Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.23.

2013.07.24. 06:22 - Filip89

MLB:

- A Rockies a második mérkőzést is elvesztette a Marlins elleni hazai párharcban, kedden 4-2-re kaptunk ki tőlük. Az első pontot ezúttal a mieink szerezték, a második inning alján Helton bombázott ki egy 424 lábas hazafutást, amely karrierje 361. HR-ja volt. Nem tartott sokáig a denveri előny, ugyanis rögtön a következő akcióból egyenlítettek a vendégek, sőt az ötödikben szerzett újabb két pontjukkal 3-1-re léptek meg. A következő akcióban egy triplát követően CarGo groundout közben tudott eredményes lenni, majd Chacin a hetedik játszmát követően távozott három futással a birtokában. Sajnos, később sem tudtunk változtatni, ráadásul Outman kapott egy solo HR-t, mellyel végleg megpecsételődött a sorsunk. A denveri ütők mindössze öt találatra voltak képesek, melyből LeMahieu kettőt regisztráltak, a többiek gyakorlatilag a fasorban sem voltak, leszámítva Helton rakétáját. Hetek óta gyengélkednek a támadók, az utolsó 15 meccsen belül 11 alkalommal csak három vagy annál kevesebb futást szereztünk, pedig mostanában a kezdő dobóink kimondottan határozottan dolgoznak. Sajnos, azonban Chacin most nem tudta elkerülni a vereséget, már az ötödik volt neki a szezonban. Holnap éjszaka a harmadik mérkőzésen DLR vezérletével kísérelhetjük meg a szépítést, amire mindenképpen szükségünk lenne, ha nem akarjuk mindenképpen elveszíteni a series-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr925422548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása