Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.04.

2013.08.05. 00:12 - Filip89

MLB:

- A Rockies újabb vereséget szenvedett a Pirates elleni párharcban, vasárnap 5-1 arányban kaptunk ki, így egy győzelem után két fiaskóval zártuk a series-t. A házigazdák már az első inningben vezetéshez jutottak, és sajnos az ötödik játszma végére már öt pontos előnyben voltak, szinte esélyünk sem volt a mérkőzésen, egyetlen szépítő pontra futotta az erőnkből, amikor a hetedik menetben Herrera egy RBI single-ből volt eredményes. Nicasio az ötödik játék közben négy kapott ponttal a birtokában távozott, Corpas ellen ugyancsak esett egy futás, míg Outman és Belisle kivételesen futás nélkül zártak. Sajnos, ezúttal sem tudtuk megnehezíteni az ellenfél dolgát, hiába zártunk 8-8 ütéssel, egyszerűen a korán összeszedett hátrányt képtelenek voltunk ledolgozni, így pedig csak sima vereség lehetett a vége. Továbbra sem tudtunk javulni, eddig az All-Star szünetet követően egyértelmű mélyrepülésben vagyunk, hétfőn szabadnap következik, keddtől pedig három mérkőzést vívhatunk a Mets vendégeként.

MLL:

- Az Outlaws továbbra is kíméletlen teljesítménnyel száguld egyre feljebb és feljebb, az alapszakasz 13. mérkőzésén a 13. győzelmünket arattuk, miután 13-10-re diadalmaskodtunk a Lizards otthonában. A mérkőzés jó darabig kifejezetten szoros küzdelmet hozott, a félidőben 6-6-ra álltak a csapatok, és a harmadik negyedet követően is döntetlen volt az állás, az utolsó játékrészben azonban Pennington, Kimener, C. Bocklet és Law találatira a hazaiaktól csak egyetlen válasz érkezett, így alakult ki a három gólos különbség a javunkra. C. Bocklet három-három góllal és előkészítéssel végzett, Sieverts három találatot szorgoskodott össze, Pennington pedig összesen két alkalommal talált be. Az alapszakasz legutolsó meccsét jövő szombaton vívhatjuk a Nationals-szel.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr225445511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása