Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.04.

2013.07.05. 05:47 - Filip89

MLB:

- A Rockies elkerülte a söprést a Dodgers elleni hazai párharcban, ugyanis a harmadik mérkőzésen 9-5-re győztünk. Az első inningben CarGo duplájával szereztünk vezetést, de rögtön fordítottak a vendégek, azonban a harmadik akcióban Rutledge és Rosario egy-egy pontot szórtak, Cuddyer pedig egy 2-run duplával csapott le, és máris 5-2-re fordítottunk. Az ötödik támadásban aztán Rosario, Helton és Colvin csapott le egy-egy apró RBI single ütéssel és már 8-2 volt a denveriek előnye. Chacin a hatodik játék közben távozott négy kapott futással, vagyis volt két gyengébb inningje, egyébként hozta a tőle megszokott megbízható teljesítményt. Szerencsére a meccs második fele már viszonylag simán zajlott, Cuddy solo hazafutásával még egyszer betaláltunk, a legvégén pedig Betancourt ellen szépített az ellenfél, de a magabiztos különbséget megtartottuk a befejezésig. LeMahieu három ütéssel volt a legeredményesebb játékosunk, bár egy pontot sem szerzett. Ezzel szemben Cuddyer két ütésből három pontot postázott, illetve még Rosario jeleskedett két RBI-jal. Szép sikerrel feledtettük a gyengébb párharcot, és továbbra is őrizzük a második helyet a csoportban. Péntektől vasárnapig három kőkemény összecsapás vár ránk a rivális Diamondbacks otthonában.

MLS:

- A Rapids megfejelve a hétvégi parádés montreali győzelmet, a július 4-i ünnepi összecsapáson is győzni tudtunk, miután 2-0-ra vertük a Red Bulls-t. Már az első félidőben közelebb álltunk a vezetés megszerzéséhez, de képtelenek voltunk kihasználni a lehetőségeket, azonban a második játékrészben eljött a mieink ideje. Alig egy minutum telt el a második félidőből, amikor egy szöglet utáni kavarodásban megszereztük a vezetést, a sokadik közeli próbálkozást végül Sturgis vágta a hálóba. Tovább nyomultunk előre hatalmas lendülettel, és végül a felvonás derekánál a második találattal bebiztosítottuk a sikert, amikor Klute labdát szerzett a büntetőterület elől, tökéletes keresztbe adását pedig Brown fél méterről piszkálta be a gólvonal mögé. A vendégek innentől már hiába igyekeztek, a szépítés sem jött össze nekik, a mieink az újabb győzelemmel továbbra is életben tartják a reális PO-ba jutási esélyeket, és vasárnap a DC United ellen folytathatjuk hazai környezetben.

MLL:

- Az Outlaws a szezonbeli tizedik mérkőzésén sem hibázott, az ünnepi összecsapáson immár hagyományos módon ütöttük ki aktuális ellenfelünket. A szenvedő fél a Lizards gárdája volt, az eredmény pedig 16-7 lett a mienk javára. Az első negyed után még döntetlen volt az állás, utána viszont, lassan de folyamatosan növeltük a különbséget, valamennyi negyedben három góllal többet szereztünk a vendégeknél és a végére szokás szerint kiütéses győzelmet arattunk. Chris Bocklet négy góllall volt a csapa  t legeredményesebb játékosa, Law 2+2-vel végzett, Snider újra elérte a mesteráhrmast, míg Mundorf szintén bepakolt két találatot a New yorkiak hálójába. Legközelebb csak két hét múlva fogunk pályára lépni, július 20-án a Rattlers lesz az ellenfelünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr15392047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása