Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Marlins 1:3 L

2013.07.26. 06:57 - Tomi_Tanguay

A hét első négy napján a Colorado Rockies sajnos háromszor is vereséget szenvedett az NL utolsó Miami Marlins gárdájától hazai környezetben.



1. meccs, hétfő: Rockies-Marlins 1-3
A párharc első mérkőzésére Pomeranz került fel a keretbe dobónak, az elkapója Rosario lehetett, az infielden még Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kapott lehetőséget, kívül pedig CarGo, Fowler, Cuddy alkották a kezdőt. Az első bekapott single után Stanton duplájával szerzett vezetést a Marlins, egy újabb singlet követően pedig Polanco sac flyal tudott eredményes lenni, válaszként egyetlen singlet mutattunk fel LeMahieu jóvoltából. A másodikban csak egy single ütést szenvedtünk el, majd Cuddy és Arenado révén jutottunk egy-egy ütésig, de a pontszerzés ismét elmaradt. Ezzel szemben a vendégek Lucas hazafutásával már 3-0ra húztak el, újabb két séta után dupla játékkal sikerült hárítani, majd LeMahieu ütése után CarGo vált DP áldozatává. A negyedik tetején magabiztosan védekeztünk, aztán az első ember Tulo solo hazafutásával sikerült szépíteni, Cuddy duplája után viszont zsinórban három outot szedtünk össze. Ezt követően Pomeranz egy kieső mellett két sétát engedett, az első csere dobó Corpas mögött pedig a Tulo-LeMahieu-Helton dupla játékkal védekeztünk. A mieink részéről kiesett a soros három ütő, majd egy singlet követően újra double playt mutattunk be, a következő akció során pedig Tulo leadoff single után zsinórban három kiesést szenvedtünk el. A hetedik dobórészben egyetlen singlet szedtünk be, miközben nagyon simán kiesett mindhárom denveri próbálkozó. A folytatásban Lopez teli pályát engedett két single és egy walk révén, Mathis ellen groundouttal hárítottuk el a veszélyt, majd támadásban egyedül CarGo jegyzett egy doublet. A kilencedik játékot Lopez hibátlanul hozta, az utolsó menetben viszont már nem tudtunk változtatni, simán kiesett mindhárom denveri, így sajnos maradt a 3-1 arányú vereség.
- Mindkét csapat 9-9 ütésig jutott, sajnos a vendégek végig vezettek, három inning alatt három pontos előnyt szereztek maguknak és nem tudtunk fordítani. LeMahieu négy beállás alatt három találatot regisztrált, Tulowitzki két ütése közül az egyik a szezonbeli 17. hazafutása volt. Pomeranz a negyedik startján a negyedik vereséget is elszenvedte, ezúttal 4.1 inning alatt öt ütés és négy séta mellett összesen három pontot kapott, ERA statisztikája jelenleg 8.10es. Corpas majdnem három teljes játékot hozott le pont nélkül mindössze két ütéssel. Lopez ugyancsak két találatot kapott az utolsó két inning alatt és három SOt is összehozott.

2. meccs, kedd: Rockies-Marlins 2-4
A második meccsre a kezdőcsapat nem változott a mezőnyben, a soros dobó Chacin lehetett, akitől mindenképpen javítást reméltünk. Az első inning alatt a vendégek egy singlet értek el, részünkről Fowler harcolt ki egy sétát, de a rablási kísérletét megfékezték. A másodikban kiejtettük az aktuális floridai hármast, majd két kieső mellett Helton bombázott ki egy solo HRt a jobb szélre a vezetésért. Ezt követően a Marlins is két kieső után indult be, az első singlet követően elrabolták a kettes bázist és Yelich RBI single találatával egyenlítették ki az eredményt. A következő próbálkozásban kiesett mindhárom hazai ütő, majd a negyedik tetején Chacin hibátlanul teljesített, LeMahieu és Tulo single ütései után azonban két SOt szenvedtünk el. Aztán a vendégek rögtön bepakoltak két újabb singlet, egy outnál pedig Hechavarria pontot érő duplával jeleskedett, rögtön őt követően Yelich RBI singlet regisztrált és 3-1re húztak el. A folytatásban Arenado és Chacin jutottak bázisra, de Fowler ellen dupla játékkal védekeztek, a hatodik dobórészt hibátlanul oldottuk meg. Aztán LeMahieu triplájával lendültünk akcióba, egyből utána CarGo groundout közben szépítettünk, a hetedik tetején pedig a vendégek egy leadoff doublet értek el, melyet követően zsinórban három outot postáztunk. A Helton-Rosario-Arenado triót gond nélkül kiejtették, ezután Outman beszedett egy solo HRt Stantontól, egy újabb single után pedig Escalona volt a dombon, amikor a LeMahieu-Tulo-Helton dupla játékkal lezártuk az inninget. A nyolcadik akcióban háromból három kiejtést kaptunk, Belisle két out után két singlet engedett, végül már csak egy sétára volt képes CarGo, de a harmadik kanyarnál nem jutott messzebb, maradt a 4-2es végeredmény.
- A Marlins 12-5el jobb volt az ütésekben és az ötödiktől kezdve folyamatosan vezettek. Helton napi egyetlen találata a hetedik hazafutása volt az évben, ezzel 32 pontos. A másik RBIt Gonzalez jegyezte egy groundoutból, ütése nem volt, de már a 67. pontját érte el. LeMahieu volt a legjobb ütőnk két találattal, illetve egy parádés elkapást is végrehajtott. Chacin az első hét inning alatt nyolc ütésből három pontot szenvedett el, ami sajnos pont elég volt a szezonbeli ötödik fiaskóhoz. Outman egy outig két ütést és egy pontot kapott a nyolcadik. Escalona két, Belisle három kiejtést postázott futás nélkül.



3. meccs, szerda: Rockies-Marlins 2-1
A harmadik összecsapásra Torrealba foglalta el az elkapó posztot, az aktuális kezdő dobó pedig De La Rosa lehetett. A biztos series vereség elkerülése végett mindenképpen győznünk kellett, az első dobórészt két felengedés ellenére abszolváltuk, közben viszont az egyetlen bázis futó CarGo a singlet követően caught stealing áldozata lett. A folytatásban két singlet kaptunk, de pont nélkül megúsztuk, majd két kieső után két ütést jegyeztünk, Helton duplája után Arenado RBI single megmozdulásával a vezetést is megszereztük. A harmadik játék eseménytelenül alakult, majd a negyedik tetején DLR ismét hibátlanul teljesített, a mieinknél egyedül Cuddy ért el egy single találatot. Az ötödik játszmát egy single ellenére hoztuk, majd támadásban Torrealba és Fowler single találatait követően a szélső bázisokat foglaltuk el egyetlen kiesővel, amikor LeMahieu küldött ki egy sac flyt a center fieldre és két pontosra növeltük a különbséget. Kisvártatva DLR újabb játékot hozott egy 2out single ellenére, denveri oldalon egyedül Cuddy jegyzett egy walkot. A hetedik dobórészt a bullpen kezdte, Escalona ellen kieső nélkül villámgyorsan feltöltötték a bázisokat két single és egy hit-by-pitch révén, majd egy SOt regisztrált, Outman újabb dobás utáni kiejtést jegyzett, Lopez pedig lehozta a harmadik outot, így a rendkívül szorult helyzetet túléltük kapott futás nélkül. A következő akcióban Fowler és LeMahieu feljutása ellenére nem szereztünk pontot, majd Belisle ellen az első singlet követően a hármasról Solano küldte be a társát és csak a harmadik single után tudtuk összehozni a harmadik outot, egy pontra felzárkózott a Marlins. Ezt követően egyetlen sétára voltunk jók, de szerencsére az utolsó felvonást Brothers egy walk dacára biztosan abszolválta és megnyertük a mérkőzést.
- A vendégek 10-7 arányban több ütést vállaltak, de a korán megszerzett minimális előnyt a végsőkig meg tudtuk tartani. A hét ütést hét különböző játékos szerezte, Helton ért el egyedül duplát, Arenado évi 30. pontját postázta. De La Rosa a tizedik győzelmét regisztrálta, miután hat inninget lehozott öt ütéssel öt strikeout mellett. Escalona, Outman, Lopez erőit egyesítve hozta le a hetedik játszmát. Belisle a saját játékában három ütésből egy runt kapott, Brothers biztosan hozta a hatodik savet.



4. meccs, csütörtök: Rockies-Marlins 3-5
Az utolsó mérkőzésen Nicasio volt a dobó, elkapó posztra visszatért Rosario, Tulo helyett Herrera volt a shortstop, Cuddy átkerült az egyesre, helyette a jobb szélen Blackmon volt a csapat tagja. Az első inningben két kieső után kaptunk egyetlen doublet, közben a denveri hármas valamennyi tagja simán kiesett. A másodikban kiszórtuk a vendégek trióját, majd egy leadoff walkot követően Cuddy pickoff áldozata lett, Rosario és Arenado single ütései után pedig Herrera ellen fejezték be az inninget. Az egész harmadik játszmában csak egy séta született a vendégek részéről, a negyedikben mindkét oldalon egy-egy single esett. Ezt követően Nicasio továbbra is magabiztos volt, kiszórta a floridai triót, nálunk Herrera regisztrált egy sétát, a dobó pedig errorból lépett bázisra, de az első két bázisnál nem jutottunk tovább. Nicasio a hatodik részt is biztosan hozta, majd mindkét oldalon három-három out történt és a hetedik inning közepén az egyre inkább erősödő esőzés miatt kényszerszünetet tartottak 0-0s eredménynél. A folytatásban simán kiesett az aktuális hármasunk, majd Ottavino két strikeout után két singlet engedélyezett és egy wild pitchből sajnos a Marlins a vezetést is meg tudta szerezni. A nyolcadik támadásban képtelenek voltunk bázisra kerülni, ráadásul a kilencedikben Lopez sorban kapta az ütéseket, Stanton duplával volt eredményes, Lucas singlelel, Solano pedig két pontos HRal takarított és 5-0ra húztak el, végül Boggs segített befejezni a játékot. Az utolsó denveri akciót Pacheco singlelel nyitottuk, Cuddy duplából tudtunk szépíteni, közvetlen utána Rosario pontot érő singlelel volt eredményes, egy kieső mellett Arenado regisztrált single találatot, mely közben egy error jóvoltából szereztünk pontot, sajnos azonban Herrera ellen egy dupla játékkal befejezték az összecsapást, 3-5re kikaptunk.
- Sokáig pont nélkül alakult a mérkőzés, aztán az esőszünet után megszórtak minket és nem tudtuk már egyenlíteni öt pontos hátrányból. Cuddyer két ütést és egy sétát termelt, megszerezte az 57. pontját a szezonban, míg Rosario két találata közt elsüllyesztette a 48. RBIt az idényben. Nicasio az első hét inning alatt egyetlen pontot sem kapott, mindössze két ütést szereztek ellene és kilenc strikeoutot szorgoskodott össze. Ottavino regisztrálta a vereséget a nyolcadik menetben kapott egy pontjával, később Lopez egy out mellett négy ütésből négy runt szenvedett el, Boggs kettőből kettő kiejtést regisztrált.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 53-47 (100 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 53-49 (102 meccs)
3. Colorado Rockies 49-54 (103 meccs)
4. San Francisco Giants 46-55 (101 meccs)

5. San Diego Padres 46-57 (103 meccs)

A mieink veresége mellett a SF a Cincytől, a SD pedig a Milwaukeetól kapott ki összetettben ugyanígy 3-1re, közben a LAD a torontoi söpréssel az élre ugrott, az ARZ pedig döntetlenre volt képes a CHC ellen. A hétvégén a csoportban D'backs-Padres rangadókat rendeznek, a Giants a Cubst fogadja, a Dodgers pedig a Reds gárdáját fogja vendégül látni.

A mieink ellenfele a Milwaukee Brewers lesz a következő három napban az alábbi időpontok szerint: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 22:10. Remélhetőleg sikerül javítani a mostani vereségeket és eredményesek leszünk ezen a víkenden! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr665423224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.07.26. 19:53:16

rockies vs brewers series matchupok:

Friday: Brewers' Wily Peralta (7-9, 4.30 ERA) vs. Rockies' Tyler Chatwood (6-3, 2.48) 6:40 p.m., ROOT; 850 AM

Saturday: Brewers' Tom Gorzelanny (1-4, 2.47 ERA) at Rockies' TBA, 6:10 p.m., ROOT

Sunday: Brewers' Donovan Hand (0-2, 3.41) at Rockies' Jhoulys Chacin (9-5, 3.53), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.07.26. 19:54:36

szombaton várhatóan colin mchugh lesz a starter. pomeranz megsérült. mchugh a legjobb triple-A dobónk, ő jött a metstől EYJRért cserébe

Tomi_Tanguay 2013.07.27. 06:04:23

sajnos nem láttam a mai meccset, de 8-3ra nyertünk!:)

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 01:20:05

Rockies 7/27 vs. MIL: Fowler 8, LeMahieu 4, Tulo 6, Cuddy 9, Rosario 2, Helton 3, Arenado 5, Blackmon 7, McHugh 1.

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 04:36:59

az elsőben mchugh ellen double, segura RBI single, double, gomez sac fly RBI, gindl RI double, walk
nálunk háromból három out

a másodikban single és sb, segura RBI single
rosario single

a harmadikban kaptunk egy singlet, francisco 2run HR
háromból három out

a negyedikben kiejtettünk hármat
közben tulo single
0-6

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 04:38:12

az ötödikben mchugh ellen single és két sb
blackmon single

a hatodikban ottavino kiejtett hármat
nálunk lemahieu double, tulo RBI single, cuddy walk, rosario 3run HR
4-6

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 05:00:09

a hetedikben ottavino ellen lucroy solo HR
dickerson single, fowler reached error

a nyolcadikban outman ellen single, GIDP
tulo solo HR
5-7

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 05:12:45

a kilencedikben escalona csak egy singlet kapott
esőszünet...

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 19:31:26

másfél óra múlva rain delay után folytatták, de nem történt változás. 5-7 lett az eredmény.

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 19:44:00

Rockies 7/28 vs. MIL: Fowler 8, Dickerson 7, Tulowitzki 6, Cuddy 9, Helton 3, Arenado 5, Torrealba 2, Herrera 4, Chacin 1

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 20:30:04

mchugh már le is ment, francis visszatért.

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 23:09:47

az elsőben chacin kiejtett hármat
két kieső után tulo solo HR

a másodikban single, double, intent walk, loaded 1outnál bianchi RBI single, chacin-torrealba-helton DP
nálunk torrealba single

a harmadikban aoki solo HR
fowler single és cs, dickerson single
1-2

Tomi_Tanguay 2013.07.28. 23:43:09

a negyedikben chacin ellen double, bianchi RBI single
nálunk helton triple

az ötödikben egy doublet kaptunk
kiestünk hárman
1-3

Tomi_Tanguay 2013.07.29. 05:55:57

a hatodikban chacin ellen egy single
nálunk dickerson solo HR, cuddy solo HR, arenado single

a hetedikben chacin háromból három out
két kieső mellett fowler solo HR

a nyolcadikban belisle ellen double és sb, y.betancourt 2run HR
tulo double, cuddy RBI double, wp, arenado RBI single

a kilencedikben brothers ellen saját error
6-5 W


süti beállítások módosítása