Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Cubs 2:1 W

2013.07.22. 08:55 - Tomi_Tanguay

Az All Star gála utáni első párharcban a Colorado Rockies csapata három napon belül kétszer legyőzte a vendég Chicago Cubst, vagyis sikeresen kezdtük a bajnokság második félidejét.

























1. meccs, péntek: Rockies-Cubs 1-3

A szünetet követő első mérkőzésen De La Rosa volt a mieink kezdő dobója, az elkapó Rosario lehetett, a belső pályán Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado álltak, kívül CarGo, Fowler, Cuddy kaptak lehetőséget. Az első játékrészben egyetlen sétát engedélyeztünk, majd Fowler leadoff walkot követően pickoff áldozata lett. A másodikban egy duplát és egy szándékos sétát kaptunk, miközben Tulo single után Cuddy ellen dupla játékkal védekeztek, a harmadik tetején pedig DLR háromból három ütőt osztott ki. Ezt követően a denveri hármas is simán elhullott, majd a negyedik játszmát Soriano solo HRal kezdte a vendég alakulat, majd három outot követően nálunk is az első ütő Fowler solo HRal köszönt be, aztán Tulo és Cuddy single után ért véget az akció előbbi home platen való kiejtésével. Az ötödik dobórész alatt egy singlet és egy sétát engedélyeztünk, miközben kiesett a Helton-Rosario-Arenado hármas. Aztán DLR ellen két kieső után két single ütés esett, de a szélső bázisoknál tovább nem jutottak a futók, ezalatt a mieinknél kiesett a soros trió. A hetedik tetején Escalona ellen két kieső után egy séta született, majd Rizzo duplájával újra előnyhöz jutott a Cubs, de a hármasra tartva kiesett. A következő akcióban mindhárom ütőnk strikeouttal búcsúzott, majd Belisle egy single közben abszolvált három outot. Ezt követően Helton és Arenado harcolt ki sétát, azonban sorban két kiejtéssel hárítani tudtak, majd Brothers kárára egy walkot követően Barney double jóvoltából újabb chicagoi pont született. Az utolsó akciónak tehát két pont hátrányból vágtunk neki, LeMahieu double és Tulo walk történt, ám Cuddy ellen double playel véget ért a mérkőzés.
- A vendégek 8-5el többet ütöttek, sajnos hiába tartottuk jól magunkat támadásban ma gyengébbek voltunk. Tulowitzki vállalt egyedül két ütést három lehetőségből, Fowler a 11. hazafutását lőtte és a 27. pontját érte el belőle. Arenado a sor végén csak egy sétát jegyzett, de egy nagyszerű megmozdulása volt védekezésben. De La Rosa meggyőző kezdése alatt az első hat játékban csupán egyetlen pontot kapott öt ütésből és négy sétából. Escalona kapta a vesztes pontot a hetedik játszmában, a harmadik veresége volt az idényben. Belisle egy hibátlan inninget abszolvált, Brothers ellen ugyancsak esett egy futás.

2. meccs, szombat: Rockies-Cubs 9-3
A mezőnybeli összeállítás megegyezett a péntekivel, a soros dobó pedig nem más, mint Nicasio lehetett. A denveri kezdő dobó két felengedés ellenére abszolválta az első játékrészt, mialatt a hazai oldalon egyetlen single született LeMahieu jóvoltából. A második felvonásban csak egy sétát engedtünk, melyet egy caught stealinggel hárítottunk, majd Helton double mellett Arenado szándékos sétáltatása után Nicasio ellen hozták össze a harmadik kiejtést. A harmadik tetején aztán Valbuena hazafutásával szerzett előnyt a Cubs, majd két sétát követően Tulo ellen sikeres dupla játékkal védekeztek. Nicasio egy single ellenére teljesítette a negyedik dobórészt, közben Helton és Rosario ütéseivel a pontszerző bázisokat vettük birtokba, Arenado groundout közben hazaért az első futó, egy újabb sétával jeleskedtünk Nicasio révén, majd Fowler 2run triple ütésével 3-1es vezetéshez jutottunk. Ezt követően a kezdő dobó ismét hibátlanul teljesített, majd az első ember CarGo hazafutásával csaptunk le, Tulo és Cuddy találatait követően Helton pontot érő singlelel növeltük a különbséget, az első csere dobó ellen Rosario RBI singlelel talált be, a csere ember Blackmon sétája után pedig Fowler biztonságijával módosítottuk 7-1re az állást. A folytatásban Ottavino ellen két ütés született és Schierholtz groundout közben szépítettek is a vendégek, majd egyedül Cuddy jegyzett egy sétát. Aztán megint felengedtünk két futót kieső nélkül, majd Lopez zárta le a játékrészt, úgy hogy közben csak egy pontot kapott egy kieséses játék közben. A hetedik támadásban eredménytelenek voltunk, utána Outman háromból három ütőt ejtett ki. Ezt követően Fowler és LeMahieu ütéseivel nyomultunk előre, Tulo pedig egy 2run doublelal csapott le és állította vissza a meggyőző különbséget. Az utolsó játszmát Boggs a bases loaded ellenére lehozta, maradt tehát a 9-3as különbség.
- 13-8ra nyertünk az ütésekben, öt játékosunk zárt egynél több találattal. Közülük Helton 3/4es hatékonyság közben két futást és egy pontszerzést könyvelt el. Gonzalez napi egyetlen találata a 26. hazafutása volt az idényben, Fowler két ütésből három pontot postázott, ezzel elérte a 30 RBIt. Tulowitzki öt beállás alatt két ütésből két pontot szerzett és 54nél jár, illetve még LeMahieu és Rosario jegyzett két-két találatot. Nicasio öt inning alatt három ütés és két séta közben csak egyetlen pontot kapott, magabiztosan regisztrálta az idei hatodik győzelmét. Ottavino három ütésből két futást szenvedett el a maga játékában. Lopez, Outman, Boggs mindannyian egy teljes inninget teljesítettek.



3. meccs, vasárnap: Rockies-Cubs 4-3
A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen Chatwood lehetett a dobónk, Cuddy átkerült az egyes bázisra, a jobb szélen Blackmon helyettesítette, elkapóként Torrealba lépett színre, a kettesen pedig Herrera foglalt helyet. Az első játékrészben a vendégek két kieső mellett fel tudták tölteni a bázisokat, de Lake ellen strikeouttal sikerült menteni. Ezt követően Blackmon kezdett egy ground rule doublelal, melyet követően két out mellett CarGo pakolta be a vezetést érő singlet, majd közvetlen utána Cuddy RBI doublelal növeltük az előnyt. A második inningben egyik oldalon se volt pályára kerülő futó, majd egy single után a Cuddy-Tulo-Cuddy dupla játékkal védekeztünk, bázison ezúttal se jártunk. A negyedik védekező részt egy singlet követően caught stealing közben teljesítettük, CarGo leadoff single után zsinórban hárman búcsúztunk. Az ötödik dobórészt két séta ellenére sikerült teljesíteni, a mieink részéről azonban ismét elhullott a soros három ember. A hatodik tetején az első ütő Rizzo hazafutással csengetett be, majd újabb két singlet és a dobó hibáját követően bases loaded szituáció alakult ki egyetlen out mellett, melyből Barney biztonságijából volt eredményes a Cubs és csak egy szándékos séta után sikerült befejezni a játékot a dobó ellen. A vendégek 2-2re egyenlítettek, de a hatodik támadásban két kieső után CarGo és Cuddy fogott bázist, majd Arenado RBI single közben egy errorból a második futó is haza tudott érni, így rögtön visszavettük a vezetést két ponttal. A folytatásban Outman helyettesítette Chatwoodot, de egy out mellett két embert engedett fel, végül Escalona fejezte be a játékrészt. A következő támadásban simán kiesett a denveri trió, majd Belisle egy walk és egy single ellenére megoldotta a nyolcadik dobórészt, a mieink ezúttal nem jártak bázison. Már csak Brothers feladata volt hátra, aki egy doublet követően Soriano groundout közben kapott egy runt, de végül egy séta után sikerült összehoznia a harmadik kiejtést és 4-3 arányú győzelmet arattunk.
- Ezúttal az ütések terén a vendégek diadalmaskodtak 10-5re, egyedül Gonzalez  jegyzett két találatot három beállás alatt, két hazaérése volt, egy RBIt is elért, illetve két alkalommal rabolt bázist. Cuddyer az egyetlen ütéséből megszerezte az 56. ponját a szezonban. Chatwood megszerezte a hatodik győzelmét a szezonban, mivel hat inning alatt hét ütés és négy séta ellenére csak két futást kapott, nem teljesített túl magabiztosan, de a szorult helyzetekből rendre szépen ki tudott jönni. Outman egyetlen outot hozott két felengedés közben, Escalona a másik két outot hozta. Belisle egy teljes inning alatt két SOt és két felengedést jegyzett, Brothers az évi ötödik save közben egy runt engedett be.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 51-47 (98 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 50-47 (97 meccs)
3. Colorado Rockies 48-51 (99 meccs)
4. San Francisco Giants 45-52 (97 meccs)

5. San Diego Padres 43-56 (99 meccs)

A napokban a SF-ARZ párharc végeredménye 2-1 lett, a Dodgers a fővárosban ért el söprést, a Padres pedig háromból kétszer veszített St. Louisban. A folytatásban az öt rivális öt különböző ellenféllel fog találkozni: a D'backs ellenfele a Cubs lesz, a Giantsé a Reds, a Dodgers Torontoba, a SD Milwaukeeba utazik.

A mieink a következő három napot ismét hazai környezetben fogják tölteni, következő ellenfelünk az NL sereghajtó Miami Marlins gárdája lesz. Ezekben az időpontokban fogunk pályára lépni: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40, csütörtök 21:10. Remélhetőleg hazai pályán a gyengébb csapat ellen nem fogunk csalódást okozni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr495417681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.07.22. 08:56:33

Monday: Marlins' Tom Koehler (1-5, 4.70) at Rockies' Drew Pomeranz (0-3, 8.76), 6:40 p.m., ROOT

Tuesday: Marlins' Jose Fernandez (5-5, 2.75) at Rockies' Jhoulys Chacin (9-4, 3.50), 6:40 p.m., ROOT

Wednesday: Marlins' Jacob Turner (3-1, 2.44) at Rockies' Jorge De La Rosa (9-5, 3.12), 6:40 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 04:03:55

pomeranz fel, rutledge le

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 04:04:57

Rockies 7/22 vs. MIA: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Arenado 5, Pomeranz 1.

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 04:10:32

az elsőben pomeranz ellen single, stanton RBI double, single, polanco sac fly RBI
nálunk lemahieu single

a másodikban egy singlet kaptunk
cuddy single, arenado single

a harmadikban lucas solo HR, két walk, arenado-lemahieu-helton DP
lemahieu single, cargo GIDP
0-3

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 04:22:11

a negyedikben pomeranz kiszórt hármat
tulo solo HR, cuddy double és három out

az ötödikben pomeranz ellen két walk egy outig. corpas játéka közben tulo-lemahieu-helton DP
nálunk három out
1-3

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 04:45:55

a hatodikban corpas ellen single, corpas-helton lineout DP
tulo single és három out

a hetedikben corpas ellen egy single
nálunk háromból három kieső
1-3

Tomi_Tanguay 2013.07.23. 05:24:15

a nyolcadikban lopez ellen két single és walk, loaded 2outnál groundout
cargo double

a kilencedikben lopez kiejtett hármat
nálunk is három kieső
1-3 L

foppa21 2013.07.23. 20:09:47

hát pomeranz egyszer se tud jó lenni. szerintem idén is túl sok neki még az MLB...

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 04:14:57

Rockies 7/23 vs. MIA: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Arenado 5, Chacin 1

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 04:18:32

az elsőben chacin ellen egy single
fowler walk és cs

a másodikban kiejtettünk hármat
helton solo HR

a harmadikban single és sb, yelich RBI single
háromból három out

a negyedikben három out
lemahieu single, tulo single
1-1

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 04:36:47

az ötödikben chacin ellen két single, hechavarria RBI double, yelich RBI single, lineout DP
arenado single, chacin walk, fowler GIDP

a hatodikban chacin háromból három out
lemahieu RBI triple, cargo RBI groundout
2-3

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 05:05:21

a hetedikben chacin ellen egy double
háromból három outot kaptunk

a nyolcadikban outman ellen stanton solo HR, single egy outig. escalona alatt lemahieu-tulo-helton DP
három ból három out
2-4

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 05:25:13

a kilencedikben belisle ellen két single
cargo walk és sb
2-4 L
elvesztettük a seriest.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.07.24. 06:59:39

July slide

The Rockies' offense has stalled this month. A closer look:

• Scored three or fewer runs in 11 of last 15 games

• Hitting .227, 14th in the National League

• Scored 53 runs, last in the majors

Tomi_Tanguay 2013.07.24. 23:36:23

Rockies 7/24 vs MIA: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Arenado 5, Torrealba 2, De La Rosa 1

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 04:21:33

az elsőben DLR ellen walk, single
cargo single és cs

a másodikban két singlet kaptunk
helton double, arenado RBI single

a harmadikban háromból három out
mi is kiestünk hárman
1-0

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 04:22:40

a negyedikben DLR kiszórt hármat
cuddy single

az ötödikben ott egy single
torrealba single, fowler single, lemahieu sac fly RBI
2-0

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 05:02:52

a hatodikban DLR ellen egy single esett
cuddy walk

a hetedikben escalona ellen két single, hbp egy outig. outman egy out. lopez még egy out
nálunk fowler walk, lemahieu single
2-0

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 05:46:37

a nyolcadikban belisle ellen egy single, solano RBI single, még egy single
cuddy walk

a kilencedikben brothers egy walkot engedett
2-1 W

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 20:53:59

Rockies 7/25 vs. MIA: Fowler 8, LeMahieu 4, CarGo 7, Cuddy 3, Rosario 2, Blackmon 9, Arenado 5, Herrera 6, Nicasio1.

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 22:02:14

az elsőben nicasio ellen double
nálunk háromból három out

a másodikban kiejtettünk hármat
cuddy walk és pickoff, rosario single, arenado single

a harmadikban ott egy walk és cs
három groundout
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.07.25. 22:25:52

CarGo kiszállt ujjsérüléssel, átalakult szinte az egész összeállítás.

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 22:35:15

a negyedikben nicasio egy singlet kapott
cuddy single

az ötödikben három out
nálunk herrera walk
0-0

Tomi_Tanguay 2013.07.25. 23:09:12

a hatodikban nicasio háromból három kiejtés
nálunk is három out

a hetedikben nicasio három out
rain delay
0-0

Tomi_Tanguay 2013.07.26. 06:11:41

a hetedik alján kiestünk hárman

a nyolcadikban ottavino ellen két single, wp scores
nálunk háromból három out

a kilencedikben lopez ellen ground rule double, stanton RBI double, lucas RBI single, solano 2run HR egy outig. boggs két out
nálunk pacheco single, cuddy RBI double, rosario RBI single, arenado single közben errorból run, herrera GIDP
3-5 L


süti beállítások módosítása