Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Padres 2:1 W

2013.08.15. 09:14 - Tomi_Tanguay

A hét első napjaiban a Colorado Rockies újabb győzelmeket aratott, háromból kétszer diadalmaskodtunk a rivális San Diego Padres ellen.



1. meccs, hétfő: Rockies-Padres 14-2
A párharc első mérkőzésén Chacin volt a kezdő dobónk, az elkapója Rosario lehetett, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül pedig a Dickerson-Fowler-Blackmon trió állt. Az első dobórészt egy double és egy walk ellenére lehoztuk, köszönhetően a LeMahieu-Tulo-Helton dupla játéknak. Ezalatt a mieink Fowler és Dickerson ütéseivel rögtön elfoglalták a pontszerző területeket, az első outot követően pedig Rosario 2run singlelel jutottunk vezetéshez. Chacin a következő játékot a leadoff double ellenére biztosan megoldotta, majd az első ütő LeMahieu solo hazafutásával voltunk eredményesek, Fowler sétát követően Dickerson RBI doublelal talált be, egy wild pitchből a hármasra jutott, Tulo játéka közben pedig egy errorból újabb pontot szereztünk és 5-0ra vezettünk már. A harmadik tetején egyetlen sétát engedélyeztünk, nálunk pedig csak LeMahieu ért el egy 2out doublet. Aztán egy single után ismét dupla játékkal védekeztünk, Fowler sétája után pedig sorban három emberünket ejtették ki. Chacin legközelebb megint csak egyetlen single ütést engedélyezett, majd két single és egy walk jóvoltából megtöltöttük a bázisokat, a vendégek pedig lecserélték a kezdő dobójukat, az első csere ember ellen pedig Chacin küldött ki egy sac flyt, kisvártatva Fowler single ütésével újabb két embert küldtünk haza. Öt játszmát követően már 8-0ra vezettünk, a következő inningben mindkét oldalt három-három out történt. A hetedik tetején két strikeoutot követően Decker solo hazafutásával engedtünk szépítést a SD számára, miközben Arenado egy singlet mutatott fel, Chacin pedig errorból lépett bázisra, de újabb pontot ekkor még nem szereztünk. A soros dobórészt háromból három kiejtéssel magabiztosan megoldottuk, aztán Dickerson walk és Herrera single jóvoltából kezdtük a soros támadást, Rosario RBI single találatával köszöntünk be, őt követően a csere ütő Culberson újabb singlelel volt eredményes, Arenado ugyancsak pontot érő singlet jegyzett, a második out után LeMahieu singleből küldött haza egy embert, a Chacin helyett ütő Bettis errort használt ki és újra feltöttük a bázisokat, ebből a helyzetből pedig Fowler egy duplával két futót juttatott haza és már 14-1 volt az állás a javunkra. A legutolsó dobórészben Francis ellen két kieső mellett Gyorko talált be egy solo hazafutással, ezzel állították be a 14-2es végeredményt.
- 17 találatunk volt a vendégek hat ütésével szemben, Arenado öt lehetőség alatt egymaga négy ütést szerzett és egy pontot köszöntünk neki. Fowler három találatból összesen négy RBIt szórt. Rosario két ütésből három futót küldött haza, LeMahieu pedig három ütés és három futás mellett két RBIt regisztrált. Chacin az első nyolc inning alatt mindössze öt ütést és egy solo HRt kapott, 100 dobásából 69 strike volt, hat dobás utáni kiejtést jegyzett idei 11. győztes meccse alkalmával. Francis a legutolsó játékban egyetlen pontot szenvedett el.























2. meccs, kedd: Rockies-Padres 5-7

Másnapra a kezdőben egyetlen változás történt, a bal szélen Culberson kezdett, a soros kezdő dobó pedig Manship volt. A nyitó játékrészt egy singlelel kezdték a vendégek, két outtal a hármasra jutott a futó, ahonnan Alonso RBI single találatával tudtak eredményesek lenni. Válaszként két single és egy walk által kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, Rosario pedig két embert beküldött egy singlelel, majd egy out mellett Helton RBI singlelel volt eredményes, az őt követő Culberson singlelel pedig 4-1re módosult az eredmény. A második tetején egy séta után Hundley bombázott ki egy solo HRt a left fieldre, majd egy single után Venable triplájával egyenlített a SD, Amarista ráadásul őt is hazaküldte egy RBI singlelel, így a vendégek 5-4re máris fordítani tudtak. A következő akcióban egyedül LeMahieu jegyzett egy singlet, Gyorko hazafutásával pedig ismét betalált a SD. A mieinknél újra bases loaded alakult ki out nélkül, azonban Blackmon flyouttal kiesett, a dobó Manship ellen pedig dupla játékkal véget ért a nyomulás. A negyedik játékrész során három groundoutot szórtunk, majd Fowler walk után LeMahieu kapott double playt, később még Tulo ért el egy singlet. A soron következő dobórészben egyetlen singlet kaptunk, majd az ötödik akciót Arenado tripálájával kezdtük, egy kieső után Culberson sac flyal zárkóztunk közelebb, Blackmon single ütése után jött össze a harmadik kiejtés. Az első reliever Ottavino ellen az első singlet követően Venable singeből nőtt a különbség és csak egy újabb ütés után sikerült befejezni, mialatt mindhárom denveri ütő elbúcsúzott. A következő részt egy séta utáni DPvel biztosan lehoztuk és megint mindhárom ütőnk kiesett. A folytatásban Escalona két outig egyetlen ütést kapott, Outman hozta a harmadik kiejtést, részünkről két kieső után a pinch hitter Dickerson bevállalta karrierje első tripláját, de nem tudtuk őt hazaküldeni. A befejező játékrészt Lopez magabiztosan lehozta, sajnos nem tudtunk már változtatni, a LeMahieu-Tulo-Rosario hármas simán kiesett, maradt az 5-7es végeredmény.
- A csapatok 12-12 ütéssel végeztek, Culberson két ütésből két pontot szerzett és megduplázta eddigi pontjait, Rosario egy találat mellett ugyancsak két RBIig jutott. Manship regisztrálta a vereséget, mivel öt inning alatt nyolc ütésből összesen hat pont született ellene. Ottavino a maga két játéka során szintén kapott egy pontot, Escalona két outot, Outman egy outot postázott, Lopez egy inninget hozott le.

3. meccs, szerda: Rockies-Padres 4-2
Az előző nap kisebb sérülést szenvedő Rosario pihenőt kapott és Torrealba kezdett elkapóként, Cuddy 1B poszton tért vissza, az aktuális dobó De La Rosa volt. Az első dobórészt háromból három outtal lehoztuk, majd két out után Dickerson duplájával lendültünk akcióba, az őt követő Tulo RBI double találatával pedig megszereztük a vezetést. DLR a második játékot ugyancsak hibátlanul teljesítette, közben egyedül Blackmon járt bázison egy singlelel. Aztán a harmadik tetején a SD egy singlelel kezdett, két out mellett pedig Denorfia single ütésével egyenlítettek, de Fowler leadoff singlet követően Dickerson triplájával máris visszavettük az előnyt, ráadásul közvetlen utána Tulo is bevágott egy pontot érő singlet. Ezt követően egy dupla után Guzman RBI singlelel ismét egy pontra felkapaszkodott a Padres, miközben mindhárom denveri ütő a kiesés sorsára jutott. Az ötödik tetején DLR csak két kiejtés után engedett fel két futót, de Headleyt strikeouttal kiszórta, nálunk ismét háromból három out született. A következő felvonásban hamar beszedtünk két singlet és a futók a pontszerző bázisokon jártak, amikor kiejtettük a home platre tartó futót és kidobtuk Guzmant is a kettesen, a mieink triója ismét elhullott. DLR a hetedik részt egy single ellenében biztosan abszolválta, megint mindhárom ütőnket biztosan kiszórták. A nyolcadik dobórészben Belisle mögött három groundouttal védekeztünk, majd Fowler leadoff singlet követően Dickerson RBI doublelal voltunk eredményesek, ezt követően pedig már csak Brothers hozott háromból három kiejtést és a 4-2es győzelmet.
- Mindkét csapat 8-8 ütéssel végzett, a jó kezdés elég volt a szűk sikerhez és a párharc megnyeréséhez. Az újonc Dickerson négy beállás alatt három ütést és két futást regisztrált, egész pontosan két doublet és egy triplet ért el, melyekből két runt szorgoskodott össze. Tulowitzki ugyancsak két pontot érő ütést szerzett, melyekkel megszerzte az idei 64. és 65. RBIt. De La Rosa magabiztosan hozta a 12. győzelmét a szezonban, hét inning alatt nyolc ütésből csak két pontot szereztek ellene. Belisle a 18. holdot érte el a hibátlan nyolcadik játékkal, Brothers pedig gond nélkül abszolválta a 11. savet.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 70-50 (120 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 62-57 (119 meccs)
3. Colorado Rockies 57-65 (122 meccs)
4. San Diego Padres 54-66 (120 meccs)
5. San Francisco Giants 52-67 (119 meccs)


A Dodgers a Metst, a D'backs az O'st végezte ki hazai környezetben söpréssel, mialatt a Giants az első két találkozót elvesztette odahaza a Nats ellen. A folytatásban a LAD Phillybe látogat, az ARZ Pittsburghben folytatja,a SF Miamiban lép pályára, a SD pedig a Mets láthatja vendégül.

A mieink ugyancsak útra kelnek és a következő három mérkőzésünket a Baltimore Orioles ellen vívhatjuk meg. Az AL East harmadik helyezettje ellen ebben a menetrendben fogunk pályára lépni: szombat 01:05, vasárnap 01:05, vasárnap 19:35. Remélhetőleg idegenben is folytatni tudjuk a napokban meglelt jó formánkat! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr545460394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.15. 13:18:58

orioles vs rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Juan Nicasio (6-6, 5.04 ERA) at Orioles' Wei-Yin Chen (6-5, 3.06), 5:05 p.m., ROOT

Saturday: Rockies' Chad Bettis (0-1, 5.06) at Orioles' Bud Norris (8-9, 3.78), 5:05 p.m., ROOT

Sunday: Rockies' Jhoulys Chacin (11-6, 3.18) at Orioles' Scott Feldman (9-9, 4.00), 11:35 a.m., ROOT

robiroboter · http://impanim.tumblr.com/ 2013.08.16. 12:26:42

kiváncsi leszek rátok ;) rég volt már Rockies vs O's series.

Tomi_Tanguay 2013.08.17. 06:52:43

6-3ra nyertünk ezt annyira nem gondoltam volna:)
culberson 1st career HR , plusz blackmon és rosario is kidurrantott egyet-egyet

foppa21 2013.08.17. 19:31:57

azért jó újoncokat rántottuk el idén is: arenado, dickerson, culberson is húzó emberek lettek

Tomi_Tanguay 2013.08.17. 22:26:23

Rockies 8/17 vs. #Orioles: Fowler 8, Dickerson 7, Tulo 6, Cuddy DH, Rosario 2, Helton 3, Arenado 5, Blackmon 9, Herrera 4

Tomi_Tanguay 2013.08.18. 06:13:03

az elsőben fowler walk, dickerson single, tulo DP közben run, cudddy walk, rosario single
bettis ellen walk, single, davis sac fly RBI

a másodikban kiestünk hárman
walk, single, walk, loaded 1outnál so, flyout

a harmadikban tulo double, cuddy single
bettis ellen double, single, markakis RBI single, tulo error közben run, roberts 2run double, walk, machado 2run double két outig. ottavino ellen walk, a.jones RBI single
1-8

a negyedikben blackmon hbp, herrera walk, fowler RBI single
ott egy single

az ötödikben tulo single, rosario GIDP
két walk és egy single után a loaded 2outot escalona hozta
2-8

a hatodikban arenado triple, blackmon RBI groundout, herrera single, fowler RBI single
escalona ellen walk és hbp

a hetedikben csak rosario single
lopez háromból három out
4-8

a nyolcadikban herrera double
betancourt kiszórt hármat

a kilencedikben cuddy double
4-8 L

Tomi_Tanguay 2013.08.18. 22:01:28

sima 0-3 volt sokáig aztán most a hetedik alján blackmon rbi double és torre groundoutból jöttünk fel 2-3ra.

Tomi_Tanguay 2013.08.18. 22:59:01

2-7 lett a vége. sajnos outman és escalona jól elbaszták.

Tomi_Tanguay 2013.08.18. 23:01:02

holnap írok összefoglalót. aztán hétfőtől négy meccses series phillyben.


süti beállítások módosítása