forgott veszélyben. Az újonc Law négy gólt szerzett, Sieverts három-három góllal és előkészítéssel jeleskedett, C. Bocklet 3+2-vel végzett, Mundorf ugyancsak elérte a mesterhármast. Félelmetes az a produkció, amit a csapat művel idén, de az öröm mellett egyre inkább bennem van a kétely, hogy nehogy idén is felsüljünk a rájátszásban. Július 4-én csütörtökön a Long Island elleni hazai találkozón folytatódhat a menetelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr555384651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2013.06.30. 21:30:22

cascio mekkora gólt lőtt a végén:-)
cuddyer az év egyik legjobb denveri játékosa lesz szép csendben


süti beállítások módosítása