Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.29.

2013.07.30. 04:35 - Filip89

MLB:

- A Rockies drámai vereséggel nyitotta a Braves elleni idegenbeli párharcot, miután a hétfői első összecsapást tíz inningben vesztettük el 9-8 arányban. A mindvégig fordulatos összecsapáson eleinte a mieink álltak jobban, az első három játék alatt öt pontos előnyt kovácsoltunk össze: Cuddy 2-run RBI triple mellett CarGo, Rosario és Helton pontjaival. Aztán DLR először bajba került, és a harmadik atlantai támadásban hat pontot szedtünk össze, ennek eredményeként a házigazdák 6-5-re fordítani tudtak. Szerencsére a negyedik inningben máris visszavettük a vezetést, Arenado solo HR-nal volt eredményes, LeMahieu pedig wild pitch közben szaladt haza, 7-6 volt ekkor az eredmény. Legközelebb az ötödik alján történt változás, újabb két pontjával a Braves ismételten visszaszerezte az előnyt. Egy jó darabig maradt a 8-7-es állás a hazaiak javára, úgy tűnt, hogy el fogjuk veszíteni a mérkőzést, azonban a kilencedik támadásban CarGo találatával mégis egyenlíteni tudtunk. és extra inningekre került sor. Pechünkre azonban hiába mentettük meg a döntetlent, mégis elvesztettük a mérkőzést, mivel a tizedik játékban Escalona az első ütőt sétával felengedte, a másodiktól pedig bekapta a mindent eldöntő triplát. Hiába vezettünk 5-0-ra, és később hiába egyenlítettünk többször is, mégis üres kézzel kellett elhagynunk a pályát. 15 ütésünk volt a vendégek 12 találata közben, CarGo visszatért a sérüléséből, rögtön 5/5-ös lőlappal zárt, de például Rosario is három, Arenado és LeMahieu két-két ütéssel végeztek. A holnap éjszaka esedékes második mérkőzésen Nicasio mögött kísérelhetjük meg a javítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr265433072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása