Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.19.

2013.07.20. 07:45 - Filip89

MLB:

- A Rockies vereséggel folytatta a szereplését az All-Star szünetet követően, ugyanis a Cubs elleni hazai széria első mérkőzését 3-1-re elvesztettük. A vendégek a negyedik inningben szereztek vezetést egy kósza hazafutással, de szerencsére a mieink Fowler solo HR révén ugyanígy válaszolni is tudtak az első adandó alkalommal. Egy darabig 1-1-es döntetlenre állt a mérkőzés, DLR hat inning után egyetlen kapott futással a birtokában távozott, aztán Escalona kárára újra átvette a vezetést a vendég együttes a hetedik játszmában. Nem sokkal később a kilencedikben Brothers ellen újabb chicagói pont született, így alakult ki a biztos végeredmény. A vendégek 8-5 arányban regisztráltak több ütést a mieinknél, melyek közül Tulo kettőt regisztrált, Fowler pedig a 11. hazafutását és a 27. pontját szerezte. A szombati második mérkőzésen Nicasio vezetésével igyekezhetünk kiegyenlíteni a párharcot.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr975415971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása