Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.22.

2013.07.23. 06:16 - Filip89

MLB:

- A Rockies vereséggel kezdte a Marlins elleni hazai párharcot, miután a hétfői  játéknapon viszonylag sima, 3-1-es fiaskót szenvedtünk tőlük. Pomeranz-t hiába hívtuk fel erre a találkozóra, a fiatal dobó továbbra sem tudott  kilépni a saját árnyékából, és az idei negyedik startján immár a  negyedik vereségét szenvedte el, miután az első három játék alatt három  pontot kapott. A mieink erre csak a negyedik inningben tudtak egyetlen  szépítést felmutatni Tulo solo hazafutása jóvoltából, az utolsó öt  teljes inning alatt egyetlen további pont sem született, így be kellett  érnünk a két pontos vereséggel. Ellentétben a kezdő dobónkkal, a cserék  viszont hibátlanok voltak: Corpas 2 és 2/3 játékot teljesített pont  nélkül, illetve Lopez is lehozott két teljes inninget futás nélkül. A  két csapat az ütések terén 9-9-es döntetlenre végzett, azonban a gyenge  helyzetkihasználásunk következtében mégsem tudtuk érdemben megnehezíteni a floridaiak dolgát, pedig LeMahieu négy lehetőség alatt három ütést  regisztrált, a pontszerző Tulo és Cuddy pedig két-két találatot  vállaltak magukra. Nem kezdtük tehát valami fényesen az NL utolsó elleni párharcot, a következő két napban mindenképpen javítanunk kell, holnap  éjszaka például Chacin-ra kell nagyon számítanunk ennek érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr615419647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása