Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Avalanche: Duchene 5 évre hosszabbított

2013.07.19. 18:30 - Tomi_Tanguay

A napokban Matt Duchene megújította szerződését a Colorado Avalanche csapatával és az egykori 3rd overall kiválasztott 2014től 2019ig összesen 30 millió dollár fényében kötötte le magát a klubhoz.

A soron következő idény végeztével fog lejárni Duchene tavaly nyáron megkötött 2 éves, 7 milliós szerződése, a most megkötött deal pedig a 2014-15ös szezontól kezdve lép életbe és a cap hit évi 6 millió lesz.

Duchene az eddigi négy szezonja alatt 266 mérkőzésen 193 pontot (82 gól, 111 assziszt) szedett össze az Avs színeiben, a tavalyi évad 47 mérkőzésén 43 pontot termelt és újra a csapat legjobbjai közé tartozott. Nem véletlen tehát hogy a Patrick Roy és Joe Sakic által vezetett stáb hosszú ideig a csapatban akarja még tudni a centert.

Az Avalanche legjobban kereső játékosa továbbra is Stastny lesz a maga 6.6 milliós gázsijával, éppen idén fog mega szerződése utolsó évébe lépni. Természetesen Duchene a megújított contract lejárta után UFA lesz 2019ben, a szerződés nem tartalmaz no trade kikötést.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr435419350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása